Jüpiter/Oğlak burcunda!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 21:40:00

JÜPİTER, 2 Aralık 2019’da Oğlak burcu transitine başlıyor. 19 Aralık 2020 e kadar Oğlak burcunda kalacak olan Jüpiter’in etkileri nelerdir?

Jüpiter, astrolojide şansı, fırsatları, adaleti, dini, hukuk, eğitimi, yolculukları, felsefi konuları, ahlakı, inançları anlatan bir gezegendir. Hangi burca giriyorsa kendi özelliklerini bu burca aktarır. Manevi ve maddi olarak genişlemeyi de simgeler.

Jüpiter, Yay ve Balık burcunu yönetir, Yengeç burcunda yücelir, İkizler ve Başak burcunda zararlı konumdadır, Oğlak burcunda ise düşer. Oğlak burcu soğuk ve kuru doğadadır Jüpiter ise doğası gereği nemli ve sıcaktır. Bu durum Jüpiter’in doğasına aykırı olarak bilinir. Jüpiter inançlıdır, iyimserdir, geniş açıdan düşünür, yaşamın anlamı ve güvenidir. Hayata canlılık ve hareket kazandıran şansı getiren ufukları genişleten eylemi vardır. Oğlak ise karamsardır, melankoli yanları vurguludur. Oğlak burcunun sorumluluk bilinci, endişeli halleri, gelenekçi ve dar açıdan düşünen yanları, melankoliye yatkınlığı, pozitiflikten, iyimserlikten uzaklaşmasına olayları çok fazla ciddiye almasına, beklentilerini azaltmasına sebep olabilir. Rahat hareket edemez. Fazla hırslı olabilir, her şeyi fazla ciddiye alabilir.  Oğlak çok şansa da inanmayabilir, onu yaratmak için kendi hedeflerini belirler, organize eder plan ve projelendirdikten ve sıkı bir çalışmadan sonra başarıya ulaşabilir. Eğer kişisel horoskopunuzda Asc/Dsc/Mc/Ic, kişisel gezegenlerle bağlantıları varsa, önemli açılar alıyorlarsa önemli etkileri olabilir. İş, kariyer adına durum farklı olabilir. Oğlak burcunun yöneticisi Satürn güçlü olduğundan (Satürn/Oğlak daha sonra güçlü olduğu Kova’da ilerliyor)

Oğlak iş, kariyerin burcudur. Toprak elementini simgeler. Ayaklarını yere sağlam basmak, hedefe kilitlenmek, somut başarı elde etmek, yükselmek, zirveye tırmanmak, mevki sahibi olmak mümkün olabilir. Oğlak bu dönem çok fazla hırstan egodan uzak durmalı, maneviyatı güçlendirmeli başkalarına karşı şefkatli yardımsever anlayışlı olmayı başarmalıdır. 2020 yılında Jüpiter/Oğlak Toprak & su elementi burçlarına daha çok şans ve başarı verebilir. Özellikle burç veya yükselen Oğlak,  Başak, Boğa, Akrep, Yengeç, Balık gibi.

Jüpiter, 14 Mayıs-13 Eylül 2020 dönemleri geri hareket (retro) edecektir. Bu süreçlerde içe dönerek bilgileri yeniden değerlendirmek zenginleştirmek gelecek günlere hazırlık yapmak mümkün. Eğer kişisel bir bağlantısı varsa, pozitif, iyimser hallerinden uzaklaşabilir, her şeyi daha çok içinde yaşayabilir, meditasyon, dua benzeri çalışmalara yatkınlık artabilir. Eğitim, hukuk, adalet, din, yurt dışı bağlantılı konularda beklemeler gecikmeler yaşanabilir.
Mart sonu Nisan başında , Haziran sonları Temmuz ayında, Ekim sonu ve kasım başı 2020’de Jüpiter/Plüton etkileşimi gerçekleşiyor. Bu etki başarma isteğini arttırıcı bir transittir. Gayretinizi çabalarınızı ön plana çıkarır. Bir şeyleri ispat etmek adına hırs ve güç verir. Bu gücü yetkiyi hadsiz kullanma tehlikesi de olabilir. Olumlu açılarda saygınlık kazanabilir, olumsuzluklarda ise kötü tanınabilirsiniz. Yapıcı ve yıkıcı yanları iyi kullanılmalıdır. Ayrıca bu kavuşum enerjisi kendini iyileştirme arındırma saflaştırma enerjisidir. Aralık 2020 de ise Jüpiter/Satürn kavuşacaklar girişimlerinizi artık Kasım sonu Aralık’tan itibaren gerçekleştirebilirsiniz.

Jüpiter/Oğlak ve Sağlık- Olumsuz açılarda (Satürn’de Oğlakta) kemikler, dişler, cilt, karaciğer sorunları verebilir. Jüpiter/Mars kavuşumu (ağustos ve Ekim) olduğunda bu süreçlerde ateşli hastalıklar verebilir. Satürn/Mars (Eylül, Ekim) bağlantılarında kemiklerle ilgili sorunlar, iltihabi durumlar, kaslarda sorunlar yaşanabilir. Ekim sonu ve Kasım'ın ilk haftalarına kadar ise sinir sistemine bağlı (Merkür/Satürn/Jüpiter) sağlık sorunları olabilir.

Oğlak burcu ülkelerinden bazıları: (kuruluş tarihlerine göre) Avustralya, Rusya, çek cumhuriyeti, Slovakya, Sudan, Kamerun, İspanya, Macaristan vb… bu ülkelerle ilgili olumlu - olumsuz gelişmeler yaşanabilir.

İş potansiyeli: inşaat, Mimarlık, heykeltıraş, mühendislik sektörleri,  kurumsal ayağı olan şirketler, devlet bağlantılı şirketler, dağcılıkla uğraşanlar, Dağ oteli, dağ evi işletenler, saygın ve kültür seviyesi yüksek olan meslekler öne çıkabilir. Yargıç, avukat, patronlar, devlet yetkilileri, politikacılar, bankacılar, sigortacı, emlakçı, inşaat sanayisinde çalışanlar, çevre mühendisleri, dayanıklılığı gerektiren meslekler,  diş hekimleri,  estetik cerrahları, ortopedist, romatoloji  öne çıkabilir. Toplum alanında sorumluluğu olan kurum, cemiyet, meslekler, vakıflar önemli olabilir.

Jüpiter/Oğlak ve burçlar (Yükselen burcunuzu da okuyunuz):

Aşağıdaki yorumlar kişisel haritaları da destekliyorsa mümkündür.

KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – Bu son yıllarda Satürn/Oğlak dönemi çok çalıştınız, emek verdiniz, mücadele ettiniz, zorlandınız, toplum/aile baskısına maruz kaldınız. Bu dönemde belki hala endişe ve kuruntular devam edebilir ancak başarılar da var. Kariyer, mesleki alanda kendinizi topluma kabul ettirme zamanı geldi sanırım. Önümüzdeki bir yıl içinde yükselebilir, terfi edebilir, başarı yakalayabilirsiniz. Uluslararası hukuk desteği gelebilir, yabancı kaynaklardan, medyadan destek alabilirsiniz.  Kimileri adına evlilik, anne ya da babalık zamanı da olabilir. Emekli olabilirsiniz. Tanınma, ödüller de getirebilir. Eğitim amaçlı çalışmalar, yabancılarla ilişkiler geliştirilebilir. Doktoranızı yapabilir, yükselebilirsiniz. Tabi bu anlattığım konular çok kolay olmayacaktır, Çok hırs verebilir, mücadele verebilir ancak çok çalışma karşılığında gerçekleştirmek mümkün.  Anne/babanızın hayatında önemli konular olabilir. Jüpiter bazen kısmetleri bazen de dertleri büyüttüğünü unutmayalım! Olumlu yönlerinin hayatınıza akması dileğiyle güzel bir yıl diliyorum.

BOĞA: (21 NİSAN– 20 MAYIS) – Haritanızda Jüpiter burcunuza güzel bir açı yapmakta. Bu yüzden çok zorlanmadan tabi ki çalışma karşılığında başarı elde edebilirsiniz. Eğitim, yayıncılık, medya alanında başarılar elde edilebilir. Akademik çalışmalar yapılabilir. Kurslara katılabilir, farklı çevrelerle tanışabilir, seyahat edebilirsiniz. Ticari konularda başarı verebilir. Örneğin Boğalar ekoloji, çiftçilik, tarım, yemek kültürüne çok meraklıdır. Bu konuda kendinizi geliştirmeyi hedefleyebilir daha iyi bir eğitim alabilir, ticaretini düşünebilirsiniz. Uluslararası alanlara açılmayı planlayabilirsiniz. İnternet satışı, halkla ilişkiler, seminer, sunumlar gerçekleştirebilirsiniz. İşinizi daha iyi ve yeni bir teknikle sunarken, reklam pazarlama alanlarına önem verebilirsiniz. Jüpiter’in olumsuz yanları da devreye girerse eğer inançlarınızda fanatikleşebilir, kendi fikirlerinizi kabul ettirmeye çalışabilir, hukuksal alanlarda başarılı olmak adına mücadele edebilirsiniz. Ancak olumlu olarak da düşünürsek Uranüs’ünde desteğiyle dünyaya, farklı inançlara bakış açınız da değişebilir, ufkunuz açılabilir. Eşinizin akrabalarının hayatında önemli gelişmeler olabilir. Onları da anlamaya çalışmalısınız. Olumlu yönlerinin hayatınıza akması dileğiyle güzel bir yıl diliyorum.

İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) –  Jüpiter 8. Evinizde ilerliyor bu yüzden dolaylı şanslar verebilir. Eşinizin, ortağınız, babanızın finansal durumundan faydalanabilirsiniz. Miras kalabilir, sigorta işlerinizi çözümleyebilir, emeklilik adına kapıları aralayabilirsiniz. Devlet daireleriyle, hukuksal problemlerle uğraşabilirsiniz. Borçlar varsa ödeme kolaylığı verebilir. Örneğin taksitlendirilebilir, kredi çıkabilir vb.. Cezalar varsa daha az ödeyebilirsiniz aftan faydalanabilirsiniz. Alacaklar varsa zorlukla da olsa tahsis edebilirsiniz. Eşinizle ortak bir mülk almak isteyebilir, yatırıma yönelebilirsiniz. Belki umduğunuz rakama olmazsa bile mülkünüz satılabilir, kiraya verilebilir. Kimileri için ise borsa, tahvil, döviz, yatırım alanlarıyla ilgilenebilir, bankacılık sektöründe kendinizi geliştirebilirsiniz. Eğitim alanında araştırmalarınız sonucu uzmanlaşma da getirebilir. Şimdiye kadar Satürn/Plüton psikolojik alanda çok yıprattı zaten. Tedavi olanlar varsa daha iyi şartlarda tedaviler mümkün olabilir. Olumlu yönlerinin hayatınıza akması dileğiyle güzel bir yıl diliyorum.

YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ)-  Bekarlar için ilişkiyi resmileştirme, evlilik yılı diyebiliriz. Ortaklıklar da kurulabilir. Şimdiye kadar düşmanlık besleyen kişiler varsa onlarla husumeti ortadan kaldırabilirsiniz ya da sorunları konuşarak anlaşabilirsiniz. Aynı şekilde ayrılık yaşayan kişiler, evlilikleri bitenler belki güçlü aracılar sayesinde yeniden bir araya gelme şansı yakalayabilir. Yeni bir ilişkiye de yelken açabilirsiniz. Yabancı bağlantılı ortaklarınız gündeme gelebilir. Ortak olmasanız bile karşınızda çok güçlü bağlantıları olan önemli kişilerden destek gelebilir, onların sayesinde yeniden yapılandırabilir, dönüşebilir, büyüme yakalayabilirsiniz. Devlet, kurumsal ayağı olan işbirlikleri oluşabilir, güzel imkanlar gelişebilir. Olumsuz olarak güç savaşları, mahkemeler, hukuksal problemler de artabilir. 7. Ev sosyalleşmeyi de ifade ettiğinden, yoğun sosyal bir hayat sizi bekliyor olabilir, dinamik ve aktif bir döneme girebilir, sürekli karşılıklı etkileşimler artabilir. Yurt dışına gidebilirsiniz. Daha çok yolculu yapabilirsiniz. Eşinizin de yoğun bir dönemi önemli girişimleri olabilir. Olumlu yönlerinin hayatınıza akması dileğiyle güzel bir yıl diliyorum.

ASLAN:(23 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS) – Tatil dönemlerine biraz ara verebilirsiniz belki artık bu yıl iş amaçlı seyahatler olabilir. Jüpiter bu yıl sizi çok çalıştıracak gibi görünüyor. Sürekli iş peşinde olabilir, hizmet edebilir, aktif olabilirsiniz. Gün boyu görüştüğünüz kişilerle günlük arkadaşlarınızla aranızdaki husumetleri düzeltebilirsiniz. Eğitim, yurt dışı, medya bağlantılı konular gündeme gelebilir. Daha önce sağlıkla ilgili konular tedaviler varsa bu yılda itinalı olmalısınız. Diyetinize, hijyen, bakımınıza dikkat etmelisiniz. Daha önce evcil hayvanlarınızla ilgili bakım yaptırmadıysanız aşıları, operasyonları vb. şimdi yaptırabilirsiniz. Eski alışkanlıklarınızı, bağımlılıkları (alkol, sigara vb..), yeme alışkanlıklarını bu yıl bırakma, değiştirme zamanı! Hizmet, sağlık alanlarında, ofis ortamında çalışabilirsiniz. Kurumsal bağlantısı olan işler, görevler yapabilirsiniz. Pek oturmak yok gibi size, başkalarının sağlıklarıyla da ilgilenebilirsiniz, eşinizin, babanızın, iş çevresinden kişilerin başkalarının angarya işlerini yapabilirsiniz. Hala ve ya amca tarafı akrabalarınızdan, çalışma arkadaşlarınızdan fayda görebilir, destek alabilirsiniz. Bu yıl öğrenecek kendinizi geliştireceksiniz. Kimileri adına yıl sonuna kadar taşınma hazırlıkları, ofis değişikliği mümkün evinizi, ofisinizi yenileyebilir daha büyük bir ofise, daireye taşınabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Olumlu yönlerinin hayatınıza akması dileğiyle güzel bir yıl diliyorum.

BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)- Aşk hayatınız güçleniyor. Yetenekleriniz yaratıcılığınız doğrultusunda yapılan çalışmalarınıza daha fazla sorumlulukla sarılabilir, şimdiye kadar aldığınız eğitimleri, bilgileri, hobileri profesyonel çalışmalara çevirebilir, uzmanlaşabilirsiniz. Spor, sanatsal aktivitelerde başarınız artarken, daha çok tanınma verebilir. Ailenizin servetiyle ilgili konularda biraz da olsa artış olabilir. Bu yıl daha çok sahnede yer almaya başladınız. Duruşunuz, yaklaşımlarınız, söylemleriniz, paylaşımlarınızla dikkat çekiyorsunuz. Oyunlar, aktiviteler, yarışmalar, seminerlere katılabilirsiniz. Mühendislik, mimarlık, tasarım, görsel sanatlar, peyzaj, dekoratif alanlarda bilgi sahibi olabilir bildiklerinizi uygulayabilirsiniz. Seyahatler artıyor. Aşkı daha ciddiye alıyor belki de resmileştiriyorsunuz. Cinsellik, aşk ile ilgili problemleri daha rahat aşabilirsiniz. Evliyseniz çocuk sahibi olmak için olanaklar gelişebilir. Çocuğunuzun hayatında gelişen güzel olaylar var. Kimlik, kişilik kazandığı onay aldığı yeteneklerini sergilediği, cesaretlendiği güzel bir dönem. Olumsuz olarak ise bu dönemi keyfi ve rahat yaşamak önemlidir. Çok fazla hırs yapmamalı, sahip olduklarınızla yetinmelisiniz. Güzel yönlerinin hayatınıza akması dileğiyle güzel bir yıl diliyorum.

TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) – Birkaç yıldır Satürn’den dolayı dip yaşıyorsunuz. Özel hayatınız, çocuklarınızla ilgili konular, ebeveynlerle ilgili konular, yerleşim hayatınızla ilgili sorunlar derken mücadele edildiği süreçler hala devam ediyor. Jüpiter bu yıl aslında bir şeyleri tamamlatacak size. Geçmişte yaşadığınız zorlukları hafifleten etkiler verebilir. Olayların karmaşasından kurtulmak için psikolojik destek de bulabilirsiniz. Sağlıkla ilgili temalarda sağlıkçılardan, akrabalardan, yakınlarınızdan daha fazla destek alabilirsiniz. Geçmiş yaşamdaki tüm sorunları bu yıl masaya oturtarak eviniz, büyükleriniz hakkında düşünme ihtiyacınız olacaktır. Aile fertleri birbirine karşı sorumlulukla yaklaşabilir. Aile bağlarını güçlendirmeye yarayacak çeşitli koşullar doğar. İç huzura ve güvene çok daha fazla ihtiyaç duyduğunuz bu süreçte daha güvenli bir ortama ihtiyaç duyabilirsiniz. Kimileri adına taşınmalar, evlilikler, bebek sahibi olmak gibi konular gündeme gelebilir. Tadilatlar, mal mülk edinme, taşınmaz sahibi olmak da mümkün. İçe dönüş manevi konuların arttığı bir dönemdesiniz. Bu dönem emekli de olabilirsiniz. Olumlu yönlerinin hayatınıza akması dileğiyle ailenizle birlikte güzel bir yıl diliyorum.

AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) – Bu yıl Jüpiter sizi iletişim ve zihinsel boyutlarda geliştiriyor, etkiliyor. Yakın çevrenizdeki kişiler, akrabalar, komşularla iletişim güçleniyor. Onlara karşı daha fazla sorumluluk duygusu besliyorsunuz, yardımcı olabiliyorsunuz. Aranızda husumet varsa bu yıl çözebilir barış imzalayabilirsiniz. Eğitimi destekleyen Jüpiter’le sınavları daha rahat verebilir, eğitimcilerden destek alabilir, beğeni toplayabilir, yükselmeniz için yarım kalan eğitimi de tamamlayabilirsiniz. Reklam, pazarlama, halkla ilişkiler, satış işlerinizde başarılar artıyor. Edebi yönünüz güçleniyor. Dergi, gazetecilik, yazarlık yönünden geliştirici bir yıl. Etrafınızdaki kişilerle birbirinize kol kanat gerebilirsiniz. Yakınlarınızın, kardeşin hayatında güzel bir dönem olduğu da söylenebilir, onun evliliği, iş sahibi olması ya da evden ayrılması, ayakları üzerine basması, bir yaşam kurması, başarısı vb. Çevre değişikliği de yaşayabilirsiniz, taşınmaların ön hazırlığı olan bir yılda olabilir. Seyahatler, çevre gezileri, sürekli hareket halinde olmak çok mümkün. Yoğun bir gel-git trafiğiniz olacağı kesin görünüyor. Olumsuz olarak ise görüşlerinizde, düşüncelerde daha olumlu, ılımlı olmalı, ne olursa olsun aşırı uçlara gitmemeye, tolerans göstermeye gayret etmelisiniz. Anlaşılır olmalısınız. Olumlu yönlerinin hayatınıza akması dileğiyle güzel bir yıl diliyorum.

YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) –  Bu yıl Jüpiter sizi finansal konulara yoğunlaştırıyor. Kurulu işinizi büyütebilir, sağlam yatırımlar yapabilirsiniz. Kurumsal ayağı olan, devlet bağlantılı şirketlerle, vakıflarla çalışabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi geliştirdiniz artık bunları paraya, işe çevirme döneminiz. Ticari konular, eğitim, inşaat sektörü, medya bağlantısı olan işler, yayıncılık alanlarına yönelebilirsiniz. Şartları sağlamlaştırmak istiyorsunuz. Kimileri adına emeklilik dönemi de olabilir. Büyüklerinizden, devlet ayağı olan, güçlü kişilerden belki kısıtlı da olsa destek alarak artık finansal durumunuzu dönüştürebilirsiniz. Şartlarınız kısıtlı da olabilir bunları genişletecek imkanlarla da karşılaşabilirsiniz, yabancı bağlantılı bir destek gelebilir. Olumsuz olarak da, Çok çalışabilir, kazançlarınızı beğenmeyebilir, çok çalışıp çok yorulduğunuzu buna rağmen az kazandığınızı düşünebilir sürekli hırs, yapabilir, endişe duyabilirsiniz. Elinizdeki parayı çabuk tüketebilir, harcayabilirsiniz. Örneğin alınan krediyi akıllıca, sorumlulukla kullanma şartı vardır. Risk almamalısınız bu yıl. Gözünüz kapalı fazla iyimser davranıp elinizdekileri dağıtmaktan, gereksiz harcamalar yapmaktan uzak durmalısınız. Olumlu yönlerinin hayatınıza akması dileğiyle güzel bir yıl diliyorum.

OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) –Jüpiter nihayet artık sizin burcunuzda! 12-13 yılda bir gelen fırsat diyebiliriz. En son 19 Aralık 2007- 6 Ocak 2009 da burcunuzu ziyaret etmişti belki o süreçlerde Plüton’un da gücüyle birçok alanda büyük bir dönüşüm (olumlu/olumsuz) yaşadınız. Ancak aldığınız darbelerle bugüne kadar gelebildiyseniz eğer güçlenmişsiniz demektir. Satürn’ün de burcunuza girmesiyle şartları daha da zorlaşmış olmalı. Bu yıl artık yeniden bir döngü başlıyor sizin burcunuzda. En önemlisi cesaretiniz artacak. Geçmişin korkularından, endişelerinden kurtulmak adına olanaklarınız gelişebilir. Girişim yapma gücünüzü, kendinize güveninizi yeniden kazanabilirsiniz. Kişisel büyüme, kişisel gelişim dönemi başlarken, kendinizi bu yıl geliştirebilir, geçmiş korkularınızdan arınabilir, dar görüşlerinizi biraz olsun genişletebilir, maneviyata önem verebilirsiniz. Yeni başlangıç yaparken kimileri adına seyahat, ülke değiştirme dönemi olabilir. Bir başkası adına yeni bir eğitim sürecidir. Evlilik, çocuk sahibi olma gibi artılar da getirebilir. Kilo alabilirsiniz ancak çok genişleten ve rahatlatan bir Jüpiter yok yanınızda. Dış görüntünüzle ilgili değişiklikler yaptırabilirsiniz. Örneğin, bedeninize diyetinize spora estetiğe daha fazla dikkat edebilir, dişlerinizi yaptırabilir, saç stilinizi değiştirebilirsiniz. Artık kendi şansınızı kendiniz yaratıyor, başkalarının şansını da üstünüze çekebiliyorsunuz. Gelen fırsat sizde kalıyor tekrar elinizden kaçmıyor. Olumlu yönlerinin hayatınıza akması dileğiyle güzel bir yıl diliyorum.

KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) –  Sevgili Kovalar bu yıl sizin içe dönme, bekleme, izole oma yılınız denilebilir. 2020 in son dönemine hazırlık yapıyorsunuz. Bir yıl boyunca aşkta, maddi konularda, iş girişimleriniz adına geciktirici durumlar söz konusu olabilir. Yeni başlangıçlar adına acele etmemeli elinizdeki işleri bitirmelisiniz. Yurt dışı bağlantılarınızı organize edebilir, herkesin hayrına olan evrensel çalışmalar yapabilir, kolektif bilinci geliştirebilirsiniz. Kontrolünüzde olmayan konular var bu yüzden bazı kısıtlanmalar da yaşanabilir. Faydalı yönleri ise, kendinizi ruh, din, felsefi, bilim çalışmaları adına güçlendirebilir, endişelerle yüzleşerek sınırlarınızı aşabilir, kendinize ya da başkalarına karşı daha geniş açıdan bakabilir, düşünebilirsiniz. Başkalarına karşı hizmet edebilir, tarafsız kalabilir, herkesi evreni olduğu gibi kabul edebilirsiniz. Bildiklerinizi öğretebilir, karşılık beklemezsiniz. Manevi yönden gelişim kaydedilmektedir. Dua, meditasyon, yoga tarzı çalışmalar adına da verimli bir süreçtir, gönüllü eğitim verebilirsiniz. Doğuma hazırlık gibidir, belki de bu süreçleri yaşayacaksınız. Metafizik, astroloji, okült konular, gizli bilimler adına kendinizi geliştirmek araştırmak öğrenmek derinleşmek isteyebilirsiniz. Alışkanlıklarınız varsa bunlar huylarınız bile olabilir bırakma, terk etme kurtulma enerjileri var. Gönüllü kuruluşlarda hastane, vakıf, hapishane, yaşlılar yurdu gibi mekanlarda yardım edebilirsiniz. Eşinizin, büyüklerinizin sağlık temalarıyla uğraşabilirsiniz. Okulunuz devam ediyorsa Mart sonu 2020 den 3 Temmuz 2020 dönemi Satürn’ün Oğlak burcundan uzaklaştığı dönemlerde bitirebilirsiniz. 16-20 Aralık 2020 de Satürn ve Jüpiter’in aynı anda burcunuza girmesiyle geçmişin yüklerinden kurtularak, özgür bir şekilde yepyeni bir döneme başlayabilirsiniz. Olumlu yönlerinin hayatınıza akması dileğiyle güzel bir yıl diliyorum.

BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – Jüpiter’in Aralık ayında Oğlak burcuna girmesiyle kalabalıklarda, gruplarda, ekiplerde, dernek, vakıf, cemiyetlerde, meclislerde daha fazla görev ve sorumluluklar alabilirsiniz. Grup çalışmalarına katılabilir başarılı olabilirsiniz. Önemli kişilerden destek alabilir, onların verdiği güç ile daha idealist ve sorumlulukla hareket edebilirsiniz. Sadece kendiniz için değil arkadaşlarınız adına da bir şeyler yapmak çalışmak isteyebilirsiniz. Dost, arkadaşlardan daha fazla destek görebilir, ileride faydalanacağınız kişilerle bu dönem tanışabilirsiniz. Ancak hep bana dememeli sizde onlara bir şeyler vermeye kazandırmaya çalışmalısınız. Başkalarının buna mecbur olmadığını bilerek hareket etmeli, al/ver dengesini kurmalısınız. Eğitim programlarına katılabilir, fakültelerde görev alabilir, parti kurabilir, politik çalışmalar yapabilirsiniz. Yabancı ya da medya bağlantısı olan şirket, kuruluş, fabrikalarda çalışmalarınız olabilir. 11. ev şanslar ve umutlar evidir. Tabi ki çok çalışarak emek verilerek elde edilen şanstan söz ediyoruz. Bu yıl gelecekle ilgili beklentilerinizi karşılayabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Jüpiter karşıt evinizdeki aşk hayatınızı da ilgilendirmekte, bireysel çalışmalar yeteneklerinizi geliştirebilir, sergileyebilir, aşk hayatınızı da güçlendirebilirsiniz. İşten gelen kazançlarınız artabilir. Olumlu yönlerinin hayatınıza akması dileğiyle güzel bir yıl diliyorum.

Talin AĞDERE

Astroloji Uzmanı 


📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin
💻   Mail talinagdere@hotmail.com

Not:Yukarıda verilen genel yorumlardır. Yükselen burcunuzu,ay burcunuzu öğrenmek, danışmanlık hizmeti almak için talinagdere@hotmail.com dan bilgi alabilirsiniz. Gerekli olan bilgi:  gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saatiniz. Sevgiler




  • Share:

You Might Also Like

0 yorum