15 Nisan 2014 Terazi'deki Ay tutulması ve burçlar

By Talin Ağdere ile Astroloji - 08:44:00


15 NİSAN 2014 TERAZİ’DEKİ AY TUTULMASININ BURÇLARA ETKİLERİ:

KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) –  Birtakım girişimleri hayata geçirmek istediğiniz bu dönemde bazı engellerle karşılaşmanız, huzursuzluk yaratmakta. Kişisel görüşlerinizi ifade ederken, fevri yaklaşımlardan kaçınmalı, karşınızdaki kişileri de düşünerek hareket etmelisiniz. İlişkilerde etki-tepki, empatinin önemli olduğu bu günlerde karşınızdaki kişilerle anlaşmaya açık olmak gerekir aksi takdirde haksız duruma düşebilirsiniz.  Bir süre daha sevdiğiniz şeylerden, keyiflerden uzak kalmak, aşkı beklemek, kendinize kaliteli zaman ayırabilmek gecikebilir. Finansal konularda iyi ilişkiler geliştirdiğiniz ve düşüncelerinizde esnek olduğunuz takdirde anlaşmalarda başarılı olabilirsiniz. Acil gelişen sağlık sorunlarına karşı aldığınız önlemleri daha titiz yerine getirmelisiniz.

BOĞA: (21 NİSAN– 20 MAYIS) -  Kontrol edilemeyen olaylar, çocukların sağlık sorunları finansal konular, iş ve evle alakalı durumlar sizi zorluyor. Geçmişten gelen konuların tekrar gündeme gelmesi, sinirsel gerginlik yaratabilir. İşlerinizin yoğunlaşması, her şeyi bir arada yapabilmek ipleri gerebilir. Henüz ortaya çıkmamış, gizli bir hastalığı tetikleyebilir. Sinirsel kökenli rahatsızlıklar stres yaratabilir. Yeterince sabırlı olduğunuz söylenebilir ancak, olaylara, uyarılara karşı ne kadar önlem alıyorsunuz, esnemekte zorlanıyor musunuz, bunu sorgulamak gerekir. Aynı hataları yapmak, değişime yaklaşmamak aynı sonuçları getirecek ve siz temizlemediğiniz sürece aynı olayları yaşamaya devam edeceksiniz. Bu tutulmada, bu durumu çözebilirsiniz. Yakın ve sosyal çevrenin yardımlarıyla başarı, destek elde etmeniz ve kazanç sağlamanız da mümkün olabilir.

İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) –  Grup organizasyonlarında oldukça aktif çalışmalara giriyorsunuz. Sportif faaliyetler, Toplumsal olaylar, Sosyal aktiviteler, eğitim programları, yabancılarla iş toplantıları gündeminizde. Yaratıcı fikirlerinizi hayata geçirirken, hep birlikte hareket etmenin, onay almanın daha sağlıklı bir çalışma olacağı söylenebilir. Çalışmalarınızın büyüsüne kapılıp, çocuklarınızı, aşk hayatınızı da aksatmamalı, başkalarının desteğine önem vermelisiniz. Geleceğe ait ümit ve beklentilerimizin önemli olduğu bu günlerde, iş ve özelinizi dengelemelisiniz. Kariyer konularında güzel gelişmeler, terfiler de dikkat çekici olabilir. Çalışanlar, güzellik ürünü, sanat, tasarım, tekstil gibi konulardan kazanç elde edebilir, prim alabilir. Üstlerle olumlu ilişkiler var, bayanlardan ummadığı destekler gelebilir.  

YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) –   Aile ve iş hayatı arasındaki dengeler önemli hale geliyor. Yerleşim, kariyerle ilgili durumlar, evdeki sorumluluklar, ailevi konular, ebeveynlerin, çocukların sorumlulukları, işinizle ilgili sürpriz gelişen olaylar sizi bir takım değişiklik yapmaya zorlayabilir. Yurt dışından yada uzaklarda yaşayan bir tanıdığınız sevdiğiniz kişinin yardımı sayesinde sorunlar umulmadık bir şekilde aşılabilir. Anneden, kadınlardan fayda görebileceksiniz, onların hassasiyeti sayesinde bazı konuların üstesinden gelmeye çalışacaksınız. Yakın çevrenizden birileri, kardeş de olabilir, bir konuda size destek olabilir, olayları aydınlatmak adına liderlik edebilir. Sağlık ve tedaviyle ilgili konular olumlu yönden gelişebilir. Eğitimde başarı var, mahkemeler, lehinize gelişebilir. Bu karışık günlerde umulmadık çıkış yolları bulabilirsiniz, inancınızı asla kaybetmeyin.

ASLAN: (23 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS) –  Yakın ve uzak akrabalarla ilgili konularda yoğunluklar var. Eğitim hayatınız, sınavlarınız yoğunlaşıyor. Sağlık sorunları yüzünden, yazılarınıza, günlük hayatınıza, derslerinize istediğiniz gibi eğilemediniz. Aniden gelişen, bir süredir beklediğiniz hukuki bir konu gündeme gelebilir. Avukatlık işlemleri, danışmanlık hizmetleriyle ilgili sürprizler, beklenmedik olaylar görülebilir. Basın medya, haberleşme gibi konularda ilginç olaylar gündeminize oturabilir. Yabancılar, seyahatler, uzak yolculuklar hayatınıza girebilir. Bir süredir gündeminizdeki birçok konu bu tarihlerde artık verilecek kararlar sayesinde çözülecek. Venüs’ün, Jüpiter’le olumlu açıları, ruhsal olarak sizi tedavi ettiği düşünülebilir. Artık olayların üstüne gitmektense oluruna bırakmak, gelişen konular doğrultusunda akışa ayak uydurmak gerektiğini düşünebilirsiniz. İlahi adaletin eninde sonunda haklının yanında olacağına, her şeyden önce sağlığın önemli olduğuna dair inancınız gelişti. Düşünceleriniz sayesinde, hukuka yargıya intikal eden konuları kazanma şansınızda önümüzdeki günlerde artıyor.

BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL) –  Parasal konulara, kazançlara yönelik çok hareketli bir dönemdesiniz, zira marsın retro süresi boyunca mücadeleniz sonucu kazançlar borca gidiyor olmalı. İstediğiniz gibi de girişimlerden sonuç almadınız bu durumun zorluklarını yaşıyor olmalısınız. Bir süre daha kredi almamanızı öneririm, gelen kazancı da borcu kapatmak için devam etmelisiniz. Ancak ortaklı konularda, gruplar dostluklar sayesinde ummadığınız destek ve yardımlar da gelebilir. Aniden yeni kazanç kapıları açılabilir. Uzun süredir bekleyen projeler, girişimler bu tutulmayla bir sonuca bağlanabilir. Malları, kanuni yollara uygun bir şekilde yerine postalayabilir siniz. Kısa bir süre sonra, ticari konuda, uzaklarla ilgili işlerde, kardeşlerle ortak alışverişlerde ya da yabancılarla haberleşerek başarılı olabilirsiniz. Tedavi gören yükselen Başak’lar ise akraba ve dostların, kadınların sayesinde hızlı bir şekilde toparlanabilirler. Yeni gelişen teknikler sayesinde çabuk iyileşebilirler.

TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) –  Kişisel konularda zorlandığınız bir dönemden geçiyorsunuz. İlişkilerde henüz karar veremediğiniz konular da var. Aslında yapıcı olmak istiyorsunuz ancak karşınızdaki kişiler bunu anlamayabilirler. Görüş farklılığı, ayrı dünyalarda olmanız sizi bu duruma getirmiş olmalı. Fiziksel olarak da sağlıkla ilgili bir süredir yorgun olduğunuz da söylenebilir. Ancak Jüpiter Venüs’ün yardımıyla bu durum aşılabilir. Kariyeri, ev hayatını, sağlığınızı, ilişkinizi dengelemek çok zor görünebilir. Ancak en büyük zorluğu zaten atlattınız. Bundan sonraki süreçte, kendinize daha çok değer vererek, anlayarak, daha kararlı olarak adımlarınızı atmalı, yolunuzda ilerlemelisiniz. Verdiğiniz kararların da arkasında durmalısınız. Karşınızdaki kişiler eşiniz, ortağınız, arkadaşınız, avukatlar, danışmanlar olabilir. Farklı görüşlerle karşınıza çıkabilir, ilişkiyi yenilemek isteyebilir ya da farklı bir boyut kazandırabilirler. Adalet sizden yana olduğundan, sabretmek ve beklemek lehinize sonuç verecektir.

AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) –  Bu tutulma, geçmiş konularda gündeme gelmiş ancak halledilmemiş konularda artık bir sonuç getirebilir. Bir süredir, iş konusunda faaliyetleriniz var. Yeni teknikler geliştiriliyor, hızlı bir şekilde finansal konular, grup organizasyonları yenileniyor olmalı. Bir çok iş yükü altına girdiniz. Aşka bile vakit ayıramadığınız bir süreçtesiniz. Ancak birikmiş enerji bu tutulma esnasında içsel kargaşa, huzursuzluk yaratabilir. Olayları akışına bırakmak sorgulamamak bu sürecin beklemesini beklemek aşırı kontrolcü olmamak en iyisi. Venüs’ün Jüpiter desteğiyle oldukça yaratıcı çalışmalar yapacağınız da söylenmekte. Finansal konularda artış kaydedilebilir. Aşk hayatınızdaki duyarlılık, fedakarlık, romantiklik canlanıyor. Spor çalışmalarına devam etmek, yürüyüşler, müzik dinlemek, daha çok kitap okumak, ifade kapasitesini güçlendirmek, yoga, meditasyon, masaj gibi çalışmalar yapmak faydalı olacaktır. Enerjiyi bir şekilde atmak ve dengelemek gerekiyor. Sağlıkla ilgili sorunları olanlarda, özellikle sinirsel kökenli rahatsızlıklara sürpriz gelişmeler kaydedilebilir. Kişi ani gelişim gösterebilir, tedaviye cevap verebilir.

YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) –  Çocukların mesuliyeti bu dönemde artıyor. Sınavlar, projeleri, sportif faaliyetleri yoğunlaşıyor. Sizin grup organizasyonlarınız, çalışmalarınız yoğunlaşmış ancak her ikisini dengelemek de zorlanabilirsiniz. Aşk hayatınızda da bazı dengeleri kurmak gerekiyor. Uzun süredir kontrol edemediğiniz durumlar, parasal zorluklar, çalışmalardaki dengesizlikler yoğunlaşmış. Yaratıcı çalışmalarınızla da daha çok görünür durumdasınız. Fark ediliyorsunuz, parlak fikirlerinizle başarı elde edebilirsiniz. Özellikle sanatçı kimlikli iseniz yaratıcı işler çıkarmanız ve bunu da bir süre sonra pazarlamanız mümkün olabilir. Jüpiter’in Venüs’le iyicil açısı sayesinde, sezgilerinizi kontrol edebilirsiniz. İçsel anlamda huzurunuz artabilir. Aileden destek yardımlar görebilirsiniz. Parlak fikirlerinizle bir anda gündeme oturabilir, sesinizi duyurabilirsiniz. Cinselliğin ön planda olduğu bu günlerde, çocuk sahibi olmak için harekete geçebilirsiniz. Skandal türden bir haber kaynağı haline gelebilirsiniz.

OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) –  İşinizle eviniz arasında kaldığınız bir süreçte siniz. Ev halkı, ebeveynler, sağlık sorunları, kardeşlerle ilişkiler hepsini bir anda yaşıyor olabilirsiniz. Yakın çevrenizin, arkadaşların, kardeşin desteği sayesinde bazı sorunları da atlatmanız mümkün. Çalışma hayatınızdaki zorluklar veya üstlerin baskısı, grup mücadelesi bu süreç içinde ipleri gerginleştirebilir, daha çok sabır göstermek zorunda kalabilirsiniz. Ancak evle ilgili konular da sizi yormuş. Taşınmalar, ev değiştirmeler, tadilatlar da gündeme gelebilir. Geleceği hedefleyen önemli kararlarda iniş ve çıkışlar yaşayarak, hayatınıza denge getirmeye çalışabilirsiniz. İş ve akraba çevresindeki kişilerin sayesinde tüm bunların üstesinden gelebilirsiniz. Bu dönemde blok çalışmaların, yazışmaların, sanat etkinliklerinin, yaratıcı çalışmaların meyvelerini de toplamanız mümkün olabilir. Geziye gitmek, dostlarla birlikte olmak sizi mutlu edecek. Bebek bekleyenler, evlilik hazırlığında olanlar ise işlerinde beceri geliştirebilirler.

KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) –  Hukuki konular varsa bu süreçte yargıya gidebilir. İş yerinde çalışan bayanlarla ilgili bir sıkıntı yaşamanız mümkün olabilir. Bu süreçte hayatınızda çok fazla teknoloji, müşteri ilişkileri, hukuki konular, kardeşinizin, akrabanızın sağlık sorunları, eşiniz ortağınızla ilgili yoğunluklar var. Eğitim ve akademik çalışmalarda daha düzenli olmalı daha fazla önem vermelisiniz. Sergi, fuarlar, yabancılar, seyahatlerde gündeminizde, bu konudaki çalışmalarınızı da hızlandırmanız gerekebilir. Basın, medya, uluslar arası konular, ticaret hayatınız da önemli gelişmeler kaydedilebilir. Jüpiter ve Venüs’ün güzel uyumu sayesinde işten gelir elde edebilir. Müşteri potansiyelini arttırabilir prim kazanç sağlayabilirsiniz. Panik olmamaya çalışın, daha kararlı adımlar atmalısınız. Otomobil kullanırken, yolculuklarda tutulma dönemlerinde önce ve sonrada temkinli olmaya bakmalı, dikkat etmeli, kontrollü olmalısınız.

BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – Aşkta şansınız artıyor. Hayatın anlamlı yönlerini fark ediyorsunuz. Kendinize güveniniz geliyor. Sevdiğiniz kişiler, arkadaşlar, yakın çevreyle güzel dönemler geçirmek mümkün. Daha romantik ve sevecensiniz. Bu dönemdeki yapılacak olan çalışmalarda faydalı olabilirsiniz. Henüz hayatınızda biri yoksa teklif almanız an meselesi. Bu tutulma sizi ortak paylaşımlarınız açısından daha özenli olmaya zorluyor. Birlikte yapılacak çalışmalar, müşterek ilişkiler, ben sen kazançları önem kazanabilir. Evle ilgili harcamalar da artabilir. Bu dönem teknik aletler satın almak harcama yapmak mümkün. Yaratıcı fikirler sayesinde işler yapılabilir ancak alacak verecek borç ilişkisini çok iyi dengelemek gerekiyor. Kazancınız, borcu kapatıyor mu bu çok önemli. Aksi takdirde sıkıntı yaratabilir. Bu dönem mahkemeler varsa, daha umutlu bakıyorsunuz. Bir süre daha bekleyin lehinize gelişecek dönemler geliyor. Kendinizle ilgili değişiklikler de bu dönem yapmanız mümkün. Dış görüntünüzü yenilemenin, estetik yaptırmanın, stilinizi değiştirmenin zamanı geldi artık.



Not: Yukarıdaki burç yorumları genel yorumlardır. Kişiye özel harita yorumu, doğum bilgileri ile gerçekleşmektedir. Kişisel haritaya baktırmak, danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com a başvurabilir, bu konuda bilgi alabilirler. (doğum saatinizi mutlaka belirtmelisiniz.) 

Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 
www.Facebook.com/TalinAgdere



  • Share:

You Might Also Like

0 yorum