Oğlak burcunda DOLUNAY!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 23:04:00

Dolunay ile ilgili Astrolojik öngörüler:

20 Temmuz 2016 gece yarısı 01:57 (Türkiye saati)  civarı Oğlak burcunun 27 derecesinde bir süredir etkisini gösteren Dolunay gerçekleşecek. Dolunaylar bilindiği gibi olayların en parlak ve gerçekçi hallerini yansıtırlar. Göremediğimiz anlayamadığımız olaylar o dönemler açığa çıkarlar. Bizlerde akla karayı, neden ve niçin i anlamaya başlayabiliriz. Dolunay dönemi, zıt enerjiler ve karşıtlıklar vardır.

Oğlak burcu, astrolojide devleti, devlet adamlarını, politikacıları, bankacıları, tüm alanlardaki yönetimi, yöneticileri, inşaat sektöründe çalışan kişileri, otoriteleri, melankolik kişilikleri temsil eder. Bu günlerde gerçekleşen olaylar ise bizi sınırlayıcı, disipline sokan, dikkatli olmamızı zorlayan yapıda olabilir. Olumlu yönden bakarsak, Oğlak, dirayeti, gücü, kaya gibi olmayı, kanun ve düzeni kararlılıkla hareket eden, kurallara uyan bir ruhu da simgeler. Kararlıdır, pratik ve sağduyuludur, görev düşkünüdür, başladığı işi bitirir. Olumsuz yönden ise, karamsarlık, suçluluk duygusu, güvensizlik, içe dönüklük verecektir.  

Dolunay esnasında, İkizler burcunun yükselmesi basın yayın medya bağlantılı kişileri, haberleri, gazetecileri, eğitimcileri, iletişimcileri, yorumcuları ve birden fazla konuları ifade eder. Kardeşler, akrabalar, yakın çevremizle ilgili konular artarken, dağınıklık da söz konusu olabilir. Bu günlerde huzursuzluk artabilir,  meraklı hevesli her şeyi öğrenmek isteyebilirsiniz. Basın medya kuruluşları ile ilgili haberler çok fazla yoğunlaşabilir. O günlerde lys ve ya teog ile ilgili açıklamalar da gelebilir. Çok fazla iletişim, haberleşme, yönetimsel konular gündeme gelecektir. Özellikle “Ay” ın rahat etmediği Oğlak burcunda, derin duygusal tecrübeler ve depresiflik yaşatabilir. Sorumluluk ve görevlerimizi duygularımızdan çok daha önemli olduğu günlerdeyiz. Güneş 22inden itibaren Aslan burcunda hareket edecek, bu durumda organize olmak, daha çok meydanlarda olmak, kendini gösterme arzusu, gövde gösterisi, egonun öne çıkması, organizasyon gerektiren çalışmalar artacaktır. Sanat, tasarım, sanatçılarla ilgili haberler, borsa gibi spekülatif konular, çocuklarla ilgili meseleler, sahne becerileri, sosyal etkinlikler daha fazla gündeme gelebilir. Tanınma güçlü olma isteği doğrultusunda hareket edilebilir. Düşüncelerde inatlaşmak, iddialaşmak, sözünü geçiren bir iletişim tarzı doğabilir. Yönetimsel konularda daha pratik planlı olunup becerilerin artacağı bir dönem. Satürn’le de uyumlu açıları, tüm konsantrasyon ve disiplin gereken zihinsel işler ve teknik konular açısından olumlu yönden çalışacaktır. Yanlış yapmamaya en çok özen gösterilen bir zaman diliminden geçmekteyiz. İsabetli, akıllıca, büyük, yönetimsel kararlar alma ve darlıkları genişletebilme için çalışmalar yapılabilir.

Bu dolunay, duygusallıktan uzak güçlü durma, sorumluluk duygusuyla hareket etmek, gerekli önlemleri alma ve ileriye dönük daha dikkatli ve akıllıca, çözüm üretici, yaratıcı planlar yapılması gereken zaman dilimini anlatmaktadır. Bu dolunay;  sorumlulukları bilerek hareket etmemiz gerektiğini, benlik ve duygu çatışmaları ve gelgitler arasında bir denge kurmamızı, hassas olaylar karşısında güçlü olmamızı, güçlü durmamızı anlatmaktadır. Bu çatışma aksi halde dayanıklılığı azaltabilir ve fiziki sağlık problemlerinin ortaya çıkmasına sebep olabilir. Zayıflamamak ve çökmemek için güçlü, azimli, sağduyulu olmayı tercih etmeliyiz.  Bunun sonucunda elle tutulur işler çıkarabiliriz. Güvensiz olduğumuz konularda yeniden güven telkin edebiliriz.

Dolunayın sağlık bağlantıları: Bu günlerde kemik ağrıları, deride hassasiyet söz konusu, özellikle alerjiler, döküntüler. Dişler, eklemler, diz kapağı sorunları, ortopedik sorunlar ve romatizmalı hastalıklar artabilir. Yengeç’in gölgesi ise, mide ağrıları, sindirim sistemi hassasiyeti verebilir.

Gerçekçi, daraltıcı, disipline edici, otoriter Satürn, Batının Nöbetçisi olarak bilinen ANTARES adlı sabit yıldızla Eylül ortasına kadar kavuşumda olacak. Bu yıldızın etkisini tetikleyebilir. Verdiği etkiye göre, bir şeylere çok fazla takılmaktan,  acımasızlıktan, zorbalıktan, intikam hissinden kaçınmak gerekir. Dik başlılık ve inatçılık, sınırları zorlamak kişinin kendine zarar vermesine, yıkımına sebep olabilir. 23, 24 Ağustos dönemi, Mars ve Satürn/Antares ile,  Güneş ise Regulus ile kavuşacak  (Regulus, 0 derece Başak burcunda bulunan bir Sabit yıldızdır, öç almadan başarılı olmayı anlatır) bu durumda, intikam hissinden, öç alma gibi kişiye zarar verecek duygulardan uzak durarak hareket etmek gerekecek, o dönemlerde bu konuya da değineceğim.

“AY” burçlarda:
20-22 Temmuz Ay Kova burcunda, sosyalleşmek arzusu artarken, toplumsal olaylar, hümanist tavırlar, liberalizm söz konusu. Kalıplara kurallara uymama ve özgürleşme arzusu ağır basacaktır. Bu günlerde, insanlarla çok fazla kontak kurabilirsiniz, gerginlik alınganlık münakaşa, tehditler (ay/mars kare açı) olabilir.

22 (akşamüstü) -24 Temmuz,  Ay Balık burcunda, kabullenme, fedakârlıklar, kendini kurban etme, aşırı duygusallık, hoşgörülü davranış kalıpları içinde olabiliriz.

24 (akşam üstü)-26 Temmuz,  Ay Koç burcunda, daha rahat, açık ve dürüst ifade tarzıyla yaklaşım, canlılık vardır. İnsan ilişkileri grup aktiviteleri iş, eğlence için olumlu bir süreç, çevrede hoş arkadaşlıklar görüşmeler yapılabilir.

26 (akşam üstü)-29 Temmuz, Ay Boğa burcunda, sakin, olgun tavırlar artarken, kararlı bir duruş sergilenebilir. Pratik ve iş bitirici sabırlı olabiliriz. Ancak olaylar karşısında biraz esnek davranmaya özen göstermeli, küçük problemler bir bakarsınız büyümüş, gerginlik artmış olabilir. Kavga için (ay/mars karşıt) bahane bulabilirsiniz.

29 -31 Temmuz, Ay İkizler burcunda eğitimle ilgili konular artıyor. Ayrıca basın medya bağlantılı yayınlar, internet, paylaşımlar, sosyal medya ağları, gazeteciler, yayıncılıkla ilgili konular, duyurular, yalan yanlış laf söz, dedikodu mevcut olabilir. Ayrıca kardeşlerle, akrabalarla iletişim artıyor. Eğitimle ilgili sonuçlar haberler (teog, lys) yoğunlaşabilir.

Ay boşlukta saatleri: 20 Temmuz saat 1:57 (dolunay saati) 6:11 arasında, 22 Temmuz 4:56dan 11:36 arasında, 24 Temmuz 10:07den 15:33 arasında, 26 Temmuz 9:19dan 18:38 arasında, 28 Temmuz 18:14den 21:17 arasında, 30 Temmuz 21:19dan 31 Temmuz 00:09 arasında ay boşlukta kalacak.

Aydınlık geleceğe doğru, ışıkla, sevgiyle kalın J

Dolunay ve Burçlar:

KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) –  20 Temmuz civarı gerçekleşen dolunay burcunuza sert açı yapacak, mücadeleci, hassasiyet karşısında güçlü durmanız gerektiren bir dönem olabilir. İş güç, görev ve sorumluluklar, özel hayatınızla ilgili konular, ailevi yoğunluklar artabilir. Anneyle ve ya kadınlarla ilgili konular, onların yükü artarken,  iş, meslek kariyer konusunda daha fazla karamsarlık yaratabilir. Güç uygulayan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Dışsal olaylar karşısında zorlanabilirsiniz. 22 inden itibaren ise, daha çok hayattan keyif alabilir, gezmek, daha çok ön planda olmak isteyebilirsiniz. Güneş 5. Evde hayat iksiri gibidir, canlılık verecektir. Artık kendinizi ifade etmede son derece rahat ve özgür hissedeceksiniz. Meydanlarda olmak, sahnede daha fazla yer almak, sözünüzün dinlenmesi, özgüveninizin artması söz konusu. Çocuklarınızla da ilişkileriniz son derece keyifli olacaktır. Onların yetenekli oldukları konularda başarıları var. Aşk hayatınız ise sahnede, ilişkiler açısından da son derece keyifli, cinsellik vurgulu bir dönem. Gösteriş yapmak, pohpohlanmaktan keyif alacağınız aynı zamanda kısa geziler ve tatillere çıkacağınız bir dönem. Lükse para harcamanız da artabilir. Şans oyunları, borsa gibi spekülatif konulara, yatırıma eğilim olacaktır, ancak düşünerek taktik kullanarak yapılmalı. Ay sonuna doğru ise, her konuda daha planlı olmak, bazı şeyleri düzene koymak gerekmektedir. 24-26 keyifli günler dostluk saatleridir. Daha özgür olabilirsiniz.

 
BOĞA: (21 NİSAN– 20 MAYIS) – 20 Temmuz civarı gerçekleşen dolunay ile bir yolculuk, planı yapabilirsiniz.  Birkaç günlük kaçış planının hazırlıkları olabilir. Akademik konular yüksek öğretimle ilgili bir sonuç elde edilebilir. Kimileri için ise, adalet, yargı, kanunlarla ilgili yoğun sorumluluklar alabilir. Din, iletişim, felsefi konular öne çıkarken, farklı hayat görüşlerine sahip kişilerle bir arada olabilirsiniz. 22 inden itibaren ise, ailevi konulara bir o kadar daha odaklanıyorsunuz. Anne/babayla bir arada olmak, yeni fikirler konuşmak, evle yerleşimle, mal mülkle ilgili önemli kararlar almak zamanı olabilir. Onların hayatında bir takım değişimlere tanık olabilirsiniz. Misafir ağırlayabilirsiniz. Sorunlar varsa konuşmak halletmek için zamanınız olacak. Evle ilgili bazı şeylerin hazırlığını yapabilirsiniz, dekorasyon, boyamak, yeni bir düzen vermek gibi. Kimileri için ise, ev değiştirme ve ya evde yapılacak değişikliklerin konuşulma zamanı. Özel hayatınızı yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz. Ailevi sorunları da çözme zamanı. Ancak egoların yükseleceği ve yönetkenlik artacağı için güç çekişmesi yaşanabilir, sen patronsun ve ya ben evin sahibiyim gibi durumlar.  Esnek olmak gerekiyor. 22-24 arkadaşlarınızla, dostlarınızla daha çok bir arada olabilir, sosyalleşebilir, yardımlaşabilirsiniz. 27-28 duygusal dalgalanmalardan kaçınmak gerekir. Kendinizi haklı görebilir, yakınlarınızla aranızda kriz oluşabilir.  Zıt duygular, kolaylıkla sinirlenmenize aniden terse dönmenize sebebiyet verebilir, sonradan pişman olabilirsiniz bu yüzden sakin olun.  


İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – 20 indeki dolunayla birlikte, çok kuvvetli duygusal tecrübeler yaşanmasına yol açabilir. Bu durum ise insanlara ve olaylara da yansır. Birkaç gün sürecinde korkular su yüzüne çıkabilir. Sıkıntı ve üzüntülerin kaynağı sizi huzursuz edebilir. Ayrıca finansal konular başkalarının sahip olduğu değerler, başkalarının parası, alacak verecek konularına yoğunlaşabilirsiniz. Fazla kontrol etmek isteyebilirsiniz. Başkalarının kaynaklarında dönüşümler gündeme gelebilir. Ödemeler, kredi kartları ailenin ödemeleri, kira kontrat, bankalar, resmi dairelerle ilgili konular yoğunlaşabilir. Kimileri için ise tedaviler, hastaneler, kontroller yoğunlaşabilir. Endişeli birkaç günün ardından, özellikle 22 den itibaren, yakın çevreyle çok daha fazla birlikte olabilirsiniz. Keyifli organizasyonlara vakit ayırabilirsiniz. Gezebilir, hayattan keyif alabilir, birçok kişiyle kontak kurabilirsiniz. İlişkiler adına da aracı olabilir, eğitim, internet çalışmaları, haberleşme, halkla ilişkiler yoğunlaşabilir. Kısa geziler, seyahat fırsatı, fikirsel alışverişler, tanıtım pazarlama alanlarına ağırlık verilmesi, dergi, yazı çalışmaları, basın yayın bağlantılı görüşmeler önemli olabilir. Çok fazla kişiye sesinizi duyurmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerin hayatında etkinlikler artabilir. 20-22 farklı çevreler içindesiniz, eğitimle ilgili haberler alabilir, tatil yapabilirsiniz. 25,26 keyifli arkadaşlıklar, dostluklar, daha fazla özgürleşme söz konusu. Güzel bir organizasyon, sürpriz bir haber keyfinizi yerine getirebilir.

 
YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) – 20 Temmuz civarı gerçekleşen dolunay burcunuza karşıt (sert) açı yapacak. Düşman ve rakiplerinizle, eşinizle, sevgilinizle olan ilişkilerde duygularla yüzleşme getirebilir. Güvenlik ihtiyacı bu günlerde çok önemlidir. Muhaliflerle, karşınızdaki kişilerle ilişkilerde duygusal çatışmalar yaşatabilir. Uzun zamandır üstünde olduğunuz hukuki bir konuyla ilgili sonuç getirebilir. Devlet bağlantılı bir konuda kurumsal bir iş, ortaklık olabilir kısa bir huzursuzluktan sonra, anlaşma yapabilirsiniz. 22 inden itibaren ise, tamamen parayla ilgili konular var. Harcamalar, kazançlar, işinizle ilgili bağlantılar, müşteri ilişkileri artıyor. İş bilir kişilerden, büyüklerde üst düzey yönetici patronlardan, şirketlerden, marka olmuş kuruluşlardan destek alabilir, anlaşma yapabilirsiniz. Yeteneklerinizden, organizasyon kabiliyetinizden, sanatsal konulardan, tasarım, kuyumculuktan kazanç elde edebilirsiniz. Evinize alışveriş yapabilir, çok istediğiniz bir taşınmazı satın alabilirsiniz. 25,26 dönemi, önemli iş anlaşmaları, kazançlara yönelebilirsiniz. Ani gelişecek bir olayla sıkıntılı bir şeyden kurtulabilirsiniz. Anneyle, bayanlarla iletişim artabilir. Her çeşit halkla ilişkiler ve satışta başarılı olabilirsiniz. 27,28 inde gruplar içinde yoğunluklar artabilir. Bayanlarla, arkadaşlarla, yakınlarla iletişim artabilir.

 
ASLAN: (23 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS) –  20 Temmuz civarı gerçekleşen dolunayla birlikte, elinizdeki işleri sonuçlandırabilir, günlük işlerinizi, sorumluluklarınızı bilerek hareket edebilirsiniz. Başkaları için ise bir şeyler yapma teması artacaktır. Kendinizi baskı altında da hissedebilirsiniz. Dikkatler, ev işleri, ev bakımı, temizlik, çalışma ortamı üzerine çevrilir. Bu konularda her şeyi yenilemek dönüştürmek, değişiklik yapma gibi konular varsa yoğunlaşabilir.  Birkaç gün sağlık konularına, özellikle kemik ağrılarına dikkat edilmeli. 22 den itibaren ise gündem değişiyor. Tamamen, kişisel konular, bireysellik, kendini ön plana çıkarmak söz konusu. Kendi kişisel gezegeniniz hayat iksiri olarak bilinen Güneş’in burcunuza yerleşmesi ile, kendinize olan güveniniz artıyor. Hayattan keyif almaya başlıyorsunuz. Görüşleriniz dinlenecek, artık başkalarına kölelik yapmayacaksınız. Başkalarının duygularına kapalı kendinize açık olacaksınız. İş aramak, istekleri kabul ettirmek ihtiyaçları elde etmek birilerinin daha fazla dikkatin çekmek adına çok önemli bir dönem. Artık rahat edeceksiniz, gezeceksiniz. 24-26 uzak bir yere gidebilirsiniz. Birkaç gün kaçıp keyif yapabilirsiniz. Hukuki bir konu varsa sürpriz gelişmeler olabilir. Hava alanı, seyahatler, farklı çevreler ufkunuzu genişletebilir, kendinizi özgür hissedebilirsiniz. 27 de ise işle ya da finansal bir konuyla ilgilisiniz. Anneyle de iletişiminiz artabilir. 28inde huzursuzluk artabilir.

 
BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)-  20 Temmuz civarı gerçekleşen dolunayla birlikte, aşk hayatınızla ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. Sevdiğiniz kişiye karşı daha samimi olabilir, kontrol etmek isteyebilirsiniz. Finansal konuda kendinizi risk altında hissedebilirsiniz. Banka çalışanı iseniz bir süre spekülatif konularla ilgili güvensizlik, karışıklık yaşayabilirsiniz. Koruma himaye etme sorunlar varsa tüm gerçekleri konuşarak sorunları giderme açısından da düşünülebilir. Kimileri için ise, çocuklarının sorumlulukları ağır basabilir. Onlarla ilgili sorumluluklar, gelecekle ilgili kaygılar artabilir.  22 den itibaren daha içe dönük bir dönemde olabilirsiniz. Belki yurt dışına gitme projeleri de mümkün. Geri planda kalıp çalışmaları düzenlemek, başkalarına hizmet etmek, geçmişten gelen konuları tekrar gözden geçirmek için kullanılabilir. Meditasyon, yoga benzeri çalışmalar yapmak, spirituel konulara eğilmek, kitap çıkarmak, gelecek için planlar yapmak açısından kullanılabilir. Ancak endişe ve korkuların biraz daha arttığı, henüz harekete geçmenin pek de mümkün olmadığı içe çekildiğiniz bir dönemdesiniz. Kapalı yerlerde bulunabilir, çalışabilirsiniz, kolektif çalışmalar, organizasyonlar yapılabilir. Platonik aşklar yaşanabilir, henüz emin olamadığınız bir aşk hayatınız ve finansal konuda geçici zorlanmalar yaşamanız mümkün. Kendinizi yalnız terk edilmiş, güvensiz hissedebilirsiniz. Sağlığa da biraz daha özen gösterin. 24-26 elinize para geçebilir, riskli harcamalardan kaçınılmalı. 26-28 yurt dışı ya da uzaklarla bağlantılı işleriniz var.

 
TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) – 20 Temmuz civarı gerçekleşen dolunay, öncü bir burç olan siz Terazi’leri mücadeleci kılabilir. Ev hayatınız, ebeveynlerle ilgili konular, yerleşim, mal mülk temaları önemli olabilir. Taşınma, toprakla ilgili konular, yatırımlarla ilgili önemli bir karar alabilirsiniz. Dışsal olayların yarattığı güvensizlik nedeniyle iç huzursuzluklarınız artabilir. İçe çekilme, duygularını baskılama kontrol altına almak ve ya huzursuzluğun dışa yansıması beklenebilir. Evinizle, yakınlarla ilgilenme, kendini, alışkanlıklarını tahlil etme zamanıdır. 22den itibaren grup çalışmaları, organizasyonlar, sosyal etkinlikler artıyor. İş amaçlı seminerler, toplantılar artarken, kimileri için ise geziler, partiler, dernek çalışmaları etkin olabilir. Gelecekle ilgili konularda amaçlarınız doğrultusunda hareket edebilirsiniz, planları devreye sokabilirsiniz. Arkadaşlarınızın hayatında da bir takım olumlu gelişmeler mümkün. Ticari konularda girişimler yatırımlar yapmak, hukuki konularda anlaşmaları gözden geçirmek, eğitim amaçlı toplantılar düzenlemek başarıyı yakalamak adına faydalı bir dönem. 24-26 hukuki konular önemli olabilir. Avukatla işleriniz varsa bu dönem yoğunlaşabilir. Sosyal bir organizasyon içine girebilir, toplantılar düzenleyebilir ve ya katılabilirsiniz. Danışmanlık yapabilirsiniz. Heyecanlı ilişkiler içindesiniz. Bayanlarla da çok fazla iletişim, kontak gündeme gelebilir.

 
AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) – 20 Temmuz civarı gerçekleşen dolunay ile eğitim, hukuki bir konu, bir yolculuk planı gündeme gelebilir. Kardeşlerle, yakın çevreye daha çok bir arada olabilirsiniz. Akademik bir çalışmanızı sonlandırabilirsiniz, sınavlara girdiyseniz, kazanabilirsiniz. Işıkların tepede olduğu bu dönem, başarılı olacaksınız. Seyahat ya da mastır, y. lisans planları yapılabilir. 22 den itibaren tamamen başarı, kariyer, terfi dönemine odaklanıyorsunuz. Otorite konumdaki kişilerden destek alacaksınız. Girişimlerinizi daha rahat sonuçlandıracaksınız. Organize işler adına çok verimli bir dönem. Önemli görüşmeler, yazışmalar, evraklarla işlemler, bürokratik işler, anlaşmalar önemli olabilir. İş seyahatleri de yapılabilir. Başkalarının ilgisini üzerinizde toplayabilirsiniz. Geçmiş ayların performanslarının geri dönüşümü yaşanabilir. Patron, baba, otorite olarak adlandırılan kişilerden destek görebilirsiniz. Daha güçlü pozisyona geçebilirsiniz. Maaşınız artabilir. Ancak artışı bir sonraki ay görebilirsiniz. Mesleki yaratıcılığınız artabilir, başkalarının beğenisini takdirini de kazanabilirsiniz. 24-26 tamamen iş, bakım, çevre düzeni, çalışma ortamında yeni teknikler adına düşünülebilir. Kendinizi fiziki ve psikolojik açıdan çok güçlü hissedersiniz. İnsan ilişkilerinden grup aktivitelerine kadar çok başarılı,rahat bir gün. 27 eşinizle, arkadaşlarla iletişiminiz artabilir. 28i huzursuzluk verebilir.

 
YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) -  20 Temmuz civarı gerçekleşen dolunay ile, finansal bir konuda, işinizle de ilgili olabilir bazı sonuçlar alabilirsiniz. Uzun zamandır başkalarından  beklediğiniz para ya da işle ilgili bir konu aydınlanabilir. Para harcamak için de zor bir dönem. Birkaç kuruşun hesabını yaptığınız, tasarruf etmek istediğiniz dönemler. Parasal güvenceye ihtiyacınız var ve fazlaca kontrol etmek isteyebilirsiniz. 22 den itibaren daha rahat bir ortam içinde olabilirsiniz. Eğitimsel konularda başarı yakalamak mümkün. Uzun zamandır beklediğiniz sınav sonuçları varsa olumlu haberler alınabilir. Farklı kültürler, seyahatler, uzaklarla ilgili konular, yazlık eviniz, tatil konuları daha da yoğunlaşır. Artık keyif aldığınız dönemlere geliyorsunuz. Adınızı farklı çevrelere duyurabilirsiniz, internet çalışmaları, basın yayın, medya bağlantılı konular, organizasyonlar, uluslar arası ticaret, turizm konusunda planlar yapılabilir yeni çözüm ve yollar aranır. Uzakta yaşayan akrabalarla da iletişim içinde olabilirsiniz. Eşinizin kardeşlerinden, akrabalarından yardım alabilirsiniz. Onların hayatında da olumlu şeyler geliştiğine tanık olabilirsiniz. Ay sonunda Marsın burcunuza girmesiyle daha da aktifleşecek kişisel projelerinize eğileceksiniz. 20-22 bayanlarla, gençlerle çok fazla kontak kurabilir, astroloji, halkla ilişkiler, yakın çevre, internet bağlantıları adına yoğun günler. 24-26 çok yaratıcısınız. Hayattan keyif aldığınız, çocuklarınızla ya da aşkınızla bir arada olabilirsiniz, etkinliklere kısa gezilere katıldığınız söylenebilir.

 
OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) – 20 Temmuz gece yarısı burcunuzda Dolunay gerçekleşecektir. Ocak ayı hayatınızda başlayan ve Temmuz 2016 başında hızlanan olayların sonuçlarını almaktasınız. İş ve sorumluluklarınızın devam ettiği bu dönemlerde bazı şeyleri bitirmeye, toparlamaya çalışıyor olabilirsiniz. Çevrenizi daha fazla kontrol etme değiştirme arzusunda olarak hareket edebilirsiniz. Gücünüzü ortaya koyma arzusu artabilir, özelikle çocuklarınız ve eşiniz üzerine daha etkin olabilirsiniz. Kontrolsüz güç uygulamaktan kaçınılmalıdır.  Eşinizle, karşınızdaki kişilerle ortak kararlar alabilirsiniz. Onların desteğiyle karşılaşabilirsiniz. Başkalarından gelen destekler, ortak paylaşımlar sayesinde ruhsal ve finansal yönden rahatlayabilirsiniz. 22 den itibaren ise, alım satım, mal mülk, toprakla ilgili konulara yoğunlaşırken, krediler, ödemeler, banka alacak verecek hesaplarını kontrol etmeye çalışabilirsiniz.  Aynı zamanda tedaviler gündeme gelebilir. Önemli psikolojik değişimler de yaşanabilir. Ölümler, doğumlar (yeniden doğuş olarak da adlandırılabilir) gündeme gelirken, evraklarla, resmi kuruluşlarla daha çok ilgilenebilir, güç ve çözülmesi gereken olaylara yoğunlaşabilirsiniz. 20-22 harcamalar, kazançlara yönelebilirsiniz, sağlığa dikkat. 25-27 Eşinizle ya da ev, özel hayatınızla ilgili bir konu sizi heyecanlandırabilir. Evinizde özgürleşebilirsiniz. Çocuklarınızla daha çok vakit geçirebilir, biraz daha rahatlayabilirsiniz.

 
KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – 20 Temmuz dolunayında, anlayamadığınız ya da gizlide olan şeyler açığa çıkabilir. Birkaç günlük süreçte kendi evinizde iç dünyanızda kendinizi huzurlu biraz da içe dönük hissedebilir, sosyal ortamlardan uzak kalabilirsiniz. Ruhsal sağlığınıza da dikkat etmelisiniz, bazı korkular, gizli düşmanlıklar da olabilir. Huzursuzluğunuz artabilir. Ancak, 22 den itibaren keyfiniz yerine geliyor. Ortak çalışmalar, topluluklar, gruplar, dostlar, arkadaşlarla birlikte olmak, eşinizle hoş vakitler geçirmek adına olumlu bir dönem başlıyor. Kimileri için ise tatil zamanı! Eşinizle ortağınızla çok yakın arkadaşınızla zekice, pratik planlar yapabilir projeler hazırlayabilir birçok şeyi aydınlığa kavuşturabilirsiniz. Canlı hareketli fikir alışverişi içindesiniz. Bazı problemleri çözmek için doktorunuzdan, avukatınızdan, astroloğunuzdan, psikolog ve ya bilirkişilerden danışmanlık alabilirsiniz. Sözleşmeler, kontratlar anlaşmalar gündeme gelebilir. Dostluk zamanı, aranızda problem yaşadığınız muhalifler açık düşmanlar varsa barışabilir, sorunları çözebilirsiniz. Evlilik kararı ya da teklifi almak, hazırlıklara başlamak mümkün. 24-26 iletişim artıyor, geziler, eğitimle ilgili konular, yolculuk planları, akrabalarla, kardeşlerle keyifli beraberlikler mümkün. 26,27 evde dinlenme keyif, tembellik yapma zamanı. 28i akşam saatlerinde huzurunuz kaçabilir.

 
BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – 20 deki dolunayla birlikte, aşk hayatınızla ilgili bir karara varabilir, uzun zamandır haber alamadığınız arkadaşınızla haberleşebilirsiniz. Arkadaşlarınızın hayatında bir takım değişimler olabilir. 22 den itibaren, daha çok iş, güç, çalışma hayatınızın yoğunlaşacağı bir dönem. Başkalarının da işlerini üstlenebilirsiniz. Daha çok sorumluluk yüklenebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle pratik, zekice çalışmalar yapılabilir. Organizasyonlar düzenlenebilir. Başkalarının istek ve arzularına göre çalışabilirsiniz.  Teknik konuları, çalışma planlarını hazırlayabilirsiniz. Kimileri için ise taşınma, yer değiştirme hazırlıkları olabilir. Yeme içme alışkanlıklarını değiştirmek sağlık konularına da eğilmek gerekebilir. Tatlı tüketimini biraz azaltmalısınız. Eşinizin ya da ortağınızın işlerine de yardım edebilir, günlük işlerinizi daha planlı organize edebilirsiniz. Evcil hayvan almak isteyenler temin edebilir, onların bakımını üstlenebilirler. 24-26 finansal kazançlar var. İş anlaşması yapılabilir. 26-27 akrabalarla yakın çevreyle bir arada olabilir, sosyalleşebilirsiniz. Duyuru, reklam yapmak, fikirlerinizi savunmak, halkla ilişkiler yoğunlaşabilir. Bazı karşıtlıklar yaşayabilirsiniz, sağlığınıza dikkat edin.



Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Soru sormak ya da danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com , astrotalin@gmail.com (harita yorumu kapsamlıdır)  bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)
Yazılarım, http://www.astrotalin.com dan, instagram/ @talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com



  • Share:

You Might Also Like

0 yorum