Dönüşüm Zamanı! Haftalık burç yorumları ve burçlara etkileri

By Talin Ağdere ile Astroloji - 18:21:00

Haftalık burç yorumları…  
(31 Mart –7 Nisan 2014)
(özellikle yükselen burcunuzu da okuyun)

UYANIŞ! Dönüşüme hazır mısınız? 30 Mart 2014, şu anki saat uygulamasına göre 20.46 da yaz saati uygulamasına göre ise ki biz henüz geçemedik 21.46 ‘da Yeni ay gerçekleşiyor.  Hayatımıza yeni bir yol, yeni bir çizgi belirebilir. 9 derece 59 dk. (10 derecede denilebilir) Koç burcunda gerçekleşiyor. Yeni ayın seçimler gününe denk gelmesi neyi ifade ediyor hep birlikte göreceğiz. Yeni aylardan 2-3 gün sonra Hilal fazında daha çok önümüzü görebilir, hedeflerimizi belirlemeye başlayabiliriz. Baharın başlangıcı, bahar dalları, tomurcuklar, reformlar, her şekildeki uyanış artık bu tarihlerde gerçekleşmeye başlayabilir. He türlü yeniliğe açık ve hazırlıklı olmalıyız. Hızlı, enerjik, çabuk harekete geçen enerjiler aktife oluyor. Uranüs yenileyen, farkındalığımızı arttıran, sürprizli koşullara açık tutuyor. Sürprizli koşullar zaman zaman skandal yaratacak, gündemi hızlı değiştirecek türden de olabilir. Yükselen enerjiyi kontrol etmekte zorlaşabilir.  Bu günlerde oluşan yeni ayın hayatımıza getirdiklerini 15 Nisan Terazi burcundaki ay tutulmasında daha net görebilirsiniz. Bu hafta, Merkür’ün Satürn’le olumlu açısı, yanlış yapmamaya en çok özen verilen bir zaman dilimini gösteriyor. Üstünde durduğumuz konularda kararlılık gösterebilecek, değerlendirme ve uygulama da zorluk çekmeyeceğiz. Hafta başı, ay Koç burcunda, çok aktif hızlı güçlü, iş bitirici günler. 1,2 Nisan ay Boğa burcunda daha sakin ve kararlı olduğumuz günler, maddi konular daha çok gündeme gelebilir. 3, 4, 5 ay İkizler burcunda, daha çok haberleşme, internet, yazışmalar, sosyal medya harekete geçebilir. Zihinsel konular, eğitim, ticaret, her tür hareket enerjisi yoğunlaşıyor. Venüs’ün(aşk, sevgi, para) Satürn’le (baskı) sert açısı da dağılıyor, artık bugünlerden sonra, arkadaşlık, aşk, para ile ilişkiler bakımından daha rahat olabiliriz. 5 Nisan’dan itibaren Venüs (aşk, para) Balık burcuna girecek. Daha fedakâr tutumlar içinde olacağız, yardımlaşmalar artıyor, yaratıcılığımız tavan yapıyor. Bizi, ilişkilerimizi soğutan bulutlar artık dağılıyor. Romantik, içten sevgiler başlıyor. Bu arada, şiir, makale, roman senaryo yazanlar, sanatçı kimlikli kişiler, yetenekler öne çıkıyor. Bu arada bol dedikodu yapacak yaptıracak yeni haberler de var. Sıkı durmak da gerek, çift konular, birbirini tutmayan haberler karşısında uyanık olmak da var. 6,7 ay Yengeç burcunda aileye, eve güvenliğe ait temalar içindeyiz.

Ateş + Öncü
KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – Yeni Ay sizin burcunuzda gerçekleşiyor! Hayatınızda sizi aydınlatan, yenileyen koşullar, hızlı kararlar almanıza sebep olabilir. Farkındalığınız artıyor, neyin doğru neyin yanlış olduğunu daha rahat anlamaya başladınız. Risk alabilir, girişim cesareti gösterebilirsiniz, ancak, henüz net olmayan durumlar karşısında daha akılcı düşünmek durumundasınız. Kafanızda çeşitli fikirler var, bu konular bir süredir dağınıklık yapmış olmalı, dedikoduya maruz kalmış ya da başkalarının dedikodusunu yapmış olabilirsiniz. Ancak bu koşullar yenileniyor, olayları değerlendirirken daha dikkatli davranabilirsiniz. 5 Nisan’da Venüs’ün Balık burcuna girmesiyle, iç dünyanıza çekilebilir. Kendinize vakit ayırabilir, daha çok düşünebilirsiniz. İçselleşme, meditasyon yapmak, dua etmek çok olumlu yansıyacaktır. Kitap yazmak, senaryo hazırlamak açısından konsantrasyon geliştirebilirsiniz. Hafta sonu, çok hızlı, seri hareket edecek canlanacaksınız. Kardeşler, internet, yakın çevre, arkadaşlık, bol dedikodu, heyecanlı bir dönem.

Toprak + Sabit
BOĞA: (21 NİSAN – 20 MAYIS)  -  Yeni ay size, elinizde olmayan, kontrol dışı faktörlere işaret ediyor. Ani gelişen konular, ailenizi ilgilendiren olaylar yüzünden kısıtlanmış olabilirsiniz. 12. Evdeki Güneş, gizlide olanı anlatan bir alandır. Belki de geçmişle ilgili konuları içsel anlamda daha çok anlamaya çalışıyor da olabilirsiniz. Daha önce fark edemediğiniz olaylar konular gerçekler daha açık olabilir. Ani risklere girmek, yeni çalışmalara başlamak için doğru günler değil. Daha çok elinizdeki işleri bitirmek için mücadele etmelisiniz. Geçmişle alakalı olayların hayatınızı olumsuz yönden etkilemesine izin vermemelisiniz. Kendinizi telkin ederek, bir tür tedavi yöntemi kullanarak yenileyebilirsiniz. 5 Nisan’dan itibaren arkadaşlarınızla beraber olabilir, partilere katılabilirsiniz, bayanlardan destek alabilirsiniz. Etrafınızda, sanatçı, yaratıcı veya yardımsever kimlikli kişilerle birlikte olabilirsiniz. Kurmuş olduğunuz sıcak dostluğun değerini anlayacak, faydasını göreceksiniz. Grup organizasyonlarından fayda elde edebilirsiniz ayrıca işten, yatırımdan gelen para konusunda artışlar olabilir. 

Hava + Değişken
İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Yeni ay size, sosyalleşmek adına hareketlilik getiriyor olmalı. Hızlı yenilenen koşullar, hayatınıza heyecan katabilir. Yeni bir grup çalışmasına girebilirsiniz. Uzun süredir, alışmaya çalıştığınız, belki de yabancılık çektiğiniz farklı bir çevreyle daha çok kaynaşabilir siniz, sıcak iletişim kurabilirsiniz. İş konusunda yeni gelişmeler olabilir. Kafanızı karıştıran konular devam etse da,  5 Nisan’dan sonra daha çok yardımlaşmalar da gündeme gelebilir. Birlikte çalıştığınız bayanlardan, arkadaşlarınızdan, menfaat elde edebilirsiniz. Onlarla daha iyi geçinmek söz konusu. Sanatçı iseniz artistik yeteneklerinizle toplumun önünde parlayabilirsiniz. Statünüzü de yükseltmeniz mümkün olabilir. Gruplarla parladığınız bir dönemdesiniz. Daha sosyal ilişkiler geliştirebileceksiniz. Kişilerle, halkla, anneyle, bayanlarla olumlu ilişkiler içindesiniz. Dışsal koşullardan yana destek alabilirsiniz. Hafta sonu kendinizi rahat ifade edebileceksiniz, para alabilirsiniz.

Su + Öncü
YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) –  Yeni ay Koç burcunda, sizi iş koşullarında yeniliyor. Yenilikler, daha fazla teknoloji hayatınıza girebilir. Her türlü yeniliğe açık olmalı atak davranmalısınız. Bu koşullara uyduğunuz takdirde başarılı olabilirsiniz. Başkalarının ilgisini de üzerine çekmeyi başarabilirsiniz. Önemli pozisyondan kişilerden, patron, güçlü kişiler, babanız da olabilir, destek alabilirsiniz. Geçmiş dönemlerin mücadelenin yeni kazanımlarını görebilirsiniz. Yeni işe girebilir, terfi edebilir, ataklar yapabilirsiniz. Toplumun önünde bir ampul gibi parladığınız için, son derece açık kartlarla meydanlarda olmalısınız. Bir şeyleri saklamanın mümkün olmadığı bugünlerde kendinizi doğru bir şekilde ifade etmek, hiçbir şey saklamamak en iyisi. 5 Nisan’dan sonra yabancı çevrelerde daha çok görünür hale geliyorsunuz. Evden dışarı çıkmak, yeniliklere hazır olmak gerekiyor. Sergi, fuar, farklı ülkeler, deniz kenarı yerler gündeme geliyor. Yurt dışından da misafirler gelebilir. Hukuki konularda kazançlar elde edebilir, davayı kazanabilirsiniz. 6-7 gibi sizi heyecanlandıracak haberler alabilirsiniz.

Ateş + Sabit
ASLAN: (23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS) –  Yeni ay Koç burcunda, sizi farklı çevreler, seyahatler, eğitim, hukuki konularda yeniliyor. Kitap yazmak, seminerler vermek, yayınlamak konusunda şanslısınız.  Basın, medya sektöründe zihnen yenilendiğiniz bir süreç. Ufkunuzu genişletecek türlü aktivitelere de açık olabilirsiniz, kurslara, hobilere katılmak gibi. Alışılmışın dışında tamamen farklı değişik kültürlerle bir arada olmak belki de yolculuk yapmak hayata renk katabilir. Dini konularla da ilgiliyseniz, yenilenmeler dikkat çekici olacak. Hukuki konularda sizi yenileyen ani koşullarda da gündeme gelebilir. 5 Nisan’dan itibaren, maddi fırsatlar konusunda şanslı olabilirsiniz. Hukuki konularda, işinizle ilgili ve ya yakın çevrenin de içinde olduğu miras, mal para konuları hareketlenebilir. Resmi sözleşmeler, ortaklara ait konular, müşterek paylaşımlarda haklarınız daha çok korunabilir. Daha önce imzalanan belgelerin, resmi evrakların önemi artabilir. Sahip olduğunuz hisse senedi gibi kağıtlar değerlenebilir. Tahsil edemediğiniz alacakları tahsil etme, uzlaşma şansı artıyor. Maddi ve manevi destek söz konusu.

Toprak + Değişken
BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL) –  Yeni ay Koç burcunda, sizi ortak paylaşımlar, borç-alacak-ödemeler konularında yeniliyor olmalı. Vergi, kredi kartı ödemleri, sağlık konusunda yeni tedaviler, operasyonlar, eşinizin veya ortağınızın gelirleri kazanımları, gündeme geliyor. Bu konularda yeni adımlar atmak gerekli olabilir. Kazançlarınızı finanse ederek, borçlarınızı da kapatmak gerekebilir. Önümüzdeki hafta artık yeni bir döneme giriyorsunuz. Hayatın bir bölümünde size üzüntü veren durumlardan kurtulma yenilenme şansınız da artabilir. 5 Nisan’dan itibaren, ortaklı projelere giriyor olabilirsiniz. Yeni finansal ortağınız belki de hayallerinizin gerçekleşmesinde büyük rol oynayabilir. Yurt dışı veya uzaklarla bağlantılı işler, yaratıcı veya sanatsal konular, anlaşmalar kontratlar dikkat çekici olacak. Evlilik için de olumlu günler olabilir. İlişkilerin fedakarca, birbirini anlayarak, hassasiyet göstererek yardımlaşmaların, aşkın olacağı günler denilebilir. Fazla uzlaşmacı kabullenici karşı tarafa dayalı hareket edilebilir. Ortaklaşa işlere girmek açısından da uygun dönemlerdir.

Hava + Öncü
TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) –  Yeni ay Koç burcunda, sizi ilişkiler yönünden etkiliyor. Son altı ayılık dönemi geride bıraktınız ve bu konuda ne yapılması gerekiyorsa karar verme aşamasındasınız. Geçmişin muhasebesi de denilebilir. Yenilenen aşk veya ortaklık konuları söz konusu olabilir. Birlikteliklerde sağlam olmayan koşullarda anlaşma sağlanamazsa kopuşlarda yaşanabilir. Verilen kararların eyleme geçmesi zamanı da denilebilir. Tartışmaları anlaşmazlıkları çözmek için avukatlara, bilirkişilere büyüklere danışmakta fayda var. Bu ay psikologlar, sağlık personelleri, doktorlar, astrologlar da gündeminizde olabilir. 5 Nisan’dan itibaren, sağlık koşullarınız yenileniyor. Tedaviniz varsa sonuç almaya başlarsınız. Beden sağlığınıza, diyetinize, temizliğinize de hassasiyet gösterebilirsiniz. İş arkadaşlarınızdan veya birlikte olduğunuz kişilerden fayda, yardımlar görebilirsiniz. İşten gelen paralar da artıyor olabilir. Daha çok yazı yazabilir, işinizle daha çok ilgilenebilir, çalışma şartlarında da iyileştirici düzeltmeler yapabilirsiniz. Ayın 4,5 i gibi hukuki konularla, uzakta yaşayan kişilerle, eğitimle ilgilisiniz.

Su + Sabit
AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) –  Yeni ay Koç burcunda, sizi iş koşullarında yeniliyor. Yenileyen aynı zamanda daha fazla yük getiren ancak özgür olarak da çalışmanızı sağlayan koşullar içindesiniz. Bu dönemdeki yenilikler, hayatınıza iş açısından yeni reformlar da getirebilir. Mücadele söz konusu olsa bile, uzun süredir yapmak istediklerinizi hızlı bir şekilde hayata geçirebilirsiniz. Teknolojiyle, sportif konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Sabırla yılmadan başkalarının da yükünü alarak çalışmayı başarabilirseniz, kazançlı çıkarsınız. Sağlığınıza, diyetinize de önem vermeli, gerekli kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. 5 Nisan’dan sonra ise, aşk hayatınız canlanıyor. Şimdiye kadar daha soğuk ve mesafeli duruşunuz değişiyor. Romantik, keyifli, sıcak, cana yakın yakınlaşmalar dikkat çekecek. Daha çok gezecek, hayatın tadını çıkaracaksınız. İlham getiren çalışmalar, yetenekler sayesinde çok iyi işler çıkarabilir, artistik yeteneklerinizi kanıtlayabilirsiniz. Çocuklarınızın başarıları, mutlulukları sizi çok sevindirebilir. Yazı çalışmaları, sanat aktiviteleri, hobiler, sergiler, konserler, etkinliklerle öne çıkabilirsiniz.

Ateş + Değişken
YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) –  Yeni ay Koç burcunda, sizi aşk konusunda yeniliyor. Hayatınıza yeni bir aşk hikayesi gelebilir. Eğer hayatınızda biri yoksa ani bir şekilde aşk başlayabilir. Yaratıcı çalışmaların çok başarılı olduğu bir döneme giriyorsunuz. Yeteneklerinizle görünür hale gelebilirsiniz. Yeni bir eğitim programına da girmeniz mümkün olabilir. Basın, yayın, medya, yabancılar konusunda daha çok ses getirici çalışmalar yapabilir, kendinizi ortaya çıkarabilirsiniz, herkes sizi konuşabilir. Gizli düşmanlar, arkanızdan çalışanlar, sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylar,  Venüs’ün 5 Nisan’da Balık burcuna girmesiyle sizden uzaklaşıyor. Bu tarihlerden itibaren evinizde daha çok huzur ve sağlık var. Kendinize, ev halkına, sevdiklerinize daha çok vakit ayırarak rahat çalışmalar yapabileceksiniz. Ruhsal olarak da yenilendiğiniz söylenebilir. Yakın çevre, kardeşler konusunda daha affedici de olabilirsiniz. Çocuklarınızın yenilenen iş ve eğitim koşulları olabilir. Daha çok görünür olacaklar. Siz veya çocuğunuz spora başlayabilir, hareket enerjisi içinde olabilirsiniz. İçsel anlamda düşüncelerinizin, iyi niyetlerinizin gerçekleştiğini görebilirsiniz. Dua etmek, meditasyon yapmak faydalı olacak.

Toprak + Öncü
OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK)- Yeni ay Koç burcunda, sizi ailevi konularda, ev hayatınızda yeniliyor. Önemli değişiklikler hayatınıza giriyor. Bitiş ve başlangıçlar söz konusu. Eve toprağa ait konular, taşınmalar, mal mülk konusunda değişimler söz konusu. Ev değişikliği, nakliyeler, yer değişikliği de gündeme gelebilir. Bu yeni ayda karanlıkta kalmış konular aydınlanıyor. Maneviyata yönelmek, ruhsal konularla ilgilenmek olaylara sübjektif bakabilmek ve idrak etmek zamanı gelmiştir. Aile ortamınız, büyükleriniz çalışmalarınıza destek olacak, güç vereceklerdir. Hayatınızı, toprağınızı, geçmişinizi yeniden inşa etmek açısından çok faydalı bir yenilenme sağlayabilirsiniz. 5 Nisandan itibaren, yakın çevre, kardeşler, bayanlar ile ilişkiler güçleniyor. Daha sıcak, fedakar, birbiriyle yardımlaşarak ilişkiler sağlamlaşacak. Onların yardımlarını görebildiğiniz gibi sizde daha fazla onlara yardım edebilirsiniz. Yakın çevrenizden çocukluk arkadaşınız, okul veya beraber çalıştığınız iş sektöründen biriyle bir aşk yaşamanız mümkün olabilir. Daha yaratıcı çalışmalar yapacak, yazılar yazacak, gezilere çıkacaksınız. İnternet çalışmaları, bloklar, kitap dergi, yayıncılık daha çok gündeme geliyor.

Hava + Sabit
KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Yeni ay sizi yakın çevre, teknoloji, yolculuklar konusunda yeniliyor. Hayat temponuz artıyor. Kardeşler veya akrabalarla yeni bir çalışma içine girebilirsiniz. Fikirlerinizi konuşma yazma yoluyla başkalarına daha rahat iletebilirsiniz. Uzun süredir paylaşamadığınız yazılar, çalışmalarınızı yenilenen internet koşulları altında daha rahat aktifleştirebilirsiniz. Habercilikte uyanış ve yenilenmeler söz konusu. Çok canlı ve hızlı hareket ederken, dikkatsizliğe sebep olacak davranışlardan uzak durmalı, kazaya sebebiyet vermemek için yollarda dikkatli olmalısınız. Tanıtım, pazarlama, yayıncılık, nakliye, taşınma konusunda yenilenmeler de hayatınıza girebilir. Fikirlerinizi daha çok netleştirebilir, uygulamada zorluklar yaşamazsınız. 5 Nisan’dan sonra, finansal konularda kazançlarınız artıyor. Yeni mali fırsatlarınız artabilir. Yaratıcı çalışmalarınızdan anlaşmalar yapmanız mümkün. Daha önce alamadığınız kazançları da bu dönemde daha rahat elde edebilirsiniz. Daha çok sanatsal tasarımlar hediyelik eşya takılar, kıyafet, giyim kuşam harcamalarınız da olabilir. Davranışlarınızda daha önce hoş bakmadığınız konularda şimdi tutumunuz değişebilir, yardımlarınız artabilir.

Su + Değişken
BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) –  Yeni ay la birlikte, çok olumlu yönden yenilenmeler söz konusu. Bir süredir, sizi oyalayan, elinizi bağlayan başkalarının iş koşullarıyla ilgili olduğunuz bir süreç bitiyor artık. Ortağınız, yakın arkadaşınız, eşinizin sorunlarından kurtuluyor kendinize dönük çalışmalara başlıyorsunuz. Finansal koşullar, kazançlarınız, yeni iş anlaşmaları ile oldukça yenilenen koşullar içindesiniz. Hayatınızda önemli, erkek figürlerinden patron, baba her kimse yardım alabilir destek görebilir onların sayesinde gelir elde edebilirsiniz. Yetenekleriniz sayesinde gelir elde etmek mümkün. Kendinize bu dönem teknoloji aletler de alabilirsiniz, işinizi yenileyebilirsiniz. Yeni iş koşulları aydınlanmanıza, hayatınızın yenilenmesine sebep olabilir. 5 Nisan’dan itibaren ise, uzlaşmacı tutumunuz, sıcak, sevgi dolu, yumuşak, kibar kimliğinizi ortaya çıkaracak, yakınlarınıza yardımlar yapacaksınız. Kendinizi başkalarına daha rahat ifade edecek, sevilecek ve seveceksiniz. Bakım yapmak, dış görüntünüze önem vermek önemli olabilir.



Not: Yukarıdaki burç yorumları genel yorumlardır. Kişiye özel harita yorumu, doğum bilgileri ile gerçekleşmektedir. Kişisel haritaya baktırmak, danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com a başvurabilir, bu konuda bilgi alabilirler. (doğum saatinizi mutlaka belirtmelisiniz.) 

Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 
www.Facebook.com/TalinAgdere





  • Share:

You Might Also Like

0 yorum