Balık Burcunda Dolunay (2018)

By Talin Ağdere ile Astroloji - 11:05:00

26 Ağustos 2018 saat 14.57 civarı Balık burcunun 3 derecesinde Dolunay gerçekleşiyor. Dolunaylar sonuç alma dönemleridir. Balık/Başak aksında oluşacak bu dolunay, hizmet temalarını, fedakarlığı, başkalarına karşı duyarlılığı ön plana çıkarır. İç dünyanız çok çabuk değişebilir, hisleriniz güçlenir, hassasiyet artar. Romantizm, hayalcilik, gerçeklerden kaçmak, rehavet,  yaratıcılık, teslimiyet ön plandadır. Diğer yandan ise, Başak burcunun çalışkanlığı, verimliliği, hünerleri ve pratikliği, titizliği, huzursuzluğu hakimdir. Bu iki zıt enerji arasında, benlik ve duygular arasında çekişmeler meydana gelebilir. En çok, Balık/başak, yay/ikizler gibi değişken burçlar ön planda.

Genel olarak ise Dolunayın açılarına bakalım!

Türkiye/İstanbul’a göre çıkarılmış haritada,  Yay burcu yükseliyor. Bu burç yükseldiğinde, özgürleşme ve rahatlama dönemleri olabiliyor. İyimserlik ön planda en azından. Fırsatlara açıklık, uzaklarla ilgili temalar hakim. Tasasız ufuklarınızı geniş tuttuğunuz dönemler. Yabancılarla iletişimler artabilir. Girişimler, ticari konular, uluslar arası faaliyetler yoğunlaşabilir. Eğitim temalarının ön planda olduğu süreçlerdesiniz. İş bağlantıları yoğunlaşabilir. Yöneticisi Jüpiter’in, Neptün’le bağlantısından dolayı, yardımseverlik, idealizm, ruhsal konular da artabilir. Dinlenmek, içe dönmek endişe ve üzüntüleri geride bırakmak ruhsal olarak kendinizi iyi hissettirir. Başkalarının faydası için çalışmalar yapılabilir. Gizli şanslar da yok değil, belki de en zor olaydan kolay bir şekilde sıyrılabilirsiniz. Balık kısmeti diyelim biz buna :))

Bu dönem Jüpiter’in yeniden Plüton’la açıları 7 Eylül’e kadar etkinleşiyor. Sizler artık hissediyorsunuz bu etkileri. Örn: Zor koşulların altından kalkacağınızı düşünebilir, umut besleyebilirsiniz. Manevi ve ruhsal seviyede düzelme, iyileşme, yeniden yapılanma verebilir. Kimileri adına önseziler güçlenir, hissedişler artar. Çevre değişimi, arkadaşlık, komşu ve günlük ilişkilerde yenilenme mümkündür. Öğrenim konuların özellikle mastır ve benzeri çalışmalar da yapılabilir.

Görev ve sorumlulukların önemini kavrayabilir (ay/satürn) ve duygusal ihtiyaçları dengeleyebilirsiniz. İradeli olursunuz. Bazı zorlukları aşmak için destek isteyebilirsiniz ve bulabilirsiniz. Kendiniz için planlar yapabilir (güneş/satürn)  organize olabilirsiniz. Büyüklerden, devlet yetkililerinden destek alabilirsiniz. Farklı şeyler yeni heyecanlar (ay/Uranüs) katabilirsiniz hayatınıza. Ortamınız canlanır, çevrenizdeki kişileri de harekete geçirebilirsiniz. Belki de bulunduğunuz mekanlarda ufak tefek değişiklik yapmak sizi motive eder. Yeni heyecan verici kişilerle de tanışabilirsiniz. Yeni biriyle tanışmak ve ya eski arkadaşınızın yeniden hayatınıza girmesi bu dönemin sürprizleridir. Yeni (güneş/Uranüs) aktivitelere katılmak kendiniz ve ya çevreniz adına yeni buluşlar yapmak yeni yöntemler denemek, bilimsel çalışmalar adına da geliştiricidir. Ayağınıza oldukça ilginç fırsatlar gelebilir kaçırmayın!

Merkür retrodan çıktı ve tekrar Aslan burcunda ilerliyor.  Merkür/Jüpiter etkisiyle, şansınızı arttıracak şeyler düşünebilirsiniz. Belki de biraz abartabilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz canlanıyor (Merkür/Venüs) ikili ilişkilerde konuşmalarda karşılıklı alışverişlerde görüşmelerde güzel etkiler ile karşılaşırsınız. Parti, ziyaret, toplantı, davetler adına uygun zamanlardır. Medyatik ilginç cazip haberler alabilir ya da yapabilirsiniz. Medya bağlantılı çalışmalarda başarılı olabilirsiniz. Ticari bağlantılar, kardeş, akraba ilişkileri hukuksal konularda ilerleyişler destekleyici olanaklar var.

Uzun zamandır geri giden Mars nihayet 27 Ağustosta doğru hareketine geçiyor. Eylül ayında ilerlemeye başlayacak olsa bile en azından bazı konular bu ay sonu çözülmeye başlayabilir. Enerjimiz yerine gelebilir. Özellikle, 6 Eylül’de Satürn’ünde retrodan çıkıp ilerlemesiyle, devlet bağlantılı işler, büyüklerle ilgili konular, resmi dairelerle ilgili meseleler, hukuksal problemler daha rahat ilerlemeye başlayacaktır. Mars/Oğlak süreçleri hatırlarsınız özellikle, Mayıs 2018 dönemlerindeki projeleri, konuları. Şimdi yarım kalan ya da muallakta olan işlerin ilerleme zamanlarıdır, konular netleşecek. Geri dönmeden planları uygulamaya başlayabilirsiniz. Her şeyi, tüm planları yeniden inşa etmek isteyebilirsiniz. Enerjiniz iyi çalışacaktır. Yoğun bir motivasyon sağlayacaktır. Prensiplerinizden vazgeçmeden ilerleme, büyüme,  yenilenme zamanları olabilir.

Fomalhaut adlı sabit yıldız etkisi var! Kraliyet yıldızlarından olan bu yıldız, başarı vaat eder. Bu yıldız idealler ve hayallerle ilgilidir. Hedefler büyükse büyük mutluluklar elde edilebilir. Buna karşın idealler yozlaşmış ise büyük kayıplar ve kafa karışıklığı hayal kırıklığı da verebilir. Yaratıcılık, yetenekler gelişebilir. Sahip olunan mistik güç kötüye kullanılmamalı, kişi sadece kendi başarısı ve şöhreti için kullanmamalı, başkalarının yararı için kullanıldığında büyük başarı vaat eder. Ben değil biz dönemi!  Bu dönem kişi dürüst, vicdanlı hareket etmek zorundadır. Eğer kişisel haritada bu yıldızın etkisi altındaysanız bu dolunay sürecinde üzerinizde etkileri görülebilir (3 derece 58 dk. balık).

Sağlık: Birkaç gün ayak ağrıları, sindirim sistemiyle ilgili uyarılar olabilir. Ayaklarda nasırlar, yaralar artabilir. İçkiye, yemeğe düşkünlük verebilir. Vücut su tutabilir. Detoks içecekleri işinizi kolaylaştırabilir. Neyse ki Mars retrodan çıkıyor, düzenli spora devam. İş ve spor bir arada!

Yeni Ay yazılarımızda buluşmak üzere, sevgiyle kalın.

BURÇLARA ETKİSİ:

KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – Balık burcundaki Dolunay dönemleri, farkındalığınız artacaktır. Gözü kapalı olduğunuz bazı şeyleri daha iyi anlamaya başlayacaksınız. Kontrol edemediğiniz bazı konularda var hala. Çekingenlik, güvensizlik hissettiriyor. Başkalarının sizi sevmediği hissine bile kapılıyorsunuz zaman zaman. Duygularınızı anlayacak paylaşacak insanlara ihtiyacınız var. Meditasyon, dua, yoga, spirituel benzeri içe dönüş çalışmaları size fayda getirecektir. Başkalarına yardım, hizmet etmek, gönüllü kuruluşlara katılmak, fedakarlıklar da yapılabilir. Çok çalışabilirsiniz, başkalarının da yükünü üstünüze alabilirsiniz. Anne/babanızdan büyüklerinizden, devlet yetkilisi kişilerden destek alabilirsiniz. İş açısından faal bir dönem, ayağınıza ani iş fırsatları bile gelebilir, boşa harcamayın bu süreci. Çocuklarınız, aşk hayatınız, ilişkiniz olduğu kişiyle olumlu bir süreç içindesiniz. Birbirinizin değerini anlayabilir, destek verebilirsiniz. İş ve kariyer adına ise 27’inden itibaren bazı konular ilerlemeye başlıyor. Toplumsal olayların yarattığı stresler, dış dünyanın baskısını daha az hissetmeye başlayabilirsiniz. Bazı şeyler için mücadele ederek enerji kaybetmenin boş iş olduğunu anlayabilirsiniz. İşinize gücünüze odaklanabilirsiniz.

BOĞA: (21 NİSAN– 20 MAYIS) – Balık burcu dolunayı ile arkadaşlarla ilgili bazı hassasiyetler artabilir. Sosyalleşebilirsiniz. Sosyalleşme ihtiyacınız artabilir. Dostlarınızla gelecek planları yapabilirsiniz. İlişkiler yoğunlaşabilir. Eşinizden, karşınızdaki kişilerden de destek görebilirsiniz. Bu dönemden itibaren çocuklarınız, aşk hayatınız önemli hale gelmiş sanırım. Onların hayatında önemli girişimlerden söz edilebilir. Sportif aktivitelere daha istikrarlı başlayabilirsiniz. Hobisel faaliyetler, sanatsal etkinlikler, yaratıcı çalışmalarınız, gençlerle etkileşimler daha güzeldir bu günlerde. Yaptıklarınızı sergilemekten hoşlanırsınız. Daha çok ailevi konular, çocuklar, gençler, özel hayatınız ön planda! Merkür’ünde retrodan çıkmasıyla bazı problemleri çözebileceksiniz. Çocuklarınızla birlikte daha fazla kendinizi gösterebilirsiniz. Mars’ın 27’nde retrodan çıkışıyla, yolculuklar, eşin yakın çevresi ailesiyle ilgili konular, akademik eğitim, hukuki konular daha rahat ilerleyecektir. Haklarınızı daha rahat savunabileceksiniz. Akademik olarak da istikrarlı olabilir, çok istediğiniz bir şeyi başarabilirsiniz. Eşinizin akrabalarıyla sorunlar çözülüyor. Enerjiniz yerine geliyor.

İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Balık burcu dolunay dönemleri, ailevi konulara yoğunlaşabilirsiniz. İş/ev yoğunluğu karışıklık yaratabilir. Anneyle ilgili bazı konularda hassasiyetler var. Annelikle ilgili konular öne çıkabilir. Toplum içindeki onurunuz, tanınırlığınız, başkalarının size olan bakış açısına bu dönem daha fazla önem verebilirsiniz. Birçok kişinin dikkatini çekebilir birden göz önünde olabilirsiniz. Aşk hayatınız, olumlu ilerliyor. Çocuklarla vakit geçirmek size keyif veriyor. Diğer yandan evinizde daha fazla vakit geçireceksiniz. Akrabalar, kardeşler, yakınlarınız çok daha önemli olacaktır. Onlarla birlikte vakit geçirebilir, destek alabilirsiniz. Özel hayatınızı ilk plana alacaksınız. Hayatınızda etkili olan kişiler, anne/baba diğer aile büyükleriyle beraber olmak için sebepler doğabilir. Maneviyata yönelmek, içe dönmek, yapılacak psikolojik değerlendirmeler iç dünyanız için önemli olabilir. Psikoloğunuzdan, doktorunuzdan, babanızdan, devlet yetkililerinden destek alabilirsiniz. Marsın da ilerlemesi ile, açmak istediğiniz bir davanız varsa ya da size açılan bir dava, Eylül’den itibaren hızlanabilir. Maddi, manevi sorunları daha rahat çözebilirsiniz.

YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) – Balık dolunayı ile, eşinizin akrabalarıyla olan diyaloglarınız daha önemli olacaktır. Yakın/uzak çevreniz, seyahatler, uzaklarla ilgili konularla ilgilisiniz. Eğitimle ilgili de bazı kararlar alınabilir. Yolculuk dönüşü planlarınız var. Duygularınızı ifade ederken daha naif, romantik, duygulu olabilirsiniz. Yurt dışı, yabancılarla bağlantılarınız artabilir. Deniz yolculuğu yapabilirsiniz. Ticari konularla ilgili bazı kararlar alınabilir. Üniversite sonuçlarınız gelebilir. Bu dönem bazı şeyler netleşebilir. Uluslar arası medya, yaratıcı çalışmalar, eğlenceli işler, görsel sanatların hayatınızda farklı bir yeri olabilir. Çocuklarınızı ilgilendiren konulara da yoğunlaşabilirsiniz. Özellikle onların harcamaları eğitim masrafları artabilir. Ancak, ailedeki kişilerden bazı destekler alınabilir. Onlarla daha fazla fikir birliği içinde olabilirsiniz. Evinizi bir düzene koymak bununla ilgili bazı kararlar almak gerekebilir. Marsın retrodan çıkmasıyla, eşinizin karşınızdaki kişinin hareketlerine daha fazla duyarlı olacaksınız. Karşınızdakilerin eylemleriyle harekete geçebilirsiniz. İlişkilerde güven, hız, girişim ön planda. Planlanan şeyleri uygulama zamanı! Birlikteliğiniz, çocuklarınız, iş hayatınız, kariyeriniz için mücadele edebilirsiniz.

ASLAN:(23 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS)- Balık burcundaki dolunay ile, iş arkadaşlarınızdan gün boyu görüştüğünüz kişilerden bazı destekler alabilirsiniz. Kişisel kararlarınızı projelerinizi eyleme geçirebilirsiniz. Hukuki bir davanız mı var? Banka işleriniz mi, miras konuları mı? Bunlarla ilgili konular ay sonunda ilerlemeye başlayabilir. Resmi belge bekleyenler ise ay sonunda ellerine geçebilir. Tedavilerle ilgili bazı sonuçlar alınabilir. Belki bazı ilaçlara devam etmek gerekebilir. Merkür kendi burcunuzda ilerlemeye başladı. Hareketlilik dışa açılma ihtiyacı başlıyor. Daha rahat hareket edebilirsiniz. Olayları da hızlı kavrayabilirsiniz. Yakın çevreyle ilişkiler devam ediyor. Marsın retrodan çıkmasıyla, gücünüzü kontrollü harcamaya başlıyorsunuz. Verimli işler çıkarabilirsiniz. Günlük işlerinizle ilgili planları hayata geçirebilirsiniz. Belki de beklediğiniz bir iş teklifi hayata geçebilir. Eylül ortasına kadar en yoğun çalışma döneminiz başlıyor. Birçok işi başarabilir, hem kendiniz hem de başkaları için çalışabilirsiniz. Evcil hayvanlarınızın sorunlarıyla daha rahat başa çıkabilir, yapılacak operasyon, tedaviler varsa harekete geçebilirsiniz.

BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)-  26 Ağustos’ta karşıt evinizdeki Balık burcunda Dolunay gerçekleşecektir. Uzun süredir beklediğiniz kararlar alınabilir. İkili ilişkilerde her zamankinden fazla duygusal davranabilirsiniz. Rakipleriniz, düşmanlarınız ya da evliliğiniz varsa duygularla yüzleşme getirebilir. Eş ve ya sevgili ya da sevdikleriniz her zamankinden önemli olabilir. Sevgiliniz ya da karşınızdakilere karşı duyguların etkisiyle yapacağınız bazı ters davranışlar görülebilir. Bu tutulma esnasında, sizin ve ya karşınızdaki kişilerin sağlık konuları da gündeme gelebilir. Evlilikler, sözleşmeler, anlaşmalar, boşanmalar bu dönem gündemde. Hassas kararlar alınacak sanırım. Sanatsal bir konuya ağırlık verilebilir. Diğer yandan güneş artık burcunuzda hayat enerjiniz yerine geliyor. Kişisel konulara odaklanmaya başlıyorsunuz. Beceri ve hünerlerinizle olayları yönlendirebilirsiniz. Marsın 27inde retrodan çıkmasıyla bir şeyler artık doğru ilerlemeye başlıyor. Uzun zamandır yaşanan sorunlar aşk hayatınızdaki iniş ve çıkışlar, cinsellikle ilgili mücadeleler, çocukların zorluklarını çözmek daha kolay. Özellikle 10 Eylül’e kadar, enerjinizi keyifli şeylere harcayabilirsiniz. Gücünüz yerine gelecektir. Spor yapabilir ya da sportif bir faaliyete başlayabilirsiniz. Aşkta daha girişken olabilirsiniz. 6’ndan itibaren çözüme odaklı bir döneme hazırlanın! İş, kariyer, kişisel projeler açısından düşündüklerinizi eyleme geçireceksiniz.

TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) – Balık burcundaki Dolunay civarı, iş konusunda bazı sonuçlar alınabilir. Sağlık, hijyen, diyet, beslenme açısından hassas davranmanız gerekebilir. Yediklerinize içtiklerinize, şekerinize dikkat edebilir, titizlik yapabilirsiniz. Gün boyu görüştüğünüz kişilerle etkileşim artabilir. Ofis hayatınız, birlikte çalıştığınız kişiler önemli olabilirler. Evcil hayvanınız varsa hassaslaşabilir. Sizde sağlığa dikkat edin, midenizle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Arka planda kalıp çok çalışmanız gerekebilir. Babanızdan, büyüklerinizden destek alabilirsiniz. Ancak kendinizi pek fazla göstermek istemeyebilir, bu yüzden arka planda kalabilirsiniz. İnzivada kalmak tek başına yaşamak hizmet etmek hoşunuza gidebilir. Şartları zorlarsanız kontrol etmeniz zorlaşabilir. Özellikle ikili ilişkilerde evlilik gibi konularda bir süre sessiz kalmakta fayda var. Gönüllü hizmet etmek, iş bitirmek sizi rahatlatır. Mars’ın retrodan 27’inde çıkmasıyla artık bazı konularda istikrar artıyor. Aileniz için girişimci davranabilirsiniz. Güvenlik ve istikrar sağlamaktan çekinmez ve sonuca odaklanırsınız. Gelecek için önemli adımlar atılabilir.

AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) –  Balık dolunayı civarı, aşk hayatınızla ilgili bazı kararlar alınabilir. Romantizm, hassasiyet daha fazla artacaktır. Aşk, sevgi gibi konularda her zamankinden fazla duygusallık vardır. Çocuklarınızın hayatında güzel bir dönem olabilir. Hissi tecrübeler yaşayabilirler. Kimileri evlilik kimileri ise bebek sahibi olabilir. Yetenekler, yaratıcılık, müzik, sanat, spor ön planda olabilir, başarılar yakalanabilir. İş alanında iyileştirici değişiklikler yapılabilir. Bazı revizyonlara gidilebilir. Yeni teknikler öğrenmek, grup çalışmalarına girişmek, ekip kurmak, mesleki iletişimler ayrıca önem kazanır. İş bulamayanlar için ise hızlanabilir bu süreç arkadaşlıklar dostluklar oldukça önemlidir bu dönem. Grup içinde yer almaktan hoşlanırınız, mutlu olursunuz. Onlara hizmet edebilirsiniz. Sosyal platformlarda bulunursunuz. Gelecek günlere ilişkin organizasyon yeteneğiniz yükselir. Takım çalışmasına yatkınlığınız yüzünden böyle bir çalışma programına girişebilirsiniz. Bu dönem aşka sevgiye her zamankinden daha çok ihtiyacınız olabilir. Marsın 27’de retrodan çıkması ile, yakın çevrenizle ilişkiler hızlanır. Akraba komşular yakınlarınızla güç ve fikir birliği yapabilirsiniz. Haklarınızı daha rahat savunabilirsiniz. Detayları daha rahat anlar olayları hızlı çözersiniz. Ticari konular adına da canlandırıcıdır. Eğitimde istikrar yaratacak, karşınızdakilerden destek alacak, ekipçe çalışmaktan mutlu olacaksınız.

YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) – Balık Dolunayı civarı, ailevi konulara odaklanabilirsiniz. Ev/özel hayatınız, iç dünyanız, ebeveynlere karşı hassasiyet artabilir. Aile ve iş arasındaki dengeyi sağlamakta zorlanabilirsiniz. Anneye karşı hassasiyet artabilir. Kendinizi her şeyden çekip ev işlerine odaklanabilirsiniz. Manevi değerlere sahip çıkabilirsiniz. Eve kendinizi çok fazla adayabilirsiniz. Eşinizin akrabalarıyla da daha rahat konuşabilir, görüşebilirsiniz. Sosyalleşebilir, iş görüşmeleri yapabilir, daha fazla tanınma yakalayabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı kişilerle de etkileşim artabilir. Uluslararası konularda ticari anlaşmalar hızlanır. Hava alanı ile ilgili konular, yolculuklar devreye girebilir. Kendinize has hünerleriniz, detaycı kişiliğiniz, işinizi dikkatli yapışınız becerilerinizle daha çok gündeme gelebilirsiniz, tanınırlığınız artabilir, dikkat çekebilirsiniz. Babanızdan, devlet yetkililerinden, patronunuzdan büyüklerinizden destek alabilirsiniz. İş konusunda yenilenmeler reformlar dikkat çekiyor. Bu enerjiyle daha farklı hızlı işler yapabilirsiniz. Marsın 27inde retrodan çıkmasıyla para konularını çözümlemek adına üretime odaklanabilirsiniz. Para kazanmak için çok daha fazla hırslı olursunuz. Motivasyon tamamen para kazanma üzerine yoğunlaşır. Hesaplama ve bütçeleme konusunda başarılarınız artabilir. Müsriflik azalıyor.

OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) – Balık dolunayı civarı, yakın çevrenizle, kardeşle ilgili iletişiminiz yoğunlaşabilir. Onlarla ilgili konularda dağınıklık yaşayabilirsiniz. Hassasiyet, duygusallık artabilir. Birlikte olmak, vakit geçirmek, yardımlaşmalar mümkün. Etrafınızla tarafınızla duygusal bağ kurarsınız. Onlarla birlikte olmaktan hoşlanırsınız. Kısa seyahatler, alışverişler, eğitim çalışmaları yoğunlaşabilir. Sınavlar varsa bu konularla ilgili hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Akademik çalışmalara yoğunlaşabilirsiniz. Yurt dışı, yabancılar, ticaret, uluslararası konularla yakından ilgilenebilirsiniz. Mahkemeler, hukuki konular bu dönemler önemli olur. Hukukçulardan, yabancılardan, akademisyenlerden destek alabilirsiniz.Bankalarla ya da resmi dairelerle ilgili evrak işleriniz varsa çözülmeye başlayabilir. Borç, alacak, verecek gibi konularda başkalarının parasını daha rahat yönetebilirsiniz. Miras konuları, vergi, harç gibi ödemeler, para ile ilgili konular önemli olur. Bazen de sevdiğiniz birinin ölümü bazı şeyleri daha iyi anlamanıza sebep olur, ona karşı özlem duyabilirsiniz. Tedaviler varsa daha rahat olabilirsiniz. Marsın burcunuzda 27’inde retrodan çıkması ile, girişimler hızlanacaktır. Yolculuklar devreye girebilir. Daha çok ebeveynlerinize anne/babaya odaklanabilirsiniz. Her konuda çok istikrarlı olacaksınız. Geride bıraktıklarınız la uğraşmayacak önünüze bakacaksınız.

KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Balık dolunayı civarı, finansal bir konuda sonuç alabilirsiniz. Sanatçı iseniz bir projenizden işten para kazanabilirsiniz.  Belki de bir senaryo, dizi, sanatsal bir çalışma yapılacak. Maddi konularda hassaslaşacaksınız. Parayla duygusal bir bağ kurabilirsiniz. Para kazanmak konusunda sezgilerinizi kullanabilirsiniz. Belki de bazı konularda fedakarlık yapacak hem alıp hem de vermeyi tercih edeceksiniz. Ortaklaşa işleriniz var. Hukuki konular yoğunlaşabilir. Avukatlarınızla, muhasebecinizle daha fazla bir arada olabilir, fikir birliği yapabilirsiniz. Devlet yetkililerinden destek alabilirsiniz. Eşin, ortağın, maddiyatı parasını sahip olduklarını kullanabilirsiniz. Miras, alacak, nafaka, sigorta gibi işleriniz varsa kazançlı çıkabilirsiniz. Belki de bazı kanunlardan faydalanacaksınız. Çıkan fırsatlar geçmişteki bir sorunu çözmenize yardımcı olabilir. Marsın 27'inde retrodan çıkmasıyla, 9-10 Eylül'e kadar yarım kalan projeler ilerleyecek. Ancak bu zamana kadar akışta kalmakta fayda var.  İş ya da eğitim amaçlı seyahatler, yurt dışı konuları devreye girebilir. Bekleyen ödevlerinizi, projelerinizi tamamlayabilir, yetkililere sunabilirsiniz. Sizi bağlayan bir şeyden kurtulabilirsiniz. Finansal destek burs gibi konuları çözeceksiniz.

BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – Burcunuzda gerçekleşen Dolunay ile, ikili ilişkiler önemli olabilir. Bazı duygusal kararlar alabilirsiniz. Anneniz ön plana çıkabilir. Karşı tarafın tutumundan çabuk etkilenebilirsiniz. Duygu durumunuzu açıkça ortaya koyabilir, küsebilir, kırılabilir ya da çok sevinebilir, heyecanlanabilir duygusallaşabilirsiniz. Beklediğiniz bir haber gelebilir. Yurt dışı bağlantılı çalışmalar başlayabilir. Hayalci ruh dünyanız, gerçekçi ve mantıklı olmaya zorlayan kişileri anlamanıza izin vermeyebilir. Bir süre huzursuzluk yaşasanız bile çabuk alışır ayak uydurabilirsiniz. Yolculuklar devreye girebilir. Merkür iş evinizde daha rahat ilerliyor. Günlük işlerinizi pratik bir şekilde çözebilirsiniz. Arkadaşların, eşinizin, ortağınızın yardımlarını görebilirsiniz. Karşınızdaki kişilerden destek alabilir, onlarla etkileşimde olarak işbirliği kurarak çok daha rahat edebilirsiniz. Çok zorda kaldığınız konularda danışmanlık almanın faydalarını görebilirsiniz. İş konusunda da onların desteği, yakın çevrenizin parlak değişik ve pratik fikirleri size çok şey kazandıracak. 27’inden itibaren Mars’ın retrodan çıkması ile, arkadaşlar ile birlikte daha rahat hareket edebilirsiniz. Grupların içinde motive olmak daha rahattır. Takım çalışmalarınız hızlanır. Ortak amaçlar için eyleme geçebilirsiniz. Gelecekle ilgili önemli planlarınızı artık daha rahat yapabilirsiniz.



Talin AĞDERE
Astroloji Uzmanı 

📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin
💻   Mail talinagdere@hotmail.com

Not:Yukarıda verilen genel yorumlardır. Yükselen burcunuzu,ay burcunuzu öğrenmek, danışmanlık hizmeti almak için talinagdere@hotmail.com dan bilgi alabilirsiniz. Gerekli olan bilgi:  gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saatiniz. 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum