Başak Burcunda Yeni Ay! (2018)

By Talin Ağdere ile Astroloji - 00:10:00

9 Eylül 2018 (Ankara/Türkiye saatiyle) saat 21.02 civarı Başak burcunun 17 derecesinde Yeni Ay gerçekleşecektir. Yeni Aydan birkaç gün sonra yeni başlangıçlar yapılabilir. İşlerin ilerlemeye başladığı süreçlerdir. Bu Yeni Ay sürecinde en çok burcu ve ya yükseleni İkizler/Yay, Başak/Balık gibi değişkenler etkileşimde.

Başak burcundaki Yeni Ay üretimi, çalışmaları,  sağlık koşullarını, hizmet temalarını ifade etmektedir. Hizmet içeren işlere yoğunlaşabilirsiniz. Diyete, spora, tertip düzen kurmaya ihtiyacınız artabilir. Fayda üreten işlere yoğunlaşabilirsiniz. Yöneticisi Merkür’ün Başak burcunda olması işlerin istikrarlı yürümesini sağlayabilir. Fikirlerinizi ortaya koyarken bunları hayata geçirmekte de ustalaşırsınız. Pratik bir şekilde birçok işi çözebilirsiniz. El, dil beceriniz gelişir bu dönemler. Zihinsel aktivasyon isteyen işlere yönelebilirsiniz. Bu dönem çocuklar, gençler, yaratıcı faaliyetler, yetenekli olduğunuz işler öne çıkabilir. Şans oyunlarına da yönelmek isteyebilirsiniz. Boş zamanlarınızı faydalı işlerle değerlendirebilirsiniz. Oryantasyon ya da kreatif çalışmalar, bedensel, zihinsel aktiviteler, yarışmalar, zeka oyunları öne çıkabilir. Ancak bazı konularda dağınıklık da yaşayabilirsiniz (Neptün karşıtı) ancak çözülmeyen karışık işlerin üstesinden (Plüton etkisi) gelebilir, gücünüzü gösterebilirsiniz.

Yeni Ayın Jüpiter’le de olumlu etkisi var. Eğitim, öğretim, hukuk, yabancılarla ilişkiler yoğunlaşabilir. Önemli destekler alabilir yolculuklar yapabilirsiniz. Büyüklerden, patrondan, önemli kişilerden destek alabilirsiniz. İnsancıl yönler, vicdan mekanizmanız harekete geçebilir. Zor durumda olanlara güçlük çekenlere yardım ihtiyacı hissedebilirsiniz. Grup aktiviteleri artar, yardımlaşma destek verme birbirinizi anlayacak çalışmalar yapabilirsiniz.  Pazarlama, halkla ilişkiler, aracılık şirketleri, alım satım, devlet bağlantılı işler (hukuk, sigorta işleri, primler, miras, nafaka, banka işleri vb…) adına hareketli bir dönem olabilir. Ancak kişisel ilişkilerinizde ısrarcı olabilir, kendinizi ön plana getirici olabilirsiniz. Bazı dengeler bozulabilir. Aşkın da paranın da çok bereketli olmadığı günler!

Yeni Ay esnasında İstanbul’a göre çıkartılmış haritada Boğa burcu yükselmekte. Bu dönem elle tutulur şeylere ihtiyacımız var. Para ve güven konularının öne çıktığı bir dönem oluyor. Paraya ihtiyaç artıyor. Yöneticisi Venüs zarar gördüğü Akrep burcunda ilerlemekte. Bundan dolayı ilişkiler, paylaşımlarda, anlaşmalarda, ödemelerde, parayla ilgili konularda zor ve tüketen, harcatan bir süreç olduğunu söyleyebiliriz. Bazı şeylere tutkuyla bağlanabilir, derinleşebilirsiniz. Para konusunda gereksiz para harcamamak adına fazla tutumlu hale gelebilir, hesapçılık yapabilirsiniz, pazarlıklar devreye girebilir ya da tam tersi elinizdeki avucunuzdakini bitirebilirsiniz. Aşkta sahiplenme kıskanma tutkular, cinsellikle ilgili konular, tacizler, sapkınlıklar öne çıkabilir. Sahiplenicilik aşırıya kaçarsa özgürlüğünüz kısıtlanabilir. Venüs/akrep burcunda zararlı bir konumda olduğu için, birikim yapmakta zorlanabilirsiniz. Tazminat, sigorta, vergi, prim, borç/alacak, miras, alım satımlar, özellikle kredi ödemeleri gündeme gelebilir.

Mars (enerjimiz, girişimler, motivasyonumuz) 11 Eylül’den itibaren yeniden Kova burcuna giriyor. Artık gücünüzü özgürlük aramakta kullanabilirsiniz. Yenilikler, reformlar, idealler uğruna çalışabilir, savaş verebilirsiniz. Arkadaşlıklar, topluluklar, gruplar etkili olacaktır. Gücünüzü insanları, toplulukları grupları etkilemek için kullanabilirsiniz. 15-16 Mayıs dönemlerinde hangi konulara eğilim göstermiştiniz iş kurmak, mücadele etmek, işten ayrılmak, bir amaç uğruna gezmek, yurt dışına gitmek vb… şimdi yeniden bu konulara eğilebilirsiniz. Aşırı özgürlük isteği (Venüs/Uranüs) yalnız kalma isteği çeşitli problemlere sebep olabilir. İsyankar tavırlar (Mars/Uranüs), başkaldırma, meydan okuma, tahammülsüzlük, kaza potansiyelleri, çeşitli nedenlerle gelişebilecek ani olaylar oluşabilir.

Devlet bağlantılı işleri, yaşlıları, büyüklerimizi, yetkilileri, babayı anlatan Satürn’ün retrodan çıkması ile, dayanıklılık artar. Sorumlulukların farkına varabilir, çalışkan daha planlı hareket edersiniz. Görev, ödevlerinizi yerine daha rahat yerine getirebilirsiniz. Resmi dairelerle ve devlet bağlantılı işler, davalar hızlanır. Mevki kazanmak, yükselmek, ilerlemek, yapılandırmak, tadilat, mimari ve inşaat işleri daha rahat  ilerleyebilir.

Sağlık: bağırsaklarla ilgili sorunlara dikkat edilmeli. Alkol, ilaç ve madde bağımlılıkları (Neptün) Cinsel(Mars/Venüs)hormonların aşırı salgılanmasına bağlı sağlık sorunları olabilir. Özellikle, cinsellikle ilgili problemler, cinsel organlarla ilgili sorunlar, böbrek sorunları, idrar yolu enfeksiyonları, regl problemleri, ağrılı varisler gibi.

Burçlara etkisi:

Koç: İş ve sağlık evinizde gerçekleşen Yeni Ay ile birkaç gün içinde, yeni bir iş teklifi alabilir, hatta işlerinize başlayabilirsiniz. Üretime odaklısınız, planlı, programlı olmalı birçok işi pratik bir şekilde çözmelisiniz. Zanaatkâr yönünüz güçlenecek. Evcil hayvanlarınızla ilgili sorunlar da olabilir. Bundan sonra onların bakımına daha fazla özen göstermelisiniz. Başkaları için faydalı işler üretebilir, onların işlerini de yüklenebilir, hizmet sektöründe yer alabilirsiniz. Satış pazarlama, planlama, ayrıntıları hesaplamada iyi bir iş çıkarabilirsiniz. Sağlık, bakım, diyet, hijyene önem verebilir, doktor kontrollerinizi, tedavilerinizi başarıyla yaptırabilir, kalıcı çözümler üretirsiniz. Kendinize daha fazla güvenmelisiniz. Ayrıca para kazanmanın yeni yollarını da bulabilirsiniz. Gün boyu görüştüğünüz arkadaşlarla daha çok bir arada olabilir var olan problemler için birlikte çözüm üretebilirsiniz. Venüs/Akrep (1 Kasım'a kadar) burcunda ilerliyor. Kira, kontrat, alım satım, sigorta, banka işleriniz, resmi dairelerle ilgili konular, hastanelerle daha çok ilgilisiniz. Mali destek arayabilirsiniz, krediniz çıkabilir. Psikolojik olarak da hissedişler artar. Belki de kendi iç dünyanız için insanlara ve olaylara bakış açınızı değiştirecek gelişmeler olabilir. İlişkilerde cinsellik artabilir. Cinsel organlarınızla ilgili sorunlar varsa adet kanamaları ya da farklı problemler dikkat edilmeli.  Mars yeniden Kova burcuna girdi önümüzdeki iki ay boyunca, grup aktiviteleri, arkadaşlarla yapılacak çeşitli yaratıcı faaliyetler artabilir. Partiler vermek, organizasyonlar düzenlemek, insanlık adına yapılacak çalışmalar, toplumsal faaliyetler önemli olacak. Toplantılar, kermesler, grupca geziler, iş görüşmeleri örgüt toplantıları, cemiyet işleri, mitingler bu dönemin konularıdır. Gelecek idealleriniz, umutlarınız adına güçlü planlar kurabilir, hep birlikte ortak amaçlar için çalışılabilir.

