Haftaya, yenilenen koşullarla girmektesiniz...24 Mart - 1 Nisan 2014 haftalık burç yorumları ve etkileri nelerdir?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 18:00:00

Haftalık burç yorumları…  
(24 Mart – 1 Nisan 2014)
(özellikle yükselen burcunuzu da okuyun)

Bu hafta Ay küçülmeye devam ederken, önemli başlangıçlar yapmak için biraz beklemek, sabırlı olmak gerekiyor. 30 Mart’taki Yeni ay da hayatımıza yeni bir yol, yeni bir çizgi belirebilir. Yeni aylardan 2-3 gün sonra Hilal fazında daha çok önümüzü görebilir, hedeflerimizi belirlemeye başlayabiliriz. 20 Mart’ta Güneş Koç burcuna girdi ve ilkbahar ayına yelkeni açtık. 24-25 civarı stresli açılar yüzünden, biraz daha sabırlı olmalı, ilişkilerimize, davranışlarımız dikkat etmeliyiz, olası krizlerden uzak durmalıyız. 26-28 Merkür’ün, Jüpiter’le pozitif açısı, bizi oldukça sezgiselleştirecek, duygularımızı rahat ifade edebileceğiz. Empati kurarak, kavrama gücümüzü genişletebilir, daha iyimser bir bakış açısı da sergileyebiliriz. Eğitim, öğretim alanında çok faydalı çalışmalar yapılabilir. Ticari anlamda başarılar verebilir. Farklı kültürdeki kişilerle tanışma, iş fırsatları yakalama mümkün olabilir. Yakın, çevre komşularla ilişkiler düzene koyulabilir. 29unda ay küçülürken, işlerimizi tamamlamaya bakalım, bazı şeylerin sonlanması hayatımızda olabilir. Bu tarihlerde Venüs-Satürn negatif açıları ilişkilere dikkat etmemiz gerektiğini söylüyor aynı zamanda Mars ve Venüs pozitif etkisi de kendi ve başkalarının ihtiyaçları arasında dengeyi sağlayabileceğimizi göstermekte. 30 Mart 2014 YENİ AY Koç burcunda olacak. Güneş’in o tarihlerde Uranüs’le kavuşuma yaklaşması, Jüpiter’le, Plüton’la negatif açısı. Bizim görev ve sorumluluklarımıza karşı güçlük veren etkileri gösteriyor olmalı. Daha disiplinli, kendimizi zorlayarak işlerimizi yapmaya davet ediyor. Ayrıca bu etki altında başka insanlardan gelen zorluklarla da karşılaşmaya hazırlıklı olmalıyız. Beklenmedik ani bir biçimde oluşan olaylar, heyecan ve yeni deneyimlere açıklık getirebilir. Skandal yaratacak, durumlara sebep olabilir. Ancak bu durumlar yüzünden zıt kutuplarda olan ve size baskı yapmak isteyen güçlü kişileri kendinize çekebilirsiniz. Buna göre belki de hayatınızda radikal birtakım değişiklikler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Hafta başı, ay Oğlak’ta (25 Mart’ta 14.35 den sonra ay boşlukta önemli işlerinizi bu saatlere bırakmayın) sorumluluklarınızı bilerek hareket ederseniz, çok önemli işler çıkarabilirsiniz. Hafta ortası, (27 Mart 15.14 den sonra ay boşlukta önemli işleri bu saatlere bırakmayın) bizi daha özgür kılacak koşullar içindeyiz, grup çalışmaları, bir amaç uğruna yapılan faaliyetler, gelecek yönünde projeler için yoğunluklar var. Hafta sonu, (29 Mart 15.45 den itibaren ay boşlukta, önemli işlerinizi öncede toparlayın) ay Balık’ta, fedakârlık yaparak, kabullenerek, içimize sindirerek, anlayışlı olmamız gereken durumlar içindeyiz. Beklemek ve sonuçları görmek gerekiyor. 30 Mart’da ay Koç’ta olacak, canlanacak, aktif olacak, girişimlere, alacağımız risklere yönelebiliriz. Yeni haberler bizi şaşırtabilir.

Ateş + Öncü
KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – Güneş burcunuzda ilerliyor ve sizi birçok konuda cesaretlendiriyor, enerjinizi yeniliyor.  Ancak bu hafta sizi bekleten koşullar da var. Bu yüzden, biraz sabır göstererek, elinizdeki işleri, düşünceleri tamamlayın ve 30 Mart’taki burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay’ı bekleyin. Bu süreç içinde aklınız çok karışabilir, dağılma riskiniz var fakat bu dönemlerde içselleşerek, dua ederek, meditasyon yaparak sezgilerinize kulak vererek, empati geliştirebilir ve olayları toparlayabilirsiniz. Jüpiter’in iyi açıları sayesinde, sinir sisteminiz rahatlayabilir, sağlığınızı olumlu yönden etkiler. İyimser görüşler içinde olursanız, düşüncelerinizi yapıcı olarak yönlendirebilirsiniz. Hafta başı, annenizle, kadınlarla, patronunuzla ters düşmemeye bakın, koşullar ailevi veya iş kariyer konusunda stres yaratabilir, sabırlı olmalı, ilişkilerinizde gerginlikten uzak durmalısınız. Daha yapıcı ve düşünerek konuşmak hareket etmek olumlu olacaktır. Aksi taktir de olumsuzlukları mıknatıs gibi üstünüze çekebilirsiniz.

Toprak + Sabit
BOĞA: (21 NİSAN – 20 MAYIS)  -  Bu hafta, Yeni ay’a doğru çekilirken, sizi zorlayan durumlarla baş başa kalabilirsiniz. Geçmiş döneme ait konular, kontrolsüz gelişen olaylar yüzünden, huzuru tehdit eden durumlarla karşılaşabilirsiniz. En iyisi, kendinize, dürüst olmayı öğrenmeli, eksik ve doğrularınızı tekrar gözden geçirmelisiniz. Egoya sıkı sıkıya sarılmak yerine itiraf etmek ve düzeltme yönüne gitmek doğru olur. Aksi halde yüzleşmekten korkulan bazı şeyler hala bilinçaltında oturmaya devam edeceğinden, her zaman sizi rahatsız edecektir. Benlik savaşı, kendinize karşı samimi olmayı engelleyerek, sıkıntı verebilir. Arkadaşları, dostluklar, yakın çevre, sergiler, hobisel etkinlikler konusunda başarılı olabilirsiniz. Farklı kültürden veya çevreden kişilerle tanışmak iş fırsatları yakalamak, grup organizasyonlarına katılmak için uygun günlerdesiniz. Hafta başı, sağlığınıza dikkat edin, ilişkiler yüzünden sinirlerinizi fazla yormayın. Hafta ortası, mesleki konuda başarı var. Bayanlardan destek alabilirsiniz.  

Hava + Değişken
İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Bu hafta, grup çalışmaları, arkadaşlıklar, dostluklar, geleceğe doğru atılan yeni adımlar için hazırlık dönemindesiniz. Yurt dışından gelenler, yabancılar, eğitim konuları hızlı gelişen olaylar ve koşullar içindesiniz. Finansal konularda yeni açılımlar sizi bekliyor. Daha önceki kayıplarınızı yenileyen durumlar söz konusu olabilir. Yeni müşteri potansiyeli ya da iş ilişkileri geliştirilebilir. Olaylara daha geniş kapsamlı bakacak, empati kurabilecek, sezgiselliğiniz ve yaşanmışlıklar sayesinde bazı şeyleri daha iyi idrak edebileceksiniz. Yabancılarla iş ilişkileri kurmak, yüksek eğitim yapmak, farklı kültürlerin insanları ile tanışmak için uygun fırsatlar geliştirebiliriniz. Hafta başı, banka, kredi gibi konularda finansal risklere dikkat etmek gerekir. Hafta ortası, eğitimde başarı var aşkta şanslısınız. Yurt dışından ya da uzaklardan birinden haber alabilir, sevinebilirsiniz. Yolculuklar hayatınıza girebilir. Yabancı biriyle, yeni ilişkilere başlanılabilir. 

Su + Öncü
YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) –  Bu hafta Yeni aya yaklaşırken, sizi yenileyen koşullar içinde olmanız dikkat çekiyor. İş hayatınız, finansal konular, evle ilgili almış olduğunuz sorumluluklar da yapıcı değişiklikler söz konusu olabilir. Sürpriz bir şekilde daha önce belirsiz kalmış bir iş, müşteri veya kariyer sahibi bir kişiden iş teklifi alabilirsiniz. Hayatınızda beklemediğiniz tarzdaki yenilikler, güçlenmenize sorumluluk almanıza sebep olabilir. Bu durum karşısında, korkmadan hareket eder ve cesaretinizi harekete geçirirseniz yapıcı olabilirsiniz. Çevrenize ve dünyaya karşı farklı bakış açıları geliştirebilir, kişisel olgunluğa erişebilirsiniz. Hafta başı, eşinizle, ortağınızla tartışmaktan kaçınmalısınız. Hafta ortası, karşınızdaki kişiden para alabilirsiniz. Hafta sonu, hızlı ve yenilenen koşullar sayesinde, ihtiyaçlarımızı karşılayabileceğimiz konular gelişebilir. Parayla, ihtiyaçlar arasındaki dengeyi yakalayabiliriz. 30 Mart Yeni ay civarı, yeni iş teklifi alabilir, aniden işe başlayabilirsiniz. Başarılı olduğunuz bir yön ya da projeyle, gündeme gelebilirsiniz.

Ateş + Sabit
ASLAN: (23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS) –  Hayat perspektifiniz genişliyor. Her alanda geniş kapsamlı bakabilme özelliğiniz artıyor. Bu durum, yeni şeyler öğrenmeye, farklı kişiler tanımaya hevesli tutuyor. Bu dönemde okumak, ders çalışmak, düşünsel aktivitelere ağırlık vermek için uygun günler, idrakler açık olduğundan kavramak kolay olabilir. Metafizik, felsefe, kanunlara karşı da yeni şeyler hayatınıza girebilir. Sezgileriniz sayesinde, akıllıca kararlar alabilirsiniz. Sağlığınızla, tedaviyle ilgili konularda sinirlerinizin rahatlaması sayesinde olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Hafta başı, sağlığınızı çok kafaya takıp da kendi kendinizi üzmeyin. Biraz daha sabırlı olmalı, çalışmalarınıza gayretle devam etmelisiniz. Günlük çalışma koşulları, mecburi iş yükümlülüğü sizi biraz rahatsız edebilir bunu aşmanın yolları sakin olmaktır. Hafta sonu, Hayatınızda hukuki bir konu varsa gündeme gelebilir. Aniden gelişen olaylar sizi harekete geçmeye zorlayabilir. Ciddi boyuttaki sorumluluklarınızın altından kalkabilirsiniz. 

Toprak + Değişken
BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL) –  Finansal konularda hareketlilik dikkat çekiyor. Ortak konular, müşterek hesaplar, yeni işbirlikleri yoğunlaşabilir. İşle ilgili kredi konuları gündeme gelebilir. Önümüzdeki günlerde, ortak hesaplarda değişimler söz konusu. Karşınızda farklı görüşlerde ya da olaylara sezgisel yaklaşan kişiler olabilir, bu görüşlere de açık olmakta fayda var. Kardeşler veya yakın çevreden kişilerle ortak işler, ticari konular, birden fazla fırsatlar hareketlenebilir. Onların desteği sayesinde başarılarınız artabilir. Yeni işlerde anlaşmalar yapılabilir. Yeni ayla birlikte ya da birkaç gün sonra hayatınızda yeni bir dönem başlayabilir. Hayatın size acı, üzüntü veren bir takım şeylerin ölümü ve sizi ruhsal olarak yenileyecek bir takım yeniliklerin doğumu olarak nitelendirilebilir. Bu konular işle veya sağlıkla da ilgili olabilir. Ani gelişen olaylar, duygusal ve maddi anlamda yenilenmenize sebep olabilir. Hafta başı, risk almayın, ilişkilerinize dikkat edin. Hafta ortası, işinizle veya sağlıkla ilgili keyifli günler, para ya da sipariş elinize geçebilir. Hafta sonu, ortaklaşa işler yoğunlaşıyor. Yeni fikirler aydınlanma getirebilir.

Hava + Öncü
TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) –  Son altı aydan sonra hayatınızda farklı bir döneme giriyorsunuz. Karşınızdaki kişilere bağlı olarak hareket etmeniz gerekebilir. Onların önerilerini dinlemek, nasıl bir çözüm üretilebilir bu konulara yoğunlaşmak durumunda kalabilirsiniz. Marsın durumundan dolayı, uzlaşarak, işbirliklerini koruyarak, karşılıklı denge alışverişi sayesinde, konuları çözmek daha kolay olur. Yeni anlaşmalar, iş koşulları, kontratlar, ortaklıklar, avukatlık durumlarla karşılaşmış olabilirsiniz, bu konularda da, birlikte çalıştığınız kişilerin sözüne kulak vermek gerekebilir. İş çevreleriyle, yabancılarla da ilgili, ilişkileri düzene koymak içinde fırsatları iyi değerlendirmek gerekebilir. İlişkilerde evli veya bekâr karşınızdaki kişilere uyum sağlamak doğru olabilir. Hafta başı, evle iş arasındaki dengeyi iyi ayarlamak gerekir. Sağlığa ilişkilere dikkat edelim. Hafta ortası, aşk ilişkileriyle ilgili oldukça hoş sürprizli günler geçebilir. Yaratıcısınız. Yeni ay ise yeni bir ilişkinin, hukuki bir konunun, ortaklığın sürpriz bir şekilde başlamasına sebep olabilir.

Su + Sabit
AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) –  Yenilenen iş ve sağlık konuları içindesiniz. Zihinsel olarak çok yaratıcısınız, yeteneklerinizi ortaya koymakta sıkıntılarınız pek yok hatta bu günlerde, ticari konular, eğitimsel faaliyetler, yabancılarla işbirliklerini daha rahat gerçekleştirebilir, seyahatlere de çıkabilirsiniz. İş ortamındaki yoğunluklar yüzünden iş yükünüz ağırlaşabilir. Günlük işlerinizde daha fazla sorumluluklar yüklenmek durumunda da kalabilirsiniz. İşin teknik konuları, çevre koşulları, başkalarının emirlerine kurallarına uymak, fiziksel randımanın artması de sağlığı biraz zorlayabilir. Bedensel ihtiyaçlarınıza, sağlığınıza her zamankinden çok özen gösterirseniz sorun olmaz. Hatta bu dönem kontrollerinizi yaptırmanız içinde uygun fırsatlar. Hafta başı, yolculuklar, yakın çevre, eğitim konuları içindesiniz. Biraz daha yorucu olabilir. Hafta ortası, evdeki huzurunuz artıyor, dinlenebilirsiniz. Hafta sonu, yenilenen aşk konuları gündeme gelebilir. 30 Mart dönemi, iş koşullarında yenilenmeler var, para elinize geçebilir.

Ateş + Değişken
YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) –  Yaşam enerjiniz artıyor. Daha dışa dönüksünüz, yaratıcı çalışmalar, sanatsal aktiviteler sizi özgür bırakan enerjiler içinde olacağınız günlere doğru ilerlemektesiniz. Balık’taki Merkür sizi oldukça sezgisel kılmakta, telepati kurmak, düşündüğünüzün bir anda gerçekleşmesi gibi konular bugünlerde aktifleşebilir. İyimser ve yapıcı düşünceler sayesinde, sağlık üzerinde de pozitif etkiler yaratabilir. Eşinizin iş ilişkilerinin düzene girmeye başlaması sizi daha huzurlu kılabilir. İlişkiler açık ve net özgüvenli olabilir, yeni aşklara heyecanlara da açık olmalısınız. Çocuklarınız daha canlı ve aktif olacakları dönemlere girebilirler. Yaratıcı oldukları konular gözle görülür hale gelebilir. Spora başlayabilir, yürüyüşleri arttırabilirsiniz. Hafta başı, finansal konularda risk almamalı, harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız. Hafta ortası, yakın çevre ile ilişkilere yönelebilirsiniz. İş çevresi ile etkileşim artabilir. Hafta sonu, evde yapacağınız işlere yöneliyorsunuz, kardeşlerle daha çok ilgilisiniz. Yeni ayla birlikte, ani bir aşk hayatınıza girebilir. Toplumun normları dışında, skandal yaratan potansiyeller verebilir. Çocuğunuzun da böyle bir aşkı gündeme gelebilir. Daha çok gezecek, keyfinize vakit ayıracaksınız. Özgürlüğünüze mani olanlara da meydan okuyabilirsiniz.

Toprak + Öncü
OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK)- Ev ve iş arasında çok hareketli günler başladı. Taşınma, mülk alma, yer değiştirme gibi konular gündeme gelmiş olabilir. Babayla, ebeveynlerle ilgili konular, finansal hareketlilik yoğunlaşabilir. Alım satım, babanın ya da büyüklerin varsa tedavileri, sizin işle ilgili mecburi sorumluluklarınız, bütün bunları dengede tutmanız zorlaşabilir ve daha çok sabır göstermek durumunda kalabilirsiniz. İşle ilgili konularda, yazılarınızda daha yaratıcısınız, bunun dışında sezgilerinizi de kullanarak başarı da elde edebilirsiniz. Hafta başı, kişisel konulara ve eşinizin işlerine odaklısınız. İlişkilere, iş yoğunluğuna karşı sabır gösterin. Hafta ortası, finansal konularda yenilenmeler var elinize para geçebilir. Yaratıcı konularda çalışmalarınızda başarı elde edebilirsiniz. Hafta sonu, kardeşler cephesindeki karışıklık gündeme gelebilir. Yazılarınıza daha çok vakit ayırabilirsiniz. Ay sonundaki Yeni ayla birlikte, evinizde gelişen yeniliklere açık olmalısınız. Sizi harekete geçirecek, eşinizi de ilgilendirecek ani olaylar gündeme girebilir. Ebeveynlerle ilgili mala toprağa, eve ait konulara yönelebilirsiniz.

Hava + Sabit
KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Zihinsel konularda yenilenmeler dikkat çekici. Fikirlerinizi cesur bir şekilde ifade etmektesiniz. Yakın çevre ile ilişkiler, komşularla beraberlikler hızlanıyor. İletişim, bilgisayar, internet, sosyal medya gibi konular daha çok gündeminizde. Bu günlerde, yaratıcı fikirleriniz size iş anlamında da başarılar vermekte. İş arkadaşları ile olan etkileşim de artıyor. İlişkilerde sürekli aktif olmak enerjiyi boşaltmanıza yardım ediyor. Dengeyi sağlamak için arada bir pasif olup dinlenmek, yeniden enerji toplamaya fırsat verecektir. Daha önce hiç ele alınmayan konularda da çalışma sahalarınız çıkabilir. Hafta başı, ilişkilerde daha dikkatli olmak durumundasınız, kontrol dışı gelişen faktörler sizi kısıtlayabilir, temkinli olun, risk almayın. Hafta ortası, çok sevineceğiniz bir haber alacaksınız, keyfiniz yerine geliyor. Hafta sonu ise, yeni işler alınabilir. Para gelebilir. Hafta sonu Yeni ayla birlikte, yakın çevre, iş ilişkileri, sosyal konularda yenilikler hayatınıza giriyor.

Su + Değişken
BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – İş hayatınızla ilgili yeniliklerin heyecanı içinde olabilirsiniz. Yaratıcı fikirlerinizi harekete geçirmek istediğiniz, fakat bir türlü de netleşemediğiniz dönemlerdesiniz. Bu hafta içinde, yetenekleriniz, sezgileriniz, fikirleriniz sayesinde, para kazanma potansiyeliniz artabilir. Eğitim hayatınızda, hukuk mücadelesinde, yabancılarla veya devletle ilgili konularda bir süredir, istediğiniz gibi sonuçlar geliştirmekte zorlanıyorsunuz. Bu yüzden sizi duygusal olarak bağlı tutan, fedakârlık yaptıran konular rahatsız edici hale gelmiş. Fakat önümüzdeki günlerde sizi mutsuz eden bu konulardan uzaklaşabilir ve kurtulmayı başarabilirsiniz. Hafta başı, gruplar içindesiniz, okul veya devlet daireleri de olabilir, daha dikkatli olmalısınız, sabır edin, kurallara uyun. Hafta ortası, içsel huzuru yakalayabilecek koşullar var. Hafta sonu özellikle 30 Mart’ta yeni ayla birlikte, iş anlaşmaları ya da var olanlarda yenilikler getiriyor. Sizi heyecanlandıracak koşullar gelişebilir.



Not: Yukarıdaki burç yorumları genel yorumlardır. Kişiye özel harita yorumu, doğum bilgileri ile gerçekleşmektedir. Kişisel haritaya baktırmak, danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com a başvurabilir, bu konuda bilgi alabilirler. (doğum saatinizi mutlaka belirtmelisiniz.) 

Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 
www.Facebook.com/TalinAgdere

  • Share:

You Might Also Like

1 yorum

  1. İyi geceler Talin Hnm,
    Kuzey ay düğümü ve Şans noktası konusuyla ilgili bir bilgi rica edebilir miyim şayet zahmet vermeyeceksem size ? Bazı kaynaktan okudum fakat tatmin olmadım açıkçası ,bir insanın haritasında
    Kuzey Ay düğümü 29-43 KOÇ - 7 evdeyse,
    Şans noktası 12-23 Boğa - 7 evdeyse
    ne anlama gelir ?Astrolojik denklemde gelecekle ilgili olumlu bir etken oluşturabilir mi ?Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil