Terazi Burcunda Son Dolunay!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 22:43:00



19 Nisan 2019 Cuma günü saat (İstanbul saati) 14:11 civarı Terazi burcunun “29” derecesinde Dolunay gerçekleşecektir. Kişiler arasında bir kaç gün duygusal güçlükler doğabilir. Olayların büyüdüğü bu süreçte, benlik ve duygular arasında yaşanan çatışmalardır. Bir önceki “0” derecedeki dolunay taze bir enerjiydi, başladı, bazı olaylar bitti şimdiki dolunay ise 29 derecede yani son derecede! Yorgun ve bitmesi gereken (29 derece/anaretic) bir enerjiyi simgeliyor. Bu dönemde uzayan bir türlü sonuçlanmayan konular artık sonlanabilir. Belki de son dakika sürpriz bir şekilde oldu bittiye bile  gelebilir. En çok öncü burç olan, Koç/Terazi, Yengeç/Oğlak’lar etkilenebilir.  Dolunayın enerjisi bir kaç gün yoğun hissedilebilir. (Dolunayın etkisini 17 Nisan'da Merkür'ün Koç, "Ay" ın Terazi burcuna girmesiyle öğle saatleri hissetmeye başlarsınız)

Dolunay haritasında Aslan burcunun yükselmesi, baba, patron, devlet yetkilileri, politikacılar, sanatçılar, önemli kişileri ve otoritelerle ilgili konuları gündeme getirebilir. Tepede güneş/Uranüs kavuşumu gerçekleşiyor. Böyle durumlarda, kariyer hayatınızda hiç aklınıza gelmeyen değişiklikler de yaşayabilirsiniz. Başka mesleğe geçme ve ya aynı işte, yetki, pozisyon değişikliği getirebilir. Baskılar varsa kurtulma ihtiyacı artar daha özgür olmak isteyebilirsiniz. Yeni teknikler öğrenmek, mesleki kurslar, hiç denenmemiş mesleki sahalar olacağı gibi iş alanının sil baştan tamamen değişmesi bile mümkün olabilir. Patronunuz da değişebilir! Olumlu olarak da, bu dönem takdir toplamak,  daha çok dikkat çekmek, görünür olmak, alkış almak söz konusu olabilir. Üzerinde olduğumuz konularda kararlı ve egoist de davranabilirsiniz.

Dolunay günlerinde, Ay/Uranüs karşıtı gerçekleşiyor ki bu iki türlü yorumlanabilir. Duygusal olarak haksız hüküm verilebilir, konuşmalar tartışmaya dönüşebilir. Birden bire ya sizi üzecek bir haberle ya da tam tersi havalara uçuracak bir oluşla karşılaşabilirsiniz. İsyankâr bir tavır verebilir. 20 Nisan’dan itibaren güneşin Boğa burcuna girmesi ile Güneş/Uranüs kavuşumu yaşanması sonucu sürprizler meydana gelebilir. Uyandıran bir etki yaratacaktır. Bu dönem farkındalık artacaktır, neyin ne olduğu açıkça ortaya çıkabilir. Özgürlük ve bireysellik ihtiyacını arttıran yönleri etkinleşecek tir. Kişiliğin ifadesinde özgürlük öne çıkabilir. Eski alışkanlıklarınızın değişeceği bir zaman dilimi olabilir.

AŞK! Marifet ve akıl gezegeni Merkür’ün Koç burcuna girmesiyle, sabırsızlık başlar. Oyalanmak durmak istemeyecek isteklerinizi net ve kesin bir dille ifade etmeye başlayabilirsiniz. Zihinsel olarak çok hızlı bir döneme girebilirsiniz. Marsın İkizler/Merkür’ün Koçta olması dilinizi keskin ve sivri bir şekilde ifade etmenizi sağlayacaktır. Ani ve cesur kararlar alabilir ve hayata geçirebilirsiniz. Sevgi aşk, para gezegeninin Koç burcundaki seyahati ile, aşk ve flörtöz yanlarınız güçlenebilir. Aşk, para konusunda talepkar ve sabırsız davranılabilir. Hızlı hareketli ve girişken olabilirsiniz. Özellikle, reklamcılık, halkla ilişkiler, habercilik, medya, sosyal romantik iletişimler, aşk ilişkileri adına olumlu neticeler verebilir. Özgürce davranmak, rahat hareket etmek istenilebilir.  

Toprak ve ateş elementi dolunayla birlikte, 2-3 hafta yoğunlaşıyor. Bu durumda ise Sabır/çalışma, sorumluluk duygusu birleşerek üretken sonuçlar elde edebilirsiniz. Bu enerjiyle her şeyi başarabilir, yapabilirsiniz. Bu dönem, Marsın Neptün’e ay sonuna kadar kare açı yapması sizi gerçeklerden koparmasın, ayaklarınız yerden kaymasın, tarzınızı belirleyin, alışılmamış yönde hareket etmenizden dolayı tepki görebilirsiniz, ahlaki değerlerde tartışmalara sebep olabilir.

Dolunay ve Burçlar:

Koç Burcu: Terazi Dolunayı, karşıt burcunuzda yaşanacağı için sizde çok fazla etkilenebilirsiniz.  Uzun zamandır ilişkilerin gidişatı hakkında tam olarak emin olamadığınız konular olduysa bu dolunayla artık bazı kararları netleştirebilirsiniz. Kimileri adına sözleşme, anlaşmalar, ortaklaşa konular devreye girebilir. Bu günlerden itibaren, yüzünüz gülecek. Kişisel kararlarınıza ve projelerinize başlayabilirsiniz. Sosyal romantik iletişimlere girebilirsiniz, aşkta daha iddialı, canlı, neşeli olabilirsiniz. Güzellik, sağlık, estetik görüntünüz daha fazla önem kazanmakta. Forma girmek, spora başlamak, saç stilinizi değiştirmek adına verimli bir dönem. Özellikle, dolunaydan 3-4 gün sonra diyete başlamanız, forma girmeniz estetikle ilgili konular küçülen ayla birlikte daha kolay olacaktır. Finansal konulara da odaklanıyorsunuz. İşleriniz açılabilir. Yurt dışından ya da ticari konulardan para beklentiniz varsa adım adım gelmeye başlayabilir.

Boğa burcu: İş ve sağlık evinizde dolunay gerçekleşiyor. Belki de artık çok yorgunsunuz. Bir yükü üstünüzden atarak 20’inden itibaren rahatlıyorsunuz. Hayat enerjiniz yerine geliyor. Uranüs’le kavuşan Güneş, size bir özgürleşme ve aydınlanma yaşatabilir. Kişisel reformlar yapmak, hayatınıza yenilikler katmak, dış görüntünüzle ilgili kaygılar varsa bunları yok etmek adına harekete geçebilirsiniz. Dış görüntünüz ve davranışlarda da orijinal, reformist bir yapı verecektir.  Liderlik, bireysellik rolünüz güçlenebilir. Heyecan veren yeni deneyimlere istek artacaktır. Eğer kişisel haritalarınızda malefik gezegenler varsa, örneğin marsa kavuşum yapabilir o zaman zorlayıcı olabilir ve sağlığa dikkat etmek gerekir, yüksek tansiyon, kanama gibi durumlara özellikle.  Tam tersi durumda olumlu açılarda, hoş sürprizler yaşatabilir. Ayrıca iş evinizde olacağı için işleriniz bitebilir. Kendi işinizi kurma kararı alabilirsiniz. Bu dönemde biraz düşünmek, dinlenmek, gelecek için planlar yapmak, kendi kişisel projelerinize eğilmek, huzuru yalnızlıkta bulmak en iyisi! Kendinizle barışık olduğunuz bir süreçtesiniz.

İkizler burcu:  Dolunay aşk evinizde gerçekleşiyor! Uzun zamandır netleştiremediğiniz belki de sizi yoran aşk konusuna artık son noktayı koyabilirsiniz. Kimileri adına çocuklarıyla ilgili yoğun oldukları bir konu bu dönem bitiyor. Seyahat kararları alabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı çalışmalara başlayabilirsiniz. Arka planda çok çalışacak, gelecek için planlar yapacaksınız. Arkadaşlarla dostlarla grup, ekipçe hareket edebilir, davetlere, toplantılara katılabilirsiniz. Kolektif çalışmalar, çeşitli yardımlar yapılabilir, hizmet edebilirsiniz. İşten yana kazançlarınız artabilir. Bu dönemler, arka planda dönen ve sizin şimdiye kadar anlayamadığınız konularda farkındalığınız artacaktır. Belki de bir sır aydınlanacaktır, ya da kendi kendinizle ve ya başkalarıyla yüzleşeceksiniz. Başkalarının ne kadar samimi, olup olmadıklarını bu dönem anlayabilirsiniz. Saklanılmaya çalışılan şeyler su yüzüne çıkabilir, şuur altında yatan eski meseleleri düzeltmek ve bunlardan kurtulmak adına güzel bir zamandır. Ancak ay sonuna kadar (mars/Neptün) gerçeklerden uzaklaşmayın, ayaklarınız yere basmalı.

Yengeç Burcu: Terazi dolunayı kariyer evinizde gerçekleşiyor. Toplumun önündeki duruşunuz, yeriniz çok önemli bu dönemler. Bu dolunayla artık bazı kararlar netleşiyor, bazı şeylerin sonuna geliyorsunuz. Bu dönemler çevre değiştirebilir, başka bir gruba mensup olabilirsiniz. Yeni ve farklı bir hayat stiliniz olmaya dostluklar kurulmaya başlanır. Üzerinize baskı yapan ve sizi sıkan otoritesini etkili bir şekilde yansıtan kişilerden uzaklaşmaya başlayabilirsiniz. Özgürlük arayışı arttığından kısıtlanmalardan uzak durabilirsiniz. Eski iş, takım arkadaşlarınızla da ilgili değişimler olabilir. Yeni bir çevreye de yerleşebilirsiniz. İş açısından olumludur, mesleki yaratıcılığınız artar, başarı ve ün kazandırıcı etkiler verir. Mesleki konuda toplantılar, çalışma arkadaşlarınızla da sıcaklaştıracak etkinlikler, geziler yapılabilir sorunları konuşarak iyileştirebilir, haz alarak çalışabilirsiniz. Reklam, pazarlama alanlarında başarılar artabilir.

Aslan Burcu: Terazi burcundaki Dolunay dönemi, bir yolculuk planı gerçekleştirebilirsiniz. Kardeşinizi, akrabalarınızı ilgilendiren bazı kararlar alabilirsiniz. Kimileri adına da uzun süredir istedikleri uzaklarla ilgili bir konu, çözülebilir,  seyahat planı gerçekleşebilir. Hukuki meseleler varsa sıcaklaştıracak etkiler gelebilir. 20’den itibaren, anne/baba/patron, yetkililer, üslerle ilgili konular gündeme gelecektir. İş konusunda bir değişikliğe gitmeniz, bazı konularda bireyselleşmeniz, özgürleşmeniz mümkün. Ticaret, uluslar arası işler hayatınıza girebilir. İşinizle ilgili teknolojiyi daha çok kullanabilirsiniz. Başkaları tarafından fark edilebilir, dikkat çekebilirsiniz. İşinizle ilgili yeni fırsatlar artar, teknik   konuları öğrenmek için kurslara gidilebilir, iş eğitimleri alabilirsiniz. İş alanını kimileri sil baştan yeniden düzenleyebilirler. Patronunuz değişebilir, yetki pozisyon değişikliği yapılabilir!

Başak Burcu:  Para evinde Dolunay gerçekleşiyor. Finansal bir konu sizi çok sıkmış, yormuş olabilir. Bitmesi gereken bir şey bitiyor. Hukuki bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. Sürpriz bir yolculuk planı gelişebilir. Eşin akrabalarının hayatında yeni bir oluşum, sürpriz bir durum oluşabilir. Uzaklarla ilgili bir konu gelişebilir. Kitap, yayıncılık, medya, akademik bir konu varsa aydınlatıcı olacaktır. Ortaklaşa gelirler artabilir. Eşin kazancı ya da müşterek hesaplarla ilgili olumlu bir durum gelişebilir. Resmi dairelerde, bankalarda bir evrak işiniz çözülebilir. Kredi kartını ödemeniz, birinden para gelmesi ya da kredinizin onaylanması, sigorta işinizin olması, mal, mülk vb gibi konular moralinizi düzeltebilir. Kiracılarla ilgili bir konu varsa hızlı olumlu gelişebilir. Tedaviler varsa pozitif etkileri var. Hem fiziksel hem, ruhsal olarak rahatlayabilirsiniz. Cinsel yaşamınız renklenebilir. Cazibeniz artabilir.

Terazi burcu: Dolunay burcunuzda! Burcunuzda uzun yıllardır belki de ilk olarak, iki kez dolunay gerçekleşmekte. Uzunca mesafe kattığınız bazı konuların artık sonuca vardığını söyleyebiliriz. İlişkiler, ortaklıklar, evlilikler, hukuki konular, sözleşmeler, beraberlikler, politik, diplomatik görüşmeler adına bir karar alındığı süreçten geçmektesiniz. 20’den itibaren, müşterek kaynaklar, ortaklı gelirler, resmi işleriniz, tedaviler adına hareketli bir süreç başlayabilir. Sözleşmeler, alım satım işleriniz varsa hızlanabilir. Beklediğiniz hukuki bir konu sürpriz bir şekilde sonuçlanabilir. Karşınızdaki kişilerden destek alabilirsiniz. İkili ilişkilerden beklenilen destek gelebilir. Eğer kişisel haritanızda vaat ediyorsa, bu zamana kadar olumsuz giden ilişkilerde olumlu gelişmeler yakalanabilir. Uzlaşmacı, kabullenici, karşı tarafa dayalı hareket etme enerjisi yoğunlaşabilir. Karşınızdaki kişiyle her şeyi daha açık konuşarak bazı şeyleri netleştirebilir, son noktayı koyabilirsiniz. İş anlaşmaları yapmak ortak çalışmalara girmek, sosyalleşmek adına da uygun bir süreçtesiniz. Bu dönem kimileri adına alım/satım işleriniz de yoğunlaşabilir. Önemli görüşmeler yapılabilir. Seyahate çıkılabilir. Kimileri, ayrılık kararı alırken, bazıları için ise evlilik kararları netleşecektir. Bu dönem danışmanlık almak, vermek, tavsiyelerde bulunmak, eş, ortak, doktor, baba, avukatınızla yakın ilişki içinde olmak da mümkündür.  Güneş/Uranüsle bir dolunayın olumlu yansıması,  beklenmedik bir şekilde gelirler elde etmeye başlamanız, ödemeler, sigorta, vergi, tazminat, emeklilik adına hızlı gelişmelerin yaşandığı bir dönemi anlatırken, olumsuz olarak ise, tam tersi stresler verebilir (kişisel haritalara göre değişir )

Akrep burcu:  Terazi burcundaki Dolunay ile artık bazı streslerden kurtuluyorsunuz. Şimdiye kadar yapamadığınız bitiremediğiniz konular sonuçlanmakta. Birkaç günden itibaren, diyetiniz, sağlığınıza, hijyene daha çok önem vereceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerden yardım ve fayda görebilirsiniz. Karşınızdaki kişilerden, patronunuz, babanız, eşiniz de olabilir, yardım destek görmeniz çok mümkün. Ayrıca iş fırsatlarıyla da karşılaşabilirsiniz. Radikal kararlar alınabilir. Aniden evlilik, ortaklık, taşınma kararları alabilirsiniz. Anlaşılan ilişkiler cephesinde sürprizler var! İş ortamında daha az stresli çalışabilir, sorunlara hızlı çözümler üretebilirsiniz. Gün boyu görüştüğünüz kişiler, arkadaşlarınız, hala, amca tarafı akrabalarla daha çok birlikte olabilirsiniz. Giyim kuşam, spora özen gösterebilir, sağlıklı olmak için elinizden geleni yapabilirsiniz. Kimileri adına da estetik operasyonu zamanı gelmiş sanırım. El yetenekleriniz geliştiğinden işlerinizde daha bir özenli olacaktır. Başkalarına yardımcı olurken gereken yardımı da görebilirsiniz. Çalışma koşullarınız düzeliyor, para da kazanabilirsiniz.  

Yay Burcu: Terazi dolunayında aşk hayatınızla ilgili bazı kararlar alabilirsiniz. Çocuklarınızın hayatında bazı konular netleşebilir. Onların kişisel kararları, iş hayatları, eğitimleriyle ilgili bazı konular hızlanabilir. Spora başlayabilir, yürüyüş yapabilir, hobilere, aktivasyonlara katılabilirsiniz, kahve keyfiniz artarken, seyahatlere gidilebilir. Ayrıca iş hayatınızda hızlanıyor, canlanıyor. Sağlığa daha fazla dikkat edebilir, diyete başlayabilirsiniz. Günlük işlerinizi pratik bir şekilde çözebilirsiniz. Ailenizin serveti artabilir, şans oyunları, spekülatif konulardan kazanç elde edebilirsiniz. Ancak aşırı risk almamaya gayret edin. Baharın enerjisi size iyi gelecektir.  Enerji verecektir, özgürleşeceksiniz. Sanata, müziğe de önem verebilir, eğlenip eğlendirebilirsiniz. Aracılık hizmetleri adına hayatınızdaki konular lehinize gelişebilir, karlı çıkacak işler yapabilirsiniz. Kendi iş hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir. terfiler, beklenmedik pozisyon değişimleri hayata geçebilir. Aniden evcil hayvanlara karşı ilginiz artabilir, edinmek isteyebilirsiniz. Daha önce çalışmadığınız alışılmadık teknikler öğrenmeye başlayabilirsiniz. Sağlığa, kilolara, tansiyona da dikkat edilmeli.

Oğlak Burcu: Dolunay sizin özel hayatınızı tetiklemekte. Bu dönem ev/iş arasında kaldığınız dönemler sanırım. İşinizle ilgili bazı kararlar alabilirsiniz. Anne/babanızın hayatından bir takım karışıklıklar olabilir. Kendileri bazı kararlar alabilirler. Taşınma, yerleşimle ilgili bir hareketlilik görülebilir. Onlara yardım etmek durumunda kalabilirsiniz. Siz kendi özel hayatınızı bir düzene sokmak isteyebilir, evinize misafir ağırlayabilirsiniz. İşinizi evden yönetebilir, eşyalarınızı değiştirebilir, temizlik, tadilat yapabilirsiniz. Çocuklarla ilgili ani sürprizler oluşabilir. Aileden uzaklaşma kararlı alabilir, yer değişikliği içine girebilirler. Hayatlarında radikal gelişmeler olabilir. 20’den itibaren aşk hayatınızla ilgili ani beklenmedik konular olabilir. Sürpriz aşklar gelebilir. Kimileri adına (kişisel haritanız desteklerse) skandal olabilecek değişim de beklenebilir. Özgürleştirici, sınırlardan uzak belki alışılmışın dışında aşklara yelken açabilirsiniz. Yaratıcı yanlarınız gelişmeye başlar, hobiler edinebilir, kendinizi geliştirebilirsiniz. Ani spora başlayabilir, sanatsal çalışmalara girişebilirsiniz. Mutfak sanatlarıyla ilgilenmek hoşunuza gidebilir.  

Kova Burcu: Terazi dolunayı ile bir yolculuk planı gerçekleşebilir. Uzun zamandır beklediğiniz hukuki bir kararı netleştirebilir, bazı kararlar alabilirsiniz. İletişim, medya, ticari konularda canlılık olabilir. Etraf, taraf, kardeş, komşu, arkadaşlarla iletişim yoğunlaşabilir. Habercilik, gazete, astroloji, dergi, tv, radyo gibi yayınlarda başarılar yakalanabilir, meraklar giderilir. Eğitim verebilir, alabilir, kurslara katılabilir, gençlerle daha çok birlikte olabilirsiniz. Gel/git trafiğiniz artacaktır, çok hızlı bir hayat sizi bekliyor. Sosyalleşebilirsiniz. 20 Nisan’dan itibaren, aile hayatınız önemli olabilir. Ebeveynlerle daha çok birlikte olabilirsiniz. Onların hayatında radikal değişimler olabilir. Belki taşınıyorlar ya da yerleşimle ilgili ani gelişen konular, tansiyonlu durumlar var. Evde, binada ani bir tadilat işine girişebilirsiniz, mecburi bir taşınma kararı alınabilir. Çok sağlam gördüğünüz temeller sarsıntıya uğrayabilir,  aileyle, babanızla, eşinizle ilişkiler adına huzursuzluk da verebilir.

Balık Burcu: Terazi burcundaki dolunay ile, finansal sorunlarınızı çözebilirsiniz. Kira, ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.  Sizi ruhsal olarak baskılayan bir sıkıntıdan kurtuluyorsunuz. Para ve kazançlar geliyor. Elinize geçen parayla istediğiniz şeyleri satın alabilir, alışverişlerinizi yapabilirsiniz. Pazarlama, satış işleriniz canlanabilir, bazı anlaşmalar yapabilirsiniz. Eğitim, ticaret, reklam, sanatsal çalışmalarda başarılı olabilir, para kazanabilirsiniz. Bir şeyler almak ve ya satmak istiyorsanız tam zamanı diyebiliriz. Artık etraf tarafla da etkileşim artıyor. İş çevresinden kişiler, akrabalarla da sosyalleşebilirsiniz. Ani bir çevre değişimi de meydana gelebilir. Ani çıkan seyahat fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Etrafınızdaki kişilerinde hayatında değişimler meydana gelebilir. Zihinsel olarak yenilik içindesiniz, aydınlanma yaşıyorsunuz. Etrafınızdaki olaylara bakış açınız değişti. Yeni şeyler öğrenerek, kişiler tanıyarak, etrafınızdakilere daha açık davranarak, esneyerek daha da aydınlanacak, yenileneceksiniz. Hiçbir şey eskisi gibi değil, olaylara şimdi daha farklı yaklaşıyorsunuz.

Not: yükselen ve ay burcunuzu öğrenmek için bana başvurabilirsiniz. (Gerekli olan bilgiler: gün-ay-yıl doğum saati, doğum yeri)

  • Share:

You Might Also Like

1 yorum

  1. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil