MERKÜR RETRO AKREP burcunda ve burçlara etkileri!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 15:26:00


MERKÜR RETRO AKREP BURCUNDA!

21 Ekim – 10 Kasım 2013 tarihleri içinde gerçekleşecek olan Merkür’ün geri hareketine gözler çevrilmekte…

19 Ekim Koç burcundaki ay tutulmasından sonra, Merkür gerilemesi Akrep burcunda yaşanacak. Daha sonra ise, 3 KASIM 2013 de Akrep burcunda Güneş tutulması olacak.  Bu üç olay arka arkaya çok dikkat çekici ve hayatımızda çok önemli değişimlerin, başlangıçların olduğunu da kaçınılmaz kılmakta..

21 Ekim’den–11 Kasım’a kadar gökyüzüne bir göz atalım…

Mars Başak burcunda ilerlemekte, Her konuda daha planlı ve programlı olmaya gayret ediyoruz. Detaylar, hizmet temaları gündemimizde. Sağlık konuları da ön planda olabilir, özellikle, diyet programı, sağlıklı beslenmeye ihtiyaç duyulabilir. Günlük işlerimizde, pratik ve bir o kadar da iş bitiriciyiz.  Detaylara fazla takılıp, olayların bütününü görmeli ve esnek olmalıyız.
Güneş 23 Ekim’de Akrep burcuna giriyor.  Her konuda daha kararlı olmak ve olayların peşini bırakmamak önemli bir hal alıyor. Başarıya odaklanmak, olayların derinini araştırarak işe girişmek en doğrusu. Bu tarihlerde hisler, sezgiler çok kuvvetli bir hal alabilir. Kin ve nefret duygularından uzak durmalıyız.

Venüs Yay burcunda ilerlerken, flörtçü, sosyal, arkadaş canlısı, entelektüel, dışa dönük yanlarımız göz önünde. Farklı kültürlere, dinlere karşı merakımız artar. Seyahat, yurt dışı, akademik, hukuki konular ön planda olur. Medya, basın-yayın ile ilişkiler gündemde kalır. İlişkide özgürlük önemlidir. 
Merkür retro dönemi, 27-31 Ekim tarihlerine kadar Satürn ve Merkür retro kavuşumu dikkat çekmekte, kardeşlerle, yakın çevre ile ilişkilerde, iletişimde, ticari konularda, zihinsel faaliyetler, eğitim, devletle ilgili bürokratik işlemlerde ciddi konularda karışıklıklar meydana gelebilir. Ruhsal olarak da takıntılar krize dönüşebilir.  23-27 Kasım’da ise Merkür normal seyrinde Satürn’le tekrar kavuşum haline gelecek ve bu kez ise,  resmi daireler, hukuki konular, ortaklık, ikili ilişkilerde tamamlanması gereken konular düzene girecek. Zihinsel faaliyetler de odaklanma gücü artacak. Disiplinli, planlı, programlı hareket ederek, olayların derinine inerek araştırarak, bizi düşündüren, çözüm aratan konulara kalıcı çözümler bulunabilecektir.  Yine bu dönemde uzakta yaşayan ya da bir süredir görmediğimiz, akrabalar, eş, dost, arkadaşlarla yeniden görüşmek fırsatı yakalarız.

Genel olarak, Retro dönemi kafamız karışık olabilir, İletişimde kopuklar, beklenen maddi, manevi destekler konusunda gecikmeler verebilir. Akrepte oluşu, kin ve nefreti, her şeyin altından bir şey aramayı, Sırları, seks, hatta seksüel hastalıkları da gündeme getirebilir. Ruhsal yönden bizi etkileyen konular, korkularımız, içimizde hapsolmuş konular gün yüzüne çıkabilir. Özellikle, Mars-Neptün karşıtı daha sonra da Şiron karşıtı olacak. Bu açı kalıbı, hareket enerjisini bir süre düşürebilir. İş ve kariyerde de hedef değiştirebilir, hayal kırıklığına sebep olabilir. Bağışıklık sistemini zayıflatabilir, dikkatsizlik ve dağınıklıktan kaynaklanan kaza, sakarlıklara, açıklık verebilir. Gıda veya kimyasal zehirlenme yönünden sakıncalar doğurabilir.  Genelde retro dönemi, risk ve spekülatif konular da dikkat çekici olmakta. Özellikle, borsa da iniş çıkışlar, ani gelişen olaylar yoğunlaşır. Risk almak için dikkatli davranmak gerekir ya da bu dönemin geçmesini beklemeliyiz.

Bu dönemde, geçmişte kalan sorunları bütünüyle ele alarak tedavi yollarını geliştirmeli, bozuk aksak bize sorun yaratacak aletleri şimdiden tamirini ele almalı, otomobilimizin bakımını yaptırmalı, yollarda daha dikkatli dolaşmalı, sözleşmeleri iki kez okumalı gerekirse, avukata danışarak imzalar atmalıyız. Yediklerimize dikkat edelim, mars Başak’ta olduğu için sağlığımıza önem verelim. Diyet programlarını, hijyen konusunu ön plana alalım. Üreme organlarımızı (rahim, prostat, hemeroid, bağırsaklar vb…) kontrol ettirelim.  

İyi yönden bakacak olursak,  Marsa ve Jüpiter’e uyumlu açıları göz önüne aldığımızda retronun bize şimdiye kadar fırsat bulamadığımız  konulara eğilebileceğimiz, daha derin düşünerek kontrol duygumuzu geliştirebileceğimiz söylenebilir. Neptün'e, Jüpiter'e,  Mars'a ve Venüs’e uyumlu açısı, iletişim, eğitim, yaratıcılık,  ilişkiler, yolculuklar konusunda olumlu fırsatlar verecek ve üretilen  projeler detaylandırılıp, eksikler tamamlanıp, sorunlar aşılıp  retrodan sonra hayata geçebilecektir.. 

Sonuç olarak, güzel projelerle karşılaşabilirsiniz, iyice düşünüp, araştırıp, detaylara, dikkat edip, planlı davranarak, retrodan sonra uygulamaya koyarsanız daha hızlı yol alabilirsiniz. 3 Kasım 2013 Akrep’te Güneş tutulması yazımda bu konuları bütünüyle ele alacağım)

Merkür retro burçlara  etkileri:

Koç: Finansal konularda, dikkat edilmesi gereken hususlar olabilir. Daha iyi düşünmek ve karar vermek gerekebilir. Özellikle, kariyer, iş konulu detaylar dikkat çekmekte. Kredi, banka, alacak-verecek dengesini iyi korumak gerekir. Yine bu dönemde, Devlete, bankaya olan sorumluluklarınızı, ödemelerinize karşı hassasiyet göstermek ve disiplini elden bırakmamak gerekir. Planlamayı, detayları takip ettiğiniz sürece, bu konularda başarılı olma şansınız artabilir. Ruhsal sağlığınıza daha çok önem vermelisiniz. Özellikle Merkür retro da, fazla derin düşünmek, karamsarlık, ruhunuzu karartan konular zor bir hal alabilir.  Seks ihtiyacınız artabilir. Korkular, takıntılar gün yüzüne çıkabilir. Bu durumda ailenizin yardımı önemli, gerekirse profesyonel desteğe ihtiyaç olabilir.

Boğa: İkili ilişkiler dikkat çekici. Bir süredir karşınızdaki kişilerle tavırlı davranışlarınız fark ediliyor. Yakın ilişkilerde, tutumları gözden geçirme zamanı gelmiştir. Eğer çözülemeyen sorunlar varsa uzman kişiler,  psikologlar, danışmanlar, avukatlardan yardım istenebilir. Anlaşmalar, sözleşmeler, kontratlar ortaklık ilişkileri bu tarihlerde gündeme gelebilir. Önemli imzaları veya kararları retro dan sonraya bırakmakta fayda var. Çocuklarınızı ilgilendiren konulardaki detaylar, sorumluluklarınız da gündemi oyalıyor. Özellikle, ortaklarınız, eşiniz veya yakın arkadaşlarınızla anlaşamadığınız konular, takıntı haline getirilen durumlar gün yüzüne çıkabilir, yanlış anlaşmalarda yaşanabilir. Bazı konularla yüzleşip çözüm yolları bulmak retro dan sonra geliştirilebilir.

İkizler: İş konuları, beraber çalıştığınız kişiler ve günlük hayatınızdaki olaylar dikkat çekici. Ailevi konular gündeminizi oyalıyor. Özellikle, annenizin aşırı kontrolcü yapısı ve takıntıları sizi yoruyor. Hizmet temaları, detaylar, ebeveynler sağlık temaları çocuklarınızın sorumlulukları yoğunlukta. Merkür retro aynı zamanda sağlık evinizde ilerliyor. Sağlık kontrollerini, ihmal etmeyin, diyetinizi, yediklerinizi abartmayın. Bu konuları takıntı haline getirip büyütmeyin. Beraber çalıştığınız veya birlikle olduğunuz kişilerle ilişkilere (çalışanlar da dâhil) özellikle sakarlıklara, dikkat edin.  Yine bu tarihlerde, önemli iş anlaşmaları, müşteri ilişkileri de gündeminizde, yapacağınız işlemleri iki kez gözden geçiriniz.  Evcil hayvanlarınızın bakımını ihmal etmeyin. Aile içinde yaşanan zorluklar, yoğun tempo sinir gerginliği verebilir.

Yengeç: Aşk konuları! Geçmişte yaşanmış ya da yeni bir aşk hikâyesi gündemde. Düşünme ve karar alma süreci olabilir. Bebek sahibi olmak için çalışmalar yapılabilir. Ciddi yaklaşımlar, detaylı düşünmek ve sorumluluk almak önemli.  Çocuklarınızın eğitsel konuları, sportif veya artistik faaliyetleri önem kazanabilir. Bu konuda önemli kararlar alınıyor olabilir.  Öğretmenlik yapıyor iseniz ya da çocukların bakımını ele elan konularda bir faaliyetiniz varsa, detaylı düşünerek, planlama sayesinde üstesinden gelebilirsiniz. Risk ve spekülatif getiren konulardan (borsa, kumar, yarış) retro boyunca uzak durun. Çocuklarınızla iletişime, finansal konulara dikkat edin. Mars sizin yolculuklar evinizde ilerlemekte, araba kullanırken, sürekli bir yerlere koşuştururken, temkinli olmakta fayda var. Yakın çevre ile ilişkilerde daha yapıcı olmalısınız. 

Aslan:  Anne baba ilişkileri daha fazla yoğunlukta. Evde daha çok kalıp çocuklarınızla ilgilenmek, zihinsel konuda sizi meşgul eden konulara eğilmek gerekebilir. Eşinizin veya ortağınızın işleri, hizmet temaları da gündemde. Merkür retro özel hayatınız, alım satım konuları, tadilatlar, taşınma ile ilgili olacaktır. Bu tarihlerde çocuklarınızın ihtiyaçları,  kardeşlerle ilgili mevzular yoğunlaşabilir. Para harcamaları artabilir. Evinize de bir şeyler satın almak isteyebilirsiniz. Retro boyunca, harcamalara, anlaşmalara, yurt dışı bağlantılı ortaklı ilişkilere dikkat ediniz. Eskiden yaşanmış konular tekrarlanabilir. Bitiş ve başlangıçlar, hedefi değiştirebilir. Geçmiş bağlantılı konuları tekrar ele alınabilir. Anne-baba veya patron konumda olan kişilerle ilişkilerde yeni açılımlar var.

Başak: Kişisel hedeflerinize ulaşmak için çaba gösterdiğiniz bir döneme girdiniz. Risk almak, yapıcı olmak, karşınızdaki kişilere açıkça bazı şeyleri söyleyerek girişim yapmak istiyorsunuz. Yakın çevre ile ilişkiler çok yoğunlaşmış. Evde artık daha huzurlu olduğunuz bir dönem. Merkür retro yolculuk, kardeşler, akrabalar, eğitim, internet, bilgisayar, iletişim evinde gerçekleşecek. Bilgisayarı yedeklemek, otomobilinizin bakımını yaptırmakta fayda var.  Yakın çevre, akraba kardeşlerle ilişkilere dikkat edin. Marsın da 1. Evde oluşu ve Neptün karşıtlığı size bazı konularda dağınıklık verebilir.  Bu dönemde enerji yüksektir, tez canlılık, hızlılık vardır. Karşınızdaki kişilere kendi enerjinizle yaklaşabilirsiniz. Onlar, sizin gibi düşünmeyebilir, olayları ağırdan alabilir, siz şartları zorlayabilirsiniz. Retro boyunca düşünün, planlarınızı yapın sakinliği koruyun, retrodan sonra harekete geçirin.

Terazi:  Finansal anlaşmalar gündemde. Müşteri ilişkileri, yurt dışı bağlantılı potansiyeller yoğunlukta. Yakın çevre, seyahatler, kısa geziler de gündemde. Eğitim konuları mükemmel ilerlemekte. Yeni kişilerle ile tanışmakta siz çok şey katmakta. Marsın 12. Evde oluşu zorlandığınız bir dönemi işaret ediyor. Eşinize veya ortağınıza ait hizmet temaları sizi yorabilir. Geçmiş dönemden tekrar gündeme gelen finansal konular, para harcamaları, çocuklarla ilgili mevzular anlaşılan bitmemiş görünüyor. En iyisi Merkür retro dönemi, anlaşmalar, görüşmeler, attığınız imzalara dikkat edin. Mümkünse de retrodan sonraya bırakın, anlaşma sağladığınız bir konuda karışıklık zorluklar oluşabilir.  Bir süre de akışta kalmak, önemli kararlar almamak en doğrusu.. Sağlığınızı zorlamayın, sinirlerinize ve yediklerinize de dikkat edin.  Aklınızda otomobil, ev, ya da iletişim aracı almak gibi bir niyetiniz varsa retrodan sonraya bırakın.

Akrep: Kişisel konuda girişimlerinizi hızlandırdığınız, bazı konularda netleştiğiniz dönemler.  Gruplar içinde hizmet temaları, detaylar, plan ve organizasyon çalışmaları içindesiniz. Yurt dışı bağlantılı yerlerden veya eğitim çevrelerinden para kazançları,  yatırım hedefleriniz var. Özellikle, 3–5 Kasım gibi ideallerinize kavuşmanız yakınlaşabilir. Çok çalışacaksınız, ekip çalışmasında, girişim cesaretiniz olacak ve kararlılık, disiplin göstererek hedefe kilitleneceksiniz. Merkür retro sizin burcunuzda gerçekleşecek. Bu süreçte,  finansal konular, işin prosedürleri yüzünden bazı durumlar biraz sinirli olmanıza sebep olabilir.  Düşüncelerinize odaklanma ve plan yapmakta zorlanabilirsiniz. Kafanız karışabilir, yön takip etmekte zorluk yaşanabilir fakat retrodan sonra özellikle 23-27 Kasım’da ilişkiler olumlu ilerleyecek, karşınızdaki kişilerle bağlantılarınızı güçlendireceksiniz. 

Yay:  İşinizde, hedeflerinizde başarılı olmak ve sonuca ulaşmak için daha fazla mücadele edeceğiniz bir dönemdesiniz. Cesaretiniz artmış, hedefe kilitlenmiş artık ben varım diyorsunuz. Acele etmez, detaylı planlı programlı çalışırsanız üstesinden gelirsiniz.  Hırsınızı dengeleyin, bazı konularda işi oluruna bırakın çok fazla karşınızdaki kişileri yönetmeye kalkışmayın. Bu arada ev ve iş arasında denge kurmayı da unutmayın, çocuklarınızı ya da aşk hayatınızı ihmal etmek de var işin içinde. Merkür retro 12. Evinizde gerçekleşecek. Biraz kalabalıktan uzaklaşıp yalnız başına proje üretmek zihinsel yetenekleri geliştirmek açısından iyi bir dönemdir. Fakat retro boyunca, kardeşlerinizle, çocuklarla ilgili konulara, dedikodulara açık bir dönemdesiniz.  Arkanızdan konuşanlar, işi karıştıranlar, ilişkiye zarar verebilir. Takıntı yapmayın, sinirleri yıpratmayın. Sakinliği koruyup işi akışına bırakın, dua, meditasyon, yoga yapmak iyi gelecektir.  

Oğlak:  Eğitim çalışmaları, yabancı çevre (yurt dışı veya farklı bir çevre) ile ilişkiler gündemde. Dış ticaret, hukuki konular, seyahatleri de ilgilendiren konular hareketli. Sabrınızı korursanız, başarılı olmak için çok kalıcı adımlar atacaksınız. Önemli sınavlar ve tecrübeler yaşandığı dönemdesiniz. Merkür retro  geçene kadar kaza,, hırsızlık, şiddet gibi konulardan uzak durmak için olayların içine fazla girmeyin  sakinliğinizi koruyun. Özellikle grup çalışmaları, ekip sorumlulukları olacaktır. Birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilere dikkat etmelisiniz. Çalışmalarda karışıklık yaşanabilir. Sosyal gelişime açık bir dönemdesiniz fakat retro boyunca, çalışmalarda, yoğunluktan dolayı karışıklık yaşanabilir. Yeni insanlarla tanışmak onların ihtiyacına cevap vermek zorlaşabilir. Arkadaşlarınızla da ilişkilere dikkat etmelisiniz. Çalışmalarınızda bir ürünün tanıtımı, maliyeti ve getirileri tekrar ele almak gerekebilir. Retrodan sonra üstünüzden yükü atabilir, hedefinize daha rahat kilitlenirsiniz. 

Kova: Banka- kredi gibi konular aktifleşebilir. Müşterek hesaplar, ortaklı konular, gündeme gelebilir. Ödemeler ve harcamalar artabilir. İşten kazançlar da artacaktır. Vergiler ve resmi dairelerle ilgili konulara özen göstermelidir.  Merkür kariyer evinde retro yapacaktır. Retro boyunca, resmi dairlere, bürokrasiye takılan işlere, beraber çalıştığınız, diyalog kurduğunuz kişilerle ve anneyle ilişkilere dikkat ediniz.  Yolculuklar, seyahat planları, toplantılar, yazışmalar gündeme gelebilir. Kendi veya başkasının sahip olduğu kaynaklarla ilgili stres yaşanabilir. Para konusunda dikkatli olunması gereken bir süreç.  Bu dönemde acil ameliyat olması gereken durumlar da meydana gelebilir. Siz olmazsanız bile yakın çevrenizden bir kişiyle ilgili bir olay gelişebilir. Varsa ameliyatlık bir durum retrodan sonraya bırakın.  Retrodan sonra toplumun önünde duruşunuz positiv yönden gerçekleşecektir, yeter ki dik durmasını bilin.

Balık: İlişkilerin dikkat çektiği bir dönemdesiniz. Karşınızdaki kişilerin, heyecanlı enerjileriyle karşı karşıyasınız. Şartlar ortaklarınız tarafından zorlanabilir. Daha aceleci, riskli yaklaşımlar içinde olabilirler. Belki beklemeye tahammülleri yoktur. İlişkilerde rekabet, heyecan, görülebilir. Merkür retro yolculuklar, medya, basın, yayın, ticaret, hukuki konular, akademik eğitim yönünden sizi etkileyecektir. Eğitimcilerin verdiği sorumluluklara daha planlı yaklaşmalısınız. Yurt dışı bağlantılı konularda gecikmeler de yaşanabilir. Karşınızdaki kişilerle zorluk yaşasanız da aslında sizi daha fazla cesaretlendirmek isteyecekler ve harekete geçirecekler. Onların sayesinde ise yurt dışı bağlantılı konulara, basınla ilişkilere daha sıcak bakabilirsiniz. Yine de retro boyunca çetrefilli şeylerden uzak durun, risk almayın, ortaklı ilişki kontrat ve anlaşmalarda uyanık olun imzaları mümkünse daha sonraya bırakın.  Retrodan sonra ise istikrar yakalayabilirsiniz.


Aslında retrolar daha önce bir türlü gerçekleştirmediğimiz konuları tekrar hayata geçirebilme fırsatlarıdır. Daha çok düşünerek, zaman vererek eyleme geçirirler.  Sizde bu konuda ihtiyatlı olursanız sorun kalmaz. Sevgiyle kalın…

  • Share:

You Might Also Like

16 yorum

  1. Talin Hanım Merhaba;
    11.12.1986 08.17 Muğla doğumlu takipçiniz olarak;
    merkür akrepte 10. evimde geriliyor.geri hareketin 1 ay öncesinde işimi bırakmaya ve kariyerime bambaşka bir alanda yön vermeye karar vermiştim.bayaram öncesi ve merkeür geri hareketiyle artan yoğunluk problemler beni bu karara uygulamaya kuvvetle itti.ve istifamı verdim.4 kasım gibi işi bırakıyorum.merkür geri harekette iken bu istifayı vermi,ş olmam olumsuz etkiler mi ve yeni başvurular için 11 ya da 17 kasım sonrasını beklemeliyim...haritama göre kasım aralık daha iyi bir iş imkanı bulma şansım varmıdır?
    şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. eğer kesin 8 17 doğumlu iseniz muğla doğumlu olduğunuz için yükselen Oğlak yani merkür retro 11. evinizde ilerliyor içinde bulunduğunuz gurupla anlaşmazlık yaşanmış olsa gerek ve istifa etmişiniz hayırlısı olsun aralıkta olabilir biraz kasım bekletebilir ama aralık dha uygun gibi ortalarına doğru kişisel gezegenler iş evinize giriyor. hakkınızda hayırlısı en iyisi bu dönem evde dinlenin kafanızı toparlayın sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, bu yorumlar cocuklar icin de gecerli midir? 18 Ekim 2007 tarihinde, 06.50'de Ankarada dogmus olan kizim sebepsiz bir gerginlik icerisinde, kimi zaman inanilmaz enerjik, kimi zaman cok depresif, nasil davranacagimi bilemiyorum. Bazen onu taniyamiyorum, hem yukseleni akrep, hem de dogum tarihi ay tutulmasina cok yakin, bu donem merkur retrosu sonunda sona erer mi? Simdiden cok tesekkur ederim, saygilarimla..

    YanıtlaSil
  4. 18 ekim 2007 ankara doğumlu okurum 6:50 de doğmuş - burcu terazi yükseleni de terazi akrep değil ay burcu da oğlak, merkürü akrepte transit merkür üzerinde 4-5 gün sonra retro yapacak ama onun huzursuzluğu bununla alakalı değil marsı 12. evde satürn kontağı var ailede büyüklerle iligli bir problem mi oldu acaba annenin aniden değişen duyguları belki ev de değiştirmiş olabilirsiniz onu biraz huzursuz kılmış belki özlem duyduğu biri olabilir yada kardeş varsa biraz kıskançlık ta yapabilir. bu durum kasımın ilk haftası sona erer sevgiyle kalın:)

    YanıtlaSil
  5. Talin Hanım evet bilgilerim doğru yükselen oğlağım ancak doğum haritama göre merkür 10. evimde retro şuan. 18 dereceden 2 dereceye doğru ve haritamda akrebin ilk 20 derecesi 10. evime tekabül ediyor. geri kalan 10 derece de terazinin son 10 derecesinden oluşuyor.Ki işimi gruplar arasındaki anlaşmazlıklardan dolayı değil; gelecek görmediğim geçici olduğunu düşündüğüm ve donanımımı daha farklı bi yönde sergileyip daha faydalı olabilceğim düşüncesi ile bıraktım.Bu kadar açıklamamın sebebi; haritamı doğru mu yanlış mı yorumladığımı anlayabilmek.Derecelerin önemi yok mu?

    YanıtlaSil
  6. Talin Hanim ev degistirdik 2 hafta once evet:) ben bu surecte cok yoruldum ve onunla cok ilgilenemedim, bu durumda o da etkili olmus, farkinda degildim.. Cok sasirdim yorumlarinizdaki isabete cok cok tesekkur ederim, en icten sevgi ve saygilarimla..

    YanıtlaSil
  7. muğla doğumlu okurum gelecek görmediğin için bırakmanız normal çünkü whole sign a göre 11. evde olan akrrep placidus ve diğer programlara göre olan terazi-akrep 10 ve 11. evi temsil eder zaten ben onu buradan değerlendiriyorum ona göre yorum yapıyorum kariyer ve iş gurupları evinde merkür retro artık bırakmışsınız işi yapacak bir şey yok keşke sonra retrodan sonra karar verseydiniz ama 11. ev konuları gelecek ve kariyer için ümit vaat eden işler önemlidir yıllık güneş dönüşü haritanıza da baktım mars teraziye girmesi gerekiyor aralık sonlarında gibi sanırım işe başlanır hayırlısı olsun burada eğer evlilik ve aşk hayatı gibi konular varsa sanırım çok olumlu gidecek sevgiler:)

    YanıtlaSil
  8. Emeğiniz ve samimiyetiniz, ektradan bilgilendirip soru işaretlerimi giderdiğiniz için ve özellikle de son cümleler :) için çok teşekkür ederim.Sağlıkla sevgiyle kalın, kolaylıklar :)

    YanıtlaSil
  9. Talin hanım,yorumlarınızı aralıksız izliyorum....ilk defa oğlumla ilgili yorum almak ihtiyacı hissettim...28ocak1993 istanbul-bakırköy saat:05.30 doğumlu...ilgilenmenizi ümid ediyorum....sevgiyle...

    YanıtlaSil
  10. bakırköy doğumlu okurum burcu kova yüks oğlak ay koç, sanırım aşk var onunla ilgili biraz gariplik olabilir belki aşk acısı yaşıyordur.belki size açıklayamadığı bir durumdur yada eskiden tanıdığ biridir bu eski sınıf arkadaşı olabilir yada yakın çevreden iri. yay yada oğlak burcu özellikleri taşıyan biri mesleği sanatçı sanatla iligilenen yeteneği olan biri edebiyatçı da olabilir sanat, çizim, müzik,tasarım vb.. gibi zaten ptesi salı rengini belli eder tutulmanın etkisiyle sıkıntı yaşıyor. n ede olsan 3 kasım da büyük bir tutulma güneş tutulması yaşanacak enerjisi hepimizi kastı bile anlayışlı olun sevgiler:)

    YanıtlaSil
  11. Sevgili Talin Hanım,

    Merhabalar,
    Ben 14.07.1971 içel (saat:03:30 civarı) doğumluyum. Şu sıralar iş yeri değiştirme durumum var, ayrıca evimiz satıp yeni bir ev almayı düşünüyoruz.

    Ayrıca eşim (01.01. 1964 G.antep saat 12:15) doğumlu yeni iş kuruyor. Güneş
    tutulması bizi nasıl etkileyebilir? Yorumlarsanız çok sevinirim.

    Sevgiler



    YanıtlaSil
  12. Ben 19 mayıs 1973 afyon çay 09:30 ile 10 :00 arası biryerde doğmuşum. sağlık, ikili ilişkiler ve kariyer ile ilgili neler bekliyor beni?
    şimdiden çalışmanız için teşekkürler sevgi ve saygılar

    YanıtlaSil
  13. SİZİN finansal zorlukların aşılması için meşru bir kredi ihtiyacım var mı ? ................ VAR İSE BİZE ULAŞIN BUGÜN VIA

    E-POSTA : macthompson200@gmail.com
    WEB SİTESİ : http://macthompsonloanlendersinc2013.webs.com

    DOLU VE İADE EDİLECEK KREDİ BAŞVURU FORMU

    İlk İsimler : ......................
    Orta İsimler : .....................
    Soyadı : ..........................
    Anne kızlık soyadı : ............................
    Kin Sonraki : ...............................

    İletişim Adres : ..................
    Ülke: ......................
    Eyalet: ....................
    Şehir : .....................
    Zip / Kodu: ......................
    Telefon: ......................
    Faks : ........................
    sosyal güvenlik numarası ( SSN ) : ....................
    Bankanızın Adı : .........................

    Doğum Tarihi : ...............
    Cinsiyet : ......................
    Medeni Durumu : ..........
    Çocuk sayısı : .............................

    Meslek : ...................
    iş yerinde postion : ..........................
    Aylık / Yıllık geliri : .............................

    Kredi miktarı ....................
    Kredi Dönem / Süre : ................
    Kredi için Amaç : .........................

    I ( Bay / Bayan / Bayan ) .......................................... .....
    İşbu Yukarıda belirtilenbilgilerin doğru olduğunu beyan ederim .

    Tarih : .........................

    NOT: Sürücü belgesi , Ulusal kimlik kartı, çalışma izni veya oturma izni ya da bir kopyasını ekleyiniz .



    E-POSTA : macthompson200@gmail.com
    WEB SİTESİ : http://macthompsonloanlendersinc2013.webs.com

    YanıtlaSil
  14. Merhaba,
    Bankalar kredi elde etmek için aşağı döner,
    Benim şirket size yardımcı olmak için burada olduğu gibi bir kaygım yok.
    Bugün bir kredi için geçerlidir.
    % 2 faiz oranı, e-posta iletişim bağlantısı: kesteronlineservice@gmail.com

    Saygılarımızla.
    şirket

    YanıtlaSil
  15. Merhaba!
    Şu anda acil nakil için 5 böbrek vericisine ihtiyacımız var, her böbrek vericisine toplam 450.000,00 USD tazmin edilecek. İlgilenen kişi lütfen bu e-posta ile iletişime geçmelidir: doktor.michaellarry@gmail.com (doktor.michaellarry@gmail.com)
    % 100 garanti ...

    YanıtlaSil