Boğa: Yeni Ay döneminde aşk hayatınızla ilgili yenilikler gündeme gelebilir. Yeni bir aşk ya da var olan aşktaki problemlere mantıklı bir bakış açısı geliştirilebilir, pratik çözümler üretilebilir.  Geziler, seyahatler, tatil fırsatları elde edebilirsiniz. Sanatçı iseniz, daha çok sahnede olabilir, dikkat çekebilir, yetenekleriniz doğrultusunda yeni çalışmalara başlayabilirsiniz. Sportif faaliyetler, sanatsal çalışmalara yönelebilir, oyunlar, yarışmalar düzenleyebilir, sizde katılabilirsiniz. Çocuklarınızın hayatında yeni bir oluşum var, kimileri adına yeni bir okul ya da iş, etkinlikler var. Hobisel faaliyetlere yönelebilir, yeni bir kurs alabilirsiniz. Onlarla birlikte çalışmalar yapabilirsiniz. Ailenizin, babanızın servetiyle ilgili konular var. Spekülatif konulara, aracı kurumlara yönelebilirsiniz. Döviz, bitcoin, borsa vb… hareketler hayatınızda daha fazla yer alabilirler.  Venüs/Akrep (1 Kasım’a kadar) burcunda ilerliyor. Sözleşmeler, ortaklı işler gündeme gelebilir. Evliliğiniz, ikili İlişkiler gündemde. Sosyal çevreniz genişleyebilir. Ancak ilişkilere ya da karşı tarafa bağlı hareket edebilir, fazla tutkulu davranabilir, isteklerinizin olması için baskılı davranabilirsiniz. Yıpratıcı, tüketici bir ilişki sizi yormasın! Fazla kontrolcü ve takıntılı olabilirsiniz. Mars yeniden Kova burcuna girdi önümüzdeki iki ay boyunca, işiniz kariyeriniz için çok fazla mücadele edebilirsiniz. Yeni şeyler, kimsenin cesaret edemediği işleri siz başlatabilirsiniz. Yönetsel kabiliyetiniz yükselir. Ancak fazlaca baskın hareketleriniz isyankar tavırlarınız yüzünden ilişki sorunları oluşabilir. Sinirlerinize hakim olduğunuzda ve yumuşadığınızda sorunlar ortadan kalkacaktır.

İkizler: Yeni Ay döneminde bitişler ve yeni başlangıçlar içindesiniz. Ev hayatınız, aile hayatınız, ebeveynlerle ilişkilerdeki sorunlara köklü çözümler üretebilirsiniz. Onlarla iletişimlerimiz önemlidir. En önemli konular bu dönem konuşulabilir, ihtiyaçların karşılanıp karşılanmadığı sorgulanır. Açıklanmak istenenler söylenir. Ev içinde yakınlarınızla sosyalleşebilir, birlikte fikir birliği yapabilirsiniz. Taşınmalar, tadilatlar, eşyalarınızla ilgili yeni bir düzenleme gündeme gelebilir. Ev ya da iş yerinizde değişiklikler yapabilirsiniz. Toprak, mal, mülk, geçmişinizden gelen konular önemli olabilir.  Venüs/Akrep (1 Kasım'a kadar) burcunda ilerliyor. Yerleşimle ilgili konular, gündemde olabilir. İş arkadaşlarınızla önemli projeler içine girebilirsiniz. İşinizle ilgilenir, çalışma şartlarında iyileştirici düzeltmeler yapabilirsiniz. Beklenmedik paralar gelebilir. Çevre güzelliği, temizliği, sağlık şartlarının iyileştirilmesi gibi konularda uygulamalı ilişkiler kurulabilir. Beden sağlığına, diyetinize dikkat etmek gerekir. Doktor kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. Büyükleriniz ve genç bayanlardan yardım alabilirsiniz. Bu dönem evcil hayvan almak mı istiyorsunuz, özellikle dişileri tercih edebilirsiniz. Kısırlık tedavisi yaptırmak isteyenler harekete geçilebilir. Başkalarının yardımı için çalışmalar yapabilirsiniz. Eski çalışanlarınızla ilgili konular yeniden gündeme gelebilir. Mars yeniden Kova burcuna girdi önümüzdeki iki ay boyunca, uzaklarla ilgili konular, seyahatler, hukuki işlemler, yurt dışı konuları, seminer, fuarlar, akademik çalışmalar çok önemli olur. Farklı kültürden kişilerle iç içe olabilirsiniz.

Yengeç: Yeni Ay döneminde yeni anlaşmalar gündeme gelebilir. Pazarlama, reklam, internet duyuruları, yolculuklar, eğitim, yazı çalışmaları, ticaretle ilgili önemli bir süreç başlayabilir. Yakın çevrenizle, akrabalarla iletişim hızlanır. Eğitimci iseniz yeni başlangıçlar var demektir. Bilgi almak vermek, öğretmek, hitap etmek size çok şey kazandırabilir. Sınavı kazanabilirsiniz. Zihinsel alanda etkileşimler artmıştır. Kısa mesafede gidiş gelişler, trafiğiniz hızlanır. Bilgi toplama zamanıdır. Bu dönem, öykü, roman, makale türü çalışmalarda başarılı olursunuz. Yakınlarınızın hayatında yeni başlangıçlar olabilir, önemli kararlar alma zamanlarıdır. Onların yardımı sayesinde önemli bir işinizi pratik bir şekilde çözüverirsiniz. Venüs/Akrep (1 Kasım'a kadar) burcunda ilerliyor. Aşk hayatınıza daha fazla tutkuyla yaklaşabilirsiniz, bağlılık söz konusu. Bazen fazla dozunu da kaçırabilirsiniz. Cinsellikle ilgili konular da öne çıkabilir. Bebek sahibi olmak isteyebilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda başarılar artar. Dans, müzik, resim vb… çocuklarla birlikte çalışmalara girişebilirsiniz. Konserler, sahne çalışmaları önemli olabilir. Finansal konularda dikkatli olunmalı. Borsa, döviz gibi spekülatif konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz ancak çok risk almayın, zarar etmeyin! Çocuklarınızın aşk hayatı önemli olabilir. Ailenin parası ile ilgili konular öne çıkabilir. Mars yeniden Kova burcuna girdi önümüzdeki iki ay boyunca, ödemeler, ortak kazançlar, kira, kontrat işleri, banka konuları, parayla ilgili işleriniz önemli olacak. Sadece kendinizi değil çocuklarınızı, kariyer hayatınızı da emniyete almak için hareket edeceksiniz. Krizleri çözmek adına yeni gelir imkanları bulabilir, maddi ve manevi konuları daha rahat çözebilirsiniz. Operasyonlar gündeme gelebilir.

Aslan: Yeni Ay döneminde, finansal konular gündeme gelebilir. Maddi manevi sahip olduklarınız önemli bu süreçlerde. Yeni bir iş, mal, mülk para gelir getirecek iş alanları ilerisi için güvence verecek şeyler üzerinde düşünmek ve plan yapmak gerekebilir. Özellikle üretime yönelirsiniz bu dönem. Para kazanmak için pratik çözümler bulabilirsiniz. Kazandıklarını doğru değerlendirmek adına çalışmalar yapabilirsiniz. Yeteneklerinizi para kazanma üzerine kullanabilirsiniz. Satmak, satın almak, pazarlık yapmak adına, ekonomik davranmak adına önemli bir dönem.  İşinde uzman kişilerin yardımlarını da alabilirsiniz. Venüs/Akrep (1 Kasım’a kadar) burcunda ilerliyor. Özel hayatınıza çok fazla odaklanabilirsiniz. Yerleşimle ilgili konular, dekorasyon, tadilatlar yeni eşyalar, yeni bir düzen bu dönem önemli olabilir. İşinizi evden yürütebilirsiniz. Aileniz, anne/babanız, ebeveynleriniz ön plandadır. Aile ve kardeş, yakınlarla ilgili sorunlar varsa bu dönem çözmek istenebilir. Ancak geçmişten gelen öfke, kin, takıntıları bu dönem yeniden sizi rahatsız etmesin, dikkat edin! Miras konuları gündeme gelebilir. Topraklarınız ya da mülkünüz varsa korumak değerlendirmek isteyebilirsiniz. Uzaklara sık gidip gelebilirsiniz. Uzaklarda oturan yakınlarınızı evinizde misafir edebilirsiniz. Mars yeniden Kova burcuna girdi önümüzdeki iki ay boyunca, başkalarıyla etkileşim artacaktır. Karşınızdakileri motivasyon kaynağınız olduğundan sizi harekete geçirecekler. Başkalarının sizi yönlendirmesi önemli bu dönemler. Karşınızdakilerden güç alırsınız. Başkalarına karşı daha açık, net hareket edersiniz. Avukatlık işleri, hukuki konular, ortaklı işler oldukça hareketli olacak.

Başak: Burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay ile önemli başlangıçlar içindesiniz. Karşınızdaki kişilerin hayatındaki dağınıklıklar size de yansımış olmalı. Bu dönem artık önemli kararlar alarak, projelerinize başlayabileceksiniz. Fikir ve düşüncelerinizi rahatlıkla ifade edebilir, başkalarına da kabul ettirebilir, kendi kendinizi eleştirebilirsiniz. Yaratıcılık ve ya beceri ile ilgili önemli projeler hazırlayabilir işleme geçebilirsiniz. Artık dışarı açılabilir, olayları kendiniz yönlendirebilirsiniz. El becerileriniz güçleniyor, elinizden gelen işler çok özel! Marifetinizi konuşturabilirsiniz. Olayları hızlı kavradığınız için, ticari konulara yönelebilirsiniz. Kimileri adına yeni iş başlangıçları da olması mümkün. Venüs/Akrep (1 Kasım'a kadar) burcunda ilerliyor. Uzakta yaşayan akrabalarınız gündeme gelebilir. Onlarla yakınlaşmak, tutkuyla bağlanmak, özlem gidermek size iyi gelecektir. Etraf tarafla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Ziynet eşyaları, altın, taş ya da lüks pahalı şeylerin ticaretini yapabilirsiniz. Satış, pazarlama, reklamcılık, halkla ilişkiler adına yoğun bir dönem. Kısa geziler yapabilirsiniz. Sosyal yaşam canlanır. Etrafınızdaki güzel şeylerin kıymetini anlarsınız. Edebi eserler önemli olur bu dönem. Daha önce yazdığınız bir eseri bu dönem tanıtmak, pazarlamak gerekebilir. Bu yüzden etrafla iletişimi arttırabilirsiniz. Yayıncılık şirketleri, basım evleriyle anlaşmalar yapabilirsiniz. Mars yeniden Kova burcuna girdi önümüzdeki iki ay boyunca, işlerinize yoğunlaşacaksınız. İnsanlara yardımcı olabilirsiniz. Birçok işi başarmanın gururunu yaşayacaksınız. Sadece kendiniz için değil başkalarına da yardım ve hizmet etmek önemli bugünlerde. Enerjinizi yürüyüşlere sporlara harcamak da iyi gelecektir.

Terazi: Yeni Ay döneminde, eliniz kolunuz bağlı olan konuları kontrol altına almayı başarabilirsiniz. En azından bazı şeyleri daha iyi anlayacak, arka planda kalıp sessizce en iyice ayrıntısına kadar kalıcı planlar yapabileceksiniz. Gönüllü hizmet vermek, başkalarının faydası için çalışmak, yardım etmek önemli bu günlerde. Hassas bir iç dünyanız var aslında dokunsalar patlayacaksınız ancak sorunları akışa bırakarak çözüme daha çabuk varabilirsiniz. Gizlilik politikası devam ediyor fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmaktan çekiniyorsunuz bu aralar ama birçok projelerin, düşüncelerinde biriktiği dönemler. Kimileri adına gizli planlar yapmak, yazılar yazmak, eserler üretmek, senaryolar yazmak, yabancılarla bağlantılar kurmak, beste güfteler hazırlama zamanlarıdır. Zaten yalnız kalmak, inziva yaşamak sizi mutlu ediyor bu günlerde. İşiniz adına uluslararası çalışmalar da yapabilirsiniz. Hukuki konular için hamleler yapabilirsiniz.  Venüs/Akrep (1 Kasım'a kadar) burcunda ilerliyor. Emeklilik işlemleriniz, kira, kontrat anlaşmaları, kazançlarınız, para konuları, tedaviler, estetiğe, tedavilere, sağlığa giden harcamalar, işten gelen paralar önemli olabilir. Sanat ticareti yapabilir, güzel sanatlarla ilgilenebilir, paranızı değerlendirmek isteyebilirsiniz. Ancak tüketici bir dönemdesiniz. Para çok hızlı da tükenebilir, dikkatli olmak gerekir. Mars yeniden Kova burcuna girdi önümüzdeki iki ay boyunca, enerjinizi çocuklarınıza harcayabilirsiniz. Onların hayatında yeni girişimler, önemli dönemler olabilir. Enerjiniz çok yoğun, enerjinizi yürüyüşlere, spora yönlendirebilirsiniz. Enerjinizi bir şeyleri kazanmak için harcayabilirsiniz. Risk almaktan uzak durulmalı, spekülatif konulara dikkat etmelisiniz.

Akrep: Yeni Ay döneminde, arkadaşlık, dostluklar önemli olabilir. Yeni bir çevreye girebilirsiniz. İş toplantıları, grup etkinlikleri, ekip çalışmaları başlayabilir. Sosyal platformlarda yer alabilirsiniz. Birlikte bir amaç için mücadele edebilir, cemiyetler, dernekler, okullar, dershaneler için çalışabilirsiniz. Gelecek günler adına organizasyon yeteneğiniz artacaktır. Takım çalışmalarını düzenlemek, planlamak, takım kurmak için pratik verimli çalışmalar yapabilirsiniz. Önemli konumdaki kişilerden destek alabilirsiniz. Grup başkanı olabilirsiniz. Venüs/Akrep (1 Kasım’a kadar) burcunda ilerliyor. Kişiliğinizin dış görüntünüzün olumlu ya da olumsuz yönleri göze çarpmaya başlayabilir. Bu günlerde daha güzel giyinir dikkat çekebilirsiniz. Sevdiklerinize karşı tutkulu davranabilir, onlara yardım edebilirsiniz. Ancak değer verdiğiniz şeyleri kaybetmemek için baskı kurabilir, mücadele edebilirsiniz. İsteklerinize fazlaca odaklanabilir, inişli çıkışlı ilişkiler içine girebilirsiniz. Uzlaşmak isteyebilir aranız bozuk olan kişilerle anlaşmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlık kurmak, tatil yapmak, sosyal ilişkileri güçlendirmek adına canlandırıcı etkiler var. Estetik yaptırabilir, dış görüntünüzle ilgili değişikliklere gidebilirsiniz, saç bakımı, boyası vb. Ancak fazlaca baskılı ya da talepkar yanlarınızı kıskançlıklarınızı takıntılarınızı ileride sorunlar yaşamamak için acilen törpülemelisiniz. Mars yeniden Kova burcuna girdi önümüzdeki iki ay boyunca, motivasyonunuzu özel hayatınıza yönlendireceksiniz. Ebeveynler, aileniz, ev konuları önemli olacaktır. Aileniz için girişimci davranabilir, harekete geçebilirsiniz. Yaşadığınız evde hareketlilik artabilir. Bazı kişilere de önderlik yapabilirsiniz. Evde rakip birileri varsa anlaşma zorlukları ortaya çıkabilir. Aile büyüklerinizle ilgili sorunlar tekrar gündeme gelebilir. Gelecek için önemli değişikliklerin başladığı süreçlerdesiniz.

Yay: Yeni Ay döneminde, kariyeriniz önemli olacak. Mesleğinizde yetenekleriniz, becerileriniz, başarılarınız sayesinde yükselebilirsiniz. Başkaları tarafından görünür hale gelebilir, yükselir tanınırsınız. Yönetici konumuna gelebilirsiniz. Önemli kişilerle beraber olabilirsiniz. Babanızın, patronların, yetkililerin dikkatini çekebilir, alkış alabilirsiniz. Baba/anneyle olan etkileşim artabilir. Bu dönem bir şeyleri saklamak çok zordur, her şey göz önünde yaşanır. Başarılar da zorluklar da! Eşinizin ailesiyle yoğun ilişkiler içindesiniz. Onlardan faydalar gelebilir. Yeni çalışmalarınızla finansal durumunuzu güçlendirebilirsiniz. Çalıştığınız alanda yeni teknikler öğrenebilir faydalı bir ilerleme yakalayabilirsiniz. Venüs/Akrep (1 Kasım’a kadar) burcunda ilerliyor. Arka planda kalıp önemli eserler hazırlayabilirsiniz. Hastane, sosyal yardım işlerinde, kapalı yerlerde hizmet edebilir, başkalarına hizmet verebilirsiniz. Yalnızlık ihtiyacı ve özel ilgili beklentisi artabilir. Sevgi ihtiyacınızın karşılanmaması sorunlar yaratabilir. Gizli sevgiler yaşanabilir. Ancak bu dönem kendinizle barışık olursunuz. Mistikliğe eğilim artar. Meditasyon, dua, spirituel içerikli çalışmalar yapılabilir. Bilinçaltından olumlu bir şekilde faydalanabilirsiniz. Müzik dinlemek, yazı yazmak, hizmet etmek, sevdiklerinizle olmak, yürüyüşlere çıkmak iyi gelecektir. Bir amaç için kolektif çalışmalar yapılabilir. Maddi ve manevi değerleri ikinci plana atabilir, evrensel çalışmalar yapabilirsiniz. Anne tarafından akrabaların hayatında önemli konular, huzursuzluklar da olabilir. Mars yeniden Kova burcuna girdi önümüzdeki iki ay boyunca, yakın çevrenizle etkileşim artacaktır. Yazışmalar, astroloji, akrabalıklar, yakın sosyal çevre ile olan yaşam temposu artıyor. Artan enerjiyle eğlenceli sportif faaliyetlere girişebilir, kurs alabilir, verebilirsiniz. Canlı düşünme, hızlı ve emin, etkili konuşma tarzı ile mesleğinize başarılı olursunuz. Gel git trafiğiniz artıyor.

Oğlak: Yeni Ay döneminde, uzaklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Yolculuklar, eşinizin akrabalarıyla ilgili konular, seyahatler yoğunlaşabilir. Gezmek, görmek, bilgi edinmek, akademik eğitim, hukuki konular, kurslar, uluslar arası çalışmalar önemli olabilir. Basın medyanın içinde olduğu çalışmalar, ticaretle ilgili yeni süreçler gerçekleşebilir. Bir süre yakınlarınızla uğraşabilirsiniz, onların hayatındaki dağınıklıklar, zorluklar size yansıyabilir. Yardım etmek isteyebilirsiniz. Yurt dışı eğitimi, seminer, sempozyumlar, lisans, work and travel ve benzeri programlar önemli. Venüs/Akrep (1 Kasım'a kadar) burcunda ilerliyor. Grup faaliyetleri artıyor. Arkadaşlarla dostlarla çalışmalar toplantılar yoğunlaşmakta. Sosyal çevreyle iletişim artıyor. Meclis, dernek, vakıflarda görev alabilirsiniz. İş amaçlı çalışmalar, müzayedeler düzenlenebilir, grup gezileri yapılabilir. İşten gelen paralarda artışlar var. Mars yeniden Kova burcuna girdi önümüzdeki iki ay boyunca, motivasyonunuz para kazanmak, üretmek, satmak, çalışmak üzerinde olacaktır. Çok çalışarak ekmeğinizi taştan çıkarabilir, yaptıklarınızın karşılığını alabilirsiniz. Hesaplama ve bütçeleme konusunda başarılı olabilirsiniz. Ancak gerekli gereksiz harcamalar da artacaktır.

Kova: Yeni Ay döneminde, ruhsal olarak bazı sıkıntılarınıza, daralmalara daha mantıklı bir yol bulabilirsiniz. Bazı şeylerin sona erdiği, yeni bir sürecin başladığını söyleyebiliriz. Karşılaşılan bazı kişi ve olaylar hayatınızda güçlü değişiklikler yapmanıza vesile olabilir. Bazı hukuki işlemlerle uğraşmak gerekebilir. Mahkemeler, boşanmalar, müşterek hesaplar, alım satım işleriniz, resmi dairelere gidiş gelişler bu dönemler fazlalaşır. Yasalarla ilgilenebilirsiniz. Bazı konularda olumlu cevaplar alınabilir. Tedaviler, hastaneler, emlak işleriniz, satışlarınız yoğunlaşabilir. Başkalarının kaynaklarından para kazanabilirsiniz. Düşünceleriniz de derin konulara kayabilir, ölüm ötesi konular gibi, sevdiğiniz birinin durumu, hayatın gerçek yüzü gibi bilinçaltınızdaki konular sizi karamsarlığa itebilir. Venüs/Akrep (1 Kasım'a kadar) burcunda ilerliyor. Annenizin huzursuz olduğu bir dönem. Özel hayatınız, ailenizle ilgili sorunların daha fazla görünür olduğu süreçlerdesiniz. Mesleki alanda gerekli düzeltmeler yapmak gerekecek. Üst düzey kişilerle birlikte olabilirsiniz. Mesleki yaratıcılığınız fark edilir. Daha çok uluslar arası işlere, konulara odaklanabilirsiniz. Eşinizin ailesiyle daha fazla birlikte olabilirsiniz.  Mars yeniden Kova burcuna girdi önümüzdeki iki ay boyunca, iş ve mesleki girişimler başlıyor. Oldukça enerjik bir döneme giriyorsunuz. Spora başlayabilir, zayıflamak isteyebilirsiniz. İş ya da gezme amaçlı yurt dışı seyahatine çıkabilirsiniz. Özgülük ihtiyacı artıyor, aile baskısı varsa aniden evden ayrılma kararı bile alabilirsiniz. Ancak birkaç gün ani hareketlerden, acelecilikten uzak durulmalı.

Balık: Karşıt eviniz olan Başak burcunda 9 Eylül Pazar günü Yeni Ay gerçekleşecektir. İkili ilişkiler canlanıyor. Son altı aydan sonra gelişen farklı konular var. Karşınızdaki iş bilirkişiler, ihtiyaçlarınızı ve eksik yönlerinizi dengeleyebilir, dağınık olduğunuz bu günlerde size mantıklı fikirler üreterek, güç verebilirler. İhtiyaçlar ve eksik yönler bu şekilde keşfedilir. Bu dönemde çalışmaları tek başına değil de birileri ile birlikte yapmak yardım ve destek almak, ortak çalışmak daha verimli olur. Tartışmaları anlaşmazlıkları çözmek adına bilirkişilerden yardım alabilirsiniz. Doktor, danışman, avukatlarla görüşebilirsiniz. Danışmanlık verebilirsiniz. Hayatınızı paylaştığınız kişilerle, eşinizle planlar yapabilir, projeler hazırlayabilir düşüncelerinizi aydınlığa kavuşturabilirsiniz. Çok yakın olduğunuz kişilerle ortaya çıkabilecek anlaşmazlıklarda ön yargılı olmadan çözüm üretilebilir. Hareketli, canlı bir döneme giriyorsunuz. Evlenme teklifi edebilir ya da alabilirsiniz. Ortaklı bir işe girebilirsiniz. Sosyalleşebilir, hızlı kararlar alabilirsiniz, diyaloglar canlanır. Ticari ortaklık gündeme gelebilir. Venüs/Akrep (1 Kasım’a kadar) burcunda ilerliyor. Yurt dışı konuları, yabancılar, yurt dışında yaşayan yakın akrabalar gündeme gelebilir. Seminerler düzenleyebilir, fuarlar sempozyumlara katılabilirsiniz. Basın/medya bağlantılı çalışmalar yapabilirsiniz. Eşinizin akrabalarının hayatında güzel gelişmeler olabilir. Mahkemelerde şansınız artar, umut vericidir. Mars yeniden Kova burcuna girdi önümüzdeki iki ay boyunca, arka planda kalıp çok çalışabilirsiniz. Başkaları için fedakarlık yapabilirsiniz. Vakıflar gönüllü kuruluşlarda çalışabilirsiniz. Geri planda bir şeylerin hazırlığı içindesiniz. Ancak psikolojik olarak ise çalışmak bir şeyler yapmak zor gelebilir. Hastane, yardım kuruluşlar, dernekler, yurt dışı bağlantılı işler, çeşitli hizmetler adına verimli bir dönem. Biraz akışa bırakmak ve tırmalamamak gereken süreçler içindesiniz. Gizli düşmanlıklara dikkat edilmeli. Zaman her şeyi çözecek.

Talin AĞDERE
Astroloji Uzmanı 

📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin
💻   Mail talinagdere@hotmail.com

Not:Yukarıda verilen genel yorumlardır. Yükselen burcunuzu,ay burcunuzu öğrenmek, danışmanlık hizmeti almak için talinagdere@hotmail.com dan bilgi alabilirsiniz. Gerekli olan bilgi:  gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saatiniz. 


  • Share:

You Might Also Like

1 yorum

  1. İsmim Doktor Michael Baldwin, Iowa Lutheran Hastanesi'nin bir temsilcisi, Organ cerrahisinde uzmandırız ve böbreklerin satın alınmasıyla ilgileniriz ve hastamız böbreğe bağış yapmaya karar veren herhangi bir donöre büyük miktarda para ödemeyi kabul etti. onları kurtarın ve Iowa City, ABD'de bulunuyoruz.
    Böbreğinizi satmakla ilgileniyorsanız, lütfen ilerlememiz için bize geri dönmekten çekinmeyin.
    Ve eğer ilgilenirseniz bizim e-postamız: iowalutheranhospital@gmail.com

    YanıtlaSil