Haftalık burç yorumları 3-10 Mart 2014 haftası

By Talin Ağdere ile Astroloji - 23:33:00

VENÜS Kova burcuna giriyor!

Haftalık burç yorumları…  
(3 Mart – 10 Mart 2014)
(özellikle yükselen burcunuzu da okuyun)

Bu hafta, değişen koşullar bizi yenileyen durumlar çoklukta. 5 Mart da Venüs (ilişkiler, aşk, para) gezegeni Kova’ya giriyor. 6 Mart da Jüpiter (bolluk, bereket gezegeni) retrodan çıkıyor. Daha iyimser koşullar içindeyiz, ikili ilişkileri yüzeyselleştiren, keyif almamızı zorlayan, menfaate dayalı çalışan Venüs Oğlak burcundan çıkıyor ve Kova’ya giriyor. Mantıklı, somut, gerçeklik arayan, bizi özgür bırakan hayattan keyif almamızı sağlayan yardımsever, çıkar peşinde koşmayan bir sevgi anlayışı var. Özgürlüğe de fazla düşkünlük vereceğinden, yeni heyecanlar peşinde koşan, farklılık arayan, pek sıkıya gelemeyen ilişkiler dikkat çekici olabilir. Jüpiter’in retrodan çıkmasıyla, daha iyicil koşullar içinde olabiliriz. Paranın bereketini görmeye başlayabiliriz. Ev, aile, domestik konularda şanslarımız artar. Vicdani konular, sahiplenme duygumuz, merhamet, hoşgörü, yardımlaşmalar yoğunlaşır. Güneş’in Balık’ta olduğu bir ay yaşıyoruz, inançlarımızın, ilahi gücün adaletin önüne hiçbir şeyin geçemeyeceği, ruhani güçlerin, ruhsallığın önemli olduğu dönemler vurgulanmaktadır. Duaların, meditasyonun, iç sesimizi dinlemenin faydalarını görebiliriz. Başkalarının derdini dinlemek, onları anlamak, yardım etmek, kalp kırmamak, dürüst olmak, arkadan kuyu kazmamak, iyilik yapmak bu denli önemli olacaktır.  Hafta başı, ay Koç’ta, dışa dönük, girişimci tavırlar sergileyebiliriz. Hafta ortası, ay Boğa’da maddi konular ön planda, kendimizi garanti altına almak, kazançlarımıza yönelmek isteriz. Hafta sonu ise, daha çok iletişim içinde olacağız, yazışmaların, akraba ve kardeş ilişkilerinin, eğitimin, gezmelerin, internetin yoğun olacağı bol gevezelik yapacağımız günlerdeyiz.

Ateş + Öncü
KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) –  Venüs’ün Kova’ya geçmesiyle, grup ilişkileri, dostluklar, arkadaşlıkların önemli olacağı bir haftadasınız. Sosyal paylaşımlar içinde daha yoğun ve istekli olacaksınız. Organizasyon çalışmalarında bulunmak, aktivitelere, partilere katılmak mümkün. Bir süredir bozuk giden arkadaşlık ilişkilerinde bu dönem daha anlayışlı olunur. Dostluklar pekişebilir. İş görüşmeleri veya toplantıları da bu dönem mümkün. İşten gelen paralar artabilir. Hafta başı, dışa dönük, heyecanlı, aktif bir dönemdesiniz.  Hafta ortası, grup aktiviteleri başlıyor, para kazançlarına yönelebilirsiniz. Karşımızdaki kişilerden destek beklemek yerine, kendimiz kazanmaya yönelirsek daha rahat ederiz. Hafta sonu ise, yakın çevre ilişkileri artıyor. Blok çalışmaları, yazışmalar, iletişim çok hızlı. Görüşmeler yapılabilir.

Toprak + Sabit
BOĞA: (21 NİSAN – 20 MAYIS)  -  Bu hafta, Venüs’ün 10. Eviniz Kova’ya girmesiyle bir süredir bekleten iş koşullarınız yenileniyor. Para kazançları, iş görüşmeleri, bekleyen terfi durumları harekete geçiyor. Güzel tasarımlar kuracak ve yaratıcı yönlerinizle göz önünde olacaksınız. Mesleki partiler, ilişkiler önem kazanıyor. Jüpiter’in eğitim, yakın çevre, iletişim, yolculuklar evinizde retrodan çıkması ile bu konulardaki tıkanıklık da gideriliyor. Daha aktif ve iletişimci olabilirsiniz, yazışmalara, gezilere daha çok yer verebilirsiniz. Hafta başı, içe kapanık tavırlar sergileyebilirsiniz. Duygularınızı paylaşacak kişilere ihtiyaç duyulabilir. Hafta ortası, daha dışa dönük olup, kendinize vakit ayırmak isteseniz de karşınızdaki kişileri de düşünerek hareket etmelisiniz. Hafta sonu ise, para kazanmak için yeni fikirler üretebilir ve başarılı olabilirsiniz. Kardeşlerin, yakın çevrenin yardımını görmek mümkün.  

Hava + Değişken
İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Yabancılarla iletişim artıyor. Yurt dışı görüşmeleri, seyahatleri yoğunlaşabilir. İşle ilgili, grup organizasyonlarıyla ilgilenebilirsiniz. Yolculuk yapmak da mümkün, Akademik çalışmalarda daha araştırmacı ve başarılı olabilirsiniz. Yurt dışından gelen kişilerle daha çok bir arada olmak, onlarla ilgilenmek gerekebilir. Duygusal ilişki içinde olduğunuz yabancı veya yurt dışında yaşayan ya da farklı bir çevreden olan bir arkadaşınızla birlikte olmanız da mümkün olabilir. Hafta başı, içe dönük olacak, sağlığınızı düşüneceksiniz. İşyerinden kişilerin ya da annenizin, büyüklerin sizi anlamadığını da düşünebilir, kendinizi depresif ve yorgun hissedebilirsiniz. Paraya daha çok ihtiyaç duyarak, yeni arayışlar içinde olabilirsiniz. Hafta ortası, dışa dönük kıpır kıpır, biraz da huzursuz bir enerji içinde olarak, meraklı, girişken tavırlar sergileyebilirsiniz. Hafta sonu ise, Kazançlarınıza odaklısınız..

Su + Öncü
YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) –  Nihayet beklediğiniz huzura kavuşuyorsunuz. Jüpiter’in burcunuzda retrodan çıkmasıyla bir süredir çıkmazda kalan konular harekete geçebilir. Ummadığınız bir şekilde gelişen, ailenizden, ortağınızdan, eşinizden destek gelebilir. Uzun süredir süregelen ilişkilerdeki tatsızlık sona erebilir. İç huzurunuzun arttığı dönemler, kafanıza taktığınız şeylerin düzene girmesiyle rahatlayacaksınız. Bir süredir beklediğiniz, krediyi almanız mümkün olabilir. Başkalarının gelirlerinden faydalanabilirsiniz. Resmi dairlerde, sigorta ile ilgili konularda risk sürse de daha rahat enerjiler söz konusu. Hafta başı, grup çalışmaları yoğunlaşıyor, arkadaşlar ve dostlarla daha çok bir aradasınız. Hafta ortası, kardeşlerinizle tartışmayın, bazı konular sizi huzursuz edebilir. Kararsız olacağınız durumlar söz konusu. Hafta sonu ise, kendinize olan güveniniz geliyor. Korku ve düşüncelerden uzaklaşabilir, girişimlerinize, bir süredir askıya aldığınız konulara başlayabilirsiniz.

Ateş + Sabit
ASLAN: (23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS) – Venüs’ün 7. Evinize girmesiyle, ilişkiler önem kazanıyor. Eşinizle, ortağınızla, birlikte yol aldığınız arkadaşlarınızla daha rahat enerjiler içinde olacak ve yardımlaşacaksınız. Şimdiye kadar olan sorunları halletmeniz mümkün. Yakın çevre veya iş çevresinden birlikte olduğunuz kişilerle barışı sağlamanız mümkün olabilir. İşle ilgili kontaklar, anlaşmalar avukatlık işlemleri, danışmanlarınızla birliktelik artabilir. Onların yardımlarını alabilirsiniz. Hafta başı, hukuki konularla, yabancılarla, eğitimle ilgili alacağınız bir haber sizi heyecanlandırabilir. Hafta ortası, işle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Mesleki konularda daha iyi koşullar geliştirilebilir. Düşmanlık hisleri yumuşayabilir, karşınızdaki kişiler sizi anlayabilir. Hafta sonu ise, gruplar içinde faaliyetler, ilişkiler yoğunlaşıyor.

Toprak + Değişken
BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL) –  Nihayet uzun süren sizi huzursuz eden bereketini göremediğiniz iş ve sağlık konuları yüzünüzü güldürecek. İş arkadaşlarınızla birlikte daha faydalı ve huzurlu çalışmalar yapabileceksiniz. Birbirinizi özgür bırakarak, rahat çalışmalar sergileyebilirsiniz. Para kazançlarınız artabilir. İş arayanlar bu hafta işe de girebilirler. Daha çok yazı çalışmaları, teknolojik konular aktifleşebilir. Tedavi sonucunu bekleyenler ya da operasyon gibi konularla ilgili olanlar pozitif yaklaşımlar içinde olabilirler. Evcil hayvanlarıyla ilgili problemler rahat çözülür. Hafta başı, ortaklıklar, paylaşımlar, borç-alacak, kredi kartlarına yoğunlaşıyorsunuz. Hafta ortası, yurt dışı konuları, yabancılarla ilgilisiniz. Basın, medya, haberleşme, yayıncılıkla daha iç içesiniz. İş koşullarınızı bu yönde ilerletebilir, dış dünyaya açılabilirsiniz. Hafta sonu ise kariyerle ilgili çalışmalarda açılımlar var. Ticari konular, seyahatler, anlaşmalar kardeşlerinizle veya yakın çevreyle birliktelik dikkat çekiyor. Beklediğiniz siparişleri ya da kazançlara sahip olabilirsiniz.

Hava + Öncü
TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) –  Nihayet aşka gönül verdiniz. Artık ret etmeniz zor olacak. Bu hafta Marsın Venüs’e kare açısının uzaklaşması, size rahat bir nefes aldırıyor. Finansal konudaki riskler hala devam etse ve bu özel hayatınızı etkilese bile yinede rahat koşullar içindesiniz. Daha keyifli, orijinal ilişkiler yaşamanız mümkün. Yaratıcılık oldukça artıyor. Sanatsal konular, farklı tasarımlar, sahne çalışmaları, sıra dışı eğlence hayatı dikkat çekiyor. Çocuklarınızla iyi ilişkiler kurabilir, birlikte hayattan keyif alabilirsiniz. Hobisel faaliyetler, sergi, müze, sanatsal etkinliklerin artacağı bir haftaya girdiniz. Hafta başı, ikili ilişkiler artıyor. Karşınızdaki kişilerin haberleri sizi heyecanlandırabilir.  Hafta ortası, sezgileriniz çok kuvvetli, iç sesinizi dinleyerek hareket etmeniz doğru olabilir, belki bazı konularda risk almamak gereklidir. Hafta sonu ise, artık dışa açılmanın zamanı geldi, bulunduğunuz yerden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Hukuki konularda alacağınız haberler sizi sevindirebilir. Uzakta yaşayan kişilerle, akraba veya kardeşlerle ilişkiler yoğunlaşabilir.

Su + Sabit
AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) –  Evde huzuru bulacağınız bir haftaya giriyorsunuz. Ev halkıyla, kardeşlerle daha çok bir arada olabilirsiniz. Uzun süredir kafanızı kurcalayan konular, işle veya sağlıkla ilgili sorunlar hafifliyor. Aniden değişen şartlar söz konusu. Evle ilgili tadilatlarınız varsa her şey yoluna girmeye başlıyor. Dekor, düzen çalışmalarına artık daha rahat yer verebilirsiniz. Ailenizle sorunlar varsa halletmek kolaylaşır. Evdeki rahatlığın cazibesine kapılıp çok fazla yemek yememelisiniz. Hafta başı, iş konularına daha fazla eğileceksiniz. Uzak çevredeki kişilerle daha çok bir arada olabilir, aşırı efor sarf edebilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. Doktora gitmek gerekebilir. Hafta ortası, ilişkiler önem kazanıyor,  eşinizin veya sizin işle ilgili anlaşmalarınız dikkat çekebilir. Hafta sonu ise, müşterek hesaplar, paylaşımlar, alacaklar önem kazanıyor. Karşınızdaki kişilerle anlaşma yapmak para kazanmak mümkün olabilir.

Ateş + Değişken
YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) –  Yakın çevre ile güzel ilişkiler geliştirdiğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bir süredir süregelen yüzeysel sadece çıkara dayalı ilişkiler dışında, daha sevecen ve yardımsever hoşlandığınız yaklaşımlar söz konusu. Yazışmalar, internet çalışmaları, sosyal paylaşımlar, grup ilişkileri artıyor. İşle ilgili, bayanlarla daha çok bir arada olabilirsiniz. Teknolojiyle ilgiliyseniz bu dönem başarılı olabilirsiniz. Yaratıcı, yeni farklı çalışmalarla birçok kişiye ulaşmanız hitap etmeniz mümkün. Bilgisayar ya da cep telefonu veya iletişimle ilgili yeni aletler satın alabilirsiniz. Hafta başı, yaratıcılık artıyor, çok hızlı gelişmeler içinde olacaksınız. Çocuklarınızın faaliyetleri artıyor. Onların yeni koşullarına ayak uydurmak gerekebilir. Aşk hayatınız renklenebilir. Hafta ortası, iş konularına müşterilere odaklanabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda tedirgin iseniz yeni önlemler alabilir, diyet programlarına başlayabilirsiniz. Hafta sonu ise, eşinizden ortağınızdan gelen haberler sizi sevindirebilir. Onların iş koşullarındaki yenilikler söz konusu.

Toprak + Öncü
OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK)- Nihayet artık para kazanmaya başlıyorsunuz. Bir süredir beklediğiniz iş teklifi kabul edilmiş görünüyor, ya da finansal getirisini görebileceksiniz. Müşterilerle anlaşma sağlamanız mümkün olabilir. Yatırım konuları gündeme gelebilir. Elinize geçen bir parayla borç kapatabilirsiniz. Bir süredir satın almak istediğiniz ya da evle ilgili yatırımlar söz konusu ise şartların değişmesi bu konulara sıcak bakmanıza sebep olabilir. Hafta başı, ev konularına odaklısınız, eşinizle ilgili ortak kararlar alabilirsiniz. Hayatınızı daha güvenli hale getirmek için çalışmalar yapılabilir. Aniden alacağınız kararlar sizi harekete geçirebilir. Hafta ortası, aşk hayatınızla daha çok ilgili olacaksınız karşınızdaki kişilerin baskısı rahat hareket etmenizi önlüyor. Çocuklarınızın konuları sizi meşgul ediyor. Hafta sonu ise, işe odaklısınız. İşten gelen paralar söz konusu olabilir.

Hava + Sabit
KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Venüs’ün burcunuza girmesiyle uzun zamandır eksikliğini hissettiğiniz belki de kaybettiğini düşündüğünüz duygularınıza kavuşuyorsunuz. Kendinizle ilgili değişiklikleri gerçekleştirebilirsiniz. Ev koşullarında, özel hayatınızda istediğiniz gibi gelişen koşullar, yenilenmenizi sağlıyor. Orijinal fikirlerinizle, zekânızla dikkat çekeceksiniz. Özgürleşerek daha yaratıcı çalışmalar çıkarmanın mutluluğuna kavuşacaksınız. Gezmek, eğlenmek, dış görüntünüzü yenilemek, saç stilinizi değiştirmek yeni kıyafetler almak mümkün olabilir. Hafta başı, yakın çevreyle ilişkiler geliştiriyorsunuz, internet, iletişimin, çalışmaların hızlı ve farklı bir şekilde gelişeceği şartlar içindesiniz. Hafta ortası, ev ortamına çekilip dış dünyadan uzaklaşacaksınız.  Evle ilgili değişiklikleri hayata geçirmek arkadaşları eve davet etmek isteyebilirsiniz. Hafta sonu ise, aşka, çocuklarla iletişime, gezmeye bol keyif çatmaya vaktiniz olacak.

Su + Değişken
BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) –  Kendinize dönük iç sesinizi dinlediğiniz bir döneme girdiniz. İnanılmaz bir şekilde çok istediğiniz şeyler bir bir gerçekleşmeye başladı. Başkalarının sizi yönlendirmesiyle hareket ediyor olmanız sizi biraz huzursuz kılsa da, bazı konularda da özgürleştiğinizi hissediyorsunuz. Çok fazla fedakârlık yaptığınız durumlar söz konusu. Bu durumdan rahatsız olduğunuz söylenemez, bu vericilik, yardımlar sizi olgunlaştırıyor, ruhsal olarak dinlendiriyor, karşılığını da veriyor. Bu hafta yakın çevreden kişilere yardım etmek, grup çalışmaları içinde çalışmak sosyal yardım işleri gibi yerlerde faaliyet göstermek mümkün. Kendinizle barışık olmanız, güzel duygulara sevgiye dönük konulara eğilim verebilir. İnançlı oluşunuzun, karşınızdaki kişileri kırmamanın, yardımlarınızın karşılığını görebilirsiniz. İlahi adaletin büyüklüğüne inanmak, dua etmek, meditasyon yapmak hayatınızda çok şeyleri değiştirebilir. Hafta başı, finansal konularda ani değişiklik söz konusu, kazançlar ve harcamalar olabilir. Hafta ortası, yakın çevre ile ilişkiler eğitim çalışmaları yoğun. Hafta sonu ise evde kardeşlerle akrabalarla ilişkiler yoğunlaşıyor.

Not: Yukarıdaki burç yorumları genel yorumlardır. Kişiye özel harita yorumu, doğum bilgileri ile gerçekleşmektedir. Kişisel haritaya baktırmak, danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com a başvurabilir, bu konuda bilgi alabilirler. (doğum saatinizi mutlaka belirtmelisiniz.) 

Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 
www.Facebook.com/TalinAgdere







  • Share:

You Might Also Like

2 yorum

  1. SİZİN finansal zorlukların aşılması için meşru bir kredi ihtiyacım var mı ? ................ VAR İSE BİZE ULAŞIN BUGÜN VIA

    E-POSTA : macthompson200@gmail.com
    WEB SİTESİ : http://macthompsonloanlendersinc2013.webs.com

    DOLU VE İADE EDİLECEK KREDİ BAŞVURU FORMU

    İlk İsimler : ......................
    Orta İsimler : .....................
    Soyadı : ..........................
    Anne kızlık soyadı : ............................
    Kin Sonraki : ...............................

    İletişim Adres : ..................
    Ülke: ......................
    Eyalet: ....................
    Şehir : .....................
    Zip / Kodu: ......................
    Telefon: ......................
    Faks : ........................
    sosyal güvenlik numarası ( SSN ) : ....................
    Bankanızın Adı : .........................

    Doğum Tarihi : ...............
    Cinsiyet : ......................
    Medeni Durumu : ..........
    Çocuk sayısı : .............................

    Meslek : ...................
    iş yerinde postion : ..........................
    Aylık / Yıllık geliri : .............................

    Kredi miktarı ....................
    Kredi Dönem / Süre : ................
    Kredi için Amaç : .........................

    I ( Bay / Bayan / Bayan ) .......................................... .....
    İşbu Yukarıda belirtilenbilgilerin doğru olduğunu beyan ederim .

    Tarih : .........................

    NOT: Sürücü belgesi , Ulusal kimlik kartı, çalışma izni veya oturma izni ya da bir kopyasını ekleyiniz .



    E-POSTA : macthompson200@gmail.com
    WEB SİTESİ : http://macthompsonloanlendersinc2013.webs.com

    YanıtlaSil
  2. merhaba Talin hanım.yorumlarınız harika..sizi sürekli takip ediyorum..önceki aylarda yorum yapıyordunuz..bana da yardımcı olursanız sevinirim..ben 31.12.1976 rize doğumluyum.saat 23.30. bekarım...2014 yılı bana evlilik getirir mi.genel anlamda nasıl geçecek..teşekkürler şimdiden

    YanıtlaSil