Venüs 4 Mart-15 Nisan tarihlerinde retroda olacak!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 10:13:00

Venüs Retro: Venüs ilişkileri, parayı, aldığımız keyifleri, sanatsal değerleri anlatır.

4 Mart – 15 Nisan 2017 dönemlerinde Venüs geri hareketinde! Venüs Koç burcunda gerilemeye başlarken,  3 Nisan 2017 den sonra ise Balık burcunda retroya devam edecek. Bu dönemde, aşk, ilişkiler, para, mahkemelerle ilgili konular çok daha vurgulu. O tarihler arasında gelinlik provaları, güzellik, estetik, dekorasyon ile ilgili çalışmalar başlatılmışsa bazı şeylerde terslikler olabilir. Çabuk gönlümüz geçebilir, beğenmeyebiliriz, çok fazla sorunlarla karşılaşabilirsiniz, gereğinden fazla para harcayabilirsiniz, istediğiniz gibi olmayabilir.  Keyifler bazı sebeplerden dolayı kısıtlanabilir. Daha önceden başlanan ve sallantıda olan ilişkilerde bu dönem zorlanabilir. Eski aşklar da gündeme gelebilir.  O tarihler arasında birdenbire başlayan ilişkilerin büyüsü retrodan sonra geçebilir. Ancak yetenekleriniz doğrultusunda yapılan çalışmalar, organizasyonlar açısından da olumlu günler. Bir konuya, çalışmaya fazlaca yoğunlaşabilirsiniz. Özellikle de Balık burcundaki retro dönemleri, gereğinden fazla fedakârlık yapabilir, yardımı abartabilir, kendinizi zor duruma atarak, elinizdeki kazançları başkasına harcayabilirsiniz. Vicdani, dini, konular var. Başkalarının hayatındaki bazı acılar da vicdanınızı sorgulatabilir. Bu dönem, sanat, sanatçılar, müzik, yaratıcılık, spirituel kökenli çalışmalar, meditasyon, dua, ruhani konular, geçmişe yönelik, çalışmalar çok fazla yoğunlaşabilir.16 sın dan sonra bazı şeyler düzene girmeye başlayabilir. Özellikle Haziran ayında Venüs’ün güçlü olduğu Boğa Burcuna girmesiyle ilişkiler ve finansal anlamda olumlu gelişmeler var.

Koç Burcu: İlişkiler ve aşk gezegeni Venüs (4 Mart-15 Nisan 2017 tarihleri arasında geri hareketinde olacak) zorlanacak. Aşkta özellikle bu tarihlerde dikkatli olunmalı, ilişkileri müsrifçe kullanabilir, kendinize çok güvenerek  çabuk kararlar alabilirsiniz. İyi giden aşk ve ilişkilerle ilgili bağlılık problemleri yaşayabilirsiniz. Egonuz yükselebilir karşınızdaki kişilerle bağlantı problemleri yaşayabilir, ilişkiye yeteri kadar değer vermeyebilirsiniz. Diğer yandan bekârsanız, geçmişten gelen bir aşk hikâyesiyle de karşılaşabilirsiniz, ancak ani karar verip daha sonra pişmanlık da duyulabilir. İyice tahlil etmeden karar verilmemelidir. O dönem yaratıcılık, yetenek isteyen çalışmalar için de ayrıca güzel bir dönem. Belki daha çok kendinizi göstermeye, tanıtmaya, söz ettirmeye çalışacaksınız. Mahkemelerle ya da parayla ilgili konulara da yoğunlaşabilirsiniz. Dış görüntünüzle ilgili bir tedavi, operasyon kararı alabilirsiniz ancak estetik ameliyatı yaptırmaktan bu dönem kaçınılmalı. 3 Nisan’dan itibaren (Venüs/Balık burcunda Retro) ise, kolektif çalışmalara, başkalarına edilen hizmet temalarına daha çok yer verebilirsiniz. Aşk acısı çekebilir, yalnızlık duygusunu daha fazla hissedebilirsiniz. Platonik aşklar, gizli sevgiler, kendini değersiz gibi hissetme, fazlaca karşılıksız yardım etme gibi sorunlar yaşayabilirsiniz. Daha fazla hizmet ederek yorulabilir, yıpranabilirsiniz. Üzüntünüzü ya da sizi yıpratan olayları kabullenmekte zorlanırsınız. Paraya olan ihtiyacınız artabilir, beklediğiniz para gecikebilir. İnançlıysanız, dini inanışlar, hisler, mistikliğe eğilim de artar. Fazlaca içe dönük yaşayabilirsiniz.   Retrodan çıktıktan sonra ise Nemli yapışkan bir Balık/Venüs temasıyla daha önceden temelleri atılmış bir sevgi, aşk, yaratıcı bir çalışma, anlaşmalar var ise tam tersi daha da sağlamlaşabilir. Artık bazı şeyleri kabullenirsiniz. Nisan sonunda ise uzlaşmak, sosyal ilişkileri güçlendirmek, arkadaşlıklar kurmak açısından daha rahat olacaktır, daha fazla özgürleşebilirsiniz, hiçbir şeyi saklamak istemezsiniz, tamamen dışa dönük olacaksınız.  

Boğa Burcu: İlişkiler, para ve aşk gezegeni Venüs (4 Mart-15 Nisan 2017 tarihleri arasında geri hareketinde olacak) zorlanacak. (4 Mart-3 Nisan Koç burcunda retro, 3-15 Nisan ise Balık burcunda retro devam edecek) Bu dönem gizli, platonik bir ilişki yaşayabilirsiniz. Şimdilik tanışma mahiyetinde olabilir, ifşa etmek istemeyebilirsiniz. Geçmişten gelen bir ilişki tekrar gündeme gelebilir ancak düşünme aşamasında olabilirsiniz. İşle bağlantılı çalışmalarınıza çok fazla ağırlık verebilirsiniz, arka planda kalarak. Birine takılabilir ya da çok fazla yoğunlaşarak arkadaşlarınızdan, sosyal hayatınızdan uzak kalabilirsiniz. Bir sanat projeniz varsa konser çalışmaları gibi ya da üretmek durumunda olduğunuz işleriniz, organizasyonlar çok fazla yoğunlaşabilirsiniz. Bir süre sonra başlayacak olan çalışmalarınızın hazırlık aşamalarını, araştırmalarını yapabilir, elinizdeki işleri bitirebilirsiniz. Ancak yalnızlık hisleri bu dönemler çok fazla artabilir. Arka planda kalıp çok fazla hizmet edebilirsiniz. Her zamankinden aşka sevgiyle ilgiye ihtiyaç duyabilirsiniz. Nisan/Mayıs dönemleri geçmişten gelen konular, dedikodular canınızı sıkabilir. Çocuklarınızla ve parayla ilgili konularda bir takım tedirginliklerde yaşanabilir. Etrafınızda kurnazca kişilere, gizli düşmanlıklara, işleri gizlice bozmaya çalışanlara da bu dönem dikkat edilmeli. Diğer taraftan da para kazanmak ya da yardım amaçlı çalışmalar için çok fazla emek verebilirsiniz. En zorlandığınız ay Mart/Nisan olmalı, kendinizi dilediğiniz gibi ifade edememek, ne olup bittiğini görememek, içe kapanıklık, duygularla ilgili problemler zorlayabilir. Ancak, gizlilik içinde yürütülen, meditasyon, organizasyon benzeri çalışmalar yapan, arka planda çok çalışıp iş üreten kişiler için ise faydalı bir dönem.  Ayrıca yakın akrabalarınız, kardeşlerinizle çok fazla birlikte olmak için nedenleriniz olacak belki de birlikte yapmak zorunda olduğunuz önemli konular var. Retrodan çıktıktan sonra bir süre arkadaşlarla dostlarla daha fazla görüşebilir, eski günleri anabilirsiniz. Onlarla olan birliktelik size huzur verebilir. Haziran’a kadar bazı şeyleri gündeme getirmeye, kişisel keyifleri yaşamaya fırsatınız olmayabilir. 7 Haziran’dan itibaren güzel bir dönem sizin için.

İkizler Burcu: İlişkiler, para ve aşk gezegeni Venüs (4 Mart-15 Nisan 2017 tarihleri arasında geri hareketinde olacak) zorlanacak. (3 Nisan’a kadar Koç burcunda, 15 Nisan’a kadar ise Balık burcunda retro). Bu dönem keyiflerinize özgürlüğünüze başkaları tarafından sekte vurulabilir. Arkadaşlar ya da çevre baskısı rahatsız edici olabilir, özgürlüğünüz kısıtlanabilir. Siz de onlar üzerinde daha fazla hükmetmek isteyebilirsiniz. Dağınıklık yaşamamak için olaylar karşısında daha gerçekçi yaklaşmalısınız. Sizi hedef alacak konuşmalardan uzak kalmalısınız. Grup içinde kıskançlık yaratan kişiler olabilir. Sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar zarar görebilir. Aşk yaşadığınız kişi arkadaşlarınız tarafından hoş karşılanmayabilir, sevilmeyebilir. Başkalarıyla grup olmakta birlikte hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Organizasyonu idare etmek toplantıları tasarlamak işe adapte olmak yorucu gelebilir. Uyum sağlama problemleri yaşayabilirsiniz. Çocuklarınızın hayatında önemli şeyler olabilir. Belki de doğum/hamilelik gibi temalar var ya da onların arkadaşlarıyla ilgili konuları var. Belki de evlilik arifesindesiniz, çalışmaları tamamlamaktasınız, bebek bekliyorsunuz. Kimileri için ise toplumda iyi ve kötü bir şekilde anılmak söz konusu. Geçmişte işinizle ilgili bir konuyu tekrar gündeme getirebilirsiniz. İş ilişkileriniz zorlanabilir. Aşkta sorunlar çıkabilir. Maddi kazançlarla, işle ilgili sorunlar olabilir. Venüs Retrodan çıktıktan sonra düzene girmeye başlayacaktır. Nisan sonlarında ise arkadaşlarla daha keyifli birliktelikler yaşanabilir, sosyalleşebilir, grup faaliyetlerinde etkin olabilirsiniz.

Yengeç Burcu: İlişkiler, para, keyifler ve aşk gezegeni Venüs (4 Mart-15 Nisan 2017 tarihleri arasında geri hareketinde olacak) zorlanacak. Bu dönem kendinizi daha fazla tanıtma fırsatı bulabilirsiniz. Aile bireyleri ile de etkileşiminiz artabilir.  Onlarla daha fazla birlikte olmak için nedenleriniz var. Belki annenizin hayatında duygusal bir problem var. Kariyerle ilgili de geçmişten gelen iş teklifleri olabilir. Olmadı dediğiniz bir iş size dönebilir. İş arkadaşlarınızla aranızda husumet yaşanabilir. Para kazanma isteği aşırılığa kaçabilir, fazlaca insanların gözü önünde olabilirsiniz. Ürün tanıtımı için organizasyonlarınız olacak. Seminer, sunumlar, fuar, sanatsal çalışmalar, uluslararası ilişkiler, farklı çevreler çok fazla yoğunlaşabilir. Mesleki yaratıcılığınız artabilir. Projelerinizi, eğitimle ilgili doktoranızı, bitirme tezinizi de yeniden yapılandırmak için uğraşabilirsiniz. Basın medya bağlantılı işlerle ilgiliyseniz, toplumsal konularla ilgili önemli gelişmeler kaydedebilirsiniz. Sanatsal ve artistik konularla ilgilenebilir yeteneklerinizi toplum önünde gösterebilirsiniz.  Kararlılık ve yüksek motivasyon sayesinde başarı elde edebilirsiniz ancak ego problemlerine de dikkat etmek gerekebilir.  Üst ve otorite figürleriyle de bazı çekişmelerden sakınmak size faydalı olarak yansıyacaktır. 3 Nisan’dan itibaren ise, dini konulara daha fazla önem verilebilir. Bu konularda işler zorlaşabilir. İlahi aşk derinleşebilir. Maneviyat, manevi değerler, dinde fanatikleşebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işlerden, hukuki konulardan uluslararası ticaret ithalat ihracat gibi işlerden, akademik çalışmalardan yana sorunlar ağırlaşabilir. 16 Nisan’dan itibaren terslikler düzelmeye başlayabilir. Farklı kültürlerle ya da yabancılarla daha iyi anlaşabilirsiniz. Reklam çalışmalarınızda başarılı olabilirsiniz. Nisan sonundan itibaren kariyerde mesleki yaratıcılığınız artabilir. İş ilişkileri, diplomasi, toplumsal konularda, reklam çalışmalarınızda başarılı olabilirsiniz. Seminer, fuar, sunumlardaki başarılar ve bağlantılar size geri döner.

Aslan Burcu: İlişkiler ve aşk gezegeni Venüs 4 Mart-15 Nisan 2017 tarihleri arasında geri hareketinde olacak) belki de parasal konularda tatminsizlik hissedebilirsiniz. Kendinizin yeterince şanslı olmadığınızı düşünebilirsiniz. Şansınızı istediğiniz gibi kullanmakta zorlanabilirsiniz. Beklemeniz gereken süreçler olabilir. Toplumsal olayların yarattığı stresler yüzünden de arzuladığınız gibi keyif almakta zorlanabilirsiniz. Ayrıca bu dönem, sunumlar, seminerler yolculuklar, sempozyumlar yoğunlaşabilir. Organizasyonlar gündeme gelebilir. Aşkı uzaklarda arayabilirsiniz. Bazı konuları yeniden değerlendirmek isteyebilirsiniz. Sizi çok etkileyen bir macera yaşayabilirsiniz. Yazı, internet, basın medya bağlantılarınız artabilir ve blok çalışmalarınızla daha fazla kişiye hitap edebilir, tanıtımlar, reklam yapabilir, halka ilişki içinde olabilirsiniz. Daha önce kitap yayınladıysanız bu dönem tanıtımlara daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Geçmişte açılan bir hukuki davanız varsa sonuna yaklaştınız sanırım. Eğer karşı taraf para konusunda anlaşmak isterse karşı tarafa erken teslim olarak zarar görmeyin. Cinsel enerjiyi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Üreme organlarıyla ilgili kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. 16 Nisan’dan sonra beklenen para konuları davalarda daha rahat açılımlar var. Alacağınız para, burs, kredi varsa 3 Nisan’dan sonra ay sonuna kadar daha rahat alabilirsiniz. Ertelenen seyahat fırsatları Nisan sonunda tekrar gündeme gelebilir. Gezeceksiniz, uzaktaki akrabalarla etkileşim artabilir. İhmal edilen keyifler yerine geliyor.

Başak Burcu: İlişkiler, para, keyifler ve aşk gezegeni Venüs (4 Mart-15 Nisan 2017 tarihleri arasında geri hareketinde olacak) zorlanacak. Bu dönem bazı krizlerin yanı sıra başkalarının kaynaklarından faydalanmak, kredi almak, yurt dışından para beklentisi içinde olmak söz konusu. Geçmişe yönelik parayla ilgili konuşmalar gündemde. İlişkiler, evlilik, ayrılık, mahkeme temaları da hayatınızda. Eşinizin para kaynakları ya da ortak kazançlar, harcamalar, konuları çok hareketli. Belki de bu dönem gelişen olanaklarla borç yapılandırmaya girilebilir. Ya da farklı kaynaklardan elinize para geçebilir. Hiç ummadığınız zamanlarda ve kimselerden gelen menfaatlerden, sürpriz gelir, kredilerden de söz edilebilir. Sürpriz bir satış gerçekleşebilir. Ayrıca bu dönem sigortadan para beklentiniz artabilir, emeklilik işlemleriniz hızlanabilir. Cinsellikle ilgili sorunlar varsa bu dönem sorunlar artabilir. Venüs yen bölgelerle ilgili sağlık sorunları varsa  ya da daha önceden tedavi olmak istediğiniz bir konu, tahliller vb.. bu dönemler daha önemli olabilir.  Duygusal problemler yaşayabilirsiniz, başkalarının sizi fark etmesini daha fazla isteyebilirsiniz. İlişki krizleriyle baş etmekte zorlanabilirsiniz.  15 Nisan’dan sonra olayları daha iyi değerlendirebilirsiniz. İkili ilişkiler konusu hakkında başkalarına fikir danışabilir, danışmanlık alabilirsiniz. Yabancı ya da uzaklarda yaşayan biriyle tanışabilirsiniz. Ortağınızdan eşinizden Nisan sonuna kadar destekler görebilirsiniz. Sözleşmeler, anlaşmalar, hukuki konular daha rahat aşılabilir. Psikolojiniz yenilenecek, gelir gider dengesini düzenleyecek, tüm borçları bitirmeye çalışacaksınız. Eşinizin kaynakları da artabilir. Haziran’a kadar olan süreçlerde çeşitli yerlerden elinize para geçebilir.

Terazi Burcu: İlişkiler ve aşk gezegeni Venüs (4 Mart-15 Nisan 2017 tarihleri arasında geri hareketinde olacak) zorlanacak. Bu dönem aşk ve ilişkiler, evlilikler devreye giriyor. Geçmişte ayrılık kararı mı alındı ya da aranızda kara bulutlar mı dolaşıyor? Şimdi tekrar ele almak düşünmek gerekebilir. Davalar önceden açıldıysa mahkemeler devreye girebilir. Geçmişte açılan davalar yönünden şans sizden yana olabilir. İlişki sorunlarını ele almak tekrar düşünmek sorunları çözmek adına gayret göstermek de mümkün. Ortaklaşa işlerden zarar görülebilir ya da karşınızdaki kişilere karşı onun dertleriyle uğraşmanız gerekebilir. Para vermek zorunda kalabilir, bulmak için bir süre bekleyebilirsiniz. Maddi konulara karşı tedirgin davranılabilir, güven sorunu yaşanabilir. Nisan ayında ise sağlığa dikkat etmeli, şeker, tansiyon dengenizi korumalısınız. Üreme organları ile sorunlar varsa bu dönem çözüme de gitmek isteyebilirsiniz. Ancak estetik operasyonu gündemdeyse aceleniz yoksa retrodan sonra yaptırmalısınız. Nisan ayı boyunca geçmiş konuları tekrar konuşmak ve yapılandırmak gerekecek, işten gelen paraları hesaplamaya çalışabilirsiniz.  Yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak bir takım çalışmalardan söz edilebilir. Bir süredir beklettiğiniz günlük işlere dönebilirsiniz. Özellikle de 11 Nisan dönemi burcunuzda gerçekleşen dolunay dönemleri şartları üzerinize çekebilir, bazı konularda anlaşmalar gerçekleştirebilir, karşılıklı bazı kararlar alabilirsiniz. Nisan sonlarından itibaren, anlaşmaya açık tutumlar var. Organizasyonlar, seminer, sunumlar canlanıyor. Sosyalleşebilir daha çok faaliyet içinde olabilirsiniz. Mayıs sonları elinize para geçmeye başlıyor. Bu dönem maddi olanaklarınız açısından derin bir nefes alabilirsiniz. Ortak paylaşımlar, alacak verecek konuları, sözleşmeler gündeme gelebilir.  

Akrep Burcu: İlişkiler, para ve aşk gezegeni Venüs (4 Mart-15 Nisan 2017 tarihleri arasında geri hareketinde olacak) zorlanacak. Retro sizin iş, sağlık ve aşk evinizde gerçekleşiyor. Bu dönem işinizle, yer mekân değişikliği ile ilgili bir organizasyon çalışmasının içine girebilirsiniz. Sağlık sebebiyle izin alabilirsiniz, daha çok dinlenebilir, doktor kontrollerine yer verebilirsiniz, diyete başlayabilir, keyiflerinizden biraz geri kalabilirsiniz, tatlıyı, şekeri kısıtlayabilirsiniz. Geçmişteki sağlık kontrollerinize şimdilerde yer verebilirsiniz. Tahliller yaptırmak sonuçları almak gerekebilir. Bünyenizi güçlendirmek için besin takviyesine gidebilirsiniz. Arkadaşlarınızın sorunlarıyla daha fazla uğraşabilirsiniz onlar da sizin işlerinizi toparlamanıza yardım edebilir. Yerleşme, taşınma, tadilat gibi bir şeyleri düzenleme dönemleridir, biten işlerin dekorasyon çalışmaları gündeme gelebilir. Daha önceden başlanan işse sorun yok, ama retro döneminde tadilat başlatırsanız sorun teşkil edebilir. Hala ve ya amcalarınızın hayatında bazı sorunlar olabilir. Venüs, Nisan ayında Balık burcunda retroda olduğunda, çocuklarınızla ilgili konulara yoğunlaşacaksınız. Belki de bebek gelecek ya da onlarla ilgili bir faaliyet var. Bu dönem sallantıda olan aşkta çatlamalar olabilir. Ama Venüs balık burunda çok güçlü ve güneşinize güzel bir açısı var, pek de sorun olmaz diye düşünüyorum başka çok sert etkiler yoksa. Diğer yandan ise, ilişkiniz yoksa eğer bu dönem geçmişten gelen bir ilişkiden söz edilebilir. Ancak retro dönemi gelen ilişkilerin retro bittikten sonra büyüsü genelde bozuluyor, inşallah sizinki öylesi değildir. Kimileri için ise uzun zamandır görmedikleri kişileri görebilir ve romantizm yaşayabilirler. Bu dönem seminer, sempozyum, etkinlikler, geziler yoğunlaşabilir. Aşırı fedakârlıklar ve cinsellikle ilgili temalar da bu dönem gündemde olabilir. Kimilerinin ise uzun soluklu etkinlikleri, organizasyonları, yarattıkları bir oyun, ürün, senaryo, sanat, beste, spor faaliyeti söz konusu. Seyahatler de gündemde. 16 dan sonra biraz daha rahat ilişkiler ama Nisan ayı boyunca finansal açıdan risk altında olabilirsiniz, harcamalara dikkat, ödemelerinizi planlamalısınız. Nisan sonunda itibaren hem işten gelen kazançlar artıyor diğer yandan ise borçlarınızı kapatma ve ya ödeme şansınız çoğalıyor.

Yay Burcu: İlişkiler ve aşk gezegeni Venüs (4 Mart-15 Nisan 2017 tarihleri arasında geri hareketinde olacak) zorlanacak. Bu dönem aşk ve ilişkiler gölgelenebilir. Daha bencil ve ego yanlarınız öne çıkabilir. Maceraperest olabilirsiniz. Duygulardan çok cinselliğe daha fazla önem verilebilir. Çocuklarınızın özel hayatıyla da ilgili konular yoğunlaşabilir. Onların aşk hayatıyla ilgili çıkmazlar devreye girebilir. Yetenekleriniz doğrultusunda yapılan çalışmalara aşırı yoğunlaşabilirsiniz. Geçmişten gelen ailevi para konuları, babanın servetiyle ilgili durumlar yeniden gündeme gelebilir. Bu dönem geçmişten gelen bir aşk hikâyesi gündeme gelebilir. İşlerden dolayı bazı keyiflerinizden geri kalabilirsiniz. Çocuklarınızın sağlık ve ya hizmet temalarıyla daha fazla uğraşabilirsiniz. Keyifleri zevkleri abartabilir fazla macera peşinde koyabilirsiniz. Parayı idare etmekte harcamakta zorlanabilir aşırı savurgan ya da cimrilik yapabilirsiniz. Bu dönem riske girmeyin, riskli harcamalara, kumara, borsa, döviz kurlarına dikkat edilmeli. Finansal bir sektörde de çalışabilir ya da bu konular üzerine  yoğunlaşabilirsiniz. Uzun süredir göremediğiniz arkadaşlarla yakınlarınızla bir arada olabilirsiniz. 3 Nisan’dan itibaren evdeki işlerinizi yeniden düzenleyebilir, evde davetler verebilirsiniz. 16 Nisan’dan sonra daha olumlu gelişiyor her şey. Evde daha huzurlu bir dönem, dinlenebilirsiniz, bazı eşyaları değiştirebilir, dekore edebilirsiniz. Nisan sonundan itibaren yarım kalan keyiflere devam. Çocukların etkinlikleri, sizin aşk hayatınız, geziler, spor aktiviteleri adına coşkulu bir dönem. Paranızı daha rahat kazanabilir, kazandıklarınızı keyfinize çocuklarınıza harcayabilirsiniz. Mayıs ayından Haziran’a kadar ani kazançlar elde edebilirsiniz, İşleriniz ve sağlığınız daha iyi olacak bu dönem.

Oğlak Burcu: İlişkiler,  aşk, para, keyifler gezegeni Venüs (4 Mart-15 Nisan 2017 tarihleri arasında geri hareketinde olacak) zorlanacak. Bu dönem, 3 Nisan’a kadar olan süreçlerde çok fazla evde olmanız, çalışmalar yapmanız, organizasyonları tamamlamanız, çocuklarınızla ilgilenmeniz için birçok nedenler var. Geçmişten gelen ailenin de servetini ilgilendiren sorunları çözmeniz açısından şansınız var. Ebeveynlerle etkileşimler de oldukça fazla. Özellikle 14 Mart’tan sonra çok çalışabilirsiniz, 21 inden itibaren ise, babanızdan destek gelebilir. Geçmişte konuşulan konular problemler çözülmeye başlıyor. Özellikle de 28 Mart yeni aydan itibaren çok önemli şeyler gelişiyor hayatınızda. Ay sonuna kadar akrabalarla, iş arkadaşlarınızla daha fazla görüşebilirsiniz.  Taşınmayla da ilgili bir konu gelişebilir. Mayıs boyunca sürekli evde çocuklarınız ve misafirlikler sizi meşgul edecek görünüyor. Ebeveynleri mutlu eden güzel şeyler oluyor. Belki de eşyaları yerleştiriyor, evi tadilattan geçiriyorsunuz. Geçmişteki iş konularını çözebilirsiniz. Uzaktaki akrabalarla ya da eşin yakınlarıyla ilgili sorunları düzenleyebilirsiniz. 5 Haziran’a kadar eve, yuvaya daha çok vakit ayıracak, sürekli misafirler ağırlayacak bir yandan da dinleneceksiniz. Sevdiklerinizle birlikte olmak geçmişi konuşmak samimiyet kurmak çok keyif verecek. Haziran’ın ilk haftası artık aşk hayatınız canlanıyor, geziyorsunuz, çocuklarınızla keyifli bir süreçtesiniz.

Kova Burcu: İlişkiler ve aşk gezegeni Venüs (4 Mart-15 Nisan 2017 tarihleri arasında geri hareketinde olacak) zorlanacak. Bu dönem kardeşlerle, yakın çevreyle de ilişkilere dikkat etmek gerekebilir. Geçmişteki konular gündeme gelebilir. Onların hayatında bir takım sıkıntıların olduğu bir süreçten söz edilebilir. Onlarla ilişkilerde samimi davranışlarda zorlanabilirsiniz. Fazlaca hesapçı olabilirsiniz. Her şeyde parayı ortaya koyabilirsiniz. Sürekli çok çalışıyorum, zor kazanıyorum gibi konuşmalar yapılabilir. Bazı davranışlarınızdan dolayı kardeşler ya da kuzenler ya da çevrenizdeki kişiler dedikodunuzu yapabilir. Çevrenizle uyumsuzluk artabilir. Ancak uzun soluklu bir çalışmanız varsa, organizasyon, kitap tanıtım, yoğun konsantrasyon isteyen bir iş, tercüme, eğitim çalışmaları bu konuda başarılı olabilirisiniz. Senarist iseniz, ya da edebiyatçı farklı bir çalışma üretebilirsiniz. Venüs, Nisan ayında Balık burcunda retro da olduğunda, finansal konularda gecikmeler, beklemeler yaşayabilirsiniz. Başkalarıyla para konusuna takılabilirsiniz, fazlaca pazarlık yapılabilir bu konularda. Geçmişten bir türlü gelemeyen bir para 16 sın dan sonra daha rahat elinize geçebilir. Özel bir ürün, tasarımı tanıtabilir, para kazanabilirsiniz. Nisan sonundan itibaren ise, çevrenizle iletişimi tekrar güçlendirebilirsiniz. Ticari konularda başarılı olabilirsiniz. Kardeş, akrabalarla soğukluk varsa aranız düzelir.

Balık Burcu: İlişkiler,  aşk, para, keyifler gezegeni Venüs (4 Mart-15 Nisan 2017 tarihleri arasında geri hareketinde olacak) zorlanacak. Bu dönem sizin için önemli olabilir. Özellikle Mart ayına kadar olan süreç içinde geçmişteki iş konularını tekrar düzene koymaya çalışacaksınız. Eğitim temaları, kitap çalışmaları yayıncılıkla ilgili konuların, internet çalışmalarının finansal yönlerini düzenlemek isteyebilirsiniz. Ortağınızdan, eşinizden para beklentisi içinde olabilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerle bile alışverişlerde pazarlıklar yapabilirsiniz. Çok fazla para harcayabilir, abartabilir ya da cimrilik yapabilirsiniz. Geçmişten gelen şeylerin geri dönüşümü de bu dönemler olacaktır. 3 Nisan’dan sonra ay sonuna kadar ise, kişisel konuları ele alabilir, giyim kuşam sağlığa daha fazla özen gösterebilirsiniz. Hatta estetik operasyonu varsa yaptırmak isteyebilirsiniz. 16 dan sonra, aşk ilişkilerinize yoğunlaşabilir daha fazla çevreyle halkla ilişkilere iletişime yönelebilir, tavırlarınızda uzlaşmaya özen gösterebilirsiniz. Başkalarına yardım edebilirsiniz. Başkalarının finansal fırsatlarını da üstünüze çekebilirsiniz. Mayıs ayından itibaren kazançlara yöneliyorsunuz. Ürettiğiniz işlerden para kazanmaya başlayabilirsiniz. Hatta başka fırsatlar da çıkabilir. Geçmişte aileyi de içine alan parasal konularda bu dönem düzene girebilir. Mayıs ayında akrabalarla, komşularla, eğitimciler ve öğrencilerle çok fazla etkileşim içindesiniz. Para size geliyor.


Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Soru sormak ya da danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com , astrotalin@gmail.com dan  bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati) 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum