AY TUTULMASI - 15 Nisan 2014'de TERAZİ burcunda!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 15:22:00




AY TUTULMASI - 15 Nisan 2014 sabah 10.43 de 25 derece 18 dk. Terazi burcunda gerçekleşecek. Tutulma, Kuzey ve Güney Amerika’dan, Avustralya, Yeni Zelanda’dan gözlemlenecek. Doğa olaylarında da değişiklikler getirebilir. Dünya, Güneş ve Ay arasından geçerken Ay tutulumu olur. Zıt iki çekim gücü dünya üzerinde dalgalanmalara yol açar.  Ay tutulması, daha önceden başlamış olduğumuz konuların, girişimlerin sonuçlarını getirir. Ekilen tohumların, biçildiği dönemlerdir. Olaylar büyüyerek (iyi veya kötü) karşımıza çıkarlar ve bir karara bağlanırlar. Ay, duygularımızı, annemizi veya annelik temalarını, ruhsal konuları anlatır. Etkisi 4-6 ay kadar sürebilir, oluştuğu tarihlerden önce ve sonra da gerçekleşebilir, özellikle kişisel gezegenlerin tutulma derecesini tetiklediği zamanlar.  Burçları veya Yükselen burçları, Terazi-Koç-Oğlak-Yengeçler bir takım testlerden geçebilir, huzursuzluk verebilir. Aslan-Yay-İkizler-Kova burçlarına fırsat yaratarak ve destekleyerek, sürprizler yapabilir. Özellikle doğdukları ayın son haftasında doğanlar için daha fazla geçerlidir.  Tutulma esnasında, meditasyon yapmak, şifalanma teknikleri, dua etmek iyi gelebilir. Geçmişin temizliği ve arınması olarak nitelendirilen Ay tutulumu ve Dolunaylarda, ne kadar kin nefret, takıntıları üstümüzden atabilirsek, hayatımızı yapılandırarak, dengeyi yakalayabiliriz.

Terazi burcu, adaleti, hak, hukuku, sanatı, sanatçıları, mimariyi, sosyalliği, uyumu, dengeyi, diplomasiyi, ilişkileri, evlilik, ortaklıkları simgeler. Bir süre önce hayatımıza giren ve mücadele ettiğimiz konuların büyümesine ve bir karara bağlanmasına sebep olacaktır. Bu konudaki dengelerin yerine oturtulmasına çalışılacaktır. Adaletin yerini bulması için sonuçlar doğurabilir. Mahkemeler sonuca bağlanabilir. Evlilik konuları, ortaklı ilişkilerimiz, mahkeme, seçim sonuçları, sağlıkla ilgili durumlar, yaratıcı bir konuda yapılan çalışmalar, konser, sanat etkinlikleri vb. bu tutulmanın bir parçası olabilir. Tutulma esnasında karşıt açıların bulunması gerginlik yaratırken, Merkür’ün Uranüs’le kavuşumu yeni bir tartışmayı getirebilir. İnsanlık için faydalı olabilecek bir konu, ya da cesur bir lider de gündeme gelebilir. Sürpriz durumlarda, sosyal medyada hareketliliğin artabileceği bir zamandır. Etkili bir kişinin konuşması, farklı bir bakış açısı getirebilir. Bu hareketli günlerde, Venüs’ün (sevgi, aşk, para) Jüpiter’le (şans, bolluk) ve Plüton’la (güç, değişim) olumlu açıları en kötü şartları bile iyi görebilme yetisi verebilir. Hafiflik ve memnuniyet verici bir etki yaratabilir. Çeşitli gelir ve kazançlar için olumlu etkisi olabilir. Başarılı yerlere gelmek için fırsat sayılabilir. İlişkilerde kopukluk yaşayanlara, özveri, anlayış, merhamet, aşk duygularını geliştirerek barış yaratabilir. Venüs’ün Balık’ta yüceldiğini unutmamak gerekir, Jüpiter’den de destek alarak dua etmenin, kin, nefret gibi duygulardan arınmanın, konuşarak, etki-tepki yaparak, karşıdakini de anlayarak hayatımızın dengesini kurabilmeyi başarabiliriz. Bu burçtaki tutulmanın Sağlık bağlantıları: Mikrobik hastalıklar, böbrek, cilt, bel, sinir uçları hassasiyeti, siyatik,  şeker, tansiyon denge sistemi ve göz rahatsızlığı. Özellikle de enfeksiyonel rahatsızlıkların, hırsızlıkların, kavga ve çekişmelerin de çok yoğun olduğu bir dönem yaşadık, umarım bu arınma süresinde tüm dertlerden, hastalıklardan, başarısızlıklardan, ayrılıklardan, mutsuzluktan, yalnızlıktan, işsizlikten, anlaşmazlıklardan kurtulmayı başarabiliriz. Olaylara bakış açımız çok önemli! İnatçılıktan uzak durmak gerekir, esnemeyi, uyumu, karşıt görüşlere değer vermeyi öğrenmeliyiz. Bu dünya hiç kimseye kalmaz, biz yaşarken değerini bilelim, mutlu olmayı öğrenelim. 20 Mayıs’ta Mars’ın retrodan çıktığında umarım her şeyi daha da kolaylaştırır. Sevgiyle, barışla kalın.

Talin Ağdere ile Astroloji


Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 
www.Facebook.com/TalinAgdere


  • Share:

You Might Also Like

9 yorum

  1. Talin Hanım,teşekkür ederim bu sade ve net anlatımınız için .Yazılarınızı keyifle takip etmekteyim..Size bir sorum olacak,yanıtlarsanız beni mutlu edersiniz...Kişisel doğum(natal haritamızda) ,her sene değişikliğe uğrayan yıldız hareketlerinde ,haritanın o günkü konumuna bakarak değişiklik olur mu?Bu benim cevabını bilmediğim bir soru...Yani 2014 yılındaki yıldız haritamız ve 2016 yılındaki haritamızda farklılık siz konusu olabilir mi?Teşekkür ederim...

    YanıtlaSil
  2. tabiki olur 2015 yılındda önemli bir gezegen olan satürn ev değiştirecek ve o evin konuları da hayatınıza girmeye başlayacak. 1 kaç ay öncesinden hissettirir kendisini yaz aylarında satürn yay burcunun etkilerini görmeye başlarsınız, zaten o günlere yaklaştığımızıda bu konuyla iglili yazılarım burçlara etkilerini de paylaşırım.

    YanıtlaSil
  3. çook teşekkür ederim Talin Hanım..kısa bir sorum daha olacak mümkünse bilginizi rica ederim;bir kişisel yıldız haritamızda örneğin Satürn veya X bir gezegen 4.evde...takip eden sene aynı kişinin 5.evinize mi geçer?

    YanıtlaSil
  4. Talin hanım merhaba , belki çok erken ama 2017 yılında Satürn oğlak burcuna geçecek ve plütonla birleşecek. Biz oğlaklar için ruhsal çöküntü yaşayacağımızı ve bunun uzun süreceğini birkaç yerde okudum.
    Sizin yorumunuzu öğrenmek isterim , saygılar ...

    YanıtlaSil
  5. Satürn 2-2.5 yılda bir burç değiştirir. 5 Ekim 2012 de Akrepe girdi örneğin sizin 4. evinize diyelim, 23 Aralık 2014 de Yay burcuna girince 5. evinize girmiş olacak.

    YanıtlaSil
  6. tabiki yükselen burcunuz nedir hangi evden bir Oğlak'sınız önce buna bakmak gerekir. Sizin natal haritanızda gezegen varmı ona dokunuyor mu? bu da çok önemli. Bazı sıkıntı yaşatabilir ancak, zorlanmalar olabilir ancak iç yapımızla ilgili hayatımızın bundan sonrasına temel oluşturacak bir şekilde düzenleme ve temizlik de yapar. faydalı yönü de şu olabilir, ruhsal gelişme sağlayacak sıkı çalışmalar yapılabilir. matematik metafizik araştırmalar ekolojik veya zor konularda ciddi aktivitelerde yapma zamanı gelir. politika gibi gizlilik isteyen konular için uygun zamanlar olabilir insanlar size daha fazla saygı duyabilir, bu yüzden satürn pluton kavuşumunun güçlü bir etki ancak nereden baktığınız önemli. 20 aralık 2017 de satürn oğlak burcuna girecek.

    YanıtlaSil
  7. merhaba yazınız için teşekkürler . size bir sorum olacak. burcum oğlak yükselen terazi ay burcm ve kuzey ay düğümüm koç. bu tutulmada sürpriz olumlu bir gelişme olur mu hayatımda? psikolojik olarak çok sıkıntılıyım şuan

    YanıtlaSil
  8. bekarsanız evlilik mi? evdeki hareketlilik ya taşınma ya evlilik sanırım tabiki önemli değişimler yaşanabilir, sevgiler

    YanıtlaSil
  9. İyi geceler Talin Hnm,
    Kuzey ay düğümü ve Şans noktası denilen konuyla ilgili bir bilgi rica edebilir miyim şayet zahmet vermeyeceksem size ? Bazı kaynaktan okudum fakat tatmin olmadım açıkçası ,bir insanın haritasında
    Kuzey Ay düğümü 29-43 KOÇ - 7 evdeyse,
    Şans noktası 12-23 Boğa - 7 evdeyse
    ne anlama gelir ?Astrolojik denklemde gelecekle ilgili olumlu bir etken oluşturabilir mi ?Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil