Haftalık burç yorumları ve burçlara etkileri - Venüs Balık burcunda!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 17:41:00

Haftalık burç yorumları…  
(7 –14 Nisan 2014)
(özellikle yükselen burcunuzu da okuyun)

Bu hafta,  kişisel gezegenlerin burç değiştirmeleri önem kazanıyor. 5 Nisan’da Venüs (aşk, para,ilişkiler) Balık burcuna girmesiyle, olaylara yaklaşım tarzımız değişebilir. Venüs Balık’ta yücelim dedir. Bu yüzden ilişkilerimizde şefkatli, yardımsever, duyarlı ve kendimizi feda eden yanımız gelişir. Aşkta ve romantik ilişkilerde daha şanslı oluruz. Sanatsal konularda yaratıcılığımız tavan yapabilir. Yazılar, şiirler, senaryolar, romanlar, kitaplar yazılabilir. Müzikte, sanatçılar yeni besteleriyle ön plana çıkabilirler. İlahi sevgiyi de önem kazanacaktır.  Venüs Balık’ta, ruhsal ve dinsel konulara karşı da güçlüdür. Balık doğurgan bir burçtur, bu yüzden bu ay bebek sahibi olmak isteyenlerinde şanslı olduğu söylenebilir. Ancak, Venüs Balık burcunda ilerlerken, aşırı fedakarlık teması da ön plana çıkabilir. Kendimizi kurban edebilir, gerçeklerden uzaklaşabiliriz. 7 Nisan’da ise, Merkür (zeka, mantık,akıl) gezegeninin Koç burcuna girmesi ile de düşünme kapasitemizin hızlanacağını, kararlarımızı daha aktif, iddialı olabileceğimizi göstermekte.  Ani karar veren, risk alan, çabuk çözümler bulabilen bir yapımız olur. Kendi fikirlerimizi de savunurken, karşıdaki kişilere de fırsat vermeli, sabırsızlıktan ve münakaşadan da uzak durmalıyız. Bu hafta, 8, 9,10 (ayın 10 unda ay gün boyu boşlukta kalacak, elimizdeki işleri bitirmeye odaklanmalıyız) ay Aslan’da, bu gergin açılarda bile, hayattan keyif alabilir, enerjik ve iyimser oluruz. İlişkilerden destek alabiliriz, duygusal anlamda kendimizi ifade edebiliriz ancak kişisel çatışmalardan da kaçınmalıyız. 11,12 ay Başak’ta, her konuda seçici olabilir, maddi güvencelere önem verebiliriz. Hizmet temaları, detaylar konusunda çok başarılıyız. Bu günlerde önemli işlerimizi yapmak için pratik yönümüzü kullanabilir, becerilerimizi ortaya dökebiliriz. 13,14 ay Terazi burcundayken, anlaşmalar, ilişkiler, ortaklıklar, mahkemeler, yasal konular vurgulanabilir.

Ateş + Öncü
KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – Merkür’ün 7 Nisan’da burcunuza girmesiyle, kişisel konularınızı hayata geçirmek konusunda şanslarınız artıyor. Daha girişken, fikirlerde hızlı, yapıcı olabilirsiniz. Risk alabilir, olaylara cesaretle yaklaşabilirsiniz. Egonuzun da ön planda olduğu bu günlerde, karşınızdaki kişilerle mücadeleden kaçınmalısınız. Zira insanlardan gelecek etkileri iyice düşünmeden, ters olarak algılayabilir, kendi kendinizi sıkıntıya atmış olabilirsiniz. Venüs’ün Balık burcuna girmesiyle, aşk hayatınızın bir süre daha geri planda kaldığı da söylenebilir. Gizli veya platonik bir aşk da yaşama potansiyeliniz olabilir. Hafta ortası, keyiflere, çocuklara vakit ayırabilir, ve ya daha çok gezebilirsiniz. Yaratıcılığınızı sergileyeceğiniz çalışmalarda başarılı olabilirsiniz. 11-12 sağlığa dikkat edin. Günlük işlerinizi pratik bir şekilde bitirebilirsiniz.

Toprak + Sabit
BOĞA: (21 NİSAN – 20 MAYIS)  -  Merkür’ün 12. Evinize girmesiyle, geçmiş de yaşanmış bazı konular tekrar gündeme gelebilir. Ani gelişmiş olaylar, risk aldığınız konular veya düşünmeden söylediğiniz, aldığınız tavırlar yüzünden, hüsrana uğrayabilir, sıkılabilirsiniz. Arkanızdan konuşanlar, dedikodunuzu yapanlar da artabilir. Sizde başkaları hakkında konuşabilirsiniz. Fikirlerinizi esrarlı bir havaya büründürerek karşı tarafı etkileyebilirsiniz. Bunlara rağmen, Venüs’ün Balık burcuna girmesiyle, sosyal çevredeki hayırsever kişilerin yardımları sayesinde kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Çok da hoş olmayan ilişkiler sonucu kırgın olduğunuz kişiler de varsa barışabilir, eski dostlarınızla bir arada olabilirsiniz. Onlar sayesinde, iş konusunda destek de almak mümkün. İşten para kazançlarınız da artabilir. Hafta sonu, eviniz aileniz dostlarınızla vakit geçirebilir, onları evinizde ağırlayabilirsiniz. 13,14 sağlığınıza dikkat edin.

Hava + Değişken
İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Gruplar içinde hareketlilik artıyor. Girişimler, toplantılar, takım çalışmaları yoğunlaşıyor. Yenilikçi fikirlerinizi onlara kabul ettirebilecek, çok hızlı kararlar verip başarılı olabileceksiniz. Geleceğe yönelik ümit ve beklentilerinizde canlı ve pozitifsiniz. İş hayatınızda başarılı bir döneme girdiniz. Birlikte çalıştığınız arkadaşlar ve amirler tarafından daha çok destek görebilir, dayanışma içinde olabilirsiniz. Partiler, sosyal etkinlikler düzenleyebilirsiniz. Başarılarınızla, yeni ürün tasarımlarınızla, çalıştığınız iş yerine yeni müşteriler ve kazançlar sağlayabilir, aranan personel durumuna gelebilirsiniz. 8, 9 gibi yakın çevreyle daha sık bir arada olabilirsiniz. Eğitimde, sınavlarda kendinize güveniniz sayesinde başarılarınız artabilir.

Su + Öncü
YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) –  Bu hafta, iş konularında görünür nitelikte yenilenmeler dikkat çekiyor. Çok hareketli bir kariyer dönemine giriyorsunuz. Daha hızlı kararlar alarak, cesaretli atılımlar yapabileceksiniz. Gerekirse de iş konusunda yürümediğini gördüğünüz bazı konularda değişiklik de yapmak mümkün. Çalışılan alandaki yeni teknikleri öğrenmek ilerlemeye faydalı olacak fikirleri yakalamak kariyer için iyi imkânlar verebilir. Yöneticiler, meslek arkadaşlarınızla aşama kaydedeceğiniz bir dönem. Yurt dışı bağlantıları, farklı bir çevreyle daha sık görüşme söz konusu. Sergi, fuar, seyahatlerden gelen imkânlarınız artabilir. Yurt dışından misafirleriniz de bu dönem gelebilir. Yabancı uyruklu kişilerin tecrübelerinden, tasarımlarından faydalanabilirsiniz. 8, 9 gibi para kazançlarınız gerçekleşebilir.

Ateş + Sabit
ASLAN: (23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS) – Merkür’ün Koç burcuna girmesiyle, ticari konulara yönelmiş olabilirsiniz. Daha çok basın, medya, reklam aracılığıyla, sesinizi farklı kültürlerden kişilere, daha geniş kitlelere duyurabilirsiniz. Yabancı çevreler, yurt dışı konuları gündeminize girebilir. Konser, etkinlik, seminerlere katılımlar ufkunuzu geliştirebilir. Akademik çalışmalardan sürpriz yenilenmeler elde edebilir, başarılı olabilirsiniz. Hukuki konular bu süreçte harekete geçebilir. Kanun ve yasalarla ilgili bazı resmi işlerle ilgilenmek gerekebilir. Yabancı dil öğrenmeye hevesiniz artabilir. Yüksek öğrenim yapma fikri doğabilir. Hatta sınavları kazanma olasılığınız artabilir. Aşkta ise dağınıklık söz konusu. Yakın ilişkilerde daha önce fark edilmeyen aslında önemli olan faktörler su yüzüne çıkarak gerçekleri gösterir, nasıl davranılması gerektiğini anlatır. Mali destek alabilir, ummadığınız bir yerden para elde edebilirsiniz.

Toprak + Değişken
BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL) –  Merkür enerjisi sayesinde,  iç âleminizde yerleşmiş çeşitli konulardaki düşüncelerinizde zekice değişiklikler yapabilir biraz rahatlayabilirsiniz. Dilinizi, fikirlerinizi ustalıkla kullanarak başkalarını etkileyebilirsiniz. Ortak paylaşımlar, müşterek kazançlar, devlete verilmesi gereken vergi, harç gibi ödemeler para ve mallarla ilgili çeşitli görüşmeler bu döneme denk gelebilir. Ani kararlar ve uygulamalar söz konusu olabilir. Venüs’ün, ortaklar, ilişkiler, anlaşmalar evinize girmesiyle, yasal konular veya sorunlar varsa yumuşar. Karşılıklı yardımlaşmalar fedakârlıklar artabilir. Bu konumun bir sakıncası, karşınızdaki kişilere fazla dayalı hareket etmek olabilir. Olaylara, mahkeme dışında bile çözüm getirebilirsiniz. Mesleki ve diğer ortaklıklarda, karşınızdakinin ihtiyaçlarını anlayabilir, yaratıcı bir şekilde çalışabilirsiniz. 11,12 girişimlerinizi hızlandırabilir, birçok konuyu pratik bir şekilde çözerek uygulama fırsatınız olabilir.

Hava + Öncü
TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) –  Hayatınız paylaştığınız eşiniz, işinizi paylaştığınız ortağınız veya bu konumda olan kişilere babanız da olabilir, bir konuyu açıklamanın aydınlanmanın zamanı gelmiş olabilir. Projeler hazırlayabilir onlara sunabilirsiniz. Onların, fikirlerini dinlemek, düşüncelerini öğrenmek daha fazla kazançlar sağlayabilir. Bu dönem çözemediğiniz sorunları danışmanlık alarak gidermek daha parlak bir fikir olabilir. Karşınızdaki genç veya dinamik kişilerin fikirlerini dinlemek onların teknik veya bilişim yönlerini öğretici bulup uygulamak, size çok faydalı olabilir. Her koşulda başkalarına bağlı olduğunuz bir süreç. Bu dönem kanunlarla ilgili bir dönem de olabilir. Avukata danışabilir, olayların, süreçlerin nasıl işlediğini öğrenebilirsiniz. Venüs’ün iş ve sağlık evinize girmesiyle, daha pozitif bir süreçtesiniz. Çalışma şartlarında iyileştirici düzenlemeler yapabilirsiniz. Beden sağlığınıza giyim kuşama itina artar. 13, 14 hukuki süreçler başlayabilir.

Su + Sabit
AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) –  İş konusunda yenilendiğiniz dönemler. Daha önceki süreçte, yeni bir işe başlamış, çalışma düzenini kurmuştunuz. Şimdilerde ise, işin teknik yönlerine eğilerek, detaylandırabilirsiniz. Müşteri potansiyelini geliştiriyorsunuz. Bu dönemde, iş ilişkileri çok hızlı, aktif olabilir. Özellikle müşterilerle bağlantı kurmada satışlarda pazarlamacılıkta yenilenmeler, canlılık, sürprizler dikkat çekici. Bir şeyler satmak konusunda başarılı bir zamandır. Planlama, ayrıntılar için gerekli enerjiye sahip olunabilir ancak yine de kontrolsüz gelişen olayları göz önünde bulundurarak, dikkatli ve özenli davranalım, sağlımıza da dikkat edelim, bünyemizi kuvvetlendirelim. Bu dönem endişelerimizde artabilir, en iyisi gereksiz gerginliklerden uzak durmalıdır. Venüs’ün aşk evinize girmesi, romantik bir aşk ilişkisini başlatabilir. İlk günleri biraz dağınıklıkta verebilir, işinize odaklanmaktan pek de keyfini çıkaramayabilirsiniz. Ancak ilerleyen günlerde fark edilir nitelikte olacaktır. Yaratıcı bir iş sektöründe iseniz, sinema,sanat,spor, müzik vb.. çok aktif olacağınız çalışmalar yaparak başarı elde edebilirsiniz.

Ateş + Değişken
YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) –  Çok yaratıcısınız! Düşüncelerinizi hızlı, aktif ve sanatsal bir tarzda başkalarına açabilmenin en uygun zamanıdır. Etrafınızdaki kişiler üzerinde etkili olabilecek, fikirlerinizi onlara açık bir şekilde ifade edebileceksiniz. Zihinsel beceriklilik isteyen uğraşlara da yönelmeye uygun potansiyeliniz var. Okuma, yazma, tiyatral yetenekler, rol yapma, sinema sektörü, sahne çalışmaları, spor etkinliklerinde çok başarılı olabilirsiniz. Çocuklarınızın da bu dönem etkin olacak faaliyetleri olabilir. Başarılar elde edebilirler. Sürpriz ödüller alabilir, spora başlayabilir, yetenek sınavlarını verebilirler. Sizin de canlanacak ve hayat enerjinizin artacağı bu dönemde, evinize ait çalışmalarınız varsa değerlendirebilirsiniz. Pozitif çalışmalar geliştirerek başarılı olabilirsiniz. Evinizde daha çok huzur bulabilirsiniz. Bu ay sezgiler, rüyalar artar. Eve ait düzenlemeler yapılabilir. Ebeveyn ve aileden kişilerle de pozitif ilişkiler geliştirebiliriz. Sorunlar varsa bu dönem halletmek mümkün olabilir. 8,9 eğitim, seminerlere katılabilir, daha çok farklı çevreler içinde olmak isteyebiliriz. Çevrenizden uzaklaşabilirsiniz.

Toprak + Öncü
OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK)- Bu dönem düşünceler, özel hayatınıza aile içi yaşantıya ebeveynlerinize odaklanır. Bu gibi konuları gözden geçirmek planlamak, ihtiyaçların karşılanıp karşılanmadığına önem vermek gerekebilir. Geçmişten gelen fikirlerinizi de bu dönem daha hızlı bir şekilde düşünebilir harekete geçirebilir, planlar yapabilirsiniz. Söylenmek istenenler açık bir şekilde ifade edilir. Tecrübeli kişilerle çok şey danışılabilirsiniz. Genç taze fikirler, yakın çevredeki kişiler bize faydalı olabilir. Arkadaşlarınız, komşular, kardeşlerin de birlikte olduğu sosyal yaşam canlanır. İlişkilerde daha fedakâr, yardımsever yaklaşımlar var. Sanatsal faaliyetlerde, yazışmalarda, blok çalışmalarında, dergi makale, kitap gibi başarılı olunabilir, kısa gezilere de katılabilirsiniz. 8,9 gibi miras, mal mülk, taşınma, alım satım, toprağa ait konular da gelişmelerden faydalanabilir, büyüklerin desteğini görebilirsiniz.

Hava + Sabit
KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) –Görüşmeler hızlanıyor. Aktif bir döneme giriyorsunuz. Ani gelişen, uzak veya kısa yolculuklar dikkat çekici. Kardeşler ve yakın çevreyle iletişim çok yoğunlaşabilir. Onlardan, yeni yapacağınız anlaşmalar konusunda destek alabilirsiniz.  Gel git trafiği artıyor. İnternet, sosyal medya, web sitesi gibi çalışmaları bu dönem tamamlayabilirsiniz. Sanat veya yaratıcı bir konuda çalışmalarınız varsa para kazançları bu haftadan itibaren elinize geçmeye başlayabilir. Başarılarınızın devamı da gelebilir. Merkür’ün bu transitinde taze enerjiler içindeyiz. Hikâye, roman, öykü yazmak ve bunu pazarlamak, kafadan kaleme almak her zamankinden kolay olacaktır. Venüs’ün anlaşma sağlayıcı etkisi artıyor. Para alıp vermede sorunsuz ilerlemek mümkün olabilir. Davranışlar, hoşgörülü, yumuşak adilce olacak, daha önce pek de hoş karşılamadığınız tepki verdiğiniz konulara şimdi daha sevgi dolu yaklaşacaksınız.

Su + Değişken
BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) –  Venüs’ün burcunuza girmesiyle keyfiniz yerine geliyor. Yolunda gitmeyen ya da, ikinci plana attığınız aşk hayatınızda canlanıyor. Kişiliğiniz de oldukça sıcak ve sevgi dolu.  Arkadaşlık kurmak, sosyal ilişkileri güçlendirmek, kendini başkalarına rahat ifade edebilmek açısından olumlu bir süreç. Dış görüntünüze de dikkat edebilir. Giyim, kuşam yönünüzü geliştirebilir, fiziksel olarak varsa kilolarınız diyeti hızlandırabilirsiniz. Oldukça yaratıcı bir döneme girdiniz. Fikirlerinizle ön plana çıkacak, ortaklı anlaşmalardan kazançlar elde edebileceksiniz. Teknolojinin, gençlerin ve ya sporun içinde olduğu alanlardan daha kolay para kazanabilir, iş anlaşmaları yapabilirsiniz. Sürpriz veya ani gelişen müşteriler yeni kazançlar mümkün olurken, kredi, ödemeler, borçlar konusunda da daha dikkatli olmak ve açılmamak ve risk almamak gerekir. Kolay ve hızlı kararlar verip hareket etmek borçları da arttırabilir. 8,9 işte başarı artıyor. 11,12 ortaklı yeni anlaşmalar gelişebilir.

Not: Yukarıdaki burç yorumları genel yorumlardır. Kişiye özel harita yorumu, doğum bilgileri ile gerçekleşmektedir. Kişisel haritaya baktırmak, danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com a başvurabilir, bu konuda bilgi alabilirler. (doğum saatinizi mutlaka belirtmelisiniz.) 

Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 
www.Facebook.com/TalinAgdere










  • Share:

You Might Also Like

0 yorum