Dolunay Yengeç burcunda! Haftalık burç yorumları - 13-20 Ocak 2014 haftası...

By Talin Ağdere ile Astroloji - 19:02:00

Haftalık burç yorumları…  
Dolunay haftası! (13 – 20 Ocak 2014)
(özellikle yükselen burcunuzu da okuyun)

Bu hafta, 16 Ocak 2014 saat 6.53 itibariyle Yengeç burcunda dolunay gerçekleşiyor. Dolunaylar, yapılmış olan başlangıçların, olayların karar süreçlerini anlatır, sonuçlandırır. 13 Ocak Pazartesi günü, ay İkizlerde, hareketli, iletişimsel bir gündeyiz.   Salı, Çarşamba ay Yengeç burcunda, evimize ait konular yoğunlaşabilir.  Perşembe günü, Yengeç burcunda dolunay var. Ailemizle ilgili konular, güven ihtiyacımız artıyor. Özellikle ilişkilerde, daha gerçekçi olmak gerekiyor. Duygularımızı saklamak imkânsız gibi. Cesaretle daha net bir şekilde konuşmak ve kendimizi güvence altına almak mümkün. Cuma, Cumartesi, ay Aslan burcunda, keyifli günler başlıyor. Yaratıcılığımız artıyor. Kutlamalar, partiler, yemek organizasyonları, için uygun günler, iyi değerlendirelim. 19 u Pazar ise, ay başak burcunda, etrafı toparlamak, düzenlemek için uygun bir gün. Çevrenizdeki kişilerin, mutlulukları ile her zamankinden daha çok ilgilenebilir, onlara hizmet edebilirsiniz. Herkese iyi haftalar dilerim.

Ateş + Öncü
KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) –  Haftaya, hareketli giriyorsunuz.  Yakın çevre ile ilişkiler, kardeşler, iletişimsel faaliyetler devam ediyor. 16 sın da ki dolunayda, ev ve ailenizle ilgili konular da daha anlayışlı ve özenli olmanız gerekebilir. Mesleğinizle ilgili çalışma şartlarını düzenlemeniz, daha ciddi ve gerçekçi olmanız sizin için faydalı olabilir.  Dolunayda, rüyalarınıza, sezgilerinize kulak verin. Hafta sonu ise, evden uzaklaşıp, keyifli birkaç gün geçirebilirsiniz. Partiler, keyifli ortamlar içindesiniz. Aşk hayatınız canlanıyor.

Toprak + Sabit
BOĞA: (21 NİSAN – 20 MAYIS)  -  İşle ilgili konularda hareketlilik başlıyor. 16 sın da ki dolunayda, yakın çevre ile ilişkileriniz hareketlenebilir. Bir süredir konuşamadığınız konuları ifade etmek kolaylaşabilir. Artan finansal ihtiyaçları karşılamak için konuşmalar yapılabilir. Eğitimle ilgili de kendinizi geliştirebileceğiniz, daha çok tanıtabileceğiniz imkânlar sunuluyor. Hafta sonu, evinizle daha çok ilgilenecek, sevdiğiniz insanlarla bir arada olabileceksiniz. Pazar günü, çocuğunuz veya kardeşiniz ile keyifli ortamlar içindesiniz. Aşk da dikkat çekici.

Hava + Değişken
İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Eğitim çalışmaları ve yolculuklar hareketleniyor.  Yurt dışı bağlantılı kişilerle de daha çok birlikte olmak mümkün. 16 sın da ki dolunayda, finansal konular ön plana çıkıyor. Uzun zamandır ailenizden veya patronunuzdan beklediğiniz bir cevap gelebilir. Eşinizin veya ortağınızın gelirleriyle ilgili, kredi veya yatırım konuları bir sonuca bağlanabilir. Hafta sonu, yakın çevre ile daha çok bir arada olabilirsiniz. İş, çevre araştırmaları, gündeme gelebilir.
                                                                                                   
Su + Öncü
YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) –  Burcunuzda gerçekleşecek olan DOLUNAY, ikili ilişkileri, ortak konuları harekete geçiriyor. İş ortaklarınızla bir karara varabilir, Haziran ayındaki yapmış olduğunuz girişimleri harekete geçirebilirsiniz. Eşinizle, yakın arkadaşınızla bazı konuları daha açık bir şekilde ifade etmeniz mümkün. Resmi dairler, alacak, verecek, ortak hesaplar hareketlenebilir. Kendinizi daha fazla güven altına almak istiyorsunuz. Hafta sonu, finansal konular harekete geçiyor. Yakın çevre ile iletişim yoğunlaşıyor.

Ateş + Sabit
ASLAN: (23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS) – İkili ilişkiler, ortak konular harekete geçiyor. Finansal konuda, gruplar içinde ortak kararlar almak gerekebilir. 16 sın da ki dolunayda, Sağlık konularında veya günlük ihtiyaçlarınızda sizi yoran koşullar dikkat çekici. Olaylarda kabullenici olursanız sorun kalmaz. Bünyenizi güçlendirin, üstünüzdeki yük sizi güçsüz kılabilir. Hafta sonu, kişisel konularınıza, girişimlerinize hız katabilirsiniz. Kendinizle ilgili keyifli 1-2 günü iyi değerlendirin.

Toprak + Değişken
BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL) –  İşle ve sağlıkla ilgili konular, gündeme gelmeye başlıyor. Beraber çalıştığınız kişilerle birliktelik artıyor. 16 sın da ki dolunayda, grup içindeki faaliyetler, yaratıcı çalışmalarınızla ilgili alacağınız sonuçlar geleceğe ait umutlarınız için önemli yer tutabilir. Çocuklarınızın eğitimi, çalışmaları verimli olabilir. Seyahatler, ortaklı çalışmalar gündeme geliyor. Aşk hayatınız yönünden dikkat çekici konular var. Kararlarınızı netleştirebilir, birlikte geleceğe dair daha ciddi sözler verebilirsiniz. 

Hava + Öncü
TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) –  Aşk ilişkileriniz hareketlenmeye başladı. Yabancılarla iletişim, seyahatler gündeme gelebilir. Daha çok nefes almak, çocuklarınızla ilgilenmek istiyorsunuz. 16 sın da ki dolunayda, aileniz, ebeveyn konuları gündemde.  Ev ve işiniz arasında seçim yapmak gerekebilir.  Bu durumda, ikisini birden idare etmek de zor.  Evdeki çalışmalarınızın reklamını daha çok yapma fırsatınız olabilir. Hafta sonu ise gruplar içinde yer alacak, sosyal ortamlar içinde bulunacaksınız. Keyifli günler geçirebilirsiniz.

Su + Sabit
AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) –  Evde, kardeşiniz yakınlarınızla daha çok vakit geçireceğiniz günler başladı. Dinlenmek, işle, eğitimle ilgili muhasebe yapmak, girişimlerinizi planlamak için vaktiniz var. 16 sın da ki dolunayda, yurt dışından gelen haberle harekete geçebilirsiniz. Eğitimle ilgili bir sonuç alabilirsiniz. Evden uzak dış çevrelerle ilgilenmek gerekebilir. Seyahat planları yapılabilir. Hafta sonu ise, kariyer hayatı, mesleki iletişim ön planda olacak. İş bağlantılarını aktif hale getirebilirsiniz.

Ateş + Değişken
YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) – Yakın çevre, kardeşlerle iletişim yoğunlaşıyor. İnternet, yazışmalar, halkla ilişkiler, eğitim çalışmaları, gidiş gelişler çok hareketli.  16 sın da ki dolunayda, bir süredir beklediğiniz aileye, toprağa ait miras, yatırım, alım-satım konuları varsa sonuçlar alınabilir. Eşiniz veya ortağınızla birlikte yapılacak anlaşmalar, yolculuklar, kardeşlerle ilişkiler, zihinsel konular önemini arttırabilir. Hafta sonu, eğitimle ilgili konular önem kazanıyor. Dış çevreye açılmak, uzak yerlere gitmek, daha fazla tanıtım yapmak mümkün.

Toprak + Öncü
OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK)-  Para kazançlarınız, uzak çevrelerle ilgili anlaşmalar gündemde. Karşıt burcunuz Yengeç’teki DOLUNAY da girişimlerinizi daha çok ön plana çıkarabilirsiniz. Ortağınızla veya eşinizle birlikte alacağınız kararlar, geleceğiniz için çok önemli olabilir. Yakın çevreyle ilişkiler, danışmanlık hizmetleri, blok çalışmaları hızlanabilir. Hafta sonu, finansal konular, ortak kazançlar, banka, ödemeler önem kazanıyor. Müşteri ilişkileri yoğunlaşabilir. Yeni kazanç kapıları açılıyor.

Hava + Sabit
KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Bu hafta kendinize gelmeye başladınız. Kişisel konulara daha hevesli eğilmek isteyebilir, yaratıcı çalışmalarınızla göz önünde olabilirsiniz. Zihinsel olarak çok hareketli bir dönem. 16 sın da ki dolunayda, uzun süredir beklediğiniz iş, sağlıkla ilgili bir sonuç alabilirsiniz. Finansal konularda net olmayan konular daha belirginleşebilir. Hafta sonu, ikili ilişkiler önem kazanıyor. Karşınızdaki kişiler hakkında ön yargılı olmayın. Onlara da söz hakkı tanımalısınız.

Su + Değişken
BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) –  Evinize daha çok vakit ayırabilir, kendinizi bazı şeylerden izole edebilirsiniz. 16 sın da ki dolunayda, aşk hayatınızla ilgili konular ön plana çıkabilir. Bir karar vermek durumunda kalabilirsiniz. Beklediğiniz bir teklif varsa gelebilir. Bebek bekleyenler için bu dolunay güzel bir sonuç verebilir. Sezgisellik artıyor. Rüyalarınıza kulak verin. Spirituel çalışmalar yapmak iyi sonuç verebilir. Keyifler, çocuklarla ilgili konular, yaratıcılık ön plana çıkıyor. Hafta sonu, işe odaklısınız.



  • Share:

You Might Also Like

2 yorum

  1. talin hanım 3 buçuk yıldur devam eden ciddi ilişkim bu dolunayda aniden bitti ben 18 ekim 1987 14 :20 usak partnerim 20 temmuz1986 izmir 02:00 doğumlu zor günler geçiriyorum acaba geçici bi ayrılık mı ?

    YanıtlaSil
  2. merhaba talin hanım..ben 31.12.1972 saat 23.00 rize doğumluyum..çocuk sahibi olmak istiyorum..hiç çocuğum yok..bu yıl mümkün mü acaba...haritamdaki potansiyel nedir ..sevgiler ve teşekkürler

    YanıtlaSil