Yeni Ay ve Haftalık burç yorumları:

By Talin Ağdere ile Astroloji - 22:03:00

31 Ekim - 7 Kasım 2016 haftası ve Akrep Burcunda Yeni Ay !
30 Ekim 2016 saat 20:39 civarı, 7 derece Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşti. Dönüşüm dönemi denilen Akrep ayı hepimizin hayatında önem kazanabilir. Bir şeylerin köklü değişime uğraması, geçmişteki konuların temizlenmesi, şifalanma, arınma dönemi olarak da düşünülebilir. Bitişin ardından yeni başlangıçlara yönelebilirsiniz.
 
Bu ay, derin konular, mevzular var hayatınızda anlaşılan. İçinizde kopan fırtınaları kim görebilir ki? Yeni Ay karanlığa ışık tutmak gibidir. Bu günlerde, iyiyi, kötüyü ayırt etmeye başlayabilir, karşınızdaki kişilerin niyetini çözebilirsiniz. Çok karmaşık ve anlaşılması zor olan konuları analiz edebilirsiniz. Yapılanları daha iyi anlamaya başlarsınız. İçe dönük enerjilerin hakim olduğu bu dönemde, Merkür’le gerçekleşen Yeni Ay’dan itibaren takıntılı olduğunuz konulara yeni bir bakış açısı geliştirebilirsiniz. Bazı sırları, şifreleri çözebilirsiniz. Yıkıcı değil de yapıcı yönlerinizi ortaya çıkarmalısınız. Güçlü ve dirençli olduğunuz günler.

Yeni Ay ve Merkür’ün/Neptün ile olumlu açıları, empatiyi de güçlendirecektir. Bazı şeyleri yapmak isterken duyguları da göz önüne alarak hareket edebilirsiniz. Edebi eserlere daha fazla yer verebilir, yazabilir, konsantre ve ilhama açık olabilirsiniz. Sanatsal mekânları gezebilir, yabancı kişilerle de görüşebilirsiniz. Etrafa karşı hassasiyet artabilir. Meditasyon benzeri çalışmaları rahatlıkla yapabilirsiniz.  Dedektiflik olayları, cinsellikle ilgili temalar, tüm bilimsel alanda yapılan araştırmalar, tedavilerle ilgili yoğun bir dönem olabilir. Alınan derin yaralardan sonra, fiziksel ve ruhsal İyileşme sürecine girebilirsiniz. Kişisel projelerinize başlayabilirsiniz. Bu dönemlerde ilişkilerde çok tutkulu ve bağlayıcı olabilir. Kalıcı ilişkiler, evlilikler yapılabilir. Hatta geçmişte kopamadığınız derinleşmiş, tutkulu ilişkilerin ateşi yeniden yakmaya başlar. Gerçekten bitti mi emin misiniz?

Sağlık bağlantıları: Kanser tedavileri, psikolojik tedaviler, üreme, genital bölgesi hassasiyeti, mesane, idrar yolları ile ilgili sorunlar, sinirsel hastalıklar verebilir.
Ay burçlarda:

31 Ekim’den, 1 Kasım saat 17:42 e kadar “AY” Akrep burcunda kalacak. Bu günlerde çok hassas ve duygusal olabilir, geçmiş dönemlerdeki konuları kurcalar durursunuz. En çok kendinizi yıpratırsınız. Duygularınızda gereğinden fazla derine inmek, kıskanç ve intikamcı olmak sizi yıpratabilir, bir şekilde de bu düşüncelerden, enerjiden kurtulmak, bırakmak, atmak gerekir. Enerjinizi dua, meditasyon benzeri çalışmalar yaparak, çok sevdiğiniz kişilerle görüşerek, müzik dinleyerek, yazı yazarak dengeleyebilirsiniz. 
1 Kasım saat 17:43’den, 4 Kasım 6:05’e kadar “AY” Yay burcunda kalacak. Yeni Ayın ilk ışıkları göründü artık Hilal fazındayız. Bazı şeyleri daha iyi anlamaya başlayabilirsiniz. Psikolojik baskı yaratan konulardan bir şekilde kurtulabilir, daha huzurlu iletişim kurabilirsiniz. Pozitif düşünebilir, dışa dönük tavırlar sergileyebilirsiniz.  Bir kaç gün önce fırtınalar estirdiğiniz konular şimdi bambaşka bir hal almıştır.  Özellikle, halkla ilişkiler, pazarlama, ticaret, yurt dışı bağlantılı konular bu günlerde daha rahat olabilir. Özellikle 3 ünde Ay/Venüs kavuşumu, Uranüs’le de olumlu açıları var. Arkadaşlarla birlikte olmak, aktivitelere katılmak, özel ilişkiler açısından canlılık verebilir. Yeni heyecanlar yaşandığı, daha fazla özgürleştiğiniz günler olabilir. Maddi şans getirebilir.

4 Kasım 06:06 dan, 6 Kasım 16:55’e kadar Ay Oğlak burcunda kalacak. Sorumluluklarınız var, bir takım mecburi ziyaretler, organizasyonlara katılabilirsiniz. İşlerinizi bitirebilirsiniz. Özellikle kendiniz, ailenizle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Akraba, komşu, eş dost ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Özellikle huzursuz olmak istemiyorsanız, 6 Kasım günü acele ve iyice düşünmeden işlere girişmemelisiniz. Yaşlıların ya da bazı kişilerin sorumlulukları ağır gelebilir. Davranışlarınızda kontrollü olmalı, özen göstermelisiniz. Saat 16:56 dan itibaren Ay Kova Burcunda, arkadaşlarınızla olmak keyif verebilir.
Ay boşlukta Günleri:

1 Kasım Salı 05:45 den aynı gün 17:44 ‘e kadar,  

3 Kasım Perşembe 13:36 dan, 4 Kasım Cuma 06:06’ a kadar,

6 Kasım Pazar 12:57 den aynı gün 16:56’a kadar ay boşlukta kalacak.

Aydınlık geleceğe doğru, ışıkla, sevgiyle kalın ☼♀☼♀☼♀☼♀

Haftalık burç yorumları:

KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) –  Akrep Yeni Ayı ve bu hafta hayatınızda ortak paylaşılan kaynaklar vurgulanmakta. Kredi almak, borç kapatmak, ortak yatırımlar, miras, devlet dairesi ile ilgili konular, resmi makamlar öne çıkabilir. Aşırı duygusal içe dönük bir dönem. Geçmişteki sorunları bu dönemde daha fazla takıntılı ve depresif yaşayabilir, kökünden kurtulmaya çalışabilirsiniz. Geçmiş aile konuları, kardeşleri akrabaları da içine alan mevzular, tedavilerden söz edilebilir. Evrak işleriyle uğraşabilir, bankalardan kredi almak için müracaat edebilirsiniz.  Gerek maddi gerekse duygusal paylaşımlar önemli bu günlerde.  Özellikle de ticaretle ilgiliyseniz, daha fazla çalışmak ve temkinli olmak gerekebilir. Üstünde olduğunuz konularda, sıkı disiplin ve dikkat isteyen durumlar var. Bu hafta, Salı/Çarşamba/Perşembe, Ay Yay burcunda kalacak. Salı gününden itibaren daha huzurlusunuz. Farklı yerlere gidebilir, seyahat edebilir, yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Uzun süredir görmediğiniz kişilerle bir arada olabilirsiniz. Kendinizi özgür hissedecek birkaç günden keyif alacaksınız. Hafta sonu, aile fertleriniz ya da üstlerinizle ilişkilere dikkat edilmeli. Geçmiş dönemlerdeki mevzular veya herhangi bir kızgınlık onlarla mücadele etmenize ya da gözden düşmenize sebep olabilir. Keyifli haftalar dilerim.


BOĞA: (21 NİSAN– 20 MAYIS) – İlişkiler evinizde Yeni ay gerçekleşiyor. Geçmişten gelen ilişkiler, ortak mevzular, eşinize ait konular öne çıkıyor. Birlikte yeni kararlar alabilirsiniz. Evlilik temaları öne çıkabilir. Taşınmak, yer değiştirmek, evlenmek, boşanmak gibi alınacak önemli kararlar, sözleşmelerden söz edilebilir. Bu konulardaki sorunlar hakkında danışmanlık alabilir, bilir kişilere sorabilirsiniz. Aslında geçmişteki konuların tekrar gündeme gelmesiyle yeni bir bakış açısı geliştirilebilir, sorunlu konularla tekrar yüzleşebilir, yeniden hesaplaşabilirsiniz. Bazı konularda esnemek gerekiyor. Her şeyi garantiye almak bazen sonuç vermeyebilir. Bazı şeylerin bitişiyle sıfırdan başlamak da mümkün. Finansal konularda uzun süreden beri kısıtlanmalar yaşıyor olabilirsiniz. Başkalarının, ortağın ve ya eşin kaynaklarındaki sıkıntılardan dolayı destek almakta zorlanıyorsunuz. Para kazanma konusunu dikkate almalı, daha çok çabalamalı yeni kaynaklar bulmalısınız. Bu hafta, Salı/Çarşamba/Perşembe, Ay Yay burcunda ilerlerken finansal konular gündemde. Alım satım işlerine ya da banka konularına, ödemelere yoğunlaşabilirsiniz. Kardeş, yakın çevrenin de içinde bulunduğu ortak paylaşımlardan söz edilebilir. Tedaviler, kontroller, büyüklerinizin sağlık sorunlarıyla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Hafta sonu farklı çevrelere yönelebilirsiniz, yeni insanlarla tanışabilirsiniz.  Keyifli haftalar dilerim.

 
İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Akrep Yeni Ayı ile bu hafta sağlık konularıyla ilgilisiniz. Yeni bir işe başlamak, başkalarına hizmet etmek. Sürekli görüştüğünüz arkadaşlarınızla birlikte olmak, sağlık konuları gündemde. Üreme organları ile de bakım, muayene gibi sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Tedaviler, ağrılarınız varsa çözüme yönelik olabilir. Şifalanma, yenilenme, iyileşme süreçlerine girebilirsiniz. Alternatif tıptan faydalanabilir,  bazı konulara alternatif çözümler üretebilirsiniz. İlişkiler açısından zorlayıcı, biraz daha temkinli olmanız gerektiren bir süreç içindesiniz.  Eşinize yardımcı olmanız gerekebilir, onu daha iyi anlamaya çalışmalısınız. Belki onun iş şartlarından dolayı birlikteliğiniz kısıtlanabilir. Çözülemeyen sorunlar varsa konuşmalısınız. Avukatlık işleriniz varsa, hukuki süreçler, mahkemeler gibi, daha dikkatli olmak geçmiş sorunları temizlemek gerekebilir. Bu hafta, Salı’dan Cuma’ya kadar Ay Yay burcunda ilerlerken ilişkiler, ortak konular çok daha önemli olacak. İlişkiye yeni bir heyecan katabilir. Geçmiş, iş, para konularından söz edilebilir. Bayanlarla bazı sorunları çözebilirsiniz. Keyifli haftalar dilerim.
 

YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) – Akrep Yeni Ayı ile bu hafta, aşk hayatınız önem kazanıyor. Sezgileriniz çok yüksek.  Sevdiğinizden çıkma teklifi ya da sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz. Duygusal olarak kendi istediğiniz gibi yaşamak arzusunda olduğunuz bir dönem. Canlılık katan şeyler var, bu da psikolojik açıdan sizi besliyor. Çocuklarınızın eğitim ya da yaratıcı faaliyetleri oldukça keyifli, kendilerini daha iyi ifade edebilirler. İş konusunda biraz sıkışıklık yaşanıyor, biraz daha kısıtlanma, ciddiyet, sorumluluklar devam edebilir. Sağlığınızla da ilgili hayatınızdan çıkardığınız besinler olmalı. Özellikle tatlı, karbonhidrat türü yiyeceklerden bir süre daha uzak durmak gerekebilir. Eşiniz de sağlığına önem vermeli, testlerini yaptırmalı. Bu hafta, Salı/Çarşamba/Perşembe, Ay Yay burcunda ilerlerken işinizle ilgili bir yerden haber bekliyorsanız gelebilir. Sağlık, beslenme, hijyen, doktor kontrolleri açısından daha olumlu birkaç gün. Sağlıkçılarla ilişkileriniz daha istikrarlı, size yardımcı olabilirler. Keyifli haftalar dilerim.

 
ASLAN: (23 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS) –  Akrep Yeni Ayı ve bu hafta, özel hayatınıza yoğunlaştınız. Ebeveynlerinizle ilgili gelişmeler var. Bitiş ve başlangıçlar dikkat çekiyor. Ailenizle ilgili konularda ilişkinizi yeniden yapılandırıyorsunuz. Oldukça hassas ve psikolojik bir dönemden geçiyorsunuz. Ailenizi de ilgilendiren, taşınmalar, finansal konunlar, aile bireyleriyle yapacağınız çalışmalar önemli. Derin yaralar aldığınız geçmiş aile konularını konuşarak şifalandırabilirsiniz. En azından takındığınız ya da kullandığınız taktikler işe yarayabilir. Bu hafta, Salı’ya kadar ebeveyn konularıyla yoğunsunuz. Salı/Çarşamba/Perşembe, Ay Yay burcunda ilerlerken aşk açısından ciddi kararlar alınabilir. Ailenin parasıyla ilgili konular öne çıkabilir. Aşk veya birçok konuda kendinizi çok canlı hissedecek, hayattan keyif alacaksınız. Aslında son üç aydan sonra, en zor olan konuları tamamlıyor ve çıkışa hazırlanıyorsunuz. Biraz daha sabırlı olmakta fayda var. Çocuklarınızla ilgilenebilir, sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz. Birkaç gün dinlenin zira Perşembe’den sonra çok çalışacaksınız. Hiç duramayacaksınız, gerek işiniz ve yazılar, gerekse yerleşimle ilgili konular, evcil hayvanlarınız, size hizmet eden kişilerle daha fazla muhatap olabiliriniz. Taşınabilirsiniz, büyüklerin işlerini yüklenebilirsiniz. Ancak sağlığınıza dikkat etmelisiniz.  Keyifli haftalar dilerim.

 
BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)-  Akrep Yeni Ayı ile bu hafta, yakın çevre ile ilişkiler yoğunlaşıyor. Kardeşleri ya da akrabaları içine alan konular var. Onların hayatındaki güzel gelişmelerden söz edilebilir. Sizde bu konulara karşı daha tutkulu olabilir, paylaşabilir, yardımcı olabilirsiniz. İletişim, eğitsel temalar, yolculuklar, ziyaretler, yazı çalışmaları dikkat çekebilir. Yazılarınız varsa başlayabilir, etrafınızdaki kişilerle iletişimi güçlendirebilir, reklam, pazarlama, tanıtım gibi işlere girişebilirsiniz. Psikolojik açıdan etkili çalışmalar yapabilirsiniz. Çevre gezilerinden çok şey öğrenebilirsiniz. Bu hafta, Salı/Çarşamba/Perşembe Ay Yay burcunda ilerlerken ailevi konulara, ebeveynlere daha fazla odaklanabilirsiniz. Evde tamamlanması gereken şeylere odaklanabilir, misafir ağırlayabilir, bir süredir görüşemediğiniz kişilerle birlikte olabilirsiniz. Perşembeden sonra, çocuklar, gençlerle ilgili konulara, yaratıcı faaliyetlere yönelebilirsiniz. Onların da hayatında bir takım değişimlerden söz edilebilir. Hayatlarını fazlaca kontrol etmeye çalışmayın, bırakın bildiklerini yapsınlar. Keyifli haftalar dilerim.

 
TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) – Akrep Yeni Ayı ve bu hafta, finansal konulara yoğunlaşıyorsunuz. Şimdiye kadar olan harcamalarınızı, paranın nereye gittiğini daha net göreceksiniz. Belki de hiç ummadığınız bir yerden kazanç fırsatı da yaratabilirsiniz. Para ihtiyacınızın arttığı bu günlerde, yeni iş fırsatları da çıkabilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanma kapasiteniz artıyor. 2Yaratıcı, yetenekli olduğunuz konulardan, ticari bağlantılı işlerden, basın medya bağlantılı konulardan, iletişimden gelen yeni kazançlarınız olabilir. Bu hafta Salı-Cuma günleri, kardeşler, yakın çevre, komşular ile ilişkiler yoğunlaşabilir. Eğitsel çalışmalarınız, yazılarınız, iletişimsel işleriniz artabilir, bayanlarla birlikte daha çok gezebilirsiniz. İş bağlantılı görüşmeler yapabilirsiniz. Hukuksal meseleler de önem kazanabilir. Ebeveynlerinizle çok fazla ilgilenebilir, ailevi konulara yoğunlaşabilirsiniz. Kardeş ve ebeveynlerin içinde olduğu faaliyetler önem kazanabilir. Pazar akşamına kadar mecburi sorumluluklarınız bitecek, rahatlayacaksınız. Keyifli haftalar dilerim.

 
AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) – Burcunuzda gerçekleşen Yeni Ayla birlikte kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz. Güven arayışı içindesiniz. Başkaları sizi daha iyi anlayacak, söylemek ya da yapmak istediğiniz şeyleri karşınızdakilere doğru yansıtabileceksiniz. Kafanızdaki projeleri netleştirebilir, kişisel alanlarda başarılı olabilirsiniz. Yetenekleriniz konusunda daha fazla fark ediliyorsunuz. Aşk ve çocuklarınız konusunda hassasiyet söz konusu. Çok bir şey söylemeden, sen sus gözlerin konuşsun misali, sezgilerinizi kullanarak birçok şeyi yoluna koyabilirsiniz. Hayat enerjiniz artıyor. Bu hafta Salı/Çarşamba/Perşembe, Ay Yay burcunda ilerlerken bayanlardan gelen hediyeler sizin elde edeceğiniz kazançlar söz konusu olabilir, para kazanarak masraflarınızı da karşılayabilirsiniz. Eşinizin ya da ortağınızın desteğini görebilirsiniz. Perşembe’den itibaren yakın çevrenizle çok fazla birlikte olmak için nedenleriniz var. İletişimsel konular, yazı işleriniz artabilir. Geleneksel toplantılar yapılabilir. Duygularınızı bilinçli bir şekilde kontrol altına alabilirsiniz. Keyifli haftalar dilerim.

 
YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) -  Yeni Ayla birlikte bazı şeyleri daha iyi anlamaya başlıyorsunuz. Geçmişte yaşanmış gizlilikle yürütülmüş geçmiş aile konuları ortaya çıkmaya başladı. Belki daha hırslanıyorsunuz, sıkıştınız, kıskançlıklar var, elde olmayan nedenlerden dolayı yıpranıyorsunuz ve bazı şeyleri kontrol etmekte zorlanıyorsunuz, ancak daha sakin kalmalı ve bazı şeyleri zamana bırakmalısınız. Sezgisel ve duygusal yönleriniz çok ağır basıyor bu günlerde. Enerjinizi, yazı yazarak, müzik dinleyerek, meditasyon yaparak dengeleyebilirsiniz. Kendinizi telkin etmeye bakmalısınız. Aslında şu birkaç gün kendinizle de yüzleşmek için iyi bir zamandır. Psikolojik olarak zor bir dönem olsa bile Salı’dan itibaren daha rahatsınız. Sevdiğiniz ve size mutluluk veren şeylere sarılmalısınız. Bu hafta, Salı/Çarşamba/Perşembe, Ay Yay burcunda ilerlerken kendinizi daha rahat hissedecek yapmak istediklerinizi yapabileceksiniz. Çarşamba sizi hassas kılan ve keyiflendiren konular var. Bayanlardan gelen maddi yardımlar da olabilir. Aşk ve çocuklarınız konusunda heyecanlı, canlı birkaç gün. Keyifli haftalar dilerim.

 
OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) – Akrep Yeni Ayı ve bu hafta, arkadaşlarla, uzun zamandır göremediğiniz kişilerle daha çok birliktesiniz. Dostlarınızın hayatında güzel gelişmeler var. Onlarla olan iletişimizi güçlendirebilir, birbirinizi daha iyi anlayabilirsiniz. Organizasyonlara, partilere katılabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla önemli çalışmalar yapabilirsiniz. Şimdiye kadar konuşamadığınız çözemediğiniz konulara yoğunlaşabilirsiniz.  Bazı şeyleri kontrol etmekte zorlanıyorsunuz ancak zaman her şeyi çözecektir. Gelecekle ilgili beklentileriniz bu dönem daha fazla önem kazanıyor. Arkadaşlarınızın size olan bağlılığı bu dönem belli olacaktır. Bu hafta Cuma’ya kadar, arka planda kalıp işleri bitirmek, tamamlamak isteyebilirsiniz. Hafta sonuna kadar ise daha dışa dönük bir dönem,  ış görüntünüzle, sağlığınıza, giyiminize daha çok dikkat edebilirsiniz.  Başkalarına karşı da hassasiyet artabilir. Endişeli ve vesveseli olacağınız birkaç gün, aile bireyleriyle ilişkilere dikkat edilmeli. Pazar akşamı çok daha rahatsınız. Keyifli haftalar dilerim.

 
KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Kariyer evinizde Yeni Ay gerçekleşiyor. İş hayatınızda yeni adımlar atabilirsiniz.  Başkalarını etkilemek, dikkat çekmek ve kontrol edebilmek açısından tutkulu olduğunuz bir dönem.  Bazı konuşmalar psikolojik açıdan sizi etkiliyor olmalı. Topluma verdiğiniz mesajlar bu günlerde ayrıca önem kazanabilir. Güçlü olduğunuz yönleri başkalarına göstermek isteyebilirsiniz. Yaratıcı çalışmalarınızda çok daha başarılısınız. Toplum önünde önemli dönüşümler yaşayabilirsiniz. Dillerde dolaşabilirsiniz. Ancak Mars’ın 12. Evinizde yol alması, geçmişten gelen kızgınlıkları yeniden gündeme getiriyor. Enerjiniz düşüyor. Kendinizi halsiz, güçsüz hissediyorsunuz. Bu hafta, Cuma’ya kadar sevdiklerinizle dostlarınızla çok daha fazla birlikte olabilir, hem mecburi hem de keyifli birliktelikler yapabilirsiniz. Toplantılar gerçekleşebilir. Basın medya bağlantılı çalışmalar, yurt dışı projeleri, geziler, sunumlara, duyurulara yer verebilirsiniz. Hafta sonu biraz huzursuzluk var, sizi kısıtlayan konular mecburi konuşmalar, görüşmeler, başkalarının sorumlulukları sıkıntı yaratabilir, kontrollü olmaya bakmalısınız. Pazar akşamından itibaren rahatsınız. Keyifli haftalar dilerim.


BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – Akrep burcundaki Yeni Ay size olumlu yansıyor. Yeni kişilerle tanışıyor, farklı konular deneyimliyorsunuz. Seyahatler, farklı kültürlerle iletişim, sanat tarihi bu günlerde önemli olabilir. Yaratıcılıkla ilgili iş veya konularınızda başarılı olabilir, sezgiselliğinizi doğru kullanabilirsiniz. Bir işin nasıl gideceğini, hislerinizle kontrol edebilirsiniz. Yeni kitap çıkarmak, yayıncılık, uluslararası iletişim, ticaret konusunda başarılı olabilirsiniz. Yeni iş anlaşmaları yapabilirsiniz. İnternet çalışmalarına girebilirsiniz. Eşinizin yakın çevresiyle daha fazla iletişim kurabilirsiniz. Gruplar organizasyonlar arkadaş, dostlar arasında son derece güzel işler çıkarabilirsiniz. Değişik şeyler öğrenmek amacıyla da kurslara gidilebilir yeni teknikler deneyebilirsiniz. Bu hafta Cumaya kadar işte yoğunluk var. Finansal durumunuz daha iyi olabilir, para kazanabilirsiniz. İş bağlantılı kişilerle organizasyonlar yapılabilir. Keyifli haftalar dilerim.

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Soru sormak ya da danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com , astrotalin@gmail.com (harita yorumu kapsamlıdır)  bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)  
Yazılarım, http://www.astrotalin.com dan, instagram/ @talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com
 
 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum