Haftalık burç yorumları, 5-12 Mayıs haftası burçları neler bekliyor?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 14:16:00

Haftalık burç yorumları…  
(5 –12 Mayıs 2014)
(özellikle yükselen burcunuzu da okuyun)

Bu hafta,  Venüs Koç burcunda ilerlemeye başladı. Zevk ve keyiflere düşkünlük artabilir. Bu dönemde başlayan ikili ilişkiler çarpıcı olabilir. Öncelikle hızlı, çabuk başlayan aşklar, şıpsevdi edasıyla çabuk bitmeye de meyilli olabilir. Dolayısıyla, daha çok fiziksel ilişkiler söz konusu, derin mana ifade eden anlamlı bir aşk biraz zor gibi görünüyor. 10-12 Mayıs’ta, Terazi burcundaki Marsla karşıt açı yapacağından, aşkta, ilişkilerde problem oluşabilir. Sert ve sinirli davranışlar içinde olabilirsiniz. Kıskançlık başınıza bela olabilir. Yinede sabırla, esneyerek bu konuları aşabilirsiniz. Sosyal ilişkiler açısından hareketli bir dönem.  7 Mayıs’ta ise Merkür İkizler burcundaki turuna başlıyor. Canlı, hareketli, iletişimsel, aktif olacağımız günler. İkizler ticareti, bilgisayarı, sosyal medyayı, eğitimi, yakın çevre, kardeşleri, yolculukları, nakliye, basın kuruluşlarını ifade ettiğinden bu konularda çok fazla hareketlilik görülebilir. Birçok haberler bu dönemde gündeme oturabilir. Bir süredir yapılamayan anlaşmalar, kontratlar bu dönemde aktifleşebilir. 10-13 Mayıs’ta Merkür-Neptün kare (mücadeleci) açısı, fikirsel anlamda dağınıklık ve kararsızlık verebilir. Bu günlerde iş hayatında önemli kararlar almak doğru olmayabilir. Yine bu tarihler arasında, Güneş’in Satürn’le de karşıt açısı var (zorlu). Devlet, kural, yaşlılar, baba, otoritelerle ilgili konularda sorunlar çıkabilir. Ancak, Jüpiter’in olumlu açısı sayesinde, ağır adımlarla ilerlediğimiz ve risk almadığımızda sorunlar hafifleyebilir. 6-7 Mayıs’ta ay Aslan burcunda olacak, Venüs’le uyumlu açısı, organizasyonlar, finansal konular, parada ve aşkta şanslı olduğumuzu gösteriyor. 8-10 ay Başak’ta ev ve ailevi konularda plan ve programlarımızı rahatlıkla yapabiliriz. Ancak 10 unda ay gün boyu boşlukta kalacağından o gün enerjimizi elimizdeki işleri bitirmek adına kullanabilir, bol kahve çay sohbeti, temizlik yapabiliriz. Yapamazsak da  bazı işleri oluruna bırakmalı, önemli olanları ertelemeli. 11-12 ay Terazi burcunda, ilişkilere, ortaklıklara, hukuki konulara dikkat etmek gerekiyor. Şok yaratacak haberler gündeminize de gelebilir. Finansal konularda alacakları tahsil etmede veya banka, resmi dairlerle sorunlar yaşanabilir. Sağlığa giden harcamalar olabilir.

Ateş + Öncü
KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – Venüs(güzellik, aşk, para) gezegeninin burcunuza girmesiyle, hayattan daha çok keyif alabilirsiniz. Ertelediğiniz kendinizle ilgili değişikliklere, keyif veren konulara, ihmal ettiğiniz bakımınıza yer vermeniz daha kolay olacak. 7 sinden itibaren ise, yakın çevrede sağlığı, hizmeti içeren konularda yapmak istediklerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Medya, iletişim konularında canlılık var. Yazı, internet, dergi yayıncılık, yolculuklar gibi hızlı ilerleyen koşullar içindesiniz. 6-7 aşka, gezmeye vakit ayırabilirisiniz. Çocuklarınızla kaliteli vakit geçirebilirsiniz. Sanat, organizasyonel konularda başarı var. 10-11 kazançlarınız var ancak bu tarihlerde bankaya ipoteğe, kanuni konulara takılabilirsiniz.

Toprak + Sabit
BOĞA: (21 NİSAN – 20 MAYIS)  -  Kişisel konularda, hedeflerinize kilitlendiniz, bazı şeyleri gerçekleştirmek istiyorsunuz. Evi ve finansı ilgilendiren konularda canlılık hareketlilik başlıyor. 7inden sonra, para getirecek iş alanları aktifleşebilir. Ticari konularda anlaşmalar yapılabilir. Çocuğunuzun hizmet konularına giden para harcamalarınız olabilir. Aşk ve ilişkiler açısından beklemeler yaşanacak bir aydasınız. Daha çok içe çekilip düşüneceksiniz. Yapılacak birçok konu var ancak bir süre daha bekletebilir. Sağlığınızla veya eşinizin sağlığıyla ilgili uzun bir süredir ne olduğu belli olmayan konularda hafta sonuna yakın sonuç alabilir, ya da beklenmedik bir gelişmeyle, olayların yönü değişebilir. 8-9 aşka vakit ayırabilirsiniz. Eğitim, sağlık, finansal konularında bir çok işi pratik bir şekilde çözebilirsiniz. 10-11 eşinizle, avukatınızla, babanızla veya ortağınızla ilgili konularda sizi sınırlayan durumlar olabilir.

Hava + Değişken
İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Gruplar içinde daha keyifli bir dönem başladı. Hızlı değişen, heyecanlı, dernek organizasyonları, yurt dışı bağlantılı toplantılar içindesiniz. 7 sinde burcunuza girecek olan, Merkür sayesinde, iletişime, eğitime açık olacaksınız. Aileyi, özel hayatı ilgilendiren konularda, fikirlerinizi daha doğru bir şekilde ifade edebilirsiniz. Geleceğe karşı daha çok umut besler durumdasınız. 9-10 da eviniz, annenizle ilgili kafanıza koyduğunuz şeyleri keyifli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Sorumluluk hissi artar. Daha sahiplenici olursunuz. Geçmişteki, sorunlara karşı çareler bulmak bu dönem mümkün olabilir. Ev düzeni, temizlik, dekorasyon, bahçe bakımı gibi konularla da ilgilenebilir, evinize bir eşya alabilirsiniz. 10-11 Sağlıkta, sizi sınırlayan durumlarla karşı daha temkinli olun.

Su + Öncü
YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) –  İşle ilgili konularda daha keyifli bir dönem başlamış olabilir. Mesleki konularda yaratıcılık artar. Uzun süredir oldu olmadı dediğiniz şeyler bir de bakmışsınız ki oluverir. Bu dönem yeni atılımlara girişmek, iş görüşmeleri mesleki kariyeri geliştirmek açısından pek çok şey var. Ortak paylaşımlar, ev, mal mülk konuları, alacak, borç kredi meselesi ile ilgili sürprizli olaylar gerçekleşmesi de mümkün olabilir. 7sinden itibaren Merkür’ün ikizlere geçmesi ile, yakın çevreyle veya eğitimle ilgili konularda belirsizlik, çift durumlar, gizli kalmış konular var. 8-9 gibi sağlık, iş, eğitimle ilgili konularda alacağınız haberler, belirsizlik sizi düşündürtebilir. 10,11 gibi eşinizle ilgili konularda, alacaklar, borçlarla ilgili daha sabırlı olmalısınız.

Ateş + Sabit
ASLAN: (23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS) – Bu ay Venüs’ün 9. Evinize girmesi, basın yayın, medya kuruluşlarıyla ilgili konularda sevinçler, hareketlilik yaşatabilir. Dış dünyaya açılmak, kitabı, eseri yayına çıkarmak, seminerler, tanıtımlar yapmak mümkün olabilir. Bu dönem tatil yapabilirsiniz. Müzik konserlerine katılabilirsiniz. Yabancı uyruklu kişilerle daha çok yakınlaşabilirsiniz. 7sinden itibaren ise, basın yayın, sosyal medya, cemiyetler, kuruluşlar içinde çok aktif olacaksınız. Amaçlarınızı, umutlarınızı beklenti ve ideallerinizi inceleyebilir, gerekli olan düzenlemeleri yapabilirsiniz. Grup hareketliliğinde genç, yaşlı birçok kişiyle birlikte olmak, tanışmak iletişimsel kişilerle birlikte karar vermek önemli olacak. 6-7 mayısta daha çok dışa dönük olabilir. 8-9 da ise, kazançlarınız artabilir. 10-11 babayla ilgili sorun yaşanabilir.

Toprak + Değişken
BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL) –  Tutulmayla birlikte, yurt dışı bağlantılı işler, medya ile bağlantılar, seyahatler yoğunlaşmaya başladı. Venüs’ün 8. Evinize girmesiyle, alacakları tahsil etmeye başladınız. Finansal konularda bu ay elinize, işle ilgili türlü paralar geçebilir. Kredi kartlarınızı daha rahat ödeyebilir. Gelen paraları açık kapatmak için borca yatırabilirsiniz. Yakın çevreden, yolculuklardan devletle ilgili birçok konuda fırsatlar var. Yönetici gezegeniniz Merkür’ün İkizler burcuna girmesi ile iş hayatında canlılık, anlaşmalar, kontratların gerçekleşmesi mümkün. Çift işler yapabilir, çift kazançlar elde edebilirsiniz. Mesleki iletişimler, evraklar, formaliteler bu dönemde hız kazanabilir. Sağlıkla ilgili artık daha iyi koşullar var, teknoloji sayesinde yeni tedaviler gerçekleştirmek mümkün. Pratik zekanızla bir çok işi halledebilirsiniz. 8-9 bazı planlarınızı gerçekleştirebileceksiniz. 10-11 yolculuklar, iletişim, eğitimde devlet veya kanuni yollardan sorun çıkabilir.

Hava + Öncü
TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) –  Karşıt burcunuzda olan Venüs sayesinde ilişkilerde daha iyi bir süreç başladı. Anlaşma yoluna gitmeye çalışıyorsunuz. Aşk, evlilik ortaklı konularda ilerleyen günlerde ani değişen koşullar olabilir. Anlaşmalar, kontratlar da yapılabilir. Hukuki konularda da değişen koşullar var. Daha önceki mahkeme, davalar bu tarihlerde beklenmedik bir şekilde hukuka intikal etmeden anlaşma yoluna da gidilebilir. 7indeki Merkür’ün İkizlere girmesi, yolculuları, davaları, akademik konuları harekete geçiriyor. Yüksek öğrenim yapma fikri doğabilir, bu dönem sınavlarınızda başarılı olabilirsiniz. Ortak kazançların, birlikte yapılacak yatırımların, mal ayrımların da yapılacağı bir döneme işaret ediyor. 8-9 gibi belirsiz, sizi karamsarlığa sürükleyecek konular var. 10-11 finansal konularda sabırlı olmak gerekiyor.

Su + Sabit
AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) –  İlişki ve ortaklıklarda artık koşulların sizin elinizde olmadığı bir dönem. Venüs’ün iş ve para evine girmesiyle, birlikte çalıştığınız kişilerle daha hızlı bir iletişim içine girebilirsiniz. İş yerindeki teknikleri öğrenmeniz mümkün. İşten gelen para kazançlarınızda bugünlerde gerçekleşebilir. Sağlığınızla da ilgili teknolojik gelişmelerin getirilerini yaşayabilirsiniz. Daha iyi koşullar var. Bu dönemde sağlık personelleri, teknik elemanlar, yeni doktorların sayesinde kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Merkür’ün 7inden itibaren ortak paylaşımlar ve tedaviler evine girdiği için, bu konularda çok hızlı ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Kardeşler veya yakın çevreyle ilgili birlikte alış verişler, para, tahsilâtlar gerçekleşebilir. Tedavinizi umduğunuzdan hızlı gerçekleştirebilirsiniz. 6-7 kariyerle ilgili organizasyon çalışmalarınız olabilir. 10-12 yolculuklarla, prosedürlerle ilgili konularda  zorluklar olabilir.

Ateş + Değişken
YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) –  Aşk hayatınız canlanıyor. Surpriz bir aşkın başlaması mümkün. Keyifler artıyor, geziler, ufak çaplı seyahatler, etkinlikler, hobiler, sanatsal çalışmalar aktifleşiyor. Spora başlayabilir. Sağlığınıza daha çok dikkat edebilirisiniz. Bu dönem, doktorlarla aktivasyon, şifalanma, sağlığı dikkate alma gibi birçok hareketlilik var. 7inden itibaren kontratlar, anlaşmalar, ortaklıklar, çift projeler hayata giriyor. İş hayatınız canlanıyor. Eşinizin işleri de canlanabilir. İletişimi güçlü kişilerle ortak anlaşmalara doğru çekiliyorsunuz. Çocuklarınızla keyifli bir dönem başladı, onların  sportif faaliyetlerinde, sanat çalışmalarında başarılarını yaşayabilirsiniz. Sanatsal konularla yada internet çalışmalarıyla ilgiliyseniz, yaratıcı bir dönem. Blok çalışmaları, yeni çalışmalar yapılabilir. Gençlerle birlikte daha çok olabilirisiniz. 8,9 işte başarılı olduğunuz bir gün, anneyle birliktelik artabilir. Yeni iş anlaşmaları kazançlar olabilir. 9-11 devlet bağlantılı konularda, organizasyonlarda geçici tıkanıklık olabilir. Dikkat ederek çözebilirsiniz.

Toprak + Öncü
OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK)- Aile içinde, özel hayatınızda, dinlenmeye dönük bir sürece başladınız. Evde bir süredir planladığınız yenilikleri yapmanız mümkün olabilir. Bazı eşyalar almak, dekoratif yenilikler yapmak gerekebilir. Keyiflere çocuklarınıza çalışmalarınıza vakit ayırabileceksiniz. İş ve ev arasındaki dengeyi kurmakta bir süre zorlanabilirsiniz. 7sinden sonra, kardeşlerle birlikte sağlık koşullarınız var. Sağlığa takıntılı olabilirsiniz. Evliyseniz, bebek sahibi olmakla ilgili konularda doktora gidebilir, tedavi sürecine girişebilirsiniz. Sinirsel kökenli rahatsızlıklarınız olabilir. Çift işlerde kazançlar var. İş ilişkileriniz, yeni müşterilerle gelişen pazarlama konuları alım satımla ilgili durumlar, planlama, ayrıntılarda hareketlenme görülür. 8-9 gibi eşinizin ailesiyle daha çok bir arada olabilirsiniz. 10-11 gibi, işle ilgili konularda biraz daha dikkat etmek gerekebilir.

Hava + Sabit
KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Yakın çevreyle ilişkileri yoğunlaştırdınız. Ailenizle daha çok bir arada olup vakit geçirebiliyorsunuz. Eğitimde başarılarınız artıyor. Sınavlarda yüzünüzün gülmesine az kaldı. Yolculuklarla, yabancılarla ilgili çalışmalarınız daha hareketli devam ediyor. İnternet, blok, yazışmalar, dergi, yayıncılıkla ilgili çalışmalar hızlanıyor. Kardeşlerle ilişkiler onların sağlık konuları gündeme gelebilir. 7 sinden itibaren, yazma, eğlence, okuma, zihinsel beceriklilik isteyen uğraşlarla daha çok bir arada olabilirsiniz. Gençler, yeni fikirler hayatınızda daha çok etkili olur. Çocuklarınızla daha çok bir arada olabilirsiniz. Etkinlikler, hobisel çalışmalar aktifleşebilir. 8-9 kredi kartı ödemleri, sağlığa doktora giden paralar borç, ödemeler, masraflar olabilir ancak ödeme kolaylığınız da artabilir. 11,12 babayla, otoritelerle, patronla, eşinizle ilgili konulara dikkat etmelisiniz.

Su + Değişken
BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) –  Yakın çevreyle ilişkiler çok güçleniyor. Eğitimcilerle de iletişim içindesiniz, sınavları vermek konusunda daha rahat olabilirsiniz. Finansal kazançlarınız bu günlerden itibaren artabilir. Yakın çevredeki kişilerin yardımları, katkılarıyla kazanç sisteminizi değiştirebilirsiniz. İletişim aracınızla ilgili değişiklik yapabilirsiniz. Kendinize yeni tablet, bilgisayar, telefon alabilirsiniz. 7 sinden sonra, evle ilgili konular gündeme geliyor. Kardeşinizle daha çok bir arada olabilir, kafanıza takılan konuları çözüme gidebilirsiniz. İş durumunuzla ilgili konularda onlara danışabilirsiniz. Geçmişteki olaylar düşünceler geçmiş ve bugün arasındaki ilişki noktasını bularak sorunları çözmek kolaylaşabilir. 10-12 gibi kanunlara, devlete ait konulara, eğitimcilere sınavlara daha ihtiyatlı yaklaşmak gerekebilir. Sabırla üstesinden gelebilirsiniz. Bu günlerde ortak harcamalarda daha itiyatlı olmak gerekebilir.

Not: Yukarıdaki burç yorumları genel yorumlardır. Kişiye özel harita yorumu, doğum bilgileri ile gerçekleşmektedir. Kişisel haritaya baktırmak, danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com a başvurabilir, bu konuda bilgi alabilirler. (doğum saatinizi mutlaka belirtmelisiniz.) 

Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 
www.Facebook.com/TalinAgdere





  • Share:

You Might Also Like

1 yorum

  1. İyi geceler Talin Hnm,
    Öncelikle başarılarınızın devamını dilerim..
    Kuzey ay düğümü ve Şans noktası denilen konuyla ilgili bir bilgi rica edebilir miyim şayet zahmet vermeyeceksem size ? Bazı kaynaktan okudum fakat tatmin olmadım açıkçası , haritamızda
    Kuzey Ay düğümü 29-43 KOÇ - 7 evdeyse,
    Şans noktası 12-23 Boğa - 7 evdeyse
    ne anlama gelir ?Astrolojik denklemde gelecekle ilgili olumlu bir etken oluşturabilir mi ?Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil