By Talin Ağdere ile Astroloji - 11:44:00


 Mutlu Noeller ✨❄🌟💚


2022 yılında astrolojik olarak bizleri neler bekliyor?🌟💫🪐

2022 Yılına rx Venüs ile giriyoruz. Finansal alanda zorlu, ekonomik anlamda tutumlu olmamız gereken bir dönem olacak Şubat başlarına kadar. Ancak Venüs retro olsa bile 29 Aralıktan 11 Mayıs’a kadar ve 28 Ekim’den 20 Aralık’a kadar, Şans gezegeni Jüpiter/Balık burcu bizleri destekliyor. Bu yüzden Yeni yılın ilk beş ayı ve son iki ayı Yeni Yıl şifa ve iyileşme enerjilerini barındıracak.

Jüpiter Balık ♓burcundayken Mayıs ortalarına kadar, Pandemiye karşı ilaç ve aşılar geliştirilerek, tedavi yöntemleri artabilir. Kolektif bilincin öne çıkacağı süreçler. Bireyselden ziyade toplumsal boyutta olaylar daha çok önem kazanacak. Dünya genelinde yardımlar yapılarak, barış çağrıları ve şifa çalışması üzerine yoğunlaştığımız bir zaman dilimindeyiz. Bu dönemde manevi konular ön planda olacak ve içsel zenginlik öne çıkacaktır.

Jüpiter/Neptün kavuşumları Mart/Nisan 2022 arasındaki dönemde gerçekleşecektir. Bu dönem manevi değerler fark edilir. Dua, meditasyon, yoga çalışmaları artabilir. Hissi yaklaşım çok yoğunlaşır. Doğa ve hayvanlar, evsizler, kimsesizler, yaşlılar, hastaneler, huzur bakımevleri, yoksul ülkeler adına özveri gerektiren çalışmalar yapılabilir. Din temaları, dinle yönetilen ülkeler, din görevlileri, dini liderlerle ilgili konular ön plana çıkabilir. Sanatsal çalışmalar yoğunlaşabilir. Olumsuz olarak ise, eğitim, hukuksal konular, yabancı ülkeler açısından yüksek beklentilere girilmemeli, yatırımlar risk getirebilir. Zehirlenmeler (gıda, alkol, uyuşturucu, doğalgaz vb.)oluşabilir. Kandırılma olayları, dilencilik artabilir. Dünya genelinde; denizlerin yükselmesi, fırtınalar, seller, deniz kazaları, petrol, sıvılarla ilgili sorunlar sızıntılar, yanardağ patlamaları, hortum vb. gibi doğal afetler meydana gelebilir. Oluşacak olaylardan dolayı dünya genelinden yardım çağrıları yoğunlaşabilir. Özellikle zor durumda olan ülkelere yapılan çalışmalar artacaktır. Bu dönemlerde müsilajlar yeniden ortaya çıkabilir.

19 OCAK 2022’den itibaren Kadersel Ay düğümleri burç değiştirerek yeni bir döneme ve yola girdiğinizi hissettirecekler (19 Kasım 2021deki gibi). Bu yılın konuları Boğa/Akrep♉♏ burcu tutulmalarının verdiği enerjilerle dolu olacaktır. Tutulmaların bize verdiği mesaj şudur: harcama ve paylaşma eğiliminden uzaklaşarak biriktirme, yatırım yapma, tutma sağlam ve güvenli adımlar atmayı öğrenmektir. Maddi güvencenizi başkalarına gerek duymadan sağlamak önemli olacaktır. Sağlam somut projeler üretmek, gereksiz hırs yıpratıcı etkilerden uzak kalmak gerekecektir. Bu konular tutulmalarla tetiklenecektir. Kriz yaratarak krizlerden beslenmemeye çalışmalı, enerjinizi doğru yönlendirmeli, somut sonuçlar taşımayan şeylerden, risklerden uzak durmalı kontrollü davranmalısınız. Hızlı sonuçlar almak yerine sağlam güvenli adımlar atılmalıdır. Bu yılki ay ve Güneş Tutulmaları ise bu konularla bağlantılı olacaktır.

Bu yıl iki Ay tutulması ve iki kez Güneş tutulması yaşanacaktır. 30 Nisan (Boğa/güneş tutulması), 16 Mayıs(akrep/ay tutulması), 25 Ekim (akrep/güneş tutulması), 8 Kasım 2022 (boğa/ay tutulması) de yaşanacak tutulmaların konusu yukarda anlattığım (ay düğümleri) konularla bağlantılıdır. Ayrıca, tarım, çiftçilik, toprak, mahsul, tohum, ekonomi, mal mülk yatırım, alım satım, para, banka finans sektörü, sahip olduğunuz maddi manevi değerlerle ilgili olacaktır. Boğa tutulmaları özellikle borsayı ve inşaat sektörünü hareketlendirebilir. Borsa, döviz, fonlar, kripto vb. spekülatif para birimleri ve altın, gümüş vb. madenlerin öne çıkması sürekli gündemi oyalaması mümkün tıpkı 19 Kasım 2021’deki tutulmanın bir benzeri gibi. En önemlisi ise hammadde sıkıntısıyla başa çıkmak gerekliliğidir.

Sağlığınızı, hayatınızı, ailenizi, binanızı, işinizi, yaşantınızı sağlamlaştırmak güvenceye almak isteyebilir, sahip olduklarınızı korumaya çalışabilirsiniz. Harcama, tüketme zamanı değil biriktirme tutma eğiliminde olmalısınız. Hızlı sonuçlar beklemek eğiliminden uzaklaşmalısınız, güvenli adımlar atılmalı. Üretime geçmeli, kaynakları doğru kullanmalısınız.

11 Mayıs - 28 Ekim 2022 dönemleri Jüpiter Şans gezegeni Koç ♈burcunda olacaktır. Bu dönemlerden itibaren, gerek kişisel, ülkesel ve dünyasal anlamda girişimci, cesur, atak bir dönem olabilir. İsteklerin yerine gelmesi adına girişimler yapmak, inandığınız şeyler için sonuna kadar gitmek, özgürlük için harekete geçmek, hak hukuk adalet aramak mümkün olabilir. Coşku, güven çocuksu, genç bir enerjiyle dolabilir, inandığınız şeyler adına fanatik, savaşkan davranabilirsiniz. Daha fazla özgürleşme isteği ve girişim yapma coşkusu var. Gençler, genç enerjiler, gençlik kolları, girişimciler, meslek ve uğraşlar, dış dünya ile iletişim, yargı, mahkemeler, kariyer, yönetim ve yöneticiler öne çıkacaktır.

20 Ağustos 2022’den 2023 Mart sonuna kadar zihnen çok aktifsiniz, enerjinizi, yakın çevrenize, eğitim, eğitimcilere, reklam, pazarlama, satış alanlarına, iletişime, sosyal medyaya, haberci, yorumculara, entelektüel alanlara, borsa simsarlarına, emlak komisyoncularına, satış temsilcilerine, gazetecilere, yazarlara, ticari konulara, hukuksal konulara, muhabirlere yoğunlaştırabilir, sosyal medyada çok aktif olabilirsiniz. Sürekli internet alanına yoğunlaşabilirsiniz.

Özellikle, 28 Ekim-12 Ocak 2023 mücadele eylem aksiyon gezegeni Marsın İkizler ♊burcunda geri gitmesi yavaşlatan, sorgulatan, girişimleri bekleten, fikir ayrılıkları yaşatan daha çok sosyal medya, basın ve yayın görevlilerinin, gazetecilerin, yorumcuların iletişimcilerin öne çıkacağı dönemler. Bekleten bir seçim ya da yargı süreci de olabilir. Birçok spekülasyon söz düellosu, sorgular, yorumlar, fikir çatışması, dedikodular oluşabilir bu süreçlerde. Bu tarihler arasında işleriniz yavaş ilerleyebilir. İki ileri bir geri hareket edilebilir. Girişimlerinizi Ekim sonlarına kadar yapamadıysanız 12, 13 Ocak’tan sonraya bırakmak daha sağlıklı olabilir.

2022 yılının sağlık, şans, huzur ve bereket getirmesi dileğiyle, aydınlık yarınlar güzel dostluklar diliyorum. Burç yorumlarında buluşmak dileğiyle.. ✨🌍
Talin AĞDERE


Astroloji Uzmanı 

📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @talinagdere
💻   Mail talinagdere@hotmail.com


  • Share:

You Might Also Like

0 yorum