İkizler Burcunda Yeni Ay!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 00:48:00

13 Haziran 2018 (Ankara/Türkiye saatiyle) saat 22.44 civarı İkizler burcunun 22 derecesinde yeniay gerçekleşecektir. İletişim, medya, gazeteciler, eğitimciler, sınavlar, kısa yolculuklar, entelektüel konular daha fazla gündeme gelecektir. Komşular, kardeş, akrabalar, yakınlarınızla daha fazla bir arada olabilirsiniz. Yeni olanaklar gelişebilir. Birden fazla konular var ve trafiğiniz çok yoğun olmalı. İnternet faaliyetleriniz, mailler, ticari konular, alışverişler söz konusu. Etrafta tarafta bir sürü laf, söz dedikodu tarzı konuşmalar da olabilir. En çok, İkizler/Yay, Başak/Balık burçları etkilenebilir.

Yeniay esnasında Ankara’ya göre çıkartılmış haritada Kova burcu, İstanbul'a göre Oğlak burcu yükselmekte. Gücünüzü özgürlük aramak için kullanabilirsiniz. Reformist tavırlarla gücünüzü arkadaşlarınızı, toplulukları, grupları etkilemek için kullanabilirsiniz. Toplumsal içerikli çalışmalar, arkadaşlıklar, dostluklar adına girişimcisiniz. Bir konuda bir olayda liderlik yapabilir, olayları yönlendirebilirsiniz. En çok kadınlar ön planda. Meydanlarda olmak, alkış almak önemli. Çocukların, gençlerin, entelektüel güdümlü kişilerin ön plana çıktığı dönemler. Başkalarını (Merkür/yengeç) daha rahat anlayabilir, olayları mantıksal değil duygusal, sezgisel olarak değerlendirebilirsiniz. Aile, vatan, eviniz, toprağınız, bahçeniz önemli bugünlerde. Geleneksel konular, ritueller yapılabilir. Sorumluluklarınızı yerine getirmek için sonuna kadar çalışarak mücadele edebilirsiniz. 

Venüs/Aslan burcuna girdi, yaratıcılık ön planda. Organizasyon çalışmalarında başarılı olabilirsiniz. Eğlenmek, ilişkiler, lüks, hayattan zevk almak da önemlidir. Sosyalleşmek, uzlaşmak, karşınızdakilere dayalı hareket etmek önemli. Ortaklaşa çalışmalar adına da olumlu olabilir. Ciddi planlarınızı yapılandırabilirsiniz. Etrafınızdaki kişiler, büyükleriniz yaşlılarla ilgili sorunlar artabilir. Bazı huzursuz olan durumlar olsa bile çok da önemli değil. Uzaktaki arkadaşlarınızla buluşabilir, ilginç, keyifli ortamlarda bulunabilir, haberleşebilirsiniz. Bilimsel çalışmalar yapmak teknolojiye önem vermek, elektronik (Merkür/Uranüs) aletleri kullanmak hızlı verimli işler yapmak adına olumludur. Sanatta bilimde yetenekler artar. Astrolojinin de ön plana çıktığını söyleyebiliriz. Yakın sosyal çevrenizden beklenmedik haberler ve ya davranışlar gelişebilir. Grup çalışmaları tarzında yapılan organizasyonlardan sürpriz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bayram dönemi olduğundan keyifli diyaloglar da yapılabilir. Özellikle de Müslüman dost, arkadaş, danışanlarımın Bayramını Kutluyorum. Sevgi, saygı, muhabbet eksik olmasın gönüllerde.

Sağlık: bağırsaklar, deriden tepkiler, akciğer ve dişlerle ilgili sorunlar çıkabilir.

Not: Mars (eylem, girişim, enerji) 27 Haziran’da retroya girecek Ağustos sonlarına kadar retroda kalacak. Girişimler, projeler varsa 27’ne kadar gerçekleştirmeye çalışın ya da Ağustos sonlarına bırakın.  Retro dönemi, iki ileri bir geri yorulabilir, stres yapabilir, enerjinizi yönlendirmekte, gücünüzü ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Bağımsızlığı abartabilir, isyankar tavırlar gösterebilirsiniz. 

Burçlara etkisi:

Koç:Yakın çevrenizle, kardeşlerle ilgili konular, komşularınızla iletişim kurulabilir. Kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Sürekli bir merak, görüşme, haberleşme içindesiniz. Medya, yayıncılık, gazete, kitap yayınları, internet bağlantılarınız hızlanmış. Anlaşılan trafiğiniz çok yoğun. Eğitimciler, sınavlar, ders arkadaşlarınızla da hareketlilik söz konusu. Yeni haberler alabilirsiniz. Ailenize, yuvaya ebeveynlere de bağlılığınız sürüyor. Özel hayatınız önemli, yerleşim konuları var. Geziyor, eğleniyor, keyif aldığınız bir döneme giriyorsunuz. Aşk hayatınız canlanıyor. Hayattan keyif alacak, kendinizi çok daha rahat ifade edeceksiniz. Finansal anlamda karlı çıkacağınız işler yapabilirsiniz. Ailenin servetiyle ilgili konularda avantajlı olabilirsiniz. Çocuklarınızın hayatında oldukça güzel şeyler gelişiyor. Neşeli, sıcak, coşkulu, eğlencelisiniz. Yeteneğiniz olan konularda başarılar artabilir. Arabuluculuk gerektiren meslekler adına verimli bir dönem.

Boğa: Finansal bir sıkışıklık yaşadınız sanırım bu Yeni Ay ile biraz daha rahatlıyorsunuz. Maaşınızı alabilir, yeni müşteriler edinebilirsiniz. Eğitim, öğretim konuları, etrafınızla iletişimler, akrabalık ilişkileri de önemli bugünlerde. Konuşmalarınızda duygusal olarak tepkiler verdiğiniz için başkalarının fikirlerine karşı savunmacı bir tavır takınıyorsunuz, bu durum mantıklı çözümler bulmanızı zorlaştırıyor. Ancak, sağlıklı düşündüğünüzde objektif yaklaştığınızda olaylar daha rahat çözülecektir. Sürpriz fikirler, olanaklar gelişerek planlarınızda değişiklik yapmanıza da sebep olabilir. Kısa ve sık yolculuklar yapabilirsiniz. Eve, yuvaya, ailenize daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Konforu, rahatı evinizde bulabilirsiniz. Evde sosyalleşebilir, sevdiklerinizi ağırlayabilirsiniz. 21’inden sonra akrabalarla ilişkilere ve eğitime odaklısınız. Trafik yoğunlaşıyor.

İkizler: İşlerinizi bitirdiniz ve kişisel problemlere yöneliyorsunuz. Olayları daha iyi anlayabilir, mantıklı kararlar alabilirsiniz. Seyahatlere çıkabilirsiniz. Sürekli hareket halindesiniz. Giyim, kuşam, dış görüntünüz bu dönem çok önemli sizin için. Finansal anlamda yatırımlara da yönelebilirsiniz. Elinizdeki parayı değerlendirebilirsiniz. Ancak yerinde ve zamanında eyleme geçmeniz gerekebilir, duygusal kararlar alarak kar edeyim diye zarar etmeyin! Özellikle 21'den itibaren devlet yetkililer bankalarla ilgili konular sigorta, vergi gibi işleriniz varsa bir an evvel yapılmalı. Özellikle başkalarına güvenip de hata yapmayın. Diğer yandan akrabalarla ilişkiler, yakın çevrenizle işbirlikleri var. Onlarla iyi iletişim sayesinde keyfiniz artacaktır. Sosyalleşebilirsiniz. İletişim oldukça iyi, halkla ilişkilerde, ticari konularda başarılı olabilirsiniz. Eğitim konusunda alkış aldığınız bir dönem.

Yengeç: Uzaklarla ilgili konulara, yurt dışı ya da şehir dışına yönelebilirsiniz. Sanırım inziva zamanı geldi. Bir süredir yoğunluk vardı, bazı şartları kontrol edemediniz.  Yeni Ayla birlikte daha rahat anlayabilir, idrak edebilir, arka plandan yönetebilirsiniz. Kişisel projelerinize yönelebilirsiniz. Finansal konulara yöneliyorsunuz. Kazançlarınız var. Bazı ihtiyaçlarınızı gidermek için para harcamanız gerekli. Ürettiğiniz objeleri, ürünleri değerlendirebilir, para kazanabilirsiniz. Özellikle bayanları ilgilendiren konulardan para kazanabilirsiniz. Ortaklı konularda çalışmalarda eşinizle ya da karşınızdaki kişilerle olan iletişimizde negatif yönlerinizi kontrol etmelisiniz. Aynı fikirde olmayan kişilerle zıtlaşmayın. Ortak gelirlerinizde ya da banka işlerinizde, kredi ödemelerinde kontrolü elden bırakmamaya çalışmalısınız. Hataya yer yok. Tedaviler varsa, ihmal edilmemeli. 21’den itibaren hayat enerjiniz artıyor. Harcamalar abartılmamalı ve finansal riskler alınmamalı. Gelir/gider dengesi önemli!

Aslan: Yüzünüz gülüyor, keyfiniz yerine gelmiş olmalı. Arkadaşlarla birlikte eğlenceli bir dönem. Hareketli, kıpır kıpırsınız. Sosyalleşebilir, organizasyonlara katılabilirsiniz. Dış görüntünüze saçınıza makyajınıza estetiğe diyetinize ayrı bir özen gösterebilirsiniz. Oldukça hoş ve kaliteli giyim tarzınızla fark edileceksiniz. İlişkilerinize de daha fazla değer verecek uyum göstereceksiniz. Koşulları istediğiniz gibi yönetme şansınız artabilir. Başkalarına ayak uydurabilir başkalarıyla birlikte hareket edebilirsiniz. 21’inden itibaren tamamen inziva moduna geçebilirsiniz. Geçmişle ilgili konular gündeme gelirken, akrabalarınızla daha fazla birlikte olabilirsiniz. Yazı yazan biri iseniz, fikirleriniz derinleşir, geçmişle ilgili konuları gündeme alırsınız. Edebiyat, şiir roman gibi konularda hünerlerinizi yazıya dökebilirsiniz. Belki de yeni bir senaryo! Ancak kendinizi göstermek istemediğinizden geri planda kalmak istediğiniz yalnızlığı tercih ettiğiniz bir dönemdesiniz. Başkalarına hizmet etmek yardım etmek hayır işleri ile uğraşmak faydalı olacaktır. Bazı şeyleri akışa bırakın gitsin.

Başak: Kariyer bağlantılarınız yoğunlaşmış, yeni girişimler yapabilirsiniz. Hedeflere yönelik konularda ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Ticari açılımlar kaydedilebilir. Eğitimle ilgili yeni bir süreç belki de akademik eğitimde uzmanlaşmak istiyorsunuz. Daha çok dikkat çektiğiniz bir döneme giriyorsunuz. Gruplar içinde aktifleşmeye başlayabilir, dostlar, arkadaşlar, tanıdıklarla daha çok birlikte olabilirsiniz. Gelecekle ilgili idealleriniz adına umutlusunuz. Dostlukların önemli olduğu bir süreçtesiniz. Yeni arkadaşlarda edinebilir, onların desteklerini de alabilirsiniz. İlişkilerde, aşkta inişli bir dönem. Yanlış anlamlar da olabilir. İçe dönüksünüz ancak kendinizle barışıksınız. Huzuru yalnızlıkta buluyorsunuz. Hizmet etmek, başkalarına yardım etmek faydalı olabilir. Yeni projeler üretmek için enerji toplama dönemleri. Platonik aşklar gizli sevgililer olması da mümkün. Meditasyon benzeri çalışmalar için uygun günlerdir. Yürüyüşler, huzurlu bir arkadaşla içilen kahve, yapılan sohbet her şeye bedeldir bu dönemler. 21'inden itibaren kalabalık ortamlar içine de girebilirsiniz.

Terazi: Uzaklarla ilgili konular var, yolculuk planları içindesiniz. Aileniz, eviniz, anneniz önemli olabilir. Uzaktaki akrabalarınızla görüşebilirsiniz. Diyaloglar gelişir, halkla ilişkiler kurabilirsiniz. Ailenizin de duygusal olduğu dönemler. Bazı sürprizler, heyecan yaratan konuşmalar olabilir. Evraklar, formalitelerle uğraşabilirsiniz. Gelecek idealleriniz, umutlarınız artıyor. Organizasyon ve aktivitelere, partilere katılmak, pek çok insanla birlikte olmak mümkün. Özellikle hedefleriniz adına destekler alabilirsiniz. Bayanlarla iletişim size olumlu yansıyacaktır. Çevreniz de genişleyebilir. Maaşınız ya da kaynaklarınız artabilir. 21'inden itibaren kariyerle ilgili konular yoğunlaşabilir. Aileyle iletişim artarken, girişimlerinizde olumlu yanıtlar gelmeye başlayabilir. Daha çok dikkat çekeceksiniz.

Akrep: Bu dönem finansal konularda açılımlar var. Kredi alabilir, yeni olanaklarla karşılaşabilirsiniz. Belki de çok sıkıldınız, bu dönemler bazı sıkıntılardan kurtuluyorsunuz. Psikolojinize iyi gelen şartlarla karşılaşabilirsiniz. Uzaklarla ilgili konular var. Tatil, yazlık, seyahat planları devreye girebilir. Uzakta yaşayan akrabalarla arkadaşlarla bir arada olabilirsiniz. Farklı kültürlere, değişik felsefelere açıksınız, değişiklik yaratan ortamlarda bulunabilirsiniz. İş ve kariyer alanında olumlu bir dönem. Hayatınızda etkin ve yönetici pozisyondaki kişilerden destek alabilirsiniz. Onlardan iyilik ve fayda görebilirsiniz. Organizasyon çalışmalarında yaratıcılığınızı mesleki performansınızı gösterebilirsiniz. Kadın figürlerinden yardım görebilirsiniz. Eşinizin ailesi yakınlarıyla daha çok vakit geçirebilirsiniz. Halkla ilişkiler adına olumlu bir dönem. 21'inden itibaren çok daha rahat performans sergileyebilirsiniz.

Yay: ikili ilişkiler canlanıyor, karşılıklı etkileşim dönemi. Son altı aydan sonra gelişen farklı konular var. Başkalarından destek aldığınız süreçler. Yeni danışmanlıklar elde edebilir, önemli iş bağlantıları elde edersiniz. Eşiniz ortağınızdan gelen menfaatler artabilir. Diğer kişilerle konuşmalar yapmak, tavsiye vermek, almak, yardımcı olmak avantajlar getirecektir. Seyahatler, taşınmalar da gerçekleşebilir. Sosyalleştiğiniz bir dönem. Ortaklaşa harcamalar, kazançlar önemli bu dönem. Kredi kartlarınızı ödeyebilirsiniz. Tedaviler gündeme gelebilir. Özellikle büyüklerinizin sağlık sorunları olabilir. Uzaklara yöneliyorsunuz. Hayatın tadını çıkarabilir, mutluluğu aşkı uzaklarda bulabilirsiniz. 21’inden itibaren beklediğiniz bir evrak, belge, para işiniz olabilir. Sağlığınıza daha hızlı kavuşursunuz.

Oğlak: Çok sıkışık bir dönemdi sanırım ancak elinizdeki işleri bitirmiş olmalısınız. Şimdilerde ise İş evinizde gerçekleşen yeni ay ile yeni iş bağlantıları gerçekleştirebilirsiniz. Başkalarının da görevlerini üstlenebilir, yardımcı olabilirsiniz. Sağlığınız da düzeliyor. Kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Ayıca başkalarının olanaklarından faydalanabilirsiniz. Eşiniz, ortağınız ya da bayanlardan gelen destekler olabilir. Eşinizin de ekonomik durumu daha iyi. Gerek maddi gerek manevi olumlu gelişmeler var. Ayrıca kredi beklentisi içindeyseniz aniden gelebilir. Psikolojiniz de rahatlayacaktır bu dönem, tedaviler cevap verecektir. Anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir, belki alım satım işleriniz ya da evlilik konuları üzerindesiniz. Yakın ilişkide olduğunuz kişilerle haberleşebilir ve bilgi alışverişi yapılabilir. Belki bazı sözleriniz yanlış anlaşılabilir, alttan alın gitsin. Ummadığınız bir zamanda önemli bir soruna çare bulabilirsiniz. Taşınmalar, yolculuklar, hukuki konular da gündeme gelebilir. İkili ilişkiler daha canlı hareketli ve özverili.

Kova: Bu dönemlerde fazlaca cesur, girişimci birazda savunmacısınız. Gücünüzü göstermek istiyorsunuz. Projeleriniz çok yoğun. Olayları yönlendirebilir, fırsatları iyi değerlendirebilirsiniz. Arkadaşları, toplulukları insanları etkileyebilirsiniz. Artan fiziksel enerjinizle spora, yürüyüşlere katılmak faydalı olabilir. İkizler'deki yeni ay ile aşk hayatınızda yenilenmeler var. Gezebilir, rahat hareket edebilir. Meydanlardan daha fazla bulunabilir, dikkat çekebilirsiniz. Çocuklarınızın hayatında güzel bir dönem. Geziyor, eğleniyor, açık havaya vakit ayırabiliyorsunuz. Sağlıkla ilgili sorunlarınız varsa hızlı çözümler, sürpriz iyileşmeler görülebilir. Doktor, danışmanlar, hemşirelerden olumlu haberler alabilirsiniz. Daha sağlıklı beslenerek biraz da diyet yaparak eski formunuza kavuşabilirsiniz. Karşınızda size zeytin dalı uzatan kişiler var. Arkadaşlarınız, eşiniz, aileden kişiler, akrabalarınız, avukatlarınız yardıma hazırlar. İş anlaşmaları adına da olumlu bir dönem. Daha önce aile içindeki kişilerle husumet yaşandıysa hukuki sorunlar olduysa çözüme gidilmeli. Karşınızdaki kişilerden gelen öneriler teklifleri kabul etmeli, uzlaşmaya çalışmalısınız. 

Balık: Yeni Ayla birlikte, bitişler ve başlangıçlar içindesiniz. Yeni bir döneme giriyorsunuz. Ebeveynlerin hayatında değişimler yenilikler olabilir. Taşınmalar gerçekleşebilir. Tatil, seyahat, yazlık amaçlı yolculuklar başlayabilir. Birkaç ay bile sürebilir. Çocuklarınıza, aşkınıza daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Onunla duygu bağı kurmanız size iyi gelecek. Kimileri adına aşk teklifi gelebilir. Sizde teklif edebilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler içinde önemli dönemler olabilir. Zihinsel ve sanatsal konularda yeteneklerinizi sergileyebilir, yaratıcı faaliyetlerinizde başarılı olabilirsiniz. Senaryo, yazı, şiir yazmak, rol yapmak, müzikle ilgilenmek, resim çekmek, spor yapmak adına güzel bir dönem. Sağlığınız yerine geliyor. İş alanında daha evvel sorunlar varsa şimdi uzlaşmak mümkün. Yeni bir işe girebilirsiniz. İş yerine kolay adapte olabilirsiniz. İş arkadaşlarınız size destek verirler, popülariteniz artar. Başkalarının yararına çalışabilir, yardımcı olabilirsiniz. Egzersizleri, ihmal etmeyin.


Talin AĞDERE
Astroloji Uzmanı 

📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin 
💻   Mail TalinAgdere@hotmail.com


Not:Yukarıda verilen genel yorumlardır. Yükselen burcunuzu,ay burcunuzu öğrenmek, danışmanlık hizmeti almak için talinagdere@hotmail.com dan bilgi alabilirsiniz. Gerekli olan bilgi:  gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saatiniz. 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum