VENÜS retroya giriyor!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 15:44:00

VENÜS Akrep ve Terazi burcunda RETRO!
Astrolojide, ilişkileri, aşk, keyif aldığımız ve değer verdiğimiz şeyleri, mutluluğu, zevki, çekiciliği, güzelliği, sanatı, sanatçıları, diplomatik ilişkileri ifade eden VENÜS geri hareketine başlıyor!

5 - 31 Ekim dönemleri Venüs Akrep burcunda geri gidecek. Öncelikle, nasıl bir Venüs’le karşı karşıyayız, bahsetmek gerekir. Venüs Akrep burcunda zarar görmektedir. Bu durum Venüs’ün politik, diplomasi, uyumlu ilişkiler, beğeni, mutluluk, finansal vb..konularında zorlandığını göstermektedir. Kendimizi değersiz, mutsuz, ilgisiz hissedebiliriz. Geçmişteki konular özellikle hayatınızda önemli bir yer tutmuş tutkulu, vazgeçilmez, olmazsa (aşk, ilişkiler, sağlık, para vb) olmazlar bu dönem daha da önemli olacaktır. Bu dönemler, ilişkilerde fazla tutkulu ve sapkın, ısrarcı hale gelinebilir.  Bir şeylerin olması için fazlaca baskı yapabilirsiniz. Kincilik ön plana çıkarak, bağışlayıcı olmakta zorlanabilirsiniz. Fazla sahiplenerek birlikte olduğunuz kişinin özgürlüğünü kısıtlayabilirsiniz. Paranoid  (özellikle Ay da Akrep’te olduğu süreçler 9,10 Ekim) eğilimler artabilir.  Manipülasyon, aşırı gurur, inat(17,18 Ekim) öne çıkabilir. Finansal olarak kısıtlanabilirsiniz ya da cimrilik eğilimi artabilir.  Aşkta cinsellikte takıntılı davranışlar dürtüsel hareketler verebilir.

Çok zorlanmış zaten bitmesi gereken ilişkiler (çürümüş, paslanmış) bu dönem tamamen bitebilir.  Bir insandan ya çok nefret etmek, kin gütmek ya da vazgeçemeyeceği duygusuna kapılmak, geçmişten gelen aşklar vb.. bu dönemin konularıdır. Geçmişte tam olarak bitmemiş yarım kalmış olanlarda başlama eğilimi verebilir, belki de tamir edilebilir. Ancak, Venüs’ün zararlı olduğu burçta, geri hareketinde ve yanık durumda, ayrıca Uranüs’le karşıt açıda (24-30 Ekim civarı).  Ani artan özgürlük ihtiyacı bir şeylerden uzaklaşmanıza el etek çekmenize de sebep olabilir. Bu tarihlerde kendinize verdiğiniz değer de azalacağı gibi, bütçenize, para durumuna dikkat etmelisiniz. Bunlar da cüzdanınızda azalabilir. Riskten uzak durulmalı. En çok Akrep/Boğa, Aslan/Kova gibi sabit burçlar etkilenecektir.

Venüs/Akrep politik (mundane) astrolojide DÜNYA piyasalarında para, faiz, fonlar, vergiler, kamu borçları sigorta şirketlerini, mali kuruluşları, iflasları, bankaları ölüm oranlarını ifade ederi.  Dünya genelinde benzer olaylarla karşılaşılabilir. Özellikle Dünyadaki bazı banka, kuruluşların çöküş ya da benzer konuları gündeme gelebilir.

Türkiye haritasında ise Venüs/Akrep retro dönemi, sanat, sanatçılar, finansal konular, spekülasyon, bütçe konuları, halkın moral durumu, gençlerle (genç kız, genç kadınlar, kız çocukları), çocuklarla ilgili eğitim ya da özel konular öne çıkabilir. Geçmişteki, sıkıntılı durumlarla ilgili yasa tasarıları, kanunlar hazırlanabilir. Mali konuları düzenlemek için bu dönem derin çalışmalar yapılabilir. Belediye seçimleriyle ilgili konular öne çıkabilir. Sevilen sanatçı, eğlence sektöründen kişiler, finansçı, eğitimci, elçi, diplomat ya da göz önünde olan bilinen ünlü kişilerle ilgili önemli belki de üzücü haberler duyulabilir. Venüs Terazi retro döneminde ise, topraklar, madenler, toprak altı zenginlikleri, çiftçiler, binalar, gayrimenkuller, emlak işleri, muhalefet partisi ile ilgili konular öne çıkabilir.

31 Ekim-16 Kasım dönemleri ise Venüs Terazi Burcunda geri gidecek. Venüs, Terazi burcunda nasıl bir konumdadır öncelikle buna bakmamız gerekir. Öncelikle Venüs Terazi’de burç yöneticisidir, güçlü konumdadır. Venüs daha çok ilişkileri temsil eder. Ancak tabi ki geri hareket ediyor zararları da var bu durumda. Örneğin: Flörtöz olabilirsiniz. Kararsızlık sorun haline gelebilir. İlişkilerde dengeli adaletli davranmakta zorlanabilirsiniz. Tembelliğe eğilim verebilir. Başkaları tarafından aşırı ilgi sevgi bekleyebilirsiniz. Yüzeysel davranılabilir. Bu dönem, belki fazla uzlaşmacı, karşı tarafa dayalı hareket edilebilir. Yalnız kalmaktan korkabilirsiniz. Denge sorunları yaşayabilirsiniz. Venüs Terazide güçlü konumda olduğundan zararları azalır aslında. Bu durumda ise, şimdiye kadar bitmemişse ilişki belki de yeniden yapılandırma dönemi başlayabilir. Para kazanmak, harcamak konusunda sorunlar olsa da çözümleri de var.   En çok Terazi/Koç, Oğlak/Yengeç gibi öncü burçlar etkilenecektir.
.
Terazi burcunda Venüs/Marsla 31 Ekim'den itibaren  (Jüpiter 8'inde Yay burcunda!) 16 na kadar Rx olsa bile güzel açıları olacak. Bu dönemler, yeteneklerinizi çok güzel bir şekilde ortaya çıkarabilirsiniz. Geçmişte yapılmış olan çalışmalar, iş görüşmeleri, tadilatlar, yapılandırmalar yanıt verebilir. Hazırlıklar biter. Sanatçı ruhlu kişiler için  güzel bir dönemdir. Sanat etkinlikleri, edebi eserler, konserler, koro çalışmaları, sanatçılarla ilgili konular yoğunlaşabilir. Bir süredir yapamadığınız sosyal içerikli, toplumsal çalışmalara başlayabilir, arkadaş dostlarınızla görüşebilirsiniz. Ayrıca meditasyon, yoga benzeri çalışmalar artabilir. Yazarlar, yönetmenler,  enteresan çalışmalar sergileyebilir, önemli eserler de ortaya çıkabilir. Ortak ilişkilerde ikili paylaşımlarda çok zorlanmış olup da bitirdiğiniz aşklar varsa artık yepyeni sayfalar açılıyor. Tamamen bitenler için değil de, ufak tefek sorunlar oldu ise bu sorunlara çözüm bularak birbirinizin ihtiyaçları arasında denge sağlayabilirsiniz.  Venüs 16 Kasım’dan sonra retrodan çıkıyor. Politik görüşmeler, ortak anlaşmalarda başarı sağlanabilir. Politikacılar adına da olumlu süreçler. Politik görüşmeler, özellikle yabancı kaynaklı sorun giderici olabilir. Özellikle geçmiş bağlantılı, mahkemeler, Adaletle ilgili konular, anlaşmalar, uluslar arası konular, sözleşmeler devreye girebilir. Zaten Jüpiter ise 8 (Kasım) inden itibaren adaletli Yay burcuna giriyor bununla ilgili yazımı ayrıca paylaşacağım. 

Sağlık:

Akrep dönemi: üreme, genital organlarda hassasiyet, cinsellikle ilgili hastalıklar, hemeroid, kalın bağırsak sorunları, iltihaplanma, polip, fıtık, kasık ağrıları, mesane, idrar yolları ile ilgili sorunlar, rahim, prostat, yumurtalık rahatsızlıkları olabilir. Sinir gerilimlerine yol açabilir. Ancak burçlar içinde en güçlü bünyeye sahip oldukları için iradeleri ile hastalıklarla savaşır ve çabuk iyileşirler.

Terazi dönemi: böbrekler, bel bölgesi hassasiyeti,   bulaşıcı hastalık, soğuk algınlığı, rejimlerden kaynaklanan sorunlar ve şeker iniş çıkışları.Duygularda dengesizlik, duygu durum bozuklukları. 

Meslek:

Denetmen, müfettişler, icra memurları, bankacı, ekonomistler, hukuk alanı, avukat, hakim, diplomatlar vb.. Tıp doktorları, kanser araştırmaları yapanlar,  bilim adamı, araştırmacı, psikanalistler, aşk doktoru, terapistleri, evlilik danışmanları, jinekolog, ürolog, estetik, genel cerrahlar, cenaze işleri ile uğraşanlar. Maden mühendisleri, arkeologlar. Falcı, medyum, büyücü,  Profesyonel sanatçılar, güzel sanatlar, mimar, mühendis, dekoratör, desinatör, modacı.  Kozmetik sanayi, güzellik sektörü (kuaför, estetik, makyaj uzman, giyim vb…)

Öneriler:

1-      Bu tarihler arasında evlilik tarihi almayın.
2-      Hayatınızda bu tarihlerde başlayan aşkların büyüsü retrodan sonra genelde bozuluyor.
3-      Çok özel bir kıyafet provası başlatmayın.
4-      Estetikle ilgili bir operasyon yaptırmayın.
5-      Finansal olarak önemli bir alım satım yatırım gibi konuları daha sonraya erteleyin.
6-   Ev ya da mağaza, bina vb… tadilatları başlatmayın, uzayabilir, istediğiniz gibi olmayabilir, çok para harcamak zorunda kalabilirsiniz. Ancak kelepir bir ev almak istiyorsanız tam zamanı.
7-   Venüs bölgenizden çok acil olmadığı müddetçe operasyondan kaçın. Daha sonraki bir tarihe alırsınız. Ancak yapılması gerekiyorsa uygun tarihler belirleyin.

Burçlara etkisi nelerdir:

(yükselen burcunuzu de okumayı ihmal etmeyin)

Koçlar: Eğer kişisel haritanızda destekliyorsa, mahkemeler, ortaklı harcamalar, gelir/gider dengesi, hukuki konular, tedaviler, evlilik konuları, ikili ilişkilere dikkat edilmeli. Karşınızda sizi manipüle etmek isteyen, kıskançlık yapan kişiler olabilir. Üreme organlarınızla ilgili sorunlar varsa tedavileri (adet kanamaları vb..) doktora gitmeyi ihmal etmeyin. Eşinizle geçmişte yaşadığınız sorunlar tekrar gündeme gelebilir. Takıntılardan uzak durmalı, size zarar verebilir. Ortaklaşa işlerden zarar gelmesin uyanık olun. Cinsel enerjinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Paranıza sahip çıkın. 31 Ekim'den sonra, sonra bazı konularda daha rahatsınız. Canlanabilir, sosyalleşebilirsiniz. 7 Kasım'dan sonra bazı şeyleri idare etmek yönetmek daha sağlıklı olabilir. Ticari bağlantılarınız güçleniyor. 

Boğa:  Eğer kişisel haritanızda destekliyorsa, ilişkilerdeki sorunlara dikkat edilmeli. Sebepsiz kıskançlıklar, kindar tutumlar, ilişki zorlukları, karşı tarafa fazlaca bağlı olmaya zorlanma, ortaklaşa işlerden zarar gelebilir.  Hukuksal bir sorun arzu etmediğiniz gibi sonuçlanabilir. Sağlık konularına dikkat etmek gerekir. Doktorunuzu ihmal etmeyin. Diyetinize, şeker iniş çıkışına dikkat edin. Fazla tatlıya düşkünseniz azaltmalısınız. Evcil hayvanlarla ilgili sorunlar verebilir. Günlük hayatın detaylarına takılıp boğulabilirsiniz. Belki fazla vakit ayıramamaktan ya da farklı nedenlerden dolayı eşinizi özleyebilirsiniz.  31 Ekim'den sonra, Kasım'dan sonra, günlük işlerinize daha rahat eğilebilir, tertip düzen verebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda daha rahatsınız. Miras, sigorta, alacak durumunuz, mali konularda beklentileriniz varsa gerçekleştirmek daha kolay. Ayrıca eşinizin geliri artabilir. 

İkizler: Eğer kişisel haritanızda destekliyorsa, diyet, estetik, temizlik, güzellik konularına fazla takılabilirsiniz. Şekerli yiyecekler bağımlı yapmasın sizi. Başkalarını fazlaca eleştirerek, düşman toplamayın. Yanınızda çalışanlarla ya da birlikte çalıştığınız kişilerle sorunlar gündeme gelebilir. Akrep burcu (yukarıda belirttim) sağlık konularına dikkat etmelisiniz. Çocuklarınızla problemler doğabilir. Aşkta zorlanmalar, geçmişteki aşkın geri gelmesi, sorunlu olanın bitmesi, cinsellikle ilgili problemler doğabilir. Aşkınıza, çocuklarınıza karşı özlem duyabilirsiniz. 31 Ekim'den sonra,sonra, aşk hayatınız canlanabilir, seyahatler yapılabilir. ayrıca 8'inden itibaren yeni bir iş anlaşması hazırlıkları içine girebilirsiniz. Mahkeme lehinize sonuçlanabilir. 

Yengeç: Eğer kişisel haritanızda destekliyorsa, finansal krizlere açık olabilirsiniz. Borsa ve diğer spekülatif konulara dikkat edilmeli. Bu dönem aracı kurumlarıyla daha çok ilgili olabilirsiniz. Ailenizin serveti, parası ile ilgili konular olabilir. Çocuklarla ilişkilerde ve aşk hayatında zorlanmalar meydana gelebilir. Gebelik durumlarıyla karşılaşabilirsiniz. Sanat, yaratıcılık çok önemli olabilir. Örn. Yeni bir senaryo, sanat eseri, çalışma vb.. Para harcamakta dengesizlikler verebilir. Geçmiş aile konuları, tadilat, dekorasyon, ebeveynlerin hayatındaki problemler, misafirlikler, taşınmak, uzaklara gitmek, aileye karşı özlem vb.. bu dönemin konuları olabilir. 31 Ekim'den sonra, eviniz, aileniz, özel hayatınızla ilgili işlerinize daha rahat vakit ayırabilir yön verebilirsiniz. Belki de geçmişteki taşınma konuları tekrar gündeme gelebilir. Aşktaki sorunlar varsa bitiyor. Ayrıca Kasım ortalarından itibaren ailenin servetiyle ilgili konularda avantajlı bir durumla karşılaşabilirsiniz. 

Aslan: Eğer kişisel haritanızda destekliyorsa, Anne/baba konularında zorluklar, ebeveynlerin hayatındaki sorunlar sizi üzebilir. Onlara fazla bağımlı olabilir,  sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Geçmişteki takıntılı konular özellikle kardeşlerle ilgili tekrar gündeme gelebilir. Aşırı kinci ve takıntılı eğilimler gösterebilirsiniz. Eşinizle sevdiğiniz kişiyle ilgili sorunlar büyüyebilir. Baskılar artabilir. Gizli kalmasını istediğiniz şeyler gün yüzüne çıkabilir. İşlerinize yapmak için eve kapanıp kalabilirsiniz. Evinizde sürekli misafir ağırlayabilirsiniz. Tadilat, dekorasyon yaptırabilirsiniz. Aileyi ilgilendiren miras konularını bu dönem yeniden ele alıp retrodan sonra yapılandırabilirsiniz. 31 Ekim'den sonra, yakın çevrenizle olan sorunları çözmek daha kolay olmalı. Hukuki bir konu varsa 8 inden sonra daha rahat çözülebilir. 

Başak: Eğer kişisel haritanızda destekliyorsa, yakın çevreyle çok yoğunlaşıyorsunuz, akrabalar, komşuluk ilişkileri, kardeş gibi gördüğünüz arkadaşlıklar tutkulu oluyor. Geçmiş akrabalık sorunlarını tekrar ele almak ve çözmek isteyebilirsiniz. Ticari konulara dikkat edilmeli, zarar etmeyin. Aşırı etkili duygusal ve hüzünlü edebi eserler yazabilir, sanatsal çalışmalar yapabilirsiniz. İşinizin yoğunluğundan etraf tarafla ilgilenmekte zorlanabilirsiniz. Hukuki konular gündeme gelebilir. Finansal olarak paraya daha çok ihtiyaç duyulabilir. İlişkilerinizde para konusu çok öne çıkabilir. Başkalarıyla pazarlık yapabilirsiniz. Geçmiş para konusu tekrar gündeme gelebilir. 31 Ekim'den sonra, sonra, finansal durumunu düzenleme şansın artıyor. geçmişteki para konuları adına 8'inden itibaren destek alınabilir. Belki de bir anlaşma durumları var. 

Terazi: Eğer kişisel haritanızda destekliyorsa, mahkemeyle ilgili konular, sigorta işleriniz, alım satım, ticari konular, satın almak istediğiniz şeyler gündeme gelebilir. Bu dönem finansal olarak çok para harcamak istemeyebilir, tutumlu davranabilirsiniz. Ancak paranızı değerlendirmekte zorlanabilirsiniz. Kendi kaynaklarınız dışına başkalarının kaynaklarına da yönelebilirsiniz. Pazarlık yapabilirsiniz. Kişisel konulara eğilebilir, beğenilmek isteyebilirsiniz. Dış görüntünüze fazla takılabilir, giyim kuşama önem verebilirsiniz. Ancak bu dönem estetikle ilgili önemli şeylerden kaçınmalısınız. Fazla ilgi beklediğiniz bir dönem olabilir. İlişkilerdeki iniş çıkışlar dengenizi bozmasın. Geçmişten gelen aşk yeniden kapınızı çalabilir. Eşinizle, ortağınızla çok ağır sorunlar yoksa aranızda belki de bazı sorunlar çözülebilir. 31 Ekim'den sonra, aşk hayatınız, çocuklarınızı ilgilendiren bazı konularda daha rahat çözüm arayışına gidebilirsiniz. Sigorta, nafaka, alacak işleriniz varsa yeni anlaşmalar yapılabilir.

Akrep: Eğer kişisel haritanızda destekliyorsa, aşk hayatınızla ilgili problemler doğabilir. Geçmiş aşklar tekrar gündeme gelebilir. Aşırı tutkulu, kıskanç olabilirsiniz. Dış görüntünüzle takıntılar meydana gelebilir. Giyim kuşamınıza özen göstermeyebilirsiniz. Yemek yeme sorunları gündeme gelebilir ya da ağzınızı tadı yerinde olmadığından yediklerinizden keyif almayabilirsiniz.  Sevilmiyor size değer verilmiyor gibi duygular içinde olabilirsiniz. Akrep burcu hastalıkları ile ilgili sorunlar meydana gelebilir. Tedavi olabilirsiniz. Geçmişteki problemleri düzeltmeye çalışabilirsiniz. Başkalarına fazlaca fedakarlık edebilir, aldatılabilir, aldatabilirsiniz. Meditasyon benzeri çalışmalar yapılabilir. Geçmişten gelen takıntılı, sorunlu ilişkiler varsa bu dönem tamamen bitebilir. 31 Ekim'den sonra, geçmişten gelen ilişki sorunları çözmen daha kolay olabilir. meditasyon türü çalışmalarına yoğunlaşabilirsiniz. Aralık ayına kadar belki görev icabı belki de bazı hizmet etmen süreçlerden dolayı toplumun içinde olman zorlaşabilir. Arka planda çalışarak iş çıkarabilirsin. 

Yay: Eğer kişisel haritanızda destekliyorsa, meditasyon, dua, yoga, spirituel benzeri çalışmalara çok fazla yönelebilirsiniz. Kontrol edemediğiniz bazı konulardan korunmak isteyebilirsiniz. Vakıf, hayır işlerinde çalışabilir, kapalı yerlerde gönüllü kuruluşlarda görev alabilirsiniz. Keyfiniz zevkiniz mutluluğunuz başkaları üzerine kuruludur. Sevdikleriniz mutluysa sizde öyle olursunuz, kendinize verdiğiniz değer azalır. Fazlaca fedakarlık edilebilir. Platonik aşklar, gizli sevgiler söz konusu. Eşinizi sağlık sorunları varsa hizmet edebilirsiniz. Bakım, koruma gibi şeyleri abartabilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla görüşebilir sorunlar varsa retro boyunca düzenlemek isteyebilirsiniz. Ancak sinsi, arkanızdan iş çeviren konuşan kıskanan kişilere de dikkat etmelisiniz.  31 Ekim'den sonra, itibaren arkadaşlıklar dostluklar aile içinden kişilerle etkileşim daha rahat olacaktır. astroloji yada benzer çalışmaları rahat yönlendirebilirsiniz. Partiler verebilir, dostlar ağırlanabilir. 8 Kasım'dan sonra şansınız artmaya başlıyor. 

Oğlak: Eğer kişisel haritanızda destekliyorsa, işinizle ilgili bir düzenleme yapmak isteyebilirsiniz. Mesleki yaratıcılığınız artabilir. Popüler olmak başkalarının dikkatini çekmek isteyebilirsiniz. Üstlerle ancak olumlu ilişkiler kurarak başarılı olabilirsiniz. Para kazanma isteğiniz artabilir, bazı şeyleri elde etmek için hırs yapabilirsiniz. Kazandıklarınızı tutmakta zorlanabilirsiniz. Finansal ya da aşk sorunlarıyla gündeme gelebilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda sorunlar olabilir. Belki bazı konulardan dolayı size karşı tuhaf davranabilirler, kıskançlık besleyebilirler. İşten gelecek zamlar, kazançlar umduğunuz gibi olmayabilir, gecikebilir. Retrodan sonra akış daha rahat. 31 Ekim'den sonra, geçmişten gelen müşterilerinize iş konularına daha fazla yoğunlaşabilir, çok para kazanabilirsiniz. Harcamalarınızı daha rahat karşılayabilirsiniz. 

