Yeni Ay Kova burcunda! Yıldızlar daha fazla özgürlük diyor...

By Talin Ağdere ile Astroloji - 14:32:00

Haftalık burç yorumları…  
(27 Ocak – 3 Şubat 2014)
(özellikle yükselen burcunuzu da okuyun)

Tüm sınırlamalardan ve yasaklardan kurtulmak istediğimiz, grup faaliyetlerinin, toplumsal hareketliliğin ön planda olduğu bir haftadayız. Özellikle Kova burcundaki yeni ay bu konuları daha da belirginleştiriyor. Geleceğe daha umutlu bakmak, hedeflere yönelmek için özgürce çalışmalar yapmak isteyebiliriz. Girişkenlik, cesur adımlar vardır. Başkalarından korkmadan inançlarını ifade edebilen, zor işlerin altından kalkabilen, bir enerji verir. Daha çok işlerimizi bitirmek ve Yeni Ayı beklemek gerekiyor.  Merkür’ün, 31 Ocak’ta Balık burcuna girmesiyle, duygudaşlık ön plana çıkıyor. Aşırı duyarlı olabilir, duygusal yaklaşımlar sergileyebiliriz. Yaratıcılığımız ve kendimizi adama, yardım etme duygumuz yoğunlaşabilir. Olaylara bakış açımız daha anlayışlı ve kabullenici olabilir. 30 Ocak 2014 saat 23.39 itibariyle Yeni Ay Kova burcunda gerçekleşecek, 31 Ocak’tan itibaren Venüs gezegeni (ilişkiler, para) retro dan çıkıyor bu tarihten sonra, ilişkiler (ortaklık, evlilik, arkadaşlık) düzene girerek, bekleyen projelere cevap gelmeye başlıyor.  Hedeflerimizde, aydınlık geleceğe doğru ilerlemekte heyecanlı çocuksu bir enerjiyle yol alabiliriz. Hafta başı, ay Oğlak burcunda, çaba isteyen işler için uygun günler, bizi çalıştıracak, cesaretlendirecek, sorumluluklarımızı yerine getirebiliriz. Hafta ortası, ay Kova burcunda, özgür enerjiler içindeyiz, biraz daha nefes alıyor, rahat hareket ediyoruz. Grupça yapılan işler önem kazanıyor. Hafta sonu ise, ay Balık’ta, maneviyat önem kazanıyor. Yardımlaşmalar var. Sezgisellik ön planda.

Ateş + Öncü
KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – 30 Ocak’tan itibaren, yeni ayla birlikte, gruplar içinde daha aktif olabilir, arkadaşların, dostların sağladığı imkanlardan faydalanabilirsiniz. Gelecek hedeflerinizi yenileyebilir, özgür iradeyle cesur bir şekilde çalışmalarınıza başlayabilirsiniz. Sosyal paylaşımlar yardımlar, çalışmalarınız ön planda. Hafta sonu, çevrenizden çabuk etkilenebilir, fazla duygusal davranabilirsiniz. Yanlış anlama veya anlaşılmaya içki veya ilaç kullanmaya açıksınız. Rüyalarınıza önem verin. İkili ilişkilerde, diyaloglarda daha dikkatli olmalısınız. Empati kurarak karşınızdakini düşünerek, konuşmak fayda getirir.

Toprak + Sabit
BOĞA: (21 NİSAN – 20 MAYIS)  -  Yeni ayla birlikte, yeni iş anlaşmalar içine girebilirsiniz. Yapılan çalışmalarda, babanız veya aile büyüklerinin dikkatini çekebilirsiniz. Grup faaliyetlerinde yeni kararlar almak içinde kafanızın karışık olduğu bir süreçtesiniz.  Çevreden, insanlardan, olaylardan kolay etkilenebilir, ince ve hassas düşünebilirsiniz. Her şeyden nem kapıcı tutum yorabilir. Hafta sonu, yaratıcı çalışmalarınız ön planda, işlerinizin kolaylaşacağı söylenebilir. Çevrenizdeki insanları sıcak ve arkadaşça hisseder ve sizde onlara duygusal ve cömertlikle yaklaşabilirsiniz. Başkalarının faydası için yardımlar çalışmalar yapabilirsiniz.

Hava + Değişken
İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – İş çevreleri içinde çok fazla hareketlilik var. Yeni ayla birlikte, farklı gruplar edinebilir, organizasyonel çalışmalarda bulunabilirsiniz.  Yurt dışına veya uzak çevrelere gidebilir,  yenilikleri daha rahat kabul edebilirsiniz. Yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Seminerler verebilir, kitap yayınlayabilirsiniz. Basın, yayın, habercilikle ilgili daha aydınlık, özgürce ifade edilen konulara yoğunlaşabilirsiniz. Sizi geliştirecek, eğitim programları içinde başarılı olabilirsiniz. Hafta sonu, kariyer hayatında ve ya toplum önünde, yardımsever, fedakar tutumlarınızla dikkat çekeceksiniz. Aşk hayatınız daha olumlu bir süreçte.

Su + Öncü
YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) –  Ortaklı çalışmalar, müşterek hesaplar konusunda daha hareketli bir haftaya girdiniz. Yeni ayla birlikte, kredi başvurunuz kabul edilebilir. Tahsilatlar, gelebilir, beklediğiniz ödemeleri planlamak mümkün olabilir. Bunun dışında, krizlere de dikkat etmek gerekir. Kontrol dışı durumlar da söz konusu. Ruhsal olarak yenilenme dönemi. Belki de uzun süredir sizi sıkan, daraltan konulardan kurtulma bir şeyleri üstünüzden atma zamanı gelmiştir. Hafta sonu, Merkür’ün Balık burcuna girmesiyle, olaylarda daha kabullenici olabilirsiniz. Seyahatlerde var. Uzak yakın yollara gidebilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz.  

Ateş + Sabit
ASLAN: (23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS) – İkili ilişkiler, ortaklı konular dikkat çekici. Yeni ayla birlikte, ikinizi ilgilendiren konularda yeni açılımlar ve hareketlilik yoğunlaşabilir. Yeni çalışmalar içine girebilir, anlaşmalar, kontratlar, karar vermek gereken durumlar söz konusu olabilir. Anlaşamadığınız konular varsa bilirkişilere olayları çözmek için gidilebilir. Avukat veya danışmanınızla birlikte alacağınız kararları harekete geçirebilirsiniz. Hafta sonu, resmi daireler, hukuki konuları, sigorta, prim, borç-alacak, ortak hesaplar, davalarla ilgilisiniz, bakış açınızı değiştirebilir, daha kabullenici olabilirsiniz. 

Toprak + Değişken
BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL) –  Bu hafta, iş evinizde Yeni ay var. Yoğun çalışma temposu içindesiniz. Uzaklara ait konulara veya medya-basın, ticari konulara yoğunlaşmış, çalışmalarınızı hızlandırmış olmalısınız. İşin teknik yönleri, sanatsal projeleri, bazı taktik gerektiren işler biraz meşgul ediyor. Merkür’ün Balık burcuna girmesiyle olaylara bakış açınızı değiştirebilir, bazı konularda daha anlayışlı ve kabullenici olabilirsiniz. İkili ilişkiler, ortaklı hareketler ön plana çıkıyor. Sağlığınızı yakın plana almalısınız. Yorucu durumlar, sinir sisteminizi yorabilir. Birçok işi aynı anda yapmak dağınıklık verebilir. En iyisi, her şeyi birden üstlenmeyin.

Hava + Öncü
TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) – Aşkı ön plana alıyorsunuz.  Bu hafta karşınızdaki kişiden teklif bekliyor iseniz, yeni ayla birlikte hazır olun. Evliyseniz, bebek konularını hızlandırabilirsiniz, yeni çalışmalar içine girebilirsiniz. Çocuklarınızın yaratıcı çalışmaları ya da sizin yetenekli olduğunuz konular ön plana çıkabilir. Sanatsal çalışmalar, size keyif veren durumlar, daha çok sahnede olduğunuz, aktivasyon gerçekleştirdiğiniz döneme girdiniz. Duygularınızı daha açık ve rahat ifade edebileceksiniz. Evde sorun varsa artık bitiyor, ev düzeniniz yerine geliyor. Hafta sonu, midenizi bozacak şeylere karşı dikkat edin.

Su + Sabit
AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) –  Ebeveynler, ailenizle ilgili yenilikler hayatınıza girebilir. Hep birlikte alınacak kararlar söz konusu. Yeni ay bu konuda yeni açılımlar getirmekte. Geçmiş dönemlere ait konular, mala, toprağa, ait yatırım planları, işinizle alakalı konular dikkat çekici. Kardeşlerin uğraşları, sağlık konuları da sizi meşgul edebilir. Evde dinlenebilir, özel işlerinizle meşgul olabilirsiniz. Bu hafta, rüyalarınıza sezgilerinize iç sesinize kulak verin. Hafta sonu, size keyif veren koşullar içindesiniz, daha çok gezebilir, aşka vakit ayırabilirsiniz. Yaratıcı çalışmalarınızla dikkat çekebilirsiniz.

Ateş + Değişken
YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) – Yeni ayla birlikte, yeni çalışmaların içine giriyorsunuz. Yayıncılıkla ilgili işlerle meşgulseniz, derginizi, yazılarınızı yazmanın yayınlamanın zamanı gelmiş olmalı. Zihinsel olarak çok hareketli süreçler, kardeşlerle yeni konular ve ilişkiler önem kazanıyor. İnternet çalışmalarınız,  grup organizasyonları, eğitimle ilgili konularınız oldukça yoğun bir dönemde. Taşınma, nakliye gibi konular varsa harekete geçebilir. Ortaklı konularda meşguliyetler artıyor. Hafta sonu, ev işleriyle yoğun olabilirsiniz. İnternet çalışmalarınızı, eşinizle ilgili konuları, çocuklarınızın ihtiyaçlarını tamamlayabilirsiniz.

Toprak + Öncü
OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK)-  Yeni ayla birlikte, yeni anlaşmalara merhaba diyebilirsiniz. Para girişleri, kontratlar, müşteri ilişkileri olumlu yönden ilerliyor. Venüs’ün burcunuzda retrodan çıkıp ileri hareketine girmesiyle, ilişkiler konusunda yaşadığınız sıkıntılar sona eriyor. Aşk hayatınızda canlanabilir. Net olmayan durumlar, daha ciddi boyutlara gelebilir. Kendinizle ilgili estetik operasyonları, dış görüntünüzle ilgili cerrahi ya da işlem yapılması gereken değişiklikleri de yaptırabilirsiniz. Sanatsal konularda işlerinizde başarılar da artıyor. Hafta sonu, yakın çevre içinde yer alabilirsiniz. İnternet çalışmaları yapabilir, yazı yazabilirsiniz.

Hava + Sabit
KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Burcunuzda gerçekleşen Yeni Ayla birlikte, daha rahat nefes alabilir. Geleceğe dönük planlarınızı hızlandırabilirsiniz. Girişimlerinizi cesaretle gerçekleştirebilirsiniz. Yurt dışı, hukuki konuları, ticaretle ilgili planlarınızı, akademik çalışmalarınızı yapılandırabilirsiniz. Orijinal düşüncelerinizle, renk katan çalışmalar içindesiniz. Fikirlerinizi, karşınızdakilere kabul ettirebilirsiniz. Gizli saklı aşklar yaşayabilirsiniz. Aşkta iç kapanıklık da var. Hafta sonu, parayla olan ilişkiler, hareketleniyor. Fikirlerde değişiklik söz konusu olabilir.

Su + Değişken
BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) –  Bu dönem, henüz netleşmemiş konular, tamamlamaya çalıştığınız işlerle meşgulsünüz. Kontrol edilemeyen durumlar söz konusu. İşlerinizin hazırlık dönemi de denilebilir. İçe çekilmek, planlar yapmak, daha derin ve orijinal düşüncelerinize odaklanmak, teknik konuları yola koymak için yoğunlaşabilir, yazı yazmak, blok çalışmalarını düzene koymak için uğraşlar verebilirsiniz. Hafta sonu, yaratıcı fikirlerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Yinede henüz olgunlaşmamış konular söz konusu olacağından planları daha sonraya ertelemek doğru olacaktır. 

Not: Yukarıdaki burç yorumları genel yorumlardır. Kişiye özel harita yorumu, doğum bilgileri ile gerçekleşmektedir. Kişisel haritaya baktırmak ve ya bu konuda bilgi almak isteyenler talinagdere@hotmail.com  a başvurabilirler. (doğum saatini bilmek gerekli) 

Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 
www.Facebook.com/TalinAgdere




  • Share:

You Might Also Like

0 yorum