TERAZİ BURCUNDA YENİ AY! BURÇLARA ETKİSİ:

By Talin Ağdere ile Astroloji - 14:49:00

5 Ekim 2013 gece sabaha karşı 3:35 de Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşecek! 

Terazideki Yeni ayın etkilerini tüm burçlar hissetmeye başladı! Sanat etkinlikleri, hukuksal davalar, ilişkiler, ortaklıklar, romantik aşklar...

Terazi burcu ilişkileri, ortaklıkları, temsil eder. Görevi dengeyi, adaleti sağlamaktır. Romantik, hakkaniyetli, sanatçı ruhlu, diplomatik, cömert bir yapısı vardır. Yönetici gezegeni Venüs olduğundan güzel olan her şeye meraklı nazik, hoşgörülü, zevkli kişilerdir. Salon kadını veya salon erkeğidir, dış görüntüsüne dikkat eder. İlişkiler onlar için çok önemlidir. Karşısındaki kişiye hayır dememek için çoğunlukla kendi isteklerini ikinci plana atabilir. Aslında kararsız olarak bilinir fakat karşısındaki kişi mutlu etmek amacı doğrultusunda hareket ettiğinden bu şekilde görünebilir.  Kimseyi üzmeden, iki taraflı düşünerek anlaşmayı sağlamayı iyi becerir.

Yeni ayda yeni girişimler ve olayların gerçekleşmesi beklenmektedir. Uzun süren bir türlü sonuç vermeyen girişimler bu tarihlerden sonra hızlı ilerler.  Evliler için ilişkiler, aradaki anlaşmazlıklar, çözüm getiren olaylar yada ileriye dönük yeni planlar yapılabilir. Mutsuz bir evlilik için yeni bir dönem başlayabilir. Yeni bir ortaklı ilişki hayatımıza girebilir. Avukatlık işlerimiz hareketlenir. Bekarlar için evlilik hazırlıkları başlar yada aşk ilişkisi olabilir. Yeni ay esnasında Aslan burcunun yükselmesi, hayatımızda organizasyonel konuların, yakın çevre veya sosyal çevre ile ilişkilerin canlanacağını gösteriyor. İletişim, medya, halkla ilişkiler, haberler çok ses getirebilir. Sanatçı kimlikli biriyle ilgili yeni haberler duyabiliriz. Medyatik yâda iş sahibi patron, ünlü, tanınmış güçlü birinin ses getireceği olaylar gündeme gelebilir. Güneş Uranüs karşıtlığından dolayı bizi heyecanlandıracak olaylar kaçınılmaz gibidir. Ani hareketlerden kaçınmalı. Sakarlık, kazaya sebep verecek durumlardan uzak durmalıyız. Öyle olaylar olabilir ki, gündem değişebilir, ortalık hareketlenebilir.  Temsil ettiği kişiler: sanatçılar, avukat, savcı, hukuk insanları, danışmanlar, diplomatik kişiler, temsilci, hukuk müşaviri, modacı, reklamcı, fotoğrafçı, müzisyen, tasarımcı vb… Sağlık bağlantılar: böbrekler, bel kısmı rahatsızlıkları, kum, taş dökme, idrardaki yanmalar, cilt hassasiyeti.

YENİ AY da bir kez daha,  yarınlara merhaba diyelim ve umutlarımızı kaybetmeyelim. SEVGİYLE KALIN.

Terazi burcundaki yeni ayın burçlara etkisi:   
                                                                           
Koç burcu: İlişkiler ön planda, ortaklı bir iş ilişkisine girilebilir. Avukatlık konuları gündeme gelebilir. Aşk ilişkisi ciddi bir boyut kazanabilir. Evlilik hazırlıkları ön planda. Çocuklarınızın özel hayatıyla ilgili olabilirsiniz. Artık karşınızda size yardımcı olabilecek birileri var yalnız değilsiniz.  Bu konuda yeni heyecanlar yaşamak mümkün. Eğer kabullenici olursanız, üstünüzdeki yükü taşımanıza yardımcı olacaklardır.  Yabancı bir çevre edinmek size mutluluk verecek, ufkunuzu genişletecek. Onlar sayesinde yeni şeyler öğreneceksiniz.

Boğa burcu:  İş ve sağlık eviniz olan bu evde hareketlenme başlıyor. Eviniz, özel hayatınızla ilgili bir koşuşturma içine girebilirsiniz. Organize edilmesi gereken konular, hizmet temaları hızlanıyor. Sağlıkla ilgili konular da gündeminizi değiştirebilir.  Uzun süredir sizi rahatsız eden özel hayatınız ile ilgili konular, korkular geçmişle uğraşmak, çatışmak rahatsız ediciydi sinirlerinizi zorluyordu. Şimdi artık değişen koşullar sağlığınızı da olumlu yönden etkileyecek. Sağlık kontrollerinizi arttırabilirsiniz. Bakımınıza, giyiminize özen göstereceksiniz. Arkadaşlarınızdan, ortağınızdan gelecek olan destekler hem maddi hem manevi sizi rahatlatacak.

İkizler burcuBekarlara yeni bir aşk! Flörtü devam edenlere de uzun soluklu ilişkiler. Evliler, çocuklarının eğitim, spor, sanat, yaratıcı oldukları konuda sevinebilirler. Spora, yada kursa başlanılabilir. Keyfe düşkünlük, para harcamaları, geziler kısa seyahatler artar. Etkinlikler, hobiler, artistik faaliyetler ön planda.   Özel hayatınızı ve iş hayatınızı dengelersiniz rahat edeceksiniz.  Riskli bir işe girişmeniz de mümkün. Eve ait sorumluluklar artabilir. Büyüklerinizle daha çok ilişki içinde olabilirsiniz. Yapılacak çok şey var ama keyfinizi de ihmal etmeyeceksiniz.

Yengeç burcu: Evinizde gelişen olaylarla ilgilisiniz. Ebeveynler, yerleşim konuları, eve alınacak yeni eşyalar yada ihtiyaçlar gündeminizde. Çocuklarınızla ilgili sağlık konularıyla da yeni kararlar alınabilir. Sağlıkla ilgili olumlu gelişmeler kaydedeceksiniz. Onların ihtiyaçları, hayatlarını daha güvenli hale getirmek ön planda olabilir. Bu yüzden bir şeyler de satın alabilirsiniz. Günlük sırada işlerinizi daha rahat yapacak ve beraber çalıştığınız kişilerle uyumlu bir iş çıkaracaksınız. Para kazançları elde edilebilir. Evde büyüklerinizle daha çok bir arada olabilirsiniz.

Aslan burcu: Yakın çevreyle ilişkiler ön planda. Sosyalleşiyor, yeni kişilerle iletişime giriyorsunuz. İnternet çalışmaları hareket kazanıyor. Halkla ilişkiler, makaleler, yazışmalar, grafik çalışmaları hızlanıyor. Yeni bir kitap çıkarabilir, yâda blok açabilirsiniz. Çok güzel günler başlıyor. Aşk ilişkileri gündeme gelecek. Çok gezecek medyayla iletişim kuracak, sanatı ön plana alacaksınız. Keyfiniz yerine geliyor, spora başlıyorsunuz.  Bu yeni ayda yakın ve yabancı çevre arasındaki dengeyi yakalamak sizi heyecanlandırabilir.

Başak burcu: Finansal konular dikkat çekici. Uzun süredir iş konuları gündeminizde ve hala girmediyseniz hazırlıklı olun fırsatlar geliyor. Henüz daha netleşmeyen durumlar söz konusu olsa bile, sinyaller geldi bile. Yeni iş, müşteriler, hazırlıklar başlıyor. Evinize huzur gelecek, kimileri ise evde çalışmalarını hızlandırabilir. Yeni eşyalar alabilir.  Evini dekore edebilir. Yurt dışından ya da uzaklardan bir arkadaşını, yakınını misafir edebilir. Sevdiklerinizle bir arada daha çok vakit geçirebilirsiniz. Evde sakinliği huzuru yakalamak mümkün.  

Terazi burcu:  Yeni ay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkiler ön planda! Girişim yapmak isteyeceksiniz. Projelerinize başlamak istiyorsunuz. Bu işin finansal konusu önemli, müşteriler, gelirler, destek arayışları sürüyor.  Kaynaklarınız kısıtlı durumda, güvende olmak için kaynak arayışındasınız. Yakın çevre ile ilişkiler artıyor. Medya basın, yabancılarla ilişkiler hızlanıyor. Yurt dışı bağlantılı yâda gelişime açık kişilerden destek bekliyorsunuz. İletişime açıksınız. İnternet çalışmaları da hızlanıyor. Blok, web sitesi kurmak yâda artık yayınlamak daha kolay.  Eğitim çalışmalarından, sınavlar, eğitimcilerden olumlu sonuçlar alacaksınız.

Akrep burcu: Girişim yapmak istediğiniz bir konuda, bir süre daha bekleseniz de ileriye dönük bazı bağlantılar kafanızda netleşebilir. Neyin faydalı ve zararlı olduğunu ayırt edeceksiniz. Sağlıklı yaşam yâda sportif konularla ilgili bazı bağlantılar söz konusu. Bu konuyla ilgili gelişimlere açıksınız. Kendinizi geliştirmek için yeni çalışmalara gireceksiniz. Ciddi sorumluluklar alabilecek kapasiteye sahipsiniz bunu hafife almayın.  Yeni para kazançları sizi sevindirecek. Yurt dışı bağlantılı kişilerden, dostlarınızdan, alışık olmadık bir çevreden gelen maddi gelirler huzuru sağlayacak.

Yay burcu: Sosyal çevreye giriyorsunuz. Yeni insanlar tanımak, guruplara katılmak sizi heyecanlandırıyor. Özel hayatınız, aşk ilişkiniz, çocuklarınızla ilişkileri,  gurup çalışmalarınızı hepsini bir arada yapmak gerekecek. Pratik ve sistemli olursanız, sorun kalmayacaktır.  Artık kendinize gelecek ve bakımınıza dikkat edeceksiniz. Dış görüntünüz, sporunuz, sağlığınız,  diş, saç bakımınız, estetiğinize özen göstereceksiniz. Günlük işlerinize daha özenli yaklaşacaksınız. Henüz sizi düşüncede tutan kardeşleriniz, yaşlılar gibi bazı konular var  sorun çıkaran, bazı şeyleri kafanıza  takmadan anı yakalamaya bakın.

Oğlak burcu: Yeni iş bağlantıları! Kariyerdeki gelişmeler açılımlar sizi olumlu yönde etkileyecek. Toplumun önündesiniz. Artık daha çok görünür olmak sizi rahatsız etmesin. Yeni bir işe girebilir ya da eski işinizde daha iyi bir pozisyon yakalayabilirsiniz. Guruplar içinde faaliyet içindeydiniz, yoruldunuz kendinize özelinize hiç vakit ayırmadınız. Artık biraz daha iç dünyanıza çekilebilir,  kafanızı dinleyebilirsiniz. Belki de âşık olduğunuz biri var ve siz henüz açıklamak istemiyorsunuz. Gizli sevgiler yaşamak sizin için heyecanlı olabilir. Bazıları da bebek sahibi olmanın hazırlıkları içindeler.

Kova burcu: Dış ilişkiler gündemde. Yurt dışına gitme hazırlıkları başlamış olabilir. Yabancılar, uzak bir çevre ile iç içesiniz. İlişkilerin, diyalogların kurulduğu dönemler. Fuar, sergi hazırlıkları başladı. Seyahat hazırlıkları da dolayısıyla başlamış olabilir. Eğitim odaklı gurup çalışmaları içine girebilirsiniz. Uzak yerlerden guruplarla toplantılar yapabilirsiniz. Basın, medya, iletişim sektörüyle iç içe olabilir, maddi gelir getirecek katılımlarda bulunabilirsiniz. Kazançlarınız artabilir. Hukuksal bir karar yâda mahkemeler varsa yeni gelişmeler sizi heyecanlandırabilir.

Balık burcu: Mali destek arayışı cevap veriyor. Burs geliyor. Ehliyetinizi alıyor, sigorta işlerini hallediyorsunuz. Bankaya, kredi için başvurduysanız haber gelebilir. İş teklifleri de alabilir, yeni iş ilişkileri kurabilirsiniz. Yakın çevreden kişilerle bir arada olmak sizi sevindirebilir. Öyle değişik duygular içinde olabilirsiniz ki, sizi derinden uyandıran, sevinç yaşatan psikolojinizi adeta değiştiren şeyler. Hayatınızda yeni bir dönem başlayabilir. Korkularınızı üzerinizden atarak cesaretle olaylara yaklaşabilirsiniz.  


  • Share:

You Might Also Like

0 yorum