İKİZLER Burcunda Yeni AY (2017)

By Talin Ağdere ile Astroloji - 15:16:00

25 Mayıs 2017, Perşembe (Ankara, Türkiye saati) 22:45 civarı, İkizler burcunun 4 derece, 47 dk.da Yeni Ay gerçekleşiyor. Özellikle Yeni Aydan birkaç gün sonra Ayın ışığı göründüğünde Yeni Ay etkinleşmeye başlıyor. İkizler burcu dönemi geldiğinde, baharla yaz birleşmek üzeredir, tabiatın değişikliklerine ayak uydurabilmek önemlidir. Eskilere göre Ekim zamanı, şimdiki zamana göre ise bitkilerin dikimi gerçekleşmiştir. Sıcaklar artar, tohumlar köklenir, bitkiler yeşillenir. Artık insan ilişkilerinin öne çıktığı, uyum sağlamak, iletişim kurmak fikirleri başkalarıyla paylaşmak zamanıdır. İkizler Zodyak’ın 3. Burcudur, hareketlidir, çok yönlüdür, beceriklidir. Entelektüeldir, her şeyi farklı bir biçimde değerlendirebilir. Zihinsel konularda yeteneklidir. Güçlü bir yaratıcı zekası vardır. Öğrendiklerini başkalarına anlatmak iletmekte ustadır. Yeni Aydan en çok etkilenecek olan burcu veya yükseleni İkizler, Yay, Balık ve Başak gibi değişkenlerdir. 

İkizler Burcundaki Yeni Ay ile birden fazla konular gündeme gelecektir. Çok dağınık ve çok hareketli bir dönemdir. Neyi ne zaman yapacağım diye düşünürken başka bir konu da gündeme gelir. Daha çok iletişim, medya bağlantılı çalışmalar, haberler, gazeteciler, yorumcular, eğitim öğretimle ilgili konular, eğitimciler, okullar, yolculuklar, sınavlar yoğunlaşır. Akrabalarla, kardeşlerle ilişkiler, onların hayatında hareketli dönemleridir. Daha çok görüşmeler yapmak, iletişim kurmak gerekmektedir. İkizler meraklıdır, astrolojiyle de oldukça ilgilidir. Ayrıca reklam, pazarlama, yayıncılık, ticaret, yazışmalar, internet, blok çalışmaları, sosyal medya vb.. konular yoğunlaşabilir. Özellikle de yöneticisi Merkür’ün Boğa burcunda olduğunu düşünürsek, özellikle emlak komisyonu, satış temsilciliği ve borsayı da simgeleyen İkizlerle birlikte bu konularda hareketlilik artabilir. Nakliye işleri, taşınmalar da ilerleyen günlerde canlanabilir.

Yeni Ay Haritasında Oğlak burcu (Akrep Dolunayında ki gibi) yükselmekte. Yine bu dönemler, sorumluluklar, amaçlar, ağır sorumluluklar ön planda. Satürn’ün geride kaldığını düşünürsek bazı şeylerin henüz tamamlanmadığını söyleyebiliriz. Bir devrenin sonuna yaklaşmış da olabilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen faktörler, gizli düşmanlıklar, hastalıklar ve hazırlıklarla ilişkilendirilen 12. Ev de bulunan Satürn aksiyon almaktan çok hazırlık sürecini gösteriyor. Baskı altında hissettirebilir, ruhsal gerginlik verebilir süre tanınmalı ve sabırlı olunmalı. Ayrıca, Yaşlılarla, aile büyükleriyle, babanızla, devletle, resmi işlerle ilgili konular bu günlerde yoğunlaşabilir. Bazı durumlar, yükler ağır gelebilir. Sorumlulukların yerine getirileceğini, verdiği kararlardan dönülmeyeceği de söylenebilir.  Ayaklarımızı yere bastığımız, (geçen aydaki dolunay etkisi gibi) ekonomik açıdan hala kısıtlandığınız bir süreci gösterebilir. Özellikle Yöneticisi Satürn’ün mücadeleci marsla karşıt açısı, olaylar karşısında mücadeleci durumlar, anlaşmazlıklar karışıklıklar verebilir. Bu dönemde ön yargılı davranışlar, gerginlikler sizi bir hayli zorlayarak yorabilir. Ayrıca fiziki hastalıklara karşı da dikkatli olmak gerekebilir. Bu yüzden enerjinin iyi yönlendirilmesi ve kullanılması önemlidir. Günlük işlerimizi yapmak için daha fazla efor sarf etmemiz gerekebilir. Daha çok çalışmak başkalarının işlerini de yüklenmek ağır gelebilir. Ayrıca tutkulu ilişkilerden artık kopmak zamanı da gelmiş olabilir. Yeniden yapılandırabilirsiniz. Bitmiş bir ilişkinin özellikle tutkulu aşkların, yeniden başlaması da mümkün olabilir. Ayrıca dost olarak yürüyen bir durumun aşka dönüşmesi de mümkün belki de tam tersi aşık olduğunuz kişi ile aranızda böyle bir şeyin olmadığını da fark edebilirsiniz. Her halükarda aşka karşı istek verir. Kısaca hissi arkadaşlıklar için tansiyonlu bir dönem. Tutkulardan (Venüs/Plüton) kopabilecek misiniz? Fazla zorlayıcı olmamalısınız.

Aynı zamanda bu enerjiler, güç durumları çözebilme becerisi verebilir. Olayların derinine (Merkür/Neptün/Plüton) inmek, psikoloji, astroloji, ekonomi, bilimsel konular hakkında bilgi sahibi olmak başkalarının düşüncelerini anlamak iletişim kurmak adına olumlu olabilir. Ayrıca ilerleyen günlerde olumlu açılar var özellikle (güneş/Jüpiter) genişlik, yücelik ve devasa iyimserlik veren etkiler var. Uzak yerlere seyahatler, kısa, uzun yollar, akademik çalışmalar, hukuki konular hareketlenebilir. Ayrıca çok hareketli dönemler başladığından, yorgunluk verebilir, enerjiniz biraz düşebilir. Zihinsel olarak kafanızı çok yoracak konular olduğundan, dağılabilirsiniz, akıllıca kararlar (güneş/Neptün) vermekte zorlanabilirsiniz. Babayla ilgili karmaşa yaşanabilir. Venüs/Uranüs ile birleşmeye gidiyor, aniden tansiyonu da yükseltebilir, şaşırtabilir ve ya hoş sürprizler de verebilir. Aşkta ve finansal konularda ummadığınız şeylerle karşılaşabilirsiniz. Ancak (Venüs/Satürn) ilişkilerde güveni sağlamak, gerçekçi bakabilmek, sorumluluğu almak, ilişkiden beklediğini bulmak, olgunlaşmak, ortaklaşa projelerden olumlu sonuçlar almak da mümkün.

Sağlık: Bu dönemde kemik ağrıları devam edebilir. Ayrıca alerjik hastalıklar etkinleşebilir. Ciğerler, bronşlar, köprücük kemiği, kollar ve ellerle ilgili de sorunlar verebilir.  

Dolunay yazısında buluşmak üzere sevgiyle kalın.

Burçlara etkileri:

Koç Burcu: 25 Mayıs Perşembe günü gerçekleşen Yeni Ayla birlikte, birkaç gün içinde (yeni ayın ışı göründüğünde) hayatınızda daha fazla iletişim, yakınlarla, akraba, kuzenlerle işbirlikleri, görüşmeler başlayabilir. Yeni internet çalışmaları, medya bağlantıları, gazete, dergi, yayıncılıkla ilgili konular mümkün. Daha çok halkla ilişkiler kurulabilir. Ticaretle ilgili anlaşmalar, pazarlama, emlak işleri, yolculuklar canlanabilir. Anlaşmalara, sözleşmelere açıksınız. Karşınızdaki kişilerle işbirlikleri kurulabilir. İşin maddi boyutu ise ilerleyen günlerde olgunlaşacaktır. Ayrıca eğitimciler, ortaklarınız, danışmanlarınızdan, yakın arkadaşlarınızdan hocalarınızdan destek alabilirsiniz. Güven verebilirler size, bu durumda paralel olarak yaşam seviniciniz yükselir ve yaptığınız işlerde başarılı olabilirsiniz. Yapılacak projeler, yolculuklar idrak ve anlayışınızın gelişmesinde rol oynar. Ancak diğer yandan bazı konularda size karmaşa verebilir, özellikle ay sonundan itibaren,  zihninizi yoran durumlar da var. Zihinsel olarak dağılmamaya çalışmalısınız. Enerji düzeyinizi de ayarlamalısınız. Bir yandan yorgunluk diğer yandan destek verecek kişiler, olaylar var. 29-30-31 Mayıs, aşk hayatınızda olumlu gelişmelerin olduğu, hayattan keyif aldığınız günler. Venüs/Uranüs etkileşimleri ile sürprizler var hoş dönemlerdesiniz. Çocuklarınızla, sevgilinizle güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Daha çok kendinizi gösterebilir, yeteneklerinizi sergileyebilir, kendinizden söz ettirebilirsiniz. 3,4 Haziran civarı ise, karşınızdaki kişilerin destekleriyle karşılaşabilir, danışmanlık alabilirsiniz, sorunların çözülmesine yardımcı olabilirler. Bu dönem sizde başkalarına faydalı danışmanlıklar, yardımlar yapabilirsiniz.

Boğa Burcu: 25 Mayıs Perşembe günü gerçekleşen Yeni Ayla birlikte, birkaç gün içinde (yeni ayın ışı göründüğünde) finansal konularda bazı anlaşmalar yapılabilir. Yeni bir şey satın alabilir, ortaklı ya da eşinizle ilgili ticari bağlantılı işlere yönelebilirsiniz. Paranın çok harcandığı ve zor bulunduğu bu dönemlerde bir süre sonra sıkıntıların azaldığını ve yüzünüzün gülmeye başladığını göreceksiniz ama sabır bugünlerde. Yine de bazı projelerin başladığı özellikle çocuklarınızla bağlantılı konuların ay sonuna doğru hızlandığına tanık olabilirsiniz. Aşkta ise bir süre daha gizlilik politikası sürdürmek, platonik takılmak, ifşa etmemek doğru olabilir. Hala bazı arkadaşlarınızla, dostlarınızla, gün boyu görüştüğünüz kişilerle sorunları çözemediniz, aklınıza takılan bazı şeyler var. Belki düşünmek yanlış ve doğruları ayıklamak, kendinizle yüzleşmek kabullenmek ve bırakmak için kararınızı çoktan verdiniz. 29-30-31 Mayıs, evde dinlenebilir, misafir ağırlayabilir, bazı işlerinizi keyifle yapabilirsiniz. Ebeveynlerle daha çok ilgilenebilirsiniz, onlarla daha fazla görüşebilirsiniz. 3,4 Haziran civarı ise, günlük işlerinizi düzenleyebilir, başkalarından destek alabilirsiniz. Sağlığınız düzeliyor. İşlerinizle ilgili kazançlar da gelebilir. 6 Haziran’dan itibaren koşulları istediğiniz gibi yönetebileceğiniz güzel bir dönem başlıyor, her bakımdan rahatlayabilirsiniz, moral cesaret güveniniz yerine geliyor.

İkizler Burcu: 25 Mayıs Perşembe günü burcunuzda gerçekleşen Yeni Ayla birlikte, birkaç gün içinde (yeni ayın ışı göründüğünde) hayatınızda amaçladığınız projelere başlayabilirsiniz. Daha önceki sıkışıklıklar azalabilir. Hayat enerjiniz yükselir. Fiziksel enerjiniz artmaya başlar. Kendinize olan güven artabilir. Ancak aynı anda bazı koşulların tam olarak oturtulmadığını, elinizdeki işlerin bitmediğini, hazırlıkların sürdüğünü de söyleyebiliriz. İletişim problemleri, ailevi konular, bazı anlaşmalar, geçmişteki yoğunluklar, laf söz dedikodular, sıkışıklıklar hala tam olarak çözüme ulaşmamış olsa bile, özellikle sağlıkla, devlet daireleriyle, resmi işlerle ilgili konularda önemli değişiklikler yapılabilir. Geçmişte olan şeyler size çok derin izler bırakmış bazı dersler almış, idrak etmiş olmalısınız. Bundan sonra bu dağınıklığı yaşamamak adına önlemci olmalısınız. 29-30-31 Mayıs, dönemleri yakınlarınızla keyifli ilişkiler kurabilir, astrolojiyle ilgilenebilir, yolculuklar yapabilirsiniz. Daha çok haberleşme, iletişim içindesiniz. Venüs/Uranüs etkileşimleri ile arkadaşlar, dostlardan gelen ani sürprizler destekler sizi heyecanlandıran görüşmeler olabilir. Belki bir süredir biriyle tanıştınız aniden ondan gelen bir ışık sizi hareketlendirebilir. Etkinlikler, grup faaliyetleri, çalışmaları hoş olabilir. 3,4 Haziran civarı ise, aşk hayatınız canlanıyor. Çocuklarınızla keyifli birliktelikler var. Onların ve ya sizin yaratıcılıkları sportif faaliyetleri keyifli olabilir. Daha çok dikkat çekebilirsiniz. Grup aktiviteleri ilişkiler eğlence ve ailevi finansal konularda olumlu gelişmeler olabilir. Hatta evlilik ve ilişkiler adına da destekleyicidir.  

Yengeç Burcu: Bu dönemler çok yoğunsunuz. Başkalarının işlerini toparlamak, geçmiş dönemin kızgınlıkları sizi alevlendirmiş olmalı. Çok fazla bitirilmesi gereken işler var. 25 Mayıs Perşembe günü gerçekleşen Yeni Ayla birlikte, birkaç gün içinde sizi geri planda bıraktıran ve sıkıştıran bazı konulara yeni bir bakış açısı geliştirebilirsiniz. İlerleyen günlerde ay büyüdüğünde yolunuzu da yavaş yavaş bulacak, işleri tamamlayacaksınız. Özellikle kontrol dışı gelişen faktörler, sağlık temaları, çocuklarınızın işleri aşktaki zorluklar sizi bunaltmış olsa da, bazı zorlukları aşmak için ailenizden ebeveynlerden gelen destekler de var. Şartların olgunlaşması adına zamana ihtiyaç var. Sağlığa dikkat edilmeli, gerginlikler bir hayli zorlayabilir. Enerjinin iyi yönlendirilmesi ve kullanılması için akışta kalınmalı. Meditasyon benzeri çalışmalar iyi gelebilir. Ayrıca yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa yoğunlaşabilir. Belki fuar, sergi, seminer hazırlıklarını tamamlıyorsunuz. 29,30,31 Mayıs, Finansal olarak olumlu olabilir. Venüs/Uranüs etkileşimleri ile sürpriz bir para, iş, destek gelebilir. Beklediğiniz bir şey kabul görebilir, sizi şaşırtabilir harekete geçebilirsiniz. Çocuklarınızla, sevgilinizle güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Daha çok kendinizi gösterebilir, yeteneklerinizi sergileyebilir, kendinizden söz ettirebilirsiniz. 3-5 Haziran civarı evde daha huzurlu olabilir, ebeveynlerle yardımlaşabilir, sorunları aşabilir, misafir ağırlayabilirsiniz. Yurt dışına gidebilir, mekân değiştirebilirsiniz.  Harekete geçiyorsunuz, girişimler, yolculuklar var.

Aslan Burcu: 25 Mayıs Perşembe günü gerçekleşen Yeni Ayla birlikte, birkaç gün içinde (yeni ayın ışı göründüğünde) daha çok arkadaşlıklar, dostluklar, grup faaliyetleri hareketlenebilir. Yakın ve sosyal çevrenizle birliktelik artabilir. Toplumsal amaçlı çalışmalara yönelebilir, toplantılara, kongrelere katılabilir, cemiyet, dernek çalışmaları yapabilirsiniz. Gelecekle ilgili planlarınızda ummadığınız kişilerden ve yakın çevrenizden destekler gelebilir. Kendinizi grup içinde daha rahat kabul ettirebilir, grupça hareket edebilirsiniz.  29-30-31 Mayıs dönemleri, kendinizi rahatlamış hissedersiniz. Kişisel konulara, kendi işlerinize yönelebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda daha rahat planlar yapabilirsiniz. Yurt dışında ya da uzaklarda yaşayan akraba arkadaşlarınızdan güzel haberler alabilirsiniz. Venüs/Uranüs etkileşimleri ile gerek ilişkilerde, eğitimde canlanabilirsiniz. 2,3,4 Haziran civarı ise, yolculuklar, seyahatler artarken oldukça yapıcı iletişimler içindesiniz. Hukuksal bir işiniz, sınavlar, yayıncılık, medya, pazarlama, ticaret, yazı çalışmaları ve yakın çevreninde içinde bulunduğu bir konuda olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Bazı şeylerin yolunda gitmesi sizi endişe ve korkulardan uzaklaştırabilir, kendinize güvenmeye başlarsınız. İyi iletişimler kurabilirsiniz. Ayrıca inançlar, maneviyata ilgi de artar. Keyifli bir döneme ilerliyorsunuz.

Başak Burcu: 25 Mayıs Perşembe günü gerçekleşen Yeni Ayla birlikte, birkaç gün içinde (yeni ayın ışı göründüğünde) işiniz, kariyerinizle ilgili yeni oluşum, gelişimler yakalayabilirsiniz. Birden fazla konuların olduğu bu dönemlerde, ticaretle ilgili işler, yolculuklar, eğitim temaları, pazarlama, yeni anlaşmalar artarken diğer yandan anne/baba ile ilgili konular da yoğunlukta. İş anlaşmaları yapabilir, daha çok dikkat çekebilir, patronların, otoritelerin gözüne girebilirsiniz. Bu hareketli dönemi pratikliğiniz ve planlı oluşunuz sayesinde yönetebilirsiniz. Ancak zihinsel olarak da yoğun bir dönemdesiniz. Yakın çevrenizi, kardeşi, kuzenleri içine alan planlarda yapıcılık girişkenlik var. Ancak çok çalışmanın verdiği stresler, bazı şartların arzu ettiğiniz gibi ilerlememesi sizi zorlayabilir, sağlığa dikkat etmek gerekebilir. Eşiniz, ortağınızdan kaynaklanan karışıklıkları düzenlemekte zorlanabilirsiniz. Mayıs sonlarında, Venüs/Uranüs etkileşimleri ile sürpriz gelirler elde edebilirsiniz. Prim ya da bir hediye sizi mutlu edebilir.  Ruhsal olarak sizi yükseltecek iç dünyanızı rahatlatacak şeyler var. Uzaklara yolculuk yapabilirsiniz. 2,3,4 Haziran civarı ise, kazançlar artabilir. Bazı anlaşmalardan elde edilen gelirler var. Gerek aileden gerekse bayanlardan, patrondan gelen destekler rahatlatabilir. Maddi, manevi sahip olduğunuz değerler adına kendinize güveniniz gelir. Haziran’dan itibaren, daha keyifli süreçler başlıyor.

Terazi Burcu: 25 Mayıs Perşembe günü gerçekleşen Yeni Ayla birlikte, birkaç gün içinde (yeni ayın ışı göründüğünde) oldukça keyifli süreçler başlıyor sizin adınıza. Yolculuklar, akademik çalışmalar, eğitim amaçlı seyahatler artarken, ticarette yeni ufuklar açılabilir. Hukuki konularda, sözleşme ve anlaşmalarda iletişim daha hızlı ilerlemeye başlayabilir. Tabiki (mars/satürn) zorlukları aşmak çok da kolay değildir belki daha fazla çaba harcamak gerekebilir, ancak, hukukçuların desteklerleri ve kişisel girişimler sayesinde, şartları kendi üzerinize çekebilirsiniz. 29-30-31 Mayıs dönemleri, iş, hukuki konular ve anlaşmaları ilgilendiren süreçlerde başarılar var. Sürpriz gerçekleşen anlaşmalar, sözleşmeler söz konusu. Kendinizi arkadaşlar, dostlarla geçireceğiniz organizasyonlar içinde bulunabilirsiniz. Sosyalleşebilir, yaşamdaki hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz. İş kazanımları açısından olumlu olabilir. 2,3,4 Haziran civarı ise, sizin için güzel bir dönemden söz edebiliriz. Resmi daireler, hukuki anlaşmalar, sözleşmeler, evlilik konularıyla ilgili başarılar elde edilebilir. Kişisel konular, ihtiyaçlarınız ön planda olur. Her şeyin yolunda olduğunu hissederek endişe ve korku duygularından uzaklaşırsınız. İlişkilerinizi olumlu olarak gerçekleştirebilir, cesaret ve güveniniz yerine gelir. İlişkiler ve sözleşmeler, hukuki konular adına yapmak istedikleriniz kendiliğinden oluşuverir ve siz de kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Gerek sağlık gerekse finansal konularda olumlu dönemler.

Akrep Burcu: 25 Mayıs Perşembe günü gerçekleşen Yeni Ayla birlikte, birkaç gün içinde (yeni ayın ışı göründüğünde)ortak kazançlar, paylaşımlar, alım satımlar, banka, kredilerle ilgili konularda yeni koşullar açılabilir. Risk aldınız, dağıldınız, bazı şeyleri kontrol etmekte zorlandınız ancak bu dönemlerden itibaren bazı şeylerle ilgili gelişmeler kaydedilebilir. Kira sözleşmeleri, kontratlar, işyeri ile ilgili değişimler, evinizle ilgili yenilenmeler gündeminizde olabilir. Sağlıkla ilgili de yenilenmeler var. Belki bazı şeylerde hala konsantre olmakta zorlanıyorsunuz, gerçekçi olamıyorsunuz ancak, gizli şanslar da daima var. 29-30-31 Mayıs dönemleri, kariyerle ilgili konularda olumlu gelişmeler kaydedilebilir. Kişisel konularınızdan daha fazla söz edilebilir. Halkla ilişkiler, satış pazarlama ile ilgili yetenekleriniz fark edilebilir, önemli etkin kişilerle ilişkileri güçlendirebilirsiniz. Venüs/Uranüs etkileşimleri ile kazançlarda sürpriz gelirler var, maaşınıza zam gelebilir, prim yükselebilir.  Bayanlardan ummadığınız bir destek alabilirsiniz. 2,3,4 Haziran civarı ise, gizli yardımlar alabilirsiniz. Yolculuklar, seyahatler hayatınıza girebilir. Devlet dairesiyle ilgili bir işinizi halledebilirsiniz. Kendi iç dünyanızda rahat ve huzurlu hissedebilir, İnzivaya çekilebilir, eşinizle ortamlardan uzak kafa dinleyebilirsiniz.

Yay Burcu: 25 Mayıs Perşembe günü karşıt eviniz İkizlerde gerçekleşen Yeni Ayla birlikte, son altı ayda gelişen konularda önemli değişimler, başlangıçlar yapılabilir. Yeni koşullar gerçekleşebilir. Yeniden kararlar almak, planlar yapmak gerekebilir. Birden fazla işlerin konuların içinde olabilirsiniz. Zira çok sıkışık bir dönemden geçtiğiniz için yeni ayın enerjisiyle artık bazı şeylerin yoluna girdiğini de ilerleyen günlerde görebilirsiniz. Ortak kararlar almak, karşınızdaki kişilerin görüşlerine, düşüncelerine, getirdiği koşullara açık olmak gerekmektedir. Önemli ve zihinsel olarak aktif kişiler hayatınıza girebilir. Başkalarıyla, eşinizle, çocuklarınız ve arkadaşlarla birlikte hareket etmekten güç elde edilebilir. Daha fazla sosyalleşebilirsiniz. Bir takım yeni organizasyonlar hayatınıza girebilir. Karşılıklı yardımlaşmalar sayesinde daha rahat hareket edebilirsiniz. Başkaları sizin adınıza yeni fırsatlar da yaratabilirler. Danışmanlık verebilir, sıkıştığınız konularda sizde başkalarına danışabilirsiniz. Tabii ki ailevi konularda, babayla/anneyle ilgili meselelerde dağınıklıklar, belirsizlikler sizi karmaşaya düşürse de başka yönlerden rahatlama da yaşayabilirsiniz. Günlük işlerinizi pratik bir şekilde çözebilirsiniz. Eşinizin, ortağınızın hayatında yeni girişimler işbirlikleri girebilir. Yer değiştirmeler taşınmalar hayatınızda hareketlenebilir.  29-30-31 Mayıs “Ay” Aslan burcunda, aşk hayatınızda olumlu gelişmelerin olduğu, hayattan keyif aldığınız günler. Venüs/Uranüs etkileşimleri ile ani sürpriz aşklar verebilir, çocuklarınızın, maceralı, özgürleştiği dönemler, keyfini çıkarın. Yeteneklerinizi sergileyebilir, kendinizden söz ettirebilirsiniz. 2,3,4 Haziran civarı ise, sosyal organizasyonlar içinde bulunabilir, arkadaşlarla dostlarla görüşebilir, güzel günler geçirebilirsiniz. Gelecekle ilgili konularda öyle gelişmeler kaydedilebilir ki, sizin de bu koşullar altında umutlarınız ve cesaretiniz artabilir.

Oğlak Burcu: 25 Mayıs Perşembe günü gerçekleşen Yeni Ayla birlikte, birkaç gün içinde (yeni ayın ışı göründüğünde) işlerinizle ilgili canlılık dikkat çekiyor. İş teklifi alabilir, yeni işlere başlayabilir, günlük işlerinizde hızlanabilirsiniz. Bir süredir devam eden zor şartlara inatla direnebilirsiniz. Sağlıkla ilgili temalar, kontroller, görev ve sorumluluklar artabilir. Yapılması gereken önceliklerimiz var ama bu günlerden sonra sabırla çalışmak gerekiyor. Sağlığa daha fazla dikkat edilmeli. Üstlerden, aileden, yakınlarımızdan yana destek alabilirsiniz. 29-30-31 Mayıs, eşin, ortağın, ailenin kaynaklarından faydalanabilirsiniz.  Primler, gelirler sizi canlandırabilir. Eşin, çocuğunuzun Sağlık sorunları tedaviler varsa daha olumlu sonuçlar alınabilir. Ruhsal olarak da kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Venüs/Uranüs etkileşimleri ile ev yerleşim konularında, ebeveynlerin hayatında yeni olanaklar sürprizler gelişebilir. Taşınma yerleşme konularında rahatlayabilirsiniz. 3,4 Haziran civarı ise, kariyerle ilgili önemli gelişmeler kaydedilebilir. Anneden, hayatınızda önemli etkin kadın figürlerinden, eşinizin ailesinden destek alabilirsiniz. Aşk hayatınız canlanıyor. Eve bağımlılığınız bitiyor, gezeceksiniz, keyfiniz artacak.

Kova Burcu: 25 Mayıs Perşembe günü gerçekleşen Yeni Ayla birlikte, birkaç gün içinde (yeni ayın ışı göründüğünde) aşk hayatınızda yeni gelişmeler kaydedebilirsiniz. Aşk teklifi alabilirsiniz. Yolculuklar, seyahatler gündeme gelebilir. Daha çok keyifli konular gündeme gelebilir, tanınabilir, kendinizi rahat ifade edebilirsiniz. Seminer, yarışmalar, hobisel faaliyetler canlanırken, çocuklarla ilişkiler yenileniyor. Onların hayatında olumlu gelişmeler, birden fazla konular var. Yatırımlar ve borsa gibi spekülatif konulara yönelebilirsiniz. Keyiflere yer verebilirsiniz. 29-30-31 Mayıs civarı eşinizle ortağınızla ilgili konularda olumlu bir dönem. İlişkiler canlanabilir. Destek alabilirsiniz, sosyalleşebilir, arkadaşlarla hoş vakitler geçirebilirsiniz. Venüs/Uranüs etkileşimleri ile eğitim temalarında sürprizler var. Aniden şaşıracağınız bir haber alabilir, hızlanabilirsiniz.  3,4 Haziran civarı ise, akademik konular gündeme gelebilir. Yolculuklar yapılabilir, astroloji eğitimleri, uzaklarla ilgili konular, seminer, sempozyumlar, eğitim amaçlı yolculuklar gündeme gelebilir. Hukuki bir konuyu çözebilirsiniz. Uzaklarda başka bir eve, mekana yerleşebilirsiniz. Sınav sonuçlarını alabilir, uzun zamandır görüşmediğiniz kişileri ziyaret edebilir, görüşme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Balık Burcu:  25 Mayıs Perşembe günü gerçekleşen Yeni Ayla birlikte, birkaç gün içinde (yeni ayın ışı göründüğünde) yerleşimle ilgili konular hayatınıza girebilir. Bitişler ve başlangıçlar var, yer, ev değiştirebilir, taşınabilirsiniz. Uzaklarda bulunan akrabalarla iletişime geçebilirsiniz. Ebeveynlerle ilgili yerleşim planları var, onların hayatında da değişimler kaydedilebilir.  Daha çok akrabalar, kardeşler, komşular, öğretmen, öğrencilerle etkileşimler yoğun. Birden fazla konular içindesiniz, dağınıklık yaşayabilir, kafanız karışabilir, yorgunluk da var, kendinizi bu kadar yormayın! 29 una kadar çocuklarınızla, aşk hayatınızla ilgili bir yandan zorlu diğer yandan romantik duygusal günler yaşayabilirsiniz. Yaratıcılığınız artabilir. 29-30-31 Mayıs civarı, işlerinizle ilgili yoğunluklar var, günlük işlerinizi düzenleyebilir, birlikte çalıştığınız kişilerle bir arada olabilirsiniz. Venüs/Uranüs etkileşimleri ile sürpriz işler, paralar, hediyeler alabilir, kazançlarınız artabilir. Sağlığınızı da olumlu olarak etkiliyor. Gün boyu görüştüğünüz bayanlardan yardım ve destekler alabilirsiniz. 3,4 Haziran civarı ise, borçlarınızı kapatabilir, kredi kartlarınızı ödeyebilirsiniz. Ruhsal olarak rahat hissedebilirsiniz kendinizi, eşten, ortaktan gelen kazançlar var. Devlet dairesiyle ilgili bir işinizi halledebilir, rahatlayabilirsiniz.

Talin AĞDERE
Astroloji Uzmanı 
📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin 
💻   Mail TalinAgdere@hotmail.com

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Soru sormak ya da danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com  astrotalin@gmail.com dan  bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati) 



  • Share:

You Might Also Like

0 yorum