5 Mart 2015 Başak burcunda Dolunay

By Talin Ağdere ile Astroloji - 10:31:00

gorgeous

5 Mart 2015  saat 20:05 de Başak burcunda Dolunay gerçekleşecektir. Dolunaylar sonuç alma dönemidir. Daha önce başlamış olan olaylar bu dönemlerde artık neticelenmeye başlar. Sağlık,  düzen, hizmet, detay gerektiren konular ön planda! Özellikle Ağustos sonunda ve 19 Şubat 2015 dönemi hayatınıza giren olaylar, sağlık, iş konuları, yoğun ve detaylı çalışmalar, hayvanlarla ilgili konular bu dolunayda büyüyebilir ve ne yapılacağına karar vermek için çözüm üretilmesi gerekir. Dolunaylar streslidir, olayların tüm çıplaklığıyla karşınıza çıktığı dönemlerdir, yük bindirir, atmak ve kurtulmak istenir, temizlik yapmak bu işleri bitirmek, sonuca gitmek yükten kurtulmanızı sağlayacaktır.Koç burcundaki hareketlilik, yeniliklerin hayata geçtiğini göstermekte, ancak çok hızlı gelişen bu süreçte Güneşin Balıkta olması, bazı şeylerin henüz netleşmediğini ve bulanık olduğunu da ifade etmekte. Bu durum kişilerde huzursuz bir ruh haline neden olacaktır. Ancak dolunay bazı olayları netleştirecek ve neyin ne olduğunu anlamaya başlayacağız. 20 Mart civarı, Güneş Koç burcuna geçince ise, yeni olaylar hayatımıza giren yenilikler çok dikkat çekici olabilir.

Dolunay haritasında ise, güçlü Mars ve güçsüz Venüs Uranüs’le kavuşumda ve  Jüpiter’le çok iyi açıları var. Doğru bildiğiniz konularda savaşmayı tercih edebilirsiniz. Çok zor görünen konularda mücadeleye girişmek çok kolay olabilir. Yüreklilik cesaret ve açıklıkla görüşmeler yapmak önemli mesajlar vermek bu dönemin konularıdır. 7-8 Mart civarı ise, ani durumlar aceleci hareketlere sürprizli hadiselere tanık olabilirsiniz. Bu dönemde plan yapmak uygulamak imkansız gibidir. Hayatınızda gelişen olaylara ani tepkiler verebilirsiniz.  Özgür kalma isteği, itirazlar, acele hareketler söz konusu olabilir. Eğer bu güçlü enerjiyi faydalı bir şekle dönüştürebilirseniz, Jüpiter’in de yardımıyla güçlü ve sağlam ataklar yapabilirsiniz. Dolunay Başak burcunda gerçekleşeceği için, bağırsak, sindirim ve sinir sistemi rahatsızlıkları, mide yanması, hazımsızlık, gaz rahatsızlıkları olabilir. Balıktan alınan zıt etkiyle de ayak hassasiyeti görülebilir. Genel olarak da bulaşıcı, virütik hastalıklar tekrar gündeme gelebilir. Burcu veya yükseleni Başak, Balık, Yay ve İkizler bu dolunayın daha fazla etkisi altında olabilirler.

Burçlar ve Dolunay:

Ateş + Öncü
KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) Önemli projelerinizi hayata geçirmektesiniz. Hızlı gelişen aşklar, ilişkiler, iş ortaklıkları gündeminizde ancak bazı konularda henüz netleşmedi, egonuzu tam olarak ortaya koymakta zorlanıyorsunuz, henüz emin olmadığınız konular var. Bu dönem kendinize dürüst olmak çok önemli ancak bu şekilde eksik ve doğrularınızı bulabilirsiniz. Dolunay ise, ev, annelik, hizmet, sağlık ve iş konularına yoğunlaştırıyor. Geçmişe yönelik konularda üstünüzden bir yükü atıyorsunuz. Sağlığınıza da özen göstermenizi öneririm, öncelikle Marsın verdiği enerjiyle, cesaretle aşırı risklere ve aceleci tavırlara dikkat etmelisiniz. Mide-bağırsaklarınızı koruyun.  20 Marttan itibaren her şey daha farklı olacak. Geçmişi bırakıp, geleceğe yöneleceksiniz.

Toprak + Sabit
BOĞA: (21 NİSAN 20 MAYIS)  - Geçmiş yıllardan ya da dönemlerden gelen halledilmemiş sorunlar, kızgınlıklar, bilinçaltına yerleşmiş konular sizi rahatsız etmiş. Kendinizi daha çok geri planda kalmış gibi hissediyorsunuz. Çevrenizdeki kişiler bunu anlayamaz. Platonik ya da henüz açıklamak istemediğiniz aşklar da gündeminizde olabilir. Birçoğunuz ise, seyahatler, işinizle ilgili sorumluluklarınız yüzünden sosyal ortamlardan uzak kaldınız. Dolunayla ise, endişeli olduğunuz, aşk hayatınızla ilgili bir konuda mantıklı bir karar vermek durumunda kalabilirsiniz.  Size yük olan bir ilişkiyi üstünüzden de atabilirsiniz. Çocukların veya sizin hobisel faaliyetiniz varsa bu konuları daha pratik bir şekilde çözüme ulaştırmaya çalışabilirsiniz. Akışta kalmak, dua, meditasyon, yoga, nefes çalışmaları yapmak faydalı olacaktır.

Hava + Değişken
İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) Gruplar, etkinlikler, sempozyumlar, fuarlar dernek faaliyetleri yoğunluk kazanmış olmalı. Aniden arkadaşınızla bir yakınlaşma gündeme gelebilir ancak henüz bu dostluğun veya aşkın tam olarak nereye gideceğini anlamak için zamana ihtiyaç var. Eğitimle ilgili çalışmalarınız oldukça yaratıcı ve başarılı görünüyor. Başak dolunayında ise, ev ve özel hayatınızla ilgili bazı işleri bitirmeniz, çalışmalar yapmanız, evde bir takım düzenlemeler yapıp gerekli gereksiz her şeyi ayırıp yüklerden kurtulmanız mümkün. Evde iş yükü ağır gelebilir, çok fazla detaylara takılmak zor olsa da, pratik bir şekilde çözeceksiniz. 20 Marttan itibaren keyifli toplantılar var.

Su + Öncü
YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) Kariyerle ilgili konular, anne, baba çocuklarla ilgili meseleler yoğun. Çok hızlı gelişen olaylar, işle ilgili kaygılar, yolculuklar, yoğun iş temposu hayatınızı farklılık kazandırmış olmalı. Başak dolunayı size yolculukları anlatıyor olabilir. Eğitim çalışmaları, kurslar, kardeşlerle ilgili konular, sürekli iletişimde olmak durumunda kalabilirsiniz. Uzak yollardan birileri evinize gelebilir ya da siz gidebilirsiniz. Deniz aşırı ülkeler, Uzakdoğu, din temaları konularınızın içinde. 20 Mart'tan itibaren her şey çok daha hızlı gelişecek. İş anlaşmaları gündeme geliyor. Para kazançlarınız artıyor, keyifli ortamlar ve etkinliklere katılabileceksiniz.

Ateş + Sabit
ASLAN: (23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS) Enerjiniz yüksek ancak güneşin Balıkta olması dağınıklık veriyor. Harekete geçme ve geçememe arasında gel-gitler yaşamaktasınız. Dolunay ise finansal konulara yoğunlaşmanızı sağlıyor. İkili ilişkiler, yolculuklar, akademik, hukuki konular, stajlarla ilgili bazı kararlar alabilirsiniz. Sergilere, sempozyumlara katılabilirsiniz. Daha çok uluslararası ticaret, basın, medya bağlantılı işlerle sesinizi duyurabilirsiniz. Olaylara bakış açınızda değişti, farkındalığınız artıyor. Özellikle 20 Marttan itibaren çok hızlanıyorsunuz. Değişik çevreler, farklı ülke ve kültürlerle yoğunlaşabilirsiniz. Seyahat kararı alabilirsiniz. Eğitiminiz veya iş anlamında hayatınızı bir nevi yapılandırmak isteyerek, harekete geçebilirsiniz.

Toprak + Değişken
BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)- Burcunuzda bir dolunay gerçekleşiyor. Bir süredir karşıdaki kişilere bağlı hareket etmektesiniz. Hayatınızı yönlendirmek tek başına kararlar almak ve harekete geçmekte zorlanıyorsunuz. Sizi karmaşaya sokan durumlar, zayıflık, güvensizlik aşırı hassasiyet kafanızı karıştırıyor. Karşınıza çıkan kişilerin dağınık hayatları sizin de cesaretinizi kırıyor. Tedaviler, operasyon gerektiren konular, ortak paylaşımlar, işte beklentiler, krizler, alacak-verecek meselesi, krediler borçlar yoğunlukta. Ancak 20 Marttan sonra değişen koşullar da var. Daha enerjik olacaksınız. Cesaretle bazı şeylerin üstesinden gelebilmek için harekete geçebileceksiniz. Hiç beklemediğiniz zaman ve yerlerden, otoritelerden, güçlü kişilerden gizli yardımlarla karşılaşabilirsiniz. Kardeşiniz ya da akrabanız la iş ilişkilerine, ticari konulara daha çok eğilebilirsiniz.

Hava + Öncü
TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM)   Hayatınızda anlaşmalar, sözleşmeler, kontratlar yoğunlaşmış olmalı. Ancak henüz netleşemediğiniz bir türlü imza atamadığınız konular da var. Dolunayla birlikte, işinizle ilgili, uzun süredir düşündüğünüz bir konuyu aydınlatabilirsiniz. Bazı şeyleri anlamanız kolaylaşabilir. Geçmişin yükünü de atabilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat etmeli, beslenmenize özen göstermelisiniz. 20 Mart'tan itibaren, anlaşmalar hızlı bir şekilde hayata geçebilir. Danışmanlık hizmetleri, hukuki konular, ortaklıklar, evlilik anlaşmaları gündeminizi hızlandırabilir. Para elinize geçebilir.

Su + Sabit
AKREP: (24 EKİM 22 KASIM) Spor çalışmaları, günlük sorumluluklarınız, işle ilgili yoğunluklar devam etmekte. Enerjiniz artıyor. Sağlıkla ilgili konular, yemek yeme alışkanlıklarınız bugünlerde sizi rahatsız ediyor olabilir. Özellikle bu hafta ufak tefek kazalara, sakarlıklara, tansiyon sorunlarına karşı daha dikkatli olmalısınız. Dolunayla birlikte, gelecekle ilgili amaçlarınız, hedefleriniz konusunda daha hassas olabilirsiniz. Grup etkinlikleriniz yoğunlaşabilir. Arkadaşınız dostlarınızın konularıyla daha çok yoğunlaşabilirsiniz, onların huzursuzluğu sizi üzebilir.  20 Marttan itibaren iş koşullarınızı çalışma tekniklerinizi düzenlemek için harekete geçebilir, fiziksel randımanı arttırmak için yeni bir diyet ve ya iş programına başlayabilirsiniz. 

Ateş + Değişken
YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) - Evdeki işler henüz bitmemiş, netleşmeyen ve hayal kırıklığı yaratan konular hala devam etmekte. Özel hayatınız, ebeveyn ilişkileri karışıklık yaşamanızı sağlıyor. Dolunayla birlikte, uzun süredir yaşadığınız ev ve iş arasındaki zorluklardan, ailevi yüklerden kurtulabilirsiniz. Elinizdeki işleri bitirmek, toparlamak fırsatı yakalayabilirsiniz.  Ani aşklar başlamış olmalı kalıcı olup olmadığını anlamak için zamana bırakmakta fayda var. 20 Marttan itibaren enerjiniz güçleniyor, sizi karmaşaya sürükleyen konulardan kurtuluyorsunuz. Spor, hobiler, sergiler, partiler, geziler, yürüyüşler başlıyor. Kendinizi gösterecek, daha çok tanınma fırsatı yakalayacaksınız. Spekülatif konulara çok fazla eğiliyor olmalısınız ancak aşırı riskli kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Toprak + Öncü
OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK)-   Uzun süredir, aile içindeki yoğunluklar işleriniz devam etmekte. Ebeveynlerle birlikte yapılan çalışmalar, evinizi düzenlemek, toparlamak, dekorasyonla ilgili konular, misafirlikler yoğunlaşmış. Dolunayla birlikte, yakın çevreniz, kardeşinizle ilgili bir süredir yaşadığınız karmaşadan ve yükten kurtulmanız mümkün. Finansal konular anlaşmalar daha net ve görünür hale gelebilir. 20 Marttan itibaren ise, keyifli bir döneme giriyorsunuz, artık daha çok keyif alabilecek, yapılan işlerin somut verilerini görmeye başlayacaksınız. Çocuk yapma planlarınız varsa bu konulardaki çalışmaları hızlandırabilirsiniz. Aşk hayatınız olgunlaşmaya başlayabilir. Anne babayla etkileşim artıyor, onlardan her türlü konuda destek alabileceksiniz.

Hava + Sabit
KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) Kardeşlerinizle etkileşim artmış olmalı. İletişim, eğitim, sergiler, hobisel faaliyetler konusunda çok yoğunlaşmışsınız. Çocuklarla veya aşk hayatınızla ilgili projeleri hayata geçirmek için yoğun uğraşılar içindesiniz. Dolunayla birlikte uzun süredir kafanıza taktığınız finansal bir konu ya da sigortayla, devlet dairesiyle, ödemelerle ilgili bir problem gündeme gelebilir. Yoğunluktan sağlık sorunlarınızı dikkate almayı unutmayın. 20 Marttan itibaren yolculuk planlarına hazırlıklı olun, kardeşle akrabayla iletişim, etkileşim artabilir.  İş yoğunluğunuz artsa bile huzurunuz da yerine geliyor. Ailenizle evde keyifler yapmak için vaktiniz olacak. Uzun zamandır görmediğiniz ve özlediğiniz bir yakınınıza kavuşabilirsiniz.

Su + Değişken
BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) Ev hayatınız, kardeşleriniz, anne babanızla ilgili endişeli olduğunuz konular devam etmekte. Yaratıcısınız, bir çok proje var hayata geçirmek istediğiniz bir yanda da finansal konulara çare aramaktasınız. Kazançlar az, yapmak istediğiniz projeler ve harcamalar çok. Dolunayla birlikte,  henüz netleşmeyen projeleriniz hakkında danışmanlık almak isteyebilirsiniz. Hukuki bir konu henüz netleşmemiş olmalı. Kafa karışıklığı sürebilir, ancak 22 Marttan itibaren, eğitimden, işten gelen kazançlar artabilir. Yeni para kazanma yollarını yaratıcı yönlerinizi harekete geçirebilirsiniz. Yakın çevreden destek görecek daha rahat bir sürece gireceksiniz. Eğitim çalışmalarınız varsa başarılı bir döneme giriyorsunuz. 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum