Terazi Burcunda Yeni :Ay (2019)

By Talin Ağdere ile Astroloji - 22:38:00


28 Eylül saat 21.27 civarı Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yeni Ay haritasında (İstanbul'a göre) İkizler burcu yükselmekte. Çok yönlülük var. Birden fazla konularla ilgilenebilirsiniz. Eğlenceli, entelektüel, keyifli çalışmalar yapabilirsiniz. Bilginin, eğitimin, öğrenmenin, zihinsel konuların önemi artabilir. Gazete, dergi, kitap, raporlar, medya bağlantılı çalışmalar, haberler, reklam, pazarlama gibi alanlar canlanabilir.  Havaların güzel olmasından dolayı da bir canlılık var sanırım. Seyahat etmek, gezmek, eğlenmek, pikniklere, yemeklere gitmek, sosyal aktivitelere katılmak, sanata, spora, hobilere daha çok yer vermek bu dönemin konuları. Aşkta, arkadaş ilişkilerinde canlılık görülebilir. Ayrıca para, ekonomi, spekülatif konular öne çıkmakta. Yaratıcı, yetenekli olduğunuz yönlerinizi daha fazla öne çıkarabilirsiniz. Görsel sanatlar, dans, müzik, oyunculuk alanlarında, sahne önünde daha fazla etkili olursunuz. Yeni senaryolar yazılabilir, film, diziler çekilebilir. Çocuklarla, gençlerle ilgili konular artabilir. Onların hayatında gelişen faydalı, sosyalleşmesine yardımcı olacak konulardan söz edebilirsiniz. Venüs/Jüpiter güzel açılarından dolayı, ilişkilerde şansınız artacaktır. Finansal gelişmeler getirebilir. Yaşam ve çalışma şartlarında daha iyi olanaklar yakalanabilir. Bebek sahibi olmak isteyenler adına yeni gelişmeler var. Ayrıca gençlere yönelik yarışmalar, etkinlikler, hobisel faaliyetler, spor müsabakaları,  düzenlenebilir. Yeni park oyun alanları kurulabilir. Ailenin, babanın finans durumu sahip olduğu değerlerle ilgili yeni gelişmeler, kararlar alınabilir. Aracı kurumlar, haberciler, elçi ve bürokratlar bu Yeni Ayın konuları olabilir. Ayrıca Ünlülerle ilgili yeni haberler alabilirsiniz. Terazi burcundaki Merkür'ün/Spica adlı sabit yıldızla bağlantısı var. Gökyüzünün muhteşem yıldızlarından biri olan Spica, bereket tanrısı İsis’in elinde tuttuğu başak demetidir. Tanrıçanın armağanını simgeler. Bu yıldızın etkisi sanat ve bilim sevgisi ile de bağlantılıdır. Yaptığınız işe, düşüncelere estetik, güzellik katabilirsiniz. Estetikle ilgili ürünler yeni buluşlar, bilimsel çalışmalar yapılabilir bu dönemlerde.

Türkiye'nin natal haritasında bulunan Marslı bir Yeni Ay gerçekleşmekte. Türkiye'nin finansal durumu, imajı, yaklaşımı önemli olacaktır. Politik astrolojide Mars (düşük) savaşı, depremi, maden kazalarını harekete geçiren bir gezegen olarak bilinir. Düşük bir ihtimalle böyle bir şey olabilir, Olsa bile etkisi çok güçlü (Mars zayıf) olmayabilir. Bazı açıklamalar,haberler konular, spekülasyonlar (2019 solarında Mars para evini yönetmekte!)  Döviz ve borsayı (iniş, çıkış) harekete geçirebilir. Ekim ayında özellikle sonlarına doğru, Kasım'da dikkat etmek gerekmekte. Ayrıca, gençlere (orta lise öğrencileri) özel olanaklar gelişebilir, eğitimle de ilgili yeni bir konu da mümkün. Ayrıca Ulaşım (tren, metro vb..) yeni çalışmalar olanaklar, yeni hatların açılması da mümkün olabilir. Terazi’deki Mars adalet duygusunu, adaletle ilgili bir konuyu da eyleme geçirebilir, gençler bu konulara oldukça fazla duyarlılık gösterebilir. Ayrıca komşu ülkelerle ilgili konular, göçlerle ilgili yeni gelişmeler beklenebilir. Yakın komşu ülkeler trafiği de artabilir. 

Sağlık: böbrekler, mesane, bel ağrıları hassas olabilir. Şeker iniş çıkışlarına da dikkat edilmeli.

Yeni Ay ve Burçlar:

Özellikle, Yükselen burcunuzu da okuyunuz (burcunuz ve yükselen burcunuzu ikisini birden okuyunuz, yükseleninizi bilmiyorsanız doğum tarihinizi, doğum saatinizi, doğum yerinizi bildirerek talinagdere@hotmail.com danışabilirsiniz)

Koç burcu: İlişkiler ve ortaklıklar evinde yeni başlangıçlar, olanaklar gündeme gelebilir. Son altı aydan sonra gelişen yeni konular var. Evlilik konuları, birlikte yaşama kararı almak, taşınmak, ortaklık kurmak söz konusu. Daha fazla sosyalleşebilir, gezebilir, seyahat edebilirsiniz. Arkadaşlıklar, dostluklar adına da canlandırıcıdır. Daha önce sorunlar yaşandıysa özellikle, aile, anne/baba ya da toplum, devlet baskısı gibi aşmak için gayretlerinizi arttıracaksınız. Birlikte kararlar almak, karşınızdaki kişilere danışmak son derece önemli, artık başkalarına bağlısınız. Kimileri adına iş, satış sözleşmeleri, karşılıklı alışverişler, hukuki konular, emlak işleri, danışmanlıklar gündeminde olabilir.

Boğa burcu: Günlük işlerinizi ve sağlık koşullarınızı bu ay yoluna koyabilirsiniz. Çevre güzelliği, dekorasyonu, temizliği gibi pek çok konuda daha rahat hareket edebilir, estetiğe, güzelliğe de önem verebilirsiniz. Yaşamak için gerekli işlerin yapılması, çalışma tekniklerinin düzeltilmesi mümkün. Yeni müşteriler, ast ve üstlerle ilişkiler düzene girmeye başlıyor. Satış, planlama, halkla ilişkiler adına da canlandırıcı. Ayrıca komşularla iletişim artarken, hala ve amca tarafı akrabalarla daha fazla görüşmeler yapılabilir. Fazla ağırlık kaldırmayın, belinize dikkat edin. Böbreklerinizi üşütmeyin, bağışıklığınızı güçlendirin. Angarya işleriniz olsa bile, yetenekli ve pratik olduğunuz için üstesinden gelebilirsiniz.

İkizler burcu: Çocuklarınızın hayatında yeni bir dönem başladı. Onların yeni bir iş, eğitim, kurs, etkinlik, kreş, oyun, yarışma dönemi olabilir. Siz bu dönem daha çok eğlenecek, keyif alacaksınız. Hobilere, spora, sanata vakit ayırabilir, tiyatro, sinemalara gidebilir, seyahat edebilir, gezebilirsiniz. Görsel sanatlar, iletişim alanlarıyla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Aşk hayatınız canlanıyor! Aşkta yeni bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler adına yeni olanaklar gelişiyor. Ailenin, babanızın servetiyle ilgili olanaklar gelişmekte, emlak işlerinizde hareketlilik artıyor. Yeteneklerinizi konuşturabilir, konser, yarışma, spor müsabakalarında başarılı olabilir, adınızdan söz ettirebilirsiniz.

Yengeç burcu: Bitişler ve yeni başlangıçlar içindesiniz. Sizin için yepyeni bir dönem başlayabilir. Ailevi konular, aile içi ilişkiler, ebeveynlerin hayatında yeni konular gelişmekte. Bugüne kadar konuşulmamış konular düşünceler bu dönem açıklanabilir, birikmiş fikirler konuşulabilir, aile yakınlarınızla ilgili çeşitli fikir muhasebesine girilebilir. Büyüklerinizle ilgili yoğunluklar var. Ailenizdeki bazı sorun ve karışıklıklar varsa çareler bulmaya başlayabilirsiniz. Misafirler ağırlayabilirsiniz. Arkadaş dostlarla evinizde sosyalleşebilirsiniz. Evinizden de çalışabilirsiniz. Taşınmalar, tadilatlar, dekoratif konular gündemde olabilir. Evinizde rahat bir ortam oluşturmak, estetiğine önem vermek isteyebilirsiniz.  Bu dönem oturulan evin daha şık zarif olmasını isteyebilirsiniz. Bunun içinde birkaç değişiklik yapabilir, eve yeni bir düzen verebilir, hatta boyayabilirsiniz. Evlilikle ilgili konular da hareketlenebilir.

Aslan burcu: Yakınlarınız, kardeşler, akrabalarınız, komşularla ilişkiler kurulabilir. Onlarla daha fazla sosyalleşebilirsiniz. Birlikte meseleleri çözmek adına yeni olanaklar gelişebilir. Arkadaşlarınız dostlarla da bir arada olabilirsiniz. Yakınlarınızın hayatında yeni bir dönem başlamakta. Eğitim, öğretim konuları, kısa geziler gündeme gelirken, iletişim trafiğiniz yoğunlaşıyor. İnternet çalışmaları, sosyal içerikli programlar, dergi, gazete, kitap çalışmaları, zihinsel konular adına canlandırıcı bir süreç. Yeni kitabınızı çıkarabilir, tanıtımını yapabilirsiniz. Halkla ilişkiler, pazarlama, reklamcılık, medya bağlantıları söz konusu. Sanat çevresinden kişilerle de görüşebilirsiniz. Çevrenizdeki olayların temposu artacaktır. Yeni fikirlerle açık olunan, bilgi toplanan, merak giderilen, yeni öğretilere açık olunan bir zamandır. Hukuk ve ticari konularla da ilgili yeni bilgiler edinebilirsiniz.

Başak burcu: Parasal kazanımlar, gelirler, birikimler, harcamalarla ilgili yeni olanaklar gelişmekte. Belki iş değiştirdiniz, yeni bir işe başladınız, maaş durumunuz değişti. Dikkatinizi maddesel ve ya manevi değerlere odaklıyorsunuz. Mal mülk para gelir getirecek iş alanları konularında yoğunlaşma var. İş, ticari konular artabilir.  Eğitime, mücevher, kozmetik, süs eşyalarına,  keyifli konulara, giyim kuşam, sanatsal objelere, estetik ürünlerine, dekoratif malzemelere paralar da harcayabilir bütçenizi aşabilirsiniz. Hatta çok istediğiniz bir şeyi bu dönem satın alabilirsiniz. Yatırım ve alışveriş yapmak içinde hareketli bir dönemdesiniz, ancak çok çabuk paranız tükenebilir. Davranışlar daha hoşgörülü, adil ve hakkaniyetlidir. Olaylarda daha iyimser ve hoşgörülü olabilirsiniz. Yeni iş anlaşmaları da gündeme gelebilir.

Terazi burcu: Burcunuzdaki Yeni Ay ile kişisel konulara yöneldiniz. Hayatınızda finansal, hukuksal, ticari anlamda yeni başlangıçlarınız olabilir. Kişisel projeler devreye girerken, kendinize bakım yapabilir, dış görüntünüze sağlığınıza, estetik, diyetinize daha fazla önem verebilirsiniz. Saç, diş, yüz bakımını ihmal etmeyerek, giyim kuşama önem verebilirsiniz. Ayrıca beden sağlığı, temizliği de önemli olabilir sizin için. Son günlerdeki aşktaki kısıtlanmalardan sonra iyimser bir bakış açısı geliştirerek, olaylara daha farklı bakmaya başladınız. Ne kadar olumlu bakarsanız o kadar aşkta, iş durumunuzda pozitif bir duygu içine girebilirsiniz. Karamsarlıktan uzak durmalısınız. Artık 4 Ekim’den itibaren geçmişi geride bırakıp yepyeni sayfalar açmaya başlayabilirsiniz. Bu dönemde kendinizi başkalarına daha rahat ifade edecek, sosyalleşeceksiniz. Arkadaşlarla hoş vakit geçirmek eğlenceli konulara yönelmek biraz hareket etmek seyahat etmek adına canlandırıcı bir yeni ay olacaktır.

Akrep burcu: Yeni Ay, kontrol edemediğiniz anlayamadığınız, karanlıkta kalan konulara ışık tutacaktır. Bazı şeyleri gün geçtikçe Ekim ayına kadar adım adım anlayacak, kontrolü mümkün olmayanları ise akışta bırakmayı tercih edeceksiniz. Elinizdeki işleri bitirmek, birçok şeyi tamamlamak, önemli olanları seçmek, önemsizleri elemek bırakmak tamamlamak adına olumlu bir süreçtesiniz. Ortamdan uzaklaşmak izole yaşamak, evinize, işinize özel hayatınıza vakit ayırmak hoşunuza gidebilir. Meditasyon, dua, spirituel eğilimli çalışmalar yapabilirsiniz. Gizli yardımlar yapabilirsiniz. Sizde yardım alabilirsiniz. Ekim’de dahil arka planda kalıp çok çalışabilirsiniz. Hastaneler, depo, fabrika, spor merkezleri, cemiyetler gibi kapalı alanlarda daha çok bulunabilir, başkalarına yardım hizmet edebilirsiniz. Kolektif çalışmalar yapılabilir. Yurt dışı bağlantılarınız olabilir.  Bazı şeylerin netleşmesi zaman alabilir, ay büyüdükçe olaylar da netleşmeye başlayacaktır.

Yay burcu: Terazi burcundaki Yeni Ayla birlikte grup çalışmalarınız, iletişimler, başlıyor. Ekipçe yeni başlangıçlar yapabilir, kulüplerde birlikte keyifle çalışabilirsiniz. Düğün, dernek, parti, toplantılar, cemiyet vakıf çalışmaları artabilir. Hayatta beklentileriniz nedir, idealleriniz nedir, işte bu dönem amaçlarınıza ulaşma şansınız da artıyor. İşten gelen kazançlarınız da var. Arkadaşlarla, dostlarla daha çok bir arada olabilir bir amaç uğruna mücadele verebilirsiniz. Sanatçılar, hukukçular, diplomatik, politik bağlantıları olan kişilerden destek alabilirsiniz. Bayanlar ve gençler, önemli kişilerle etkileşimler artıyor. Toplumun yararına olan sosyal içerikli çalışmalar yapılabilir. Medya bağlantılarınız, film, stüdyo, koro çalışmalarınız, tanıtımlar, resmi toplantılarınız bu dönemler gündemde! Ekim’den itibaren ise, birlikte idealist çalışmalara girişebilirsiniz. Girişimcilik liderlik yeteneklerinizi sergileyebilir, başkalarını da motive edebilirsiniz. İş yatırımları adına da olanaklar var ancak çok risk almadan ilerlemelisiniz.

Oğlak burcu: İş evinizde Yeni ay gerçekleşiyor. İşleriniz açılabilir, önemli pozisyondaki kişilerden  iş kariyer ve geleceğe yönelik destek alabilirsiniz. Övgü ve beğeni toplayabilirsiniz. Geçmiş ayların geri dönüşümü olabilir. Başarılı olduğunuz konular var ancak bazı konularda eğer kendinizi yetersiz hissediyorsanız düzenlemeler de yapabilirsiniz. Her halükarda, üstlerle olumlu ilişkiler sağlayabilir, yaratıcılığınızı yeteneklerinizi toplum önünde sergileyebilir, beğeni toplayabilirsiniz. Bayanlardan anneden destek alabilirsiniz. Parladığınız bir dönemdesiniz, yazışmalar, seyahatler, eğitimler, konuşmalar yapılabilir. Ekim’den itibaren ise toplantılara katılabilirsiniz. Ekim’de hırsınızı öfkenizi dengelemeniz gerekecek, egonuzu kontrol etmelisiniz. Girişim cesaretinizi kıracak etkiler içinde olabilirsiniz, hedefleriniz için daha fazla mücadele etmelisiniz. Kararlılık ve motivasyon içinde ilerlemelisiniz. Sinirlerinize de hakim olabilirseniz başarı elde etmek daha kolay olacaktır. Otoriteyle sorunlar, kadersel engeller yaşasanız bile başka koşullarda şansınız artar ve başkalarına yardım edebilir, sizde gizli yardımlar alabilirsiniz.

Kova burcu: Yurt dışı bağlantılarınız artıyor. Yolculuklar başlıyor olmalı. Deniz aşırı seyahatler olabilir. Uzaklardan gelen misafirleriniz de olabilir. Kimileri adına hukuki konularla ilgili yeni bir süreç gelişebilir. Akademik başarılar elde edebilir, uluslararası alanlarda çalışmalar yapabilirsiniz. Sunum, sempozyum, seminerler verilebilir. Farklı kültürden mesleklerden çevreden kişilerle de bir arada olabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Halkla ilişkiler, basın medya, uluslararası ticaret, reklam pazarlama alanlarında gelişen yeni durumlar var. Turizm, ithalat, ihracat alanlarında çalışmalar başlayabilir. Projenizi, kitabınızı yayınlayabilir, y.lisans, mastır yapabilir, work&travel programlarına katılabilir, sınavlar verebilirsiniz. Üniversitelerde görev alabilirsiniz. Uluslararası platformlarda görev alabilirsiniz. Felsefi, dini, ruhsal konularla bağlantılar artabilir. Eşinizin akrabalarıyla ilişkiler artabilir. Tedaviler varsa, operasyon da geçirmiş olabilirsiniz sağlık adına Ekim’den sonra iyileştirici etkiler başlıyor.

Balık burcu: Manevi ya da maddi bir çöküş içine girmiş olabilirsiniz.  Terazi burcundaki Yeni ayla birlikte alacaklarınızı tahsis etmeye başlayabilirsiniz. Ortaklı girişimlerden işlerden para kazanılabilir. Burs, hediye, bahşiş, prim, tazminat, emeklilik gibi gelirler artabilir. Kredi almak istiyorsanız Ekim’den itibaren harekete geçilebilir, ancak risk almamak gerekiyor, kriz riskini iyi yönetmek gerekir. Eşinizin ortağınızın bazı yanlışları sizi zorlayabilir.Onların kazançlarıyla ilgilisiniz. İlişkiniz varsa derinleşebilir, tutkulu davranabilirsiniz, maddi konularda girişken davranabilirsiniz. Resmi dairelerle, bankalarla, devlet hastaneleriyle ilgili işleriniz, formaliteler bu dönem fazlalaşabilir. Bir evrak işinizi bu dönem çözebilirsiniz. Hukuksal bir durum, izin, belge, rapor her neyse biraz zaman alsa bile çözülecektir. Tedaviler, operasyon gibi durumlar varsa 19-20 Ekim’den itibaren harekete geçebilir.  


Talin AĞDERE

Astroloji Uzmanı 

📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin
💻   Mail talinagdere@hotmail.com


Not:Yukarıda verilen genel yorumlardır. Yükselen burcunuzu,ay burcunuzu öğrenmek, danışmanlık hizmeti almak için talinagdere@hotmail.com dan bilgi alabilirsiniz. Gerekli olan bilgi:  gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saatiniz. Sevgiler





  • Share:

You Might Also Like

0 yorum