Haftalık burç yorumları:

By Talin Ağdere ile Astroloji - 01:46:00

Ekim
17  -  24 Ekim 2016 haftasına ait Astrolojik Öngörüler

16 Ekim 2016 saat 7:23 (Türkiye saati)  civarı Koç burcunun 23 derecesinde Uranüs bağlantılı bir Dolunay gerçekleşti. Dolunaylar bilindiği gibi olayların en parlak ve gerçekçi hallerini yansıtırlar. Göremediğimiz anlayamadığımız olaylar o dönemler açığa çıkarlar. Farkındalık yaratırlar, bazı şeyleri daha iyi anlayabilir bu da değişim açısından olumlu yansıyabilir,  sürprizler getirebilir. Uyanış, reformlar, yenilenme, özgürleşme açısından olumludur. İlişkiler adına karşımıza çıkan güzel fırsatları değerlendirmeye bakmalıyız. Diğer yandan ise, Dolunay’ın gerginliğiyle elektrik çarpmışa dönebilir, aniden tepkiler verebiliriz. Trafo etkisi yaptığından, kalp çarpıntısı tansiyon, baş ağrısı problemlerine bir kaç gün maruz kalabilirsiniz. Bu günlerde meditasyon benzeri çalışmalar yapmak, toprakla uğraşmak faydalı olabilir.
Güneş’in bu dönemlerde Spica adlı sabit yıldızla birleşmesi, başarılar, parlama, yetenekler, sanat ve bilim sevgisi açısından verimlidir. Jüpiter’in Terazi’de olması vicdan muhasebesi yaptırırken, toplumsal vicdanın artışı, hukuk tartışmaları bu dönemlerde yoğunlaşabilir.
18 Ekim’den itibaren, ilişkiler, keyif aldığımız konuları, aşka bakış açımızı, yaratıcılığımızı anlatan, aşk gezegeni Venüs yaklaşık 3.5 hafta boyunca pozitif Yay burcunda yolculuğuna başlıyor. Yay burcunun yönetici gezegeni Jüpiter’in iyicil özelliklerinden dolayı, Venüs bu burçta iyi niyetli çalışabilir. Sosyalleşme, arkadaşlarla görüşme, eğitimle ilgili kararların öne çıkması, seyahatler, turizm, fuar, sempozyumlar, uluslararası ticaret, dış ilişkiler, ahlaki değerler açısından olumlu olarak yansıyabilir. Adalet, hukuk düzeni, sporla ilgili faaliyetler ya da düzenlemeler getirilebilir. Abartılı veya düşünmeden konuşulan sözlere de dikkat etmekte fayda var. Gerçekçi, açık sözlü olmak bazen yanlış anlaşılabilir.
17-19 Ekim Mars/Plüton kavuşuyor, iş hayatı ve sorumluluklarımızı yerine getirmemiz açısından önemli bir açı. Güç veriyor. Çok çalışmamız karşılığında çok iş başarabileceğimizi anlatmakta. Güçlü dost ve tehlikeli düşman anlamına gelen bu açı, nerede nasıl kullanacağımızı bildiğimiz zaman başarı getirebilir. Ancak gözü kara bir şekilde hükmetme, egemen olma ihtiyacını da arttırır. Gizlilikleri ortaya çıkaran, hırsı, kızgınlıkları tetikleyen bu açının faydalı yönünü kullanabilirsek her zamankinden üstün ve üretici düşünebilir, zor karmaşık işlerin üstesinden gelebiliriz.
23 Ekim’den itibaren Güneş Akrep burcuna giriyor. Alacak/verecek konuları, miraslar, banka, hukuki konular, devlet dairesiyle bağlantılı işler, tedaviler artarken, doğum ve ölüm temaları yoğunlaşabilir. Olaylar üzerinde aşırı kararlı, tutkulu olabilir, her şeyi kontrol etmek ve sonuna kadar gitmek isteyebiliriz. Her şeyi daha iyi anlamak derinine inmek için araştırmalar yapabiliriz. Belli etmesek de kırılganlık ve duygusallık, kincilik, içimizdeki öfke, artabilir.
17 Ekim Pazartesi gününden, 18 i Salı akşamı 17.30 a kadar Ay Boğa burcunda kalacak;
Finansal, maddi ve keyif aldığımız konulara yoğunlaşabiliriz. Mars/Plüton la yaptığı olumlu açılardan dolayı, her zamankinden, daha fazla güven ve cesaret duyabilir, yapmak istediklerinizi gerçekleştirebilir, projenize başlayabilirsiniz. İlişkilere bakış açınız daha rahat, sosyalleşme arzusundasınız.
18 Ekim Salı akşamından, 20 Ekim Perşembe 18.29 a kadar Ay İkizler burcuda;
Bu olumlu birkaç günü iyi değerlendirmeli. Seyahat edebilir, sevdiğiniz kişilerle, akraba, kuzen, kardeş, arkadaşlarla görüşebilir, ziyaretleri arttırabilirsiniz. Eğitim, medya, pazarlama, iletişimsel konular açısından keyifli ve olumlu günlerdir.
20 Ekim Perşembe akşamından, 22 Ekim Cumartesi 22.33 e kadar Ay Yengeç burcunda;
Ailevi konular, ev işleri, çocuklarla, annelikle ilgili sorumluluklarımız artarken duygularımız arasında çelişkiler yaşayabiliriz. Gereksiz alınganlıklar, kaprisler ve duygusal heyecanlar verebilir, çocukça hareket edebiliriz. Güdüsel hareket ederek ani sinirlenmeleri, öfke kontrolünü dengelemek gerekir.
22 Ekim Cumartesi 22:34 den itibaren, Pazar da dahil Ay Aslan burcunda kalacak;
Keyifli bir kaç gün. Organizasyonlar, partiler, davetler, dostluklar açısından olumlu yansıyabilir. Özellikle de Aşk ilişkileri hoş, kendimizi daha fazla ortaya koyabiliriz. Daha çok gündemde olmak, dikkat çekmek alkış almak isteyebiliriz.
Ay boşlukta Günleri:
18 Ekim Salı 10.01 den, 17.30 a kadar,
20 Ekim Perşembe, 14.17 den, 18.29 e kadar,
22 Ekim Cumartesi 22.14 den, 22.35 e kadar, ay boşlukta kalacak.
Aydınlık geleceğe doğru, ışıkla, sevgiyle kalın J
Haftalık burç yorumları:
KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) –  16 sında burcunuzda gerçekleşen Dolunay, bazı konularda sizi hassas kılabilir. Uranüs’ün de etkisiyle, tepkiler verebilir, ani çıkışlar, gerginlik yaşayabilirsiniz. Bugünlerde size ne yapılması gerektiği söylenmemeli, akıl verilmemelidir. Sınırlayan yapıda bir ilişki yaşanıyorsa tahammül sınırlarını zorlayabilir. Bu dönem sağlığınız ve karşınızdaki kişilerin sağlığı da önemlidir. Problemler karşısında acelecilikten uzak durulmalı, hemen tepki yerine, yeni çözüm yolları ile yaklaşılmalı, çabuk bir şekilde değişik bakış açıları üretilmelidir. Sinirsel gerginlik ve tansiyon, kalp çarpıntısı problemlerine, mide hassasiyetine dikkat edilmeli. 17,18 inde finansal konulara eğiliyorsunuz. Harcamaları karşılamak için olanaklarınız artabilir. Mesleki konularda güç ve karmaşık işlerin üstesinden gelebilirsiniz. Farklı çevrelere yönelebilir, yolculuk yapabilirsiniz. Bugünden itibaren, iletişimsel konular, sosyal organizasyonlar, fuar, sempozyumlar, basın medya bağlantılı işler, hukuki konular, mahkemeler, uluslar arası ilişkiler, ticari konular açısından olumlu bir dönem başlıyor. 22 si akşam saatlerinden sonra son derece keyif alacaksınız. Aşk hayatınızla ilgili güzel gelişmeler var. Çocuklarla da eğlenceli günler. Gezebilirsiniz.
 
BOĞA: (21 NİSAN– 20 MAYIS) – Dolunay sağlığınızı etkilemiş olabilir. Ne olduğunu anlamadığınız sebeplerden dolayı, enerjinizi kontrol edemediğiniz bir gün. Bu gün meditasyon benzeri çalışmalar yapmak, müzik dinlemek, toprakla uğraşmak, enerjiyi bir şekilde akıtmak size iyi gelebilir. 17 sinden itibaren, tedaviler, tahliller gündeme gelebilir. Ebeveynleri ilgilendiren sağlık konularına yoğunlaşabilirsiniz. Konusunda uzman sağlık personelleriyle karşılaşabilirsiniz. Yaklaşık bir ay boyunca, hukuki konular, resmi dairelerle ilgili işler, yerlere yönelebilirsiniz. Ortaklaşa yapılması gereken harcamalar, alım satımlar, banka, alacak verecek işleriniz olabilir. 18 inden itibaren, finansal konularla ilgilenmek, ödemeleri gerçekleştirmek, günlük işlerinizi toparlamak, eğitim öğretim konularına yönelmek durumundasınız. Hafta sonu ebeveynlerin sorumlulukları karşısında daha fazla duyarlı olabilirsiniz. Bazı şeylerde rahatlayacaksınız, güven verecek durumlar var, özellikle de sağlıkla ilgili. İyileştirici etkiler altındasınız. Resmi daireden elinize para geçebilir.
 
İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Dolunay size güzel enerjiler veriyor. Arkadaşlık, gruplar, aşk, dostluk gelecekle ilgili proje ve ümitler, beklentiler açısından aydınlatıyor. Keyifli bir süreçtesiniz. Geziyor, eğleniyor, biraz da tembellik yapıyorsunuz. Kimileri ise çocuklarıyla keyifli günler geçiriyor,  bebek sahibi olmanın, hamile kalmanın sevincini yaşıyor olmalı. Yeteneklerinizi sergiliyor, sohbetlere, etkinliklere, partilere katılıyorsunuz. Sağlık ve tedaviler evinizde mars/Plüton, sağlığa biraz dikkat etmeniz gerektiğini uyarıyor olabilir. Kas gücünüzü çok fazla kullanacak sporlara yönelerek kendinizi incitmeyin, kanamalar varsa dikkate almalısınız. Bir süre dinlenin.  Bu günlerde çok fazla harcamalar yapılmış olmalı.  18 den itibaren, aşk ve ilişkiler adına daha olumlu bir döneme gidiyorsunuz. Keyifli, rahat arkadaşlıklar yaşanırken sosyalleşme adına da olumlu dönemler. İkili ilişkilerde birlikte alacağınız sorumluluklarınız olabilir, hukuki sorunlar varsa, daha fazla ciddiye alınmalı. Hafta sonu, kardeşlerle, akrabalara daha çok yoğunlaşabilir, kısa geziler yapabilirsiniz. Ebeveynleri ilgilendiren sağlık sorunları olabilir.
 
YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) – Dolunay dönemi işinize yöneliyorsunuz. Bu günlerde mesleki açıdan yenilikler yapmak arzusunda olabilirsiniz. Evden çıkmak zamanı gelmiş olmalı. 18 inden itibaren sağlıkla ilgili konuları daha çok dikkate alabilirsiniz, işinizle ilgili yeni projeleri de günlük hayatınıza akıtabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkiler artabilir, onlardan destek alabilirsiniz. Ortak işleriniz adına zor şeyleri başarma gücüne sahipsiniz, birbirinizi sorgulamak yerine dayanışma içinde olmalı, karşınızdaki kişilere güvenmeli, boş kuruntulardan kurtulmalısınız. Ay sonunda çocuklarınızla daha fazla ilgileneceksiniz. Yaratıcı çalışmalarınız varsa başlayabilir, işinizle ilgili daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Sağlıkla ilgili rutin kontrolleri yaptırabilirsiniz. Lükse giden para harcamalarınız olabilir. Çok istediğiniz bir şeyi satın alabilirsiniz.
 
ASLAN: (23 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS) –  Dolunayla birlikte, uzak çevrelere açılabilir, bir süredir görmediğiniz kişilerle bir arada olabilirsiniz. Gezebilir, etkinliklere katılabilirsiniz. Seyahatler de gündeme gelebilir. Eğitimle, ticaretle ya da işinizle ilgili konularda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Farklı kişilerin dikkatini çekebilirsiniz. Uluslararası tanınma getirebilir. Hukuki ve ya akademik konularla ilgili reformlar yapılabilir. Venüs artık aşk evinize giriyor, yeni bir aşk mı geliyor? Sosyalleşme, özgürleşme adına keyifli günler. Daha çok gezebilir, bazı şeylere bakış açınızı değiştirebilir, düşüncelerinizi pozitife yönlendirebilirsiniz. Ciddi ve yaratıcı çalışmalar yapabilirsiniz. Sporu hayatınıza disiplinli bir şekilde alabilir, hayat tarzınızı değiştirebilirsiniz. Çocuklarınızın başarıları söz konusu. Çok yoğun çalıştınız, çalışıyorsunuz, iş bitiriyorsunuz. Taşınma, günlük işlerinizi tamamlama adına yapıcı bir dönem. Kemik ağrılarına, sakarlıklara dikkat etmeli kendinizi çok fazla yormamalısınız. 18-20 arkadaş dostlarınızla keyifli günler geçirebilir. Ay sonunda özel  hayatınıza daha fazla odaklanıyorsunuz.
 
BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)-  Dolunay size sağlık konusunda endişe vermiş olabilir. Uzun süredir finansal destek arayışında olmalısınız. Bu günlerde kredi alabilir, borç alacak dengesini korumak isteyebilirsiniz. Kazançlar var ancak harcamaları kontrol etmek zor olmalı. Keyfe, çocuklara, özel ihtiyaçlara ait masraflar var. Onlarda sizi yoruyor olmalı, tatlı yorgunluklar diyelim. Bu günlerde sağlığı da zorlamamalı tansiyon problemine dikkat etmeli. Sporu, yürüyüşü, antrenmanları abartmamalı, kaslarınızı yorabilirsiniz. Aşkta, cinsellikte baskıcı olmamaya bakmalısınız, biraz esnemeye ve sabırlı olmaya çalışın. 18 inden itibaren eve, ebeveynlere daha çok odaklanabilirsiniz. Uzaklardan gelen misafir, arkadaşlar, dostlar olabilir. Siz de yolculuk yapabilir, sevdiklerinizle daha çok bir arada olabilirsiniz. Bazı konularda özgürleşebilir, rahat hareket edebilirsiniz. Eşin ailesiyle, akrabalarıyla da daha çok birlikte olmak için nedenler var.  18-20 iş bağlantılı çalışmalarda verimli birkaç gün iyi değerlendirin. Uzaklarda bulunan kardeş, akrabalarla daha çok görüşebilirsiniz. Ebeveynlerden destek alabilirsiniz.
 
TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) – Karşıt burcunuzda Dolunay gerçekleşti. İlişkiler, arkadaşlıklar, paylaşımlar söz konusu. Karşınızda sizi harekete geçiren, aydınlatan, enerji veren kişilerin varlığından söz edilebilir. Farklı görüşlere açık olmanız gereken günlerdesiniz. Evde çok çalışıyor, iş üretiyor ve güç karmaşık işlerin üstesinden geliyorsunuz. Ebeveynlerin de hayatında zor bir dönem olabilir. Tadilatlar, yerleşimle ilgili konuların yoğunluğu ve yorgunluğu da var üstünüzde. 18 inden itibaren, Venüs sizi sosyalleştirecek, daha çok gezecek, sosyalleşeceksiniz. Yazı, internet, blok çalışmalarında daha verimli, planlı olabilir, halka ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Eğitimle, hukukla ilgili konuları daha fazla dikkate alabilirsiniz. Yakın çevrenizle, akrabalarla, iş arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz. Kişisel gelişiminizle ilgili faydalı çalışmalar yapabilir, pazarlama, reklam, gazete, yayıncılık, medya konularında önemli bağlantılar gerçekleştirebilirsiniz. 18-20 farklı çevrelere yönelebilir, gezebilir, hukuki işlemleri, görüşmeleri gerçekleştirebilirsiniz. Çok fazla iletişim içinde olabilir, hafta sonu finansal konulara yoğunlaşabilirsiniz. Birtakım organizasyonlar gündeme gelebilir, arkadaşlarla bir arada olabilir, partilere katılabilirsiniz. İyi değerlendirin.
 
AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) – Bir süredir beklediğiniz bir iş konusunu bu günlerde sonuçlandırabilirsiniz. Aslında bitirmeniz gereken birçok şey var, belki bu dolunayla bunun farkına vardınız. İşte yenilenme, daha çok teknoloji, bilgisayar, reformlar yapılabilir. Sağlıkla ilgili de tedaviler gerçekleşebilir. Bu günlerde baş ağrısı, tansiyon problemlerine dikkat edilmeli. Çok fazla yolculuk, iletişim, iş bağlantılı çalışmalarınız var. 17-20 ilişkiler, danışmanlıklar açısından olumlu birkaç gün. Karşınızdaki güçlü kişilerin tavsiyelerine, desteğine açık olmalısınız. Tedaviler, sağlık konuları baskın olabilir. Kontrol edemediğiniz konular var, kazalara açıklık getirebilir.18 inden itibaren, finansal açıdan ihtiyaçlarınızı karşılamanız adına elinize para geçebilir. Kazançlar artabilir ancak harcamaları da kısıtlamakta fayda var. Parayla ilgili sorumluluk alabilirsiniz. Hafta sonu eğitimle ilgili bir konuyu sonuçlandırabilir, yolculuk yapabilirsiniz, organizasyon yeteneğiniz güçleniyor, işte başarı var. Güneşin burcunuza girmesiyle hayat enerjiniz artıyor. Bazı şeyler artık yolunda gidecek. Biraz sabır.
 
YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) -  Dolunayla birlikte aşk hayatınız canlanıyor. Başkalarına kendinizi daha çok gösterebileceksiniz. Yetenekleriniz, yaratıcılığınız fark ediliyor. Çocuklarla, gençlerle ilgili sürprizler hayatınıza renk katabilir. Finansal konularda zorlanıyorsunuz. Çok fazla harcamalar var. Para kazanmak içinde mücadele ediyorsunuz. 18 inden itibaren keyfiniz yerine gelmeye başlıyor. Dış görüntünüze daha fazla dikkat edecek, bakımınıza, diyetinize, estetiğinize önem vereceksiniz. Saç stilinizi değiştirebilir, rengini açabilir, giyim kuşam tarzınıza önem verebilir, dikkat çekebilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirme konusunda başarılı olabilirsiniz. Ay sonundan itibaren başkalarının hizmet temaları sizi yorabilir. Arka planda kalıp çok iş çıkarmaya bakacaksınız. 18-20 sosyal hayatınız canlanıyor, karşınızdaki kişilere bağlısınız, ilişkiler önemli, onların hayatında bir takım yenilikler olmalı. Sosyalleşebilir, birden fazla işle meşgul olabilirsiniz. Danışmanlık işleriniz artabilir. Sizde başkaları adına danışmanlık alabilir, sağlık kontrollerine gidebilirsiniz. Bu günlerden itibaren sağlık önemli. Hafta sonu keyifli birkaç gün. Şehirden uzaklaşabilir, farklı çevrelere yönelebilirsiniz.
 
OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) – Dolunay dönemi ailevi konulara odaklandınız. Çocukları, gençleri, ilişkileri ilgilendiren sürprizlerden söz edilebilir. Bu günlerde evde projeler üretebilir, yeniliklere açık olabilirsiniz. Babanızın hayatında değişiklikler olabilir. Girişimler var, projelerinizle yoğunsunuz, birçok şeyi gerçekleştirmek hayata geçirmek adına güç sarf ediyorsunuz. Başkalarına karşı da baskıcı olabilirsiniz. Gücünüzün ölçüsünü bilmeli, her şeyi bitirmek yapabilmek adına sağlığınızı zorlamamalısınız. İş ve ev hayatınızla ilgili dengeyi kurmalısınız. 18 inden itibaren, yalnızlığa daha çok ihtiyaç duyabilir, kafanızı dinlemek isteyebilirsiniz. Hastaneler, kapalı yerlerde daha çok bulunabilirsiniz. Arka planda çok fazla iş üretebilir keyiflerden mahrum kalabilir, kolektif çalışmalara yönelebilirsiniz. Dostlarınızın, arkadaşlarınızın hayatında yenilikler olmalı, iş amaçlı toplantılar olabilir. 17-18 çocuklarınızla ilgili keyifli birkaç gün. Aşkta inişli bir dönem olabilir. İş bağlantılı çalışmalar olumlu ancak sağlıkla ilgili tedirginlik yaşanabilir.  
 
KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Dolunayla birlikte, keyifli yolculuklar yapılabilir, özgürleşebilir, ilişkiler güçlendirilebilirsiniz. Yakın çevrenizin hayatında bir takım değişiklikler, sürprizler, yenilikler olabilir. Fark edilebilirsiniz. Teknolojik bir buluş ya da çalışma yapılabilir. İşleri bitirmek açısından da çok fazla efor harcıyor olmalısınız. Ancak ay sonuna kadar sağlığa da dikkat edilmeli, bünyenizi güçlendirmelisiniz. Kontrol edemediğiniz konuları akışına bırakmalı, zorlamamalısınız. 18 inden itibaren ise yaklaşık 3-4 hafta boyunca, arkadaşlar dostluklar partiler, organizasyonlara katılabilir, kutlamalar yapabilirsiniz. İşten gelen paralar artabilir. Toplantılara katılabilir, cemiyet, dernek çalışmaları yapabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı kişilerden destek alabilirsiniz. Medya bağlantılı çalışmalar da yapılabilir, sergi, fuar, sempozyumlara katılabilirsiniz. İş bağlantılı misafirleri ağırlayabilirsiniz. 19,20 aşkta keyifli birkaç gün, gezecek, keyif yapacak, eğleneceksiniz. Hafta sonu, eşinizle arkadaşlarınızla birlikte organizasyonlara katılabilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte olabilir, ortaklı çalışmalara yönelebilirsiniz.
 
BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – Dolunayla birlikte, yetenekleriniz doğrultusunda para kazançları olabilir. Birikimler, yatırımlar, ortak çalışmalardan gelen sürpriz kazanımlar mümkün. Tedavilere giden harcamalar gündeme gelebilir. Bir süredir yoğun bir çalışma temposunda olabilirsiniz. Grup çalışmaları yoğunlaşmış olmalı. 19- 20 özel hayatınızda bazı tedirginlik, huzursuzluk yaşanabilir. Ancak iş evinize giren Venüs yaratıcılığınızın fark edilmesine sebep olabilir. Yetenekleriz doğrultusunda yapılan çalışmaları toplum önünde sunabilirsiniz, mesleki yaratılığınız artabilir, sorumluluk üstlenebilirsiniz. Ay sonunda, farklı yerlere daha çok seyahat edebilir. İnternet çalışmalarına yönelebilir, eğitim amaçlı sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz. Uzaklardan gelen misafirler de olabilir. 20-21 aşkta fazla duygusal ve kuruntulu olabilirsiniz. Hafta sonu çok iş çıkaracaksınız.

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Soru sormak ya da danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com , astrotalin@gmail.com (harita yorumu kapsamlıdır)  bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)  
Yazılarım, http://www.astrotalin.com dan, instagram/ @talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com
 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum