ASLAN Burcunda Yeni AY (2017)

By Talin Ağdere ile Astroloji - 22:40:00

23 Temmuz 2017 Pazar (Türkiye saati) 12:47 civarı, Aslan burcunun 0 derecesinde Yeni Ay gerçekleşiyor.  Çok güçlü bir (0 derece) Yeni Ay! Eylemci Marsla birlikte gerçekleşen yeni Ay hızlı bir giriş yapacak, olaylara damgasını vuracaktır. Güçlü bir potansiyele sahip olan gezegenlerin konumu egoyu ve (Güneş/Mars) fiziksel enerji düzeyini yükseltir. Aslandaki Mars eril görünmemize ve davranmamıza sebep olabilir. Tek başına söz sahibi olma güdüsü güçlenir. Gücünü, iktidarını ve kuvvetini göstermek adına kişiler eyleme geçebilir, savaşabilir, mücadele edebilirler. Dürüstlük ve adalet duygunuz güçlenebilir. Kazanmak adına her türlü riski alabilirsiniz. Özgürlük ihtiyacı artar sıra dışı olaylar, sürprizler hayatımızda! 26-27 Temmuz’dan itibaren sert açılar azalınca diyaloglar daha olumlu, diplomatik, akılcı gelişebilir.

Yeni ay enerjisini olumlu olarak düşünürsek, girişken ve sıcakkanlı tavırlarımız ortaya çıkıyor. Hayat enerjisi (Aslanın yönetici güneş güçlü konumda) artar, bünyemiz güçlenir, pozitif ve güçlü bir enerji verir. Güneş parlatır ve güven, cesaret verir. Yaratıcı yanlarımız güçleniyor, aydınlanıyoruz, kendimizi daha fazla gösterme, alkış almak isteğindeyiz. Diğer yandan, dışa dönük, canlıyız. Bir o kadar da iddiacıyız, becerikliyiz, kendi düşüncelerimize önem veriyoruz, biraz buyurgan olsak bile iyimseriz. Gerekirse risk alıyor ve çabuk harekete geçebiliyoruz. Tabi ki fazla ateş var bu dönem. Ancak Marsın açıları 26sından sonra olumlu olacağından motivasyon yükselir. Yeni Aydan en çok etkilenenler, burcu ve ya yükseleni Aslan/Kova, Boğa/Akrep olan sabit burçlar.  

Aslan Zodyak’ın 5.Burcudur, canlıdır, yaratıcıdır, hemen organize olabilir. Kendini ifade etme ve tanınma ihtiyacı etkindir. Sabit nitelikte bir burçtur. Elementi ateştir. Sürekli sevgi, ilgi beklentisi vardır. Organizasyon yeteneği güçlüdür.  Kendine güvenir, karizmatik, yüce gönüllü, rafine, vizyoner, eğlenmesini bilir, yaşamın tadını çıkarır. Olumsuz olarak ise, kibirli, aşırı gururlu, hesapçı, despot, egoist, seçici, ben merkezcidir. Destek ve yardım istemek onun için gururundan dolayı zordur. Çocuklar, gençler, babamız, yöneticiler, kıdemli doktorlar, politikacılar, otorite konumundakiler, sanatçılar, lükse adanmış meslekler Aslan burcu konularıdır. Özellikle, Altın piyasası, mücevher (yapım, alım/satım, ticaret) iç mimar, tüccarlar bu gruptandır. Araba merakı vardır, lükse düşkündür.

Yeni Ay haritasında öncü niteliğindeki Terazi burcu yükselmektedir.  Bu dönem, ilişkilerde denge arayışı, hak ve hukuk, adalet konuları, diplomatik görüşmeler gündemde olabilir. Uzlaşma, Terazilerin işi olduğundan bu konulara eğilim artabilir. Sosyalleşmek bu dönem önemli olabilir. Sanatsal çalışmalar, seminerler, tanıtımlar, organizasyonlar, toplantılar, davetler yoğunlaşabilir. Yöneticisi Venüs İkizler burcunda ilerlerken, başkalarıyla kolay diyalog kurabiliyor, iletişime önem veriyoruz. Ancak bu aralar, Satürn’le aldığı sert açıdan dolayı keyif almak istesek bile 3-4 gün üzerimizdeki baskıdan ya da bazı düşüncelerden, olaylardan dolayı rahat olamayabiliriz. Çok yönlülük ilişkilerde güvensizlik, yüzeysellik yaratabilir. Keyif aldığımız şeylerden mahrum kalabiliriz. Ancak, 26-27 Temmuz’dan itibaren Venüs/Uranüs olumlu açıları sayesinde, sürprizli aşklar ortaya çıkabilir, kendinizi yenilemek dünyaya ayak uydurmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlıklar, hoş seyahatler, ani ve sürpriz bir aşk gündeme gelirken, heves, merak artacaktır. Zihinsel uyanış fiziksel canlılık (Merkür/Uranüs) yaratıcı düşünceler adına iyi bir dönem, birkaç gün beklenmedik haberler alınabilir. Öğrenciler, öğretmenler, yazarlar, adına fırsatlar verebilir. Arkadaşlarla yeni heyecanlar yaşanabilir, seyahat, geziler enteresan olabilir. Ayrıca bu Aslan Yeni Ayında, çocuklar, sanatçılarla ilgili haberler yoğunlaşabilir. Bir takım organizasyonlar artabilir. Dünya liderlerinin vereceği önemli haberler girişimler gündeme oturabilir. Haliyle gelişen konular para piyasalarını da hareketlendirebilir. Keyiflerimiz, lüksümüz adına harcamalar tavan yapabilir. Güneş Aslanda parlarken Altın, kuyum piyasası canlanabilir.

26 Temmuz’da akılcı ve marifetli Merkür yöneticisi olduğu Başak burcuna giriyor. Fikirlerinizi ortaya koymak pratik bir şekilde uygulamak daha kolay! 31 Temmuz’dan itibaren ise Venüs Yengeç burcunda yolculuğuna devam ediyor. Sevgi, romantizm, şefkat eğilimi artıyor. Duygusallık, hassasiyet, merhamet hisleri yoğunlaşabilir. Ailemize, ebeveynlerimize, eşimize, yakınlarımıza karşı ilgili, sevgi dolu ve anlayışlı olabiliriz. Duygusal olarak güvende hissedebileceğimiz ortamlarda olmak isteriz. Kendimizi gerçekten çok yakın hissettiğimiz kişilerle mutlu olabiliriz. Yemek yapmayı, yedirmeyi, beslemeyi severiz. Aileden destek almak bu dönem daha kolay! Rüyalar, meditasyon benzeri çalışmalar yoğunlaşabilir. Olumsuz olarak düşünürsek eğer, fazla yemek yeme eğilimindeyiz kilo alabiliriz. Duygusal desteği bulamazsak kıskanç tavırlar gösterebilir, garip alınganlıklar, kaprisler yapabiliriz.

Ancak ay sonuna doğru iyimser ve adaletli Jüpiter ile dönüştüren, güç uygulayan Plüton tekrar kare (mücadeleci) açı oluşturuyor. Hedeflerde oldukça iddialı tutumlara açık bir dönem. Zorlayıcı enerji veren bu transit, işlerin tam olarak rayında gitmesine izin vermeyebilir. Dolayısıyla başarı kadar başarısızlık da söz konusu olabilir.  Aşırı büyüklenme, aşırı hırsa kapılmak kayıplar yaşatabilir. Sizden daha yüksek güce sahip kişilerle tartışmak, savaşmak durumunda kalabilirsiniz. Soyut konular, idari, yönetim, mesleki meseleler gündeme gelebilir. Bakış açınızı kapatmamalı, meseleleri tekrar gözden geçirmelisiniz. Özellikle bir süre daha kalıcı yanlışlar yapmamak adına dikkatli olunmalı. Eğer bu dönem,  güçlü bağlantılar kurabilirsek şansımız artacaktır.

Sağlık: 25 Temmuz’a kadar dikkat! Aslan burcu, kalp, sırt, omurgayı, gözleri temsil eder. Özellikle de, sert açılar Mars başrolde olduğundan fazla enerji verecektir. Bu enerjiyi iyi kullanmak gerekebilir. Fazla enerji de hasta yapabilir özellikle ateşli hastalıklar baş rolde! İltihap, ateş, kanama, yaralanma marsın özellikleridir. Ayrıca Kaza ve keskin objelerden sakınılmalı. 25 Temmuz’a kadar sağlık konuları dikkate alınmalı. Buna rağmen Güneş 23 Temmuz’dan itibaren güçlü konumda olduğundan bünyeyi güçlendirebilir.

Dolunay yazısında buluşmak üzere sevgiyle kalın.

Yeni Ayın Burçlara etkisi:

Koç Burcu: 23 Temmuz 2017 Pazar günü Aslan burcunda gerçekleşen Yeni Ayla birlikte, öz güveniniz yerine geliyor. Güneş bu evde hayat iksiri gibidir. Öncelikleriniz, her şeyi yapmaktır. Aşk hayatında, çocuklarınızla ilişkilerde daha fazla açık sözlü ve cesaretlisiniz. Onların ihtiyaçlarını görebilir, birlikte vakit geçirebilirsiniz. Organizasyon yeteneğiniz güçleniyor. Kendinizi göstermek, alkış almak, hayatın tadını çıkarmak istediğiniz bir dönem. Seyahatlerde yapılabilir. Daha çok sahnedesiniz, şovunuzu yapabilirsiniz. Dünyayı taşıyabilecek kadar kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Artan enerjiyi eğlenceye, spora ve size keyif veren alanlara kullanabilirsiniz. Duygular da ateşli olduğundan aşkta da hem keyifli hem de fazlaca benmerkezci olabilirsiniz. Spekülatif konulara (borsa, kumar, şans oyunları)karşı da ilgi artar. Yakın çevrenizle ilişkilerde neşeli geçebilir, sosyalleşebilirsiniz. 26-27 dan itibaren, günlük işlerinizi daha rahat ve pratik bir şekilde organize edebilirsiniz. İşleriniz açılabilir, müşteri ilişkileriniz güçlenebilir. Sağlığınıza daha fazla önem vermeye başlayabilirsiniz. 31 inden itibaren ailenizle, ebeveynlerle babanızla daha samimi, iyicil ilişkiler kurabilir, fedakâr davranışlar sergileyebilirsiniz. Kimi zaman ise garip alınganlıklar olabilir.

Boğa Burcu: 23 Temmuz 2017 Pazar günü Aslan burcunda gerçekleşen Yeni Ayla birlikte, ailevi konular gündeme geliyor. Bitişler ve yeni başlangıçlar var. Özellikle, aile yaşamı öne çıkıyor. Öncelikleriniz, ebeveynleriniz, aileniz, aile büyükleriniz, özellikle de babanız olabilir. Onlarla birlikte olmak için çeşitli sebepleriniz olabilir. Dış dünyadan bir süre kopma eğilimi verebilir. Geçmişteki konuları konuşmak, sıkıntıların kaynağını bulup çıkarmak, bu dönemde yapılacak psikolojik değerlendirmeler önem arz eder. Bırakılamayan alışkanlıklara ve ya geçmişteki sorunlara çare bularak yaşamı kontrol etmek isteyebilirsiniz. Ancak bazı durumlarda dinlemeyi ve geri çekilmeyi ayarlamak gerekebilir. Yoksa nedenini anlamadığınız tartışma ve mücadelelere girebilir, istemediğiniz halde kırıcı olabilir daha sonra da üzülebilirsiniz. Aile içi çekişmelerden uzak durmaya çalışmalısınız. Diğer taraftan ise aileniz eviniz için çok fazla çalışmanız gerekebilir. Babanızın vereceği kararlar var, onun bazı konularda hızlıca harekete geçmesi mümkün olabilir. Tadilat, taşınma, alım satım, mal mülk, miras konuları hakkında yeni bir dönem gündeme gelebilir. 26 inden itibaren aşk hayatınız daha çok ön plana çıkıyor olmalı. Çocuklarınızla da iletişiminiz artıyor. 31 inden itibaren ise yakın çevrenizle çok fazla yakınlaşabilirsiniz. Kardeş, akraba ilişkileri canlanıyor. Kısa geziler yapabilir, gün boyu görüştüğünüz arkadaşlarınızla kaynaşabilir, birlikte vakit geçirebilirsiniz.

İkizler Burcu: 23 Temmuz 2017 Pazar günü Aslan burcunda gerçekleşen Yeni Ayla birlikte, seyahatler artabilir. Arkadaş, kardeş, akraba, dostlarınızla daha fazla birlikte olabilirsiniz. Adeta hayat enerjiniz onlardır. Konuşmak, iyi vakit geçirmek, sürekli etkileşimlerde bulunmak önemlidir. Eğitimle, hukukla ilgili konular varsa hareketlenebilir. Yazı, kitap, medya bağlantılı çalışmalar, iş görüşmeleri, astroloji, ticaret, müşteri ilişkileri önemli olabilir. İş hayatınızla ilgili işlemleri hızlandırabilirsiniz. Kardeşinizin, akrabanızın hayatında önemli konular olabilir. Onların sağlık sorunları varsa göz ardı edilmemeli, yardımcı olmaya çalışılmalı. 26sından itibaren, ev hayatınızı ön plana alabilir, çevre değiştirebilir, taşınma hazırlıklarını başlatabilir, tadilatlara başlayabilirsiniz. Kimileri için ise emlakçılarla diyaloglar artabilir. 31 inden itibaren ise, kişisel kazançlarınız ya da anneden ve ya eşinizin ailesinden elinize geçen para ile ihtiyaçlarınızı daha rahat karşılayabilirsiniz. Finansal olarak daha verimli bir dönem ekonomik anlamda biraz daha rahatlayabilirsiniz.  Evinize yapılacak harcamaları karşılayabilirsiniz.  27-29 aşk hayatınız canlanabilir, keyifli birkaç günün tadını çıkarabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili önemli ve güzel bir gün olabilir. Onlarla ilgilenmek içinizi rahatlatabilir. Bebek bekleyenlere müjdeli bir gün!  

Yengeç Burcu: 23 Temmuz 2017 Pazar günü Aslan burcunda gerçekleşen Yeni Ayla birlikte, finansal konular hareketleniyor. Sahip olma duygusu artacağından gerekli gereksiz harcamalar da artabilir. Hesapta olmayan ödemeler de söz konusu. Çocuklarınızla ya da eğlence hayatınızla ilgili masrafları gidermeye çalışabilirsiniz. Yeni iş anlaşmaları, görüşmeler yapılabilir. Kendinizi kanıtlama ihtiyacı artar. Sahip olunan değerler bazı keyif veren konular içinde harcanabilir. İş alanında yakınlarınızın ilginç fikirleri size fayda verebilir. Özellikle, 26ından itibaren yakın çevre, kardeş, akraba ilişkileriniz artıyor. Birlikte daha çok vakit geçirebilir, geçmişte düşündüğünüz plan yaptınız konuları harekete geçirebilirsiniz. Kimsenin pek de bilmesini istemediğiniz bir seyahat planını harekete geçirebilirsiniz. Eğitim, ticari konular, görüşmeler hareketlenir. Yeni kişilerle de tanışma fırsatıyla karşılaşabilirsiniz. Hikaye, makale, öykü, roman gibi her türlü çalışmalar yapılabilir. Düşünceleriniz daha rahat akar. 30-31 inden itibaren ise, kendinizi daha rahat hissetmeye başlayabilirsiniz. Duygularınızı ön plana çıkarabilir, aile ilişkilerini daha rahat kollayabilirsiniz. Uzaktaki akrabalarla görüşebilirsiniz. Korkularınızı yenmek  bazı konularla başa çıkmak daha kolay. Güveniniz artıyor, kendinizle daha fazla ilgilenmeye başlıyorsunuz, sağlığınız da düzeliyor.

Aslan Burcu: 23 Temmuz 2017 Pazar günü burcunuzda gerçekleşen Yeni Ayla birlikte, birçok konuda hızlıca harekete geçiyorsunuz. Büyük bir enerji açığa çıkabilir, bu enerjiyi iyi dengelemek gerekir. Girişimlerinizi başlatırken, seyahat planlarını da etkinleşebilir. Hukuki konular hızlanabilir. Üzerinde durduğunuz ve kendinizi haklı gördüğünüz konuda fazlasıyla mücadeleci olabilir, tüm gücünüzü ortaya koyabilirsiniz. Kendi başınıza çalışarak yeni bir projeye başlayabilirsiniz. Hem egonun çok güçlü olduğu hem de fiziksel enerji düzeyinin yükseldiği zamanlardır. Düşünsel aktiviteler fiziksel olarak harekete geçebilir. Özellikle bu dönem benlik yüksek olacağından ilgi merkezi olma ihtiyacı da artabilir. Bu tutumu iyi değerlendirebilirseniz olumlu yönlerini faydalarını görebilirsiniz ancak negatif sonuçları ise çevrenizdeki kişilerle problemlere yol açabilir. Ayrıca bu dönem, sizin veya karşınızdaki kişilerin sağlığı önemli olabilir. Özellikle, kalp, dolaşım sistemi rahatsızlıkları, sırt ağrıları, omurilik problemlerinin yanı sıra, ateşli hastalıklara, iltihabi durumlara, dikkat edilmeli. 26 inden itibaren, harcamaları kontrol etmek isteyebilir, yeni olanaklar elde etmek adına müşteri ilişkilerini güçlendirebilirsiniz. Mal mülk, para gelir getirecek iş alanları yaratmak, yazı çalışmalarından gelir elde etmek, iş alanında yeni görüşmeler yapmak mümkün. Ticari meseleleri görüşebilir, plan projeler hakkında araştırmalar yapılabilir. 27-29 yakın çevrenizdeki kişilerden destek alabilir, görüşmeler yapabilirsiniz.  Eğitim ve ya hukuki konularda hareketlenme olabilir. Ay sonundan itibaren, sosyallikten uzak daha aileci ve münzevi bir hayatınız olur.  Bazı şeyleri kabullenirsiniz. İçe dönerek, duygularınızı tahlil edebilir, temelleri atılmış arkadaşlıkları sağlamlaştırabilirsiniz. Gerçek dostluklar önemlidir bu dönemler. Kendinizle barışık olabilir içinizdeki sevgi tohumlarını filizlendirebilirsiniz. Bilinçaltından olumlu bir şekilde faydalanabilirsiniz. Meditasyon, dua, yoga benzeri çalışmalar, mistikliğe, astrolojiye ilgi artabilir.

Başak Burcu: 23 Temmuz 2017 Pazar günü Aslan burcunda gerçekleşen Yeni Ayla birlikte, birtakım sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz. Kontrol edemediğiniz bazı konular artabilir. Belki de geleceğe yönelik bazı planların hazırlıklarını yapmaktasınız. Kimileri adına sağlık sorunları tedaviler yoğunlaşırken, bazıları için ise borç dengesini düzenlemek planlar arasında. Belki de tam olarak bilmediğiniz, emin olamadığınız bir yolda ilerliyorsunuz. Olumlu anlamda ise, arka planda kalıp çok iş çıkarabilir, kapalı yerlerde daha fazla bulunabilirsiniz. Hastane, depo, fabrikalarda görevlerinizi hızlandırabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilere kendinizi fazlaca adayabilirsiniz. Makale ya da yazı çalışmaları yapabilirsiniz. Sık seyahatlere gidebilirsiniz. Ancak bu dönem, hırsızlık, haksızlık, gasp olaylarına karşı önlemci olmalısınız. Başkalarının kontrolü altında olduğunuz bu dönemi, geçmişte bitiremediğiniz işleri bitirmek adına kullanabilirsiniz. Akışta kalmalı, bir şeyleri fazla kurcalamadan işleri sonuçlandırmalı, kendi kendinize savaşmamalısınız. Aksi halde kendinize zarar verebilirsiniz, sağlığınız bozulabilir.  Bu enerji fazlalığını, yürüyüşlere, yoga, meditasyon benzeri çalışmalara akıtmalısınız. Yurt dışı tatil planlarınızı etkinleştirmelisiniz. 26 sinden itibaren, yönetici gezegeniniz Merkür burcunuza geçerek, daha akılcı plan yapmanızı sağlıyor. Ayrıntıcı, metodik yönlerinizle üzerinde olduğunuz alanlarda başarı yakalayabilirsiniz. Kişisel projelerinizi gerçekleştirin. Ay sonundan itibaren ise, arkadaş dostlarla daha fazla birlikte olabilir, uzaktaki akrabalarınızla da görüşebilirsiniz. Gerçek, dost, arkadaşlar bazı konularda size güven verebilir. Grup aktiviteleri arkadaşlarla yapılabilecek çeşitli faaliyetler hoş olabilir. Temelde sevgi esas olur, uyum yumuşaklık, kibarlık ve nezaket artar. 27-29 elinize para geçebilir, ihtiyaçları karşılayabilirsiniz.

Terazi Burcu: 23 Temmuz 2017 Pazar günü Aslan burcunda gerçekleşen Yeni Ayla birlikte, hedeflere ulaşma, birlikte çalışarak ortak gayeleri gerçekleştirme zamanıdır. Grup faaliyetlerinin yoğunlaşacağı, birlikte vakit geçireceğiniz cesaretinizin artacağı bir dönem. Grupla yapılabilecek fiziksel aktiviteler, belli bir amaç için yapılacak çalışmalar mümkün. Sportif aktiveler, organizasyonlar, astroloji seminerleri, yurt dışı bağlantıları, arkadaşlarla yapılan seyahatler, iş toplantıları yapılabilir. Arkadaşlık dostluk neyi ifade ediyor bunu bu dönem daha iyi anlarsınız. Amaçlara belirlenen hedeflere ulaşmak için hevesler artar. 26 sın dan itibaren, başkaları hakkında dedikodu tarzı konuşmalar yapabilirsiniz. Başkaları da sizin hakkınızda arkanızdan konuşabilir. Size olan güvenlerinin sarsılmasını istemiyorsanız eğer kendinizi inceleyebilir neyin yanlış neyin doğru olduğunu uzunca bir süre düşünerek bulabilirsiniz. Bu dönemlerde önemli kararlar almamak, yakınlarla mesafeli kalmaya devam etmek gerekebilir. Bu şekilde olası yanlış anlaşılmalardan korunabilirsiniz. Mistik ve manevi konulara ilginiz uyanır. Uzak yollara seyahat edilebilir. Ay sonundan itibaren ise, aileye, anneye daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Yeni atılımlara girişmek adına olanaklar gelişebilir. Mesleki kariyeri geliştirmek isteyebilirsiniz. Çalışan ve patron ilişkileri adına daha olumlu sonuçlar alınabilir. Mesleki alanda iyileştirme, güzelleştirme yapmak adına olumludur. İlişkileri sıcaklaştıracak görüşmeler yapılabilir. 27-29 unda fırsatları kendi lehinize çekebilir, bir süre de olsa endişe ve korkulardan uzaklaşabilirsiniz. Başkalarına karşı daha toleranslı olabilirsiniz. İnsan ilişkileriniz rahatlar, bazı şeyleri kolay atlatırsınız.

Akrep Burcu: 23 Temmuz 2017 Pazar günü Aslan burcunda gerçekleşen Yeni Ayla birlikte, kariyer alanında başarınız artabilir. Hayat şartları çizgisinde göz önüne çıkabilirsiniz. Başkalarının dikkatini çekerek konuşulabilirsiniz. Yapılan bir iş, başarılı olduğunuz bir projede öne çıkabilirsiniz. Baba ve otorite konumdaki kişilerle etkileşim artabilir. Onların dikkatini daha fazla çekebilirsiniz. Başarı hırsı, mesleki yükselme, kabul edilme, güçlü olma gibi arzular güçlenir. Bu dönem iş ilişkileri çok önemlidir, iyi geçinmeye dikkat edebilirseniz, bazı hedeflere varmada çok önemli yol kat edersiniz. Patronunuzun ya da ebeveynlerin hayatında yeni başlangıçlar olabilir. Başkalarının dikkatini çekebilir, ün kazanabilirsiniz. Fiziksel aktif işlerde başarılı olabilirsiniz. Ayrıca bu dönem ilgi merkezi haline gelebilirsiniz. 26 sın dan itibaren grup, takım çalışmaları mevcut. Arkadaş dostlarla vakit geçirebilirsiniz. Eski arkadaşlarınızı görebilirsiniz. Arkadaşlarla aranızdaki sorunlar varsa yeniden değerlendirebilirsiniz. Ay sonundan itibaren ise, uzak yollara seyahatler mümkün. Eşiniz ya da ortağınızla, aşkınızla daha fazla gezebilirsiniz. Uzaktaki akrabalarla ya da eşinizin yakınlarıyla daha çok iletişim kurabilir, aranızdaki buzları eritebilirsiniz. Akademik kariyerinizde başarılar artabilir. Farklı kültürlerle ilişkiler kurulabilir. 27-29 gözlerden uzak güzel birkaç gün geçirebilir, dinlenebilirsiniz.

Yay Burcu: 23 Temmuz 2017 Pazar günü Aslan burcunda gerçekleşen Yeni Ayla birlikte, uzak yollara seyahatlere gidebilir, farklı çevreler keşfedebilirsiniz. İnsanları etkileme, sesinizi duyurma, fikirlerinizi paylaşmak mümkün olabilir. Uluslararası konular, ticaret, basın medya bağlantılı çalışmalar adına verimli bir dönem. Akademik eğitimle ilgili yeni kararlar alabilir, sunumlar, seminerlere katılabilirsiniz. Son derecek kararlısınız ve hukuk, adalet sağlama adına daha çok emek, savaş verebilirsiniz. Okumak, ders çalışmak, sizi ilgilendiren konularla uğraşmak, düşünsel ve fiziksel aktivitelere ağırlık vermek adına bu dönem uygudur. Fikirlerinizi, yazınızı, tezinizi başkalarına kabul ettirebilir, dikkat çekebilirsiniz. Çeşitli yönlerle ufkunuzu genişletme zamanıdır. Bu amaçla yapılan çalışmalar yeni tecrübeler kazandırır. Çocuklarınızın aşk hayatı canlanır, seyahatlere çıkabilirler. Eşinizin akrabalarıyla daha çok bir arada olabilirsiniz. 26 inden itibaren kariyerle ilgili çalışmalarınız yoğunlaşabilir. Mesleki alanda bir süre çalışmalar yaparak iyileştirici değişiklikler düzenlemeler yapılabilir. Formlar, yazılar, dilekçeler bir sürü formaliteler gündeminizi oyalayabilir. Akrabalar, anneyle daha fazla iletişim içinde olabilirsiniz. Ay sonundan itibaren eşinizin, ortağınızın geliri artabilir. Başkalarının kaynaklarından gelir elde edebilirsiniz. Ekonomi yapma, para durumunu düzeltme, kredileri, kartları ödeme konularına yeni çareler geliştirilebilir. Ruhsal olarak da kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Özgürleşebilirsiniz.

Oğlak Burcu: 23 Temmuz 2017 Pazar günü Aslan burcunda gerçekleşen Yeni Ayla birlikte, tedaviler, operasyonlar gündeme gelebilir. Eşinizin harcamaları ve kazançlarıyla ilgili hareketli bir dönem. Ev almak, kiralamak, kontrat yenilemek, vergi yatırmak, sigorta işlerini çözümlemek, yatırımlara girişmek, banka işlerini düzenlemek için kararlısınız. Gelecekle ilgili konularda kaygılısınız. Miras konularıyla ilgilenebilirsiniz. Eğitim öğretim amaçlı bilimsel çalışmalar, araştırmalar yapabilirsiniz. 26 sinden itibaren ise, hukuki konularla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Akademik alanda çalışmalar yapabilir, sınavlar verebilirsiniz. Yabancı ülkeler, yasalar, felsefi konular cazip gelir. Farklı inançlı kişilerle bir arada olabilirsiniz. Buralardan uzaklaşabilir, kafanızı dinleyebilirsiniz. Kanun yasalarla ilgili bazı resmi işlerle ilgilenmek gerekebilir. Yüksek öğrenim yapma fikrini gündeme getirebilirsiniz. Yarım bıraktığınız eğitime tekrar dönme kararı alabilirsiniz. Kurslara, yabancı dile karşı heves duyabilirsiniz. Ay sonundan itibaren arkadaşlarınızla aranız iyi gitmeye başlar. Sorunlu olanlarla barışabilirsiniz. İkili ilişkiler güçlenir. Eşinizle daha fazla bir arada olmak için sebepleriniz olabilir. Yasal konularda şansınız açılabilir. Yakınlarınızla birlikte çeşitli organizasyonlarda bulunabilirsiniz. Birisiyle ortak olmayı düşünebilir ya da ortaklı çalışmalar yapabilirsiniz.

Kova Burcu: 23 Temmuz 2017 Pazar günü karşıt burcunuz olan Aslan’da gerçekleşen Yeni Ay ile birlikte, karşınızdaki kişilerin sağlık konuları, iş amaçlı bir takım girişimleri hayata geçebilir. Seyahatler, organizasyonlar, karşılıklı etkileşimler mümkün. Başkalarına bağlı olduğunuz konular var. Birlikte hareket etmek durumundasınız. Ortaklı çalışmalar yapabilir, sosyalleşebilirsiniz. Aynı şekilde evlilik ilişkilerini de kontrol edebilir, birbirinizin durumunu görebilir, tahlil edebilirsiniz. İhtiyaçlar ve eksik yönleri keşfedebilirsiniz. Bazı tartışmalar anlaşmazlıklar varsa, çözüm yolları geliştirebilir gerekirse de bilirkişilere danışabilirsiniz. Başkalarının destekleri bu dönem çok önemli. 26 sinden itibaren, para işleriniz, ödemeler, kira kontratlar, banka, alacak verecek konuları gündemi hızlandırır. Ay sonunda ise, şartlarınız düzeliyor. Günlük işlerinizi planlarken başkalarından yardım, destek alabilirsiniz. Çalışma şartlarını düzenleyerek daha fazla para kazanabilirsiniz. Çevre güzelliği temizliği taşınma hazırlığı dönemine girebilirsiniz. Diyetinize ayrıca önem vereceksiniz. Hala ve ya amcalarla daha çok iletişim artıyor. Bazı sağlık sorunları adına doktorlarla da görüşmeler yapılabilir. 26-29 unu iyi değerlendirin, farklı çevrelerdesiniz.

Balık Burcu:  23 Temmuz 2017 Pazar günü Aslan burcunda gerçekleşen Yeni Ayla birlikte, sağlıkla ilgili yenilenmeler var. Bazı sorunların ortaya çıkmasıyla harekete geçebilirsiniz. Tahliller, kontroller yapılabilir. Çevre değiştirebilirsiniz. Günlük işlerinizi toparlayabilirsiniz. İş yeriniz ve çalışma şartlarınızla ilgili temizlik, düzenleme yapılabilir. Bulaşıcı hastalıklara, sakarlıklara, iş kazalarına karşı dikkat edilmeli. Fiziki savunma mekanizmasının zayıflamasına bağlı rahatsızlıklar olabilir. Kalp ve dolaşım sitemiyle ilgili kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. Evcil hayvanınızla ilgili bir hastalık, operasyon durumu olabilir. Tadilatlar varsa hızlanabilirsiniz. Çok çalışacak, çok iş çıkaracaksınız. 26 sinden itibaren ikili ilişkiler canlanıyor. Eşinizle birlikte hareket edebilirsiniz. Bazı şeyler için birbirinize danışabilirsiniz. Ortağınızla birlikte çalışmalar yapılabilir. Aşk hayatınız canlanıyor. Gerçek aşk ve romantizm söz konusu. Aşk bacayı sarmış olmalı! Birbirinizi koruma, kollama, özverili olmak çok mümkün. Bebek sahibi olmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla birlikte çok güzel eğlenceli vakit geçirebilir, denize girebilir, oyunlar oynayabilir, yarışmalara katılabilirsiniz. Spekülatif konularda şansınız açılabilir. Ailenin serveti artabilir. Yetenekleriniz artarken, yaratıcı çalışmalarınızla gündeme gelebilirsiniz. Sanatsal etkinlikler yoğunlaşabilir. 

Talin AĞDERE
Astroloji Uzmanı 
📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin 
💻   Mail TalinAgdere@hotmail.com

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Soru sormak ya da danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com , astrotalin@gmail.com dan  bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati) 

  • Share:

You Might Also Like

1 yorum

  1. Haritamda Aslan 7 evde .7 ev konularını mı dikkate almak lazım bu durumda .burcum başak,yükselen oğlak

    YanıtlaSil