Koç Burcunda Dolunay (2018)

By Talin Ağdere ile Astroloji - 07:42:00

25 Eylül 2018 saat 5.52 civarı Koç burcunun 1 derecesinde (İstanbul/Türkiye) Dolunay gerçekleşiyor. Dolunaylarda düşünceler ve duygular arasında karmaşalar, zıtlıklar meydana gelebilir. Koç burcunda oluşacak bu dolunayda, birkaç gün başkalarının duygularını anlamakta güçlük çekebilir, ben merkezcil, asi, aceleci, güdüsel davranışlar gösterebilirsiniz. Bu davranışlarımız bazen beklenmedik zamanlarda alevlendirebilir bizleri. Haksız olsak bile haklı olduğumuzu düşündürtebilir. Diğer yandan ise mücadele gücümüz artar, rekabet ettiğimiz, savaştığımız, hakkımızı aradığımız konularda iddialı oluruz. Fiziksel olarak da aktif ve dinamik, güçlü bir yapı verir. Bu günlerde ateş enerjisinin eksikliğini de çekiyoruz aslında bu enerji bizi biraz daha cesaretlendirecek, bazı konularda kolay harekete geçirecektir.   En çok, Koç/Terazi, Oğlak/Yengeç gibi öncü burçlar ön planda.

Genel olarak ise Dolunayın açılarına bakalım!

Türkiye/İstanbul’a göre çıkarılmış haritada,  Başak burcu yükseliyor. Bu burç yükseldiğinde, sağlık temaları, hizmet etmek, çalışmak, üretmek, verimli işler yapmak, hijyene, diyete, beslenmeye, bedene, giyim kuşam, çevre düzeni, temizliğine dikkat etmek gerekiyor. Sorunlara çözüm bulmak, ekonomik olarak bazı şeyleri planlamak, faydalı, iyileştirici çözümler üretmek bu dönemin konuları. Dolunayın Kironla da etkileşimi bunu gösteriyor aslında. Belki de çekindiğiniz ya da ihmal edilen, sağlıksız durumlara çözüm arayışına gidebilirsiniz. Özellikle de Bu dolunay, 9 Eylül gibi başlayan konuları hızlandırıyor ve artık bazı konularda sonuç almanızı sağlıyor.

Bu dönem, tedavilere, eğitime, eğitimcilere, hukuki konulara, yakın çevrenizle ilişkilere daha çok önem verebilirsiniz. Giderleriniz de bu konuda artabilir. Ayrıca dergi, yayıncılık, gazetecilerle, hukukçularla ilgili konular, reklam, pazarlama, internet ve her türlü iletişimsel konular yapılabilir. Gel-git trafiğiniz artabilir, ticari konulara, kısa yolculuklara daha çok önem verebilirsiniz.

Bazı konularda kendinizi (güneş/Satürn) kısıtlanmış hissediyor rahat hareket edemiyorsunuz. Belki bazı konularda yetkililerden, büyüklerinizden destek almak zor bugünlerde. Yapmanız gereken işi ya da gitmeniz gereken yere gitmek bir şekilde içinizden gelmiyor ya da başkalarının engel olduğunu düşünüyorsunuz ya da farklı sorunlarla karşı karşıyasınız. Bu yüzden olaylara bakış açınız negatif olabilir. Ayrıca geçmiş konuların ağırlığı, yükleri de üstünüzde.  Bunun verdiği enerjiyle de (ay/Satürn) olumsuz düşünebilirsiniz. Öncelikle bakış açımızı değiştirdiğimizde bazı şeylerin daha kolay ilerlediğini göreceksiniz. Çünkü; Koç burcundaki dolunay sizi bazı konularda eyleme geçirebilir, motivasyon, iyimserlik verir, dinamik kılabilir. Yöneticisi Marsın Kova burcunda doğru açıya geçmesi ve hızlanmasıyla, askerlik işleriniz, resmi dairelerle, hukuk büroları, hastaneler, devlet daireleri, sigorta kredi, kira kontrat, nafaka, miras, kredi işlerinizi (ay/mars) daha rahat çözebilirsiniz.

Koçun liderlik isteği, hızlı yol alması, girişken ruhu bazı şeyleri hızlandırabilir. Örn. İş bulmak, iş aramak ya da farklı bir şey için girişim isteği verir. Spora, yürüyüşlere daha çok önem verilir, dikkate alınır.  Başkalarıyla çalışmak, liderlik rolünü üstlenmek özgüvenin yerine gelmesi, cesaretle girişimler yapılması daha kolaydır. Amaçlarınız, niyetlerinizde netsinizdir. Gerek mesleki konularda gerekse günlük işlerinizde daha fazla özgürsünüz artık. Kendi kazançlarınız için çalışabileceğiniz bir süreç. Kendinizi güçlü kuvvetli her istediğinizi yapabilecek kapasitede hissedeceksiniz. Gerek fiziksel (güneş/mars) gerekse akıl idrak yönünden olumlu olarak işleyecek. Ayrıca içinde olduğunuz projelerle ilgilenmek hangi aşamada olduğunu kontrol etmek ileriye atılacak adımları hesaplamak saptamak için uygun bir dönem.

Öfkeyi gerginliği, muhalefeti (Merkür/Satürn) siniri, geçmişi bir kenara bırakmalı, yen bakış açıları geliştirerek (Merkür/mars) cesur ve dinamik planlarınızı harekete geçirerek fırsata dönüştürmelisiniz. Teknik, bilim, mühendislik, fiziksel aktiviteler, askeri, polisiye işler politik görüşmeler tartışmalar adına verimli bir süreçtir. Çözüm üreten projelerle odaklanır ve doğru anlatımlar yaparsanız kabul görürsünüz.  Yeni bir işe atılmak içinde oldukça cesur ve girişkensiniz.

Sağlık: Baş bölgesi(kulak, burun, boğaz) huzursuzluk,  endişeye bağlı sinir sistemi, solunum yolları rahatsızlığı, iştahsızlık, damar (Satürn etkisi) sertliği, romatizmal hastalıklar. 

Yeni Ay yazılarımızda buluşmak üzere, sevgiyle kalın.

BURÇLARA ETKİSİ:

Yükselen burcunuzu da okumalısınız:

KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – Burcunuzdaki Dolunay ile, bahar aylarında başlamış ve Eylül başlarında tekrar eden olayların sonuçlarını almaktasınız. Kişisel konular, sizin ve karşınızdakilerin sağlığı, birlikteliğiniz, ikili ilişkiler önemli olmalı. Evlilik anlaşmaları, ortaklıklar kurulabilir. Birlikte hareket etmenin avantajlarını sağlayabilirsiniz. Başkalarıyla iletişiminize özen göstereceksiniz. Finansal olarak beklentiniz varsa, kredi, sigorta, burs, emeklilik, miras, alım satım, hukuki işlemler, mahkeme gibi durumlar ilerleyecektir. Avukatlarla, doktorlarla görüşmeler sağlayabilir, danışmanlık alabilir, verebilirsiniz. Başkalarının kaynaklarından faydalanabilir, bekleyen para işini çözebilirsiniz. Arkadaşlıklar, grup aktiviteleri, toplumsal projeler canlanıyor. Sosyalleşebilir, iş projelerine girebilir, ortak olabilir, ortaklı çalışmalar yapabilirsiniz. Sözleşmeler yapılabilir. Önümüzdeki birkaç ay boyunca, birlikte hareket etmek, ekipçe yapılan idealist çalışmalar devreye girebilir. Liderlik ve girişimcilik yeteneklerinizi sosyal ortamda aktif bir şekilde sergileyebilirsiniz. Grubunuzu motive edebilir, harekete geçirebilirsiniz. Gelecekle ilgili idealleriniz beklentileriniz adına faydalı çalışmalar yaparak ilerleme sağlayabilirsiniz. Birkaç gün sağlığa dikkat edin.

BOĞA: (21 NİSAN– 20 MAYIS) – Bu günlerde sürekli birilerine bağlısınız, arka planda çok çalışmaktasınız. Çocuklarınızın, eşinizin, aşkınızın iş yükü de üstünüzde olmalı, hünerli oluşunuz birçok şeyi daha pratik bir şekilde çözmenizi sağlıyor. Karanlıkta kalan anlamadığınız ya da kontrol edemediğiniz bazı şeyleri bu dolunayda daha iyi anlayacak, farkındalık kazanacaksınız. İlişkiler, karşınızdaki kişi, eşiniz, ortağınız önemli sizin için. Onunda bazı konularda size faydası çok. Diyet, sağlık, doktor kontrolleri ihmal edilmemeli. Eğitim öğretim ya da iş yükü sizi yorsa bile, artık hedeflerinize yönelmeli,  kariyeriniz için mücadele etmeli, çalışmalısınız. Yönetsel kabiliyetinizin yüksek olduğu bu süreçlerde topluma önderlik etmeli, işlerinizde hızlanmalısınız. Yaklaşık 2 ay boyunca girişim cesaretinin ve gözü karalığın vurgulu oluşu size çok şey kazandırabilir. Kararlılık ve motivasyon sayesinde başarınız yükselecek, otoritenizi ortaya koyabileceksiniz. Arkadaşlık dostluklar, sosyal ilişkiler keyifli olur.

İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Koç burcundaki Dolunay dönemi enerjiniz yerine geliyor! Aşk hayatınız ya da çocuklarınızla ilgili konularda artık bazı kararlar netleşebilir. Onların bu günlerde sizin için önemi artmış, kendi projelerine odaklılar. Sizde bazı konularda destek verebilirsiniz. Yetenekli ve yaratıcı çalışmalarınız, spor aktiviteleriniz sizi canlandıracak. Grup içinde daha fazla yer alabilir, seminer, sunumlar, eğitimler verebilir, alabilirsiniz. Yabancılarla daha çok iletişime girebilirsiniz. Hukukçularla, resmi dairelerle işleriniz olabilir. Dışarıdan size açılan savaşlarla sonuna kadar mücadele edebilirsiniz. Akademik çalışmalar, seyahatler, aracı kurumlarla (emlakçı vb..) işleriniz yolunda gidebilir. Günlük işlerinizi toparlamak için büyüklerinizden ve sevdiklerinizden yardım alabilirsiniz. Düzen, tertip, giyim kuşam, sağlık, doktor kontrolleri, spor aktiviteleri, evcil hayvanlarınız bu günlerde önemli sizi için. Uluslararası ortaklı işlerde daha çok çalışabilir, yeni girişimler yapmaya cesaret edebilirsiniz. Sabırla cesaretle hedeflere odaklanabilir, birçok girişime öncülük edebilirsiniz. Banka yatırımlar spekülatif konulara yönelebilirsiniz ama çok risk almayın. Kira, kiracılar, apartman komşuları ile fazla birlikte olabilirsiniz. Çevre düzeni, güzelliği, ofisiniz ile değişiklik tadilatlar gündeme gelebilir. Eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz.

YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) – Koç burcundaki dolunay ile, iş hayatınız vurgulu olacaktır. Kimileri adına da ailevi konular, annenizin hayatındaki bir takım streslerde de söz edilebilir. İş yerinden bayanlarla ilgili işler yapıyor iseniz, bugünlerde bazı sorunlar hassas konular olabilir. Belki anneye ya da iş yerinden bazı kişilere bir konuda yardım etme daha iyi çalışma koşulları ya da iş yerinde bir aile ortamı yaratmak mümkün olabilir. Diğer yandan ise, meslek hayatınızda sizi cesaretlendiren harekete geçiren bayanlar önemli rol oynayabilir. Finansal konuları yoluna koymanız, gelir gider dengesi, maaş ayarlamaları yapmanız ve finansal yeni kaynaklar bulmanız da söz konusu. Belki uzun zamandır süren kaynak iş arayışınız ya da yapılan çalışmalar bugünlerde işe yaradı.  Kimileri adına yerleşimle ilgili konular öne çıkıyor. Ev ortamına alışmak ya da taşınma kararı almak, akrabaları ve ebeveynleri içine alan para konuları olabilir. Önümüzdeki iki ay boyunca, ödemeleri gerçekleştirmek, masrafları düzenlemek, ortak gelir gider dengesini düzenlemek mümkün. Ancak Ekim ayında çok risk almamak gerekir. Çocuklarla, gençlerle ilgili konulardaki yeteneklerinizi daha rahat gösterebilirsiniz.

ASLAN:(23 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS)- Koç burcundaki dolunay ile, keyifli bir sürece girebilirsiniz. Tatiller, seyahatler, uzak yollarla ilgili konular belki bir yolculuk dönüşü gündeme gelebilir. Akrabalar, arkadaşlıklar, organizasyonlar gündeme gelebilir. Kardeşlerinizle ilgili bazı meseleleri konuşmak gerekebilir. Hukuki bir konuda sonuç alabilirsiniz, bazı işlerinizi bitirebilirsiniz. Önümüzdeki iki ay boyunca, mahkemelerle, davalarla, bilirkişilerle, danışmanlarla karşınızdaki kişilerle iletişim içinde olabilirsiniz. Sizi motive eden, harekete geçiren kişilerle birliktesiniz. Sık seyahatlere çıkabilir, danışmanlık yapabilir, birliktelikler için mücadele edilebilir.  Özel hayatınızla ilgili konularda hareketlilik var. Evinize eşyalar alabilir, dekore edebilir, iş arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. Evinizden iş hayatını ofisi yönetebilirsiniz. Belki de toprak meselesi ya da miras konuları var onlarla uğraşmaktasınız. Babanız, anneniz, eşiniz, çocuklarınızı ilgilendiren konular var. Hep birlikte planlar yapılarak neler yapılabileceğine karar verilebilir. En çok da Ekim ayında bu konulara çok yoğunlaşacaksınız. Evinize ailenize fazla tutkulu, bağımlı hale bile gelebilirsiniz. Onlara yardım etmek çalışmak durumunda kalabilirsiniz. Geçmişte aileden kalan mal, toprak gayrimenkuller varsa onları bir şekilde değerlendirmek isteyebilirsiniz.

BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)- Bu dolunayla hem ruhsal hem de finansal olarak sizi huzursuz eden bir yükten kurtulabilirsiniz. Tedaviler, sağlıkla ilgili konular, tadilat işleriniz, banka, kredi gibi işleriniz yolunda gidebilir. İş arkadaşlarınız ya da gün boyu görüştüğünüz kişiler sizi cesaretlendirebilir, motive edebilirler. Yorucu bir dönem ama siz güçlendiniz ya da sağlığınız moraliniz daha iyi, tüm gücünüzle ilerleyebilir, üretebilir ve para kazanabilirsiniz. Kasım ortasına kadar sürecek olan zaman dilimine çalışmalarınızı yayabilirsiniz. Ancak agresif tavırlardan, telaştan, acelecilikten uzak durarak çalışmalı, iş temposunun yüksekliğine kendinizi kaptırarak kendinizi yormamalısınız. Alacak verecek dengesini korumak, yakınlarınızı da ilgilendiren çalışmalar yapmak gerekebilir. Kardeş, akraba, aileden kişiler önemli olabilir. Yazılarınız, dergi, yayın, reklamcılık, ortaklı yaptığınız çalışmalar, uzaklarda yaşayanlar, medya sektöründen kişiler, yayıncılarla, gazetecilerle iletişimler yoğunlaşabilir. Belki de uzun süreli bir davet, organizasyon içindesiniz. Sağlık için spor, diyet yapmak, gerginlikten uzak durmak gerekebilir. Her türlü iletişim yazışma görüşme iş takibi için çok güzel bir zaman dilimi. Görüşmelerdeki ısrarcılığınız işe yarayacak sesinizi duyuracak fikirlerinizi hayata geçireceksiniz. Enerjiyi doğru kullanabilir, sporla yürüyüşle iç içe olan kısa geziler de yapabilirsiniz.

TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) – Karşıt evinizde gerçekleşen Koç burcundaki Dolunay civarı, ilişkiler, ortaklaşa konular, evliliğiniz, davalar, avukatlı işleriniz gündeme gelebilir. uzun bir süredir yapmak istediğiniz girişimlerin karşı taraftan sonuçlarını alabilirsiniz. Kişisel projeler, yapmak istedikleriniz, hukuki konular hayata geçebilir. Özel hayatınızda şimdiye kadar olan sorunlar, geçmişten gelen zorluklar bu dolunay sürecinde farklı bir boyut kazandırabilir. Bir konuda özgürleşebilirsiniz. Risk taşıyan ya da parayı ilgilendiren bir durumu ve ya çocuklarınızı içine alan bir konuda menfaatler artabilir, kazanan siz olabilirsiniz. Bu zamanda kimseyle takışmak gibi bir isteğiniz yoktur, ama size karşı bir etki olursa tepki vermekten kaçınmazsınız. Karşı cinsle ilgilenmek adına da canlandırıcı etkileri var. Enerjinizi önümüzdeki iki ay boyunca, çocuklarınıza, para konusuna, kazançlara mahkeme ya da başkasının kaynaklarından gelen gelirlere, emeklilik ya da başka bir konuya yönlendirebilirsiniz. İşinizi kolaylaştıracak kişilerle karşılaşıp süreci hızlandırabilirsiniz. İş ya da günlük arkadaşlarınız size karşı hassas, merhametli ve yardımseverler.

AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) –  İş evinizde dolunay gerçekleşiyor. İş konuları yoğunlaşabilir. Başvurduğunuz işlerle ilgili birkaç günlük sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Ancak cesaretiniz kırılmasın, bu konudaki hazırlıklara devam etmelisiniz. İş yerinde bayanlardan destek alabilirsiniz. Bazı konuda sizi cesaretlendiren kişiler var,  bazı şeylerin çözümü için  yardımcı olabilirler. Bir bakmışsınız hızlı bir şekilde çözülmüş! Anneniz ya da hayatınızdaki bayan figürleri günlük işlerinize yardım ederek yükünüzü hafifletmek için harekete geçebilir. Sağlık sektöründe çalışmalar yapabilirsiniz. Beslenme, hijyen, diyet, spor, çevre düzeni, temizliği gibi konular ön planda. Çalışma koşullarını organize etmek, çevreyi düzenlemek, ofis şartlarına ayak uydurmak, günlük yaşantınızda canlanmak, yürüyüşler yapmak mümkün. İnsanlara iş ya da farklı amaçlarla servis verebilir, hizmet edebilirsiniz. Bu ay ortamdan biraz daha uzaklaşıyorsunuz, daha çok evrensel çalışmalar yapabilir gelecek adına hazırlıklar yapabilirsiniz Meditasyon, dua, spirituel çalışmalar adına olumlu günlerdesiniz. Kasım ortalarına kadar geleceğe yönelik önemli projelerin adımları atılacaktır. Ebeveynlerin hayatında hareketli günler devam etmekte. Sağlık sorunları çözülebilir. Dolunayda midenizle ilgili sorunlar artmasın önlem alın. Aşkta yüzünüz gülüyor.

YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) – Koç burcundaki dolunay ile, çocuklarınızla ilgili konularda karışıklık yaşayabilirsiniz. Ama hızlı çözümler de bulunacaktır. Yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Daha çok tanınma getirebilir. Bu dönemler spor aktiviteleri yapmak, yürüyüşler, işinizle ilgili çalışmalar, geziler, hobiler öne çıkabilir. Arkadaşlıklar dostluklar grup aktiviteleri önemli bu günlerde. Onlarla görüşebilir, hizmet edebilir, iyilik edebilirsiniz. Başkalarına yardım edebilir, hayır işlerinde çalışabilirsiniz. Bu günlerde ilgisizlik ya da sevgi ihtiyacının karşılanmaması huzursuzluk ve insanlardan uzaklaşmaya sebep olabilir. Diğer yandan da kendinizle barışık olursunuz, bir başınıza kalmak dinlenmek istersiniz. Kendinizle güzel vakitler geçirmek istersiniz. Dua, meditasyon spirituel konulara yoğunluk artar gizli sevgiler, aşklar yaşanabilir. Kolektif çalışmalar yapılabilir. İçe dönük bir enerji var bugünlerde, canınız pek bir şey yapmak istemez. İki ay boyunca motivasyonunuz, yakın çevreniz, akrabalar, sosyal çevreyle iletişim kurmaktır. Yakınlarınıza kol kanat gerebilir onlar için mücadele edebilirsiniz. Bazen de stresler artabilir. Kısa geziler yapabilir, spor aktiviteleriyle de uğraşabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek yeni yerler gezmek amacıyla birçok şeye ilgi gösterebilirsiniz. Haklarınızı savunabilir, başkalarına fikir verip alabilirsiniz. Yazı yazmak internet faaliyetleri, astroloji çalışmaları yapabilirsiniz.

OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) – Koç burcundaki dolunay ile, yerleşimle ilgili konularda dağınıklıklar var. Ancak bu dolunayın etkisiyle özel hayatınızla ilgili bazı yüklerden kurtulabilir, cesaret edemediğiniz ataklar yapabilirsiniz. Ebeveynleriniz bazı kararlar alabilirler. Eve ailenize karşı hassasiyet artabilir. Aileniz ve iş arasında bazı dengeleri oturtabilirsiniz. Kimileri adına ev değiştirme ve çocuklarını ilgilendiren bazı kararlar alınabilir. Kariyer sahibi olma, mesleki statü, toplumsal içerikli konular öne çıkabilir. Yaklaşık iki ay boyunca motivasyonunuz para kazanmak, üretmek, yaptığınızın karşılığını almak olacaktır. Zaten harcamalar çok artmış bu günlerde. Ancak, girişimcisiniz, kararlısınız, dayanıklısınız. Evinizle ilgili harcamaları hesaplayabilir, kendi kazançlarınızla ev bütçesine katkıda bulunabilirsiniz. Meclislerde, derneklerde, okullarda, cemiyetlerde grup çalışmaları organize edebilir, toplantılar düzenleyebilirsiniz. Dostlarınızdan önemli kişilerden yardımlar destekler alabilirsiniz. Şu anki değişimler pek bir şey ifade etmiyor ama ileride bu ektiklerinizin filizlendiğini göreceksiniz.

KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Koç burcundaki dolunay ile, yakın çevrenizin içinde bulunduğu bir konu sonuçlanabilir. Onlarla görüşmeler yapabilir, bazı kararlar alabilirsiniz. Kısa süreli bir seyahat planı, ticarete ilgili bir konu, eğitimle ilgili bir çalışma gerçekleşebilir. Yolculuk dönüşü var sanırım. İletişimsel, eğitimsel çalışmalar, halka ilişkiler, çevresel geziler, sürekli bir hareketlilik hali olması mümkün. Geçmişten gelen hukuki bir konu, ya da yaşlılarla, devlet, babayla ilgili sorunlar tekrar gündeme gelebilir. Farklı kültürlerle yapılacak yolculuklar, değişik alanlardaki yerleri keşfetmek, rutin işlerin dışında farklı şeyler de yapılabilir. Hobisel faaliyetler, halkla ilişkiler, eğitimle ilgili çalışmalar bu dönem mümkün. Kanunlarla ilgili konular da gündeme gelebilir. Olayları yönlendirebilir, kişisel konulara yönelebilirsiniz. İşleriniz için harekete geçebilirsiniz. Yaklaşık iki ay boyunca, hızlılık hareketlilik eğitimsel çalışmalar ön planda olacak. Motivasyonunuz kişisel projelerinize yön vermek ve ilerlemektir. Bu dönem, mesleki konularla ön plandasınız. Uzaklarda yaşayan akrabalarınız, kardeşlerle haberleşebilir, sesinizi farklı platformlarda duyurabilirsiniz. Sunum, seminer, hakla ilişkiler, medya bağlantılı çalışmalar yoğunluğunu koruyor.

BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – Koç burcundaki Dolunay ile, para kazanma duygusuyla hareket edebilirsiniz. Para kazanmaya ve parasal güvenceye ihtiyacınız artar. Tasarruf etmek, biriktirmek isteyebilirsiniz. Başkalarının kaynaklarından faydalanabilir. Ortaklı gelirlerden kar elde edebilirsiniz. Hukuki konular olumlu yansıyabilir, resmi dairelerle ilgili bir evrak işiniz olabilir. Eğitim çalışmalarınızdan eğitimcilerden, akademisyenlerden fayda görebilirsiniz. Bir süre kadar arka planda çalışarak çok iş çıkarabilirsiniz, çok şey öğrenebilirsiniz. Yurt dışına ya da uzaklara gidip gelebilirsiniz. Evrensel çalışmalar yapabilir, toplumun faydasına işlerde çalışabilir, hizmet edebilirsiniz. Belki biraz kendinizi yorgun halsiz de hissedebilir, bir şeyleri içinize atabilir dışarı yansıtmazsınız. Meditasyon, spor, yoga, pilates, kas, ağırlık çalışmaları yapabilir, aletlerle kapalı alanlarda çalışabilir, gelecek günler için bir model, ürün, kitap hazırlayabilirsiniz. Aşk hayatınız olumlu ilerliyor, kurslara başlayabilirsiniz. Dış seyahatler, yabancılarla ortaklaşa işler, eğitimle alakalı konular adına da olumlu süreçlerdesiniz. Farklı kültürden insanlarla bir araya gelip çalışmalar yapabilirsiniz.



Talin AĞDERE
Astroloji Uzmanı 

📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin
💻   Mail talinagdere@hotmail.com

Not:Yukarıda verilen genel yorumlardır. Yükselen burcunuzu,ay burcunuzu öğrenmek, danışmanlık hizmeti almak için talinagdere@hotmail.com dan bilgi alabilirsiniz. Gerekli olan bilgi:  gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saatiniz. 


  • Share:

You Might Also Like

0 yorum