Haftalık burç yorumları (20-27 Ocak 2014)

By Talin Ağdere ile Astroloji - 18:01:00

Haftalık burç yorumları…  
(20-27  Ocak 2014)
(özellikle yükselen burcunuzu da okuyun)

Bu hafta, 20 Ocak 2014 saat 5.52 itibariyle Güneş Kova burcunda!  Bu burcun getirileri de hayatımıza giriyor. Sosyal paylaşımlar, grup çalışmaları, toplumsal hareketlilik yoğunlaşıyor. Özgürleşme faaliyetleri, zincirlerden kurtulmak için daha çok çalışmaların yapılacağı, bir döneme giriyoruz.  Teknoloji önem kazanabilir. Olayların, konuların teknik yönü ön plana çıkabilir, bilimsel çalışmalar yapılabilir.  İş birliği içinde olmak, bir amaç için çalışmalar yapmak, arkadaşlıklar, dostlukların önem kazanacağı bir dönemdeyiz. Pazartesi günü ay Başak burcunda, önemli işleri bitirmek, günlük işlerde yapıcı olmak adına uygun bir gün. Ay Salı günü saat 14.44 e kadar boşlukta (istikrarlı işlerin çıkması, sonuç elde etmek için zorlayan saatler)  kalacak, akşam saatlerinde ayın Terazi burcuna girmesiyle, Çarşamba günü de dâhil olmak üzere, ikili ilişkiler, işbirlikleri, ortak faaliyetler ön plana çıkıyor.  Perşembe günü ay bütün gün boşlukta kalacak. Cuma, Cumartesi, ay Akrep burcunda ilerlerken, aşırı ısrarcı davranmamaya, esnek olmaya bakmalıyız. Pazar ay Yay burcunda, rahat, keyifli bir gün. Haftanız bereketli olsun.

Ateş + Öncü
KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) –  Bu hafta, grup çalışmaları, sosyal temalar ön plana çıkıyor. Arkadaşlıkların, dostlukların önemini arttırdığı konular yoğunlaşıyor. Geleceğe dair, umutların, amaçların değerlendirileceği, hayata daha hevesli bakacağınız günler içindesiniz. Arkadaşlık, dostluğun neler ifade ettiğini bu dönem daha iyi anlayabilir, aynı ideolojisi olan kişilerle birlikte olmak veya çalışmaktan zevk alabilirsiniz. Hafta başı, işe ait konular, hizmet temaları ile yüklüsünüz. Hafta ortası,  ortak alınan kararlar, işbirlikleri önem kazanıyor. Hafta sonu ise ödemelere,  takılıp kalmayın. Düşüncelerinizi kontrol edin.

Toprak + Sabit
BOĞA: (21 NİSAN – 20 MAYIS)  -  İş konusunda önemli gelişmeler elde edeceğiniz dönemler başladı. Toplumun önünde daha çok görünür olacak, adınızdan söz ettirebileceksiniz. Bu günleri iyi değerlendirmek, doğru adımlar atıp çabalar sarf etmek ileriye dönük yatırımlarınızdır. Hafta başı, yaratıcı çalışmalarınıza, çocuklarınızın hizmet temalarına odaklısınız. Hafta ortası, iş temalarıyla uğraşacaksınız. Çabalarınızın sonuçlarını alabilirsiniz. Sağlıkla ilgili sonuçlar daha iyi. Hafta sonu, ortaklıklı konularda, ilişkilerde esnek davranmak, aşırı sabit tavırlardan uzak durmak gerekli.

Hava + Değişken
İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Ufuklarınızı genişleteceğiniz, dış çevreye açılacağınız, bu konuda imkânların arttığı bir dönem başlıyor. Seyahatler, yabancı çevre ile ilişkiler, yurt dışı konuları, grup ilişkileri önem kazanıyor. Basın, medya ile ilişkiler, ticari faaliyetler yoğunlaşıyor. Hafta başı, evle ilgili işlerinizi bitirmek, anneye ait hizmet temaları, eve ait giderler, ödemeler gündemde. Hafta ortası,  aşk hayatınızda hareketlilik var, keyifler eğlenceli birkaç gün ön planda, sanatsal faaliyetler önemini arttırabilir. Hafta sonu, işe ait sorumluluklar var, günlük işlerinizi yaparken yapıcı olmaya gayret edin.

Su + Öncü
YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) –  Endişelerin arttığı, sizi zorlayan beklemelerin olduğu bir döneme girdiniz. Psikolojik olarak, önemli değişimlerin gerçekleşeceği günlerdesiniz. Ortak hesaplar, eve ait masraflar, finansal konular önemini arttırıyor. Duygusal açıdan kendinizi yıpratmak yerine, yapıcı tavırlar içinde olmalısınız. Hafta başı, yakın çevre, eğitim konuları, sağlıkla ilgili ziyaretler yoğunlaşabilir. Hafta ortası, evinizle ilgili beklettiğiniz konuları, projeleri uygulayabilirsiniz. Hafta sonu ise, çocuklarınızın hizmet temaları var. Aşk hayatında, endişeler büyüyor. Duygusal anlamda kendinizi kısıtlıyorsunuz.

Ateş + Sabit
ASLAN: (23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS) –Ortak alınan kararlar, finansal anlaşmalar gündemde.  Birlikte hareket etmek sizin için daha faydalı olacak. Danışmanlık hizmeti almanın tam zamanı. Başkalarının fikirlerine kulak vermek faydalı olabilir. Hafta başı, finansal konular, kazançlar, ödemelerle ilgili konular artıyor. Hafta ortası, kardeşlerle ilgili hizmet temaları, eğitim konularına odaklısınız. Gel,  git trafiği yaşayacağınız birkaç gün. İlişkiler yoğunlaşabilir,  hukuki konulara odaklanabilirsiniz. Hafta sonu, geçmişe takılmak, kin tutmak yerine, evdeki çalışmalarınıza odaklanabilir, enerjinizi bu yönde kullanabilirsiniz.

Toprak + Değişken
BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL) –  Bu hafta işe ait yorucu çalışmalar ve iş yükü altına giriyorsunuz. Bekleyen birçok iş aynı anda hareket kazanıyor. Çalıştığınız konuların, teknik yönüne, hizmet temalarına, finansal aşamalarına yoğunlaşabilirsiniz. Plancı oluşunuz, işe odaklanmanız, pratik zekânız sayesinde, hızlı verimli olacak, çalışmalarınızda başarı sağlayabileceksiniz. Hafta başı, kişisel girişimlere, özel konulara odaklısınız, taktiğiniz işe yarayacak. Hafta ortası, para kazançları, ödemler, giren ve çıkan hesaplar peşindesiniz, iş konusunda verimlilik artıyor. Hafta sonu ise, kardeşlere, yakın çevreye ait konular var.

Hava + Öncü
TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) –  Keyifli bir dönem başladı. Uzun zamandır odaklanamadığınız keyiflere, aşka vakit ayıracaksınız. Sanatsal faaliyetler, yaratıcı çalışmalar, özel yetenekleriniz sayesinde, başarılar elde edebilirsiniz. Geziler tertipleyebilir, çocuklarınıza kaliteli vakit ayırabilirsiniz. Bundan sonra yalnız kalmak niyetinde değilsiniz. Aşk arayışınız bir süre sonra sonuç bulacak. Hafta başı, geçmiş döneme ait bazı hizmet temalarıyla uğraşmak gerekebilir. Hafta ortası, kendinize, özelinize vakit ayırabilecek, girişimlere odaklanabileceksiniz. Hafta sonu ise, para ihtiyacı artıyor. Yakın çevreden, anneden destek alabilirsiniz.

Su + Sabit
AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) –  Bu hafta eve ait konular artıyor. Evinizde daha çok vakit geçirebilir, aile büyüklerinizle ilgilenebilirsiniz. Bazı konuları konuşmak, ileriye dönük faydalı olabilir. Mal, mülk, toprağa ait, yerleşim konuları önem kazanıyor.  Geçmiş dönemi kapatıp, bundan sonra ne yapılacağı için yeni sayfalar açabilirsiniz. Hafta başı, grup çalışmaları, onlara ait hizmet temaları gündemde. Hafta ortası, daha fazla içe çekilmek, geçmiş döneme ait henüz bitmemiş konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Kardeşlerle daha fazla vakit geçirmek mümkün. Hafta sonu ise, kişisel girişimlere odaklanabilirsiniz.

Ateş + Değişken
YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) – İletişimsel faaliyetler başladı. Yazı çalışmaları, internet faaliyetler, halkla ilişkiler, eğitim konuları hızlanıyor. Kardeşlerle ilişkiler, ortaklaşa konular artıyor. Gel git trafiği hızlanıyor, kısa geziler, ziyaretler yoğunlaşıyor. Daha esnek ve rahat günler içinde olmak hareket alanınızı genişletiyor. Hafta başı, işe odaklısınız, yapıcı işler çıkarabilirsiniz. Annenizle ilgili konular artabilir. Hafta ortası, grup çalışmaları var, sosyal ortamlar içinde olabilirsiniz. Kardeşlerle ortak amaçlar içindesiniz. Geçmişe ait ailevi sorumluluklar, huzursuzluğa sebep olabilir.

Toprak + Öncü
OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK)-  Bu hafta daha rahat enerjiler içindesiniz. Çalışmalarınız hızlanıyor, işe ait konuları yola koymak, gelirler elde etmek mümkün. Kendinize özgü yaratıcı çalışmalarınız fark edilecek. Bir süredir iş ve ev arasında kaldınız çok fazla mücadele ettiniz. Bu haftadan itibaren, esneyebilirsiniz. Yeni anlaşmalar, sözleşmeler de kapıda. Hafta başı, yabancılara ait hizmet temaları, eğitim konuları sizi yorabilir. Hafta ortası, iş alanında işbirlikleri içindesiniz. Ortaklı çalışmalardan kazançlar elde etmek mümkün. Hafta sonu, grup çalışmaları var.  Kadınlarla ilişkilerde yapıcı olmalısınız.

Hava + Sabit
KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Güneş’in burcunuza girmesiyle, rahat bir süreç başladı. Hayata daha olumlu bakabilir, girişimci yaklaşımlar içinde olabilirsiniz. İletişim konularında, teknolojiyle ilgili çalışmalarda başarılarınız artıyor. İnternet çalışmaları, iletişim, yolculuklar yoluyla, sesinizi daha geniş bir kitleye duyurmanız mümkün. Hafta başı, ödemelere, kredi borçlarına odaklısınız. Hafta ortası, basın medya ile ilişkiler artabilir, dış çevreler, seyahatler, akademik konular, sergi, fuar, internet çalışmaları yoğunlukta.  Hafta sonu, işe ait sorumluluklar artıyor.

Su + Değişken

BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) –  İşe, sağlığa, eşe, ortağa ait konular, evle ilgili sorumluluklar sizi endişelendiriyor.  Hazırlık süresi olarak nitelendirdiğimiz bu dönemde, eve kapanmak, ortamdan izole olmak, kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Bu dönem,  meditasyon benzeri çalışmalar yapmak için uygun dönemlerdir. İç sesinizi dinlemek, kendinizi keşfetmek, ruhsal olarak yenilenmenizi, güçlenmenizi sağlayacak. Hafta başı, eşinize ve ortaklı konulara odaklısınız. Hafta ortası, ödemeler, krediler, ortaklaşa konular mevcut. Hafta sonu, eğitim, uzaklara ait konular sizi huzursuz kılabilir. 

  • Share:

You Might Also Like

3 yorum

  1. süper yorumlamışsınız çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. merhaba talin hanım.. yorumlar harika...görmeniz için her yere yazıyorum kusura bakmayın ama moralim çok bozuk..cevabınız beni çok sevindirecek..çok merak ediyorum..ben 31.12.1972 saat 23.00 rize doğumluyum..çocuk sahibi olmak istiyorum..hiç çocuğum yok..bu yıl mümkün mü acaba...olacaksa hangi tarihler uygundur..haritamdaki potansiyel nedir ..sevgiler ve teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. harita iyice incelenmeden çocuk potansiyelinizi nasıl belirleriz bu detay isteyen bir konu. Yüzeysel bakarım 2 dkda cevap veririm sevinirsiniz sonrada bekleyip durur hayal kırıklığına uğrarsınız. Transitlere, profeksiyon, progresslere, solar returnlere bakmadan karar veremem bu da detay ister. Bu yüzden böyle kişisel konulara artık girmiyorum, genel yorumları zaten veriyorum. Bu durum için kişisel harita yorumu yaptırmak isterseniz mail adresime başvurursunuz. Sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil