Balık burcunda DOLUNAY!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 02:33:00

29 Ağustos 2015 saat 21:36 civarı Balık burcuna Dolunay gerçekleşecektir. Özellikle, Şubat sonu başlayan ve 16 Ağustos’tan itibaren hızlanan olaylar bu dönemlerde bir sonuca ulaşırlar. Yeni Aylarda başlama, Dolunaylarda ise hasat toplama, sonuç alma ve karar verme dönemleridir.  Güneş ve Ayın karşıt yaptığı bu dönemlerde, şartlar tüm netliği ile oluşmuştur ve görünür haldedir, karar aşaması gelmiştir. Bu zıt iki enerji kişisel ihtiyaçlarla başkalarının şahsi ihtiyaçlarının çatışması anlamına gelir.
Balık burcundaki Dolunay esnasında, Jüpiter’in Başak burcunda Güneş'le etkileşimi, gelecekle ilgili konularda umut, kişisel gelişim açısından önemli bir süreçte olduğumuzu anlatmakta ancak kısa bir süre için ise belirsizliğin devam ettiğini de göstermekte.  Yardım etme, merhamet hisleri yoğunlaşır. Karşınızdaki kişilerin ihtiyaçları ile sizinkiler çatışabilir. Plüton’la da olumlu açı alması, güç kararlılık kazanma hırsı ve anlayış verebilir. Hayatınıza bir form vermek, hizmet etmek insanlarla olan ilişkilerinizde kendi gücünüzü göstermek ve karşınızdaki kişilere iyi ve güçlü bir etki bırakmak en büyük amacınızdır. Güneşin Neptün’le karşıtında, bir yandan (ay/Neptün) aşırı iyimser hayırsever, yardım etmeye hevesliyken diğer yandan ise belirsizlikler, karmaşalarla dolu 5-6 gün yaşarsınız. Zor durumların üstesinden gelici ve kendinize güvenen bir ruh halinde olmayabilirsiniz. Anlaşmalar, görüşmeler karışık bir hal alabilir. Yine de bu etki geçince güveniniz yerine gelecektir. Bu dönemde sanatsal ağırlıklı konular, sanatçılar, etkinlikler, konserler, sportif faaliyetler, manevi temalar önemli olabilir. Sevdiklerinizle bir arada olabilir onların yardımlarını görebilirsiniz. Mistik konulara ilgi artabilir. Rüyalar, dualar, inançlar önemini arttırabilir. Duygusal fanteziler, romantik aşklar gündeme gelebilir.  Çok fazla yardım etmek, fedakârlık, kurban olma, başkalarını kurban etme gibi temalar yoğunlaşabilir. Bu Dolunaydan en çok Balık, Başak, İkizler, Yaylar etkilenebilir.
Dolunay ve Burçlar:
 
KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – Balık burcundaki dolunayla bugünlerde, evle, özel hayatınızla anne ya da annelikle ilgili karışıklık, dağınıklık yaşayabilirsiniz. Bazı gizlilikler ortaya çıkabilir. Anlaşmak, ortaklık kurmak, inisiyatif almak isteyebilirsiniz. Cesur ve girişimci genç kan oluşunuz işlerinizi kolaylaştırabilir. İşinizle ilgili gelişen olaylar var. Medya bağlantılı konularda parlayabilir, şansınız açılabilir. Kariyerle ilgili konularda yenilenmeyi yeni bir işe başlamayı düşünebilirsiniz. Merhametli olacak, ailenize yardım eli uzatacaksınız. Anneniz bu aralar hassas bir durumda ona karşı da besleyici olmalı, duygularını anlamaya çalışmalısınız. Fark edildiğiniz bir dönemdesiniz, artık kendinize güveniniz gelsin. Kardeşlerle anlaşmak ortaklık kurmak size çok şey kazandırabilir. İşle ilgili bağlantılar, anlaşmalar sözleşmeler gündeme gelebilir. Önemli konularda danışmanlık ya da tavsiyeler almak isteyebilirsiniz. 2,3 finansal konularda olumlu gelişmeler var.
 
BOĞA: (21 NİSAN– 20 MAYIS) – Dolunayla birlikte yakınlarınıza dostlarınıza karşı daha hassas ve yardımsever tavırlarınız dikkat çekiyor. Dostlarınızın da kıymetini anlayabilirsiniz. Arkadaşlıklar, dostlarınızla olan birlikteliğiniz artarken, bazı olaylar sizi daha temkinli olmaya itiyor. Bu günlerde aşk hayatında ve çocuklarınızla ilişkilerinizde birlikte olmak ihtiyacı artabilir. Özel ilişkilerinizde daha seçici olabilirsiniz. Yetenekleriniz ve yaratıcılığınızın ön plana çıkması ve fark edilmeniz mümkün. Çocuklarınızdan babanızdan destek alabilirsiniz. Kendinizi çok daha iyi ifade edeceksiniz, cesaretiniz yerine geliyor. Bu dönem konser, sergi, sempozyumlara, partilere katılabilirsiniz. Daha keyifli ortamlar içindesiniz. Aile içindeki hareketlilik heyecan yaratabilir, geçmiş konuları konuşmak evde çalışmalar yapmak gerekebilir. Merkür’ün iş evinize girmesiyle, yetenekleriniz doğrultusunda ele aldığınız faaliyetler artabilir, işiniz yoğunlaşabilir.  Bu konuda görüşmeler yapabilirsiniz. 1-5 sipariş alabilirsiniz, elinize para geçebilir.
 
İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Balık burcundaki dolunay, iş ve ev arasında kalmanızı ve bu durumun yaratacağı hassasiyeti, dağınıklığı anlatıyor olabilir. Toprak ve mallarla, ev hayatıyla ilgili konular gündeme gelebilir. Anne veya babayla iletişimde sizi hassas kılan ve karmaşa yaratan durumlar var.  Bu dönemde geçmişin temizliğini yapmak, bazı yüklerden kurtulmanız size rahatlık verecektir. Hassas ve yardımsever tavırlarınız toplum önünde fark ediliyor. Gelişkin becerileriniz sayesinde bir çok işin üstesinden gelebilirsiniz. Akraba, arkadaş ilişkileri yoğunlaşabilir. Yakın çevre ile heyecan verici iletişim artıyor. Karşılıklı yardımlaşmalar var. Çocukların eğitimiyle ilgili düzenlemeler gündeme gelebilir. Aşk hayatında dengeyi oturtmaya çalışıyorsunuz. 6,7 elinize geçen parayla evinizin ihtiyacını karşılayabilir, ihtiyacınız olan bir şeyi alabilirsiniz.
 
YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) – Balık burcundaki dolunay, yakın çevre ve uzaklarla farklı çevrelerle ilgili yoğunluk ve karışıklıkları anlatıyor olmalı. Kardeşler ve akrabalarla oldukça iletişiminiz artıyor. Seyahat planları iş amaçlı ziyaretler gündeme gelebilir. Yakınlarınızın sorunlarıyla da yakından ilgilenebilirsiniz. Bu dönem birbirinize destek olmak size fayda getirecek. Bu dolunayla onlardan bir haber almanız ve yolculuk kararı vermeniz mümkün olabilir. Deniz yolculukları hareketlenirken, finansal piyasaların tutarsızlığı ve istikrarsızlığı yüzünden alışveriş dengesinde zorlanabilirsiniz. Aşırı harcama ancak gelir dengesinin düzensiz olması sizi zorlasa da sürpriz gelişmeler de yaşanabilir.  Uzaklardaki akrabalardan veya yakınlarınızdan haber olabilirsiniz. Ayrıca eğitimle ilgili konular gündemde. Sınavları vermek, eğitmenlerle iletişim içinde olmak gerekebilir. 1-2 kariyer bağlantılı konularda aydınlatıcı haberler alınabilir. 3,4 dostlarınızın desteğini görebilir ve bağlantılar yapabilirsiniz.
 
ASLAN: (23 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS) –  Balık burcundaki dolunay, kredilerle ilgili bir konuyu anlatabilir. Alacak verecek dengesini korumak kazançlara odaklanmak önemli. Sigortayla, bankacılık işlemleriyle tazminatla ilgili bir konuda bazı şeyleri öğrenmeniz ve karar almanız mümkün olabilir.  Eğitim çalışmalarına odaklanmak, kardeşlerle de iletişim içinde olmak  mümkün. Ayrıca Sigortalar, vergi daireleri, pasaport, burs gibi işlemler varsa bu konuda belirsizlikler hala devam etmekte. İletişimsel becerileri geliştirmek, daha çok yazı yazmak, paylaşımlarda bulunmak, blok çalışmaları, internet ve yayıncılık gündeminizde. Medya bağlantılı konulara daha çok ağırlık verilebilir. Ayrıca eğitimsel faaliyetler, kardeşlerle arkadaş, dostlarla birlikte olmak mümkün görünüyor. Yolculuklar, kısa geziler, tartışmalar, konuşmalar grup ilişkilerinin olduğu dönemlerdesiniz. 2-3 Eylül maddi ve manevi açıdan şanslı günler!
 
BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL) –  Karşıt burcunuz olan Balık burcundaki dolunay, ortaklı konulara, karşınızdaki kişilerin işlerine odaklanmaya, yardımcı olmaya, empati kurmaya zorluyor sizi. Özel ilişkiniz, eşiniz, gerekse iş ilişkileri açısından yakın temas içinde ve birbirinize destek olmak önemli hale gelebilir. Onların sorunlarıyla ilgilenmek, sorun çözmek hatta özdeşleşmek gerekebilir. Ancak karşınızdaki kişilerin dağınıklığı, belirsizlikleri sizin kendi işinize odaklanmanızı engelliyor olmalı. Merkür uzun bir süreliğine para evinize girdi, kazançlar harcamalar, iş bağlantıları gündeme gelebilir. Finansal konuda huzurlu olma arzusundasınız ve beklediğiniz günler. Ancak bir süre sonra ticari konular, kardeşlerden, kuzenlerden, ticaretten gelen kazançlar söz konusu olmaya başlayabilir. Sanatsal konulardan moda, kuyum, dizayn vb.. gelir elde etme konusunda başarılı olabilirsiniz. Fikirlerinizi hayata geçirmek için şanslarınız var bekleyin. 2-3 Eylül uzaklarla, yolculuklarla ilgili konular haberler sizi sevindirebilir. 4-5 iş bağlantıları kurulabilir.
 
TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) – Balık burcundaki dolunay, iş evinizde gerçekleşiyor. İşteki karışıklıklar dağınıklık yaratabilir. Sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. Annenizin ya da bayanların sağlık sorunuyla ilgili bir sonuç, haber almanız mümkün. Bazı konuları şu an itibariyle hayata geçirmek ve kurcalamak yerine akışta kalmak faydalı olacaktır. Finansal beklentileriniz bir süre sonra cevap vermeye başlayacaktır, sabırlı olmak gerekmekte. Merkür’ün burcunuza girmesi ve uzun bir süre kalması kişisel projelerinizi hayata geçirmek istediğinizi ancak bazı sebeplerden dolayı istediğiniz gibi hareket edemediğinizi göstermekte. Yine de hukuki konular, eğitimsel temalar, yolculuklar grup iletişimleri bir süre sonra daha olumlu bir şekilde hayata geçebilir.  2-3 Eylül gibi kredi çekebilirsiniz, beklediğiniz bir para gelebilir. 4-5 uzaklardan gelen haberler sizi sevindirebilir.
 
AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) – Balık burcundaki dolunay, grupça yapılan işleri dostlukları, arkadaşları anlatırken, hassas kılan bazı durumları da ortaya çıkarıyor.  Bu günlerde aşk hayatınız çok daha hassas romantik olabilir. Birbirinize karşı duyarlı olmak, yardım etmek ihtiyacı hissedebilirsiniz. Cinsellik, eğlenceli aktiviteler, ay ışı eşliğinde bir yemek, sevilen bir müzik hoş olacaktır. Bebek sahibi olmak isteyenler için Balık dolunayı çok verimli! Ayrıca çocuklarınızın faaliyetleriyle ilgilisiniz. Hatta bu konulara kendinizi fazla kaptırabilirsiniz. Onların girişimi, başarıları yetenekleriyle ilgilisiniz.  Eğlenceli aktiviteler, yarışlar, maçlar söz konusu olabilir. Yetenekleriniz bu günlerde daha belirgin olacak. Bu günlerde ve uzunca bir süre, kalabalıktan uzaklaşıp kendi düşüncelerinizle baş başa kalabilir, bazı konular için hazırlık yapabilirsiniz. Sizi rahatsız eden konuların ne olduğu bu dönem daha da hissedilir olacaktır. 2-3 Eylül maddi ve manevi açıdan şanslı günler, eşinizde dâhil bayanlardan destek görebilir kendinizi rahat ve huzurlu hissedebilirsiniz. 5inde finansal bir konuyu çözebilirsiniz.
 
YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) -   Balık burcundaki dolunay, kariyer açısından size yoğunluk veriyor. Evdeki karışıklık, ailevi konular, misafirlikler sizi hassas kılıyor olabilir. Bazı şeyleri yapamamak işle ev arasında kalmak dağınıklık verebilir. Uzun süredir görmediğiniz kişilerle bir arada olabilir, eski günleri yâd edebilirsiniz. Mesleki açıdan yükseldiğiniz ve dikkat çektiğiniz bu günlerde, anne ve bayanlarla iletişiminiz de oldukça hassas olabilir. Merkür uzun bir süreliğine sizi eş, dost, arkadaş ve sosyal çevreler içinde yoğunlaştıracak. Danışmanlık hizmeti verebilir, ortaklı konulara yoğunlaşabilir, iş çevresiyle ilgili grup iletişimine girebilirsiniz. Toplantılar, organizasyonlar, çay partileri, kulüp, dernek, vakıf, cemiyet katılımları artabilir.  2-3 Eylül işiniz ve keyfiniz yerinde ancak çok iştahlı olabilirsiniz dikkat edin. 4-5 karşınızdaki kişilerle iletişimler artıyor.
 
OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) – Balık burcundaki dolunay, yakın çevre, komşular, akrabalar, okul arkadaşlarınızla iletişimi arttırıyor. Bugünlerde çok fazla gezebilir, deniz seyahatleri yapabilir, uzun süredir görmediğiniz uzaklardaki sevdiklerinizi görebilirsiniz. İş açısından da çevre gezileri yapılarak müşterilerle daha çok bağlantı kurulabilir. Yazı yazmak, blok çalışmaları yapmak istediğiniz şu günlerdeki karışıklık dolunaydan sonra giderilebilir. Bir süredir maddi manevi sıkıntılar artık bir süre sonra sonlanabilir. Bu günlerde ani sevinçler ve aniden gelişen yenilikleri hayata geçirmeniz daha kolay olacak. Hareket enerjisi ve aldığınız finansal risklerin kısa bir süre sonra daha çok yoluna girdiğini görebilirsiniz. Merkür’ün kariyer evinize girmesiyle, iş bağlantıları yoğunlaşabilir. Daha çok konuşmalar, yazışmalar, eğitimler gündemde. Seyahat ve hareketlilik devam etmekte. 2-3 Eylül keyifli günler başlıyor. Aşk hayatınız canlanıyor birlikte eğlenebilir, gezebilirsiniz. Çocuklarınızla seyahate çıkabilirsiniz.  
 
KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Balık burcundaki dolunay, finansal evinizde gerçekleşmekte. Bir süredir parayla ilgili veremediğiniz kararı bu dolunay döneminde verebilirsiniz. Kontratlar, kiralar, sigortayla ilgili konular, pasaport, vize işlemleri hayatınızda var olabilir. Eşinizle ortak harcamalara da odaklısınız. Eşten ortaktan destek gelebilir. Hukuki konulara odaklı olduğunuz bu günlerde henüz net olmayan konular var. Evle, ilişkilerle, evlilikle ilgili karşınızdaki kişinin bazı hesapları olabilir ancak henüz netleşmemiş. Merkür ise sizi uzun bir süre hukuki konular, mahkemeler, eğitim yayıncılık, seyahatler konusunda yoğunlaştıracak. Seminer vermek, sempozyumlara katılmak, çocuklarınızın uzaklardaki eğitim temalarıyla uğraşmak, uluslararası konuşmalar, anlaşmalar yapmak için şans veriyor. Özellikle çocuğunuzun geleceğiyle ilgili planlar yapmak kararlar almak isteyebilirsiniz. 31 ağustos-1 Eylül yolculuk planı var anlaşılan. 2-3 Eylül evde huzurlu günler içindesiniz.
 
BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – Burcunuzda gerçekleşen Dolunayla Mart aylarında başlayan ve bu günlerde hızlanmış konuların sonuçlarını alabilirsiniz. Ortaklı konular, karşınızdaki kişilerin destekleri var. Kişisel ihtiyaçlarınız, duygu alışverişiniz bugünlerde sizi  hassas kılabilir. Başkalarını anlayabilir, empati kurabilir hatta herkesin yardımına, ihtiyacına aynı anda koşmak isteyebilirsiniz. Dolayısıyla dağılma riskini göz ardı etmemelisiniz. Karşınızdaki güçlü kişileri küçümsemeyin, onların tavsiyesine kulak vermeniz sizin hayrınıza olacaktır. Eşiniz ortağınız, yakınlarınız size destek olmak istiyorlar, bırakın olsunlar. Hukuki konular varsa güçlü hukukçular sayesinde sorunlar çözülebilir. İş hayatınızda da sürpriz iniş ve çıkışlar yaşayabilirsiniz. Merkür uzunca bir süre Terazi burcuna girdi, evle iş yeri ile ilgili anlaşmalar kontratlar gündeme gelebilir. Projelerinize destek almak daha kolay olur. Evraklarla ilgili konuları çözebilirsiniz. Eşin alım satımları, kredileri, yatırımları olabilir. 2-3 yakın çevrenizle bir arada olmak yolculuğa çıkmak çok fazla iletişim içinde olmak mümkün.
 
Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Kişiye özel danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com  ve astrotalin@gmail.com  dan bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)
 
Yazılarımı http://www.astrotalin.com , instagram/talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com/TalinAgdere

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum