Haftalık Burç yorumu - 19 - 26 Mayıs 2013 haftası burçları neler bekliyor?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 12:27:00



ÖZELLİKLE YÜKSELEN BURCUNUZU DA OKUYUN!

19 – 26 Mayıs 2013 Haftası:

BU HAFTA SİZİ NELER BEKLİYOR?

AY TUTULMASI -  25 MAYIS 2013 saat 7.26 da 4 derece YAY burcunda gerçekleşecek. Tutulma Yay-İkizler, Balık-Başakların üzerinde etkisi olacaktır.  (Bu konuyla ilgili ayrıntılı yazıyı 22 Mayıs'da yayınlayacağım) Özellikle, Yay ve İkizler burcunun birinci dekanında (ayın ilk on diliminde), 1 Aralık’a kadar Yay ve 30 Mayıs’a kadar İkizler)  doğanlar üzerinde etkisi daha fazladır.   Yay burcundaki tutulma, yüksek eğitim, yurt dışı, yabancılar, hukuki konular, spor dünyası, felsefe, din, medya, basın, televizyonculuk, yayıncılık,  yolculuklarla ilgili olabilir. 21 Mayıs’ta Güneş İkizler burcuna giriyor. Yakın çevre, kardeşler, iletişim, haberleşme, eğitim, gazete, dergi, bilgisayar, teknoloji ile ilgili konular daha da yoğunlaşıyor. Özellikle Kasım-Aralık aylarında başlanan projelerin neticelerini alma dönemi olabilir. Bir yandan Pluton-Uranüs’ün (önlenemeyen değişimler) tam kare açısının gerginliği (özellikle 21–22 Mayıs’a kadar) sürmekte.

Hafta başı Ay Başak burcunda ilerlerken, kendimizi ve etrafımızı yargılarken çok fazla eleştirel olmaktan kaçınmalıyız. Hizmet temaları var. Birçok işi, mantıklı, akıllıca, ustalıkla sonuçlandırabiliriz. 

Hafta ortası Ay Terazi burcunda ilerlerken, ilişkiler göze çarpıyor. Anlaşmalar, kontratlar, ortaklık,  evlilik ilişkilerinde duygusal güç mücadelesine girmemeye çalışın. Karşılıklı hassasiyet yaşamamak için iletişime dikkat etmeli.

Hafta sonu Ay Akrep burcunda ilerlerken, duygularımız, gizemli, derin ve tutkuludur. Özel hayatımızla ilgili sorunları abartabilir, bazı konuların üstümüzde yük olduğunu düşünerek karamsarlığa kapılabiliriz. Rahatlatıcı çalışmalar yapmak (dua, yoga, meditasyon, duş almak) faydalı olabilir.

 Ateş + Öncü
KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) –  Bu hafta, genelde sık bir arada olunan arkadaşlar, komşular, kardeşler, akrabalar ve iş arkadaşları ile olan etkileşim artar. İlişkilerde sürekli bir aktivite vardır. Hayat temposu hızlanır. Fikirsel iletişim ön planda, gerçek düşünceleri açıklamak mümkündür. Böylece, başkalarının daha önceden söylediklerinizle ilgili şüpheleri varsa aydınlanmış olur.  Eğitim konusunda çalışmalarınız varsa temposu hızlanacaktır. Hafta başı, evinizin günlük ihtiyaçları için çok fazla çaba sarf edebilirsiniz. Sağlık temalarıyla ilgili mücadeleniz olabilir,  sağlık personeliyle veya beraber çalıştığınız kişilere karşı eleştirel olabilirsiniz. En iyisi olayları akışına bırakarak, söz ve davranışların üzerinde fazla durmamaya çalışın. Evinizde beslediğiniz evcil hayvanların sorunlarıyla uğraşmak gerekebilir.  Hafta ortası, ilişkiler ön planda, yakın arkadaşlık, evlilik ilişkileri, ortaklıklar samimi ve rahat olacaktır. İş, eğlence, aşk için iyi gelişmeler söz konusu. Eğitimcilerin de beğenisini kazanabilir, onlarla daha çok birlikte olabilirsiniz. Öğrenciler notlarınızı yükseltebilir, derslerinizi daha keyifli hale getirebilirsiniz. Hafta sonu ise, duygusal olarak kendinizi huzursuz hissetmemek adına çok fazla geçmiş konulara takılıp, derin mana ifade eden durumlara sabitlenmeyin. Bankalara, resmi dairlere gitmek gerekebilir. Eve, mal, mülk, toprağa (vergi vb.) ait konular gündeme gelebilir.  

Toprak + Sabit
BOĞA: (21 NİSAN – 20 MAYIS)  -  Bu hafta dikkatler para evinizde. Sahip olunan tüm değerler, maddi nesneler değerlendirilmek istenir. İhtiyaçlara yeterince cevap verebilip veremediklerinizi kendinize ve başkalarına kanıtlama ihtiyacı doğar.  Sahip olunan değerleri, hediyeler almak, kutlamalar yapmak için kullanabilirsiniz. Bunları yaparken, kendi değer sisteminizi başkalarına uygulamaya çalışmayın, onların doğruları olduğunu da kabul edip saygı göstermelisiniz. Maddi konularda, cesaretinizi kıracak olaylar ile karşılaşabilirsiniz. Ters durumlar yaşamamak için olayların üstüne gitmemek gerekir. Aşırı talepkar olmamalı,  beklentilerinizi yüksek tutmamalısınız. Hafta başı, aşk konularında problemleri konuşmanın zamanı değil, çözüm arayışını daha sonraki günlere bırakın. Geçmişte olan ilişkileriniz ve olaylar varsa onları hatırlamanız da muhtemeldir. Çocuklarınızın, eğitim temalarıyla uğraşmak gerekebilir. Bu konuda endişeleriniz ve hassasiyetiniz kafa karışıklığına sebep olarak size zarar vermekte. Hafta ortası, beraber çalıştığınız veya yaşadığınız kişilerle mücadeleci olan iletişiminizi daha dengeli hale getirebilir, diplomatik davranışlarınız sayesinde, anlaşmayı sağlayabilirsiniz. Hafta sonu ise, karşınızdaki kişilerle anlaşma sağlarken, eşiniz de dâhil ikili ilişkilerde daha gerçekçi olacak ve sizin için en doğru olanı seçeceksiniz.
Hava + Değişken
İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN)  Fikir ve düşüncelerinizi rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir dönemdesiniz. Her zamankinden daha tarafsız, objektif ve daha anlamı bir şekilde dile getirebilir, kendinizi bile eleştirebilirsiniz. Yaratıcılık, organizasyon becerisi isteyen önemli projeler hazırlayarak uygulamak gerekebilir. El becerisi isteyen işlerinizi yapabilme kolaylığı verir. Kendinizi, esprili, bakımlı, daha sağlıklı hissedebilirsiniz. Hafta başı, evle ilgili konularda uğraşlar artıyor. Birçok işi yaparken, kendinizi de yıpratmayın. Annenizle ilişkilerinizde muhalefet yaşamamak için olaylara daha geniş açıdan bakmak gerekebilir. Onların da hassasiyetine kulak vermelisiniz. Hafta ortası, aşk hayatınız muhteşem olacak. Sevdiğinizi sevildiğinizi anlayacaksınız. Çok romantik uyumlu ve dengeli ilişkiniz sayesinde, birlikte güzel zamanlar geçirebileceksiniz. Çok keyifli, mutlu olacağınız bu günleri iyi değerlendirmelisiniz. Çocuklarınızın etkinlikleri, spor çalışmaları,  yaratıcılığı sayesinde kendinizi huzurlu hissedebilirsiniz. Hafta sonu ise, sağlığınızla ilgili konularda endişeleriniz artabilir. Aşırı evhamlara kapılabilirsiniz. Bu konuları takıntı haline getirip büyütmeyin. Beraber çalıştığınız kişilerle müşteriler de dâhil ilişkilerinize dikkat edin. Negatif enerjiden dolayı sinirlenmeniz mümkündür. Daha rahat olmaya çalışmak gerekir.  Başarılı olmak için de kendinizi çok tüketmeyin siz elinizden geleni yapıyorsunuz,  iş olacağına varır.

Su + Öncü
YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ)-  Dinlenme ve düşünme zamanı! Bilinçaltının incelenmesi gibi de düşünülebilir. Bu dönemde kendinizle baş başa kalıp iç dünyanızı görmeye çalışmak iyi olur. Egoya sıkı sıkıya sarılmak yerine itiraf etmek ve düzeltme yönüne gitmek doğru olur. Aksi halde yüzleşmekten korkulan herhangi bir şey bilinçaltında oturmaya devam edeceğinden her zaman rahatsız edecektir. Enerji düzeyiniz düşük, kendinizi yorgun, bitkin hissedebilirsiniz. Geçmişin kızgınlıkları, sizi çok üzüyor. Artık bunları iyice düşünüp, kurtulma, serbest bırakma zamanı geldi. Kendinizi korkmadan inceleyiniz sizi rahatsız eden şeylerin neler olduğunu mantıklıca bulabilir ve kurtulmayı deneyebilirsiniz. Özellikle, yakın çevre ve çocuklarınızla ilgili konular, ev hayatı ve özel durumunuz belki yeterince sevilmeme duygusu, maddi konularınız, eşinizin işine ait sorunlar ve sağlığınız. Sezgilerinize güvenin, dua, meditasyon, spirituel kitaplar okumak çok iyi gelecektir. Hafta başı, eğitim, kardeşleriniz yâda yakın çevreye ait konularda çok fazla söz söylemekten yâda müdahale etmekten kaçının. Yolculuklar gündeme gelebilir. Hafta ortası, evinizde dinlenebilir, her zamankinden daha fazla huzuru bulabilirsiniz. Özel hayatınızdaki konularda daha rahat enerjiler içindesiniz. Evinizi, bahçenizi, güzelleştirmek adına olumlu günler. Saksıya çiçek diker veya evinizle ilgili güzel şeyler almak isteyebilirisiniz. Hafta sonu ise, aşk hayatınızdaki bazı konularda daha rahat olmalısınız. Ona karşı çok fazla tutkulu ve ısrarcı davranışlarınız ters gelebilir. Çocuklarınıza karşı da hassasiyetiniz artmış. Çok kontrolcü olmamaya bakın.

Ateş + Sabit
ASLAN: (23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS) – Bu hafta yine, gurup ilişkilerinde yoğunluk var. Arkadaşlık dostluk ne ifade ediyor. Bunun hayatınız içindeki yerini, neler ifade ettiğini ve kendi gerçek rolünüzün ne olduğunu anlamanın zamanı gelmiş demektir. İdeallerin farkına varacak, amaçlara belirlenen hedeflere ulaşmak için hevesiniz artacak. Gurup ideolojisi önemlidir. Kişisel çalışmak yerine, birlikten kuvvet doğar enerjisiyle takım çalışmalarınızda daha başarılı olabilirsiniz. İşinizle ilgili toplantılar yapılabilir. Faaliyetler, müzayedeler, sergiler, çay partileri, doğum günleri, eğitim toplantıları bu döneme gelebilir. Bu arada işinizdeki yoğunluk ve ilişkilerdeki rekabet duygusu, ani bir benlik kışkırtısı, düşünmeden işi bırakmaya zorlayabilir, görevden çektirilmeniz bile mümkün olabilir, kontrolü elden bırakmayın. Hafta başı, maddi konularınız gündemde, gurup faaliyetleri, eğitim giderleri, toplantılar için yapılacak harcamalar ve ihtiyaçlarınızla ilgili olacaksınız. Bu konuları kendinize dert etmeyin, beceriniz ve pratik zekânız sayesinde her işin üstesinden gelebilirsiniz. Hafta ortası, sosyal ilişkileriniz dengeli ve uyumlu olacak. Bu dostane tavırlar ve yardımseverliğiniz sayesinde, guruplar içinde çok önemli ilişkiler kurabileceksiniz. Yakın çevreden bir arkadaşınızla da gurup ilişkisi altında iyi diyaloglar kurulabilir. Bu dönemin enerjisini iyi kullanın. Hafta sonu ise, evinize kapanıp dinlenmek isteyebilirsiniz. Kendinizle baş başa kalıp, geçmişin müzakeresini yapmak, evinizde biriken yarım kalmış işlerle uğraşmak gerekebilir. Bu dönemde, algılarınız kuvvetli, sezgilerinize güvenerek hareket edebilirsiniz. Anneniz veya büyüklerinizin sorunları gündeme gelebilir. Onların sağlığı, hizmet temaları ile uğraşmak gerekebilir. Çok fazla geçmişi kurcalayıp, takılmayın kendinize zararı dokunur.

Toprak + Değişken
BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)-  Artık kariyerle ilgilenmenin zamanı geldi. Toplumun önündesiniz. Ün ve kariyer sahibi olmak için mücadele ettiniz, çok çalıştınız, başarılarınızla ödüllendirilebilirsiniz. Babanız veya patronunuz yâda otoriter konumda olan kişilerle etkileşim artar. Beğenilen bir proje, idare etme şekli, başarılı olduğunuz bir yön önemlidir. Yeni işe başlayacak olanlar için, mesleki seçimlerinde kendilerini tanıtmak, becerilerinin ne yönde olduğunu patronlarına ifade etmek, çok önemli olacaktır. Daha önce hatalı bir durum oldu ve siz bunu sakladıysanız bu hafta ortaya çıkması da muhtemeldir. İşinize pisipisine çelme takmaması için, bu durumları uygun bir zamanda ele alıp düzeltmekte fayda var. Kendinizi karşınızdakine uygun bir dille anlatabilir, becerilerinizi rahat ifade edebilirsiniz. Vize, pasaport gibi evraklarla ilgili bu hafta sorun çıkmayacaktır. Resmi dairelerle işlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Devlet sektöründe, bankacılık, finansal sektörde çalışanlar için başarılı bir dönem, hatta daha iyi bir iş yâda terfi görebilirler.  Yolculuklar, iş seyahatleri de artabilir. Hafta başı,  kişisel projelerinizi daha rahat hayata geçirebileceksiniz. Bankacılık işlemleri yâda kredi ödemeleriniz varsa bu konuda kendiliğinden oluşan fırsatlar sayesinde daha rahat gerçekleşebilir. Dış olanakları birleştirerek başarılı şeylere imza atabilir, hatta bir projeye bile başlayabilirsiniz. Hafta ortası, maddi konuları, alacak, verecek meselesini çok fazla kafaya takmayın, parasal açıdan, şans sizden yana olacak. İşlerinizin kolaylaşacağı, hatta maddi kaynaklarınızın da artabileceği bir dönemdesiniz. Bu durumu iyi değerlendirin, iş görüşmeleri, anlaşmalarını bu döneme getirin. Hafta sonu, yolculuklar sıklaşıyor. Yakın çevre, kardeşler, akrabalarla ilişkileriniz yoğunlaşıyor. Onlarla ilişkilerinizde, ikna etme yeteneğini iyi kullanabilirseniz size yarar getirecek sonuçları daha kolay alabilirsiniz.

Hava + Öncü
TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) –  Yolculuklar var! Yurtdışından misafirleriniz geliyor. Yâda siz uzaktaki akrabalarınızla buluşma heyecanı içindesiniz. Bu dönem,  çeşitli yönlerden ufkunuzu genişletme zamanı, Bu amaçla yapılan çalışmalar yeni tecrübeler kazandırır. Alışılmış çevreden tamamen farklı değişik kültürlere yapılacak yolcululuklar yaşama renk katar. Kurslar, eğitim çalışmaları, sınavlarınızın sonuçlarını alabilir, hatta sonucunun da iyi olduğuna sevinebilirsiniz. Hafta başı, bazı netleşmemiş konular sizi güvensiz kılıyor. Başkalarının sizi istememe veya sevmedikleri hissine kapılıp çekingen olabilirsiniz. Kadınlarla ilişkiler zorlaşabilir. Rüyalarınızın çok anlamlı ve hassas olduğu dönemler. Aslında, yalnız kalıp içinize dönerek kendinizi anlamaya çalışmak için iyi bir zamandır. Hafta başı, kendinize geliyor derin bir nefes alıyorsunuz. Öyle bir duygu ki, Ortağınızın yâda eşinizin, arkadaşınızın ne dediği hiç umurunuzda değil, uzaktan gelen haberler sizi heyecanlandırmaya yetmiş. Yurtdışından sevgilinizden çok güzel haberler alıp, aşk seline kapılabilirsiniz. Akademik konularda çocuklarınızın başarıları veya onlarla ilgili kurulan ilişkilerde hareketlilik artar. Kendinize bakım yatırabilir, estetiğinizle ilgilenebilirsiniz. Dengenizi korumaya bakın, yiyeceklerinize dikkat edin. Şişkinlik, şeker iniş çıkışlarınızla baş etmek için ilaçlarınızı düzenli kullanın doğru zamanda beslenin. Hafta sonu,  maddi konularda biraz hassasiyet artıyor. Sağlıkla ilgili harcamalarınız olabilir.

Su + Sabit
AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM)-  Bu dönemde önemli psikolojik değişiklikler yaşanabilir. Kariyerle ilgili yaşanacak bu değişiklik eski bir dönemin kapanması, yeni bir dönemin doğumu ile de adlandırılabilir. Yenilenmeyi getiren bir dönemdir. Uzun süredir, karşılaşılan bazı kişi ve olaylar kendinizi sorgulamanıza ve hayatınızda güçlü değişiklikler olmasına vesile olabilir. Maddi boyutta, başkaları tarafından idare edilen,  size sorumluluk yükleyen, finansal bazı meseleler ortaya çıkabilir. Ev yaşamı ve iş yaşamınız birbirine karışmış bundan dolayı, karışıklık yaşanıyor. Hafta başı gurup faaliyetlerinin yoğunlaşacağı bir çalışma içine girilebilir. Başkalarıyla birlikte çalışmak güç gelebilir. Tüm gurup üyeleriyle birlikte hareket etmeyi sağlayabilirseniz başarılı olabilirsiniz. Grupla yapılacak fiziksel aktiviteler, belli bir amaç için yapılacak toplu çalışmalar iyi olabilir. Takım içinde, neyin ne zaman yapılması gerektiğini derin iç görü yeteneğinizle çok iyi saptayabilirsiniz. Hafta ortası, ilişkiler konusunda biraz çekingen tavırlarınız olsa da, diplomatik tavırlarınız ve sevecen yaklaşımlarınız sayesinde ortama uyum sağlayabileceksiniz. Psikolojik açıdan iyi bir ruh hali olduğundan işleriniz de positiv ilerler. Diğer zamanlara göre işte daha kazançlı çıkmak mümkün olabilir. Aşk ilişkilerinizdeki mutluluğunuz sayesinde, arkadaşlık söz, nişan hatta evlilik için iyi gelişmeler olabilir. Bu dönemi iyi değerlendirin, psikolojik anlamda kendinizi yenileme zamanı. Hafta sonu, yakın gördüğünüz kişilerle paylaşımlar yaşamak isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlara karşı daha hassas ve duygulu olabilirsiniz. Yaratıcılığınız ve değişik düşünce yapınızla çok önemli işleri başarma fırsatları bile yakalayabilirsiniz.

Ateş + Değişken
YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) –  Evlilik ilişkisini gözlemleyerek, kendinizin ve eşinizin durumunu görebilir, ihtiyaçlar ve eksik yönler keşfedilebilir. Bu dönemde çalışmalar tek başına değil, birileriyle beraber yapmak daha verimli olur. Ortaklaşa çalışmak, en azından değer verilen birinin fikrini almak iyi sonuç verebilir. Hukuki bir konudaki çözüm için avukata, danışmana başvurabilirsiniz. Evlilik kararı alabilir, bu konular çözmek, fikir almak için bilirkişilerle konuşmak iyi olabilir. Hafta içi, kariyer, meslek alanında, daha çok sorumluluk sahibi olmak, beraber çalıştığınız kişilere yardım ederek daha iyi bir çalışma ortamı yaratmak mümkün olabilir. Annenizin sağlık konusuyla ilgilenmek gerekebilir. Halkla ilişkiler ve satış işleri ile ilgiliyseniz bu konuda başarılı olabilirsiniz. Mesleki alanda, detaycı kişiliğiniz, titiz ve ayrıntılı çalışma teknikleri sayesinde başarılı işlere imza atabilirsiniz. Hafta ortası, diplomasi ilişkilerinizin tavan yapacağı bu dönemde, çok önemli anlaşmalar, sözleşmeler veya guruplar içinde yeni bir eğitim çalışması hayatınıza girebilir. İlişkilerde romantizm havası yaratmak ve bazı güzellikleri yaşamak için uygun bir dönemdir. Tozpembe gördüğünüz bazı şeyleri daha net algılayabilirsiniz. Aşk ilişkilerinizde umduğunuzu bulacak ve mutluluğunuz kolayca filizlenecek. Hafta sonu ise, evinize kapanıp bazı çalışmalar yapmanız gerekebilir. Özellikle, sipirituel, psikoloji, mistik konular üzerinde etkili çalışmalar yapılabilir. Rüyalar görebilir, sezgilerinize güvenebilirsiniz.  Geçmişten gelen bazı bitmemiş konularla tekrar karşılaşabilirsiniz. Ev, alım, satım, toprakla ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Çok çalışmaktan veya bazı sorunları kurcalamaktan, enerjiniz düşük olabilir. Sağlığınıza bu hafta da dikkat edin.

Toprak + Öncü
OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) – Artık görevlerinizi, sorumluluklarınızı bilmenin kendinizi kontrol etmenin zamanı geldi. Yaşamak için gerekli şeylerin yapılması gerekebilir. Çalışma tekniklerinin, çevre koşullarının düzeltilmesine uygun bir dönemdir. Başkalarının emrinde çalışmak gerekebilir. Eğer bu duruma hazır değilseniz bazı sorunlar çıkabilir. Sağlıkla ilgilenmenin eğilimi artar. Doktor kontrolleriniz, diyetiniz, sporunuza önem vermek gerekecektir. Çevre düzenlemeleri yapmak için uygun dönemdir. Beraber çalıştığınız kişiler tarafından yardımlar görmeniz mümkün.  Hafta başı, eğitimle ilgili konularda çalışmalarınızın karşılığını alabilirsiniz. Yolculuklar sıklaşabilir,  dış dünyaya açılmak, yeni bir kurs programına katılmak gerekebilir. Eğer alışkanlıklarınızdan vazgeçmeye eğilimli iseniz bu dönem rahat edersiniz. Araştırmak, incelemek, çalışmak ve bunlardan elde edinilen fikirleri açıklamak ihtiyacı duyulur. Yabancı ülkelerden arkadaş edinme fırsatı çıkabilir. Öğrencilik hayatına başlayabilir, derslerinizi daha rahat ve çabuk yapma kolaylığına sahip olabilirsiniz.  Hafta ortası, kariyerdeki üstün başarınız sayesinde, ilişkilerinizi dengede tutarak, çok iyi performans sergileyebilirsiniz. Mesleki kariyerinizde işlerin kolaylaşacağı ve artacağı bir zaman dilimine girebilirsiniz. Çevrenizdeki insanları sıcak ve arkadaşça hisseder, karşılıklı anlayış sayesinde, işverenlerinizin rahatı için en iyi çalışmaları yapabilirsiniz. Bu dönem anneye ait hizmet temaları yâda sağlık kontrolleri varsa olumlu yönden gelişebilir. Hafta sonu ise, Gurup çalışmalarınızda birlik ve beraberlik açısından kurduğunuz iyi ilişkiler bazı işlerinizi kolaylaştırabilir, vefalı dostlarınız sayesinde yaratıcı konulardaki işlerinizi, daha kolay yapabilirsiniz.

Hava + Sabit
KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) –  Aşk hayatınız canlanmış, mutluluğunuz gözlerinizden okunuyor. Artık kendinizi özgürce ifade etmenin zamanı geldi. Eğlence, keyifler ön planda. Çocuklara karşı da ilgi artmış. Aşkınızla birlikte vakit geçirmek, yakınlaşmak ikinize de mutluluk veriyor.  Bu enerjiyle birçok yaratıcı çalışmanın da üstesinden gelebilirsiniz. Sanatsal faaliyetler, hobiler, sergi, etkinlik, bale, sanat, tiyatro gösterileri gibi sahnede olmayı gerektiren çalışmaların içindesiniz. Belli sınırları aşar,  dur durak tanımazsanız kendinizi bu dönem bittiğinde sersem gibi de hissedebilirsiniz bu yüzden çok fazla açılmadan ölçülü olmakta fayda var. Hafta başı, finansal konular, sorumluluk getiren kaynaklarınız konusunda ihtiyatlı olmakta fayda var. Açılmak ve risk almak gerekebilir, ölçülü olmalısınız. Birlikteliğiniz de duygusal tecrübeler yaşanmasına yol açabilir. Ruh haliniz ve duygularınız her zamanki normal halinden çok farklıdır. Çok fazla pimpirikli olmamaya bakın biraz sakin olup olayları oluruna bırakın. Yolculukların gündeme geleceği dönemlerdesiniz. Yurt dışı konularınız yoğunlaşabilir. Akademik çalışmalarınızdaki başarılarınız konuşuluyor. Dış dünyaya açılmanın zamanı geldi. Bu konudaki hünerlerinizi gösterebilirsiniz. Hafta sonu ise, kariyer ve mesleki hayatınızın önemli olduğu günlerdesiniz. Yaptığınız beceri isteyen yaratıcı veya sanatsal çalışmalar sayesinde para kazançlarınız olabilir. Bu konuda meslek arkadaşlarınız, bayanlar veya annenizden yardım görebilir, onların sayesinde başarılı olabilirsiniz.

Su + Değişken
BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – Evlilik hazırlıkları içinde olabilirsiniz. Birçok konuyu masaya yatırmak ve ailenizle birlikte düşünüp organize etmek gerekebilir. Anne, baba, aile büyükleri veya ebeveyn durumunda olan kişilerle beraber olmak için çeşitli sebepler doğabilir. Ev alım, satım konularında da hareketlilik artıyor. Evinize ait, dekorasyon, boya, badana, bakım çalışmalarını başlatabilirsiniz. Evliyseniz, bebek bekleyenler için heyecanlı dönemler olabilir. Onlarla ilgili ihtiyaçları gidermek gerekebilir. Eğitim çalışmalarının zorluğundan veya sıkı bir çalışma sonucu yorgunluktan, evde dinlenmek gerekebilir. Bu dönemde psikolojik değerlendirmeler, diğer zamanlara nazaran daha anlamlı olacağından kişiliğin gelişmesi ve rahatlamak adına faydalı olacaktır. İşinizi evinize de taşımanız gerekebilir, teknolojik aletler sayesinde daha rahat çalışma imkânınız olabilir.  Hafta başı, eğitimci veya danışmanlarınızla çok iyi diyalog geliştirebilir, onların isteklerini rahat yapabilme imkânınız doğabilir. Sosyal ilişkileriniz, fiziksel aktivitelerinizdeki yapıcılık sayesinde kendiliğinden gelişen fırsatlarınız olabilir. İkili ilişkilerde ise her zamankinden daha fazla duygusal davranışların görülebileceği bir dönemdir. Eşiniz veya yakın arkadaşınız sizi her zamankinden çok sarıp sarmalayacaktır, sizin için elinden gelen yardımı esirgemeyecektir. Evinizde gerçekleşen çok önemli olaylar sayesinde ani sevinçler ve mutluluklar yaşanabilir. Bu dönemde, söz, nişan, nikâh evlilik için iyi dönemler olabilir. Eviniz, bahçeniz, perdeniz ve tüm dekor çalışmalarıyla ilgili yenilikler yapmak gerekebilir. Yurtdışı, şehir dışı yâda uzaklarla ilgili konularda çok önemli gelişmeler yaşanabilir. Çeşitli mecburiyetlerden dolayı seyahate çıkmak da gerekebilir.



NOT: Astroloji ile ilgili merak ettiğiniz konuları astrotalin@gmail.com a sorabilir. Yazılarımı,  astrotalin.blogspot.com , facebook dan ise  http://www.facebook.com/groups/AstroTalin/ veya twitterdan ise  (@astrotalin) takip edebilirsiniz. 

  • Share:

You Might Also Like

4 yorum

  1. Hizli firsat!

    Biz uluslararasi islem iyi güvenilir, güvenilir. Bu firsati kaçirmayin lütfen, buraya gelecek 2014 yili dogru yatirim baslatmak için bir firsattir. % 100 emin ol daha fazla bilgi için e-posta MMV (vandamariana111@gmail.com) Sen garanti.

    Eger tarim için bir kredi ihtiyacim var mi? Is için kredi? yapimi için kredi? Yatirim kredisi? Ögrenci kredi? Borç konsolidasyonu kredi? Bu bir firsattir, kullanimi ve yeni bir hayata baslamak. Daha fazla bilgi (mrsvandamariana@yahoo.co.uk) için e-posta MMV.

    Allah lonca tüm ...

    M.M.V LTD.

    YanıtlaSil
  2. Am xavi Gerad jude, Aiicco inssurance plc bir temsilcisi.
    Size bir kredi ihtiyaci varsa bugün e-posta yoluyla bugün bize ulasin, istediginiz kredi ile size yardimci olabilir:
    (xavigeradloanfirm@yahoo.com)
    Yilbasi kredileri% 3 faiz orani sadece avelable vardir. Ciddi basvuran, ancak daha fazla bilgi için irtibata geçiniz. Biz renging krediler
    sunuyoruz
    3000 sadece US $ Euro ve pound 50,000.000 için.
    Biz dahil kredi her türlü teklif
    Bireysel krediler:
    Isletme Kredileri:
    Ögrenci Kredileri:
    Insaati krediler:
    Ev kredileri:
    Is expandsion krediler:
    Borç konsolidasyonu kredi:
    Biz hizli ve dinamik test edilmis ve güvenilir bulunmaktadir.
    Daha fazla bilgi için (xavigeradloanfirm@yahoo.com): E-posta Iletisim.

    Sr Gerad jude görüyoruz.

    YanıtlaSil
  3. PAUL WILLIAM KREDİ EVİ


    Alacaklı Adı: Mr Paul William .
    Sahibinden E - posta: paul_william_loanhouse@hotmail.com

    Biz dünyanın her yerinde 50 yıl geri ödeme süresi bir yıl içinde % 3 gibi düşük çok düşük yıllık faiz oranları ile , özel, ticari ve bireysel krediler sunuyoruz . Biz 5000 $ dan 100 milyon US $ arasında değişen krediler sunuyoruz.

    Bizim krediler de bizim öncelikli maksimum güvenlik için sigortalıdır . Eğer yasal bir kredi borç almak için nasıl endişe geceleri uykularım mı ? Eğerhızlı Tırnaklarınızı ısırma mı ? Bunun yerine size dayak , ( Kredi Hizmetleri ) Paul William Kredi House ile irtibat şimdi , zafer bizim görevimizdir bir çözüm bulmak için , durdurma kredileri kötü kredi geçmişi yardımuzmanları.

    Bu ilgi feryatkredi başvuru formunu doldurmalısınız :

    KREDİ BAŞVURU FORMU
    KREDİ TALEBİ
    Tam adınız *
    E-posta *
    Telefonunuz *
    Sizin adresiniz *
    Sizin Şehir *
    Eyalet / İl *
    Ülke *
    Faks Numarası *
    Doğum Tarihi *
    Eğer bir hesabınız var mı ? *
    Daha önce uygulanmış mı? *
    Kredi Tutarı Gerekli *
    Kredinin süresi *
    Kredi * Amacı
    * : Bana kimlik taranmış bir kopyasını gönderin

    Alacaklı Adı: Mr Paul William .
    Sahibinden E - posta: paul_william_loanhouse@hotmail.com

    Selamlar ,
    Bay Paul William .
    paul_william_loanhouse@hotmail.com

    YanıtlaSil
  4. Değerli Müşterimiz,

    Biz mali zorluklar insanlara yardım ediyor. Bir kredi ihtiyacınız var, vardı
    Ciddi Kredi ancak mali yardıma ihtiyacı? Hiç gittiniz
    bankalar ve kredi evler tarafından reddedilen. Biz mali yardım sunuyoruz
    . halka,% 3 oranları ile ABD AT YAZIN; (mrsfaithsmithloancompany@gmail.com)

    İşte kredi başvuru formu, bilgileri doldurun ve bize geri dönmek, bir
    Başvuranlar 18 yaş ve üzerinde olması gerektiğini unutmayın.

    Adı:

    Cinsiyet:

    Şehir:

    Ülke:

    Kredi Miktarı Gereken:

    Kredinin süresi:

    Aylık Incom:

    Cep Telefonu:

    Meslek:

    Kredinin Amacı:

    Sen İngilizce konuşun Can:

    Saygılarımızla,

    Mrs İnanç Smith (Yönetmen)

    YanıtlaSil