Kova: Eğer kişisel haritanızda destekliyorsa, annenize ait konular, kariyerinize, iş amaçlı geziler gündeme gelebilir.  Geçmişten düşünülen uzun bir seyahat planı bu dönem yapılabilir. Uzaklarda bulunan sevdiklerinize kavuşabilirsiniz. Eşinizin akrabalarıyla ve sizin kendi ebeveynlerinizle daha fazla birlikte olabilirsiniz. Hukuki sorunlar varsa düzenlemek için çalışmalar yapılabilir. Maceralara yelken açabilir, ilişkiden ilişkiye atlayabilirsiniz. Yabancılar, yurt dışı konuları, ihracatla ilgili konularda sorunlar yaşanabilir. Medya bağlantılı bir çalışma tv. Programı yapabilirsiniz. Seminerler, tanıtımlar, sempozyumlar gündeme gelebilir. 1 Kasım'dan sonra, uzun süredir gerçekleştiremediğiniz seyahat planına yer verebilirsiniz. uzaktaki dostlarınızı görebilir hasret giderebilirsiniz. Kişisel sorunlarınızı çözmek daha rahat. 8 den itibaren ise kariyerinizde olumlu gelişmeler var, annenizle daha yakın bir diyalog içindesiniz. Yeni anlaşmalar yapılabilir. 

Balık: Eğer kişisel haritanızda destekliyorsa, uzaklarla ilgili konular, geçmişteki yolculuklar gündeme gelebilir. Uzunca bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Davalar varsa bu dönem tekrar gündeme gelebilir. Din konularında tutucu ve fazlaca tutkulu davranabilirsiniz. İş bağlantılı eğitim programına katılabilirsiniz.  Uluslar arası konularda akademik çalışmalarında sorunlar yaşanabilir. Spekülasyonlara açık olabilirsiniz. Geçmiş davanız varsa para konusu öncelikli olacaktır. Eğer bir pazarlık konusu varsa mahkemeyle ilgili karşı tarafın tekliflerini dinleyerek düşünmeniz hemen teslim olmamanız fayda getirebilir. Para, nafaka,  ödemeler, maddi sorunları retrodan sonra aşmak, ilişki problemlerine çözüm bulmak daha kolay.1 Kasım'dan sonra, bütçenizi düzenlemek için yeni olanaklar gelişmekte. geçmişte beklediğiniz bir para, burs, gelir elinize geçebilir. Yeni anlaşmalar yapılabilir. 16 dan itibaren kişisel projelerinize odaklanabilir, iş konularına yoğunlaşabilirsiniz. 

ÖNEMLİ: Yukarıda anlatılanlar genel yorumlardır. Kişiye özel olması için haritanızdaki Venüs gezegeniniz ne durumda güçlü mü zararlı konumda mı yanık mı açıları nelerdir bunlar göz önüne alınarak yorum yapılırsa saha sağlıklı olacaktır. Örneğin zaten doğum haritanızda Venüs retro ise bu dönem sizin için avantajlı bile olabilir. 

Talin AĞDERE
Astroloji Uzmanı 

📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin
💻   Mail talinagdere@hotmail.com

Not:Yukarıda verilen genel yorumlardır. Yükselen burcunuzu,ay burcunuzu öğrenmek, danışmanlık hizmeti almak için talinagdere@hotmail.com dan bilgi alabilirsiniz. Gerekli olan bilgi:  gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saatiniz. 



  • Share:

You Might Also Like

1 yorum

  1. Merhabalar Talin Hanım. Ben kova burcuyum yükselenim koç. İş konusunda inanılmaz şansızım ne yapsam olmuyor, bir türlü iş bulamadım. Satürn etkisi sanırım bu duruma sebep oluyor. 8 kasımda jüpiterin yay burcuna geçmesi acaba bu durumu düzeltebilir mi? Ya da başka bi etki var mı bu durumun düzelmesini sağlayacak? Cevap verirseniz çok sevinirim:)

    YanıtlaSil