BAHAR HAFTASI (22 - 31 Mart 2015)

By Talin Ağdere ile Astroloji - 19:06:00


Güneş KOÇ burcunda!

21 Mart 2015 baharın başlangıcı olarak bilinir. 20 sinde gerçekleşmiş olan Güneş Tutulmasıyla birlikte hayatımıza yeni koşullar, gündemi hızlandıracak olaylar girer. 22 sinden itibaren Güneşin Koç burcuna girmesiyle daha canlı, aktif, yapıcı ve dinamik koşullar içinde olmaya başlarız. Hayat enerjisi olarak bildiğimiz Güneş Koç burcunda çok güçlüdür. İlerlemek çok daha kolay olacaktır. Merkür'ün hala Balık burcunda olması, bazı konularda bizi ikileme düşürebilir, dağınıklık yaratabilir. Bazı şeylere konsantre olmakta zorluk çekebiliriz ancak yaratıcılığımız da artar. Sezgisel konular yoğunlaşabilir. Ay büyüdükçe, ilerleyen günlerde, daha ciddi görüşmeler ve adımlar atmakta zorluk çekmeyiz. Para ve aşkı simgeleyen Venüs kısa bir süredir güçlü ve kendini gösteriyor. İddialı olduğu, vaatlerini yerine getirmekte zorlanmayacağı Boğa burcuna girdi. Daha ciddi görüşmeler, anlaşmalar, para imkanları da kaçınılmaz. Keyiflere para harcanması daha kolay olur. Venüs'ün de Neptün'le olumlu etkileşimi yoğunlaşıyor. Sanatsal faaliyetler, yetenekleri ortaya çıkaracak konular aktifleşir, çok daha yaratıcı oluruz. Sanatı, sanatçıyı, müziği, şiiri, her türlü aktiviteyi, estetiği ortaya çıkarır. Bu dönem, film, sinema piyasaları da canlanır, kaliteli diziler ve filimler vizyona girebilir yada çekimlere başlanabilir. Romantik yumuşak aşklar, arkadaşlık ilişkilerde sağlamlaşma mümkün.

Bugün ve yarın (22 - 23 Mart) AY güçlü olduğu Boğa burcunda ilerlemekte ve cazibeli Venüs'le etkileşimde olacak. Bu süreçte, mutlu ve neşeli bir enerji yayar. Aşk ve ilişkiler konusunda da yapıcı bir etkisi vardır. Maddi şans getirebilir, Keyifler, yeme içme isteği ve eğlence artar. Bu iki keyifli günü iyi değerlendirin. Özellikle 23 ünde ise Merkür'le iletişimi artacaktır. Çevre ile ilişkiniz, iletişimin çok fazla artacağı da söylenebilir. Yakınlaşma, ilişkilerde yumuşaklık öne çıkar. Güçlü Güneş Satürn'le güzel bir açıya girmeye başladı, iki hafta kadar etkili olacak. Bu dönemde, hayatınızı gözden geçirmek, yakaladığınız pozisyonları kontrol etmek isteyebilirsiniz. Sizin için önemli olan işler ön plana çıkacaktır. Merkür Balıkta biraz dağınıklık verse de, güçlü Güneşin Satürn'le olumlu etkileşimi sayesinde dikkat isteyen, disiplin gerektiren içlerde başarılı olabilirsiniz. Teknik ve zihinsel işler açısından olumludur.

24 Mart akşam üstü AY İkizler burcuna girecek, sabah saatlerinde açısız olacağından yavaş ilerleyebilir bazı şeylerin üstesinden gelmekte zorlanabiliriz ancak Akşam üstü çok hızlanacağız. 26 akşamına kadar ise, hareketli, aktif, sürekli iletişim halinde olacak ve hızlı hareket edeceğiz. Arkadaşlıklar, yakın çevre ile etkileşim, akrabalar, komşular, eğitim konuları, iletişim, medya sürekli aktif halde olacaktır. Merkür'le zorlayıcı açısından dolayı, hisler ve duygularınız sizi mantıklı davranmanız konusunda zorlayabilir. Ancak, Marsla olumlu etkileşimi görüşlerinizin etkili olmasını sağlayabilir. Daha net ve kararlı davranmak gerekir.

27-28 Mart AY Yengeç burcunda, ailevi konular, milli konular hassas durumlar var. Daha mantıklı düşünmek gerekiyor, çocukça kaprisler ve huzursuzluktan uzak durmaya çalışalım ve sıcak ortamlardan uzaklaşmayalım.

29 ve 30 Mart AY Aslanda, Güneş bir süre etkili olacağı Jüpiter'le çok güzel açılar almaya başlıyor. Ay Güneş ve Merkür'le de olumlu etkileşim içinde olacak. Devasa bir iyimserlik verir. Seyahat etmek, değerli kişileri ziyaret etmek, yabancılarla etkileşim artabilir, önemli anlaşmalar, kontratlar, görüşmeler mümkün. Çok güzel bir enerji verecek, gücünüz artar ve faydalı işler yapmanız kolaylaşabilir.

Aydınlık yarınlara doğru baharın enerjisiyle güzel haftalar dilerim. Sevgiyle kalın.

Burçlara etkisi:

Ateş + Öncü

KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) Canlı aktif ve enerjik bir dönemdesiniz. Kafa karışıklığı ve dağınıklığı biraz daha devam ediyor ancak sizin için önemli şeyleri yapmakta ve konsantre olmakta zorlanmayacaksınız. Parayla ilişkileriniz güçleniyor, yapıcı anlaşmalar yapabilirsiniz. Para harcamalarınız da artabilir, anneden, bayanlardan destek geliyor. İhtiyaçlarınızı karşılamakta zorlanmazsınız. 30-31 Mart Aşk ve ilişkiler açısından çok şanslısınız. Yeteneklerinizi vurguladığınız, organizasyon çalışmalarında başarılı olduğunuz, yaratıcı, hayattan keyif aldığınız, çocuklarınızla ilişkilerinizin iyi olduğu, daha çok sahnede olduğunuz bu günlerin tadını çıkarın. Doğum gününüz kutlu olsun.

Toprak + Sabit  


BOĞA: (21 NİSAN 20 MAYIS) - Bir çok projeyi gerçekleştirmek için uğraşlarınız sürmekte. Eşinize ya da hayat ortağınıza ait konular, geçmiş dönemde yapmış olduğunuz bazı aceleci ya da gereksiz tavırların yüzünden zorluklar yaşamaktasınız. Ancak Venüs'ün burcunuzda olması ile destek almanızı kolaylaştırıyor. Özellikle bayanlardan, sevdiğiniz kişilerden destek görmeniz mümkün. Belki bir süre daha bazı şeylerden kısıtlanabilirsiniz ancak kendinizi bazı konularda da yapıcı ifade edebilirsiniz. Endişelerden evhamlardan uzak durmaya çalışmalı, bazı şeyleri akışına bırakmalı ve sağlığınızı güçlendirerek direncinizi arttırmalısınız. Bünyenizi kuvvetlendirecek farklı bir besin programı uygulamalısınız. Güzel ve estetik görünmek bu dönemde, kendinizle ilgili değişiklikler yapmak çok daha kolay.
 
 
Hava + Değişken

İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) Güneşin Koç burcuna girmesi hayat enerjinizi güçlendiriyor. Gruplar içinde çok daha aktif olacak ve kendinizi daha rahat ifade edeceksiniz. Arkadaşlar, dostlar, topluluklar içinde görünür olacağınız ve keyif alacak bir dönemdesiniz. Aşk hayatınız aslında çok güçlü ancak sizi içinize kapatacak ve duygularınızı ifade etmenizi zorlaştıracak konular ve durumlar içindesiniz. Çeşitli yardımlar yapmanız ve almanız da mümkün. Bazı şeyleri içinize atıyor ve ifade etmek gündeme getirmek de istemiyorsunuz. Aşka sevgiye her zamankinden çok ihtiyacınız var. Ancak kendinizle barışık olmanız, içinizdeki sevgi tohumlarının güçlü olması bazı şeylerin önemsizliğini ve geçici olduğunu da vurguluyor olmalı. 25inden itibaren sürekli iletişim içinde olacaksınız. Sürekli konuşma, anlatma, eğitim, kişilerle diyaloglar kendinizi ifade etmenizi kolaylaştıracak.

Su + Öncü  


YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) İş hayatınızda canlılık söz konusu. Bazı projelerin gerçekleştiğini söylemek mümkün. Daha çok dış dünyaya açılmak, farklı çevrelerle iletişim var. Toplantılar, keyifli görüşmeler, güçlü kişilerden gelen destekler mümkün. Para artışları mümkün. Sevdiğiniz dostlarla birlikte olmak, konuşmak, partiler, sürprizler gündeminize neşe katacak. 30, 31 Mart iş için yapıcı günler. Bu günlerde iş anlaşmaları, olumlu gelişmeler mümkün. Pek çok iş gerçekleştirme zamanıdır. Bu günlerde endişe ve korkulardan uzaklaşmak, kendine güvenmek mümkündür, bu günleri ve 23 Mart'ı iyi değerlendirin. İş hayatında uzun vadeli yeni adımlar atmanız ve anlaşmalar imzalamanız mümkün olabilir.

Ateş + Sabit

ASLAN: (23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS) Dış dünyaya açıldığınız, farklı çevrelerle kendinizi ifade ettiğiniz günlerdesiniz. Mesleki yaratıcılığınız artarken, kendinizi de ifade etmeniz kolaylaşıyor. Sanatsal yönleriniz, yaratıcılığınız daha belirgin. Herkes tarafından da fark edildiğiniz, ilişkileri sıcaklaştıran eğlenceli partilerin gerçekleştiği, keyfinizin arttığı bir dönem. Ancak Merkür Balık'ta ilerlerken bazı görüşlerinizi ifade etmekte, gerçekçi olmakta zorlanabilir daha duygusal davranabilirsiniz. Yine de imkanlarınız artarken akılcı çalışmalar yapmanız da mümkün. 30, 31 Mart günü kendinizden çok emin, hayattan keyif aldığınız günlerde olacaksınız. Aşkta, organizasyon çalışmalarınızda, kendinizi gösterdiğiniz konularda çok daha başarılı olabilirsiniz. Yeni anlaşmalar her an kapınızda.
 
Toprak + Değişken

BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)- Ortaklı konular, risk getiren faktörler, başkalarıyla ilişkiler oldukça zorlamış olmalı. Ancak farklı çevrelerden, yurt dışından gelen sıcak gelişmeler de sizi keyiflendiriyor. Ailenizin yapıcı etkileri sizi her an destekliyor, yalnız değilsiniz. Çok kısa sürede onların yardımlarını görebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiler, ortaklarınız ya da eşinizin karmaşa yaşadığı şu dönemlerde birbirinize destek olmanız kısa bir süre sonra güçlenmenizi sağlayabilir. 24 ünden itibaren kariyerle ilgili konular, iş anlaşmaları, kardeş veya akrabalarla işbirliği içinde olmanız mümkün. Hafta sonu daha çok aile yakını dostlarla birlikte olacaksınız. 30-31 Marttan itibaren ise, yurt içi veya dışı yolculuklar, hukuki konular, seyahatler, resmi daireler, bankalarla yoğunluklar aktifleşiyor, çok hareketli bir döneme gireceksiniz.

Hava + Öncü

TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) Ortaklı konular yoğun. Evlilikler, ikili ilişkileri yeni koşullar mümkün. Anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Karşılıklı etkileşimler artıyor. Hukuki süreçler varsa, olumlu bir döneme girebilirsiniz. Bu ay bayanlardan destekler mümkün. Fazla zorlanmadan elde edeceğiniz para, gelir elde edilebilir. Hediye alabilirsiniz. Ortaklardan, eşten gelen paralar mümkün olabilir. Sağlığınıza karşı da biraz daha özen göstermelisiniz. 22-23 ünde bayanlardan destek almanız mümkün. Duygusal açıdan yapıcı bir dönem. 30-31 Martta hukuki süreçlerde canlanma söz konusu, Resmi dairlerle, devlet bağlantılı mekanlarla sürekli iletişim içinde olabilirsiniz. Cinsellik, dürtüler çok daha güçlü olacak bu dönemde. Ancak bu dönem, ilişkilerin basitliğin ötesinde değerli manalar ifade etmesi de mümkün olabilir. Ortaklı parasal konular, mallar, anlaşmalar açısından da hareketli bir dönem.

Su + Sabit

AKREP: (24 EKİM 22 KASIM) Günlük işlerinizdeki aktivasyon devam etmekte. Güneşin Koça girmesiyle, yeni işler gündeme gelebilir. Özellikle 20 Mart Güneş Tutulmasının ardından, koşuşturmalı ve başkalarının sorumluluklarını fazlaca yüklenebileceğiniz bir döneme giriyor olabilirsiniz. Yaratıcı fikirlerinizi harekete geçirmekte zorlanmayacaksınız. İş birlikleri, anlaşmalar, eşinizle veya ortağınızla yapılan konuşmalar oldukça yapıcı. Anlaşma içinde olmanız ona söz geçirmeniz mümkün olacak. Aşk ve ilişkiler adına olumlu gelişmeler var. Özellikle gıda sektörü ve ya sanat ile ilgili bir işteyseniz başarılar sizi bekliyor. 23 ünü çok iyi değerlendirin. 30-31 Mart ise kariyer ve anlaşmalar açısından çok olumlu günler, finansal anlaşmalar mümkün. Yeni görev ve alacağınız sorumluluklarla kendinizi daha iyi ifade edebilir ve gösterebilirsiniz.

Ateş + Değişken

YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) - Güneşin Koç burcuna girmesiyle oldukça yapıcı bir döneme giriyorsunuz. Belki ailevi konular, karışık durumlar devam ediyor ancak, kendinize olan güveniniz de artacak ve cesaretiniz yerine gelecek. İşinizde olumlu gelişmeler dikkat çekiyor. Para kazançları, aşkla olan ilişkileriniz gayet yapıcı. Güzelleşmek istiyor ve sağlığınıza da dikkat ediyorsunuz. Ancak 22-23 ünde diyetinizde dikkat etmekte zorlanabilirsiniz. 30-31 dan itibaren çok yoğun bir iş dönemine giriyorsunuz. Para kazanacak ve ihtiyaçlarınızı gidermek için harcayacaksınız. Gardırobunuzu yenileyebilir, kendinize güzel kıyafetler alabilirsiniz. Babanız, güçlü ya da otorite sahibi kişilerle de görüşmek anlatmak isteklerinizi açıklamak ve kendinizi ifade etmek zor olmayacak. İş anlaşmaları mümkün. Güçlü bağlantılar kurulabilir. Çocuklarınızı çok daha yapıcı günler bekliyor.

Toprak + Öncü


OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK)- Aile içindeki aktivasyon çok hızlanmış. Özel hayatınız, anne, baba, ebeveyn ilişkileri ve hızlı ilerleyen koşullar var. Enerjinizi bu konular üzerinde yoğunlaştırıyorsunuz. Çok önemli konuşmalar ve toplantılar yapabilirsiniz. Bitişler ve başlangıçlar var. Babanızla ilgili yeni süreçler gelişebilir. 22,23 Mart çok yetenekli keyifli olduğunuz günler. Çocukların yapıcı çalışmaları var. Yaratıcılığınız fark edilecek. Keyfini çıkartın. 30, 31 Martdan itibaren ise, yakın çevrenizi ilgilendiren kardeşlerinde içinde olacağı konulara yoğunlaşabilirsiniz. Mal mülk konuları, evle ilgili sorunlar, geçmişten gelen konular halledilmesi gereken süreçler olacak ve çok hızlanacaksınız. Özellikle bu ay aşk ve ilşkilerin çok hoş olduğu dönemler. Bebek sahibi olmak içinde harekete geçebilirsiniz. Kalıcı birliktelikler mümkün belkide çok önemli kararlar alabilirsiniz. Sahnede olacak ve yeteneklerinizi çok iyi kullanacaksınız.

Hava + Sabit

KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) Keyfiniz son derece yerinde, bir çok işi bitirdiniz. Evinizde çok daha huzurlu bir dönem başlamış. Yer değişimleri, hareketlilik, taşınmalar mümkün. Dekorasyon çalışmaları eviniz için aldığınız güzel objeler, değerli eşyaları düzenlemektesiniz. Yakın çevre, akraba ve komşularla iletişim çok yoğunlaşmış. Özellikle 22,23 ünü evinizde dinlenerek, huzuru bularak geçirebilirsiniz. Evde güzel misafirliklerde mümkün olabilir. 30-31 inde eşinizle birlikte çok keyifli bir sürece giriyorsunuz. Taşınabilirsiniz, bayanlardan, eşinizden destek görebilirsiniz. Ev, evlilikle ilgili süreçler yoğunlaşmış olmalı. Eksiklerinizi gidererek tüm hazırlıklarınızı tamamlayacaksınız. Eşyaları taşımak, yerleştirmek ve düzene girmek, pratik olmak, karışıklıkları çözmek adına yapıcı günler geliyor.

Su + Değişken

BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) Yakın çevre ile ilişkileriniz, komşular, yakınlar, kardeşlerle etkileşim çok daha olumlu ve yapıcı bir şekilde devam etmekte. Para kazançlarınız aynı zamanda harcamalarınız da çok yoğun. Evle ilgili planlarınızı hayata geçirmek, mal mülk para, gelir getirecek iş alanları ilerisi için güvence verecek şeyler üzerinde düşünmek, yatırım planları yapmak mümkün olabilir. Eğitimle ilgili çalışmalara ağırlık verilebilir, daha akılcı ve pratik çözümler elde etmek mümkün. Sınavlarınız, eğitimle ilgili konular bu dönemler yoğunlaşabilir ancak hızlı çözümler elde edebilirsiniz. 30-31 Marttan itibaren yeni iş anlaşmaları da yapmanız mümkün olabilir. Çok yapıcı bir dönem. Yaratıcılığınız artarken, bir çok işi başarmanın enerjisini de yoğun yaşayacaksınız. Bu dönemden sonra paranızın bereketi artacak.

Not: talinagdere@hotmail.com başvurabilir, bilgi alabilirsiniz.
Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 






  • Share:

You Might Also Like

0 yorum