AY TUTULMASI KOÇ BURCUNDA! Burçlara etkileri nelerdir?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 22:38:00



GÖLGELİ AY TUTULMASI     
19 Ekim 2013 gece sabaha karşı 02.40 civarı  KOÇ burcunda gerçekleşecek.  

İLİŞKİLER, ORTAKLIKLARA DİKKAT! 
ÖNEMLİ KARARLAR VERİLMEKTE....

Mars kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır…..

25 derece Koç burcunda gerçekleşen Ay tutulması (Dolunay) özellikle Koç burcunun üçüncü dekanında doğanlara etkisi daha fazla olacaktır. 14-15–16 Nisan Doğumlu Koçlar (kişisel konular, ev, aile hayatı ile ilgili değişiklikler ve bunun kişi üzerindeki, ruhsal,  psikolojik etkileri)  17-18–19 Ekim doğumlu Terazileri (ortaklıklar, evlilikler, işbirlikleri, anlaşmalar, kontratlar) 17-18–19 Temmuz Yengeçleri (kariyer, iş hayatı, eşin ailesi, anne veya annelik ile ilgili konular, toplumdaki duruşları) 14-15–16 Ocak Oğlakların (ev, özel hayat, toprağa ait konular, ev, yer değişimi, ev işleri, eşleri veya evlilik ile ilgili konuları) üzerinde etkili olabilir. Hiç beklemediğiniz yön değişikliği gerçekleşebilir. Eğer yükselen burcunuza, güneşinize açı alıyorsa, o günlerde enerjinizi düşürebilir. Kişisel haritanızda, bulunduğun evin yönetici gezegenine, ay ve güneşe uyumsuz açıları varsa stresli olabilir. Sıkıntı olarak algılasak ta, aslında tutulmalar cesaret edemediğimiz şeylerin kendiliğinden ya da bir olayla, gerçekleşmesidir. Tutulmanın etkilerini bazen 1-2 hafta önce sonra bazen de 3-4 ay sonrasında bile hissedebilirsiniz. Sanırım bu tutulma Şubat 2014 ortalarında Mars Terazi burcunun 25 derecelerinden itibaren çok hissedilir olacaktır.

Koç burcu genel olarak, risk alan, yönetici, lider ruhlu, enerjik coşkulu hayata renk katan, mert, yenilikçi, açık fikirli, cesur, haksızlığa tahammül edemeyen açık sözlü bazen sivri dilli, samimi bir burçtur. Fazla heyecanlı tavırlar sergileyebilir, sabırsız oluşu iyice düşünmeden harekete geçirebilir. Tecrübelerden ders almayıp aynı hataları defalarca tekrarlayabilir. Aceleci ve tez canlı oluşu işin sonunun neye varacağını hesaplatmaz. Temsil ettiği şeyler: Savaş, kavga, açık düşmanlık, silah, şiddet, operasyon, ameliyat, kaza,  kanlar vb. Temsil ettiği kişiler ise: Diktatörler, lider, kumandan, asker,  gençler, sporcular, cengaverler, erkek kardeşler, cerrahlar, isyankar yapıda kişiler vb... Sağlık bağlantıları: Baş, beyin bölgesi rahatsızlıkları, kulak, diş ağrısı, tansiyon, migren, yüzdeki darbeler, kanla ilgili rahatsızlıklar, düşme hastalığı, felç vb.

Koç burcundaki tutulma, bizi şu yönde etkileyebilir. Yönetici gezegeni (mitolojide savaş tanrısı) MARS olduğundan, enerjimiz, aldığımız riskler, savaştığımız konular özellikle de öncü bir burçta gerçekleştiği için,   girişimler ve başlangıçlar ile de ilgilidir. Mars bu burçta enerjisi yüksektir, çok fazla düşünmeden risk alabilir, nedensiz kavgalara girebilir.  İsyankâr, cengâverdir, meydan okuyabilir. Tutulma esnasında Başak burcunun yükselmesi, Koç burcunun yönetici gezegeni Marsın 6. Evde Başakta oluşu ise çalışma koşulları, sağlık temalarıyla ilgili konuların ön planda olduğu bir süreçte olduğumuzu ifade edebilir. Spora, sağlıklı beslenme programına başlamak, aldığımız kararları gerçekleştirmek, düşüncelerimizi uygulamak, harekete geçmek, risk almak sürecindeyiz.  Neptün’le kontak halinde olduğu için gıda zehirlenmelerine, bağırsak, mide problemlerine, polisiye-hırsızlık olaylarına sinir sistemlerine de dikkat etmek gerekir.  Sakarlıklara, düşme çarpma, kazalara da açık olabiliriz. Özellikle, Teraziler, Koçlar, Yükselen Akrepler, Yükselen Başaklar, Yükselen Boğalar, yükselen Kovalar sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin!  

Dünya, Güneş ve Ay arasından geçerken Ay tutulumu olur. Zıt iki çekim gücü dünya üzerinde dalgalanmalara yol açar. Ay, duygularımızı, annemizi veya annelik temalarını da anlatır. Ay tutulmasında deniz aşırı yolculuklar yapılmaması önerilir. Ameliyatların kanamalı ve zor olması mümkündür. (özellikle Koçtaki tutulmalar) bu yüzden o güne getirilmemesi önerilir. Etkisi 4–6 ay kadar sürebilir. Tutulma esnasında, enerjinin hafifletilmesi açısından dua etmek, meditasyon, yoga yapmak faydalı olabilir. Tutulma esnasında, önemli kararlar almak sakıncalı olabilir. Bazı şeylerden vazgeçmek, bırakmak, sıkı sıkıya sarılmamak önemlidir. Bize zarar veren alışkanlıkları bırakmak enerjimizi yükseltir. Eskileri atalım ki,  yenileri hayatımıza girsin. Bir kez daha bu dolunayda, geçmişi, hayatımızda var olmasını istemediğimiz, bizi üzen acıtan konuları bilincimizden, atalım, süpürelim.  SEVGİYLE KALIN…

19 Ekim 2013 Koç burcunda Ay tutulması ve Burçlara etkisi:

KOÇ: 19 Ekim de 25 derece burcunuzda gerçekleşecek olan dolunay, ilişkileri ön planda kılıyor. Özellikle 14, 15, 16 doğumlu iseniz daha da dikkat çekici. Karşınızdaki kişiler, yaşadığınız ilişkiler, ortaklıklar, yakın arkadaşlıklar ön planda olacak. Kişisel değişiklikler yaşadığınız bir dönemdesiniz. Yaşanan bir ilişkinin sonuçlandırılması bunun size getirileri anlatılmakta. Yoğun bir çalışma dönemine girdiniz. Detaylar, kişisel sorumluluklar, planlama, hizmet temaları içindesiniz. Çalıştığınız konuda veya gündelik hayatınızda planlı ve programlı olursanız, olayların üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz.  Finansal getiriler sağlayacak yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Tek başına hareket edemeyeceğiniz durumlar söz konusu. Artık karşınızda başkaları da var. Uzak  çevreden, ya da yurt dışı bağlantılı konularda destek alabileceksiniz. Dışa açılabilir, ilişkilerinizi genişletebilirsiniz.  Ruhsal konularda yaşadığınız sıkıntıları, sorunları çözmek için sağlıklı yaşam konusunda girişimler yapabilirsiniz. Zira sıkıntılar ve geçmişteki hızlı ilerleyen olaylar yüzünden içki veya ilaç bağımlılığı ya da sinir zayıflığı yaşamanız olasıdır. Artık bu yükten kurtulmanın, sağlıklı beslenmenin, yaşamanın zamanı geldi aksi takdirde zehirlenmelere, krizlere açık bir dönemdesiniz. Olayları bütünüyle ele alarak, karşınızdaki kişileri de düşünerek, titizlikle çalışma düzeninizi sağlarsanız, üstesinden gelebilirsiniz. 

BOĞA: Tutulma sizin 12.  Evinizde gerçekleşiyor.Ummadığınız maddi, manevi yardımlar görmek içinizi biraz olsun rahatlatmış.  Geçmiş konular, Bilinçaltındaki olaylar, korkular, saklanan, hapsedilen duygular açığa çıkabilir. Özellikle yükselen Boğalar, Uranüs’ün de etkisiyle, çevre tarafından davranışların onaylanmayacağını düşündüğü için duygularını, isteklerini içine atmaktan kendini tutsak gibi hissedebilir. Yenilik, özgürlük arayışındadır. Bu konularla ilgili olaylar gündeme gelebilir. Yaşam koşullarının, standartların yükseltilmesi, ruhsal rahatlama, bazı konuların açığa çıkmasıyla dengelenebilir. Gerekirse de yardım almak gerekebilir. Bazı konularda meydan okuyucu davranmak, gerçek hislerini ifade etmek gerekecek, aklından geçeni söylemek, çalışmaktansa biraz tembellik yapmak, hizmet etmektense keyiflere kapılmak başkalarını rahatsız edebilir. Özellikle evliler çocuklarıyla ilişkilerine dikkat etmeliler. Onların hizmet temaları, işleri de artık tahammül edilmez gibi gelebilir. Eğer koşullara mantıklı yaklaşır, herkes ne istediğini bilir ve ona göre davranırsa olaylar dengelenebilir. Risk almaktan çekinin, özellikle, kumar, borsa gibi spekülatif konulardaki arzulu yaklaşımlarınız olumsuz yönden etkilenebilir. Yaşam hevesiniz yüksek, aşk oyunlarında tansiyonunuzu kontrol etmelisiniz.

İKİZLER: 11. Evinizde gerçekleşen bir tutulma yaşamaktasınız. Guruplar, sosyal katılımlar, yeni bir çevre, cemiyetten kişilerle berabersiniz. Uzun bir süredir, mutluluğunuz, aşk konuları ya da çocuklarınızı ilgilendiren konuda ilişkileri ön planda tutan olayların gerçekleşmesi size değişik duygular yaşatmış olmalı. Bu tutulma olumlu yansıyacak, faaliyetler içine gireceksiniz. Evde hizmet temaları artıyor. Büyüklerinizin, anne veya babanızın hizmet temaları gündeminizi oyalayabilir. Uzun süredir, ihmal ettiğiniz günlük işlerinizi ele alabilir, evdeki işlerinizi tamamlamak için kolları sıvayabilirsiniz. Öğrenciler, sınavlarını evde çalışmak için çaba gösterecek, evliler günlük işleri, eşlerinin organizasyonel konuları için, sağlık da dahil koşuşturabilirler.  İkili ilişkiler evlilik, beraberlikler çok rahat enerjiler içinde. Mutlu olmak, sevmek sevilmek sizi havalara uçuruyor adeta. Zihinsel konularda yapılan aktivitelerden para kazançları da elde etmek mümkün. Eğer bu zamana kadar görüşmediğiniz, arkadaşlarınız düşmanlarınız varsa barışma dönemindesiniz. Avukatlık işleriniz, yabancı ortaklarınız yüzünüzü güldürecek. Yayıncılık, yazı işleriniz, medya konulu ilişkiler olumlu yönden ilerlemekte. Önümüzdeki günlerdeki Merkür retro sağlık ve günlük işler konusunda sizi zorlayabilir. Birlikte yaşadığınız kişiler, ebeveynler, evcil hayvanların sağlık kontrollerini yaptırın, sakarlıklardan uzak durun.

YENGEÇ: Tutulma sizin kariyer konulu 10. Evinizde gerçekleşecek. Uzun süredir beklediğiniz bir iş teklifinin sonucunu alabilirsiniz. Kariyerle ilgili birtakım şeyler kafanızda netleşebilir. İleriye dönük planlar yapmak için karar verdiğiniz bir dönem olabilir. Sizin veya çocuklarınızın eğitim konularıyla ilgili girişimler aktifleşebilir. Yakın çevre, akrabalar, arkadaşlar, eğitimcilerle daha çok beraber olabilirsiniz.  Yakınlarınız için daha çok uğraş verebilir, onların hizmet temalarıyla da ilgilenebilirsiniz. Bu konudaki detaylara daha çok önem vermek gerekebilir. Çocuklarınızın eğitim temaları, hizmet konuları yoğunlaşır. Terfi edebilir ya da ilişkileri (ortaklık, evlilik, iş) sonlandırma kararı da alabilirsiniz. Eşinizle çocuklarınızın gelişimi, spor, sanat faaliyetleri için ortak kararlar alabilirsiniz.  Çocuklarınızın fikirsel, düşünsel alanda gelişimleri sizi sevindirebilir.  Özellikle sanat, yaratıcı bir işle ilgiliyseniz ya da çocuğunuz özel bir alanda eğitim görmekteyse bu daha etkili olabilir. . Aile, ebeveyn konuları, özel hayat ve iş hayatı ya da toplumun önünde duruşunuz arasında bir dengenin sağlanması gerekir. Yeni işinizin getirdiği sorumluluklar ve nasıl bir değişim yarattığı bunun sonucunda alınacak kararlar önemli. Venüs’ün o tarihlerde sağlık ve iş evinde oluşu günlük işlerinizin, beraber çalıştığınız kişilerle ilişkilerin ve sağlığınızın olumlu olduğunu da işaret etmekte. Hatta çalışanların para kazanacakları bir dönem.

ASLAN: Sizin 3. Evinizde gerçekleşen bir tutulma olacak. Dış ilişkiler kuruluyor. Yurt dışı,  yabancı bir çevre, hukuki konular gündeme gelebilir. Yurt dışından ya da uzaklardan gelen bir misafir ile ilgilenebilirsiniz. Basın, yayın, medya, ticari bir konu ya da yolculuklarla ilgili bir karar alma veya yolculuğa çıkma, seyahat planları aktifleşebilir. Bu tarihlerde uzun yolculuklar yapmak maceralı olabilir. Çok para harcamak gerekebilir. Masraflarla alakalı olarak harcamalar artıyor. Kazanç elde etmek için girişimleri de hızlandırmak mümkün, Acele etmeden düşünerek risk almadan hareket etmek en iyisi aksi takdirde acele iş, zarar ve yanılgı verebilir.  Aşk evinizde hareketlenmiş, keyifler artmış, tatil planları, spor faaliyetleri zevkli bir şekilde ilerliyor. Çocuklarınızın veya sizin yaratıcı faaliyetleriniz, geziler, rahat konumunuz dikkat çekici. Aşk oyunları, cinsel hayatınız, birliktelikler, macera duygunuz yüksek. Çocuk sahibi olmak için girişimler olumlu yönden ilerleyebilir. Ev hayatını yakın plana almak, evde tadilatlar yapmak ya da aile içinde özel konular, yapılacak olan değişikliklerle ilgili durumlar söz konusu. Geleceğe dönük planlarda akıllıca kararlar almak büyüklerden destek almak mümkün olabilir.

BAŞAK: Ay tutulması, finansal konulu 8. Evinizde gerçekleşiyor. Ödemeler, banka-kredi, alacak verecek konuları gündeme gelebilir. Başkalarının kaynaklarıyla ilgili değişimlerde meydana gelebilir. Ortak kazanılan paralar, müşterek hesaplar, paylaşımlara yönelik durumlar önem kazanır. Uzun süredir beklediğiniz kredi fırsatı bu tarihlerde çıkabilir. Miras, mal, mülk konuları gündeme gelebilir. Beklemediğiniz ani fırsatlarla da karşılaşabilirsiniz. Yine bu dönemde girişimler yapmak, beklediğimiz kaynakların gelmesiyle, değişimler yapıp karar vermek, risk almak gerekebilir. Eğer konularımızda iyi planlama yapar, haberleşmeyi, teknik konuları, bağlantıları organize ederseniz ki eminim edersiniz,  guruplar, arkadaşlar, dostlar sayesinde gelişime açık olursunuz.  Bu sayede geleceğe dönük planlarınızı harekete geçirebilirsiniz. Ani gelişen olaylarla karşılaşmak mümkün bu yüzden sinirlerinize de hâkim olmak sakinliği korumak gerekir. Sağlık konularına, operasyon gibi durumlara da dikkat! İlişkilerimizde yapıcı olmalıyız.  Özel hayatımız ise daha huzurlu ve rahat. Ailevi ilişkiler ev hayatı olumlu etkiler altında. Evinize yurt dışından sevdiğiniz bir arkadaşı ya da kişiyi davet edebilirsiniz. Evde partiler, toplantılar düzenlenebilir. Dekorasyon, tadilat, yeni eşyalar almak isteyebilir, yuvanızı, bahçenizi güzelleştirebilirsiniz.

TERAZİ: Karşıt eviniz olan Koç’taki bu tutulma ilişkileri etkilemekte. Ortaklarınız, evliliğiniz, yakın arkadaşlığınız sorgulanmakta. Yenilenme dönemi, kararlarınızı uygulamakta cesaretiniz artıyor. Anlaşmalarınızı, ortaklı ilişkilerinizi, evliliğinizi yeniden gözden geçirmek ve kararlar almak düzeninizi sağlamaya yardımcı olacaktır. Aksi taktirde kararsız, sürekli erteleyen yapınız sağlığınızı etkileyerek size zarar verebilir.  Kendinizi yorgun, halsiz ve bitkin hissedebilirsiniz.  Bu tarihlerde, meditasyon, yoga gibi dinlendirici, ruhsal açıdan bizi geliştirecek çalışmalar aktiviteler yapmak faydalı olabilir. Girişimler, başlangıçlar, onay almak istediğiniz durumlar söz konusu. Sizin başarılı olmak için gayretiniz verdiğiniz efora, karşınızdaki kişilerin ani tepkileriyle de karşılaşabilirsiniz. Uzun süredir sallantıda olan geçmişteki bir konuya bu tutulma bir sonuç getirebilir. Kariyer konusunda yol alacak, zihinsel konsantrasyonunuzu arttırarak önemli gelişmeler, anlaşmalar sağlayabilirsiniz. Müşteri potansiyelini arttırabilir, Patronların, müdürünüzün gözüne girebilirsiniz. Yakın çevre, akrabalar, kardeşler, bayanlarla  ilişkiler mükemmel. Çevreyle kurduğunuz olumlu iletişim sayesinde huzur sağlanmakta. Basın-yayın-ticaret-iletişim-eğitim, bilgisayar-reklam gibi konularda gelişimlere, başarılara açık bir dönemdesiniz. Sağlık kontrollerini ihmal etmeyin!

AKREP: Sağlık ve iş eviniz olan 6. Evde gerçekleşecek. İş konuları ön plana çıkıyor. İş ve sorumluluklar artabilir, başkalarının kontrolü altında çalışmak zorunda kalabiliriz. Zorlandığınız, ön plana çıkamadığınız konular sizi yormuş. Çok çalışıp, bir türlü sonuç alamadığımız iş konuları gündemde. Aldığınız kararları, uygulama fırsatınız olacak. Yurt dışı bağlantılı konular, yolculuklar, uzaktaki kişilerle ilişkiler kurulabilir.  İş seyahatine çıkmanız da mümkün olabilir. Bir gurup çalışması sayesinde yapılacak çalışmalar sonuç verecek ve sizde harekete geçebileceksiniz.  Spor, sağlıkla ilgili çalışmalar yapıyor veya sağlık sektöründe çalışıyor iseniz, aldığınız kararları çalışmaları hep birlikte uygulamaya geçebilirsiniz. Sağlam kararlar alıp ağır ilerlemek en doğrusu. Finansal konularda, ortağınızdan ya da eşinizden elinize para geçebilir. Artistik ve sanatsal konulardan, takılar, giyim, hediyelik eşya gibi alanlara, yatırım konularına para harcanabilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Bünyenizi güçlendirmelisiniz.  Annenizin ya da kadınlarla ilgili sağlık konuları da gündemde. Hastaneler, dernekler, gurup çalışmalarıyla daha fazla ilgili olabilirsiniz.

YAY: Aşk eviniz olan 5. Evde bir tutulma yaşanacak. Aşk hayatınız ön plana çıkıyor. Tanıştığınız bir kişi hakkında ciddi kararlar almaktasınız, ilişkiler önemli. Evliyseniz, bebek sahibi olmak için harekete geçeceksiniz. Hamile kalmanız ya da tedavi olmaya karar vermeniz de mümkün olabilir. Venüs de sizin evinizdeyken, artık güzelleşmeye sosyalleşmeye, gezmeye, kendinize özen göstermeye karar verdiniz. Bununla ilgili sağlıklı yaşam, diyet programı, spor çalışmaları, yürüyüşler yapmak için kararlar almaktasınız. Eğlence tarzınızı değiştirebilir. Uzun süredir kapalı kaldığınız yerden dışarı çıkıp gezmek, eğlenmek, keyifli olmak, aşk yaşamak, tatil yapmak isteyebilirsiniz. Yaratıcı konular, sanat çalışmaları ile ilgili iş teklifleri de gündeme gelebilir. Detaylı, düzenli, prensipli çalışma koşullarını uygularsanız, hem iş hem de ev düzeninizi ihmal etmezseniz. Kararlılık ve cesaretiniz ön planda, hırsınızı dengeler, enerjinizi doğru kullanırsanız positif enerjinizle üstesinden gelebileceksiniz. Çocuklarınızla da ilgili bazı konular ön plana çıkabilir, onların çalışmaları, eğitim konuları istediğiniz gibi sonuç verebilir. Ödevleri konusunda daha kararlılık gösterebilir ve planlı çalışabilirler. Sinirlerinizi sağlam tutun, zira Merkür retro da geçmiş bağlantılı konular canınızı sıkabilir.

OĞLAK: Özel hayatınız olan 4. Evinizde Ay tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma, mücadele ettiğiniz konulara bazı açıklık getirebilir. Eviniz ve işiniz arasında dengeyi sağlamak, ilişkileri dengelemek, daha planlı ve programlı olmak sayesinde birçok işin üstesinden gelebilirsiniz.  Ev yaşantınız, ebeveyn konuları gündeme gelebilir. Evdeki çalışmalarınız artabilir, daha fazla mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Yabancılarla ilişkiler, eğitim konuları, yayıncılık, seyahatler, ticari konular gündeme gelebilir. Guruplar içinde daha fazla sorumluluk sahibi olabilirsiniz. İşlerinizi internet aracılığı ile planlı ve programlı bir şekilde uygulayabilirsiniz Öğrenciyseniz, sınavlar konusunda biraz dikkatli olmakta fayda var. Daha fazla çalışın. Yolculuklarda dikkatli olmalısınız. Hırsızlık, kandırılmak gibi olaylara maruz kalmamak için uyanık olmak gerekir.  Sosyal ortamlardan uzaklaşmak gerekebilir. Bir süre çocuklarınıza ve ya aşk ilişkilerine vakit ayırmakta zorlanabilirsiniz. Duygularınızı rahat ifade edemeseniz bile iç huzuru yakalamanız da çok önemli. Bu dönemde, meditasyon, yoga, spirituel konulara eğilim daha fazla olur. Bu konularla ilgilenen kişiler karşınıza çıkabilir. Evliyseniz eşinizin seyahat planı gerçekleşebilir, yurt dışı bağlantılı işleri aktifleşir. 

KOVA: 3. Ev olan yolculuklar ve iletişim evinizde tutulum gerçekleşmekte. Bilgisayar, iletişim, medya, basın, yayın, nakliye, yolculuklar, kısa geziler gündeme gelebilir. Ani kararlar alabilirsiniz. Yakın çevre, akrabalar, dostlarla daha çok bir arada olunabilir. Zihinsel faaliyetler yoğunlaşıyor. Yazılar, senaryolar, makaleler yazmak ve yayınlamak, kitap çıkarmak, bilgiyi başkalarına aktarmak, seminer düzenlemek gibi konular ön plana çıkabilir. İşinizle ilgili yeni bir alet, iletişim aracı almanız mümkün. Bir yerden başka bir yere hareket etmeniz, taşınmanız da aktive olabilir. Geleceğe yönelik planlarınızı netleştiriyorsunuz, ümit vaat eden girişimler yapmaktasınız. Sosyal katılımlar artıyor, sergi, partilere katılabilirsiniz. Gurup aktiviteleri, arkadaşlar sanatçı kimlikli kişilerle daha çok bir aradasınız. İş yatırımı, kariyerden elde edilen gelirler artabilir. Bütün bu olumlu şeyler yaşanırken dikkat edilmesi gereken noktalar da var. Ortaklaşa gelir ve giderlere de dikkat etmek gerekir. Güvenip de bankadan kredi alırsınız, ya da bir kontrat yaparsınız, ödemek için çok çaba göstermek zorunda kalırsınız. Ortak kazanımlarda kaynaklarla ilgili konularda stres yaşamamak için gözünüzü açın. Bağışıklık sisteminizi güçlendirmelisiniz. Ani hareketlerden kaçının, sakarlıklara dikkat. Yakın çevreden birinin ameliyat konusu gündeme gelebilir. Ölüm, vasiyet, sigorta, mal,  mülk konuları da gündeme gelebilir.

BALIK: Para eviniz olan 2. Evde tutulum yaşanmakta.  Finansal konular ön planda. Paylaşımlara yönelik durumlar, kendi kazançlarınız, yatırımlar gündemde. Kendi veya ortak birikimler, kredi, borç alacak dengesi, kaynaklarda fırsatlar veya kısıtlanmalar söz konusu olabilir. Önemli kararlar aldığınız bir süreç. Ortak paylaşımlar, müşterek hesaplarla ilgili konular da kararlar almaktasınız. Yurt dışı yabancılar eğitim konuları, üniversite çalışmalar, hukuki konular gündemde. Hayatını değiştirebileceği görüş alanını genişleteceği, daha fazla sorumluluk sahibi olacağı kişilerle iletişim kurulabilir. Yakın çevreden biriyle, yakın arkadaş, kardeşiniz veya akrabanız da olabilir, birlikte yazı yazabilir, yayıncılık, medya, basın, magazinsel bir konuda çalışmalar yapabilirsiniz. Kadınlardan, sanatsal faaliyetlerden, yetenekli kişilerden fayda görebilirsiniz. Evlilik hazırlığı içinde iseniz, ilişkiler gündemdeyse ani çekişmelerden uzak durmalısınız. Teklifler aldıysanız, ani riskli kararlardan uzak durun. Kopuş, ilişkide sonlanmalar da yaşanabilir, Eşinizle de finansal konuda bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir. Bu dönemlerde düşmanlara dikkat edin. Avukatlık işleriniz, danışmanlarla ilişkiler çetrefilli geçebilir. Diğer yönden ise, karşınıza çıkan kişiler daha pratik, girişken, harekete geçen insanlardır, sizin kararsız, melankolik yapınıza karşı gelerek tavrını koyacak ve sizi harekete geçirecektir.

Talin Ağdere


  • Share:

You Might Also Like

22 yorum

  1. Aslan'a yükselen akrep.....Hadi bakalım bastırın Aslanlar.. Teşekkürler Talin Hnm.

    YanıtlaSil
  2. 18 ekim tam doğum günümde olacak tutulma koçta 24 dercede jüpiterim var en çok etklenecekerden biriyim galiba :S

    YanıtlaSil
  3. jüpiter 24 derece okurum, genişleme fırsatlar dönemindesiniz. Ani seyahat fırsatları yüksek eğitim konuların içinde yer almakta:)

    YanıtlaSil
  4. merhaba talin hanım 16 temmuz 1983 saat 11:40 istanbulda doğdum ekim ve kasım ayında iş ,evlilik ,sağlık , maddi olarak beni nasıl etkiliyecek .detaylı bir şekilde yorumlarsanız çok minnettar olurum.şimdiden çok teşekkürler ederim. :D

    YanıtlaSil
  5. merhaba talin hanım 7 nisan 1973 saat sabah 9:15 istanbulda doğdum.ekim ve kasım ayında iş , evlilik , sağlık , maddi olarak beni nasıl etkileyecek ,detaylı olarak yorumlayabilirseniz çok memnun olurum . şimdiden çok teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil
  6. iyi günler talin hanım 5 ocak 1993 saat 14:00 istanbulda doğdum.ekim ve kasım ayında eğitim , sağlık, sosyal hayat ,maddi hakkında detaylı olarak açıklayabilirseniz çok mutlu olrum .şimdiden çok teşekkürler ederim. :D

    YanıtlaSil
  7. talin hanım 29 temmuz 1983 saat gece 00:15 istanbulda doğdum.ekim ve kasım ayında iş , eğitim , özel ve sosyal hayat , maddi ve sağlık bakımından beni nasıl etkileyecek.detaylı olarak yorumlayabilirseniz çok minnettar olurum.şimdiden çok teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil
  8. merhabalar talin hanım 18 mart 1961 saat sabah 3.30 istanbulda doğdum. ekim ve kasım ayında sağlık, maddi , aile hayatım ile ilgili detaylı bir şekilde bilgi verirseniz çok mutlu olurum şimdiden çok teşekkür edderim :D

    YanıtlaSil
  9. iyi günler talin hanım 20 nisan 1996 saat öğlen 12.15 istanbulda doğdum.ekim ve kasım ayında eğitim , sağlık , sosyal hayat ve maddi olarak detaylı bir şekilde açıklarsanız çok memnun kalırım şimdiden çok teşekkür ederim :))

    YanıtlaSil
  10. merhaba talin hanım 1 nisan 1973 saat sabah 9:15 istanbulda doğdum.ekim ve kasım ayında iş , evlilik , maddi , sağlık ve sosyal hayat bakımından beni nasıl etkileyecek .detaylı bir şekilde açıklayabilirseniz çok memnun olurum.şimdiden çok teşekkürler ederim. :)

    YanıtlaSil
  11. 16 temmuz 1983 saat 11:40 olan yorumum ilişkiler bakımından şanslı olarak etkileyecek mars venüs kavuşumu var aşk ve ilişkiler bakımından positiv gelişmeler var.

    YanıtlaSil
  12. 7 nisan 1973 9 15 doğumlu okurum sizi bu tutulma aşk ve ilişkiler olarak etkileyebilir ay venüs yaşanacak evliyseniz çocuk bekarsanız aşk verebilir. Yaratacılığınız konuşuluyor. Yeni dostluklar, gruplar içindesiniz.

    YanıtlaSil
  13. 5 ocak 1993 oğlak burcu okurum sizi de bu tutulma ilişkiler aşk yaratıcı konuda çalışmalar sanatsal faaliyetler yönünde etkileyecek

    YanıtlaSil
  14. talin hanım daha detaylı açıklayabilir misiniz mümkünse :)

    YanıtlaSil
  15. 29 temmuz 1983 saat gece 00:15 istanbul doğumlu - aslan burcu okurum iş sağlık yönünden etkileyecek büyüklerinizin anne-babanızın sağlığına da dikkat etmek gerekir.

    YanıtlaSil
  16. 18 mart 1961 saat sabah 3.30 istanbul - balık burcu okurum ev hayatınız varsa çocuklarınız üzerine etkileri olabilir bu tutulmanın olumlu anlamda etkilenecekler ya başarıları yada evlilik hayatları söz konusu olabilir.

    YanıtlaSil
  17. detaylı açıklamam mümkün değil zamanlama sorunu yaşamaktayım, başkalarının cevap hakkını yemek istemeyiz.

    YanıtlaSil
  18. 20 nisan 1996 saat öğlen 12.15 istanbulda - boğa okurum bu tutulma sizin yakın çevre ve uzaklarla olan ilişkiler evinizde yaşanacak. Yolculuklarla yada hukuki konularla bağlantılı olabilir. Br davanız varsa yada anneyle annelikle ilgili konular ev mal mülk konuları bunun sonuçlarını alabilirsiniz. Karar süreci

    YanıtlaSil
  19. 1 nisan 1973 saat sabah 9:15 istanbulda - koç burcu okurum sizde ilişkiler konusunda bu tutulmayı yaşayacaksınız. evliyseniz çocuklarla ilgili çocuk sahibi olmak yada onların başarıları yetenekli başarılı olması bekarsanız aşk evlilik konuları olumlu yönde etkiler:)

    YanıtlaSil
  20. talin hanım 18 ekim 1987 uşak 14 20 doğumluyum tutulma bana neler getircek acaba tsk ler

    YanıtlaSil
  21. 18 ekim 1987 uşak 14 20 - yakın çevreden çok yakın teyze annede olabilir onlarla ilgili bir konu olabilir. Operasyon gibi bir durum varmı? Hayatına yolculuk girebilir. Bu konularla ilgili olup çok fazla hareket içinde olabilirsin.

    YanıtlaSil
  22. çok tesekkürler talin hanım ben 18 ekim 1987 doğumlu okurunuz şimdilik bi operasyon yok gündemde umarım dolunay ne getirirse sonu hayırlı olur.

    YanıtlaSil