ASLAN Burcunda Yeni Ay!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 21:04:00

2 Ağustos 2016 saat 23:45 civarı Aslan burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Aynı gün ise girişimci Mars ise Yay burcundaki yolculuğuna başlıyor. Yeni Ay yeni başlangıçları, yeni umutları hayatımıza getirir. Güdüsel ve çocuksu bir enerji vererek bizleri canlandırır. Aslan burcunda Yeni Ayın doğması, gücü, otoriteyi, sözünü geçiren kişilikleri, tanınmayı, güçlü olmayı vurgulamaktadır. Etkileyici olmak, karizma yaratmak, canlılık vardır. Yeni Aydan birkaç gün sonra Hilal fazında karanlıkta olan olayların daha çok görünür olması, nasıl ve nelerin olacağını, bilinmeyenleri daha çok aydınlatacaktır. Otoritelerin, güçlü kişilerin, baba, eş figürlerinin, himayesi altına alma arzusunda olan kişilerin varlığı hissedilebilir. Organizasyon becerileriniz ortaya çıkabilir. Kararlılık, başarılı işlerin inşa edilmesi, yaratıcılığın ifade edilmesi muhtemeldir. Cömertliğin sergilenmesi, gururlu olmak sözünü tutmak gibi konular, diyaloglar, görüşmeler sonuç verebilir. Güneş’in doğasında ve güçlü olduğu burçta yerleşmiş olmasının yanı sıra, marifet ve beceri, zeka gezegeni Merkür’ün de etkin olduğu Başak burcunda yerleşmektedir. Bu durumda, sözleşmeler, iletişimsel alanlar, zihinsel ve bilimsel çalışmalar adına da başarılı olunacağını göstermektedir. Kendini doğru ve çok iyi ifade edebilme, sözünde durabilme, plan yapabilme, toplum önünde iyi konuşabilme ve ayrıntıları iyi analiz etme beceriniz gelişebilir, bu sayede başarılı olabilir, uzun süredir üstünde olduğunuz iş anlaşmaları, sözleşmeleri hayata geçirebilirsiniz. Özellikle zihinsel çalışmalar dışında el becerileriniz de gelişkindir. Hizmet vermek ve yeteneklerinizi sergilemek insanlara faydalı olmak doğrultusunda başarı elde edebilirsiniz. Yeni Ayın, Satürn’le olumlu açıları dikkat çekmekte. Bu durumda güçlü güvenilir olmak için zorluklarla başa çıkabilmek gerektiğini vurgulamaktadır. Bu günlerde başkaları sizin çabanızın gücünüzün, başarınızın farkına varabilir size dönük yatırım yapabilir. Kendiniz için doğru planlar yapabilir organize edebilirsiniz. Bu dönem iyi bir konsantrasyon ve dikkat isteyen teknik ve zihinsel işleri başarıyla yapabilirsiniz. Yeni Ay haritasında Boğa burcunun yükselmesi, para ve güven konularının öne çıktığını paraya duyulan ihtiyacı da anlatıyor. Belki de maddi ve manevi sahip olduğumuz değerlerin varlığı her zamankinden çok daha fazla önemli olabilir. Para piyasalarıyla ilgili konular gündeme gelebilir. Marsın Yay burcuna girmesi ile, Mart-Haziran 2016da üzerinde olduğunuz ve sonuç alamadığınız konular hızlanabilir. Ticaret, sporla ilgili faaliyetler, basın medyanın içinde olduğu çalışmalar, dini konular, yurt dışı temsilcileri, yabancılarla bağlantılar, diplomatlar, politikacılar, yurtdışında yaşayan kişiler, tur operatörleri, tercüman, muhabirler, ruhsal danışman, din bilimcileri hukukçular öne çıkabilir. Güçlü bir konsantrasyon gerektiren işlerin içinde olabiliriz. Özellikle ay ortasından sonlarına kadar, bir şeyleri aşmak başarmak için daha fazla mücadele etmek gerekebilir.

5 Ağustos’tan itibaren, aşkı, ilişkileri, yaratıcılığı ve duygusallığı, parayı anlatan Venüs’ün Başak burcuna girmesiyle, tamamen beceri isteyen işler ve akılcı olmak gerektiren bir süreç. Fayda üretmek, başkalarına yardım etmek servis vermek çalışmak fedakarca yaklaşımlar, yaraları sarmak öne çıkabilir. Görev ve sorumlulukların ortaya çıkması sadelik, mütevazilik söz konusudur. İlişkiler adına fazla mantıklı olma ya da biraz soğukluk getirebilir. Bu günlerde çalışmalardan duyulan kaygılar, yorgunluk, iletişimde yavaşlama, kafa karışıklığı, (Merkür/Neptün karşıt) bulanıklık, yetkililerle (Merkür/Satürn) zorluklar olabilir.  Birkaç gün, bağırsaklarla ilgili sorunlar deriden gelen tepkiler dişlerde kemiklerde sorunlar artabilir.  11,12 Ağustos civarı, Ay Yay burcunda iken (mars, Satürn’ e ilerlerken Neptün’le kareye gidiyor) tehlikeli girişimlerden uzak durulmalı, yorgunluk karamsarlık verebilir. Riskli işlere girilmemeli, meydan okumak için ortaya çıkmak, çok enerji isteyen bir işe girişmek için hiç de uygun günler değildir. 10,11 sert açılar var. Bu durumda sert açıların anlamı, üzerinde olduğumuz konularla daha fazla mücadeleci bir tutum sergiletebilir.  Daha çok kısıtlamak, disipline etmek, sıkı önlemler, korkular gündeme gelebilir.  Olumlu olarak da, dayanıklılık verebilir, daha kararlı hareket etme, soğukkanlılık, hedefe yönelen bir yapı getirebilir. İlerleyen günlerde Mars/Satürn/Neptün açıları kesinleşecek, Antares yıldızıyla da bağlantısı yoğunlaşacak. Bunlarla ilgili konulara 18 inde gerçekleşecek olan Kova burcundaki Ay tutulması yazımda değineceğim.  

Ay burçlarda:

2,3,4 (sabahına kadar) Ağustos Ay Aslan burcunda, keyifli organizasyonlar var, görüşmeler, hayattan keyif aldığımız günlerdeyiz. İşlerin üstesinden gelebilirsiniz. Yeni değişik, duygusal heyecanlar, sürprizler beklenebilir. Canlanabilirsiniz. Yönetimsel konular, anlaşmalar, güçlü olma isteği, yöneticilerle iletişim, parayla ilgili konular artabilir.

4,5,6 Ağustos Ay Başak burcunda, sorumluluklar iş güç artabilir, huzursuzluk ve eleştirel olduğunuz günlerde ve yapıda olabilirsiniz. Güvensizlik, endişe artarken, 6 sın da endişe ve korkulardan biraz olsun uzaklaşabilir, kısa sürede her şeyin yolunda olduğunu düşünebilirsiniz.

7,8, 9(sabah 8 e kadar) Ağustos Ay Terazi burcunda, arkadaş, grup, dost ilişkileri için olumludur, diplomatik, politik ilişkiler, görüşmeler yapılabilir.  Lider durumunda olanlara da kolaylık verir. Arkadaş ve dostluğun yararını bugünlerde görebilirsiniz.

9(saat 8 den itibaren), 10,11 Ay Akrep burcunda, huzursuzluk, gerginliklere sebep olabilir. İnatçılık, korkular, baskıcı davranışlar görülebilir. Duygusal tansiyon yükselebilir. İnsanlarla olan ilişkiler ve davranışlara dikkat etmek gerekebilir. Bu günlerde kıskanç ve intikamcı doğanız, bir şeylerin peşinden inatla gitmek, baskı yaratan durumlarla karşılaşmak, baskı yapmak, aşırı kontrol etmek, doğum ve ölüm temaları, çocuklar, gençler, cinsel istismarla ilgili konular gündeme gelebilir.

12,13,14 (sabah saatlerinde) Ay Yay burcunda, 12inde gerginlik yaratabilir, aniden kızabilir, kendinizi ters ve hasta hissedebilirsiniz. Tartışmalar, eleştiriler abartılabilir. Kafa karışıklığı yaşarken, çevreye karşı hassasiyeti de arttırabilir. 13ündeki güneşle ve Uranüs’le yapacağı güzel üçgen ile, fiziki ve psikolojik açıdan kendinizi iyi hissedebilir, işlerinizin yolunda gittiğini düşünebilirsiniz. Olumlu enerjilerle insan ilişkileri grup aktiviteleri artabilir. Duygusal heyecanlar verebilir.

14 (sabah 7:30den itibaren), 15,16 Ay Oğlak burcunda, sorumluluklar artıyor, daha çok çalışmak gerekmekte. Duygusal olarak soğukluk verebilir. Devletle, kanunlarla resmi dairelerle ilgili işleriniz bu günlerde artabilir.  Toprak enerjisi bugünlerde artarken, olumlu yanı, ayağını yere sağlam basmak, gerçekçi, mantıklı olmak isteyebilir, güvendiğiniz sağlam arkadaşlarla bir arada olabilirsiniz.

Ay boşlukta günleri:

4 Ağustos 7:13 ile aynı gün 10:34 arası, 6 Ağustos 6:21 ile aynı gün 19:57 arası, 8 Ağustos 20:42 ile 9 Ağustos 7:52 arası, 11 Ağustos 8:23 ile aynı gün 20:25 arası, 13 Ağustos 20:37 ile 14 Ağustos 7:12 arası, 16 Ağustos 5:46 ile aynı gün 14:53 arası Ay boşlukta kalacak.

Ayrıca Aslan burçlarının doğum günlerini kutluyorum. Sağlıkla ve sevgiyle kalın J

Yeni Ayın burçlara etkileri nelerdir?

(Güneş (öz burç)burcunuz dışında yükselen burcunuzu da okumalısınız)

KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – Yeni Ayda, aşk hayatınız canlanabilir. Birlikte daha çok vakit geçirebilir, hayattan zevk alabilirsiniz. Kimileri için ise çocuklarıyla ilgili keyifli bir dönem. Yaratıcılığınız artıyor, sahnedesiniz, herkesin daha fazla dikkatini çekiyorsunuz. Organizasyonlar içine girebilir, yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz. Spekülatif konulara, borsa ve şans oyunlarına yönelebilirsiniz.  Günlük işlerinizde tertip, düzen, iyi arkadaş ilişkileri artıyor olmalı. İş hayatınıza daha çok önem verebilir, sıkı bir çalışmanın karşılığında ortaklar ya da arkadaşlardan yardım alabilirsiniz. Çevre güzelliği temizliği, taşınmayla ilgili konular, gerek iş, ev, fiziksel sağlık şartlarının iyileştirilmesi söz konusu. Giyim kuşama özen gösterebilirsiniz. 3 ünde heyecanlı bir gün, sürprizlerle karşılaşabilirsiniz, ani haberler sizi harekete geçirebilir, ilişkiniz, aşkınızla birlikte olmak, saatler geçirmek, diyaloglar öne çıkabilir. 9,10 olayları fazla kontrol etmek, sahiplenme, kıskançlık takıntılı düşünceler aman ha sıkıntı yaratmasın! 13 ünde pozitif enerjiler, işlerin yolunda gitmesi, kısa uzun yolculuklar yurt dışına seyahatler, zor işlerin altından kalkmak, farklı kültürlerle bir arada olmak, farklı çevrelerle daha çok iletişim, özgürleşme beklenebilir.

 
BOĞA: (21 NİSAN– 20 MAYIS) – Yeni Ayla birlikte, ebeveyn ilişkileri canlanıyor. Bitişler ve başlangıçlar gündeme gelebilir. Geçmişten gelen konuları konuşmak, aklındaki soruların sorulması, masaya yatırılması, babayla ilgili mevzular, babanın hayatında yaşadığı bir takım konular gündeme gelebilir. Birlikte ne yapılması gerektiğine karar verilmesi, ev hayatınız, mal mülk konuları, miras, ev alım satım, tadilatlar, emlak, taşınma gibi konular varsa yoğunlaşabilir. Bu fırsatı, özel hayatınızla ilgili konuları gözden geçirmek, alışkanlıklarınızı, evdeki durumunuzu kontrol etmek için kullanabilirsiniz. Ev hayatınız için planlar yapabilir, organize edebilirsiniz. 5inden itibaren ise aşk hayatınızla ilgili daha ciddi düşünceler var. Daha çok gerçekçi planlar yapmak, fayda üretmek, dikkate almak, pratik olmak gerekebilir. Çocuklarınıza faydası olacak çalışmalar yapabilirsiniz. Marifetli, yetenekli olduğunuz günlerdesiniz. Çocuklarınızın yardımlarını da görebilir, kısa seyahatlere katılabilirsiniz. Onların hayatında bir takım hareketli günler. Ailenin servetiyle ilgili konular, çözüm üretmek, hobisel faaliyetlerin gündeme gelmesi, sergi, fuar gibi etkinliklere katılmak gündeme gelebilir. 5i aşkta heyecanlı olabilir. Daha çok gezme isteği doğabilir. Sportif aktivitelere yer verebilirsiniz. 7i işlerinizi yoluna koyabilirsiniz.

 
İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Yeni Ayla birlikte, kardeşler, akrabalar, yakın çevreniz ile ilişkiler güçleniyor. Kısa bir seyahat gündeme gelebilir. Daha çok birlikte olmak için sebepleriniz var. 5inden itibaren ebeveyn ilişkinizi güçlendirebilir, ailenizle çok fazla vakit geçirebilirsiniz. Büyüklerinizle birçok konuyu konuşma fırsatınız olabilir. Evinize misafir ağırlayabilir, sevdiklerinizle beraber olabilir, davetler tertipleyebilirsiniz. Daha fazla evinizde bulunmanız ailenizle bir arada olmanız için sebepleriniz olacak sanırım. Evinizle ilgili tadilatlar, eşinizle birlikte yaptığınız görüşmeler, yapılması gerekenlerin planları da dikkat çekici olabilir. Geçmişle ilgili konuları fazlaca deşebilirsiniz. Onların düşüncelerini alma iletişim kurmak, olaylara pratik çözümler üretmek isteyebilirsiniz. 6na kadar büyüklerinizle eşinizle bağlantılı konulara odaklısınız. 9una kadar aşk hayatınız, keyifler, geziler, sportif faaliyetler, çocuklarınızla ilgili konular yoğun. 12, 13 karşınızdaki kişilerle eşiniz, hukukçular, ortağınız da olabilir bazı şeyleri yoğun bir çaba göstererek çözmeye çalışabilirsiniz. Geçmişten gelen parasal bir konu ilişkideki tansiyonu yükseltmeye sebep olabilir.


YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) –Yeni Ayla birlikte finansal konularda yenilenmeler var. Bir süredir bekleyen planlar, projeler harekete geçiyor. Yeni anlaşmalar, büyük firmalarla gerçekleşen kontratlar, siparişler, parasal konularla yapılan girişimler gündeme gelebilir. Kendi bütçenizi, para durumunuzu doğru yönlendirmek için harekete geçebilirsiniz. Gelirinizin artması söz konusu. Yetenekli bir kişiliksiniz, bu yeteneği doğru ve aktif kullandığınız ve kendinize güvendiğiniz takdirde başarılı olabilirsiniz. Sadece maddi olan değil manevi sahip olduğunuz değerlerinde artması mümkün. 5inden itibaren yakın çevreniz, kuzenler, kardeşlerle ilişkileriniz yoğunlaşıyor. Çevrenizde daha iyi, akılcı, fayda üreten iletişim içinde olabilir etrafınıza denge ve huzur sağlamak için harekete geçebilirsiniz. Onlara destek olabilirsiniz. Satış, pazarlama, reklam, internet bağlantıları, anlaşmalar, görüşmeler, yayıncılıkla ilgili konular, seyahatler gündeme gelebilir. Eğitim hayatınız canlanabilir. Sınavı kazanma başarılarınızın artması, kurslara yazılmak, gazete, dergi yayıncılıkla ilgili konular yoğunlaşabilir. Birilerine aracı olmak, köprü oluşturmak fayda üretmekten söz edilebilir. Marsın hem iş hem de sağlık evinize girmesiyle sportif faaliyetlerinizin artacağını çok fazla çalışacağınızı gösteriyor. Çalışmaktan ya da spor amaçlı çok fazla kas yapabilirsiniz. Ancak ay sonuna doğru sağlığa dikkat edilmeli.  3 ünde güzel bir gün sizin için, parayla ve işinizle ilgili de verimli olabilir. Belki de uzun süredir yapmak istediğiniz anlaşmaya imza atabilir, ya da çok istediğiniz bir şeyi satın alabilirsiniz. 5,6 Bir çok kişiyle kontak kurabilirsiniz. 7,8 evde huzur var, bazı konularda içiniz rahat, anneyle de iletişiminiz artabilir. 12inde işlerinizi bitirmek için çok çalışabilir, telaş edebilirsiniz.

 
ASLAN: (23 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS) –  Burcunuzda gerçekleşen Yeni Ayla birlikte, kişisel projelerinize başlayabilirsiniz. Uzun süredir sıkışıklık yaratan konular açılmaya başlayabilir. Enerjiniz artıyor, canlanıyorsunuz, çok keyifli birkaç gün geçirebilirsiniz. Kendinize güven geliyor. Kendinizi çok güçlü bir şekilde ifade edebilecek koşulları da istediğiniz gibi yönlendirebileceksiniz. Egonuz güçlenir birazda şişebilir bu dönem. Seyahatler, uzak çevrelere yönelebilir. Egzotik seyahatler yapabilirsiniz. Para harcamalarınız da artmış olabilir. Ancak 5inden itibaren yeni kazançlara yönelmek mümkün. İhtiyaçlarınızı temin edebilir, pratik fikirlerinizle çözüm üretebilirsiniz. Alışveriş yapmak, hediyelik eşya almak, pratik ve işe yarayan sağlıklı şeylere yönelmek isteyebilirsiniz. Marsın 5. Evinizdeki yolculuğu, size seyahatleri, aşkı, sıkı bir spor çalışmasını, çocuklarla ilgili konuları, onlarla ilgili sıkı çalışmaları getirebilir. Ayrıca basın medya bağlantılı çalışmaların, seminerlerin, etkinliklerin tekrar hızlanacağı anlamına gelebilir. Spekülatif konulara para harcamalarınıza dikkat etmeli, risk almamalısınız. 9una kadar ise, yakın çevrenizle ilişkileri canlandırabilir, yolculuk gerçekleştirebilirsiniz. Ancak 13üne kadar hiçbir konuda risk almamaya çalışmalısınız, çocuklarla ilgili konularda aşkta, yetenekleriniz doğrultusundaki çalışmalarda, yoğunluk, baskılar, stres olabilir. 13ünde ise daha rahat koşullar içindesiniz.

 
BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL) – Yeni ayla birlikte, bazı konuları daha iyi anlamaya başlıyorsunuz. Farkındalığınız artıyor. Kendinizi uzun süredir kapattınız fedakarlık yaptınız, geri planda kaldınız. Bir şeyler hayatınızda bitti, temizlediniz, çünkü kısa bir süre sonra yeni sayfalara açılacak. Hayatınız çok daha rahat, planlı olmaya başlayacak. Şimdi ise, daha bir süre geri planda kalıp akışa sürüklenip elinizdeki işleri bitirmeye çalışmalısınız. Kimileri için ise spirituel çalışmalar, meditasyon benzeri ya da kolektif çalışmalarla geçen bir süreydi. Kimileri ise, ailevi konularla çok stres yaşamış olabilirler, özellikle büyüklerle ilgili mevzular. Ancak 5inden itibaren sağlığınıza kavuşabilir. Dış görüntünüze önem vermeye başlayabilir, daha akılcı, pratik düşünebilir, bir takım projelere başlayabiliriniz. Karşınızdaki kişilerin dağınıklığı, istikrarsızlığına takılmayın çok yönlü düşünerek çalışmaya odaklanın. 9-11, yakın çevreniz kardeşler, akrabalarla birlikte olmak için nedenleriniz var. Yolculuklar yapılabilir, eğitimle ilgili haberler alabilirsiniz. 12 de sizi zorlayan ebeveynlerle ilişkiler, özellikle anne-baba ile etkileşim artarken, ev yoğunluğunuz misafirler ebeveynlerin hayatındaki karışıklıklar dikkat çekebilir.  13ünde sürprizli bir haber alabilirsiniz. Yurt dışı ya da uzaklarla ilgili de bir konu olabilir.

 
TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) – Yeni Ayla birlikte, gruplar içinde aktifleşiyorsunuz. Dostlarınızla, arkadaşlarınızla bir arada olmak, yeni kişilerle de tanışmak, keyifli ortamlarda bulunmak sizi mutlu kılabilir. Toplantılar yapabilir, grupça kararlar alabilirsiniz. Hayalleriniz ve gelecekle ilgili idealleriniz adına aşamalar kaydedebilirsiniz. Bazı konular var ki henüz cevaplarını bulamadığınız, işiniz, ya da hukuki konular olabilir. 5inden itibaren alacağınız bir para ya da banka belki de krediyle ilgili bir durum çözülebilir. Kontrol edemediğiniz sağlık konularını iyileştirici etkiler var. Belki bir süre daha arka planda kalmak iş üretmek başkalarına hizmet etmekle vakit geçebilir ancak çok iş çıkarabilirsiniz. Marsın Yay burcuna girmesiyle, eğitim ve hukukla ilgili konularda çok fazla yoğunlaşabilirsiniz. Çok fazla iletişim içine girebilir. Makale, dergi, yayıncılık, gazetecilikle ilgili konular, reklam, internet bağlantıları yoğunlaşabilir. Kardeşlerin, akrabaların hayatında bir takım yoğunluklar mücadeleler olabilir. 3 Ağustos çok keyifli bir gün. 9 a kadar ilişkiler, diyaloglar, kişisel konular önemli. Güzel işler çıkarabilirsiniz. 13üne kadar çok dikkat isteyen işler içindesiniz, belki de pazarlama, anlaşmalar, hukuki konulara yönelebilirsiniz. 13ünde sürprizler var, sizi heyecanlandıran olumlu bir gün.

 
AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) – Yeni Ayla birlikte, parlama, dikkat çekme, yükselme, terfi etme bir anda keşfedilme gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Babanız, ebeveynlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Onların bir konudaki başarısı, dikkat çekici özelliği gündeme gelebilir. Babayla, anneyle, patronunuzla, üst düzey yöneticilerle etkileşim artabilir. Başarılı olduğunuz bir proje ile öne çıkabilirsiniz. Herkes tarafından konuşulabilirsiniz. Yeni yollar, başlangıçlar, aydınlanma, sorumlulukları ciddiye alma zamanı. Marsın Yay burcuna girmesiyle iş bağlantıları, finansal konular, ticaret, anlaşmalar kapınızda. Özellikle, Mart-Haziran dönemi, yoğunlaştığınız konular artık bu günden itibaren çözülecek. Para kazanmak, işleri bitirmek, anlaşmalara yönelmek, yatırım yapmak, parayı yönetmek için yoğun bir konsantrasyon içine girebilirsiniz. Mars/Satürn/Neptün karesinden dolayı, para piyasalarının sürekli iniş çıkışlı olabileceğini riskin bir süre daha hala var olduğunu düşünerek hareket etmelisiniz. 5 inden itibaren verimli, faydalı toplumsal çalışmalar yapabilir, çok iş çıkarabilirsiniz. Maaşınız artıyor. Grup içinde yoğunlaşacak arkadaş ve dostlarla daha çok bir arada olacaksınız. Neyin nasıl yapılmasının topluma hizmet ve fayda getireceği konusunda ciddi çabalar göstereceksiniz. 3-6 Ağustos, iş hayatı başarılar, toplantılar, grupça yapılan çalışmalar verimlilik dikkat çekiyor. 13 de ise çok parlak bir gün, işte yenilenme, rahatlama, özgürleşme söz konusu.  Üzerinde olduğunuz olaylar keyifli ve akıcı hiç ummadığınız kadar rahat gelişebilir. Hızlı bir başarı yakalayabilirsiniz.

 
YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) -   Yeni Ayla birlikte, Marsın da burcunuza girmesiyle tam anlamıyla harekete geçiyorsunuz. Eğitim konuları, seminer çalışmaları, akademik hazırlıklar, hukuki konular, uluslararası ilişkiler, aşk hayatınızla ilgili konular, çocuklarınızın hayatında hızlı gelişen konular, ticaretle ilgili yeni projeler hayata giriyor. Basın, medya bağlantılı çalışmalar, duyurular, reklam işinizin bir parçası olmalı. Daha çok fark edilme, kendinizi aşma sorumlulukları bilerek hareket etmek öne çıkıyor. En azından bu günden sonra kontrol dışı gelişen olaylardan kurtuluyor, kendi hayatınızı koşullarınızın kendiniz yaratabiliyorsunuz. Kişisel hayatınız ve sizin kendi başarılarınız, kazançlarınız, eğitim hayatınız daha önemli. Marsın sportif aktivitelerinizi de arttıracağı söylenebilir. Daha çok gezecek, yürüyüşler yapabilecek, tüm projeleri hayata geçireceksiniz. Bu yeni ayla bu durum çok kolay gibi görünse de ay ortasından itibaren zorlanabilirsiniz. 5inden itibaren mesleki yaratıcılığınız artıyor. Toplum tarafından yaptığınız hizmetler, çalışmalarla daha çok tanınacak ve sevileceksiniz. İnsanların yarasını sarmak için uğraşlar verebilir, dikkat çekebilirsiniz. İş yoğunluğu yeni projeler güç ve karizma mesleki dönüşümler olumlu olarak yansıyabilir. Kimileri için ise, eşinin ailesinden gelen destekler söz konusu. Annenizle daha çok iletişim içine girebilir ilgilenebilirsiniz. 4-9 Ağustos tamamen iş, tanınma, mesleki başarılar, uluslararası konular, seyahatlere yönelebilir, gruplarla etkileşim, toplantı, söyleşiler artar, arkadaş, dostlarla daha çok bir arada olabilirsiniz. 13-15 para kazançlarınız, iş anlaşmaları, müşteri ilişkileri güçlenebilir.

 
OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) – Yeni Ayla birlikte, ruhsal olarak yenilenmeler söz konusu. Ödemeler, tedaviler, eşin para durumu, çok çalışmanın ya da ailevi konuların getirdiği sorunlar ruhsal durumunuzu etkilemiş olabilir. Bir şeylerden kurtulma çabası içindesiniz. Kimileri için ise, ortak yatırımlar, alım satımla ilgili konular var sanırım. Marsın 12. Evdeki yolculuğu arka planda kalıp çok çalışmanız gerektiğini anlatıyor olabilir. Kapalı alanlarda çalışmak, kolektif çalışmalar sergilemek beklenebilir. Ayrıca korkular, evhamlar panik gibi durumlar, kapalı yerde ya da karanlıkta kalma korkusu da söz konusu. Yaşlıların rahatsızlığı nedeniyle hastanelerle, kapalı yerlerle ilişkiler artabilir. Kalp dolaşım sistemiyle, kalp kası ile ilgili tedaviler, doğum, ölümler bundan dolayı miras konuları yoğunlaşabilir. Uzunca bir süre Marstan dolayı başkalarının işlerini bitirmek, hizmet temaları, geçmişten gelen konulara tekrar dönmek durumunda kalabilirsiniz. Tamamen sorun yaratan konuların temizlenmesi ise biraz zaman alabilir. 5 den itibaren eşinizin akrabaları yakınlarıyla daha çok birlikte olmanız için nedenler artıyor olmalı. Hukuki konular, davalar, yurt dışına gitmek isteyenler için pasaport daireleri, seyahatler, farklı çevreler söz konusu. Akademik hayatınızla ilgili karışıklıklar biraz olsun huzura kavuşabilir. Uzaklara gidebilir bir süredir görmediğiniz yakın arkadaşlarınızı, akraba, kardeşinizi görebilirsiniz. Seminerler, sempozyumlar, basın medya bağlantılı çalışmalar, yayıncılık ile ilgili konular araştırmalar kitap yayını gibi çok yoğun olabilirsiniz. 4-9 Ağustos çalışmalarda başarı, tanınma işe yoğunlaşma, mesleki yaratıcılık verebilir. 14-15 gücünüzün ölçüsünü bilip doğru kullanabilirseniz çok başarılı olursunuz aksi taktirde başkalarına karşı baskıcı davranabilirsiniz.

 
KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Yeni Ayla birlikte, son altı aydan sonra gelişen yeni koşullar var. Başkalarından destek aldığınız bir zamandasınız. Biraz olsun rahatlama dönemi de denilebilir. Eşinizle, avukatınızla, karşınızdaki kişilerle ortak kararlar alıyorsunuz. Organizasyon gerektiren bir işe imza atabilir, yeni projelere akabilirsiniz. Gruplar, danışmanlıklar, sosyalleşme dönemindesiniz. Kimileri için ise bir yarışma, müsabaka hazırlığı olabilir. Davalar varsa akılcı kararlar almak isteyebilirsiniz.  Düşmanlar varsa barıştan yana olabilirsiniz. Barış, uluslar arası anlaşmalarda yeni projeler olabilir.  Bayanlarla ilişkiler artabilir. Arkadaş dostlar, iş gruplarıyla birlikte hareketli bir dönem. Para kazanmak için çok fazla çaba gösterebilirsiniz. Arkadaşlarınızın hayatında değişimler olabilir. Dış faktörler, dış politikaların zorlukların verdiği hayal kargaşası hedef ve umutlarınızı azaltabilir. 5inden itibaren ise ortaklı bir projede para kazançları gündeme gelebilir. Alım satım, tadilat ya da eşinizle yapılan ortak harcamalar, evinize yatırım planları yoğunlaşabilir. Vergiler, harcamalar varsa tedaviler gündeme gelebilir. Uzun süredir üstünde olduğunuz bir evrak konusu varsa çözülebilir. Destek beklentiniz varsa gelebilir. 4-6 anneyle, sağlıkla, tedavilerle, ev alım satım konularıyla daha çok ilgili olabilirsiniz. 9 una kadar yolculuklar, seminer, hobisel faaliyetler, sanatsal projeler gündemde. 11-12 hedefleriniz için çok sıkı çalışmak gerekebilir. Bazı şeylerde kaygılarınız artabilir. 13de ise, çok başarılı bir gün, kendinizi özgürleşmiş hissedebilirsiniz. İnsan ilişkileri, grup aktiviteleri arkadaşlık dostluk evlilik adına da güzel gelişmeler olabilir.

 
BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – Aslan burcundaki yeni Ay, iş koşullarınızı yeniliyor olmalı. Belki şimdiye kadar tam olarak neticelenmeyen bazı konular netleşmeye başlayabilir. Anlaşmalar, patron ilişkileri yeni sorumluluklar yüklenebilir. Kariyer hayatınızda daha çok efor tüketmek çabalamak durumunda kalabilirsiniz. Kariyerle ilgili daha fazla otoritenizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Yönetken olmak, daha hırslı kararlı davranmak gibi ataklarınız olabilir. Venüs aşk gezegeni 5inden itibaren ikili ilişkileri canlandırabilir. Karşınızdaki kişiyle uzlaşmak, orta yolu bulmak, birbirinize faydalı olmak isteyebilirsiniz. Düşmanlığı husumeti birazda olsa pratik çözümler bulma yumuşatma zamanı olabilir. Yasal konularda sorunlar varsa mahkeme dışında çözmek bile mümkün olabilir.  İş mesleki ortaklıklarda dahil kaşınızdaki kişilerin ihtiyaçlarını anlamanıza yardımcı olacak ışık tutacak etkiler var. Sosyal ilişkiler adına da verimli bir dönem. Karşınızdaki mantıklı iş bilir kişiler sayesinde bir kaosun içinde çıkma şansını da yakalayabilirsiniz. Belki ilişki kurmayı öğreneceksiniz, hayalcilikten uzak mantığa daha fazla yöneleceksiniz, toparlanacaksınız. Kişisel ve bağımsız otorite kurma arzusunu belli sınırlar içerisinde gerçekleştirmekte fayda var. Bazı şeylere isyan etmek isteyebilirsiniz, ani bir benlik kışkırtısı düşünmeden iş bırakmaya da yol açabilir, bu yüzden sabırlı kararlı ve itinalı olmalısınız. İnsanlarla ilişkilerde tansiyonu yükseltmeden devamı sağlayabilir, gerekli gereksiz tartışmalara ve iddialaşmaya, ego savaşlarına girmezseniz bazı hedeflere ulaşmanızda çok başarılı olabilirsiniz. Aksi takdirde işinizden görevinizden uzaklaştırılabilirsiniz. 6 ağustosa kadar ilişkiler adına yapıcı bir dönem. 9 una kadar ödemler artabilir, sağlığa biraz dikkat. 11,12 çok riskli günler, diyaloglara dikkat edilmeli.13ünde rahatlayabilirsiniz.  Grup çalışmaları artabilir. 14-17 kontrol edemediğiniz bazı durumlar olabilir, dikkat edilmeli.


Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Soru sormak ya da danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com , astrotalin@gmail.com (harita yorumu kapsamlıdır)  bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)
Yazılarım, http://www.astrotalin.com dan, instagram/ @talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum