İkizler burcundaki Merkür'ün gerilemesi haftalık burç yorumlarına nasıl yansıdı?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 10:13:00

İkizler burcundaki retro!
Haftalık burç yorumları…  
(16 – 23 Haziran 2014)
(özellikle yükselen burcunuzu okuyun)

Bu hafta, Merkür, 17 inden itibaren İkilerdeki retro turuna başlıyor. Daha çok iletişimsel konular hayatımıza giriyor. Yolculuklar, nakliye, taşınma, eğitim, sınavlar, eğitimciler, ticaret, basın medya ile ilişkiler, internet, sosyal medya, bilgisayar, yazışmalar, gazeteciler, haberci, televizyoncular, kardeşler, yakın çevre ile ilgili konular dikkat çekiyor.  Merkür’ün gerilediği bu günlerde bu konularla ilgili olası aksilikler de gündeme gelebilir. Özellikle iletişim aletlerinizi, maillerinizi kontrol edin, yedekleyin, dağınıklık yapacağından, olası sakarlıklara, kazalara da açık olacağınızı unutmayın. Konsantre olun. Evrakları, organizasyonları, biletlerinizi, rezervasyonları konfirme edin. Yazınızı, derginizi, eserinizi yayınlamadan önce iyice kontrol edin. Ticari malların yerine ulaşıp ulaşmadığına emin olun. Provokatörler iş başında! Kimin ne olduğu, ne dediği belli değil. Laf, söz, dedikodu çok! Kelimelerin bir anda gerçeklerden uzaklaşacağını da unutmayın. Gergin ve tutarsız bir hava esebilir, sabırlı olup (ki zor) beklemek ve retrodan sonra karar almak, risk almamak en doğrusu. İşinizi garantiye almadan ilerletmeyin. Mars/Plüton olumsuz açısı ise, gerginlik ve çatışma verebilir. Haksız, kanunsuz şeyleri ortaya çıkarabilir. Gizli saklı şeyleriniz varsa bunlarla yüzleşmeye hazır olun. Bazı şeyleri elde etmek için var gücünüzle savaştırabilir. Merkür(retro) / Güneşle olan kontağı ise, mevcut işlerinize odaklanmakta zorluk verebilir. Çok fazla kafanızı takıldığınız konuyla meşgul ederseniz, dışarıdan gelen fırsatları, iyi mesajları görmeyebilir, kaçırabilirsiniz. Hafta sonu ise Mars/Uranüs karşıt (zorlu) açısı çatışma yaratıcı bir etkidir. Baskıya ve zorlamalara hiç tahammül vermez. Bu gerginlik bizi etkisi altına alabilir. Bu koşullara rağmen, haftanın en güzel açısı, Venüs/Jüpiter. Finansal açıdan güzel gelişmeler, sosyal yaşamda hareketlilik, aşkta daha olumlu bir süreç verebilir. Yardımlaşma, merhamet duygularını geliştirebilir. Satürn/Kiron’la olumlu açısı ise, kontrol edilemeyecek gibi görünen olayları organize ederek, kontrol altına alabilir. Kanunsuz işleri temizlemekte yardımcı olur. Zor ve mücadele isteyen olayların altından kalkmak ve şifalandırmak için harekete geçebilir.

Petsi ve Salı: Ay Kova burcunda, geçmişin kötü tecrübelerine, geçmiş konulara, ruh halimize takılıp kalmaz da önümüze, işimize bakarsak daha rahat hareket edebiliriz. Temizlik, ev düzeni konforu, grup aktiviteleri, insan ilişkileri, arkadaşlık ve dostluklar, nişan ve evlilikler için iyi gelişmeler olabilir.

Çarşamba ve Perşembe: Ay Balık burcunda, olaylar karşısında daha çok kabullenici oluruz. Duygudaşlık artar. Empati geliştirir karşımızdakini anlar, yardım ederiz, anlayış gösteririz. İşlerimizin kolay olduğu bir zamandır.

Cuma, Cetsi, Pazar: Ay Koç burcunda: Telaşlı, riskli, aceleci işlerden kaçınmalıyız. Dışsal olayların gerginliği de bizi etkileyebilir. Sabırsızlık ve acele yüzünden iyi düşünmeden sonradan pişman olacak şeyleri yapmaktan uzak durmalıyız. En iyi şey, problemlere yeni çözüm yolları ile yaklaşmak ve hızlı bir şekilde değişik bakış açıları üretebilmektir.

Ateş + Öncü
KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – İhtiyaçlara, keyifler çok fazla para gidiyor. 17inden itibaren, kardeşler, akrabalar, çocuklarınızla daha çok bir arada olabilirsiniz. Yolculuklar gündeme gelebilir, hazırlıklarınızı tamamlamak istersiniz. Yazışmalar, internet, sosyal medya, dergi, yayıncılık, gazete, kitap çalışmaları yoğun bir şekilde ilerliyor. Retrodan dolayı bu konulara aşırı odaklanabilir, başka konulara karşı ise dikkatiniz dağılabilir. İletişim aletlerinize, otomobilinize, kardeşler ve yakın çevre ile ilişkilere daha özen göstermeli, olası sakarlıklardan uzak durmalısınız.  Bu hafta aile bireylerinden, büyüklerden maddi ve manevi destek alabileceksiniz. İhtiyaçlara yönelik ödeme planlarınızı daha rahat organize edebilirsiniz. 20-22 panikleyip düşünmeden harekete geçmeyin. Olayları aceleye getirmeyin.

Toprak + Sabit
BOĞA: (21 NİSAN – 20 MAYIS)  -  İhtiyaçlara yönelik harcamalar devam ederken, 17 inden itibaren Merkür’ün para evinizde gerilemeye başlaması, bazı hesapları yapmanızı zorlaştırabilir. Evdeki hesap çarşıya uymaz misali, ummadığınız harcamalar kafanızı karıştırabilir. Daha önce anlaşma yapamadığınız eski müşteri tekrar kapınızı çalabilir. Finansal açıdan verilen sözler boş çıkabilir. Bütün bunları dikkate alarak ihtiyatlı olmalı, imzasız kontratsız sadece söz üstüne iş yapmamalısınız. Anlaşmalarını iyice değerlendirerek imzayı retrodan sonraya bırakmalısınız. Bu hafta, yakın çevre, büyükleriniz, kardeşlerden, komşulardan yardım görebilirsiniz. Sağlıkla ilgili olumlu bir süreç. Sosyal ilişkiler ve dostluk açısından da yapıcı bir dönem. 20-22 kontrol dışı gelişen iş ve sağlıkla ilgili olaylar karşısında soğukkanlı olmalısınız.

Hava + Değişken
İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) –  Birçok işi aynı anda yapmaya çabaladığınız bir dönem. 17 inde burcunuzda gerilemeye başlayacak olan Merkür retroyla kişisel projelerinize ciddi anlamda odaklanabilir, ev işleri, temizlik, düzen, detay gerektiren konuları halledebilirsiniz. Ancak bu konulara fazla takılı kalarak, dışarıdan gelen fırsatları ve iyi mesajları göremeyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişiler, kardeşlerinizle daha çok meşgul olabilirsiniz. Yolculuklar hayatınıza girebilir. Geçmişten gelen ailevi konular kafanızı meşgul edebilir. Bu hafta, aşka, keyfe istediğiniz gibi vakit ayıramasanız da,  sevgiliniz size olan desteğini sürdürecek. Harcamalarınıza, risk getiren faktörlere dikkat etmeye devam edin. İş konusunda ise zor işleri başarmaya devam ediyorsunuz. 20-22 sosyal faaliyetler, çalışmalar çok yoğun.

Su + Öncü
YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) –  Geçmiş konuların telaşını üzerinizden atamadınız. Bu yüzden de, geleceğe doğru derin bir nefes almakta zorlanıyorsunuz. 17 indeki İkizlerde ki Merkür gerilemesi, biraz daha içe dönmenizi sağlayacak.  Daha derin düşünerek olayların gelişimindeki sebepleri bulmanıza yardımcı olabilir. Çocuklarınızın eğitimiyle ilgili konular var ki pek de fazla kontrol edilemeyebilir. Akışa, bırakmak, çok fazla sorgulamamak gerekiyor. Zaman her şeyin ilacıdır. Merkür gerilemesi, olası konuşmalar, dedikodular başkalarına ait mecburi hizmet temaları da getirebilir. Ancak, yurt dışında veya uzaklarda yaşayan aile bireylerinden ummadığınız yardımlar almanız da olasıdır. Aşk hayatınızla veya çocuklarınızla ilgili yaralarınız bir anda sarılabilir. Zorlukları aşmanız kolaylaşabilir. 20-22 ev ve iş arasında kalabilir, zorlanabilirsiniz. Tansiyon yükseltecek ortamlardan uzak durmalısınız. Annenizin sağlığını daha yakından göz etmelisiniz.

Ateş + Sabit
ASLAN: (23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS) – Bu günlerde, toplumdan izole olup çok fazla kendinize döndünüz. Ailenizin, evinizin sorunları büyüdükçe büyüdü. Masraf çıkaran, para harcatan eşyalara çok fazla takılıp kalmayın. 17 inde Merkür’ün İkizlerde gerilemesi, arkadaşlarınızı, sosyal ortamları harekete geçirebilir. Daha canlı ve hareketli olabilirsiniz. Bir süredir görmediğiniz dostlarla hasret giderebilirsiniz. Arkadaşlarla geçmiş konuların muhasebesini yapabilirsiniz. Bu hafta, aileden gizli destekler de almanız mümkün. Annenizden ya da yakın çevrenizden para yardımı alabilirsiniz. İşte, aşkta şanslısınız. Yazılarınızla fark edilebilirsiniz. Ruhsal ve sağlık açısından şifa getirecek, yaraların sarılacağı, çok zor günlerin artık geride kalacağı günlere yaklaştınız. İçsel anlamda olgunlaştığınız, kendi değerinizin farkına vardığınız bir dönem.
20-22 hukuki konular, yolculuklar ve eğitimle ilgili haberler gündeme gelebilir. Uzaklarda yaşayan veya uzun süredir görmediğiniz aşkınızı görebilirsiniz.

Toprak + Değişken
BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)- Yurt dışında veya uzaklarda yaşayan kişilerle birliktelikler gündemde. 17 inde İkizlerdeki retroyla, daha önce olmadı diye düşündüğünüz iş anlaşmaları tekrar önünüze gelebilir. Uzun süredir bekleten bir müşteriniz kapınızı çalabilir. Birden fazla iş peşinde koşturabilir, çok yorulabilirsiniz. Enerjinizi aşırı harcayarak dağılabilirsiniz. İşinizi sağlama almadan, yazılı beyanat almadan iş yapmaya kalkışmayın. Karşınızdaki kişilerin de retroda olduğunu unutmayın. Bu hafta evraklar, formaliteler, yazışmalar da yoğunlaşır. Hafta ortası, yurt dışında, ticari konulardan, kazançlar elde etmeye başlayabilirsiniz. Para elinize geçebilir. Uzun süredir görmediğiniz bir arkadaşla karşılaşabilirsiniz. Yurt dışından gelen bir müşteriyle, sevdiklerinizle ilgilenebilirsiniz. Kardeş ilişkileri hızlanır aniden yolculuk kararı bile alabilirsiniz. 20-22 ortağınızdan veya kardeşlerinizden, yakın çevreden gelen sevinçli haberler olabilir. Heyecanlı ve telaşlı birkaç gün.

Hava + Öncü
TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) –  Ailevi konular, anne, baba, kardeşlerle ilişkiler yoğunlaşmış olabilir. Birçok mesele kafanızı kurcalıyor. 17 inden itibaren Merkür’ün İkizlerde gerilemesi ile, yolculuklar, kardeşlerle ilişkiler, uzakta yaşayan kişilerin konusu gündeminize girebilir. Farklı çevreler, gel gitler, uzak yakın seyahatler yoğunlaşır. Basın medya ile ilişkiler, projeyi yayına çıkarmak isteyebilirsiniz. Kitap, dergi, sanatsal çalışmalar varsa yoğunlaşabilirsiniz.  Akademik çalışmalar, sınavlar hızlanabilir. Ortağınızdan, eşinizden, sevgiliden bir menfaat almanız mümkün. Uzun süredir mücadele ettiğiniz konulardan galip çıkabilirsiniz. Yakın çevreden, ortağınızdan alacağınız bir destek, ödemelerinizi gerçekleştirmeye, borçlarınızı, kiranızı ödemenize yardımcı olabilir. Geçmişten gelen hukuki bir konu yeniden gündeme gelebilir. 20–22 ilişkilerde aşırı kontrolcü olmak yerine karşınızdakini anlamaya çalışın.

Su + Sabit
AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) –  Ortaklı konular, finansal yoğunluklar, banka, krediler, borç, alacaklar, ruhsal konular, tedaviler gündemini koruyor. 17 inde Merkür’ün İkizler burcunda gerilemesi ile, bankacılık sistemiyle ilgili geçmiş konular tekrar edebilir. Kredi kartınızı sorgulayabilirsiniz. İş bağlantılı alacaklarınızla ilgili pürüz yaşanabilir. Hukuki problemler, evraklarda sorunlar, resmi dairelerle ilgili eksiklikler canınızı sıkabilir. Tedaviniz varsa tekrar başa sarmak, en derine inmek sorunu bulup yakalamak da mümkün olabilir. Bu hafta, yurt dışı bağlantılı alacaklarınıza odaklanabilirsiniz. Para elinize geçebilir. Eğitimle ilgili sınav sonuçlarınızı alabilirsiniz. İkili ilişkilerde, aşk ve ortaklık hayatınızda şanslı bir döneme girebilir, bir süredir sallantıda olan ilişkinizi sağlama alabilirsiniz. 20-22 çalışma koşullarınızda bazı zorluklar baskı altında hissetmenize sebep olabilir. Ani gelişen olaylar, sabırsızlık yaratabilir. Acele etmeyin, düşünerek hareket edin, sakarlık tan uzak durun.

Ateş + Değişken
YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) –  Ortaklı ilişkiler, eşinize ait konular, yakın arkadaşlıklar dikkat çekiyor. 17 indeki Merkür’ün karşıt burcunuzda retroya girmesiyle, anlaşmaları, kontratları tekrar gözden geçirebilir, satır aralarını bir kaç kez daha okumak isteyebilirsiniz. Geçmişten gelen bir projeyi tekrar değerlendirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Münakaşalar, yanlış anlaşılmalar, fikir alışverişi dikkat çekici. Yurt dışı bağlantılı firmalarla iş hayatınızı tekrar gözden geçirebilirsiniz. Eğitimle ilgili yoğunlaşabilirsiniz. Danışmanlık hizmeti almak isteyebilir, sorunlarınıza çere bulma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Kardeşlerle ilgili konular, uzaklarla ilgili hareketlilik yaşanabilir. Ailevi konuları, annenizle ilgili bazı detayları yeniden değerlendirmek isteyebilirsiniz. Grup çalışmalarından nihayet beklediğiniz para elinize geçebilir. Tedavilerinizin olumlu sonuçlarını alabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle daha kolay anlaşabilirsiniz. 20–22 aşk hayatınızla veya çocuklarınızla ilgili ilginç haberler alabilirsiniz.

Toprak + Öncü
OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK)-  Sağlıkla ilgili konular ve iş hayatınızdaki karışıklıklar dikkat çekici. 17 indeki Merkür retronun İkizler burcuna girmesiyle, günlük işlerinizdeki yoğunluklar, bazı konuların ciddi anlamda krize dönüşmesi ile çare aramak isteyebilir, sorunları çözmek için projeleri harekete geçirebilirsiniz. İş konusundaki tutum ve diyalogları yeniden yapılandırmak isteyebilir, var olan problemlerin çözümü için patron ve iş arkadaşlarınızla tekrar görüşebilirsiniz. Aşırı eleştirel olabilir, başkalarının canını sıkabilirsiniz. Can sıkıntısı gereksiz şovlar yapmanıza dedikodu veya eleştirilere yol açabilir. Sağlıkla da ilgili sinirlilik, huzursuzluk yaşanabilir. Sağlığa aşırı takılabilir, çok fazla ilgilenebilirsiniz. Bu hafta, aşk hayatınızda ilişkilerde olumlu gelişmeler dikkat çekiyor. Aşk veya evlilik teklifi almanız mümkün. Bebek sahibi olmak isteyenler bu konuları daha ciddiye alabilirler. Doğum olayı yaşayanlar bebek acele edebilir, zamanından önce gelebilir. Sanatsal çalışmalar yapanlar iyi bir anlaşma imzalayabilir. 20–22, ev, evlilik konuları, anneyle, annelikle ilgili ani gelişen sürprizler var.

Hava + Sabit
KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Aşk hayatınızla ilgili hareketli dönemler, çocukların, sanatın, yaratıcı çalışmaların yoğunlaştığı günlerdesiniz. 17 inde Merkür’ün İkizler burcunda gerilemesi ile, geçmiş dönemlerden gelen bir aşk hikayesi gündeme gelebilir. İlişkinizdeki önceden halledemediğiniz sorunlar varsa bu dönem daha dikkatli ele alıp çözmek isteyebilirsiniz. Finansal konularda aldığınız riskleri tekrar gözden geçirebilirsiniz. Yaratıcı çalışmalarla, sanat projeleriyle ilgili kaçırdığınızı düşündüğünüz fırsatlarla yeniden karşılaşabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili bazı finansal problemleri çözmek gerekebilir. Uzaklardan bir para gelebilir. Yabancı, yurt dışı, basın medya aracılığıyla yapılan işlerden kazanç elde edebilirsiniz. 20–22 ani yolculuklar çıkabilir. İş bağlantıları, haberleşme, internet çalışmaları gündeme gelebilir.

Su + Değişken
BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) –  Tam keyiflere vakit ayırayım derken, evde ve işte sizi bağlayan koşullar yüzünden bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Aile bireyleri ile birlikte olmak, şimdiye kadar konuşulmamış konuları görüşmek çözümlemek mümkün olabilir. Geçmiş meseleler, taşınmalar, büyüklere ait sorunlar, kardeşlerle birliktelikler dikkat çekebilir. Geçmiş ve bugün arasındaki ilişki noktasını bularak sorunları bulmak kolay olabilir. Bu hafta, finansal konulara çare bulmanız mümkün. Borç alacak konuları, kira, size fazla gelen giderler, risk aldığınız konular ve sağlıkla ilgili temalar daha kolay çözülebilir. Tedaviler, operasyonlar varsa olumlu geçebilir. Sanat çalışmalarınız, yaratıcı olduğunuz konularda başarılar var. Yakın çevre kardeşlerle ilişkiler, blok çalışmalarınızdan ciddi başarılar elde edebilirsiniz. 20-22 çalışmalardan gelen ani kazançlar söz konusu olabilir. Çocuğunuza giden harcamalar dikkat çekebilir. İhtiyaçlar artabilir. Alım satımla ilgili konularda gündeme gelebilir.


Not: Yukarıdaki burç yorumları genel yorumlardır. Kişiye özel harita yorumu, doğum bilgileri ile gerçekleşmektedir. Kişisel haritaya baktırmak, danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com a başvurabilir, bu konuda bilgi alabilirler. (doğum saatinizi mutlaka belirtmelisiniz.) 

Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 
www.Facebook.com/TalinAgdere






  • Share:

You Might Also Like

0 yorum