10 Haziran 2021de İkizler Burcunda Güneş Tutulması:

By Talin Ağdere ile Astroloji - 14:32:00


10 Haziran 2021 Perşembe günü Türkiye’ye göre öğlen saatlerinde Güneş Tutulacaktır. Tutulma İkizler burcunun 19 derecesinde oluşacaktır. Tutulma, Türkiye’den gözlemlenmeyecek. Bu tutulma dönemleri, haberleşmeler, haberler, ticari konular, medya, internet, akrabalar, yakın çevre, reklam, pazarlama, insanlarla ilişkiler yoğunlaşabilir. Etrafınızdakilerle çeşitli nedenlerle görüşmeler artabilir.  Ancak Merkür’ün retro olması nedeniyle biraz dağınıklık kafa karışıklığı, kaos, çift işler, ikilemler, çok yönlülük, dikkat dağınıklığı, emin olamamak, sinirsel bozukluklar da söz konusu. Bu tutulma en çok Yay, İkizler, Başak, Balık gibi değişken burçlar üzerinde etkili olacaktır. Sosyal medyanın, halkla ilişkilerin çok aktif olduğu süreçlerdesiniz. Hiç duymadığınız olaylar, haberlerle karşılaşabilirsiniz. Satürn/Uranüs karesi yeniden aktifleştiğinden bazı konularda zorluklara yol açabilir. Özellikle Haziran’ın son haftalarına kadar değişime, yeni kurallara, yeni hayatınıza yeni alışkanlıklara ayak uydurmak adına mücadele oluşabilir. Spekülatif para konularına, kripto paralara dikkat etmek gerekir.

 

Türkiye haritasında, İkizler burcundaki tutulmaya göre Terazi burcu yükseliyor. Terazi anlaşmalar, sözleşmeler, ikili diyaloglar, diplomatik ilişkileri iç/dış politikayı daha çok gündeme getirebilir. Tutulma rxmerkür ile etkileşimde olacak. Gazeteciler, medyacılar, yorumcular geçmiş konularla daha fazla gündemi oyalayabilir. İletişim çok yoğun! Araştırmalar, soruşturmalar, hukuksal konular oluşabilir. Turizmi hareketlendirmek gerekebilir. Eğitimcilerle etkileşimler artabilir. Daha önce verilen kararlarda değişiklikler olabilir. Yeni kararlar gündeme gelebilir. Bu tutulma ulaşım, haberleşme, eğitim, medya kuruluşları, iç/dış politikada yapılan yazılı sözlü anlaşmaları, konuşmaları etkileyebilir.

 

Yeni kurallar, yeni projeler bu dönemlerde başlayabilir. Spekülasyonlar oluşabilir. Yanlış doğru birçok haberlerin oluşacağı dönemler. Hatta gizli şeylerin, haberlerin sosyal medyada ortaya döküleceği bir süreç olabilir. Yazı, bilgi internet paylaşımı, sosyal medyanın aktif olduğu süreçler. Satürn’le olumlu açısı, yasak, mesafe ve kurallarla ilgili esnemelerin getirilmesi, özgürlüğe getirilen sınırlamaların azaltılmasını anlatabilir. Venüs Yengeçte bereketlidir, (Uranüs etkisi) Finansal bir hareketlenme olabilir bu tutulmada. Halkın moralini yükseltecek yardım faaliyetler yapılabilir. Seçimle ilgili konuşmalar daha fazla gündeme gelebilir.

 

Türkiye haritasına göre Jüpiter’in sağlık evine düşmesi, aşının bollaşması, aşıların artması anlamına gelebilir. Geçmişteki uluslararası aşı sözleşmelerinin bu dönemlerde gerçekleşmesi, hastanelerin ve sağlık kuruluşlarının yoğun olması gibi. Lokantalar ve yiyecek içecek sektörünün, emeklinin, personelin ve çalışanların iş kurallarının çalışma saatlerinin, maaşlarının yeniden düzenlenmesi gerekebilir. Finansal etkileşimler artabilir. Çevrecilikle ilgili yeni çalışmalar başlatılabilir. Yoksullar ya da düşkünler, barınaklar, evsizlerle ilgili de yeni çalışmalar, kanunlar gündeme gelebilir.

 

10-11 Haziran’da Mars Aslan burcuna giriyor ve ateş enerjisi artıyor. Enerji yükseliyor! Ağustos ayına kadar organizasyon işleriniz yoğunlaşır. Kendinize cesaretiniz güveniniz artar. Daha sıcakkanlı girişken tavırlar içinde olursunuz. Etrafınızdakileri motive edebilirsiniz. Karizmanız artar, daha etkili olursunuz, başkalarını yönetmek, yönetim gibi konularda başarılı olabilirsiniz. Etrafınızdaki konuları daha iyi yönlendirebilir, organize edebilirsiniz. Olumsuz olarak da despotluk,  eleştirilere tahammülsüzlük, hesapsız bir güç de oluşabilir. Başkalarına egemenlik sağlamak isteyebilirsiniz. Bu dönem marsın Aslan burcuna girmesi ve İkizler tutulmaları otomobil alım satım gibi konularını da hızlandırabilir. 24-27 Haziran’dan itibaren Venüs’ün de Aslan burcuna girmesi ile havalar ya da sizin havanız ısınabilir. Yaz gelir, eğlenceli aktiviteler başlayabilirsiniz. Giyim, kuşama özen göstermek istersiniz daha çok alışveriş edebilirsiniz. Alışveriş sektörü de canlanabilir. Özgürlük artabilir. Daha sıcakkanlı, sosyal, dışa dönük bir süreç. Haritalarda ateş elementi daha fazla artacak bu dönemler motivasyon, güven, enerji güçlenecektir. Daha aktif olacaksınız.

 

Sağlık açısından- Sinirsel, endişeye eğilimli zihinsel bozukluklar oluşabilir. Hafıza zayıflığı, solunum ve bağışıklık sistemi sorunları, unutkanlık oluşabilir. Sağlık ve huzurla kalın J

 Tutulmanın burçlara etkisi nelerdir:

(Yükselen burcunuzu da okuyunuz)

Koç burcu: Yakın çevre, kardeş, akrabalarla ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Sürekli bir iletişim ağı içinde olabilirsiniz. Sınavlara katılabilirsiniz. Eğitimle ilgili haberler alınabilir, yeni çalışmalar ve geçmişteki plan projeler başlayabilir. Hareketli günlerdesiniz. Gazetecilik, sosyal medya, dergi, yayıncılık, ticaret, pazarlama, reklam sektörlerinde aktivasyonlar başlayabilir. Özellikle, Mars sizi harekete geçirecektir. Aşkta ya da çocuklarınızla ilgili konularda aktifleşeceksiniz. Spora başlayabilirsiniz. Yetenekleriniz doğrultusunda çalışmalar, aktivasyonlar, hobilere yönelebilirsiniz. Yatırımlar, spekülatif konular adına risk almamalısınız.

 Boğa burcu: Finansal konulara odaklısınız. Yeni bir şey satın alabilirsiniz. Harcamalar, kazançlar yoğun. Geçmişte düşündüğünüz teknolojik bir alet ya da otomobil gibi alım satımları yapabilirsiniz. Çocuklarınızın ihtiyaçları doğrultusunda harcamalar yapılabilir. Ticari konulara yönelebilirsiniz. Bir şeyler almak satmak servis etmek konuları yoğun olabilir. Müşterilerle de ilişkiler iletişimler artabilir.  Eski müşterileriniz gündeme gelebilir.  Ancak ay sonuna kadar parasal konuları iyi organize etmek planlı harekete etmek gerekmektedir.  Şartlar, anlaşmalar ay sonuna doğru oturur. Mars Aslana giriyor, enerjinizi daha çok eve, ailenize, özel hayata yoğunlaştırabilirsiniz.

 İkizler burcu: geçmişteki düşündüğünüz projeleri bu dönemler gündeme getirebilirsiniz. Ancak bazı konular adına Merkür retrodan dolayı kafa karışıklığı, kendinizi yeterince doğru ifade edememe, şartları doğru kullanamama karar verememe gibi durumlar oluşabilir. Geçmişten gelen bir eğitim haberi ya da yolculuk programı oluşabilir.  Ay sonuna doğru bazı şeyler netleşecektir. Bazı şeyleri idrak ederek doğru kararlar alabilirsiz. Mars Aslan burcunda sizi hareketlendirecek. Yakın çevrenizle bağlantılı aktifleşiyorsunuz. Eğitim konularına odaklanabilirsiniz. Etrafınızdaki kişilerle güç birliği yapabilirsiniz. Onları yönlendirebilirsiniz.

Yengeç burcu: Yurt dışı ya da uzaklarla bağlantılı konular var. Sürekli daha kapalı ortamlarda bulunabilirsiniz, yazlık yerlere gidebilirsiniz. Seyahatler sıklaşabilir. Hastane, bakımevi gibi ortamlarda bulunabilirsiniz. İzolasyon dönemleri devam edebilir, pek sık toplumun içinde olmayabilirsiniz. Belki bir hazırlık ya da taşınma dönemleriniz. Tutulma dönemi uzun zamandır beklediğiniz projeler aktifleşmeye başlayabilir. Bazı şeyleri Haziran ortasına hatta sonlarına kadar akışa bırakın. Mars Aslan burcuna giriyor ve para konusuna odaklanıyorsunuz. Harcamalar artabilir. Üretime de odaklanabilirsiniz. İş yapma para kazanma, harcama gibi hesaplarınız olabilir. Ay sonunda kazançlar da artacaktır.

Aslan burcu: Sosyal hayatınız canlanıyor. Geçmiş bağlantılı grup çalışmalarınız olabilir. İş bağlantılı gruplarla aktivasyonlar başlayabilir, ancak biraz karışıklık, organizasyonda sorunlar devam edecek gibi görünüyor. Eski arkadaşlarınızı görebilirsiniz, onlarla programlar görüşmeler yapabilirsiniz. Gelecekle ilgili beklentiler, idealleriniz adına plan yapmakta zorlanıyorsunuz. Ancak 23’den sonra birçok şey değişmeye başlayacaktır. Mars burcunuza giriyor, artık harekete geçeceksiniz. Gücünüz kuvvetiniz yerine geliyor. Ay sonunda moraliniz, keyfiniz de yerine gelecektir. Canlanacaksınız.  Seyahat projelerinizde olabilir.

Başak burcu: Geçmiş bağlantılı iş konuları bu dönem yeniden gündeme gelebilir. İş teklifleri alabilirsiniz. Eğitimle ilgili haberler alınabilir. Yolculuklar, seyahatler başlayabilir. İletişim konusunda sorunlar oluşabilir. İş bağlantılı kişilerle, kardeş kuzenlerle diyaloglar artabilir. Birden fazla işlerle ilgilenebilirsiniz. Ticari şirketler, eğitimsel, finansal faaliyetler hayatınızda var olabilir.  Yeni projeler var ancak bazı şeylerin oturması netleşmesi ay ortası ya da sonlarını bulabilir. Mars/Aslan burcu dönemi başkaları için çok çalışabilir, fedakârlık edebilirsiniz. Vakıflar, gönüllü kuruluşlar, hastane gibi kapalı yerlerde görevler alabilirsiz. Elinizdeki işleri bitirmek için uğraşabilirsiniz.

Terazi burcu: Hukuksal, eğitimsel konularda yeni oluşumlar var. Seyahat planları oluşabilir. İş ya da ticari konularınızı medya da daha çok duyurabilirsiniz. Sosyal medyada aktif olabilirsiniz. Sürekli haberleşebilirsiz. Halkla ilişkiler, pazarlama, reklam çalışmaları yapabilirsiniz. Uzaklardan gelen haberler olabilir.   Yazlığa, farklı şehir, ülkelere gidebilirsiniz. Eşin akrabalarının hayatında bazı olaylar gerçekleşebilir. Seminer, sunum, fuar, sempozyum, online görüşmeler çalışmalar yapılabilir.  Mars Aslan burcuna girince, gruplar arkadaşlar cemiyet, vakıf, kulüpler içinde yer almaya başlayabilir, ortak amaçlar için çalışmalar yapabilirsiniz. Başkalarını motive edebilirsiniz, yönlendirebilirsiniz. Grup aktivite ve sporlarında önderlik edebilirsiniz.

Akrep burcu: Para, borç/alacak konularına çok yoğunlaştınız. Beklentileriniz artıyor.  Beklediğiniz bir para, burs, tazminat, emeklilik, gelir, alacak verecek meselesi ile konular varsa  bu dönemler gerçekleşebilir. Bazı şeylerin netleşmesi, karışıklıkların çözülmesi ay ortasını sonlarını bulabilir. O dönemden itibaren evrak işleriniz, resmi konular, tedavi ya da ödeme gibi konularda kolaylıklar artabilir. Sağlığınız daha iyi. Marsın Aslan burcuna girmesi, Güneşinde 8. Evde olması, iş/hukuksal/eğitimsel konularla ilgili bazı evrakları düzenleme gerekliliğini hızlandırabilir. Anne/babayla ilgili tedaviler, sorunları çözmek gerekebilir. İş kariyeriniz adına daha fazla mücadele edebilirsiniz. Yönetsel kabiliyetiniz artacaktır. Toplumun daha çok gözü önünde olacaksınız.

Yay burcu: Eşiniz, ortağınızla ilgili konulara daha çok yoğunlaştınız. Onların sizi yönlendirmesi, harekete geçirmesi önemli. Yeni projeler, eskiye ait projelerin yeniden gündeme gelmesi bu dönemler mümkün olabilir. Danışmanlıklar, ikili ilişkilerdeki sorunlar karışıklıklar ikilemler ay ortası, sonlarına doğru düzelecektir. Evlilik, ortaklık teklifi de alabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerden destekler geliyor. Ortaklı projeler olabilir. Birlikte hareket etmek paslaşmaya açık olmak, değişikliğe ayak uydurmak sizin için avantajlı olabilir. Sosyal hayatınız canlanacaktır. Mars/Aslana giriyor sizi hareketlendiriyor. Yolculuklar, uzun/kısa seyahatler, uzaklarla etkileşimler artıyor. Enerjiniz artacak.

Oğlak burcu: Geçmişe dönük de olabilir, yeni iş teklifleri de alabilirsiniz. İşleriniz yoğunlaşabilir. Sağlık konusunda ters giden bazı durumları ay ortasına kadar düzenleyebilirsiniz. Günlük işlerinizi, sağlık konularını daha rahat organize etmeye başlayabilirsiniz. Hizmet etmek, günlük işleri düzenlemek dışında kendi bedeninize sağlığınıza diyetinize beslenmenize de özen göstermelisiniz. Birden fazla konular sizi stres altına sokabilir, sinirsel gerginlik verebilir.  Organize ve planlı olmalısınız. Mars Aslan burcunda olacak birkaç ay başkalarını ailenizi de korumak için harekete geçebilirsiniz. Onların ya da başkalarının kaynaklarını  yönetebilirsiz. Ailenin tedavileri, ödemeleri mali sorunları, angarya işleri de sizden sorulabilir.

Kova burcu: Tutulma dönemleri çocuklarınızın konuları yoğunlaşabilir. Eğitim ya da kişisel gelişim, yaz programları, aktivite, hobiler, spor, sanat programları varsa yeniden organize etmek gerekebilir. Yeni bir kursa etkinliğe başlayabilirsiniz. Aşk konularında geçmişe ait bazı sorunlar varsa 22-23 den sonra daha anlaşılır çözülür hale gelebilir.  Seyahatler artabilir. Spekülatif konular, yatırımlarınızla ilgilisiniz. Bu konularda ay sonuna kadar çok da risk almamalısınız. Marsın Aslan burcuna girişi sizi canlandıracaktır. Karşınızdaki kişiler sizi motive edebilir, aktivasyonlara hız katabilirler. Onların yönlendirmesiyle harekete geçebilirsiniz. Eşiniz/ortağınızla etkileşimler artabilir.

Balık burcu: Taşınmalar, Ev mekan değişikliği, ebeveynlerle ilgili yeni gelişmeler olabilir. Belki onlar ya da siz yer mekan değiştirebilir, evinizi düzenleyebilir, misafir ağırlayabilirsiniz. Eviniz özel hayatınızla ilgili bazı sorun, geçmiş problemler 22-23’ne kadar çözülecektir. Mekan içinde sürekli hareket var. Aşk hayatınız daha da güzel olacak. Evlilik konuları da hızlanabilir. Marsın Aslan burcuna girmesiyle işleriniz canlanabilir. Gücünüz eforunuz artacaktır, enerjinizde yerine geldiğinden çalışmalara başlayabilir, etrafınızdakileri de yönlendirebilirsiniz. Başkalarına da yardımcı olabilirsiniz, hatta onların iş yükünü de üstünüze alabilirsiniz.  İşlerinizi ay sonundan itibaren çok daha iyi, keyifli organize edeceksiniz. Şartlar Temmuz sonuna kadar lehinize çalışıyor, iyi değerlendirin!

Talin AĞDERE


Astroloji Uzmanı 

📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @talinagdere
💻   Mail talinagdere@hotmail.com

 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum