Haftalık burç yorumları ve Oğlak burcunda Dolunay!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 02:29:00

Haftaya bir göz atalım! (3-10 Temmuz 2017)

Haziran ortalarında başlayan olaylar büyüyor, olgunlaşıyor, netleşiyor dolunay sürecine giriyoruz. Bazı zorluklar ve gerçeklerle budönem yüzleşmek durumunda kalabiliriz.

Geçen haftadan beri süren (Mars/Plüton karşıtı) sert açılar son iki gündür gerilimli haliyle yoluna devam ediyor. Ayağınızı yere iyi basmaya çalışmalı, enerjinizi zor ve fizik gücü isteyen işlerde ve başkalarına yardım şeklinde değerlendirmelisiniz. Başkalarının hislerini dikkate alarak hareket etmelisiniz. Şiddete kaba kuvvete iten eyleme geçirtici bu gücü iyi yönetmek gerekebilir. Bu etki bu haftada devam edebilir. Ayrıca sağlığa da dikkat etmek gerekebilir (güneş/mars) özellikle iltihap, ateş kanama gibi etkiler yaratabilir. Diğer yandan bu dönem harekete geçebilir, yapmak istediklerinizi eyleme geçirebilirsiniz, fiziksel enerji düzeyinin de yükseldiği zamanlardır. Hafta boyunca sizin reddettiğiniz ve ya anlayamadığınız bazı konularla, durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu günlerde başkalarına karşı yoğun mücadele ve çaba içinde olabilirsiniz. Özellikle egoların (güneş/Plüton karşıtı) çatıştığı bir dönem olabilir. Olayların bozulması ters gitmesi de mümkün. Risk getiren faktörlerden, şiddet veya suç olabilecek durumlardan uzak durmaya çalışılmalı. Diğer yandan ise olumlu olarak düşünürsek, şimdiye kadar cesaret edipte yapamadığınız bir takım değişiklikleri bu dönemde yapmak mümkün olabilir. Bunu için güdüsel bir enerjiyle harekete geçebilirsiniz. Ani parlama, acele hareketler korkusuzca (Merkür/Uranüs karesi) konuşmalar da bu dönemler mümkün. Bazı konular, konuşmalar, kişiler, tansiyonu kontrolsüzce yükseltebilir. Beklenmedik ani problemler gelişerek çalışma düzeninizi ve günlük faaliyetlerinizi, kişisel program ve düzeni ters düz edebilir. Finansal yönden de karışıklık yaratabilir. Sağlık adına da kan dolaşımı ve sinir sistemi üzerinde olumsuzluklar verebilir. 5 inden itibaren Venüs (ilişkiler) İkizler burcunda yolculuğuna devam edecek. Yakın çevrede görüşmeler sıklaşabilir. Daha çok merak artar. Hareket özgürlüğünüz bir yerde hızlanır. İkili ve sosyal ilişkiler yoğunlaşır. Çevreyle daha çabuk iletişim sağlanabilir. Yeni kişiler tanıma arzusu ortaya çıkar. Aşkta bağımsızlık arzusu vurgulanır. Çabuk aşık olabilirsiniz.

6 Temmuz’dan itibaren ise Merkür (iletişim) Aslan burcunda yolculuğuna devam edecek. Merkür’ün bu sabit burçtaki yerleşimi, pratik çözümler verirken, kararlarda ve fikirlerde inatçılığa sabit fikirliliğe de sebep olabilir. Görüşlerde kişiler haklı olduğunu düşünebilir, iddialı olabilirler. Otoriter ve söz geçiren bir iletişim tarzı, olaylara damga vuracak konuşmalar yapılabilir. Zihinsel olarak aktif olabilirsiniz, diğer kişileri iyi organize edebilirsiniz. Geleceğe dönük planlarda geniş açıdan düşünebilirsiniz. Bu dönem otoritelerin ve liderlerin (dünya liderleri) dönemi! Önemli kararlar alınması beklenebilir.

9 Temmuz Pazar, saat 7.07 civarı Oğlak burcunun 17 derecede Dolunay gerçekleşecektir. Dolunayın gergin açıları nedeniyle birkaç gün öncesinden etkisini gösterebilir. Bu dönem özellikle, vatan, millet, toprak konuları daha önemli hale gelebilir. Bazı konulara daha hırslı, disiplinli inatçı yaklaşılabilir. Gelenekçi ve kuralcı olabiliriz. Devlet, büyüklerimiz, yaşlılarımızla ilgili konular olaylar büyüyebilir, yoğunlaşabilir. Daha fazla baskılamak, kontrol etmek ihtiyacı artabilir.

Bu hafta;

Pazartesi-Çarşamba (8.08 e kadar) “Ay” Akrep burcunda ilerleyecek, son derecek derin duygular içinde olabilirsiniz. Kimi zaman huzursuz, kimi zaman patlayıcı bir ruh hali verebilir. Sakin ve sessiz olsanız bile derinlerde fırtınalar esebilir. Kuruntular, kuşkuculuk, paradoksal yaklaşımlar verebilir. Duygularımızın etkisiyle aşırı fedakârca tutumlar gösterebilirsiniz. Sevdiklerimizi kollayabilir, ne yapmanız gerektiğini sezgilerinizle yönetebilirsiniz. Geçmiş günleri çok fazla deşerek kinci tutumlarla yaklaşabilir kendimizi tüketebiliriz. Olumlu olarak ise, duygusal, manevi destek verebiliriz. Dua etmek, ruhsal çalışmalar yapmak, mistik tecrübeler için uygundur.

Çarşamba (8.08den sonra) –Cuma (20.44 e kadar) “Ay” Yay burcunda ilerleyecek, Bu günlerde ise, hareketlilik ve sürekli değişen koşullar söz konusu. Dışa dönüklük, rahatlık canlılık artıyor. Günlük hayatınız daha şevkli ve enerjik olabilir. Daha pozitif düşünceler, adaletle ilgili konular, seyahatler, eğitim temaları, yabancılar, uluslar arası ilişkiler, ticari konular gündemde olabilir. En iyi arkadaşınızla birlikte olmak ve duygusal bağlarınızı güçlendirmek istersiniz. Grup aktiviteleri yardımlaşmalar, destek verme çalışmaları adına uygundur, halkla ilişkiler pazarlama sektörleri adına olumlu. Diğer taraftan ise, Çevreye ve insanlara karşı aşırı hassasiyet artar. Yalnızlık duygusu bıkkınlık verebilir. Bazı sorunları abartabilirsiniz. Olumsuz yönlerinizle yüzleşebilirsiniz. Özellikle Cuma günü işler zorlaşabilir. Yeni ve değişik duygusal heyecana ihtiyaç hissedilir. Yeni hayat tecrübeleri ile canlanabilirsiniz. Ani hareketleriniz çevrenizdekileri şaşırtabilir.

Cuma (20:45 den itibaren)-10 Temmuz Pazartesi’ye kadar “Ay” Oğlak burcunda Dolunay fazında olacak. Gergin dönemlerdeyiz. Bazı krizler yaşanabilir. Dolunayın Mars ve Plüton’la açısı var. Kolaylıkla sinirlenme, asabiyet, kaprisler, alınganlık hisleri verebilir. Düzgün giden bazı şeylerin aniden karışması ters dönmesi mümkün olabilir. Başkalarına gösterdiğiniz tolerans azalır. Kavga ve tartışmalara çok açık bir dönem. Bu güçlü etkiyi yumuşatmak için çalışmalar yapabilirsiniz (çıplak ayakla toprakta yürümek, duş almak, yüzmek, müzik dinlemek meditasyon benzeri çalışmalar iyi gelir) Ayrıca Plüton dönüştürücü ve güç uygulayıcı bir enerjiye sahiptir. İlişkilerde çekişmelere sebep olabilir. Suçluluk, sahiplenicilik, kıskançlık verebilir diğer yandan da bütün bu etkilerden kurtulmak istersiniz. Gerginlikler yaşayabilirsiniz. Diğer yandan ikili ilişkiler (Merkür/Venüs) görüşmeler, aktiviteler ziyaretler, partiler, ziyaretler, kısa geziler, kardeş, akraba iletişimler de devam edebilir.

KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – Bu hafta, 5nden itibaren, Venüs’ün İkizler burcuna girmesiyle, iletişim fazlasıyla artıyor. Akrabalarla ilişkiler artarken, sosyalleşebilir, daha çok faaliyetlere girişebilirsiniz. Sürekli yolculuk halinde olabilirsiniz. Gazete, dergi yayıncılık önemini arttırırken, kısa geziler, pazarlama, halkla ilişkiler, eğitim temaları yoğun olabilir. Merkür’ün Aslan burcuna girmesiyle, aşk daha keyifli, bazı şeyleri çekinmeden yapabilirsiniz. Çocuklarınızın hayatında başlangıçlar, projelerinde hızlanmalar dikkat çekiyor. Eğitimle ilgili konularda zorlu sınavlardan geçseniz bile başarılı bir dönemdesiniz. Sonunda özgürleşeceksiniz. 9 u civarı Dolunay dönemi ise, anne/baba, eşin ailesi ebeveynlerle ilgili bazı şeylerin sonuçlanması, problemlerin yoğunlaşması mümkün olabilir. Üzerinizde baskılar artabilir (anne,  baba, otoriteler, toplumsal baskılar vb.) Hafta başı, ödemeler, tedaviler, sağlık temaları, zor koşullar yaşanırken. Çarşamba/Perşembe günü, farklı çevrelere yönelebilir, buralardan biraz uzaklaşabilirsiniz. Eğitim, medya, uluslar arası konular, ticaret, seyahatler eşin akrabalarıyla ilgili yoğunluklar artabilir. Aile ve geçmişle ilgili konulara kayabilirsiniz.

BOĞA: (21 NİSAN– 20 MAYIS) – Bu hafta, 5inden itibaren, Venüs’ün İkizler burcuna girmesiyle, finansal konular hareketleniyor. Elinize para geçebilir, devlet daireleriyle daha çok iletişime girebilirsiniz. Tedaviler, sağlık temaları artarken, günlük ihtiyaçlarınızı elinize geçen parayla temin edebilir, kredi kartınızı, faturalarınızı ödeyebilirsiniz. Bir den fazla konulardan gelir elde edilebilir. Merkür’ün Aslan burcuna girmesiyle, ailevi konulara daha çok yönelebilirsiniz. Babanızla konuşmak önemli olabilir. Özel hayatınız daha fazla önem kazanır, şimdiye kadar gerek aşk hayatınız gerekse çocuklarla ilgili konuşacak çok şey vardır. Bakım, onarım tadilat gibi konular gündeme gelebilir. 9 u civarı Dolunay dönemi ise, eşin akrabaları ile iletişim artabilir. İstemediğiniz ya da zorlandığınız bazı yolculuklar yapabilir, münasebetler kurmak zorunda kalabilirsiniz. Eğitim temaları, hukuki konular yoğunlaşabilir.

İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Bu hafta, 5 inden itibaren, Venüs’ün İkizler burcuna girmesiyle, keyfiniz yerine gelmeye başlıyor. Yüzünüz gülecek, moraliniz düzelmeye başlıyor. Uzlaşmaya gayret edeceksiniz, artık mücadeleden sıkıldınız. Arası bozuk olanları barıştırabilir, sosyal ilişkileri güçlendirebilirsiniz. Tatil yapmak, arkadaşlıklar kurmak kendinizi başkalarına ifade etmek adına olumlu bir dönem. Merkür’ün Aslan burcuna girmesiyle, zihinsel ve iletişimsel olarak güçleniyor ve beceri kazanıyorsunuz. Önemli görüşmeler anlaşmalar yapabilir, çevre ilişkilerini geliştirebilirsiniz. Akrabalar, yakın çevrenizden kişilerle sürekli kontaklar yapılabilir. İfade becerileriniz, el becerileriniz güçlenir.  9 u civarı Dolunay dönemi ise, finansal bir konu, işinizle ilgili bir durum, para meselesini sonuçlandırabilirsiniz. Hukuki konular, kanunlar devlet daireleriyle ilgili bazı şeyler yoğunlaşabilir. Tedavilere giden harcamalar artarken, devlete yapılacak bazı ödemelerden söz edilebilir. Huzursuzluk ve bazı krizler sizi tüketmesin. Bu günlerde ölüm ve miraslarla ilgili konular artarken müşterek sahip olunan şeyler üzerinde kontrol sahibi olmak isteyebilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi bitirebilirsiniz. Bazı ödemelerin yapılması gecikebilir.

YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) – Bu hafta, 5inden itibaren, Venüs’ün İkizler burcuna girmesiyle, yalnız kalmak ve dinlenmek isteyebilirsiniz. Aşk ilişkisinde geçici bir süre zorlanmalar beklemeler gecikmeler de mümkün. Bu dönem duygularınızı ifade etmek biraz yorucu. Özel hayatınızla ilgili sorunları içinize atabilir, kabul etmek durumunda kalabilirsiniz. Gizli sevgiler, aşklar da mümkün. Merkür’ün Aslan burcuna girmesiyle, para eviniz hareketleniyor. Alışverişler, müşteri ilişkileri, ticari konular, sahip olduğunuz kaynaklar adına pratik çözümler bulabilirsiniz. 9 u civarı Oğlak burcundaki Dolunay dönemi ise, önemli kararlar alabilirsiniz. Siz ve karşınızdaki kişiler, sizin ve onların sağlık sorunları önemli olabilir. Önemli sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir. Açık düşmanları anlatan 7. Evdeki dolunay stres yaratabilir. Baskılar artabilir. Köklü değişimler beklenebilir. (Türkiye’nin yükselen burcu da Yengeç’tir.) Karşınızdaki kişilerin sizi değişime zorlaması mümkün. Gücü elinde tutan kişileri gösteriyor. Gizli, derin, (Plüton/hades (yer altı tanrısı) ilişkisi) yeraltına ait kişi ve kuruluşları da anlatabilir. Bu kişilerin ve ya kuruluşların ya da eşinizin ortağınızın ve ya karşınızdaki kişilerin yarattığı uyguladıkları güç, ezici koşullar sizleri değişime dönüşüme zorlayabilir. İş ilişkilerinde birebir temas öncelikleriniz arasında.

ASLAN: (23 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS) –  Bu hafta, 5 inden itibaren, Venüs’ün İkizler burcuna girmesi sizi sosyalleştiriyor. Arkadaşlıklar, dostluklar her zamankinden daha güzel. Keyfinizi yerine geliyor. Toplantılar, grup çalışmaları, davetler, partiler gündeminize giriyor. İşten gelen paralar da artabilir. Merkür’ün ise burcunuza girmesiyle, uzun zamandır yapmak istediğiniz projelere, girişimlere başlayabileceksiniz. Zihinsel olarak son derece kıvrak bir dönem, girişimler yapabilirsiniz. Finansal konularla ilgili düşüncelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Yaratıcılığınız artabilir, bir takım organizasyonları hayata geçirebilirsiniz. Hareketlilik dışa açılma ihtiyacı artarken, el becerisi isteyen işlerinizi de rahatlıkla yapabilirsiniz. 9 u civarı Dolunay dönemi ise, geçmişle ilgili sizi kısıtlayan, zorlayan sağlık temaları, iş konuları, ebeveynlerle ilgili konular, stresler varsa bu günlerde yoğunlaşabilir.  Olayların daha net ve anlaşılır olması mümkün. Ancak kontrol edilemeyen bazı konuları kontrol etmeye çalışmamalı, akışta kalmalısınız. Bu hafta evcil hayvanınız varsa bazı sorunlar büyüyebilir.

BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)-  Bu hafta, 5 inden itibaren, Venüs’ün İkizler burcuna girmesiyle, kariyer hayatınız canlanıyor. Gerek iş arkadaşlarınızla ilişkiler gerekse iş bağlantılarınız hareketlenebilir. Halkla ilişkiler canlanabilir. İş görüşmeleri, ve üst makamlarla ilişkiler adına olumludur. Mesleki alanda güzelleştirme, iyileştirme yapmak mümkün, mesleki toplantılar sıcaklaştıracak partiler geziler tertiplenebilir. Ayrıca başkalarının beğenisini kazanabilir, toplum tarafından konuşulabilirsiniz. Jüpiter’le/Venüs’ün ilerleyen günlerde yapacağı güzel açılar gelirinizin artmasına da sebep olabilir. Merkür’ün Aslan burcuna girmesiyle ise, geçmişle ilgili bazı konuları tekrar düşünmek, tasarlamak gerekebilir. Geleceğe yönelik kariyerle ilgili planlar, düşünceler kendi zihninizde oluşmaya başlar. Ayrıca bu dönem başkaları arkanızdan konuşabilir kulis yapabilir. Sizi rahatsız edici şeylerin neler olduğunu bu dönem anlayabilir, çözüm yolları bulmaya çalışırsınız. Kurtulmasanız bile en azından farkında olabilirsiniz.  9 u civarı Dolunay dönemi ise, çocuklarınızın hayatında bazı şeyler netleşebilir. Spor aktiviteleri artabilir. Aşk hayatınızla ilgili bazı stres yaratan durumlara bu günlerde dikkat edilmeli.

TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) – Bu hafta, 5 inden itibaren, Venüs’ün İkizler burcuna girmesiyle, uzaktaki akrabalarla iletişime geçebilirsiniz. Daha çok gezebilir, farklı kültürlerle bir arada olabilirsiniz. Gerek iş amaçlı gerekse keyfi geziler yapabilirsiniz. Hukuki konularla ilgili sorunları çözmek adına ilerleyen günlerde şansınız (Venüs/Jüpiter) da var. Uluslar arası konular, ticari işler, eğitim adına da verimli bir dönem. Merkür’ün Aslan burcuna girmesiyle, arkadaşlıklar dostluklar başkalarıyla yapılacak görüşmeler artabilir. Amaçlar umutlar ve beklentiler bu dönem incelenecektir. Gerekli olan düzenlemeleri yapma şansıda doğmuş olur. Grup çalışmalarında hareketleniyorsunuz. Bir grubun üyesi olabilir, arkadaşlarla konuşarak ortak sorunlar üzerinde fikir üretebilir işlerin üstesinden gelebilirsiniz.  9 u civarı Dolunay dönemi ise, ailevi konulara yoğunlaşabilirsiniz. Ebeveynlerle ilgili bağlantılar, yerleşim, toprak, mal mülk konuları varsa bazı kararlar alabilirsiniz. Birkaç gün stresli olabilirsiniz.

AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) –  Bu hafta, 5 inden itibaren, Venüs’ün İkizler burcuna girmesiyle, finansal açıdan destek görebilirsiniz. Psikolojik anlamda rahatlama yaşayabilirsiniz. Devlet dairesiyle ilgili işleriniz varsa çözülebilir, pasaport, vize başvuruları yapılabilir. Alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz. Kredi almak, başkalarından gelen primler, para konusu rahatlatabilir.  Merkür’ün Aslan burcuna girmesiyle, kariyer adına yükselme verebilir. Mesleki planlar yapmak çok pratik olur. Bazı alanlarda yeni teknikleri öğrenmek gerekebilir. Mesleki iletişimlerde ayrıca önem kazanabilir. İş seyahatleri yapılabilir. Kariyer konusunda eğitim almak da mümkün.  9 u civarı Dolunay dönemi ise, bir yolculuk yapabilirsiniz. Yakın çevrenizden bayanlar, akrabalarla ilgili stres yaratan durumlar gelişebilir. Eğitimle ilgili bazı sonuçlar alabilirsiniz.

YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) -  Bu hafta, 5 inden itibaren, Venüs’ün İkizler burcuna girmesiyle, ilişkiler canlanıyor, sosyalleşiyorsunuz. Eşinizden ve başkalarından destek alabilirsiniz. Danışılan kişi olabilir, husumet içinde olduğunuz kişilerle barışabilirsiniz.  
Eşinizin jestleriyle karşılaşabilirsiniz. İş anlaşmaları yapmak, sözleşmeler adına da güzel bir dönemdesiniz. Merkür’ün Aslan burcuna girmesiyle ise, düşündüğünüz bir seyahati gerçekleştirebilirsiniz. Yurt dışı ve yabancılarla ya da eğitim, yayıncılık, medya ile ilgili konularda hareketlilik artar. Astroloji, ticari konular, uluslar arası alanlarda aktiviteler yapılabilir. Uzakta bulunan kardeş/akraba ilişkileri de canlanabilir. Kariyer yönelik çalışmaları hızlandırabilir buna yönelik bazı eğitimlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Hukuki konular, kanunlar devlet daireleriyle ilgili çözüme giden şeyler var. 9 u civarı Dolunay dönemi ise, finansal bir konuyla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Tedaviler varsa gerçekleşebilir. Kredi almak gibi bir niyetiniz varsa kesinleştirebilirsiniz.

OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) – Bu hafta, 5 inden itibaren, Venüs’ün İkizler burcuna girmesiyle, sağlık sorunlarınız düzeliyor. Günlük işlerinizi toparlamak için başkalarından yardım alabilirsiniz. Hızlıca işleri bitirebilir, çalışma şartlarında iyileştirici düzenlemeler yapabilirsiniz. Çocuğunuzun sağlığı da yoluna giriyor. Beklenmedik paralar veya benzeri yardımlar gelebilir. İşyeriyle ilgili düzenlemeler güzelleştirmeler de yapılabilir. Merkür’ün ise Aslan burcuna girmesiyle bir evrak işiniz çözümlenebilir. Müşterek para konuları devletle ilgili vergi, harç gibi şeyler, ödemeler para ve mallarla ilgili görüşmeler yapılabilir. Resmi daireler bankalarla gidiş gelişler artabilir. Tedaviler varsa gerçekleşebilir. İyi neticeler alabilirsiniz. 9 u civarı Dolunay dönemi ise, ortaklaşa kararlar alabilirsiniz. Bazı konularda (evlilik/ayrılık/ortaklık) kişisel kararlarınızı kesinleştirebilirsiniz. Bu günlerde derin duygusal tepkiler verebilir, bazı şeyleri kendi iradenizle değiştirmek ve dönüştürmek isteyebilirsiniz. Sizin sağlığınız ya da karşınızdaki kişilerin sağlığı önemli olabilir.

KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Bu hafta, 5 inden itibaren, Venüs’ün İkizler burcuna girmesiyle, aşk hayatınız canlanıyor. Gezeceksiniz. Keyifleriniz yerine geliyor. İyi vakit geçirmek mümkün, aktiviteler de artacaktır. Çocuklarınızla iyi ilişkiler kurabilir, oyuna, eğlenceye, şans oyunlarına vakit ayırabilirsiniz. Merkür’ün Aslan burcuna girmesiyle ise, ortak kararlar alabilirsiniz. Eşinizle hayatınızı paylaştığınız kişiyle, ortağınızla bazı konuları çözebilirsiniz. İyi planlar yapabilir, projeler hazırlayabilirsiniz. Karşı tarafın fikirlerine kulak vermek dinlemek faydalı olabilir. İkili ilişkilerde canlılık var. 9 u civarı Dolunay dönemi ise, geçmişteki bir iş konusuyla ilgili bazı sonuçlar alınabilir. Kontrol edemediğiniz bazı şeyleri bu dönem kontrol etmeye çalışmayın. Bazı şeyleri daha iyi anlayacaksınız. Birkaç gün sebepsiz daralma ve huzursuzluk yaşanabilir, sağlık konularına da dikkat etmek gerekir. Kadınlarla ilgili ilişkiler zorlaşabilir.

BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – Bu hafta, 5 inden itibaren, Venüs’ün İkizler burcuna girmesiyle, evinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Belki de işyerinden izin alacak ebeveynlerle vakit geçireceksiniz. Taşınma yaşandıysa bu dönem ofis, ev düzenlemeler yapılabilir. Evinize de yeni bir düzen verebilirsiniz. Evde misafir ağırlayabilirsiniz. Merkür’ün Aslan burcuna girmesiyle ise, günlük hayatınız hızlanıyor. İş ilişkileri canlanabilir. Müşterilerle bağlantılar kurabilir, bir şeyleri satabilir, pazarlayabilirsiniz. Gerek yakın çevre gerekse iş çevresinden kişilerle diyaloglar hızlanabilir. Problemlerin çözümü için birlikte fikir üretilebilir. Sağlıkla ilgili bazı konularda huzursuzluk varsa tahliller yaptırabilirsiniz. 9u civarı Dolunay dönemi ise, grup çalışmalarına katılabilirsiniz. Önemli bir iş alabilir, arkadaşlarla birlikte çalışabilirsiniz. Arkadaşlarla konuşarak ortak sorunlar üzerinde fikir üretebilir birçok kişiyle ilişki kurabilirsiniz. Kimileri ise çevre değiştirebilir.

Talin AĞDERE
Astroloji Uzmanı 
📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin 
💻   Mail TalinAgdere@hotmail.com



Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Soru sormak ya da danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com , astrotalin@gmail.com dan  bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati) 





  • Share:

You Might Also Like

0 yorum