JÜPİTER YAY BURCUNDA!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 20:15:00

Jüpiter/Yay:

(mitolojik anlamı Yunan’da Zeus, Roma’da Jüpiter, Tanrıların babası olarak bilinir)

Şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter, 8 Kasım 2019’da yüceldiği Yay burcundaki yolculuğuna başlıyor. 2 Aralık 2019’a kadar bu burçta kalacak olan Jüpiter’in bize olan katkıları hayatımıza yansıyacaktır.

Büyümeyi, ilerlemeyi, gelişimi gösteren Jüpiter/Yay, maddi ve manevi şansları anlatır. Yay burcunda yönetici konumda olduğundan, bereketi, pozitif düşünceyi, iyiliği, kısmeti de içinde barındırır. Bu dönemler, farklı kültür ve inançlara karşı daha hoşgörülü olabilir, adil, asil ve hoşgörülü davranabiliriz.

Adaleti, hukuku, uluslararası konuları (ticaret, farklı kültürler, medya vb.) akademik eğitimini de konu alan Jüpiter/yay dönemidir. Yurt dışı seyahatleriniz artabilir, uluslar arası ilişkiler rahatlayabilir, vize, pasaport gibi işlemler kolaylaşabilir. Hava alanı, hava yolları ile ilgili konular hızlanabilir. Adalet, hukuk sistemiyle ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Olayları daha geniş açıdan görerek, ufkumuz genişleyebilir, vizyon kazanabiliriz. İnançlarımız güçlenir, başkalarına karşı daha adil davranabiliriz. Yabancı ülkelerde iş ve eğitim fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz.  

Jüpiter/Neptün: Aralık 2018 ortalarından, Ocak 2019 sonlarına kadar ve Haziran 2019’da son kez ise, Eylül 2019’da mücadeleci açıları olacak. Bu dönemlerde, gerçeklerden daha rahat uzaklaşabiliriz. Fazlaca cömert davranarak müsriflik yapabiliriz. Fazla iyimserlikten, aldanmaya açık olabiliriz. Diğer yandan ise ilhama açıklık verir, hayal gücümüzden faydalanarak önemli işler eserler yaratabiliriz. Başkalarına koşarak yardım edebiliriz. Gölge yanları dediğimiz bu süreçlerde, sahtekarlık, bağımlılıklar artabilir. Göz kamaştırıcı teklifler olursa risk almadan önce iyice düşünmek gerekir. Bunun dışında genel olarak güzel etkiler verecektir. Yüceldiği için zararı azalacak, faydası artacaktır. (Neptün: dünya astrolojisinde doğal afetleri de anlatır, Jüpiter’in sert açıları tetikleyebilir)

Jüpiter’in rötar devresi: 10 nisan-11 ağustos 2019 tarihleri arasındadır.

Dünya Genelinde Jüpiter/Yay: Uluslar arası konular, felsefe, din, kanunlar, kilise, rahipler, din görevlileri, yüksek okul, üniversiteler, akademisyenler, uluslar arası iletişim, göçler, uzun mesafe ile yapılan yolculuklar, gemicilik, ihracat, uzun mesafeli nakliyat, mahkemeler, adalet, yargı, konferanslar, prof.lar, uluslar arası medya, gazeteciler, toplumu bir arada tutan ortak değerler  (örn:refah düzeyi), gelenek örf ve adetleri temsil eder. Bu konularla ilgili olumlu gelişmeler verebilir.

Türkiye haritasında: Jüpiter/Yay: Hizmet Evini (6.ev) temsil etmektedir. Çalışma koşulları, verilen hizmetler, servisler, üretim, bakım, sağlık, hastalık, çalışma yerleri, ofis ortamları, ustalık, zanaatkarlık, hijyen, temizlik, evcil hayvanlar bu evin konularıdır. Ayrıca, yiyecek ve içecek satan yerleri temsil ettiğinden, denetimler artabilir. Halkın refah düzeyi, yapılacak zamlar (emekliler adına), halk adına faydalı projeler üretilebilir. İş bulma kurumları, iş koşulları ile yeni fırsatlar getirebilir. Genel sağlıkla ilgili yeni uygulamalar gelebilir. Sağlık personelleriyle de ilgili doktorlar da dahil onların faydasına olan projeler üretilebilir. Deniz kuvvetleri, ordu, polis personeli, başkan yardımcısı ve milletvekilleri de bu evin konusudur. Jüpiter anlattığım  konularla ilgili fayda ve destek getirecektir.

Özellikle:  Aralık 2018 dönemleri (transit Jüpiter natal Marsla kontakları) projelerde atılımlar var, birçok konuda başarılı adımlar atılabilir ve destek görülür.  2019 yılında ise, başından sonuna kadar olan dönemlerde, uluslar arası ticari ilişkiler güçlenebilir. Hava ve kara (merkür kontağı) yolları ulaşım projeleri sonuçlanabilir.  Ayrıca, ticari, eğitim alanında verimli planlar yapılabilir. İç, dış politikada yapılan anlaşmalar, ilişkiler adına artı puanlar getirebilir. Basın/yayıncılar, medya çalışanları, yazarlarla pozitif iletişimler kurulabilir, destek verilebilir. Ayrıca (satürn kontakları) yasaklar, düzen ve disiplin konuları, sınırlayıcı tutumlar yerine iyimserlik içinde, fakat tedbirli bir tarzda ortaya konulacak davranışlardır. Yatırımlar yapılabilir, para daha akılcı kullanılabilir. Politika, yönetim, mesleki konular adına daha idealist tutumlar vardır. Kapalı mekanlar özellikle de cezaevi gibi kurumlarda tedbirli, kontrollü bir af söz konusu olabilir. 

Sağlık: Abartan Jüpiter (transit jüpiterin kişisel gezegenlere) olumsuz açılarda sağlık konularını da abartabilir. Özellikle, karaciğer yağlanmasına, kiloya, kalçalara, uyluk bölgesine dikkat edilmeli. Karaciğerden kaynaklanan alerjiler, kansızlıklar da olabilir. Romatizma, gut, kuyruk sokumu ağrıları artabilir. Diş eti rahatsızlıkları, kemik erimeleri görülebilir. Ayrıca Jüpiter/yay dönemi yukarıdaki sağlık konularıyla ilgili gelişmeler, buluşlar reformlar da yapılabilir. Ayrıca dişlerle ilgili sorunlardan dolayı diş hekimlerine de ihtiyaç artabilir (sigorta kapsamına giren özel sağlık kuruluşları artabilir)

Not: Aşağıda anlattığım yorumlar geneldir. Jüpiter, yükselen burcunuzun yöneticisi ise, Akslara yakınlığı varsa, Güneş, Ay, Merkür, Venüs, Mars’la (kişisel gezegenler) ilişki kuruyorsa haritanızda kişiselleşir. Eğer kontak kurmuyorsa o dönem herkes kadar faydasını görürsünüz.

Örn: Jüpiter/ay: olumlu açılarda, ruhsal, psikolojik rahatlama, annelik, ev sahibi olmak vb… olanaklar sunabilir. (yinede kişisel haritalarda bütün olarak alınmalıdır)

Jüpiter/güneş: olumlu olarak kişisel gelişim, parlama, saygınlık, liderlik, genişleme, rahatlık. Olumsuz: kibir, ego, büyüklenme vb.

Burçlara etkisi:

Koç Burcu: Sevgili Koç ve yükseleni Koçlar, Jüpiter bu yıl size şanslarını akıtacak. Hayatınız daha canlı, akışkan, keyifli geçecek olmalı. Diğer malefik gezegenlerin özellikle Satürn’ün zorluklarını, olumsuz etkilerini yumuşatarak hayata daha iyimser bakmanızı sağlayacaktır. Hayat görüşleriniz değişecek, gelişecek. Dünyaya daha farklı bakar olacaksınız. Seyahatler yapabilir, farklı ülkelere açılabilirsiniz. Dış ticaret, basın/medya alanlarında başarı elde edebilirsiniz. Mahkemeler varsa kişisel haritanızda destekliyorsa kazanabilirsiniz. Akademik eğitim başarınız artabilir. Hava alanı, hava yolları ile ilgili mesleklere yönelebilirsiniz. Eşinizin akrabalarından destek alabilirsiniz. Derginizi, kitabınızı yayınlayabilirsiniz. Yüksek öğrenime ağırlık vererek başarı elde edebilir, kendinizi geliştirebilirsiniz. Bu amaçla da dış ülkelere gidilebilir. Sesinizi daha büyük kitlelere duyurabilirsiniz. Sosyal felsefi ve dini konulara ilginiz artabilir. Yabancı biriyle ya da uzakta yaşayan birileri de olabilir aşk hayatınız, ilişkiler hareketlenebilir. Anlaşılan yaşam alanlarınızda olumlu gelişmeler var. 

Boğa burcu: Sevgili Boğa burçları ve yükseleni Boğalar, 2019 yılı öncelikle ruhsal olarak iyileştirici olacaktır. Stres, sıkıntılar, anlaşmazlıklar varsa çözecektir. Psikolojik açıdan daha iyi değerlendirebilir, oluşları, konuları gerçek hikmeti (olduğu gibi) ile anlayabilirsiniz. Ummadığınız kişi ve durumlardan şans yakalayabilirsiniz. Kimilerine miras kalabilir. Kalmasa bile çeşitli nedenlerle az veya yüklüce başkalarının para menkul ve ya gayrimenkul kaynaklarından bir şekilde faydalanabilirsiniz. Eş, aile, ortak, yakınlarınızdan destek alabilirsiniz. Kredi kartlarını daha rahat ödeyebilir, kaynak bulabilir, kredi alabilirsiniz. Sigorta, nafaka gibi işlerde şansınız artabilir, banka sektörü ve aracılık hizmetleriyle ilgiliyseniz karlı çıkabilirsiniz. Eşiniz finansal açıdan güçlenebilir, emeklilik döneminiz gelebilir, tedaviler olumlu gelişir(daha çok Ocak 2019'dan itibaren). Ekonomi, emlakçılık, diğer aracı kurumlar, bankacılık, muhasebe gibi sektörlerden başarı sağlanabilir. Özellikle de Jüpiter rötar devresinde ( 10 nisan-11 ağustos 2019) içinize dönerek olgunlaşabilir, bilgeleşebilir, kendinizi daha iyi tanıyabilirsiniz. Ayrıca kapasitenizi güçlendirebilirsiniz. Proje ödevlerinize, derin araştırmalar isteyen konulara odaklanabilirsiniz. Ruhsal ve dinsel yönden yenilenebilirsiniz.

İkizler Burcu: Sevgili İkizler burcu ve Yükseleni İkizler, son altı yıldan sonra artık karşınızda sizi destekleyen kişiler var. Eşiniz, ortağınız, ilişkileriniz sayesinde maddi, manevi fırsat yakalayabilirsiniz. İş ortaklığı kurulabilir. Yabancı uyruklu ya da kökenli bir partneriniz olabilir. Böyle biriyle ciddi bir ilişkiye de girebilirsiniz. Hatta ilişkinizi resmileştirebilirsiniz. Eşiniz akademisyen, üst düzey, mevki sahibi, saygın bir eş de olabilir. Şans ilişkilerden gelecektir. Tek başına çalışmaktan ziyade birlikte hareket etmekten avantaj sağlanabilir. Danışmanlık almaktan fayda sağlanabilir. Sizde başkalarına işiniz gereği danışmanlık verebilirsiniz. Hukuki işlemler, davalar varsa başarı sağlanabilir. Eşinizin de olanaklarından faydalanabilirsiniz. Satış, sözleşme, alım satım işleriniz varsa hızlanabilir. Başkalarıyla samimi diyaloglar kurulabilir, sosyalleşebilirsiniz. Yukarıda belirtilen Jüpiter/Neptün açılarının gerçekleştiği tarihlerde, yüksek beklentiler içine girmemelisiniz, yanılgılar da olabilir. Özellikle iş bağlantılı konular satış sözleşmeleri gibi konularda bilirkişilere mutlaka sorulmalı. Ancak genel anlamıyla geçen yıla göre daha pozitif ve olumlu bir yıl. 

Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç burçları ve yükseleni Yengeçler, iş açısından daha iyi bir yıl diyebiliriz. Görevlerinizi daha iyi bir şekilde yerine getirebilir, günlük arkadaşlarınızdan, eğitimcilerden, yabancılardan destek alabilirsiniz. İş arkadaşlarınız, yanınızda çalışanlar, yardımcılarınız size destek ve faydalarını esirgemezler. Fiziksel enerjiniz, gücünüz artabilir. Sağlık sorunlarınızı özellikle Kasım/Aralık 2018 dönemlerinde biraz uğraşarak çözebilirsiniz. Kilo almamaya, karaciğeri yormamaya dikkat etmelisiniz. Alerjiniz de artmasın. Ancak tedavi süreçleriniz varsa iyiye gidebilir. Özellikle kötü alışkanlıklardan da kurtulmak için iyi bir dönemdir. Günlük hayatınızı düzenlemeli, spor gibi aktiviteleri hayatınıza katmalısınız. Giyim, kuşam, bakımınıza daha çok önem verebilirsiniz. Hem iyi çalışmak hem de özgür olabilmeyi dengelemek gerekebilir. Yeni bir işe girmek, ya da olan şartların düzelmesi, ücretin artması, iyi çalışma sayesinde yetkililerden takdir almak mümkün. Günlük işlerinizi daha kolay yapabilir, etrafınızdaki iyimser kişilerin ışığıyla enerji toplayabilirsiniz.  Çevre değişimi de yaşanabilir.  Ayrıca eğitim alanında ya da yurt dışı bağlantılı temalarda, ticarette başarılar artabilir. 
                                                                                                   
Aslan Burcu: Siz Aslan burçları ve yükselen Aslanlar, Jüpiter/Yay dönemi oldukça keyifli olabilir sizler için. Yaratıcılık gücünüz eskisinden daha da fazla olacaktır. Daha rahat hareket edebilisiniz, cesaretiniz yerine geldi bile. Kendinizi sahnede daha çok gösterebilir, dikkat çekebilirsiniz. Artık hiçbir şeyi saklamaya niyetiniz yoktur, rahat olursunuz, kartları açık oynarsınız. Farklı ülkelerden insanlarla da tanışma fırsatınız olabilir. Seyahat edebilirsiniz. Aşk hayatınız canlanıyor. Özellikle de Ocak (2019) aylarında Venüs/Jüpiter kavuşumu sürecinde hayattan alacağınız keyif çok fazla! Daha rahat karşı cinsle ilgilenebilir, geleneklere uyan bir ilişki kurmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınızın hayatında çok güzel gelişmeler var sanırım. Onlarla aranızda olan sorunlar varsa artık çözebilirsiniz. Kişisel anlamda önemli (eğitim, evlilik, iş) başlangıçlar içindeler. Yetenekli oldukları dallarda başarılar artabilir. Bebek sahibi olmayı düşünüyorsanız, gerçekleşebilir. Şans oyunlarında başarılar artabilir (yukarıdaki Neptün karesi tarihlerinde çok şey beklemeyin) özellikle spekülatif konularla ilgilenebilir, şans da yakalayabilirsiniz. Ailenizin serveti artabilir.

Başak Burcu: Sevgili Başak burçları ve yükseleni Başaklar, bu yıl şans aileden geliyor olmalı. Aile hayatınızda iyileşme, rahatlama görülebilir. Eğer kişisel haritanızda destekliyorsa, gayrimenkul (ev, dükkan) almak, satmak, taşınmak mümkün. Kimileri adına da toprak, tarla, bağ bahçe sahibi olmak gibi... Aile büyüklerinizle gerginlikler olduysa düzeltebilirsiniz. Daha çok iç huzur yakalanabilir, dinlenebilirsiniz. Farklı ülkelere de gitme şansını elde edebilirsiniz ancak evcil yaşama daha çok yöneliksiniz. Aile büyüklerinizin hayatındaki sağlık sorunlarını daha rahat aşabilirsiniz. Evinizde önemli misafirler ağırlayabilirsiniz. Kimileri de bu dönem evlat sahibi olabilir. Aile fertlerinde genişleme, ailevi imkanların artması mümkün olur. Jüpiter/Neptün açılarının olduğu tarihlerde fazla beklenti içine girilmemeli, abartıdan uzak durulmalıdır. Psikolojik alt yapınızın düzelmesi, gelişmesi de bu yıl çok mümkün. Hatta geçmiş yüklerden kurtulma şansını da yakalayabilirsiniz.  Aileniz ve sevdikleriniz yanınızdalar. Kimileri adına ise emeklilik süreçleri olabilir.

Terazi Burcu: Sevgili Terazi burçları ve yükseleni Teraziler, eğitim hayatınız güçlenebilir. Eğitimcilerden destek alabilir, sizde eğitim verebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilişkiler rahatlayabilir. Daha sık görüşebilirsiniz. Onların hayatında önemli değişikliklerden söz edilebilir. Başkalarını fikirlerinizle etkileyebilirsiniz. Kitap, dergi, hikâye, makale yazabilir, projeleri zenginleştirebilir, sosyal medyada yayınlayabilirsiniz. Seminerler verebilir, sınavlarda başarıyı yakalayabilirsiniz. Ticari hayatınızda başarılı olabilirsiniz. Hukuki işlemlerinizi daha rahat çözebilirsiniz. Eski kalıplar kırılarak yeni hayat görüşlerini benimseyebilirsiniz. İyimserlik artacağından etrafınıza da iyi enerji yayabilirsiniz. Sosyal yaşamınız canlanabilir. Halkla ilişkiler, reklamcılık, satış, iletişim alanlarında olumlu dönemler. Zihinsel olarak becerileriniz gelişmektedir, anlaşmalar, sözleşmeler yapmak içinde uygun bir dönem. Kısa seyahatler yapılabilir. Yakınlarınızla dargınlık varsa özellikle Aralık 2018 ve Ocak 2019 aylarında düzelmesi çok mümkün. Yakın çevreyle geçinmek iyi ilişkiler kurmak birçok kapıyı açacaktır.

Akrep Burcu: Sevgili Akrep burçları ve yükseleni Akrepler, Jüpiter şans gezegeni bu yıl para evinizde! Kazançlarınız artabilir. Para kazanma beceriniz genişler. Para, gelir getiren kaynaklar, yaşamda değer verilen konularda genişleme ve iyileşme zamanıdır. Maddi ve manevi değerlerde artışlar olur. Gelirinizi arttırmak için yeni yollar da bulabilirsiniz. Ticari konularda gelişmeler yaşanabilir. Elinizdeki kaynaklar değer kazanabilir. Gerçekten ne istediğinize bu yıl karar verirsiniz. İstenilenden daha fazla elde etme isteği de doğurabilir zaman zaman. Kaynak ve imkanları doğru kullanmak önemlidir. Bazen de bu dönem para muslukları açılabilir. Maddi yatırım yapmak, mülk edinmek, para kazanmak için iyi bir dönemdir. Eğer ters açılar varsa, aşırı savurgan ve parayı gereksiz şeylere harcama isteği de artabilir. Ama Jüpiter’in yücelimde olduğunu düşünürsek, abartıdan da uzak durursak genelde verimli olacaktır. Ekonomik anlamda bağımsızlaştığınız bir süreçtesiniz. Maddesel ve inançsal açıdan geleceğe hazırlandığınız yatırımlara yöneldiğiniz zamanlardır. Kimileri adına emekli olduğu süreçler olabilir.

Yay Burcu: Sevgili Yay burçları ve yükseleni Yaylar, bu yıl burcunuzda ilerleyen Jüpiter öncelikle tüm fırsatları açmaya başlayacaktır. İstekleriniz yerine gelmeye başlar, cesaretiniz artar, kendinize olan güveniniz gelişir. Şartları istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Yeni bir işe girişmek, lisan öğrenmek, seyahat etmek adına da olumludur. Ruhsal, kişisel büyüme, ufkunuzun genişlediği vizyon kazandığınız bir zaman dilimidir. Sanki hayata yenide başlıyor gibi iyimser mutlu hissedişler verebilir. Kişilikte büyük gelişme başlar. Önce gerçek kişiliğin farkına varılır daha sonra eksikler varsa geliştirilir. Proje ve düşüncelerinizi daha rahat karşınızdakilere kabul ettirebilirsiniz. Sözünüzü dinletirsiniz. Daha önceki yıllarda söyledikleriniz duyulmuyor ya da yanlış anlaşılıyordu şimdilerde ise güçlü ifadenizle kabul görecektir. Öğrenme ve araştırma ihtiyacı artacaktır. Bu döneme mutlu bir yıl diyebiliriz. Sosyal ilişkiler faaliyetler artar. Eğlence ve yeme içmeye de açıklık verir. Kilolara dikkat. Jüpiter dış görüntünüzü de parlatır. Cildiniz saçlarınız giyim kuşamınız önemlidir 2019’da dikkat çekersiniz. Karşınızdaki kişilere destek olur, iyimserlik aşılarsınız. Avantajlı dönem, hayata dair güzel şeyler var!

Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak burçları ve yükseleni Oğlaklar, faydalı iyileştirici ve geliştirici bir dönemdesiniz. Korku ve endişelerle yüzleşerek kendi bakış açınızı geliştirebilirsiniz. Başkalarına karşı tarafsız, merhametli ve samimi anlayışlı olabilirsiniz. İçe çekilerek kendinizi geliştirebilirsiniz. İçsel anlamda huzurlu bir dönemdir diyebiliriz. Metafizik konularına ilgi gösterirsiniz. Meditasyon, yoga, astroloji, gizli bilimleri öğrenmeye isteğiniz artar. Hayat yeni bir anlam kazanmaya başlayabilir. 12. Ev aynı zamanda gizli düşmanlıklar ve tehlikeler de evidir. Kontrol edilemeyen alanları da temsil eder. Bu yıl bu konuları daha iyi anlayacak, farkındalık kazanacak ve Jüpiter’in bilgeliğiyle çözebileceksiniz. Önemli sağlık sorunlarınız varsa eşinizin de olabilir bu dönem çözebilirsiniz. Eşinizin iş durumu rahatlar. Eski problemleri kafanızdan çözmek geçmişin yüklerini temizlemek, eski alışkanlıklardan kurtulmak için olumlu bir süreçtesiniz. İhtiyaç sahibi kişilere gizli yardımlarda bulunabilirsiniz hatta Jüpiter/Neptün tarihlerinde bu durumu abartabilirsiniz. Size de başkaları yardımlarda bulunabilir. İş gereği ya da farklı sebeplerle yurt dışına gidebilirsiniz.

Kova Burcu: Sevgili Kova burçları ve yükseleni Kovalar, sosyal yaşamınız bu yıl canlanacak. Gelecekten beklentileriniz, umutlarınız, ideallerinize bu yıl daha rahat kavuşabilirsiniz. İşten gelen kazançlarınız da artabilir. Şans ve umutlarınız gelişiyor. Grup aktivitelerinde, arkadaşlık, dostluklarda genişleme olur. Önemli kişilerden destek alabilirsiniz. Kulüp, vakıf, cemiyet, derneklerde bulunarak çalışmalar yapabilirsiniz. Saygın, elit, eğitimli, yabancı kültürlü, akademik kökenli kişilerle daha çok bir arada olabilir, onlarla birlikte hareket ederek geniş imkanlara sahip olabilirsiniz. Güçlü ekip arkadaşlarınızla önemli işler başarabilirsiniz. Bir takım kurabilir, yöneticiliğini yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızın da hayatında önemli değişiklikler olabilir. Parti, davetlere de katılarak alanlarınızı genişletebilir, marka değerinizi arttırabilirsiniz. Geçmişteki çalışmaların faydasını göreceksiniz. Sosyal çevreniz genişliyor.

Balık Burcu: Sevgili Balık burçları ve yükseleni Balıklar, dış dünya ile iletişiminiz güçleniyor. Kariyer alanında başarılar artabilir. İş ya da eğitim, gezi amaçlı seyahatlere gidebilirsiniz. Şans ve fırsatları elde etmeniz de mümkün. Statünüz, mevkiniz artabilir. Yükselebilirsiniz, evlenebilirsiniz. İşinizi yönetme kabiliyetiniz gelişir. Yeni iş imkanları gelişir, iş bulamadıysanız hedeflerinize uygun iş imkanları ile karşılaşabilirsiniz. Mastır, doktora yapma şansınız artabilir. Fazla iddiacılık, kibir verebilir bu açı bu yüzden egodan uzak durmak gerekir. Çok hırslı ve iddiacı olmaktan kaçınılırsa büyük başarılar yakalanabilir. Annenizin hayatında bir süre karışıklıklar olsa da 7 Aralık’tan sonra güzel gelişmeler yaşanabilir. Büyüklerden, patrondan, önemli kişilerden destek alınabilir. Bu dönemde yapılacak şeyler toplumda görünür olacaktır. Özellikle, Ocak 2019’da mesleki yaratıcılığınız artacaktır. Daha önceki projeler bu yıl artık hayata geçebilir. İşinizi de farklı çevrelere uluslar arası alanlara taşıyabilirsiniz. Gerek aşk, gerekse çocuklarınız, iş hayatınız ve kişisel gelişim konusunda başarılı bir dönem.

Talin AĞDERE

Astroloji Uzmanı 

📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin
💻   Mail talinagdere@hotmail.com

Not:Yukarıda verilen genel yorumlardır. Yükselen burcunuzu,ay burcunuzu öğrenmek, danışmanlık hizmeti almak için talinagdere@hotmail.com dan bilgi alabilirsiniz. Gerekli olan bilgi:  gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saatiniz

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum