DOLUNAY Oğlak burcunda ve haftalık burç yorumları...

By Talin Ağdere ile Astroloji - 03:39:00

DOLUNAY Oğlak burcunda!
Haftalık burç yorumları… 
(7 - 14 Temmuz 2014)

(özellikle yükselen burcunuzu okuyun)


Haftaya, Dolunayla giriyoruz. 12 Temmuz 2014 Dolunay Oğlak burcunda! 13 ünde ise Merkür Yengeç burcuna giriyor. Mantıktan uzak, duygularımızla karar verebilir, bazen de bu konuda yanlış kararlar alabiliriz. Devletle, toprakla, memleketle ilgili konularda bazı kararların netleşeceği söylenebilir. Özellikle, Aralık 2013 sonlarında başladığımız işlerin konuların sonuna yaklaşıyor, ne ektiysek onu biçiyoruz. Hayatımızla ilgili daha çok güven ihtiyacı artıyor. Kendimizi, ailemizi, sevdiklerimizi güvencede hissetmek istiyoruz. Dolunaydan itibaren 3 gün olaylar daha çok görünür hale gelir, büyür bizler de kaygılı, endişeli olabiliriz. Olumlu yönü ise, bazı şeylerin farkına varmak ve istemediğimiz şeyleri hayatımızdan temizlemeyi başarmaktır. 7-10 Güneş/Uranüs olumsuz açısı, her an öfkelenmeye sinirlenmeye müsait bir ortam yaratır, tartışmalar ayrılıklar anlaşmazlıklar da yaşanabilir. Başkalarını değiştirmeye çalışıp çabalamak nafile. 10 undan itibaren ise Güneş/Mars olumsuz açısı ile, kendinizle veya başkalarıyla savaş haline girebilirsiniz. her şeyden nem kapabilir, sabra tahammülünüz kalmayabilir. Bu enerjiyi bilinçli kullanırsanız olumlu sonuçlar alır önemli işlerinizi başarabilirsiniz. Aksi taktirde hastalık veya kaza olarak ortaya çıkabilir. Neyse ki, Güneş/Satürn ün olumlu açısı, konsantrasyonumuzu arttırarak sorumluluklarımızın altından kalkmamızı sağlayabilir. 13ünde yoğunlaşan etkiyle, Venüs/Mars olumlu açısı, yeteneklerinizi ortaya koymanızı sağlayabilir. Sanat, eğitim, reklamcılık, estetik konularında başarılar verebilir. Aşk, ilişkiler, ortaklı konularda dengeler sağlanabilir.

Petsi ve Salı: Ay Akrep burcunda, çok tutkulu olabilir, her şeyi sorgulayabiliriz. Aslında yaşamınızdaki veya kendinizdeki terslikleri görüp düzeltmek içinde iyi fırsatlar olabilir. Anlamlı ve güzel şeyler ortaya koyabilir, üretken olabiliriz. Aile toplantıları ve finansal konular için uygun dönemlerdir. Şüpheli yaklaşımlardan uzak durmalı, her şeyin altında bir şey aramamalısınız.

Çarşamba, Perşembe: ay Yay burcunda daha pozitif enerjiler içindeyiz, eğitim, seyahat, yolculuklar, yabancılar, basın medya ile ilgili konular öne çıkıyor, beklenen haberleri alabilirsiniz. Biraz huzursuz olsanız da, Güneş/Satürn olumlu açısı öyle veya böyle bir çıkış yolu verecek.
 

Cuma, Cumartesi: ay Oğlak burcunda Dolunay zamanı! Sorumluluklar artıyor, önemli işlerin baskısı büyüyor, ancak disiplinli, sıkı çalışma içine girmemiz gerekiyor. Oturarak iş bitmez. Toprağa, mala, mülke, ülkeye ait konular ön planda. Başkalarına karşı güvensiz duygular beslemek yerine, kendimize güvenimizi arttırmaz zorundayız, olayların sonuna kadar korkmadan sabırla gitmeliyiz. 


Pazar: ay Kova burcunda, çok şükür daha rahat ve özgürüz, bunun tadını çıkaralım, kendimize güvenelim, gereksiz karamsarlıklardan uzak duralım ve sevdiklerimizle beraber olup iyi vakit geçirelim.

Ateş + Öncü

KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) Özel hayatınız, ebeveyn ilişkileriniz yoğunlaşıyor. İçe çekilmek, evinizde vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Geçmişte yaşanmış olayların tekrar gündeme gelmesi, özel hayatınızı yapılandırmak söz konusu olabilir. Ev hayatıyla ilgili güvenliği arttırıcı bazı önlemler alınabilir. Ev değişirmek ya da evde yapılacak değişiklikler aile bireyleriye konuşmak istenilebilir. Çocukları ilgilendiren konular da ön plana çıkıyor, aile kalabalıklaşıyor. Evinizi sigorta ettirmek, alarm taktırmak, dış etkenlere karşı daha fazla önlem almak isteyebilirsiniz. 12 indeki dolunayda ise, annelik, evlilikle ilgili bir karar vermek yada sonuç almak mümkün. Toplumun önünde imajınız artabilir. Duygularınız daha görünür hale gelebilir, aile içinde daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Olumlu günler: 9,10,13 Temmuz.


Toprak + Sabit

BOĞA: (21 NİSAN 20 MAYIS) - 12 indeki dolunayda uzak çevrelerle ilgili konular var. Yolculuk zamanı geldi. Seyahatler, geziler, yabancılar gündeme gelebilir. Bu konudaki sorumluluklar artıyor, ancak bu dolunayla da akrabalara, yakın çevreyle buluşmak, konuşmak sevdiğiniz kişilerle bir arada olmak da çok güzel. Henüz tam olarak güven vermeyen kendinizi emin hissettirmeyen takıldığınız konularda var, yok değil ancak zaman içinde esnek davranarak, kişilerle sıcak ilişkiler kurarak sorunları gidermeye çalışabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularla ilgilenebilir, yetenekli olduğunuz konuda becerileri sergileyebilirsiniz. Fikirleri yazmak, yayınlamak için de güzel fırsatlar var. Yaratıcı bir konuda, sanat sektöründe çalışanlar, reklamcılıkla, medya içinde daha fazla yer alanlar için güzel günlerde denilebilir. Olumlu günler: 12,13 Temmuz.

Hava + Değişken

İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) 12 indeki Dolunayla, para kazançlarınızla ilgili bir sonuç alabilirsiniz. Resmi dairler, sigorta, primler, alım satım, kira, kontrat gibi konular gündeme gelebilir. Ev, emlak konularıyla ilgili bir karar verebilirsiniz. Finansal konuda biraz tedirgin de olabilirsiniz. Eve ait masraflar kredi kartlarında ödemeler artabilir. Başkalarından destek beklemek yerine kendi kendinize halletmeniz gerekebilir. Aşk hayatıyla ilgili çok hoş bir dönem. Keyfiniz yerine gelecek, hayatınızı denge altına alabileceksiniz. Çocuklarınızla ilgili bazı sorunlar çözülüyor. Gelişen olaylarla tedirginliği biraz üstünüzden atabilirsiniz. Yolculukları, organizasyonel işleri, işle veya eğitimle ilgili konuları yoluna koyabilirsiniz. Olumlu günler:7,8,13 Temmuz.

Su + Öncü
YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) Merkürün burcunuz girmesiyle, uzun bir süredir çocuğunuz veya yakın çevreniz, yolculuklarla ilgili konuları hayat geçirebilecek, aklınıza takılan konulara çözüm yolu bulabileceksiniz. Sözlerinizi ve ifadelerinizle dikkat çekeceksiniz. Yaratıcı çalışmalarınızı hayata geçirebilecek, mantıktan çok duygularınızla hareket edeceksiniz. 12 indeki dolunayla birlikte, özel ilişkileriniz ön plana çıkıyor. Birlikte vereceğiniz kararlar olabilir. Güç çekişmeleri de yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki kişinin size açmış olduğu dava ortaya çıkabilir veya sonuç getirebilir. Ancak duygularınızı kontrol etmekte başarılı olur ve karşınızdakini de anlamaya çalışır ve ortak bir nokta bulur iseniz, anlaşma yapabilirsiniz. Başkalarının gücünden faydalanarak kendi plan projelerinizi hayata geçirebilirsiniz. Bazı şeylerden kurtulmaya bakın. Olumlu günler: 7,8 Temmuz.
Ateş + Sabit

ASLAN: (23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS) 12 sindeki Dolunayda, geçmişle alakalı unutmak istediğiniz şeyler tekrar karşınıza çıkıp canınızı sıkabilir. İş konuları sıkıcı hale gelebilir. Başkalarının sorumlulukarı ile uğraşabilir, kendinize vakit ayıramayabilirsiniz. Takıntılar artabilir, güvensiz hissedebilirsiniz. Henüz kendinizi dilediğiniz gibi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Arkanızdan konuşan kişiler, dedikodular da artabilir. Bu dolunayla sezgiler yoluyla yada ortaya çıkan görüntüyle kimin iyi kimin kötü olduğunu daha iyi tahlil edebilir, neler olduğunu anlayabilirsiniz. Kalabalıktan uzaklaşıp kabuğunuza çekilmek iç sesinizi dinlemek, yoga, meditasyon, dua etmek iyi gelebilir. Üstünüze yapışmış yüklerin ne kadarını atabilirseniz o kadar rahatlayacaksınız. Olumlu günler: 9, 10 Temmuz.

Toprak + Değişken

BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)- Grup çalışmaları başlıyor, geleceğe dönük hedeflerinize daha çok umutla bakmak isteyecek, güvensiz yanları törpülemeye çalışacaksınız. Dostlar, ailevi gruplar arasında iletişim sağlamak size düşebilir. Eskiden beri gelen dostlukları tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Kimlerin sizin gerçek arkadaşınız olup olmadığını daha iyi tahlil edebilirsiniz. Grup içinde bilgi paylaşımı, dernek, cemiyet, klüp faaliyetleri dikkat çekebilir. İş toplantıları yapabilir, dostlarınızla, aile ve sosyal ortamlarla daha çok iç içe olabilirsiniz. 12 sindeki Dolunay da ise, yaratıcı çalışmalar ve işinizle ilgili bir sonuç alabilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Çocuklarınızın işiyle, eğitimiyle ilgili konular gündeme gelebilir. Kendinizi daha çok spora, yürüyüşe verebilirsiniz. Olumlu günler: 7,8,11,12 Temmuz.


Hava + Öncü
TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) Kariyerle ilgili gelişen olaylarda yeni kararlar verirken, duygularınızla hareket edebilirsiniz. Bu durum hatalı karar almanıza da sebep olabilir. Bu yüzden iyice düşünmekte fayda var. Ailenizi, geçmişinizi düşünerek adım atmak isterken, gerçekten ne istediğinizin bir kez daha farkına varmalısınız. Kariyerle ilgili seyahatler hayatınıza girebilir. Bu konularda eğitim almak yeni teknikler geliştirmek isteyebilirsiniz. Önemli kişilerden destek alabilir, toplantılar yapabilirsiniz. Basın medyayı ilgilendiren konular, yazışmalar gündeme gelebilir. Ailevi konular, kardeşlerle de ilişkiler artabilir. Toplumun önünde daha çok görünür hale gelebilirsiniz. 12 indeki dolunayla birlikte ise, geçmişten gelen bazı konuların, alışkanlıkların, şartlanmaların bugünkü yaşamınızı nasıl etkilediğini fark edebilirsiniz. İş ve ev arasında bir karar vermek durumunda kalabilirsiniz. Taşınmalar, yer, mekan değişimleri gündeme gelebilir. Olumlu günler: 9, 10, 13 Temmuz.

Su + Sabit

AKREP: (24 EKİM 22 KASIM) Haftanın ilk günü artık kendinizle ilgili değişiklikleri hayatınıza uygulayabileceksiniz. Kafanızı kurcalayan, takıldığınız bir konuda rahatlayabilir, üstünüzden bazı yükleri atabilirsiniz. Hafta ortası, hayata daha olumlu ve genişıdan bakmaya çalışacak, bazı şeyleri daha çok öğrenmek isteyeceksiniz. 12 deki dolunayla, uzaklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Yolculuklar, uzak ve yakın çevreler içinde yoğunlaşabilirsiniz. Yakın çevre ile de duygusal bağlar kurabilirsiniz. Eğitimle ilgili bazı sonuçlar netleşebilir. Seminerler, hukuksal konular gündeme gelebilir. Beklediğiniz bir haberi de almak mümkün. Özellikle uzaklarda yaşayan akrabalarla iletişime geçebilirsiniz. Olumlu günler: 7,8, 11,12 Temmuz.


Ateş + Değişken
YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) Bir süredir anlaşmalar yapmakta zorlanır hale geldiniz. Ancak Merkür'ün Yengeç burcuna girmesi ile, bu konular kolaylaşabilir. Projelerinizde destek alma şansınız artar. Resmi daireler, evraklar konusunda iyice okumak kaydıyla sorunları aşabilirsiniz. Bu dönem, kredi kartları borç ödeme, ya da kredi başvuruları gündeme gelebilir. Ailenin yardımı, mal mülk konuları, miras başkalarından elde edilen gelirler hareketlenebilir. 12 indeki dolunayla birlikte ise, bu konularda sonuçlar almak mümkün olabilir. Sorumluluklar artabilir. İş anlaşmaları, alım satım konuları, parasal güvence arayıcı baskın olacaktır. Grup yoluyla anlaşma sağlanabilir. Sağlık konularında daha önlemci olmakta fayda var, mide ve bağırsaklara dikkat etmelisiniz. Bir konuda size zarar veren tedavi türü varsa doktorunuza danışmalısınız. Olumlu günler: 9, 10, 13 Temmuz.


Toprak + Öncü
OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK)- Burcunuzda gerçekleşecek olan dolunayla, Aralık sonlarında başlamış olduğunuz işlerin sonuna geldiniz. Bitişler yaşanabilir. Her bitişin bir başlangıcı vardır. Artık bazı konuları toparlama zamanı, gereksiz olan yükleri atma dönemi. Kişisel kararlar alabilir, eşinizle veya ortağınızla bir karara varabilirsiniz. İş veya alım satımla ilgili anlaşmalar gündeme gelebilir. Yakın ilişkide bulunduğunuz kişilerden haberler de alabilirsiniz. Bazı önemli konuları konuşmak açığa çıkarmak, anlaşmalar yapmak içinde uygun günler olabilir. Danışmanlık hizmeti almak isteyebilir, yardım için bilir kişilere başvurabilirsiniz. Seyahate çıkmak, eşinizin ailesinden yardım, destek almak için de uygun günler. Hafta ortası, işinizle ilgili de olumlu bir süreç, iş arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Olumlu günler: 7,8, 11,12 Temmuz.


Hava + Sabit
KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) 12 indeki dolunayla birlikte, geçmişte bitmiş denilen bir konu tekrar gündeme gelebilir. İşle ilgili kafanıza taktığınız güvenli hissetmediğiniz konular tüm gerçekliğiyle canınızı sıkabilir. Kontrolünüzde olmayan gizli düşmanlıklar devreye girebilir. Geçmişte sağlama almadığınız iş veya sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. 1 kaç gün sıkılabilirsiniz. Ruh sağlığınızı zorlamayın. Bu olayla birlikte, çalışma tekniklerinizi geliştirebilir, iş güvenliğinizi daha çok sağlamlaştırmak için kolları sıvayabilirsiniz. Danışmanlarla bilir kişilerle konuşabilirsiniz. İş ortamında daha çok organize olmaya bakacaksınız. Duygularınızla hareket etmek yanlış olabilir işinizi sağlama alın, kanunlara, kurallara uygun hareket etmeli, bazı şeyleri sorgulamamalı, sorunları çözmeye yönelik anlaşmalar yapmalısınız. Olumlu günler: 9, 10, 13 Temmuz.


Su + Değişken

BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) Aşk hayatınız canlanıyor. Daha sıcak ve güvenli ilişkiler kurabilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte olabilirsiniz. Ailenizin şefkatinden, emeğinden, yardımlarından faydalanabilirsiniz. Çocuklarınızla daha kaliteli vakit geçirebilecek, birlikte eğlenebileceksiniz. Yaratıcı çalışmalarla daha çok görünür olabilirsiniz. Kabuğunuzdan çıkarak fark edilmeyi başarabilirsiniz. Kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Sevdiğinizden haber veya aşk teklifi alabilirsiniz. 12 deki dolunayla birlikte, geleceğe ait umutlarınız artıyor. Aynı ideali paylaşan kişilerle rahat edebilir, onlardan destek alabilirsiniz. İş kazanımları sonuç verebilir. Dernekler, gruplar, cemiyetlerle daha çok iç içe olabilirsiniz. Sanat projelerinde spor çalışmalarında başarılar var. Olumlu günler: 7,8, 11,12 Temmuz.


Not: Yukarıdaki burç yorumları genel yorumlardır. Kişiye özel harita yorumu, doğum bilgileri ile gerçekleşmektedir. Kişisel haritaya baktırmak, danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com a başvurabilir, bu konuda bilgi alabilirler. (doğum saatinizi mutlaka belirtmelisiniz.) 

Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 
www.Facebook.com/TalinAgdere

 
 


  • Share:

You Might Also Like

0 yorum