Merkür retrodan çıkıyor! Bakalım bu hafta bizi neler bekliyor?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 18:41:00

Yeni Ay ve Merkür retrodan çıkıyor!!!

Haftalık burç yorumları…
(30 Haziran 7 Temmuz 2014)
(özellikle yükselen burcunuzu okuyun)


Haftaya Yeni Ayla giriyoruz. Merkür de retrodan çıkıyor. Bekleyen imzalar, anlaşmalar hayata geçiyor! Ailevi konular, toplantılar, birlik beraberlik söz konusu. Sevdiklerimizle daha çok bir aradayız. Milli duygular ön plana çıkıyor, yeni projeler hayata geçerken, toprakla ilgili konular, vatana millete, bayrağa ait konularda yoğunluklar dikkat çekiyor. Karşımızda güç uygulayan kişilere karşı, agresif ve mücadeleci tutumlar geliştirebiliriz. Baskı ve zorlamaların etkisi tahammül sınırlarını zorlayabilir. Yapılan girişimler, yeni işbirlikleri özellikle 4-5-6 Temmuz’da kontrol sınırlarını zorlasa da, bazı konularda karışıklıkların çözümü içinde sıkı pazarlıklar, müzakereler devam edecek. Titizlik ve dikkat gerektiren konularda organize olup planlar yapılabilecek. Olayları kontrol edebilme olanaklarımız artıyor. Ulaşım, iletişim, ticari konular, basın yayın medya ile ilişkiler, kardeşlerle ve yakın çevreyle diyaloglar için daha olumlu bir süreç. Yolculuklar, tatil planları, eğitimle ilgili seyahatler hayata geçebilir. Bilgi, internet, yazışmalar, blok çalışmaları, hava yolları trafiği, nakliye, taşınma ile ilgili konular son derece hızlanabilir. İşbirlikleri, imzalar, emlak, konutlar, inşaatlar la ilgili konularda aksayan planlar tekrar yoluna girebilir.
 
Petsi ve Salı: Ay Aslan burcunda, keyifli bir iki gün içindeyiz. Partiler organizasyonlar, tatil planları için uygun günler, duygusal hassasiyetler ilişkilerde yüzeysellik hüküm sürse de, yine de eğlenceye vaktimiz var. Eğitimle ilgili konular daha olumlu. Enerjimiz son derece yerinde. Bu günleri iyi değerlendirelim.
 
Çarşamba, Perşembe, Cuma: Ay Başak burcunda, ev işleri dâhil her tür detay isteyen çalışmalar için uygun günler. Planlama ve program gerektiren konular için bu günleri seçebilirsiniz. Ancak fazla ayrıntı içinde kaybolmamaya bakın.
 
Cumartesi, Pazar: Ay Terazi burcunda: İşbirlikleri, ortaklıklar, diplomatik olaylar, müzakereler devam ediyor. Toprağa, vatana millete ait ya da ev ve domestik konularda bir takım karşıtlıklar yaşarken, Venüs/Uranüs, Mars/Merkür, Mars/Venüs ve Güneş/Satürn olumlu açısı, müzakerelerin olumlu yönden hızlanabileceğini de gösterebilir. İletişim yönü güçlü kişilerin ön plana çıkabileceği söylenebilir. Olayları kontrol edebilme olanağı artıyor. Venüs'ün çıkışı ile ani aşklara, para girişlerine, sürprizlere vesile olabilir. Yeni farklı kişilerle tanışabilir, arkadaşlıklara, dostlara, aile toplantılarına daha çok vakit ayırabilirsiniz.
 
Ay boşlukta tarihleri: 1 Temmuz Salı 13.01 den gece yarısına kadar, 4 Temmuz Cuma 7.22 den öğlen 12.44 e kadar, 6 Temmuz Pazar 18.31 den 22.34 e kadar ay boşlukta kalacak. Bu saatler önemli işler, projeler, kontratlar için çok uygun olmayabilir. Daha çok temizlik, çay ve kahve partileri, arkadaşlarla birliktelik, ev, ofis işleri, tertip, düzen için kullanabilirsiniz.
 
Ateş + Öncü
KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) Merkür’ün retrodan çıktığı bu günlerde, yeni ayın da etkisiyle, daha çok ailevi konular, anne, baba ile ilgili durumlar, taşınmalar, nakliye, yer değiştirmeler, yolculuklar dikkat çekebilir. Kardeş, komşu, akrabalarla ilişkiler, diyaloglar hızlanıyor. Daha çok gezebilir, gezdiğiniz yerler hakkında bilgi edinebilirsiniz. Bilgi, paylaşım merak çok şey öğrenmenizi sağlayabilir. Günlük yaşadığınız keyiflerin tadını çıkarmaya bakın. Aşka, eğlenceye, anı yaşamaya hedeflenin. Geçmiş konulara çok fazla takılmayın. 2-4 sağlığınızı, ilaçlarınızı ihmal etmeyin. Yakın çevreyle ilişkiler müzakereler hoş bir şekilde devam etse de, karşınızdaki kişiler, ortak alınan kararlar, yapılan organizasyonlarda uyum sağlamak önemli. Kadınlarla işbirliklerinize dikkat edin. Ani gelişen olaylar, endişeleri arttırabilir. Ancak işbirlikleri de yok değil. İyi keyifler.


Toprak + Sabit
BOĞA: (21 NİSAN 20 MAYIS) - Nihayet Merkür’ün retrodan çıkmasıyla, parayla olan ilişkileriniz hızlanabilir. Beklediğiniz müşteriyle anlaşma sağlanabilir. Yakın çevrenizdeki kişilerden finansal destek alabilirsiniz. 2 sinden itibaren çocuklarınızla çok daha keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Aşka eğlenceye, keyiflere vakit ayırabilirsiniz. Yolculuk planları yapılabilir, bu konuda detaylar gündeme gelebilir. Ancak bu günlerde ummadığınız para harcamaları da yapılabilir. Evdeki hesap çarşıya uymaz. Neyse ki hafta sonu, yakın çevrenizdeki kişiler imdada yetişebilir. Elinize para geçebilir. Çalışmaların karşılığını da alabilirsiniz. Ancak gün boyu yoğun tempo içinde olmanız, çalışma arkadaşlarınız ya da yanınızda çalışan kişiler dengenizi bozmasın. Tansiyon, şeker ve sağlığınıza dikkat edin. Sakarlıktan uzak durun. Keyfiniz bol olsun.

Hava + Değişken
İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) Bu hafta kendinize güveniniz gelmeye başlıyor, eğlenceye aşka vakit bulabileceksiniz. Dış görüntünüzle ilgili kaygılar yaşarken, hafta sonuna doğru durum tam tersi olacak ve keyfiniz yerine gelecek. Hatta farklı çevrelerden aşk teklifi almanız bile mümkün olabilir. Merkür'ün retrodan çıkmasıyla, ihmal ettiğiniz ev, ebeveynler ve ailenizle ilgili tüm projelerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Kendinize zaman ayıracak ve keyiflerinizi ihmal etmeyeceksiniz. Bu arada saç stilinizi de değiştirebilir, yenilik de yapabilirsiniz. Cildinizle ilgili ihmal ettiğiniz bakımlarınıza, estetiğe daha çok yer verebilirsiniz. Daha renkli kıyafetler  alarak enerjinizi güçlendirebilirsiniz. Alışveriş yapabilirsiniz. Eşinizden, onun ailesinden, ortak dan destek gelebilir. İyi eğlenceler.

Su + Öncü
YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) Bu hafta kendinizle ilgili projeleri gerçekleştirmeye başlıyorsunuz. Güveniniz yerine geliyor. Finansal açıdan da sizi güçlendiren durumlar söz konusu. Aşk ve duygularınızla ilgili henüz bazı konular olgunlaşmamış olabilir. Fedakarlık yapmak veya beklemek durumunda kalabilirsiniz. Hafta başı, finansal açıdan arayış içinde olabilirsiniz. Hafta ortası, daha çok çocuklarınızla, yolculuklarla, çevreyle iletişim içinde olacak, araştırmalarınızı gerçekleştireceksiniz. Planlama, ayrıntılar öncelik kazanıyor. Hafta sonu ise, ev, aile konuları, çocuklarınızla ilgili durumunuz, psikolojik sorunlar biraz huzursuz kılabilir. İkili ilişkilerde zorluk yaşanabilir. Ancak daha önce yapmaya cesaret bulamadığınız olayları da gerçekleştirmeye başlayacaksınız. Ani gelişen fırsatlar da dikkat çekici. Yetenekleri iyi değerlendirin.

Ateş + Sabit
ASLAN: (23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS) Başkalarına yardım etmek kendinizi iyi hissettiriyor. Gerek duygusal gerek akıl yönüyle de güçlüsünüz. Ruhsal çalışmalar yapmak, kendi başınıza tefekküre dalmak için de uygun zamanlardır. Dua, meditasyon, yoga gibi içsel boyutu güçlendirecek, manevi duygularınızı da ön plana çıkaracak çalışmalar yapılabilir. Hafta sonu, ilişkilerde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal ortamlar, gruplar içinde daha fazla yer alabilirsiniz. Hukuki konularla ilgili süreçler gündeme gelebilir. Ailevi ortamlar, dostluklar içinde kendinizi daha çok ortaya koyacaksınız. Kardeşler, yakın çevre akrabalarla ilişkiler de artıyor. Hafta ortası, kendinizi daha iyi hissedecek, uzun süredir ihmal ettiğiniz kendinizle ilgili değişiklikleri gerçekleştirebileceksiniz. Hafta sonu, elinize geçen parayla moraliniz yerine geliyor. İhtiyaçtan dolayı evinize yeni bir eşya, alet alabilirsiniz. Teknik destek almanız mümkün olabilir.

 
Toprak + Değişken
BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)- Merkür'ün retro dan çıkmasıyla, iş ve kariyerle ilgili projelerde, evraklarda, yanlış anlamalar, ikilemler yoluna girmeye başlar. Süreç hızlanabilir. 5-6 ından itibaren, yurt dışı bağlantılı yada uzaklarla ilgili destekler almak hatta para kazanmak da mümkün olabilir. Yarattığınız güzel tasarılardan, iş görüşmelerinden üst makamlarla ilişkilerden fayda sağlayabilirsiniz. Mesleki alanda hoş bir dönem başlıyor. Çift olanaklar ve projeler hayata geçiyor. Kimi Başaklar kendini toplumun önünde sergilemeye, birlikte olduğu kişiyi çevreye tanıştırmaya hazırlanıyorlar. Eğitimle ilgili konularda da sonuçlar alınıyor. Ani sürprizli gelişen olaylar, yolculuk planları yapmanızı sağlayabilir. Çocuklarınızla ilgili çalışmalar, iletişim süreci hızlanabilir. Bu duruşunuzu bozmayın, iş tekliflerini iyi değerlendirin.
 
Hava + Öncü
TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) Merkür'ün retrodan çıkmasıyla, yolculuk planlarınızı hızlandırıyorsunuz. Yakın çevrenizi ilgilendiren konularda iletişimin arttığı bir süreç. Sınavlarınızı verebilir, mezuniyet törenine katılabilirsiniz. Hafta ortası gelişen olaylarla bir anda ortaklık karışabilir. İlişkilerde karşıtlıklar yaşayabilir, hukuki konularda gündemi değiştiren olaylar söz konusu olabilir. Ancak hafta sonu, sürprizli olaylar vesile olabilir. İş anlaşmaları sağlanabilir. Toplumun önünde yükselişe geçebilirsiniz. Ailevi hassasiyetler artabilir. Aile, anne, baba ile etkileşim hızlanıyor. Daha önce onlardan sakladığınız bir konu varsa bu dönem ortaya çıkabilir. Sizi endişelendiren konulara karşı daha farklı bir bakış açısı geliştirdiniz. Uzaklarda yaşayan kişilerle görüşebilir, hasret giderebilirsiniz. Arkadaşlarınız, dostlarınızla birlikte bol keyifler dilerim.
 
Su + Sabit
AKREP: (24 EKİM 22 KASIM) Bir süredir, resmi daireler, kanuni zorluklar, eğitim süreçleri, iletişimde aksaklıklar peşinizi bırakmadı. Merkür'ün retrodan çıkmasıyla durum farklılaşıyor. İşle ilgili süreç hızlanıyor. Daha çok dışa açılabilir, deniz aşırı yerlere gidebilir, seyahat edebilirsiniz. Gemi yolculukları, yazlıklar gündeme geliyor. Hafta başı, kariyerle iç içesiniz, kendinizi rahat hissettirecek ortamlar var. Duygularınızı daha açık ve doğrudan ifade edebilecek, güven tazeleyeceksiniz. Hafta sonu, finansal beklentinizi karşılayabilir, işten, ortaktan, danışmandan, hukuki konulardan, işverenden gelen parayla biraz rahatlayabilirsiniz. İkili ilişkiler de bu süreçten sonra daha olumlu olabilir. Sınavların sonuçlarını alabilirsiniz. Keyifli tatiller.

Ateş + Değişken
YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) Merkür retrodan çıktı! İlişkilerde projelerde, ortak konularda olumlu bir süreç gelişmekte. Artık imzaları atabilir, kararlarınızı kesinleştirebilirsiniz. İş anlaşmaları için olumlu bir süreç. Yabancı ortaklar, gelen iş teklifleri dikkat çekiyor. Evlilik hazırlıkları yapanlar için de daha pozitif süreçler. Hukuki konularda anlaşmalar sağlanabilir. Ortak kazançlar, müşterek hesaplar için hareketli dönemler. Psikolojik yardım, destek alanlar içinde faydalı bir dönem, verim alabilecek, ruhsal açıdan ailenin de yardımıyla güçlenebilecekler. Hafta sonu, ani bir şekilde, işle ilgili bir teklif alabilirler ve çok şaşırabilirler. Ani aşklarında gelişebileceği dönemler olabilir. Düşmanlarla barış imzalama dönemi! Kardeş ilişkileri düzeliyor. Hafta sonu bir yandan sizi kızdıran kişilerle birlikte olurken diğer yandan da keyifli süreçler yaşayabilirsiniz. Ani projeler sizi şaşırtabilir.
 
Toprak + Öncü
OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK)- Eşinizden ve onun ailesinden aldığınız destekler sürüyor. Çalışma şartlarınızdaki yada günlük hayatınızdaki değişiklikler artık Merkür ün retrodan çıkmasıyla daha olumlu olacak. Sağlık konularında çift olanaklar elde edebilirsiniz. Alacağınız iş teklifleri de bir den fazla olabilir. Hafta sonu en doğru kararı verebilecek, hem sağlık hem de finansal açıdan destek alabileceksiniz. Bebeğiniz yada hamilelik durumunuzla ilgili olaylar lehinize gelişiyor. Son 6 aydan sonra hayatınızda gerçekleşen değişikliklerle yeni planlar içindesiniz. Birlikte hareket etmekten, karşınızdaki kişileri dinlemekten fayda sağlayabileceksiniz. Danışmana, doktora, avukatlara tam ihtiyacınız olduğu dönemler. Duygusal, sıcak ilişkiler içinizi ısıtacak. Ailenizin ve başkalarının desteğine ihtiyacınız var, izin verin size yardım elini uzatsınlar.
 
Hava + Sabit
KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) Keyiflere, gezilere, aşk hayatına yelken açtınız. Daha çok gezebilir, çocuklarınızla hoş vakitler geçirebilirsiniz. Artık sağlığınıza vakit ayırabilecek, gerekli kontrolleri yapabileceksiniz. Çevrenizi değiştirmek, düzenlemeler yapmak için çalışmalar yapabilir, kaliteli yaşamak için gerekli değişiklikleri hayata geçirebilirsiniz. Hafta başı, size yardım eden kişilerin sayısı artabilir, anneden, ortağınızdan, eşinizden destek alabilirsiniz. Hafta ortası, resmi dairler, kira, kontrat, evraklarla uğraşabilir, sigorta, banka işlemleri yapabilirsiniz. Hafta sonu, annenizin veya bayanların yardımı ile atağa kalkışabilir, daha çok dış çevreye açılabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Yolculuklar gündeme gelebilir. Anne yakınlarından büyüklerden destek alabilirsiniz. Ani aşk teklifleriyle karşılaşabilirsiniz. Sanatsal etkinlerden başarı elde edebilirsiniz.
 
Su + Değişken
BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) Bir süredir ev ve ebeveynlerle ilgili konularda Merkürün retrodan çıkmasıyla olumlu bir süreçe giriyorsunuz. Anlaşmalar, görüşmeler, aile toplantıları sonuç veriyor. Onların desteği sizi daha çok mutlu edebilir. Aşk ve sanat yaşamınızla ilgili konularda, hafta sonu daha keyifli. Yakın çevreden bayanların desteğiyle, istediğiniz huzura kavuşabilir, ruhsal anlamda sizi rahatlatacak iyileşmeler kaydedebilirsiniz. Hafta sonu, para almanız mümkün. Finansal ve psikolojik destekler, bir süredir bulunduğunuz kaostan kurtulmanıza yardım edebilir. Sınav sonuçlarını alabilir ve rahatlayabilirsiniz. Uzaklarda yaşayan kişilerden destek gelebilir. Yetenekli olduğunuz bir konuda öne çıkacaksınız. Çocuklarınızın sağlık durumu, keyifleri gayet iyi bu durum sizi mutlu ediyor.


Not: Yukarıdaki burç yorumları genel yorumlardır. Kişiye özel harita yorumu, doğum bilgileri ile gerçekleşmektedir. Kişisel haritaya baktırmak, danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com a başvurabilir, bu konuda bilgi alabilirler. (doğum saatinizi mutlaka belirtmelisiniz.) 

Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 
www.Facebook.com/TalinAgdere




  • Share:

You Might Also Like

0 yorum