Haftalık burç yorumları

By Talin Ağdere ile Astroloji - 23:57:00

24  -  31 Ekim 2016 haftasına ait Astrolojik Öngörüler

Önemli bir haftaya giriyoruz. Uzun süredir üstünde olduğumuz konuların toparlandığı, bitişler yaşadığımız bir haftadayız. Akrep temaları hayatımıza giriyor. Yoğun bir sezgisellik, duygusallık,  psikolojik konular, iç dünyamıza dönme, hassasiyet, kendimizi dinleme, empati geliştirebilme  ve hassasiyet söz konusu. Güneş’in ve Merkür’ün Akrep burcunda yol alması alım/satımlar, emlak, evrak, miras işlemleri, banka/krediler, ödemeler, devlet dairesiyle ilgili işlemleri hızlandırmakta. Araştırmalar, okült konular, bilimsel çalışmalar, tedaviler bu dönemler yoğunlaşabilir. Bazı konularda sır perdesinin aralanması, bir şeyin iç yüzünü kavrama, gizlilikle yürütülen projelerin açığa çıkması bu dönemlerde kolaylaşabilir. Olumsuz açılardan ise, takıntılı, aşırı kontrolcü, kinci olabiliriz.

Hafta başı etkisini sürdüren fakat 27 Ekim Perşembe günü partil Merkür/Güneş kavuşumu (Merkür güneşin kalbinde) gerçekleşirken, kafanızdaki mevcut işleri daha rahat çözmeye başlayabilirsiniz. 27-29 Ekim dönemleri, eylemci, girişimci Mars’ın devrimci karakterdeki Uranüs’le mücadeleci açıları bizi sıkı bir mücadeleye sokabilir, gerginliklere, huzursuzluklara, tartışmalara sebebiyet verebilir. Egoyu kabartan ve isyan ettiren açılardır. Ani olaylara açıklık verebilir bundan dolayı fiziksel olarak etkilenebilirsiniz. Üzerinde olduğunuz işlerde daha planlı olmak durumundasınız, hataya açıklık vermemelisiniz. Hızlı ve planlı olmayı başarabilmelisiniz. Venüs/Satürn kavuşumu da önemli sorumluluklar getirecektir. Zor işleri yapabilme kapasitenizi arttıracaktır. Venüs/Uranüs olumlu açıları, yeni heyecanlar, aşklar, deneyimler yaşatabilir. Beklenmedik sürprizlere karşılaşabilirsiniz. Güneş ve Merkür’ün Neptün’le olumlu etkileşimi, duygudaşlığı, empatiyi, sezgiselliği de ortaya çıkaracaktır. Başkalarının faydası adına çalışmalar yapılabilir, zorlukla yapılacak işlerde bile özverili olabilir,  zor durumda olanlara yardım edebilir,  şefkat duyabilirsiniz. Sevdiklerinize karşı tutkulu olabilir, onların zor durumlarında asla yalnız bırakmazsınız. Dini ve mistik, ruhsal, psikolojik çalışmalar yapabilir, hastane gibi müesseseleri ziyaret edebilirsiniz. Bazı şeyleri daha iyi anlayabilir, derine inebilir, karmaşık olayları çözebilirsiniz.  30 unda Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor.

Sağlık bağlantıları: Kanser tedavileri, üreme, genital bölgesi hassasiyeti, mesane, idrar yolları ile ilgili sorunlar, tedaviler, sinirsel hastalıklar verebilir. Mars/Uranüs den dolayı, kesikler, yaralar, kanama, ameliyatlar, düşükler olabilir.

Ay burçlarda:

24 Ekim (gün boyu) , 25 Ekim (sabah erken saatlere kadar) “AY” Aslan burcunda kalacak. Kendinizi daha iyi ifade edebilir, kendinize güvenebilir, etrafınızdakilerle karşı sevecen tavırlar içinde olabilirsiniz. Görevlerinizi, sorumluluklarınızı yerine getirmek için istekli ve enerjik olacak,  keyifle yapabileceksiniz.

25 sabahın erken saatlerinde “AY” Başak burcuna girecek ve 27 Ekim Perşembe günü akşam saatlerine kadar Başak’ta kalacak. Artık çalışma zamanı denilebilir. Görevlerinizi daha fazla titizlik ve detaylı bir şekilde yapmak durumundasınız. Sağlıkla ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Ailevi konular, yakın çevre kardeşlerle ilişkiler, önemli konular artarken, iletişim kurabilir, haberleşebilir, yolculuk yapabilirsiniz. Neptün’le açısı akşama doğru yoğunlaşırken dağınıklık, karışıklık, yorgunluk verebilir. Bazı şeylerde tam olarak netlik yakalamak zordur.  Bünyenizi güçlendirin. Alerjik reaksiyonlar, deride tepkiler, bağırsak sorunları verebilir. Karamsarlığa kapılmayın, yapmak istediğiniz şeyleri yapabileceksiniz.

27 Ekim akşamüstü “AY” Terazi burcuna giriyor, 30 Ekim sabah saatlerine kadar Terazi’de kalacak. Kendinize olan güven ve cesaretiniz artıyor. İnsanlarla, halka ilişkiler adına olumlu birkaç gün, başkalarının duygularını anlayabilir, duygudaşlık kurabilirsiniz. Sezgisellik bugünlerde artabilir. Bu günlerde yakın arkadaşlıklar, özel ilişkiler aşk, ciddi ilişkiler adına olumlu dönemlerdir. Birçok kişiyle kontak kurabilir, sosyalleşebilir, çay partilerine gidebilir, düzenleyebilirsiniz. Seminer, sunumlar, konferanslar, yabancılarla bağlantılar, yolculuklar, hukuki konular gündeme gelebilir. 27-29 u özgürlüğün her zamankinden çok fazla artacağı dönemler mars/Uranüs sert açıları var, kaza ve sakarlıklara karşı dikkatli olunmalı, alınganlıklar, karşıt görüşler başkaldırmalar yaşanabilir.

30 Ekim saat 5:01 den itibaren Ay Akrep burcunda kalacak birkaç gün sıkışıklık verebilir. Bir süredir üzerinde olduğunuz işlerin sonuna geldiniz, üzerinizden bazı yüklerden birkaç güne kadar kurtulabilirsiniz.  Birçok şey bitiyor olmalı.

Ay boşlukta Günleri:

24 Ekim Pazartesi saat 23:47 den 25 Ekim Salı 6:17’e kadar,

26 Ekim Çarşamba 21:33 den 27 Ekim Perşembe 16:51’e kadar,

29 Ekim Cumartesi 13:10’dan 30 Ekim Pazar 4:01 e kadar ay boşlukta kalacak.

Aydınlık geleceğe doğru, ışıkla, sevgiyle kalın ☼♀☼♀☼♀☼♀

Haftalık burç yorumları:

KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) –  Bu hafta, tedaviler, ortak paylaşımlar, banka/kredi alacak verecek konuları, resmi daireler hastaneler de dahil gidiş gelişler, evraklarla ilgili işlemler hayata geçebilir. Ortaklı projelerde bazı sorumluluklar alınabilir. Hukuki konular, medya bağlantılı çalışmaları ciddiye almanız gerekebilir. Yargıyla ilgili konular, avukatlık işler, evlilik anlaşmaları, boşanmalar, davalar hızlanabilir. Bu günlerde, İş ve sorumluluklarınızı yerine getirmek adına enerjik ve yapıcı dönemlerdesiniz. Salı gününden itibaren çok iş var, ay Başak burcunda huzursuzluk, vesvese verebilir, tüketici bir enerjidir. 28/29 Ekim (mars/Uranüs) dikkatsiz davranışlardan kaçınmalı, düzenli, programlı hareket etmelisiniz. Otorite altında çalışma belli kurallara uyma durumunuz olabilir, ilişkilerde tansiyonu yükseltmeden sakin kalmak önemli. Toplumsal olaylar canınızı sıkabilir. Hafta sonu ilişkiler gündeme gelebilir. Eşinizle, ebeveynlerle ilişkilerde duyarlılık artarken, karşıdan gelen desteklere de açık olmalısınız. Keyifli birliktelikleriniz var. Sosyalleşebilir, çeşitli organizasyonlara katılabilirsiniz. Dış dünya ile iletişim çok fazla artıyor. Yönetim becerinizi ortaya çıkardığınız günlerdesiniz.

 
BOĞA: (21 NİSAN– 20 MAYIS) – Bu hafta ortaklı konulara yoğunlaşabilirsiniz. Ortak projeler, ortak kararlar alınabilir. Başkalarına bağlı olduğunuz konular var. İlişkiler adına kuruntulu bir dönem olabilir. Evlilik ilişkisini gözlemlemek ihtiyaç ve eksik yönleri görebilmek, giderebilmek adına çalışmalar yapabilirsiniz. Doktora, psikoloğa gidebilir, avukatlık işlerinizi danışabilir, büyüklerinizle ilgili sorunları ya da sağlıkla ilgili konuları çözmek adına adımlar atabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin raporları tahlilleri olabilir. Parasal konularda tasarrufa gidebilirsiniz. Sevdiğiniz şeylerden kısıtlanabilir, geçmişten gelen önemli bir hastalıkta tedavilere yönelebilirsiniz. Sağlıkçılar tarafından desteklenebilirsiniz. Çok fazla yolculuk yapabilir, farklı çevrelere sürekli gidebilirsiniz. Salı’dan itibaren çocuklarınızla daha çok bir arada olabilir, onların işleriyle yoğunlaşabilirsiniz. 27 den itibaren sağlık açısından daha şanslısınız. Bayanlardan, kardeşinizden, yakınlardan destek alabilir, sorunları daha rahat çözebilirsiniz. Hafta sonuna kadar zor ve sıkışık bir dönem ancak ortak hareket etmek karşınızdaki kişilerin desteği birçok işinizi bitirmenize yardımcı olacak. Yine de 28/29 (mars/Uranüs) kontrol edemediğiniz bazı konular olabilir,  ilişkiler ortaklıklar açısından sakin olmaya bakmalısınız.

 
İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Bu hafta, sağlıkla ilgili konulara ve işlerinize yöneldiniz. Yeniden yapılandırmak, günlük hayatınızı düzenlemek, işlerinizi organize etmek, daha sağlıklı yaşam koşulları edinmek adına önemli bir hafta. Çok fazla keyif yaptınız artık iş arayışı içindesiniz. Sağlıkla ilgili de tedaviler, operasyonlar yapılabilir. Ortak masraflar, kredi kartı ödemeleri limiti aşabilir. Eşinizden destek almakta zorlanabilirsiniz. Bu günlerde borç almak, vermek, yatırım gibi konularda sorunlar çıkabilir. İlişkinizle ilgili ciddi kararlar almanız gerekebilir. Bekarlar bu günlerde düzgün ilişki arayışı içindeler, evliler ise eşlerinden daha fazla ilgi bekliyorlar. Karşınızda daha fazla gelenekçi yapıda kişiler olabilir. Olgun biriyle ilişki kurabilirsiniz. Kanunlara daha fazla uymak, işi kuralına göre yapmak isteyebilirsiniz. Geçmişten gelen düşmanlıklar varsa daha dikkatli yaklaşmak, sorunları çözmek, işbirliği yapmak daha doğru olabilir.  28/29 Ekim (mars/Uranüs) gergin olabilirsiniz. Yoğun tempo içindesiniz. Tedaviler varsa dikkat edilmeli. Hafta başı, ev, özel hayatınızı düzene koymak, işlerinizi toparlamak, ebeveynlerin sağlığıyla ilgili konuları dikkate almak durumunda olabilirsiniz. Ev işlerini aksatmamak adına daha tedbirli olmalısınız. Hafta sonuna doğru, aşk hayatına yönelebilir, keyifli birliktelikler yapılabilir. Gezmek, görmek, yaratıcılığı öne çıkaran çalışmalara yönelmek, hobisel faaliyetler gündeme gelebilir. Çocuklarınızla geçireceğiniz keyifli günlerdesiniz. Onların ilişkileri, ciddiye giden birliktelikleri olabilir. İş yükü ve masraflar çok fazla.  

 
YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) – Çocuklarınızla daha çok birlikte olduğunuz bir haftaya giriyorsunuz. Onlarla bir arada olmak için çok fazla zamanınız olabilir. Eğitimci olanlar için çocuklarla, gençlerle ilgili projeler de gündeme gelebilir, onlarla ilişkiler artabilir. Daha çok sahnedesiniz. Canlanacaksınız. Aşk hayatınız daha çok gündemde. Çok tutkulu olduğunuz ve istediğiniz şeyleri yapmak için azimli olacağınız günlerdesiniz. Yeteneklerinizi sergileyebilir, yaratıcı faaliyetleri hayata geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili mesuliyetler alabilirsiniz. Yaşça büyük ya da olgun kişilerle birlikte çalışabilirsiniz. Güvenilir bir iş ya da sağlık arayışındasınız. Sağlıkçılarla da daha fazla bir arada olabilirsiniz. Birçok projeyi hayata geçirmek için daha fazla mücadele etmek gerekebilir. Kontroller, tahliller, tedavileri dikkate alabilirsiniz. Evcil hayvanlarınız varsa sağlık problemlerini daha fazla ciddiye alabilirsiniz. Ebeveynlerin, yaşça olgun kişilerin sağlıkla ilgili mesuliyetleri artabilir.  28, 29 (mars/Uranüs) İlişkilere yönelik çatışmalar devam ederken karşınızdaki kişilerin de zor dönemler geçirdiğini de dikkate almalısınız.  Kariyer ya da ailenizle ilgili sebeplerden dolayı aranız açılmış olabilir. Hukuksal ya da işiniz gereği yasal problemler varsa bir süre daha çetrefilli olabilir. Hafta başında yakın çevre, kardeşler, akrabalarla ilişkilerin ya da yolculukların verdiği huzursuzluklar, dağınıklıklar var. Eğitimle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Bazı yasal problemler mümkün. Hafta ortası ise ebeveynlere yoğunlaşabilirsiniz. Evde huzur arayışında olabilirsiniz, bayanlarla anneyle ilişkiler yoğunlaşabilir.

 
ASLAN: (23 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS) –  Güç ve karmaşık işlerin üzerinde olduğunuz ve çok çalıştığınız bir hafta. Ebeveynlerin ya da özel hayatınızın mesuliyetleri, sorumlulukları var. Birçok işle yoğun olabilirsiniz. Taşınma, nakliye, çevresel düzenleme, yerleştirme dönemleriniz. Güvenlikle ilgili konular var, yerleşimle ilgili eksikleri tamamlayabilir, alarm taktırabilir, kapı kilidinizi değiştirebilir, bazı şeyleri tamir ettirebilir, yenileyebilirsiniz. Babanızla iletişiminiz artabilir. Çocuklarınızla daha fazla ilgilenmelisiniz, onları ihmal etmeyin. Onların eğitimle ilgili önemli projeleri olmalı. Sınavları, ders programları, aktiviteleri yoğun olabilir. Belki bugünlerde keyifleriniz kısıtlanıyor ancak önemli şeyleri de başarıyorsunuz. Güvenilir bir ilişki arayışında olabilirsiniz. Olgun ya da yaşça büyük, saygın kişilerle etkileşimler artabilir. Düzeyli bir ilişkiden bahsedilebilir. İş ve aşk ilişkisi harmanlanabilir. Sanatsal projeler, aktiviteler, galeriler, konser gibi etkinlikler yoğunlaşabilir. Yaratıcı yeteneklerinizi kullanarak kendinizi daha doğru bir şekilde ifade etmeye başladınız.  Hafta başı finansal konulara odaklısınız, harcamalarda kontrollü olmakta fayda var. Aileden destek gelirken, bazı huzursuzluklar da olabilir. Hafta ortası yakın çevreyle ilişkiler yoğunlaşabilir, onların desteğiyle bazı işlerinize çözüm getirebilirsiniz. Danışmanlıklar artabilir, eğitim çalışmaları, astroloji, yolculuklar, çocuklarla ilgili projeleri hayata geçirebilirsiniz. Ancak 28/29 (mars/Uranüs) kendinizi fazla yormayın, sakarlıklardan uzak durmalısınız. Evcil hayvanların yarattığı sıkıntıları yeni aydan sonra çözebilirsiniz.

 
BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)-  Bu hafta kardeşler, yakın çevrenizle ilişkiler artıyor. Onların hayatında önemli değişimlerden söz edilebilir. Çok fazla yolculuk yapabilir, iletişim kurabilir, internet blok çalışmalarına yönelebilirsiniz. Yeni kişilerle tanışma fırsatları yakalayabilirsiniz. Konuşmalar, görüşmeler, fikir tartışmaları yapılabilir. Öykü, roman, makale yazanlar için düşünceler kalemden kağıda daha rahat dökülür. Sezgisellik, yardımseverlik, duygudaşlık yakın çevreler üzerine yoğunlaşabilir. Aile bireyleri, ebeveynler ile paylaşacak ciddi konular var demektir. Parasal muhabbetler, yatırımlara ait görüşmeler, çocuklarınızı da ilgilendiren meselelerden söz edilebilir. Olgun kişiler, büyüklerinizden destek alınabilir. 28,29 gibi (mars/Uranüs) finansal risk getiren faktörlerden uzak durmak gerekebilir. Çocuklarla, gençlerle ilişkilerde çok fazla baskıcı olmamaya gayret etmelisiniz. Ayrıca kaza, sakarlıklardan uzak durulmalı, gözü kara riskler alınmamalı. Hafta ortasına kadar, kişisel konulara yönelebilir, daha rahat hareket edebilirsiniz. Yakınlarla iletişim açısından olumlu ancak ilişkiler ve ortaklı konularda karşınızdaki kişilerin dağınıklığı, plansız ve programsız olmaları sizi biraz gerebilir. Hafta sonuna doğru finansal konulara yöneliyorsunuz. Uzaklardan ya da eşin yakınlarından gelen destekler söz konusu, buna güvenip fazla para harcanabilir. Bazı işlerinizi bitirdiğiniz bir hafta sizin için.

 
TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) – Bu hafta finansal konulara yönelebilirsiniz. Harcamalar artabilir. Kazançlarınızla harcamalar arasında bir denge kurmaya özen gösterebilirsiniz. Yatırımlara yönelebilirsiniz. İş görüşmeleri, müşteri ilişkileri, iletişim becerilerinizden, ticaretten gelir elde edilebilir. Yakın çevre ile ilişkileri daha fazla dikkate alabilir, ciddiyetle yaklaşabilirsiniz. Eğitimle ilgili çalışmalara daha mesuliyetli yüklenebilirsiniz. Dekorasyonla ilgili çalışmalar ve ortaklaşa işler yapmak adına olumlu dönemlerdir. 28/29 Ekim (mars/Uranüs) aile içi gerginlikler yaratabilir, sabırlı ve sağduyulu olmalısınız. Evde çok fazla yormayın kendinizi. Hafta ortasına kadar, arka planda kalıp sürekli iş üretebilirsiniz, kendi kendinizi yiyebilirsiniz. Kontrol edilemeyen faktörler iç huzurunuzu kaçırabilir. 28 inden itibaren, sosyalleşecek, sevdiğiniz arzu ettiğiniz şeyleri yapabileceksiniz. Bayanlarla kontaklar kurabilir, yolculuklar yapabilirsiniz. Başkalarını anlayabilir, duygudaşlık kurabilirsiniz. Yakın çevrenize karşı da hassasiyet artabilir. Cesaretiniz yerine geliyor, endişe ve korkulardan uzaklaşabilirsiniz. Hafta sonuna kadar finansal bir konuda bitişler var.

 
AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) – Geçmişe ait birçok konuyu bitirdiniz. Yeni girişimler içindesiniz. Hayat enerjisi veren Güneş Burcunuza girdi. Canlanıyorsunuz. Zekanızı her zamankinden daha aktif kullanabileceksiniz. Sezgisellik artıyor, başkalarıyla da duygudaşlık kurabilir, onları daha rahat anlayabilirsiniz. Çocuklarınızla, aşk hayatınızla olan iletişiminiz daha anlayışlı ve romantik olabilir. İkna etme beceriniz, kariyere yönelik girişimlerinizi daha rahat hayata geçirebilirsiniz. Yakın çevreyle ilişkiler yoğun, sürekli aktivasyon içindesiniz. Yolculuklar, iletişim derken trafiğiniz yoğunlaşmış olmalı. Parayla ilgili konularda daha fazla mesuliyet alabilirsiniz. Yatırım, hediyelik eşya, takılar, giyim kuşama, özel ihtiyaçlara giden mecburi harcamalar yapılabilir. Aşırı harcamaları frenlemekte zorlanabilirsiniz. 28/29 Ekim (mars/Uranüs) acelecilikten, sakarlıktan uzak durmalısınız. Trafikte araç kullanırken dikkatli olmalısınız. Bir şeyler hemen olsun diye harekete geçebilir, tahammülsüz olabilir, başkalarıyla geçimsizlik yaşayabilirsiniz. Hafta ortasına kadar Ay başak burcunda gruplar, organizasyonlar, ekip çalışmaları devam edebilir. Hafta sonu iç dünyanıza çekilebilir, biraz dinlenebilirsiniz. Belki yurt dışına gideceksiniz ya da inzivaya çekilecek, kendinizi dinleyeceksiniz. Sezgiselliğiniz bazı konularda size yol gösterebilir. Meditasyon benzeri çalışmalar yapmak dua etmek önemli bu günlerde. 30 undan itibaren artık bir şeyleri bitiriyor, bırakıyorsunuz. Bu günlerde oldukça hassas ve duygulusunuz.


YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) -  Bu hafta önünüzü çok fazla göremediğiniz, ne olup olamayacağınızı bilemediğiniz konular var. Anlayana kadar da risk almamak gerekir. Yalnız kalmak, çalışmak, dinlemek daha iyi olabilir. Geçmişle ilgili konuların varlığı tekrar önünüze çıkmışken, eşinizle ilgili konular, ortaklaşa halledilmesi gereken sorunlardan bahsedilebilir. Başkalarının size ihtiyacı olabilir.Yurt dışı bağlantılı çalışmalar, yolculuklar da yapılabilir. Endişe ve korkuların arttığı bu dönemlerde, harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. Dua etmek, meditasyon benzeri çalışmalar yapmak, iç sesinize kulak vermek, her zaman pozitif düşünmek ruhsal anlamda olumlu gelebilir. Ebeveynlerin sorumluluklarını alabilir, hizmet edebilir fazla iş yoğunluğundan sıkışıklık yaşayabilirsiniz. Hastanelere, kapalı yerlere gidebilir, başkalarının işlerine yardımcı olabilirsiniz. Diğer yandan da birikmiş işlerinizi yazılarınızı elinizdeki işleri bitirmeniz gerekmekte. Bu hafta mecburi sorumluluklarınızdan dolayı başkalarıyla birlikte işleriniz olabilir bundan dolayı giyim kuşamınıza özen göstermeniz, ilişkilere daha itinalı yaklaşmanız gerekebilir. Diyetinize dikkat ederseniz biraz kilo verebilirsiniz. 28/29 (mars/Uranüs) finansal harcamalara dikkat edilmeli, daha fazla riske girmemelisiniz. Hafta ortasına kadar, anneyle, eşinizin ailesiyle ilişkiler yoğunlaşırken işlerinizi bitirmek için çok çalışacaksınız. İş yoğunluğu keyif yapmanızı zorlaştırabilir. Ancak çok iş çıkaracaksınız. Hafta sonu, arkadaşlarla birliktelikler artıyor. Dostlarla geçirecek güzel vakitleriniz var. Bayanlardan maddi destek alınabilir. İçe, inzivaya çekilmek, dinlenmek, meditasyon yapmak, bir şeylerin sonuçlarını görmek için beklemeye tahammüllü olmak, dua etmek, kalabalık ortamlardan uzaklaşmak, bir şeyleri sorgulamak, iç dünyanızı gözlemlemek ruhsal olarak rahatlatacaktır.

 
OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) – Bu hafta arkadaşlıklar ve güçlü dostluklar yoğunlaşıyor. Grup çalışmaları, fikir alışverişleri yapılabilir, birbirinize destek olabilir, görüşebilir eski günleri konuşabilirsiniz. Gelecekle ilgili hedeflerinize ulaşmak için daha fazla hırslı olabilirsiniz. Gizlilikle yürütülen gruplarla ilgili projeleriniz olabilir. Yakın çevreyi ve kariyerinizi ilgilendiren konularda bazı fedakârlıklar yapılabilir. Aşk ilişkilerinde de bir süreliğine içe çekilme, zorlanmalar, isteksizlik görülebilir. Yine de bazı projeler, yazı çalışmaları işleriniz için sıkı çalışma verebilir. Arka planda kalıp iş üretmek gibi. Bu günlerde daha fazla sezgisel ve duygusal olabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerden daha fazla ilgili bekliyorsunuz. Belki bu durum size huzursuzluk veriyordur. Hastanelerde görevler, hizmet temaları, gönüllü hemşirelik yapılabilir. Başkalarının yaralarına parmak basacak, yardımcı olacak çalışmalara açıksınız. 28/29 (Mars/Uranüs) ailevi konular, ebeveynlerle ilgili yoğunluklar yaşanabilir. Bazı şeylere karşı biraz daha toleranslı olmak gerekebilir. Kişisel konular, projeler ve eve, özel hayatınıza yönelik sorumluluklar ikisi bir arada sizi zorlayabilir. Bu durumu yaşamamak için daha planlı olmalısınız. Hafta ortasına kadar yolculuklar, farklı çevreler, sağlık hizmetleri gündeminizi oyalayabilir, yorabilir de. Ancak öğrenecek ve deneyimleyecek çok şeyiniz olacak. Hafta sonu, anneyle bayanlarla daha çok bir arada olabilirsiniz. Geziler, seyahatler, işle ilgili konular keyifli olabilir.

 
KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Kariyere ait konulara yöneliyorsunuz. İşsizseniz iş bulmak, çalışmak, kariyer sahibi olmak isteyebilir, başvurular yapabilirsiniz. Anneyle ya da eşinizin ailesiyle olan iletişiminiz artıyor. Onların getirdiği sorumluluklardan, manevi konulardan söz edilebilir. Daha çok fark edildiğiniz, dikkat çektiğiniz, büyüklerin takdirini kazandığınız, dış dünyaya açık olduğunuz dönemler. İşe ait sorumluluklarınız var. Grup çalışmaları, ekip işleri, eğitim konuları, vazifeler yoğunlaşmış olmalı. Eğitim verenler için olumlu bir süreçteler. İş toplantıları yapılabilir. Çok iş yoğunluğu var, sıkışmış olmalısınız. Geçmişten gelen işleri bitirmek için fazla mücadele içindesiniz. Ancak sağlığa dikkat etmek gerekir. Bünyenizi güçlendirmelisiniz. 28/29 (mars/Uranüs) kontrol edilemeyen şeyler olabilir. Ayrıca yakın çevrenizi de ilgilendiren konularda geçmişten gelen zorluklardan söz edilebilir. Hafta ortasına kadar, finansal konularda sıkışıklıklar yaşanabilir. Huzursuzluklar, sağlık konusunda endişeler artabilir. Hafta sonu ise, değişik yerlere gezebilir, keyifli seyahatler edebilirsiniz. Seminer, sempozyum, sunumlar, farklı kültürdeki kişilerle birlikteliklere yönelebilirsiniz. Astroloji, akademik çalışmalar, tez için sınavlar, hukuksal konular, eşinizin akrabalarıyla ilişkiler, medya bağlantılı çalışmalar önemli olabilir. Bu hafta bazı işleriniz bitiyor.

 
BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – Yurt dışı bağlantılı çalışmalara yöneliyorsunuz. Kimileri için ise hukuki konular yoğunlukta. Akademik konular, toplantılar, uluslar arası basın medya bağlantılı çalışmalar, yazı, kitap çalışmaları, tarihle ilgili konular gündemde. Dışa açılmak, farklı çalışmalar yapmak, yayıncılık, uzaklarla ilgili konular yoğunlaşırken, eşin yakınlarıyla ilişkiler canlanabilir. İş ve kariyerle ilgili önemli sorumluluklara yöneliyorsunuz. Sürekli aktivasyon var hayatınızda. Annenizle de ilgili sorumluluklarınız artmış olmalı, onları kısıtlayan konularla ilgili daha dikkatlisiniz. Finansal olarak da destek yapabilirsiniz. 29/30 Ekim de (mars/Uranüs) harcamalar artabilir. Hafta ortasına kadar, ikili ilişkiler yoğunlaşıyor. Karşınızdaki kişilerin huzursuzlukları sizi de etkileyebilir. Ortaklı konulara yönelebilir, birlikte çalışmalara başlayabilirsiniz. Hafta sonu, ortak paylaşımlar, ortaklaşa işler, kazanımlar söz konusu olabilir. Yatırım yapmak, kredi kartlarınızı ödemek, birikimlere yönelmek çok zor değil. Birilerinden maddi ve ya manevi destek alabilirsiniz. İşlerinizin önemli bir kısmı özellikle mali süreçleri ve resmi konuları bitiyor. Tanıtım, reklam, duyuru ve pazarlama adına işleriniz ise 30 undan sonra ilerleyebilir.

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Soru sormak ya da danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com , astrotalin@gmail.com (harita yorumu kapsamlıdır)  bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)  
Yazılarım, http://www.astrotalin.com dan, instagram/ @talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com
 

 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum