Mars retrodan çıkıyor! - Haftalık burç yorumları

By Talin Ağdere ile Astroloji - 17:42:00



MARS retro dan çıkıyor!
Haftalık burç yorumları…  
(19 – 26 Mayıs 2014)
(özellikle yükselen burcunuzu okuyun)

20 Mayıs 2014 Salı günü Mars retro dan çıkıyor, ancak Terazi burcundaki turu hala devam ediyor. Marsın retroda olması uzun süredir fiziksel olarak bizi çok yordu. İlişkiler, hukuki konular, hırsızlık olayları, iç hesaplaşmalar, uzun süren hastalıklar, kazalar vb… konulardan engellendik, test edildik, birçok projemizde beklemek zorunda kaldı. Marsın 26 Temmuz’a kadar Terazideki turu devam etse de artık retro dan çıkması bizi biraz daha güçlendirerek, yarım kalan projelere fırsatlar verecek. Diyete, spora başlayabilirsiniz, beklettiğiniz önemli operasyonlar varsa bir an evvel gerçekleştirebilirsiniz. İlişkiler konusunda olaylara bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Yine de Temmuz sonuna kadar olası risklerden kaçınmalıyız. 21 Çarşamba ise, Güneş İkizler burcuna giriyor. Çok daha aktif, iletişimsel bir döneme başlıyoruz. Birçok konuyu aynı anda yapmak isteyebiliriz. İkizler burcunun özelliklerini hayatımıza alıyoruz, bu konuların akışında daha çok ilerliyoruz. Yakın çevre, akrabalar, kardeşler, komşular, basın, medya, yazışmalar, eğitim, sınavlar, yolculuklar, internet, blok çalışmaları, ticari konular, nakliye, taşınmalar, gençler, haber yayma, dedikodu, merak, fikir değişikliği İkizler burcunun özellikleridir. İkizler burcu aynı zamanda, zeki kişilerdir. Kavramları düşünerek, iyi planlayarak, eleştirel ve akılcı bir biçimde yaklaşırlar. Duygusallık yoktur. Hızlı ve iş bitirici, sosyal, entelektüeldir. Ticari mesleklerle uğraşanlar, yorumcular,  muhabirler, yayıncılık sektörü, haberciler, öğretmenler, borsa, entelektüel güdümlü meslekler, emlak, diş hekimleri bu dönemde daha da hareketlenecek. 19-21 ay Kova’da daha rahat enerjiler var, özgürlüğümüz engellenmeden çalışmalarımıza devam edebiliriz. Tüm sınırlamalardan ve yasaklardan kurtulmak ve aykırı davranmak isteyebiliriz. Hayal gücümüzü ve yaratıcılığımızı kullanabiliriz. 21 Mayıs saat 6.00dan 15.19 a kadar ay boşlukta kalacak önemli işlerimiz sarkabilir, buna göre hareket edelim. 21 (15.19dan itibaren)-23 ay Balık’ta, daha hassas ve duygusal temalar içindeyiz, vicdanımızla hareket edeceğiz, duygularımızın esiri olmamaya bakalım.  Dua, meditasyon etmek bu dönemlerde iyi olabilir, yaratıcılık gerektiren meslekler için uygun günlerdir. 23-25 (23 ü akşam 19.02 e kadar ay boşlukta kalacak) ay Koç burcunda, kendimizi özgür hissedebiliriz, çok güçlü, enerjik olup risk alabiliriz. 24 ünde ay-mars karşıtı var, kolaylıkla sinirlenebilir, düzgün giden işlerimizin ters dönmesine sebep olabiliriz. Bu güçlü fiziksel etkiyi, karşınızdakiyle tartışmadan farklı yönlerde atmaya, akılcı olarak yenmeye çalışmalısınız. 25 inde ise, sürpriz gelişmeler olayların akışını değiştirebilir.

Ateş + Öncü
KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – Mars’ın retrodan çıkması ile ilişkiler ortaklıklar, evlilikler yönünden daha olumlu bir süreç başlayabilir. Bazı konuları, karşınızdan beklemek yerine sizde gerçekleştirebilirsiniz. Yine de 26 Temmuz’a kadar Marsın Terazi burcundan çıkmasını beklemeli, fazla risk almamalısınız. Güneş’in 3. Eve İkizlere geçmesi ile çok hareketli bir döneme giriyorsunuz. Yakın çevre, akrabalar, kardeşlerle ilgili konularda konuşmalar, görüşmeler yapılabilir. İşle ilgili yazışmalar, basın, medya ile ilişkiler yoğunlaşabilir. Taşınma gerçekleştirebilirsiniz. Habercilik sektöründe iseniz, açıkça fikirlerinizi beyan edebilir, derginizi yayına çıkarabilir, bomba gibi haberleri hiç çekinmeden açıklayabilirsiniz. 20-21 inde aşkta şanslısınız. 24ünde anne, ebeveynlerle, finansal konulardan tartışmaya açık bir gündesiniz. 25 inde ise ilişkiler ve maddi açıdan şanslı bir gün.

Toprak + Sabit
BOĞA: (21 NİSAN – 20 MAYIS)  -  Finansal konuda hareketlilik başlıyor. Güneş’in para evinize girmesiyle, iş bağlantıları, müşteri ilişkileri, kazanç potansiyeliniz artıyor. Çift işlerden para kazançları elde edilebilir. Ticari konular, yaratıcı çalışmalar daha iyi sonuçlar verebilir. Sanatsal faaliyetlerinizden kazançlar artabilir.  Müşterilerinizi, siparişlerinizi arttırabilirsiniz. Bazı şeyler var ki hem parasal hem duygusal yönden, tam olarak istediğiniz gibi değil,  yine de Mars’ın iş ve sağlık evinizde retrodan çıkması ile fiziksel enerjiniz güçleniyor. En azından, beslenmenize daha çok dikkat edebilecek, yürüyüşe, vakit ayırabileceksiniz. Şeker dengenizi, tansiyonla ilgili problemleri kontrol altına alabilirsiniz. Yine de Temmuz sonuna kadar tedbiri elden bırakmamak gerekir. 24 ünde kontrol dışı gelişen konuları, sakin kalarak aşabilirsiniz.  

Hava + Değişken
İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Burucunuzun öne çıktığı bir dönemdesiniz. Uzun süredir bir türlü gerçekleşmeyen projelere çok hızlı bir şekilde başlayabilirsiniz. Hayatınıza yolculuklar girebilir. Bu konuda hazırlıklara başlayabilirsiniz. Zihinsel yönden çok hızlı, iş bitirici, iletişimsel olduğunuz bu dönemde, çekinmeden korkusuzca pratik bir şekilde başarılı olabilirsiniz. Marsın retrodan çıkması ile aşk hayatınız canlanabilir. Çocuklarınızın bir süredir beklemede olduğu projeler aktive olabilir. Uzun süredir yapmak istediğiniz yaratıcı projelere, spora, diyete zaman ayırabilirsiniz. 24ü dinamik bir gün, hızlı gelişen olaylar da kontrolü elden bırakmayın. 25 inde ise aşkta ve çalışmalarınızda sürprizlere açık olun.

Su + Öncü
YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) –  Güneş’in İkizlere geçmesi ile, kontrol dışı gelişen konular artıyor. Hedef almakta zorlandığınız bir döneme girdiniz. Bir yanda iş ve ev hayatını dengelemek gerekirken, diğer yandan ise çocukların eğitim hayatı, kardeşlerin hizmet temaları sizi yorabilir. Finansal konularda henüz tam olarak elde edemediğiniz sonuçlar projelerinizi gerçekleştirmekte zorluyor. Yaşanacak olaylardan ötürü, arkanızdan dedikodu tarzı konuşmalar, enerjinizi düşürebilir. Mars’ın retro  dan çıkması ile, ev ve özel yaşantınızla ilgili mücadeleler yön değiştirebilir, biraz daha rahat edersiniz. Ancak Temmuz sonunda Mars Teraziden çıkana kadar da risk faktörü devam etmektedir. 24 ünde ise anneyle ya da çocuklarla ilgili sağlık konuları gündeme gelebilir.  25 inde bir konuda sevinç yaşayabilirsiniz.

Ateş + Sabit
ASLAN: (23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS) – Gruplar içinde hareketlilik başlıyor. Basın, medya kuruluşlarının hedefi olacağınız bir dönemdesiniz. Dostluk arkadaşlık, iş toplantıları, tanıtımlar, sergiler, resepsiyonlar gündeme gelebilir. Kardeşlerle ya da gün boyu beraber olduğunuz kişilerle birlikte katılacağınız toplantılar, organizasyonlar önem kazanabilir. Marsın retrodan çıkması ile uzun süredir, aksayan, yavaşlayan, halkla ilişkiler, hukuki konular, avukatlık işlemleri, yakın çevre ile olan diyaloglar hızlanıyor. İnternet, blok çalışmaları, yazışmalar aktive oluyor. Yurt dışı bağlantıları, seyahatler de gündeme gelebilir. Çevre gezileri, eğitim araştırmaları yoğunlaşıyor. 24ünde sizi heyecanlandıracak biraz da sıkıntı yaratacak konular olabilir. 25 inde ise bir süredir görmediğiniz arkadaşınızı görebilirsiniz. Bir konuda sürpriz bir gelişme sizi şaşırtabilir.

Toprak + Değişken
BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL) –  İş hayatınız canlanıyor. Uzun süredir üstünde olduğunuz konular, projeler, daha da hareketli. Ticaretle uğraşanlar, kardeşinden haber bekleyenler, yüksek lisans yapmak isteyenler, yolculuğu çıkacak olanlar, hazırlıklarını yapsınlar. İş anlaşmaları, terfi bekleyenler haber alabilirler. Seyahat hazırlıkları, ortak yapılacak çalışmalar var. Marsın retrodan çıkması ise, uzun süredir hareketlenmeyen kazançlar, alışverişler, finansal konuları hızlandırıyor. Para kazandıracak projeler gündeme gelebilir. 19,20 işle ilgili yoğunluklar var. 24 ünde ise banka, kredi kartı ile ilgili konulara, sağlığa giden harcamalara yoğunlaşabilirsiniz. 25 inde ise ortağınız veya eşinizden ya da yurt dışı bağlantılı sürpriz bir para sizi şaşırtabilir. Ani kazançlar elde edebilirsiniz.

Hava + Öncü
TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) –  İkizler burcundaki hareketlilik, sizi olumlu yönden etkiliyor. Yolculuklar, hukuki konular, basın medyaya yönelik haberler aktif ve pozitif kılıyor. Eğitimsel araştırmalar, bitirme teziniz, yayınlanacak haberler, kitaplar, blok çalışmaları dış dünyaya, daha geniş bir alana kendinizi, sesinizi duyurmanıza sebep olabilir. Ticaretle ilgili çalışmalar, kardeşlerle ilişkiler, seyahatler gündeme gelebilir. Marsın burcunuzda retrodan çıkması, ev hayatınızla ilgili konularda, finansal durumunuzda, ortaklı konularda, ilişkilerde daha aktif kılacak. Olaylara bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Yine de Mars burcunuzu Temmuz’un sonunda terk edene kadar, ilişkilerde, ortaklıklarda ihtiyatlı davranmalı, risk almamalısınız. 24 ünde alacağınız haberler sizi bir an heyecanlandırsa da, 25 inde sürpriz sevinçler yaşatabilir. Hukuki konularda anlaşma yoluna gidilebilir.

Su + Sabit
AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) –  Güneş’in 8. Ev bağlantılı İkizler burcuna girmesi ile dikkatler maddi kaynaklarınızda, alacak vereceklerde, krediler, sigorta, ödemeler, borçlar konusunda yoğunlaşıyor. Bu konularda endişe ve korkular artabilir. İhtiyatlı olmak gerekir. Miras, toprağa ait konular gündeme gelebilir. Olumlu yönden ise, ruhsal olarak bazı şeyleri değiştirmenize cesaret verebilir.  Kardeşinizle ortak yatırımlarınız olabilir. Yönettiğiniz parasal konularda, emlak sektöründe, muhasebe işlerinizde yorucu çalışmalar söz konusu olabilir.  Tedavi gören Akrepler ise, önemli değişimler yaşayabilirler. Mars cesaret, kuvvet, eylem gezegeninin 12. Evinizden retrodan çıkması, biraz olsun korkularınızı yenmenize, belli kalıplar içinden çıkmanıza yardımcı olabilir. Ancak projeleriniz ve güçlü aktivasyonlarınız için Marsın Temmuz’un sonlarında burcunuza girmesini beklemeli, risk almamalısınız. 25 inde hukuki bir konu varsa başarı getirebilir. İş ve sağlıkta pozitif bir gün.

Ateş + Değişken
YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) –  Güneş’in karşıt burcunuza girmesi ile karşınızdan gelen fırsatlar aktive oluyor. Basın, yayın, medya sektörüyle ilgili gelişen olaylar, ortağın desteği, karşılıklı konuşmalar tartışmalar gündemi hızlı bir şekilde değiştirebilir. Kontratlar, imzalar da atılabilir. Çift projeler, anlaşmalar gündeme gelebilir. Bu dönemde çalışmaları tek başına değil birileri ile birlikte yapmak daha verimli olur. Doktorlar, danışmanlar, avukatlar, psikolog, astrologlar hayatınızda daha çok var olabilirler. Mars’ın retrodan çıkması ile uzun süredir gruplar içindeki olası terslikler, anlaşmazlıklar çözülmeye başlayabilir. Çocuklarını eğitimde, spor aktivitelerinde yaşadıkları güç durumlar aşılabilir. Gücünüz yerine geldiğinden grup çalışmalarına başlayabilirsiniz. Birlikten kuvvet doğar prensibiyle sanat veya sportif çalışmaları hızlandırabilirsiniz. Yine de Temmuz’un sonuna kadar acele kararlar verip risk almamalısınız. 25 inde aşktan, çocuktan yana sürpriz bir gün.

Toprak + Öncü
OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK)-  Bu hafta, yoğun olduğunuz bir döneme giriyorsunuz. Daha çok sağlıkla ve işle ilgili konular gündeminizde. Sağlık personelleri, tedaviler diyet programları gündeme gelebilir. Bebek sahibi olmak isteyebilir bu konularda doktora danışabilirsiniz. Fikirlerinizi dağıtmadan, toparlayıcı, enerjik hareket etmelisiniz. Birçok işi aynı anda yapmak, eğitime açık olmak, çalışma şartlarınızda değişiklik yapmak gerekebilir. Mars retro da iken bir süredir iş ve ev arasında kalmak, her ikisini de dengede tutmak konusunda zorlanıyordunuz. Şimdilerde ise, Marsın retrodan çıkması ile hayat akışınız daha rahat olacak, mesleki yükselme konusunda daha olumlu adımlar atabileceksiniz. Ancak Temmuz sonunda Mars Terazi burcunu terk edene kadar risk almamalı, yeni girişimlere yön vermekte aceleci olmamalısınız. 25 inde ise, evle ilgili konular, taşınma projeniz gündeme geliyor.  Eşinizle ilgili, finansal gelişmeler yaşanabilir.

Hava + Sabit
KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Güneş’in 5. Evinize girmesiyle, daha eğlenceli bir ortam, keyifli bir sürece giriyorsunuz. Sizi hareketli kılacak, değişik farklı ortamlar yaratacak yenilikler var. Aşk hayatınız canlanabilir, hoşça vakitler geçirebilirsiniz. Finansal yönden risk almak isteyebilir, spekülatif konulara, borsa, döviz alım satım vb. yönelebilirsiniz. Oldukça yaratıcı, zihinsel açıdan eğlenceli, iletişimi güçlü projelere girebilirsiniz. Kendinizi son derece özgür ifade edebilirsiniz. Çocuklarla, gençlerle birliktelik artar. Marsın retrodan çıkması ile bekleyen, ilerlemeyen hukuki konular daha düzenli olur. Yolculuklar, gidiş gelişler artabilir. Fuarlar, sergilere katılmak, dış dünyaya açılmak, sınavları vermek açısından daha şanslı bir döneme girdiniz.  Ancak sonuçlarını Temmuz’un sonuna kadar almakta zorlanabilirsiniz. 25 inde ise, birlikte çalıştığınız bir arkadaştan, akrabadan, kardeşten sürpriz bir haber alabilirsiniz.

Su + Değişken
BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) –  Evinizde son derece hareketli günler içinde olacaksınız. İç dünyanızda değişiklik yaşayabilirsiniz. Anne baba, kardeş ebeveynlerle beraber olmak için çeşitli sebepler doğabilir. Bu dönemde yapılacak değerlendirmeler, ailevi sorunlarda çözüm üretmek için faydalı olabilir. Babanızın, büyüklerin tedavi ya da mesleki ilerleme durumu varsa aktive olabilir. Onlardan destekler alabilirsiniz. Marsın retrodan çıkması ile uzun süredir ortaklı konularda borç alacak ilişkisine, masrafları ödemedeki zorluklara, hukuki konulardaki mücadelelere ara verebilirsiniz. Temmuz sonuna kadar bu problemlerin henüz bitmediğini, mücadelenizi sürdürmeniz gerektiğini, ancak çıkmazları da yenmek konusunda ilerlemenin daha kolay olacağı söylenebilir. 25 inde ise, yeni bir iş teklifi alabilir, sürpriz bir kazanç sağlayabilirsiniz.



Not: Yukarıdaki burç yorumları genel yorumlardır. Kişiye özel harita yorumu, doğum bilgileri ile gerçekleşmektedir. Kişisel haritaya baktırmak, danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com a başvurabilir, bu konuda bilgi alabilirler. (doğum saatinizi ve yerini mutlaka belirtmelisiniz.) 

Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 
www.Facebook.com/TalinAgdere





  • Share:

You Might Also Like

0 yorum