Hareketli bir hafta! 2 - 9 Haziran Haftalık yorumlar ve burçlara etkisi?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 19:11:00

Gökyüzünde Hilal!
Haftalık burç yorumları…  
(2 Haziran – 9 Haziran 2014)
(özellikle yükselen burcunuzu okuyun)

Bu hafta gökyüzündeki Hilal fazı projelerimizi, harekete geçiriyor. Yeni ayda henüz belirlenemeyen konular somutlaşabilir. Yeni aydaki karanlık, bu dönem ışığın etkisiyle aydınlanmaya başlayabilir. Bu haftada birçok işi birden yapabilmek için gayret sarf ediyoruz. Güneş’in Marsla olumlu açısı,  yeni projelere hız katmamızı, yol almamızı sağlıyor. Hareket ve eylemlerimizi gerçekleştirmekte şanslarımız artıyor. Yeni projelere, anlaşmalara girmek için daha olumlu bir süreç. Adalet duygumuz da güçlenebilir. Birden fazla projelere girişebilir, ticari anlaşmalarda, başarılı olabiliriz. Eğitimcilerin de dinamik olduğu, sınavlar için hazırlıkları tamamladıkları bir dönem. Merkür/Venüs, Venüs/Neptün, olumlu bağlantısı, sanatsal konularla ilgilenenler, yaratıcı kimlikli kişiler için şanslı bir dönem. Müzik, sanat, fotoğrafçılık, şiir, senaryo, yazı, tasarım vb.. için çok iyi performans sergileyecekleri söylenebilir. Ayrıca yetenek sınavları olanlar içinde geçerli. Sunum, proje, kitap, yazı çalışmalarında başarılı olabilirler. Sinema dünyasında olanlar, senaristlerin çok iyi başarılar yakalayacağı haftalar devam ediyor. Aşk ilişkilerinde daha olumlu olduğu söylenebilir. Uzun süreli aşk ilişkileri ve maddi güvence çok fazla öne çıkabilir. Sadık ve sabır göstermek gereken sevgiler, paylaşımcılık öne çıkıyor. Yardım elini uzatmak, karşımızdaki kişilere yardım etmek, tanrı sevgisinin de önemli olduğu dönem. Hayattan keyif aldığımız, konforumuzun yerinde olduğu bu dönemde, yemeye içmeye, fazla tatlı gıdalar yemeye meyil verebilir. Kilolara, şekere, insülin direncine de dikkat etmeliyiz.  Neyse ki, Güneş/Uranüs olumlu bağlantısı ise, hareketli aktivitelere istek uyandıracağı için, yürüyüş, spor yapabilir, enerjimizi bu yönden dengeleyebiliriz. 7 Haziran’da Merkür retro hareketine başlayacak ve 3 hafta sürecek (ayrıca yayınlayacağım) önemli projelerinizi bu güne kadar, yerine getirmeniz sizin adınıza hayırlı olabilir. 2-4 (3 Haziran 17.42 den 4 Haziran Çarşamba 17.20 ye kadar ay boşlukta, önemli işleri zorlayabilir)  ay Aslan burcunda, organizasyonel işlerinizi rahat yapabilmek adına uygun günler. 4-7 (6 Haziran Cuma gün boyu ay boşlukta) ay başak burcunda, pratik bir şekilde işinize odaklanarak detaylı işleri yapmak adına iyi günler bir çok projeyi retroya girmeden halletmek mümkün, aşk ve parayla olan ilişkilerde olumlu yönden gelişebilir. 7-10 ay Terazi burcunda, ikili ilişkiler ortaklıklar, işbirlikleri toplumsal olaylar dikkat çekiyor. Özellikle 7 ve 8 Haziran’da Mars/Uranüs olumsuz kontakları Merkür’de retrodayken, tartışmalara, gerginliklere, tehlikeli durumlara sebep olabilir. Öfkelenmek çok kolay ancak denge kurmak zordur. Plansız acele, iyice düşünmeden işe girişmek oldukça riskli olabilir. Ufak tefek kazalar, sakarlıklara dikkat etmeli, kontrollü olmalıyız. Sağlıklı ve bereketli, aşk dolu haftalar dilerim.  

Ateş + Öncü
KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – Haftaya, hareketli bir şekilde başlıyoruz. Yakın çevreyle iletişim olumlu yönden gelişmekte. Finansal konularda anlaşmalar yapılabilir. Sanatsal yönden çalışmalar yaparak para kazanabilirsiniz. Çok yaratıcı olan bir çalışmanız ya da yazı, kitap, yayıncılıkla ilgili bir konuda olumlu sonuçlar elde etmeniz mümkün. Eviniz, ebeveynlerle ilgili konularda renkli bir dönem olabilir. Karşılıklı yardımlaşmalar, iyi iletişim kurma, daha ince bir anlayışla konuşma tarzını yakalamak mümkündür. Siz ve onlar birbirinize daha cömert davranabilirsiniz. Sevgi ve duygularınızı ifade etmekten korkmayın iyi netice alabilirsiniz. 2-4 Haziran, çok keyifli ve organizasyonel çalışmalar için verimli bir dönem. Kısa geziler yapabilir, aşka, çocuklara vakit ayırabilirsiniz. Ailenize yardım edebilirsiniz. Ev işleri içinde uygun bir gündür. Yaratıcı çalışmalarınızı bu günlerde yayına hazırlamak, sunumlar yapmak olumludur. 8 Haziran’da ortak paylaşımlar, ailenin serveti, harcamalar gibi konularda gerginlikler yaşanabilir. Karşıt fikirlerle karşılaşmak durumunda kalabilirsiniz. Sakin olmaya bakın.

Toprak + Sabit
BOĞA: (21 NİSAN – 20 MAYIS)  -  Bu hafta, kendinizle ilgili fark edilir bir değişiklik göze çarpıyor. İnsanlara, grup arkadaşlarınıza dostlarınıza karşı daha anlayışlı, şefkatli yardımsever hareketleriniz dikkat çekiyor. Finansal olarak da hareketli bir dönem, akrabalar, kardeşler, komşularla olumlu ilişkiler gerçekleştirebilirsiniz. Çocuklarınızın eğitim çalışmalarından pozitif sonuçlar alabilirsiniz. Güvensiz oldukları bir konu ya da derslerinde parlayabilirler. Edebiyatta, sanatsal konularda, yazı çalışmalarında, başarılı olabilirsiniz. Özellikle yazı yazıyorsanız, geçmiş dönemlerle ilgili aile hikayeleri, vatana toprağa ait konular ilgi çekici olabilir. El sanatları ile de bu tarz çalışmalarınızla öne çıkabilirsiniz. Kendinizle daha çok barışık ve ilgili olacak, dış görüntünüzle ilgili kendinize gerekli değişimleri yapabileceksiniz. 2-4 Haziran, ebeveynleri ilgilendiren konularda yardımlaşmalar dikkat çekiyor. Ev, temizlik, çeki düzen verme, bahçe düzeni, evde misafir ağırlama gibi konular yoğunlaşabilir. 8 Haziran’da, ortağınız, eşinizle, kadınlarla, akrabalarla ilgili konular gündeme gelebilir. Gerilim tansiyona, sinirsel durumlara sebebiyet verebilir. Sağlığa, sakarlıklara dikkat edin.

Hava + Değişken
İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Çalışmaktan ya da hareketli ortamlardan dolayı istediğiniz gibi aşka sevgiye vakit ayıramıyorsunuz. Sosyal hayatınızda bir takım değişiklikler, alışılmışın dışında gelişen olaylardan dolayı bazı özel konular 2. Planda kalabilir. Çocuklarınızın veya sevdiklerinizin özlemi ya da onlarla ilgili gelişen olaylarda bir takım fedakarlıklar göze çarpıyor. Maddi açıdan da beklemediğiniz sürprizler karşısında bir dönem kısıtlanabilirsiniz ve ya sağlık sorunları kilolardan dolayı istediğiniz gibi rahat yiyememek keyiflerden mahrum kalmaya sebebiyet verebilir. Kendinizle baş başa kalmak, bilmediğiniz yönlerinizi keşfetmek, ortaya çıkarmak, düşünmek, yazı yazmak, yalnız kalmak ve elinizdeki işleri bitirmek adına da çok olumlu bir süreçtir. Hatta yazı yazanlar için yoğunlaşma sağlayabilir, ileriye dönük hazırlıklarını tamamlayabilirler. Önümüzdeki dönemlerde çok olumlu bir dönüşüm yaşayabilirler. Kişiliklerini geliştirmek adına da olumlu bir süreçtir. Başkalarının sorumluluklarını almak, yardımcı olmak, fedakârlık, özverili olmak, iyilik yapma, çeşitli yardımlarda bulunma kendilerine olan güveni yerine getirecektir. 2-4 Haziran, geziler, yakın ve sosyal çevreler,  organizasyon çalışmaları, eğitim için olumlu süreçlerdir. 8 inde, iş hayatındaki sorumluluklar, grup hareketleri, yabancıların yoğunlukları yüzünden keyfe, aşka, çocuklarınıza yeteri kadar zaman ayırmakta zorlanabilirsiniz.

Su + Öncü
YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) –  Finansal konularda henüz olgunlaşmayan projeleriniz dikkat çekse de, arkadaşlıklar, gruplar, dostluklar yönünden şanslısınız. Eğlenceli toplantılar, partiler, dernek, cemiyet faaliyetleri yoğunlukta. Grup gezileri yapabilir, çay partilerine katılabilir, müzayede, sergi, fuar çalışmalarına yoğunluk verebilirsiniz. Ayrıca iş görüşmeleri, kazançlar, örgüt toplantıları içinde uygun günlerdir. Herkesle uyumunuz kolaylaşır, yaratıcı çalışmalarda pozitif gelişmeler olur. Uzlaşmak kolaydır. Yumuşaklık, kibarlık nezaket ağır basar. Grup yolu ile kimlik ve özgüveni bulmak için olumludur. Ev halkından kişilerin, yakınların, çocukların yardımları sayesinde başarı elde edebilirsiniz. Arkadaşlıklar sevgiye de dönebilir. Aşkınızın sayesinde de önemli işler gerçekleştirmek mümkün olabilir. Tanıştığınız kişinin ailesiyle, yakınlarıyla da bir arada olabilirsiniz. Özellikle deniz kenarı yerler, deniz aşırı ülkelerden gelen teklifler, çalışmalar sayesinde başarı sağlayabilirsiniz. 2-4 Haziran, önemli anlaşmalara imza atabilirsiniz, kazançlar da söz konusu. 5 i gibi yakın çevrenizi ya da bayanlarla ilgili bir projenizi yerine getirebilirsiniz, kardeşlerden destek alabilirsiniz. Eğitimde başarılar var. 8inde ev ve iş arasında kalmak işleri düzenlemek denge kurmakta zorlanmak tansiyonu yükseltebilir. Annenizin sağlığına da dikkat etmek gerekebilir.

Ateş + Sabit
ASLAN: (23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS) – İş hayatıyla ilgili başarılar bu hafta daha çok netleşiyor. Toplumun önünde yardımsever duruşunuz sizi önemli bir kişi haline getiriyor. Saygınlık ve ün kazanabilirsiniz. Şefkat, yardımseverliğiniz sayesinde aranan kişi olabilirsiniz. Yaratıcı kimliğinizi ön plana çıkarmanız, sanatsal bir çalışmayı harekete geçirebilir. Farklı ve güzel tasarılar kurmak ve bunları gerçekleştirmek istek ve çabası artar. Yeni atılımlara girişmek mesleki kariyeri geliştirmek, yazışmalar, halkla ilişkiler, blok çalışmaları, internet, iletişim aktiviteleri sayesinde dikkat çekebilirsiniz. Patron ile ilişkiler olumlu olacaktır. Pürüzler varsa bunları halletme fırsatları doğar. Mesleki yönde iyileştirme, değiştirme, tarz katma bu dönem daha akılcı olacaktır. Toplantılar, geziler tertip etmek, toplumsal hareketlilik grup çalışmaları finansal anlaşmalar bu dönemlere denk gelebilir. 2-4 Haziran, kendinizle ilgili değişiklikleri olumlu bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Kişisel anlamda daha dışa dönüksünüz. Keyiflere vakit ayrılabilir. 5inde geçmiş dönemlerden gelen, finansal yönde belirsiz bir konuda ani bir değişim sizi heyecanlandırabilir.  8inde ise, yakın ve sosyal çevrenizde geçmiş konular gündeme gelerek can sıkabilir.

Toprak + Değişken
BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL) –  İşle ilgili yoğunluklar, anlaşmalar bu hafta netlik kazanıyor. Özgür olarak, kendi kazançlarınız için çalışabileceğiniz bir zaman dilimi. Başladığınız projelerle ilgilenmek ve hangi aşamada olduklarını kontrol etmek adına iyi bir dönemdir. Yeni bir işe atılmak için de gerekli cesaret ve gücü bulabileceksiniz. Eğer atılım yapmanız gerekiyorsa da tam zamanı denilebilir. Yurt dışı bağlantılı konular, tasarım çalışmaları, sergiler konusunda daha somut, tutarlı beklentiler içindesiniz bunu da gerçekleştirmek mümkün. Basın, yayın medya ile ilgili çalışmalardan kazanç sağlayabilirsiniz. Dışa açılmak, dış ilişkiler kurmak, farklı ortamlarda bulunmak ve farklı kişiler tanımak için iyi dönemler. Yurtdışından gelen misafirlerle de ilgilenebilir, haberleşebilirsiniz. Uzun süredir görmediğiniz arkadaşınızla, sevdiklerinizle görüşebilirsiniz. 5,6 Haziran gibi uzaklarda yaşayan kişilerle iletişim artıyor. Ayrıntılı, metodik oluşunuz çalışmalarınıza da yansıyor. 8 inde grupları organize etmekte zorlanabilirsiniz. İşle ilgili kazançlarda, organize etmek, denge kurmak gerekebilir. Banka, kredi, borçlar, alacaklar, başkalarının para hesapları konusunda daha dikkatli olmalı, dengeyi kurmalısınız. Retro boyunca temkinli olmak ve risk almamak gerekiyor. Başarı yolunda ilerlemeye kararlısınız, yükselme şansınız artıyor.

Hava + Öncü
TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) –  Bu hafta, eğitim,  yabancılar, yolculuklarla ilgili konularda yeni açılımlar var.  Düşünceler, konuşmalar olumlu yönden gelişebilir. Uzun süredir yaptığınız mücadeleler, girişimler sonucunu artık menfaatinize yönelik elde edebilirsiniz. Özel bir gayretiniz olmadan elinize geçecek olan bir paranın işareti olabilir. Bankadan, sigortadan gelir elde edebilirsiniz. Evraklar, prosedürler, seyahate çıkanlar içinse pasaport, vize işlemleri olumlu olabilir. Herhangi mali destek arıyorsanız olumlu sonuçlanacaktır. Yakın ilişkilerde daha önce fark edilmeyen aslında önemli olan faktörler su yüzüne çıkarak gerçekleri gösterebilir ve nasıl davranılması gerektiğini anlatabilir. İnsanlara, olaylara, bakış açısını geliştirerek kendi psikolojik dünyanızı şifalandırmak adına faydalı olur. Venüs’ün burada olduğu dönemde başlanan aşk ilişkisi kalıcı olabilir. İlişkilerde cinsellikte artabilir. Sağlıkla ilgili konularda, özellikle tedavilerde başarılı sonuçlar alınabilir. 8-9 geçmişten gelen iş hayatınızla ilgili bir konu tekrar gündeme gelebilir. Çok heyecanlanabilir, ani tepkiler verebilirsiniz. Kontrol sağlamalı, eşinizle veya ortağınızla gelişen olaylar karşısında sakin ve kararlı davranmalısınız.

Su + Sabit
AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) –  Ortağınızla ilgili çalışmalarınız daha iyi sonuç vermeye başlıyor. Mesleki veya diğer ihtiyaçlarınızı karşılıklı olarak rahat anlamak ortak bir çizgi bularak ahenk içinde çalışabilmek mümkün. Ortağınızın yapıcı fikirleri sayesinde işiniz kolaylaşabilir. Fikirlerine kulak vermek kazanç sağlayabilir. Aşk ve ikili ilişkilerde de, daha romantik, sevgi dolu dayanışmalar var. Birbirinize karşı hassas, duygusal yardımsever davranabilirsiniz. Ortak ihtiyaçlarınızı karşılayabilir, zorlukları, anlaşmazlıkları beraber çözebilirsiniz. Kalıcı ilişkiler yaşanacağından evlilik kararı almak ta mümkün olabilir. Hukuki konularda zorluklar varsa aşabilirsiniz. Birbirinize olan düşmanlıklar bitebilir. Önemli psikolojik değişimler sizi geliştirebilir. Hayatın üzüntü veren bir bölümü yenilenebilir. Pasaport, devlet daireleri, kredi kartları, bankacılık işlemleri, ehliyet, sigorta gibi resmi konular harekete geçebilir. Sınav sonuçları başarılı olabilir. 2-4 Haziran’da kariyerle ilgili başarılarınız var. Yurt dışı bağlantılı işlerde olumlu sonuçlanıyor, para elinize geçebilir. Basın medya ile iyi ilişkiler geliştirebilirsiniz. 8 inde kontrol edemediğiniz şeyler için kendinizi tüketmeyin. Akışına bırakın.

Ateş + Değişken
YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) –  Sağlık kontrollerinizi yaptırmaya başladınız. Olumlu açılar sayesinde, pozitif sonuçlar almanız mümkün olabilir. Şeker tüketimini, yeme içme ile ilgili sorunları çözmek için gayretleriniz olabilir. Ancak Venüs’ün boğada vereceği keyfe düşkünlük bunu zorlaştırsa da, sağlığımızı güzelliğimizi korumak için yeterli gayretimiz olacak. Gardırobunuzu da yenileyebiliriz. İş toplantılarına gidebilir, bu konulara yoğunlaşabiliriz. Çift projeler karşımıza çıkabilir, kontratlar anlaşmalar yapılabilir. Ortak kararlarda güven arayışı içinde olabilirsiniz. Grup çalışmalarında daha istikrarlı çalışabilir, eğitimle ilgili çalışmalarınızı rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. İşinizle ilgili çalışma şartlarında iyileştirici düzenlemeler yapabilirsiniz. Patron, grup çalışmaları iş arkadaşlarınız, müşterilerle ilişkiler iyi olur. Çeşitli kazançlar elde edebilirsiniz. Beklenmedik paralar, işler alabilirsiniz. Bu dönemde karşınıza çıkan kişilerle kalıcı işbirlikleri yapılabilir. Çevre güzelliği, temizliğini de gerçekleştirebilirsiniz. Günlük işlerinizi, daha rahat uygulayabilirsiniz. Çalışma hayatınızda Çalışma şartlarınızı güçlendirmek ve daha iyi performans sağlayabilmek için alet ve eşyalar alabilirsiniz. Ebeveynlerin sağlığıyla da  ilgilenebilirsiniz. 2-4 Haziran, eğitimle ilgili çalışmalar, uzaklarla veya hukukla ilgili konular, seyahatler gerçekleşebilir. 5-6 kariyerden elde edeceğiniz başarılar, maddi anlaşmalar söz konusu.

Toprak + Öncü
OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK)-  Aşk hayatınızdaki olumlu gelişmeler çok çarpıcı. Romantik bir aşk, keyfi çalışmalar, birliktelikler, yardımlaşmalar dikkat çekici. Yaratıcılığınızdaki olumlu gelişmeler, çalışmalara da yansıyor. İşle ilgili konularda eşinizin, kardeşinizin desteklerini alabilirsiniz. İşinizle ilgili gerekli düzenlemeleri yapabilir. Çalışma tekniklerini, çevre koşullarınızı değiştirebilirsiniz. İş değişikliği de yapılması mümkündür. Grup çalışmalarınızda projelere başlamak için cesaretiniz artıyor. Başkalarının sizi yönlendirmesini ve bazı şeyleri kabul etmek zorunda kalabilirsiniz. Beden ihtiyaçlarınıza da her zamankinden fazla özen gösterebilirsiniz. Bebek bekleyenler için ya da sahip olmak isteyenler için olumlu sonuçlar alınabilir. Onun ihtiyaçlarını karşılamak, eşinizle birlikte yardımlaşmak, doktor kontrollerinizi yaptırmak gerekebilir. Eşiniz veya ortağınızın sağlığınız veya iş konularında size fikir vermesi yardım etmesi de mümkün. 5inde yurt dışından ya da uzaklardan gelen haberler, sizi sevindirebilir. Seyahatler yapılabilir. 8-9 iş ve ev arasındaki dengeyi kurmak, mesleki konulara yoğunlaşmak gerekebilir.

Hava + Sabit
KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Mutluluk ve canlılık veren bir dönemdesiniz. Bu ay yaşanacaklar hayat iksiri gibidir. Kendinizi son derece iyi ifade edebilir. Başkalarına isteklerinizi kabul ettirebilirsiniz. Aynı anda birçok işi yapabilirsiniz. Eğlence öne plana çıkabilir. Yaşamın amacı zevki sefa olabilir. İlişkiler de net ve sahnededir. Aşk hayatı çok canlıdır. Belli sınırlar da aşılabilir. İşle ilgili olumlu sonuçlar evde rahat etmenizi huzur bulmanızı sağlayabilir. Çocuklarınızla birlikte olmak, ilişkilerinizi tartmak için iyi bir zamandır. Onlarla konuşma fırsatı yakalamak, ihtiyaçlarını görebilmek, birlikte vakit geçirmek, yakınlaşmak için uygun dönemlerdir. Eğitim çalışmaları, sınavlar, sergi fuar ve seyahatler için projelerinizi gerçekleştirebilir, başarı elde edebilirsiniz. Müşteri potansiyelinizi geliştirebilir. Yazı yazmak, rol yapmak şiir üretmek, müzik çalışmaları, sanatsal faaliyetler, tasarımlar için ilginç çalışmalar yapılabilir. Yabancı kişilerle görüşmeler anlaşmalar gündeme gelebilir. 2-4 Haziran, ortaklı çalışmalar yoğunlukta, sipariş alabilir, müşteri kazanabilir, anlaşma imzalayabilirsiniz. 5-6 Eşinizin veya sizin sağlık kontrollerinin sonuçları olumlu olabilir. 8 inde seyahatler gündeme gelebilir. Dikkatli olun, risk almayın.

Su + Değişken
BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) –  Yakın çevreyle ilişkiler yoğunlukta, kardeşlerle yakınlaşmalar, yardımlar söz konusu. Onların çocuklarınıza karşı ilgisi de artıyor. Bu konuda size yardımcı olabilirler. Sosyal çevrenin ve faaliyetlerin daha zevkli ve olumlu olması mümkün. Arkadaşlar, komşular akrabalar birliktelik artıyor sosyal yaşam canlanıyor. Gün boyunca insanlarla ilişkiler iyi ve hoş geçiyor. Çevrenizi güzelleştirme çabaları, kısa geziler, tabiatın keyfine varmak duyguları canlandırmak adına iyi bir dönem, etrafınızdaki güzelliklerin kıymetini bilecek, aşkınıza sahip çıkacaksınız. Daha derin, sıcak ilişkiler kurabilirsiniz. Aile yaşamınız, ebeveynlerle ilgili konularda, finansal projelerinizi harekete geçirebilirsiniz. Onlarla yakınlaşmak isteyebilir, hayatınızda denge kurmak için atılım yapabilirsiniz. Kendinizle baş başa kalarak ne yaptığınızdan tam olarak emin olmak için düşüncelerinizi düzene koyabilir, hedefinizi tespit edebilirsiniz. 2-4 Haziran, iş ve sağlıkla ilgili konular olumlu ilerliyor. 5-7 ortağınızla, eşinizle birlikte yapacağınız işlerde başarılar söz konusu. 8-9 kira, kontrat, ödemeler konusunda dikkatli olmak gerekebilir. Bebek bekliyorsanız bu dönem dikkat edin, kendinizi yormayın. Kontrolleri ihmal etmeyin.

Not: Yukarıdaki burç yorumları genel yorumlardır. Kişiye özel harita yorumu, doğum bilgileri ile gerçekleşmektedir. Kişisel haritaya baktırmak, danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com a başvurabilir. (doğum yeri ve saatinizi mutlaka belirtmelisiniz.) 

Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 
www.Facebook.com/TalinAgdere



  • Share:

You Might Also Like

0 yorum