Yay Burcunda Dolunay (2017)

By Talin Ağdere ile Astroloji - 19:15:00

9 Haziran civarı saat 16.11 civarı YAY burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Özellikle, Mayıs ortalarında hızlanan olayların artık sonuçlarını almaktasınız. Özellikle, burcu ve yükseleni İkizler, Yay, Başak, Balık olan değişken burçlarda daha da etkili olabilir.

Yay burcu, Zodyak'ın dokuzuncu burcudur. Yöneticisi Jüpiter'dir. Elementi Ateş, niteliği ise değişkendir. Pozitiftir, iyi niyetlidir, özgürlüğüne düşkündür, insanları, arkadaşlarını sever, esnek, çok yönlüdür, risk almaya eğilimlidir. En zorlandığı kelime şey “Hayır”dır. Söz vermek onun için çok önemlidir, verdi mi yapmak zorundadır.  Toplantılar, organizasyonlar içinde hep vardır, enerjiktir, canlıdır, takıntıları yoktur ve affedicidir. Yay burcu, eğitimi, uluslar arası konuları, adaleti, kanunları, mahkemeleri, dini konuları, seminer, sergi, fuar, kitapları, bilimsel konuları, astrolojiyi, yabancı ülkeleri, yurt dışı bağlantılarını, basın, medya bağlantılarını, yayıncılığı, hava yollarını, sporu, ticareti vb..temsil eder. Dolunay dönemi ise bahsettiğimiz bu konular yoğunlaşabilir. Bazı şeylerin sonuçları alınabilir. Zor sınavlar verilebilir, biter. Özellikle eğitim dönemi o günlerde sona eriyor ayrıca LYS sınavları var. Ayrıca tansiyonu yüksek, gerilimli konular Dolunay dönemleri yoğunlaşır, sertleşir ama daha fazla anlaşılır. Enerjisi ise ayın ortalarında sönmeye başlar.

Genel olarak açılara bakacak olursak:

Özellikle, Mayıs sonlarında bir den fazla konular hayatımıza girdi. Akrabalarla ilişkiler, davetler, seminer, sunum, paneller, görüşmeler, ticari konular,  eğitim çalışmaları yoğundu.  İkilemler, akıl karışıklığı, kararsızlık, fazlaca meraklı bir yapı (dedikoduya da gerçek dışı konulara da kaydırabiliyor) gündemdeydi. Dolunay dönemi ise, (Satürn’le kavuşum) birçok anlamadığınız, kafa karışıklığı yaşatmış konunun açığa kavuşmasını anlatabilir. Bu zamanlar bazı gerçeklerle yüzleşmek durumunda kalabilir, olayları daha iyi kavrayabilirsiniz. Zor koşullar altında bile olsa da (Güneş/Satürn) dayanıklılığınızı koruyabilirsiniz, dayanma gücünüz yükselir. Bazı durumlarda ise, duygularınızı bastırabilir,  sessizliği koruyabilir, coşkuyla ifade etmekten, ortaya koymaktan zorlanabilirsiniz. İyimserliği dilediğince sergilemek zor olabilir, var olan sorumluluklar ağır gelebilir, disiplinli olmak durumunda kalabilirsiniz. Kurallara, kanunlara, başkalarına uymak gerekebilir. Annelikle ilgili sorumluluklar artabilir, yaşlıları idare etmek ağır gelebilir. Hep kontrollü ol, görme, duyma, affet, sağlık olsun, esnek ol gibi durumları idare etmek ağır gelebilir. Eğer güçlü değilseniz kendinizi karamsarlık içinde bulabilirsiniz. İhtiyaçlarınız ve zorunluluklarınız arasında bir denge kurmalısınız.  Ortamdan uzaklaşmak, farklı bir şeyler yapmak, değişik insanlarla tanışmak her zamanki gibi olmayan ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz, (Ay/Uranüs) kendinizi farklı ortamlarda rahat bulabilirsiniz.

Dolunay haritasında İstanbul ve Ankara’ya göre yükselen burçları farklı bu yüzden genel bir değerlendirme yapacağım. Yöneticisi Jüpiter, bugünden (9 Haziran) itibaren Terazi burcunda retrodan çıkıyor ve düz açıya giriyor. Demek ki artık birçok şey ilerleyen günlerde hızlı bir şekilde ilerlemeye başlıyor. Terazi'nin yöneticisi Venüs’ün ise güçlü olduğu burçta olması, herhangi bir gezegenle sert açı almaması, aşk, zevkler, artistik konularda, ilişkilerde, arkadaşlık, dostluklarda aradığınız desteğin bulunacağını da gösterebilir. Gerek ilişkiler, diplomatik konular, uzlaşı gerektiren işler, ortaklıklar, alım satımlar, başkalarından beklediğiniz para vb. konusunda  (Venüs/Plüton’la güzel bir açıya gidiyor) bazı şeyler olumluya dönebilir. Bu durumda bazı şeyleri kritik etmenin sonucunda, yapıcılık mümkün olabilir. Yeni bir arkadaşlık, aşk alevlenebilir ya da eski bir arkadaşlıkta derinleşme, duygularda güçlenme verebilir. Pozitif yönü ağır basan bir enerji coşkusu içinde kalabilirsiniz. Belki de işinizde zirveye çıkacaksınız, ilişkinizi evliliğe götüreceksiniz, arkadaşınızla ilişkileri güçlendireceksiniz, sanatsal yeteneğiniz fark edilecek.
Mars ise Yengeç burcunda düşer, enerjisini kontrol etmekte zorlanır, çocukça davranır, inişli çıkışlı davranabilir, duygusal kararlar alabilir. Marsın Yengeç'te olması, güvenlikle ilgili konuların bir süredir hayatınızda yoğunlaştığını gösterebilir. Kendimizi güvencede hissetmek istiyoruz ve korumaya alıyoruz. Duygusallık artıyor.  Hayatımızda da bazı konular bugünlerde önemli olabilir.  Örn: Evinize alarm taktırabilir, kapı kilidini güçlendirebilir, sigorta yaptırabilirsiniz.  Sigorta işleri, pasaport, vize işlemleri, vergi daireleri, tazminat, emlak işleri, alım satımlar, kira kontratları, sözleşmeler, borç/alacak dengesi, kredi kartı işlemleri yoğunlaşabilir. Ayrıca köklü tedaviler, kontroller, kanser araştırmaları, bilimsel konular da hayatınızda hızlanabilir. Güçlü Venüs’le etkileşimi ve olumlu açısı zararını hafifletir. Finansal olarak harcamalar artsa bile diğer yandan elinize para geçmesi için olanaklar yaratır. Arkadaşlarınızdan, sevdiklerinizden, güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Sosyal hayatınızı birkaç gün hızlandırabilir. O anki duygulara kapılıp yapılan bazı hatalı davranışları dengelemeye çalışabilirsiniz.  Arabuluculuk yapan kişiler bazı olayların büyümemesi için aracı olabilirler, daha doğru ifade edilebilir. 

İlerleyen günlerde sorumluluklar, bazı güç durumlar artsa bile,  sinirlerinizin rahatlayacağı, iyimser ve yapıcı düşüncelerin ortaya çıkacağı (Merkür/Jüpiter)  günler de var. Eğitim, öğretim, üniversiteye giriş, konferanslar, iletişim, ticari konular, kısa ve uzun yollar seyahatler, iş fırsatları da hareketlenir. Diğer yandan ise fikirlerde akıl ve mantık arasında kalarak gidip gelmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizi kritik ederek yanlış ve (Merkür/Satürn) doğrularınızı görerek gerekli değişimleri yapmaya uygun durumlar yakalayabilirsiniz. Tabi sizinle aynı fikirde olmayan kişilerle ikilemler yaşayabilir, tepkiler de alabilirsiniz ama bir iki gün idare etmeye çalışın.

13 Haziran'dan itibaren Dolunayın etkisi bitiyor, Ay Kova burcunda sizi bazı konularda özgürleştirecek. Kendinizi daha rahat hissedebilir, sosyalleşebilirsiniz. Arkadaşlıklar, toplumsal konular, toplantılar davetler önemli olabilir. 

Sağlık: Bu dönem, kalçalar, baldırlar, karaciğer sorunları verebilir. Satürn’le açısı olduğundan, kemikler ağrıyabilir.  Ciğerler, bronşlar, köprücük kemiği, kollar, eller hassas olabilir. Ancak sinirsel hastalıklara karşı 11-12 sinden itibaren olumlu açılar da var.

Yengeç burcundaki Yeni Ay yazısında buluşmak üzere, sevgiyle kalın.

Dolunay ve Burçlar?

Koç Burcu:  9 Haziran 2017 Cuma günü gerçekleşen dolunay civarı, bir süredir planladığınız birçok şeyin sonuçlarını alabilirsiniz. Uzaklardaki akrabalarla ilgili haberler alabilir, bazı planlar gerçekleştirebilirsiniz. Farklı çevrelere girebilir, yolculuklar, seyahatler yapabilir farklı kişilerle tanışabilirsiniz. Eğitimle ilgili bir işiniz sonuçlanabilir. Hukuki bir mesele gündeme gelebilir. Mahkemeniz o dönemlerde gerçekleşebilir. Fuarlara, seminerlere, sunumlara katılabilirsiniz. Basın medya, internet kanalıyla sesinizi daha çok duyurabilirsiniz. Ticari konular yoğunlaşabilir. Hava yolları ile ilgili işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Uluslar arası konular, ihracat/ithalat, yabancı kaynaklar, uluslar arası medya, adalet sistemi, yargı, zor davalar bu dönemler de netleşebilir. Jüpiter’in retrodan çıkması ile zor ilerleyen zorlanan işlerin hızlanacağını da söyleyebiliriz. Kitap basabilir, yayınlayabilir, reklamını yapabilirsiniz. Pazarlama, tanıtım, halkla ilişkiler adına da mesuliyetler artabilir. Venüs para evinize giriyor ayrıca ilerleyen günlerde Plüton’la güzel bir açısı olacak. Yabancı bağlantılı işler, ticari konular, danışmanlıklar, yayıncılık sektöründen para kazanabilirsiniz. Satışlarınız artabilir. Gerek eşinizden gerek ortaklı işlerden gelen menfaatler olabilir. Güzel bir şeyler satın alabilirsiniz. Mars/Yengeç burcunda ilerlerken, aile içi ilişkiler, ebeveynlerin hayatında yoğunluklar var. Onlarla ilgili mücadeleci bir dönemdesiniz. Ayrıca eviniz için güvenliği arttırmanın zamanı geldi. Alarm taktırabilir, kapı kilidini güçlendirebilir, kendinizi daha fazla emniyete almak isteyebilirsiniz. Aileniz için mücadeleci bir döneminiz olabilir. Onlar için daha fazla çalışmanız gerekebilir. İstemediğiniz halde bazı konularda kırıcı olmamaya dikkat etmelisiniz. 13-15 Haziran günleri sosyal organizasyonlarda yer alabilirsiniz. Kendinizi daha özgür hissedebilir, toplumsal konulara duyarlılık gösterebilirsiniz. Arkadaşlarınız önemli olur, keyifli birkaç gün iyi değerlendirin. 20/21 inde elinize para geçebilir.

Boğa Burcu: 9 Haziran 2017 Cuma günü gerçekleşen dolunay civarı, başkalarının işleri, kaynakları ile ilgili konularda ya da resmi dairelerle ilgili bir karışıklık yaşanabilir. Banka işleri, krediler, tedaviler, hastaneler yoğunlaşabilir. Bazılarını sonuçlandırabiliriz.  Mal, mülk, kanunlar, resmi belgeler, belediye işleriniz, ödenmemiş bir takım evraklar bu günlerde önemli olabilir. Daha dikkatli, kontrollü davranmak gerektiğini anlayabilirsiniz. Anlaşılmayan ya da yanlış anlaşılan bazı durumlar varsa dolunayın enerjisiyle tansiyon yükseltebilir. Ancak, Jüpiter’in iş ve sağlık evinizde doğru açıya geçmesi bu konuların daha rahat ilerleyeceğine işaret edebilir. Sağlıklı yaşama daha çok önem verebilirsiniz, bazı tahliller sonuçlanabilir. Günlük işleriniz yoluna girmeye başlayabilir. Burcunuzun yöneticisi Venüs birkaç günden artık size rahatlık verecek. Sağlığınız moraliniz düzelebilir. Dış görüntünüzle de ilgili istediğiniz değişimleri yaptırabilirsiniz. Saçınızın modelini, rengini değiştirebilirsiniz, giyim kuşama özen gösterebilirsiniz. Bu değişimler fark edilir.  Uzlaşmacı barışçıl tavırlarla başkalarına karşı daha anlayışlı olabilirsiniz. Dinlenebilir, koşulları istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Arkadaşlar ya da sosyal çevreler içinde daha iyi vakitler geçirebilirsiniz. Evden, kapalı ortamlardan çıktınız artık hareket edecek ve kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Mars/Yengeç burcuna girdi, kardeş, yakın akraba, komşularla iletişim artabilir. Bu konularda aşırı duyarlı hareket edebilirsiniz. Eğitim, seyahatler yakınlarınızla yapılan işler, diyaloglar, iletişimsel konularda aktif olabilirsiniz.  Yakınlarınız için uğraş, emek verebilirsiniz. 10-12 Haziran günleri farklı çevrelere yönelebilirsiniz. Geleneksel toplantılara katılabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerle uzlaşı içinde olabilirsiniz. 13-15 dönemleri, anneden destek alınabilir. Kariyerle ilgili olumlu bir dönem. 20-21 keyiflisiniz, kişisel olarak kendinizi mutlu, duygulu, sevinçli hissedebilirsiniz. Yakın çevrenizdekilerle, kardeş, akrabalarla görüşebilir, ilişkilerde yapıcı bir enerji sağlayabilirsiniz.

İkizler Burcu: 9 Haziran 2017 Cuma günü karşıt burcunuzda gerçekleşen dolunay civarı, eşinizle birlikte bir karar alabilirsiniz. Bu günlerde iletişim, ilişkiler tansiyonun da yükselmesi normaldir. Doktorunuz, danışmanınız, avukatınızla bazı konuları görüşebilirsiniz. İlişkiler cephesindeki zor konuları anlaşmazlıkları kurallar çerçevesinde dikkate alarak soğukkanlılıkla çözmek gerekebilir. Bu günlerde eşinizin de, sizinde hayatınızda yolculuklar, ağır koşullar olabilir. Sizin ve karşınızdaki kişilerin hayatında sağlık temaları, karşılıklı etki tepki, alışverişler söz konusu.  Jüpiter’in retrodan çıkması ile birçok yürümeyen zorlanan işlerin hızlanacağını da söyleyebiliriz. Venüs’ün 12. Eve girmesi ile ay sonuna kadar bazı şeyleri kabullenmek zorunda kalarak savaşmayı bırakabilirsiniz. Bırakmak, dinlenmek, bazı şeyleri değerlendirmek en iyisi.  Eve, inzivaya çekilebilir sosyal çevreden kendinizi çekebilirsiniz. Hastane, sosyal yardım işleri gibi kapalı yerlerde hizmet edebilir başkalarına yardım edebilirsiniz. Yalnızlık ihtiyacı artsa bile aslında kafanızı dinlemek istediğiniz bir dönem. Bu dönem kendinizle de barışık olabilirsiniz. Güzel duygulara sevgiye dönük konulara eğilim olur. Ama biraz ilgi beklentisi de artabilir. Meditasyon benzeri çalışmaların faydalarını görebilirsiniz. Mars/Yengeç geçişi ile para eviniz hareketli. Harcamalar çok fazla artmış olmalı. Mali durumunuz zorlandığınızda çabuk alınabilir, her fırsatta duygusal şantajlara başvurabilir, tavırlar alabilirsiniz. Mantıksızlığın ortaya çıkabileceği bir dönem olabilir. Sahip olma duygusu artacağından gerekli gereksiz harcamalar yapılabilir. Mecburi ödemeler de mümkün. Elinizden para çıktığında kabullenmek Venüs’ün etkisiyle daha kolay olabilir.  13-15 Haziran günleri kısa uzun seyahatler var. Eğitim amaçlı yolculuklar yapılabilir. Farklı çevrelere yönelebilirsiniz. Uzaktaki akrabalarla ilişkileri güçlendirebilir, hukuki işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.  İnsan ilişkileri, grup aktiviteleri, karşı cinsle iletişim, aşk hayatınız ve çocuklar adına rahat ve keyifli bir dönem. Kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz, uzun süredir görmediğiniz kişileri görebilirsiniz.

Yengeç Burcu:  Mayıs ortalarından itibaren bazı konularda oldukça fedakarlık yaptınız. Sağlıkla ilgili sorunlar oldu. İşinizle ilgili çok zorlandınız, yoruldunuz, istediğiniz gibi sonuçlanmadı bazı şeyler. Aşkta ya da çocuklarla ilişkilerde ani durumlar, skandal tipi olaylar vermiş olabilir. Çürük ve ya tatmin edici olmayan ipleri koparmıştır. 9 Haziran 2017 Cuma günü yaşanacak Dolunay civarı, bu konularla ilgili artık bazı şeyleri daha iyi anlamaya başlayabilir, kabullenebilir, daha dikkatli düşünebilir, bazı kararlar alabilirsiniz. İşinizle ilgili bir sonuç gelebilir. Bazı güç işleri bitirebilirsiniz. Sağlık konuları önemli olabilir. Yurt dışı bağlantılı konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Jüpiter’in retrodan çıkmasıyla ev hayatınıza daha fazla önem vermeye başlayabilirsiniz. Ailenizdeki kişilerle verdiğiniz mücadele azalabilir. Venüs/Boğa burcuna girmesi, gelecekle ilgili beklentilerinizi güçlendirebilir. İdeallerinizi gerçekleştirmek adına daha fazla umut besleyebilirsiniz. İşten gelen kazançlar ya da maaşınız artacaktır. Sosyal hayatınız güçlenir, bayanlardan destekler alabilirsiniz. Sağlam bir sosyal çevreniz olur, gerek aileden kişiler gerekse gerçek dostlarla arzu ettiğiniz ilişkileri kurabilir, toplantılar yapabilir, davetlere katılabilirsiniz.  Mars artık burcunuzda ilerliyor. Daha girişkensiniz, bir süredir askıya aldığınız konuları hızlandırabilirsiniz.  13-15 Haziran günleri alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.  20/21 inde sevdiğiniz kişilerle birlikte olmanın keyfini yaşayabilir, adeta dostluk seline kapılabilirsiniz, çok güzel bir gün değerlendirin. Eşinizin gelirleri ile ilgili olumlu değişimler beklenebilir.  Hayat enerjiniz artıyor, birçok konuda ataklarınız var.

Aslan Burcu: 9 Haziran 2017 Cuma günü gerçekleşen dolunay civarı, aşk hayatınızla ilgili bazı konularda bazı kararlar alabilirsiniz. Daha önceki yaşanmış olan bazı karışıklıklar, çift durumlar iniş çıkışlar konusunda daha soğukkanlı yaklaşabilirsiniz. Duygularınızın seline kapılmadan kontrol mekanizmanızı çalıştırabilirsiniz. Çocuklarınızın da eğitimi, projeleri, özel hayatlarıyla ilgili yoğun bir dönemleri olmalı, bazı yolculuklar yapılabilir. Jüpiter’in retrodan çıkması ile birçok yürümeyen zorlanan işlerin hızlanacağını da söyleyebiliriz. İletişim, internet çalışmaları, kardeş, akraba ilişkileri, hukuki konular özellikle rahatlayabilir. Mars/Yengeç, arka planda olup mücadele ettiğinizi gösterebilir. Yurt dışına, uzaklara gidebilirsiniz.  Gücünüzü göstermekte zorlanabilirsiniz. Başkaları için mücadele edebilirsiniz. Özel hayatınızla ilgili ve insan hakları adına savaşlar verebilirsiniz. Dolaylı yollardan savaşlar verebilir, gizli kapaklı işlerin üstüne gidebilirsiniz. Arka planda kalarak çalışabilir, başkaları içinde mücadele verebilirsiniz. Bazen kendinizi geri planda kalmış ürkek hissedebilir, bazen de çalışmak bir şeyler yapmak zor gelebilir. Ancak Venüs’ün kariyer evinize girmiş olması, her konuda dikkat çekmenizi sağlayacak. Mesleki yaratıcılığınız daha görünür olacaktır. Güzel tasarılar kurmak, bunları gerçekleştirmek için daha istekli olursunuz. İş görüşmeleri adil ve uyumlu davranışlar sergileyebilirsiniz. Mesleki alanda güzelleştirme iyileştirme yapabilir, ilişkileri sıcaklaştıracak ortamlar yaratabilirsiniz. Arabuluculuk ve diplomasiyi sağlayabilirsiniz. 13-15 Haziran günleri hukuki konular, ilişkiler, avukatlı işler, danışmanlık işlemleri adına olumlu bir gün. Kurulacak bazı diyaloglardan olumlu sonuçlar alınabilir. Sosyal organizasyonlarda yer alabilirsiniz. Arkadaşlarla ilişkileri güçlendirebilirsiniz. Kendinizi daha özgür hissedebilir, toplumsal konulara duyarlılık gösterebilirsiniz. Arkadaşlarınız önemli olur, keyifli birkaç gün iyi değerlendirin. 20/21 inde kariyerle ilgili gelişmeler var.

Başak Burcu: 9 Haziran 2017 Cuma günü gerçekleşen dolunay ile, ailevi konulara özel hayatınıza yoğunlaşabilirsiniz. Ev ve aile içindeki bazı sorumluluklara, işlere yönelebilirsiniz. Anne/babanızla daha fazla temas içinde olabilirsiniz. Gerek iş gerekse keyif amaçlı yolculuklar yapabilirsiniz, evinize dönebilir, yerleşimle ilgili planlar yapabilirsiniz. Jüpiter’in retrodan çıkması ile finansal konularda hareketlilik başlayabilir. Çeşitli yerlerden gelen finansal destekler dışında kazançlarınız, maaşınız artabilir. Gerek ticari konulardan gerekse ortaklı ilişkilerden gelen olanaklar olabilir. Venüs’ün Boğa burcunda olması, uzaklarda yaşayan akrabalarla ilişkileri güçlendirebilir. Farklı çevrelerde bulunabilir, kalıcı ilişkiler kurabilirsiniz. Onlardan destekler alabilirsiniz. Farklı kültürlerle iç içe olabilirsiniz. Eşinizin akrabalarıyla ilişkiler rahatlayabilir. Sergiler, fuarlar, sempozyumlar, medya bağlantılı çalışmalardan gelir elde edebilirsiniz. Mars/Yengeç yolculuğunda, grup çalışmaları yoğunlaşıyor. Arkadaşlar, dostlar, akrabalarla ilişkiler hareketlenebilir. Ekip çalışmaları yapabilir, ortak çalışmalar için duygusal mücadeleler verilebilir. Gelecek günler adına planlar kurulabilir. 13-15 Haziran günleri işlerinize yüklenebilir, rahat çalışma ortamları içinde günlük işlerinizi birilerinin yardımıyla daha kolay bitirebilirsiniz. Bayanlardan, temizlik görevlilerinden, yanınızda çalışan kişilerden destek görebilirsiniz. Finansal olarak da 21 ine kadar geliriniz artabilir. Ayrıca bu tarihlerde uzak çevrelere yöneliyorsunuz, uzaklardan beklediğiniz birileri gelebilir, başkalarından iyilik görebilirsiniz, bir süredir göremediğiniz arkadaşlarla ilişkileri güçlendirebilirsiniz. Eğitimden, hukuki bir konudan gelen başarılar var.

Terazi Burcu: 9 Haziran 2017 Cuma günü gerçekleşen dolunay civarı,  bir yolculuk yapabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan ilişkilerle yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Kardeşler, yakınlarınızın hayatında bazı önemli konular olabilir. Hukuki bir konuda bazı sonuçlar alabilirsiniz. Eğitimle ilgili bazı kararlar, sınav sonuçları alınabilir. Eğitimciler, sınavlar, dershaneler gibi önemli sorumlulukları yerine getirebilirsiniz. Jüpiter’in retrodan çıkmış olması, kişisel konularda girişimleri, şansınızı hızlandırabilir. Cesaretiniz yerine gelmeye başlayabilir. Venüs/Boğa burcuna girdi ve ilerliyor. Başkalarının kaynaklarından gelen kazançlara işaret edebilir. Eşinizin, ortağınızın gelirlerinden (Venüs/Plüton) faydalanabilirsiniz. Ummadığınız yerlerden gelen destekler olabilir. Rahat kredi alabilir, kartları ödeyebilir, alacak verecek dengesini kurabilirsiniz. Başkalarından beklentilerinizi karşılayabilirsiniz. Şimdiye kadar tahsil edemediğiniz alacaklarınızı tahsil etme şansı yakalarsınız. Miras beklentiniz varsa olumlu olabilir. Ortaklaşa işlere girişmek açısından uygun bir dönem. Eğer bir estetik operasyonu geçirmek istiyorsanız olumlu geçebilir. Tedaviler varsa sağlık daha hızlı iyileşebilir. Mars/Yengeç yolculuğunda, aileyle ilişkiler yoğunlaşabilir. Onların hayatındaki mücadeleler yoğun olmalı. Venüs’ün desteği ile girişim cesaretiniz, kararlılık ve motivasyonunuz artabilir. Tabi ki bazı zorluklar ve mücadeleler de hala var ancak 13-15 Haziran günleri ise aşk hayatınız oldukça canlı. Keyfinize diyecek yok. 19/21 Haziran civarı uzun zamandır beklediğiniz bir para elinize geçebilir. Psikolojik olarak rahatlama yaşayabilirsiniz. Ortak gelirlerde artışlar kaydedilebilir.

Akrep Burcu:  9 Haziran 2017 Cuma günü gerçekleşen dolunay civarı sağlık ve tedavilerle ilgili bazı kararlar alabilirsiniz. Kimileri için ise artan masrafları karşılamak adına yeni olanaklar, destekler gelebilir. Harcamalarınızı kontrol altına almak isteyebilir, kısıtlamaya gidebilirsiniz. Boşa para harcamak istemez, bu konuya fazla eğilim gösterebilirsiniz. Eş, ortaktan gelen destekler olabilir. Jüpiter’in retrodan çıkması ile, ilişkiler canlanabilir. Gizli destekler alabilirsiniz. Geçmişte düşünülen konular harekete geçebilir. Venüs’ün Boğa burcunda olması, sosyal ilişkiler ve ikili ilişkiler adına mükemmeldir. Eşiniz, aşkınızla güzel bir döneme doğru ilerlerken, aranız bozuk olan kişilerle de barış sağlayabilirsiniz. Sevginizi karşı tarafa daha rahat iletebilirsiniz. Anlayış artar. Yasal konularda şansınız artıyor. Sorunlar varsa mahkemeler dışında halledebilirsiniz. Karşılıklı ihtiyaçları anlamak birbirine destek olmak adına güzel bir dönem. Eşinizin ve ya karşınızdaki kişilerin hayatında hoşluklar ve konforlu bir dönem başlayabilir. Sürekli davet teklifi alabilirsiniz. İş anlaşmaları ortak işlere girmek adına da güzel bir dönem. Danışmanlık veriyorsanız, alıyorsanız olumlu görüşmeler yapabilirsiniz. Sağlıkçılarla da ilişkiler çok yoğun, onlara güvenmek zorundasınız. Evlilik adına da ideal bir dönem olabilir. Emlak alım satım işleriniz yoğunlaşabilir sözleşmeler yapabilirsiniz. Mars/Yengeç hareketliliği başladı. Yurt dışına gitmek isteyebilir. Uzak yollara yönelebilirsiniz. İş amaçlı gidiş gelişler artabilir. 14-16 Haziran günleri aşk hayatınız canlanabilir. Romantik birkaç gün geçirebilirsiniz. Bebek sahibi olmak isteyebilir, bu konuda tedaviler, sağlıkçılar hayatınızda olabilir. Bebeğinizin gelişimi adına yeni olanaklar geliştirebilir, destekler alabilirsiniz.  Çocuklarınız bu günlerde fazlaca duygusal,  hassas olabilirler. 19-21 Haziran dönemi ise, karşınızdaki kişilerden çok güzel destekler alacak ve moralinizi düzelteceksiniz. Kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. 

Yay Burcu: 9 Haziran 2017 Cuma günü burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Özellikle Mayıs ortalarında çok hareketli bir döneme girdiniz. Bu dönem ise gerek eğitim gerekse akrabalarla ilişkiler, yakınlarla iletişimler stresler yaratabilir. Bazı şeylerin bittiği, sona erdiği dönemler. Karşınızdakilere bağlı olduğunuz konular var ve uzun zamandır ilişkilere önem veriyorsunuz. İkili ilişkilerle etkileşim içindesiniz, bu şekilde besleniyorsunuz. Gerek eşiniz, çocuklarınız, iş hayatından kişiler oldukça etkili. Dolunay dönemi ise bazı kişisel konularda kararlar alabilirsiniz. Bazı düşüncelerinizi konuları hayata geçirebilirsiniz. Anneniz, annelikle ilgili temalar bu günlerde önemli. Bu konuda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Duygusallığınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Bazı yükleri üstünüzden atmaya çalışabilir özgürleşmek için çaba sarf edebilirsiniz. Ancak bu enerjiyi içinizde tutarsanız sorun yaratabilir. Ruhsal olarak sıkıntı verir. Karşınızdaki kişilerle paylaşmak ve harekete geçirmek daha doğru. Bu günlerde sizin ve karşınızdaki kişilerin sağlığı, tedavileri, alınacak bazı sonuçlar önemli olabilir. Diyetinize, tansiyona da dikkat etmelisiniz. Ancak Jüpiter’in retrodan çıkması ile, gelecekle ilgili planlarınızda şansınız daha rahat ilerleyecek. Hedefler ve idealler adına daha verimli bir dönem başlıyor. Venüs’ün Boğa burcunda olması, sağlığınızı güçlendirecek. Birlikte çalıştığınız kişilerden, arkadaş ve dostlardan destek alabilirsiniz. İşlerinizi pratik bir şekilde uygulayabilir, rahat çalışabilirsiniz. Müşteri ilişkileri artar, işleriniz açılır. Sağlıkçılarla da ilişkiler yoğunlaşabilir. Kontrollere gidebilirsiniz. Mars/Yengeç yolculuğunda, eşinizle ortak harcamalar artabilir. Özellikle çocuklarınızın masrafları çok. Ortak kazançlarınız olsa bile çabuk tükenen para durumu var.  12-15 Haziran günleri ilişkiler canlanıyor, eşinizden de destek alabilirsiniz. Akrabalar yakın çevreyle ilişkiler güçlenebilir. Bazı şeyleri onlara anlatmak daha kolay olabilir. 21 ine kadar ise, mali durumunuzu düzeltebilir, gardırobunuzu yenileyebilirsiniz. Sağlığınız düzelebilir.

Oğlak Burcu: 9 Haziran 2017 Cuma günü gerçekleşen dolunay civarı uzun zamandır gündeminizde olan sağlık ve tedavilerle ilgili bazı sonuçlar alabilirsiniz. Kontrol altına alamadığınız bazı şeyler sizi huzursuz ediyor. Annelikle ilgili konular, gerekse ilişkilerle ilgili bazı durumlar, sağlık sorunları stres yaratabilir. Bu konularla ilgili vehim endişelere kapılabilirsiniz. Bu dönem sağlıkçıların söyleyeceği şeyler önemli olabilir. Kimileri için ise ilişkilerle ilgili bazı sorunlar ve korkular güvensizlikler söz konusu. Jüpiter’in retrodan çıkıyor olması, birçok şeyin yolunda gitmesini sağlayabilir. Gerek annenizle gerekse kariyerle ilgili konularda şu an olmasa bile ileriye dönük günlerde rahatlama yaşayabilirsiniz. Venüs/Boğa burcuna girdi ve ilerliyor. Artık çocuklarınızın sağlığı (21ine kadar) daha iyi olabilir, güvencede olacaklar. Onların gerek eğitimsel temaları gerekse yetenekleriyle ilgili konular, sanat çalışmaları oldukça başarılı olabilir. Gelişimleri için ise destekleyici açılar var. Aşk hayatınız canlanacak bazı şeylerin büyütüldüğünü ve gereksiz olduğunu anlayacaksınız. Şans oyunları ve spekülatif konularda daha başarılı olabilirsiniz. Keyifli dönemlerdesiniz, yeme içme konusunu abartmamalı kısıtlamaya gitmelisiniz. Mars/Yengeç burcunda ilerlerken, ilişkiler önemli hale geliyor. Karşınızdaki kişiler sizi harekete geçiriyor. Bazı şeyleri yapmak durumunda olduğunuzu anlıyorsunuz. Mars/Venüs olumlu açıları ise ortaklaşa işler, ilişkiler, aşk, eşinizle ilgili beraberliklerde uyumu arttırabilir. Doktorlar, danışmanlıklar, eşinizle ilişkiler yoğun ve bu günlerde etkili. 13-15 sağlığa giden masraflar olabilir. Bazı konularda kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz. Para kazançlarınız da artabilir. 19-21 günü sizin için oldukça keyifli rahat konforlu olabilir. Aşk hayatınız güçlenebilir, sevildiğinizi anlarsınız. Çocuğunuzla ilgili bir haber sizi sevindirebilir. Bebek sahibi olmak isteyenlere de sürprizler verebilir. Ayrıca İlişkiler de canlanıyor. Karşıdaki kişilerin görüş ve önerilerine açık olmak fayda getirecek, harekete geçiyorsunuz, taşınmalar olabilir.

Kova Burcu:  9 Haziran 2017 Cuma günü gerçekleşen dolunay civarı, grup iletişimiyle ya da arkadaş, dostlarla ilgili görüşmeler yaşanabilir. Ancak bazı sorumluluklarınız sayesinde yeterince keyif almak zor olabilir. Bazılarına katılmak zor olabilir. Başkalarıyla yaşanan bazı gerginlikler olabilir. Çocuklarınıza endeksli olduğunuz bu günlerde bazı şeyleri kafaya takmamaya çalışın. Uzun süredir süregelen grup çalışmalarınız arkadaşlıklarınız doğrultusunda bu dönem bazı kararlar alabilirsiniz. Aşk hayatınızla da ilgili ikilemler var. Seminerler, konuşmalar, hobisel faaliyetler iletişimsel konular devam etse de bazı şeyler sizi yorabilir. Eğitimci iseniz eğitim döneminin bitmesi sizi rahatlatacak. Jüpiter’in retrodan çıkıyor olması, astroloji, yurt dışı bağlantıları, seyahatler, akademik çalışmalar, medya bağlantılı konular, uluslar arası iletişim, ticari anlaşmalar, çalışmalar adına birçok şeyin yolunda gitmesini sağlayabilir. Venüs/Boğa burcuna girdi ve ilerliyor. Huzurunuz yerine geliyor, evde dinlenecek ve uzun zamandır ihmal ettiğiniz arkadaşları, uzaktaki akrabaları davet edeceksiniz. Evinizle ilgili güzellikler yapabilir, bakım temizlik gibi konforu arttırabilirsiniz. İç huzuru bulacaksınız. Sizde seyahat edebilir, uzaktaki arkadaşlarla görüşebilirsiniz.  Mars/Yengeç burcunda ilerlerken, günlük işlerinizi yapabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular varsa onlara da yoğunlaşabilirsiniz. 13-15 Bazı konularda kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz. Birçok şeyin bitmesi sizin kendinizle ilgili konulara yönelmenizi sağlayacak. Özgürlüğünüze kavuşacaksınız adeta.  Gerek aşk gerekse çocuklarınızla keyifli birkaç gün geçirebilirsiniz. 20-21 günü sevdiğiniz kişileri evde davet etmek sizi mutlu edecek. Akraba ve iş arkadaşlarınızla ilişkileriniz, dostluklar pekişebilir.

Balık Burcu: 9 Haziran 2017 Cuma günü gerçekleşen dolunay civarı işlerinizi bitirebilirsiniz. Kariyer hayatınızla ilgili bazı sonuçlar alabilirsiniz. Belki bazı kararlar vereceksiniz. Daha istikrarlı olmak gerekiyor ve olaylara gerçekçi açıdan bakacaksınız. Anneyle, annelikle, sağlıkla ilgili endişeleriniz olabilir.  İşinize kariyerinize daha fazla önem vermek bir şeyler yapmak gerekebilir. Jüpiter’in retrodan çıkıyor olması, ilerleyen günlerde birçok şeyin yolunda gitmesini sağlayabilir. Dağınıklık yaratan konuları, işleri toparlama fırsatı bulacaksınız, paniklemeyin. Önümüzdeki günlerde masrafları karşılamak adına ortaklaşa kazançlardan fayda sağlayabilirsiniz, birikimlerinizi değerlendirebilirsiniz, bir şekilde prim, burs, destek alabilirsiniz.  Venüs/Boğa burcuna girdi ve ilerliyor. Yakın çevrenizle ilişkiler canlanacak. Kardeş, akraba görüşmeleri dışında, sevdiklerinizle de birlikte olabilirsiniz. İş anlaşmaları yapılabilir. Gelir sağlayacak işlere girilebilir. Pazarlama, iletişim, halkla ilişkiler, kitap, dergi işleri, eğitim adına olumlu günler.  Mars/Yengeç burcunda ilerlerken, aşk hayatınız daha aktif ve canlı hale gelebilir. Yetenekleriniz doğrultusunda bazı çalışmalar yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular var. Onların girişimleri, seyahatleri olabilir. Sizde destek verebilirsiniz. 15-16 sın da gücünüz yerine gelecek bazı şeyler için harekete geçebilirsiniz.  19-21 günü bir süredir görmediğiniz kişilerle buluşabilir son derece mutlu olabilirsiniz. Çocuklarınızla, aşkınızla arkadaşlarla buluşabilirsiniz. Eğitim, eğitimcilerden gelen güzel bir haber olabilir.

Talin AĞDERE
Astroloji Uzmanı 
📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin 
💻   Mail TalinAgdere@hotmail.com



Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Soru sormak ya da danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com , astrotalin@gmail.com dan  bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati) 


  • Share:

You Might Also Like

0 yorum