19 Eylül 2013 saat 14:13 de Balık burcunda dolunay ve burçlara etkileri

By Talin Ağdere ile Astroloji - 21:58:00


19 Eylül 2013 saat 14:13 de Balık burcunda dolunay gerçekleşecektir. Sulu göz Balıktaki dolunayın etkileri dünyada hissettirdi bile, SEL FELAKETLERİ! 

Balıkların Şubat aylarında yapmış olduğu girişimlerin, projelerin sonuçlarını alma vakti geldi! Konunuz neyse, bu bir teklif yada sizin araştırmanız, finansal biri girişim olabilir, sağlık sorunu, sınavlar, sanat çalışması vb...  Bu konuların artık neticeleri alınıyor. Güneş ve ayın karşıt pozisyonda olması bizi biraz ruhsal sıkıntıya sokabilir. İçsel ve sipirituel olan Balıklar biraz gergin olabilirler 1 kaç gün sonra bu etki bittikten sonra huzursuzlukta geçecektir. Balık burcu empati geliştirir, karşısındakinin halinden anlar, merhamet duygusu gelişmiştir. Hisleri de çok kuvvetlidir. Rüyaları vardır, sezgiseldir. Bir anda mutlu ve mutsuz olabilir. Aynı anda iki duyguyu yaşayabilir. Sözsel ve şiirseldir. İfadesi güçlüdür. Sanata merakı vardır, yeteneklidir. Mutlaka Balıkların bir becerileri vardır. Sanata, müziğe, resme, spora, şiir yazmak, çizimle uğraşmak, söz sanatı,  vb.... gibi. Yönetici gezegenleri, Jüpiter ve Neptün bundan dolayı, inançlı, vicdanlı olabilir. Duygularının seline kapılıp bir anda yukarı çıkabilir yada dibe vurabilir. Dolunay, Balık-Başak, Yay-İkizleri öne çıkaracaktır. Mücadele ettikleri bir konu artık sonuçlanabilir.

BALIK: Burcunuzda gerçekleşiyor. Kişisel gelişiminiz için çok önemli bir işe imza atmış olmalısınız. Bu dolunayla öne çıkacaksınız.Aşk hayatınız, ön plana çıkıyor. Yaratıcı olduğunuz konular, sanat çalışmaları kariyere dönüşüyor. Yeni duygular, idraklar içinde olacaksınız. Çocuklarınızı ilgilendiren bir konuda sevinç yaşanabilir. Geçmişi bir kenara bırakıp geleceğe doğru güvenli adımlarla yaklaşabilirsiniz. Uzun süredir bebek sahibi olmak isteyen balıklara da müjde?

KOÇ: Geçmişte yaşanmış olumsuz veya mücadele getiren olaylar sizi yıprattı davranışlarınızı olumsuz etkiledi. Aydınlık zamanı geldi! Bundan sonra işler daha kolay..

BOĞA:Uzun zamandır çocuklarınız, onların eğitim hayatlarıyla mücadele içindeydiniz. başarılı finali yakaladınız. Kendinize, işlerinize artık daha rahat vakit ayıra bileceksiniz. İşler açılıyor.

İKİZLER: Kariyerde ön plana çıkacaksınız. Beklediğiniz teklifler yada maaş zammıyla karşı karşıya olabilirsiniz. İş resmiyet kazanıyor, toplumun önüne çıkma zamanı geldi. Annenizle, ailenizle ilgili bir konuya açıklık gelecek.

YENGEÇ:Akademik başarıyı yakaladınız. Dışa açılmanın, yabancı bir çevreye girmenin vakti geldi. İletişim, medya, basın-yayın işlerinde başarılı olabilirsiniz. Fuarlara sergilere katılmak için veya kişisel gelişiminiz için yolculuk yapabilirsiniz.

ASLAN:Ailenizden veya ortak paylaşımlardan elde edilen bir gelir, menfaat sonucu biraz olsa rahatlamış görünüyorsunuz. Beklediğiniz krediyi yada para yardımını almanın sevincini yaşayabilirsiniz.

BAŞAK:Uzun süredir beklemiş olduğunuz ikili ilişkilerde ortaklı konularda artık bir sonuç alabilirsiniz. Gurup ilişkileri sonuç getirebilir. Diyaloglar güçlenebilir. Kontrat ve anlaşmalar danışmanlık konuları gündemde.

TERAZİ:İşleriniz canlanıyor. Beraber çalıştığınız kişilerle diyaloglar güçlenecek. Birbirinize karşı daha anlayışlı olmanın getirisini alabilirsiniz.  Annenizle ilgili sağlıklı sonuçlar alabilirsiniz. Diyete başlamanın zamanı geldi.

AKREP:Çocuklarınızın yaratıcı, yetenekli olduğu konularda çalışmalar başladı. Aşk hayatınız da önemli  aşamalar kaydediliyor. Sanat veya spor çalışmalarınızla gündemdesiniz. Artık sahnedesiniz!

YAY:Uzun süredir ev ve aile konularıyla ilgiliydiniz, artık işleriniz başlıyor.  Evden çıkıp işlerinizin başına geçin yada evinizde, çalışmalarınıza  başlayın. Anneniz veya ailenizden bir menfaat almanız söz konusu!

OĞLAK:Eğitim çalışmaları başladı! Yazı işleriniz, dergiler, makaleler, internet çalışmaları ve sosyal çevreler içinde sonuçları almaya başladınız. Danışmanlık konularında başarılar sizi bekliyor. Eşinize ait konularda rahatlama olabilir. Yakın çevreyle ilişkiler güçleniyor.

KOVA:Finansal konularda bazı şeyler açığa kavuşuyor. İstediğiniz maaşı alıyorsunuz. Çalışmalarınız, tasarımlarınız yetenekleriniz konuşuyor. Farklı konseptler yaratmanın guruplar içindeki farkını yakaladınız!


Yine bir dolunayda daha geçmişin acılarından kurtulmak için, istemediğimiz bizi mutsuz eden olayları, konuları hayatımızdan çıkarma fırsatını yakaladık. Karşımızdakini anlamalı, merhamet geliştirmeli, sevmeli VİCDAN geliştirmeliyiz.

  • Share:

You Might Also Like

1 yorum

  1. TESEKKURLER TALIN ABLA.. SEVEREK TAKIP EDIYORUM.. SEVGILER..

    YanıtlaSil