By Talin Ağdere ile Astroloji - 17:58:00


ders programı ile ilgili görsel sonucu

30 Eylül – 7 Ekim 2019 haftası:

Haftalık yorumlara devam ediyoruz:

Terazi Burcunda Yeni Ay ile haftaya başlıyoruz. Çocuksu, güdüsel bir enerjimiz var değişim ihtiyacı fazla, heyecanlıyız. Ayın ilk ışığı 30’u gecesi görünüyor. Girişimler yapabilirsiniz, özellikle, 2 Ekim Çarşamba Hilal fazından itibaren daha rahat eyleme geçebilirsiniz. Yeni adımlar tohumlar atma zamanı geldi.Haftaya Terazi burcundaki (hava elementi) yoğunlukla devam ediyoruz. Geçen hafta da bahsetmiştik. Birlik ve beraberliğin kurulması, savaştan ziyade barışa, diplomatik ilişkilere önem verilmesi gereken bir zaman dilimidir.  Eyleme geçmek, enerjinizi ortaya koymak için ilişkiye, onaya ihtiyaç duyulur. Ortaklıklar, evlilikler, avukatlı, danışmanlık işleriniz, taşınmalar da gündeme gelebilir. Ayrıca sosyalleşmek, davet, parti, organizasyonlara katılmak, halkla ilişki kurma zamanı! 
3 Ekim Perşembe düşünce yapımızı, zihnimizi simgeleyen Merkür Akrep burcuna giriyor. Algımız değişiyor. Su enerjisi hakim olduğundan, daha çok sezgisel, duygusal yönlerimiz de ortaya çıkmaya başlıyor. Daha fazla derin konulara odaklıyız. 4 Ekim Cuma günü ise, eylemci Marsın Terazi (zayıf asalet) burcuna girmesiyle, Terazi burcunda stelyum devam ediyor. Bazı şeyleri farklı düşünmek, ortaya çıkarmamak içine atmak da mümkün. Bir enerji birikimi de yaşanabilir. Mars ise zayıf asalette olmasından dolayı, olaylara müdahale etmemek, çatışmaya girmemek mümkün. Zaman zaman sert açılarda motivasyon düşüklüğü, ilişkilerdeki zorluklar, kararsızlıklar, dengesizlik, üşengeçlik de görülebilir. Ancak, kaba, sert, çatışmacı, savaşçı yönler törpülenir. Müdahaleden hoşlanılmadığı için taktik geliştirerek stratejik ve diplomatik davranılabilir. Mars kibar Terazide ilerlerken, bedeninizi  (hoyrat kullanmayın) yoğun, sert, güç isteyen sporlarla çok fazla yormayın, ya da spordan önce ısınma hareketlerine önem verin,  bağışıklığınız kolay düşebilir. Önlem alın. 

Ay/burçlarda ve Haftamız:

30 Eylül Pazartesi günü Ay/Terazi burcunda 12.41’e kadar boşlukta kalıyor.  Önemli işlerinizi ancak öğle saatlerden sonra harekete geçirebilirsiniz. Sabah saatleri ise elinizdeki işleri bitirmelisiniz.  
Ay, 12.42’den itibaren Akrep burcuna geçiyor. Akşam saatlerinde (Uranüs’le karşıt açı yaptığından bir tedirginlik yaşanabilir. Özellikle sabit burçlardaki Ayın geçişleri (tabi diğer açılarda tetiklediğinden) Uranüs’le de kavuşum, kare, karşıt açılarda bir enerji birikimini açığa çıkarabiliyor). Geçmişteki takıntılardan uzak durulmalı, sizi kıskanç, kuşkucu hale getirebilir. Her şeyin altında bir şey aramayın!
1 Ekim Salı günü Ay/Akrep burcunda devam ederken, karşımızdaki kişilere karşı tutkulu, yardımsever kontrolcü davranabilirsiniz. Anne, bayanlar, önemli kişilerle görüşebilir destek alabilirsiniz. Daha dikkatli, iradeli görev sorumluluklarının bilincinde hareket edebilirsiniz. Derin analizler kontrol isteyen işler adına verimli birkaç gün!
2 Ekim Çarşamba günü Ay/Akrep burcunda devam ederken öğlene kadar yapmak istediklerinizi cesur bir şekilde eyleme geçirebilirsiniz. Sevdiklerinize, etrafınıza karşı fedakarlık, ilişkilerde yapıcılık var. Ay Akrep burcundayken Çarşamba öğlene kadar, Akrep, Yengeç, Balık, Oğlak, Başak burçları için olumludur. İşler kendiliğinden çözülebilir ya da destekle ilerleyebilirler.
2 Ekim Çarşamba saat 14.45 den itibaren Ay/Yay burcuna geçiyor. Derin bir oh çekebilirsiniz, zira daha rahat, pozitif hissedişler içinde olursunuz. Olayların kargaşası olsa bile birçok konu ve yoğunluklar arasında biraz nefes alma dönemidir. Zira iyi niyet vardır. Arkadaş, grup ilişkileri, eğitim, basın/medya, hukuk alanları, yabancılarla bağlantılar adına olumlu bir gün. Bayanlarla ilişkiler güzel akar.
3 Ekim Perşembe günü Ay rahat Yay burcunda ilerlerken (ay/Jüpiter/Neptün) bir yandan bazı dağınıklıklar, karışıklıklar yaşansa bile, olayları daha iyimser karşılayabilir, duygularınızı coşkuyla ifade edebilir, değişiklikler yapabilirsiniz, kendinizi bir şekilde mutlu edebilirsiniz. Uyumlu dengeli arkadaşlıklara dostluklara farklı kültür ve anlayışlara açıksınız. Uzaklardan yurt dışından bir haber alabilirsiniz. Bu gün Marsın 29 derece Başakta olması işlere son bir kez kölelik yapabilir, detaylara boğularak her şeyi düzenlemek için uğraşabilirsiniz. Ancak söylediğim gibi bir yandan da keyiflere, dostluklara, maneviyata çok önem veriyor, başkalarını da rahatlatıyorsunuz. Merkür ise Akrep burcuna girdi. Ay Yay burcunda ilerlerken, Yay, koç, terazi, kova, Aslan burçları adına canlı, rahat, spontan bir enerji verir.
4 Ekim Cuma günü Ay/Yay burcunda ilerlerken Mars ise 40 gün boyunca artık Terazi burcunda yolculuk yapacaktır.  Bu gün saat 10.33 den  akşam 20.43'e kadar neredeyse gün boyu Ay/boşlukta kalacak. Bu günlerde maneviyata daha çok önem verilmeli. Dua, meditasyon benzeri çalışmalar adına oldukça etkili olabilir. İyimser hissedişler içindesiniz. Açık hava doğa sporları yürüyüşler farklı insanlarla değişik şeyler yapmak adına iyi olabilir ancak Merkür/Uranüs karşıtlığı tetikliyor, dikkatinizi dağıtan etkiler olabilir bu yüzden ufak tefek sakarlıklara kazalara karşı dikkat etmek gerekebilir.  Ayrıca, Güneş/Satürn sert açıları da başladı. Yapmanız gereken işler sorumluluklar ağır basmaktadır. Yapmak ve yapmamak arasında kalırken biraz kararsız olabilirsiniz.
5 Ekim Cumartesi Ay kuralcı iş kolik Oğlak burcuna giriyor. İş, güç sorumluluklar daha fazla önem kazanıyor. Geleneksel organizasyonlar, davetler, kalıcı işler adına olumlu bir gün. Ancak bazı şeyleri yapmak size zor gelebilir, yorucu olabilir. Güneş artık bu günden itibaren daha fazla Gergin, soğuk, mesafeli tavırlar, sürekli kendinizi haklı görme eğilimi verebilir.  Bir şeyleri görev icabı yapabilirsiniz. Güneş/Satürn sert açılarını bu birkaç gün yoğun hissedeceksiniz.
Cumartesi ve 6 Ekim Pazar günü Ay/oğlakta ilerlerken, Gerek fiziksel gerekse psikolojik enerjiniz biraz düşebilir, gerginlik yaratan etkiler var. Basit şeyler bile ağır gelebilir. Başkalarıyla problemler olsa bile bunların düzeleceğini düşünerek pozitif olmaya gayret edilmeli. 4, 5,6,7 Ekim günleri (Merkür/Uranüs açılarını tetikliyor) tahrik edici gerginlik verici kazalara sakarlıklara açıklık veren bir enerjidir. El, ayak bileğiniz, köprücük kemiği kazaları, sinirsel yorgunluk, halsizlik verebilir. Hoşunuza giden ya da gitmeyen sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Sağlık açısından ise kemikler, dişler, romatizmal sorunlar olabilir. Ay/Oğlakta ilerlerken ise, Oğlak, başak, boğa, balık, akrep burçları adına iyi hissedişler mümkün. Destek alabilir, kalıcı işler yapabilirler.
Sağlık: Bu hafta genel olarak böbreklerinize, bel ağrılarına dikkat edilmeli. Ayrıca romatizma, diş, diz, cilt, kemiklerle ilgili hastalıklar, kalıtsal hastalıklar (güneş/satürn) damar sertliği gibi konular daha çok gündeme gelebilir.
İlk dördün (ay fazı) ile haftayı kapatıyoruz. Emin olamadığınız şeyleri yeniden düzenleme şansınız var, bu fırsatı kaçırmayın, eleştirilere açık olmalısınız ve tabii ki; güzel ve keyifli haftalar olsun, moraliniz keyfiniz yerinde ve neşeniz bol olsun.👏🙏

Not: İlgilenenlere ise haftalık ay boşlukta takvimi:

30 Eylül Pazartesi sabahtan 12.41e kadar,
2 Ekim Çarşamba, 12.46 dan aynı gün 14.44e kadar,
4 Ekim Cuma 10.33den aynı gün 20.43e kadar Ay Boşlukta kalacaktır.

Talin AĞDERE

Astroloji Uzmanı 


📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin
💻   Mail talinagdere@hotmail.com

Not:Yukarıda verilen genel yorumlardır. Yükselen burcunuzu,ay burcunuzu öğrenmek, danışmanlık hizmeti almak için talinagdere@hotmail.com dan bilgi alabilirsiniz. Gerekli olan bilgi:  gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saatiniz. Sevgiler


  • Share:

You Might Also Like

0 yorum