Boğa burcundaki Güneş tutulmasının burçlara etkisi

By Talin Ağdere ile Astroloji - 13:23:00




29 Nisan 2014 Boğa’daki Güneş Tutulmasının Burçlara etkisi:(1,4,7,10 aksında ve 6, 8 ve 12. evde yaşayanlar, daha fazla test ediliyorlar, biraz daha sabır göstermeliler. 2. (dikkat etmek şartıyla) 3, 5,9,11. Evde yaşayanlar fırsatlar, sürprizlerle karşılaşabilirler)

(Yükselen burcunuzu mutlaka okuyun)

KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) –  Tutulmayı 2. Evden yaşıyorsunuz. Maddi konularda anlaşmalar, fırsatlar söz konusu.  Bugünlerde, otomobil, bilgisayar, cep telefonu gibi eşyalara karşı ihtiyacınız artmış ve satın almak isteyebilirsiniz. Maddi anlamda, kardeşinizle, yakın çevreyle, babaya, aileye, toprağa ait alım satımlar hareketlenebilir. Çocuklarınızın, sağlığı, eğitimi, günlük ihtiyaçları, hizmet temalarıyla da ilgili para ihtiyacınız artmış olabilir. Geleceğe yönelik bu düşüncelerinizi acele karar vermeden, iyice ölçerek, tartarak karar alıp gerçekleştirmelisiniz. 2 Mayıs’ta Venüs burcunuza girdiğinde, uzun süredir yapmak istediğiniz değişiklikleri hayata geçirebilirsiniz. Dış görüntünüze, estetiğe daha çok önem verebilir, giyim kuşamda bir takım olumlu değişimler gerçekleştirebilirsiniz. 14 ünde Akrep dolunayında, ilişkilerde ani gelişmeler yaşanabilir. Mal, mülk, miras, hukuki konular gündeme gelebilir. Uzun süredir, karşınızdaki kişiyle sorunlar yaşamış olabilirsiniz, ona bir şans daha verecek, uzlaşmacı tavır içinde olacaksınız. Bekâr olanlar için ise sürpriz bir aşk hatta evlilik teklifi bile gelebilir. 20inden sonra Mars’ın retrodan çıkmasıyla bu konular daha da pozitif ilerleyecek.

BOĞA: (21 NİSAN– 20 MAYIS) -  Burcunuzda gerçekleşen Güneş Tutulması birtakım yenilikler getiriyor. Uzun süredir gündeminizde olan projelerinizi nihayet hayata geçirebileceksiniz. İşle ilgili yeni projeler, anlaşmalar gündeminizde.  Önümüzdeki aylarda çalışmalarınızın geri dönüşümünü alabilirsiniz. Çocuklarınızın, sağlık konularıyla ilgili para harcamalarınız gündeme gelebilir. Babanız veya ebeveynlerin sağlığıyla ilgili konularda zorlanmalar yaşanmış olabilir. Siz kendi sağlığınıza da özen göstermelisiniz. Özellikle, yüz ve boyun bölgesi, tansiyona, kalp sorunları ve diyetinizi ihmal etmemelisiniz. Evlilik ilişkilerinizde daha çok sevgi, anlayış, merhamet öne çıkabilir. 2 inden itibaren kendinizle ilgili bazı şeyleri fark ederek, huzuru yalnızlıkta aramaya başlayacaksınız. İçe çekilmek, dinlenmek, iş hayatından, günlük aktivitelerden bir süre uzaklaşmak mümkün. Bu dönem, hastaneler, tedaviler de gündeme gelebilir. 14 ünde karşıt burcunuz, Akrep’te dolunay gerçekleşecek. Evlilik, beraberlikler, ortaklıklarla ilgili birtakım sonuçlar almanız mümkün. Gizli veya platonik bir aşk yaşayabilirsiniz. Sevgi ihtiyacı artabilir. Özel ilgi duyulan bir kişi varsa ondan ilgi ve ihtimam beklentisi artar. Temelleri sağlam olan arkadaşlık bu dönem daha da sağlamlaşabilir. Meditasyon, dua, yoga gibi çalışmaların faydasını görebilirsiniz. Mistikliğe güzel duygulara sevgiye dönük konulara eğilim olur. Sanatsal bir konuda çalışmalarınız varsa, ilham gerektiren işler, yazı, roman, makaleler vb. eve kapanıp çalışmak, düzenlemeler yapmak içinde faydalıdır. Bu dönem, çeşitli yardımlar yapılabilir.

İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) –  Tutulmayı 12. Evinizden yaşıyorsunuz. Geçmiş dönemden henüz bitmeyen bir konu gündeminizi zorlayabilir. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar yüzünden, stres altına girebilirsiniz. Arkanızdan dedikodu yapılabilir, dolaplar çevrilebilir. Bastırılmış duygular, geçmiş yıllardan gelen halledilmemiş sorunlar yeniden acıtmaya başlayabilir. Akışta kalıp beklemek, sorgulamamak bir süre çekilmek en doğrusu. Bu dönem kendinizle baş başa kalıp iç dünyanızı görmeye çalışarak, iç sesinize yönelmelisiniz. Kalbinizin sesini dinleyin. Olayları düzeltme yönünde gitmeli ve sıkı sıkıya inatla geçmiş konulara takılarak aynı hataları yapmamalısınız. Kendinize dürüst olmalı ve itiraf etmelisiniz. Farkındalık kazanmak bazı şeyleri düzeltme yolunu açacaktır. Parazit olabilecek şeyleri görmeli, temizlemelisiniz, aksi takdirde bir süre sonra tekrar karşınıza çıkacaktır. 7 Mayıs’tan itibaren ise, ev, yuvayla ilgili projelerinizi hayata geçirebilirsiniz. Sosyal ilişkiler, organizasyonlar, cemiyetler, dernekler deki aktivasyonlar hızlanıyor. Bir organizasyonda sorumluluk alabilir veya düzenleyebilirsiniz. Dostluklar, arkadaş grupları, keyifli ortamlar içine girebilirsiniz. İşten gelen para kazançlarınız olabilir. Bayanlardan destekler görebilirsiniz. 14’ü dolunay civarı, birlikte çalıştığınız biriyle ani bir aşk başlayabilir. Daha önce bitmiş arkadaşlıklar sevgiye, dostluğa dönebilir. İş yatırımları ve kazançlarda artışlar olabilir.

YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) –   Tutulmayı 11. Evinizden yaşıyorsunuz. Grup organizasyonlarında yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ani bir şekilde hareketlenip, gençlerle birlikte çalışmalara başlayabilirsiniz. Sanat çevresinden bayanlardan, organizatörlerden destekler alabilirsiniz. Geleceğe dönük hedeflerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Umutsuz giden işleriniz birden parlayabilir, grup organizasyonlarında yeni düzenlemeler yapmak zorunda kalabilirsiniz. 2 Mayıs’tan itibaren, evinizle ilgili bir konuda sevinç yaşayabilirsiniz. Banka, kredi, alım satım gibi konularda bir süredir düşündükleriniz harekete geçebilir. Üstlerle olumlu ilişkiler geçirme sayesinde avantaj elde edebilirsiniz. 7inden sonra, yakın çevrenizden kişilere karşı kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. İleri sürmeyi düşündüğünüz fikirleriniz için hazırlık yapabilirsiniz. 14’deki dolunayla birlikte, aşk hayatınızda canlanabilir. Nişan, söz, kutlamalar, partiler söz konusu olabilir.  Görünür bir mutluluk yaşamanız mümkün. İş çevresinde ve aileden yönetici pozisyondaki kişilerden destek görebilirsiniz. Sanatsal bir işle ilgileniyorsanız, artistik yaratıcı yeteneklerinizle toplumun önünde bir anda fark edilebilir, parlayabilirsiniz. Çocuklarınızın eğitim hayatlarıyla ilgili yepyeni gelişmeler olabilir. Bir karar vermek durumunda kalabilirsiniz. Eğitimcilerin veya yakın çevredeki kişilerin konuşmaları kafanızı karıştırabilir. Bu yüzden acele kararlar almayın,  20 inden itibaren marsın retrodan çıkması ile projeleriniz daha çok desteklenecek.

ASLAN: (23 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS) –  10. Evde yaşanan Boğa’daki Güneş Tutulması, işle ilgili yeni açılımlar sunacak, toplumun önünde görünür bir başarı elde etmek için fırsatlar gelişebilir. Otoritelerin, patronların, babanızın dikkatini çekebilirsiniz. Onların destekleri sayesinde başarılı projelere imza atılabilir. Aileden beklediğiniz finansal desteği almakta zorlanmazsınız ancak biraz beklemeniz, bazı karışıklıkları göz almanız gerekebilir. Sabır her şeyin ilacıdır. Annenizin sağlık sorunu varsa, kardeşinizle işbirliği yaparak bu sorunu halletmenin yolunu bulabilirsiniz. Hedefinizi değiştirecek yeniliklere açık olduğunuz takdirde sorun kalmayacaktır. Yeni teknikler öğrenmek, kariyer konusunda, bilgi, eğitim almak gerekebilir. 2inden sonra, iş amaçlı seyahatlere çıkabilirsiniz. Akademik çalışmalara daha çok yer verebilirsiniz. Eğitimle ilgili, sınavlarda başarı elde edebilirsiniz. Yüksek lisans, erasmus gibi programlara katılabilirsiniz. Kitap, dergi, makale gibi konular ya da sanatsal bir projeniz varsa hayata geçirebilirsiniz. Yurt dışında yaşayan ortaklarınızdan veya akrabalardan sürpriz haberler alabilirsiniz. Onlar sizi ziyaret etmeye gelebilirler. Etkinlikler, sergiler, konserler, fuarlar, turneler gündeme gelebilir. 7inden itibaren, grup organizasyonları, iletişimci kişiler, gençlerle daha çok bir arada olabilirsiniz. 14ünden itibaren ise, Basın, medya, reklamcılık, ticari konular, geziler, hukuk, danışmanlık hizmetleri gündeme gelebilir.

BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL) –  9. Evde yaşanacak bir tutulma size başarı getiriyor. Dışa dünyaya açılıyorsunuz. Ticari konular hayatınıza girebilir. Sanat dalında kıdemli iseniz, akıllıca yöntemleriniz ve fikirleriniz sayesinde problemlerinize çare bulabilirsiniz. Açık ve ileri görüşlülüğünüz sayesinde, geleceğin trendlerini yakalayabilirsiniz. Sizi daha ileriye götürecek aydın kişilerle bir arada olabilir, onların yardımlarından faydalanabilirsiniz. Yurt dışı, seyahatler yoluyla, yazınızı, sanatınızı, makalenizi, ürününüzü icra edebilirsiniz. Eğitimle ilgili de açılımlar var, yeni programlar için hazırlık yapabilirsiniz. Pazarlama, basın, yayın, medya, iletişimsel konularda kendinizi, sesinizi daha çok dış dünyaya duyurabilirsiniz. Artık sıkıştığınız yerden çıkarak, farklı çevrelere doğru ilerleyebilirsiniz. Hukuki konularda da yepyeni gelişmeler, sizi ruhsal yönden olumlu etkileyecek ve nefes aldığınızı hissedeceksiniz. 2 sinden itibaren, ruhsal anlamda yenilenmeler yaşanabilir. Yurt dışı veya medya, bağlantılı konularda ani kazançlar elde edilebilir. 7 sinden itibaren kardeşiniz veya yakın çevrenizden bağlantılı kişilerle ortak çalışmalar, işbirlikleri gerçekleştirebilirsiniz. Ticari konular, yolculuklar gündeme geliyor. 14 ündeki dolunayla birlikte, sürpriz bir para ummadığınız bir şekilde sizi rahatlatabilir. Sağlık sorunları varsa,  bu tarihlerde sonuçlarını alabilirsiniz. Sağlığınız olumlu yönde gidiyor, tedavi, operasyon, hızlı bir şekilde cevap verebilir.

TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) –  Bu tutulma sizin 8. Evinizde gerçekleşiyor. Kritik bir noktaya geldiniz anlaşılan. Uzun süredir, kariyer ve ilişkilerle ilgili sıkıntılar yaşanmış olabilir. Patron veya ortağınızla ilgili bir konuda anlaşma sağlamaya çalışmak, hukuki sorunları çözmek, yargıya taşımak veya taşımamak gibi konularda ikilemler var. Ancak 2inden itibaren her şey birden değişebilir. Eşinizin veya ortağınızın, sürpriz bir şekilde yön değiştirmesi ile ortak kararlar alınabilir. Banka, kredi, sigorta, prim, harç, vergiler gibi birçok konuda işleriniz ummadığınız bir şekilde hızlı ilerleyebilir. Temkinli olarak ilerlemeli, gereken özeni ve sabrı göstermelisiniz. 7sinden sonra seyahatler, hukuki konular, eğitim, ticaret, hayatınıza girebilir. 14ündeki dolunayla birlikte, uzun süredir gündeminizde olan, alacak, verecek, ortak yatırımlar, evlilik anlaşmaları, mal paylaşımları ile ilgili bir sonuç almanız mümkün. Avukatların, danışmanların desteğini de alabilirsiniz. Kanunların sizden yana olması moralinizi düzeltebilir. Sağlıkla ilgili konular varsa, doktorunuzun önerdiği uygulamaların sonucunu Mayıs ayında alacak ve moraliniz yerine gelecektir. Özellikle, tedaviler, operasyonların sonuçları 20 Mayıs’tan sonra daha rahat ilerleyecektir. Karar alınsa da alacakları tahsil etmek için sabırla biraz daha beklemek gerekebilir. Haziranın ilk haftaları maddi anlamda şanslı bir dönem olabilir. 

AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) –  Bu tutulma 7. Evinizde gerçekleşiyor ve hayatınıza yenilikler geliyor.  Artık yalnız değilsiniz. Son altı aydan sonra, karşınızdaki kişiler sayesinde sağlam işbirlikleri yapmak mümkün olabilir. Onların desteğine açık olmak, fikirlerine kulak vermek çok şey kazandıracak. Kontrolün karşı tarafta olduğunu düşünerek, sabır göstererek ilerlemeyi seçerseniz bir süre sonra başarı elde edebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı konularda yeni açılımlar var. Kontratlar, anlaşmalar hayatınıza girebilir.. 2 sinden sonra, iş yerinizdeki arkadaşlarınızla işbirliğini geliştireceksiniz. Onların yardımları sayesinde, işinizi çok hızlı bir şekilde ilerletebilirsiniz. Teknik çalışmalarda ilerleme kaydedebilirsiniz. Bayanların destekleriyle gelişiminiz, organizasyonel çalışmalarınız daha rahat ilerleyebilir. 2 sinden sonra alım satım, iş yerine ait konular, resmi daireler, evraklar, evlilik, ortaklık anlaşmaları, sigorta gibi konular gündeme gelebilir. 14 ündeki dolunayla, sürpriz kazançlar elde edebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir konuda olumlu bir gelişme yaşanabilir. Yeni buluşlar, teknikler, hizmetliler, doktorlar sayesinde, tedaviler cevap verebilir. İlişkinizde bir süredir yaşadığınız durağanlık ya da ne olduğu belli olmayan durumlarda karşı tarafa bağlısınız, onların kararı ile ya ileriye doğru gider ya da sonlanabilir. Küçük sorunları dert etmezseniz, aşk aleviniz sönmemiş tutkular bitmemiş ise, bu süreci atlatabilirsiniz. Esnek davranarak anlaşma sağlanabilir. Bekârsanız, evlilik teklifi gelebilir.

YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) –  Tutulmayı 6. Evden yaşıyorsunuz. Boğa’daki tutulma ile nihayet sağlığınıza daha çok önem vereceksiniz. Boyun, tiroidiler, boğaz, üreme organları ile ilgili kontrollerinizi yaptırabilir,  yeni bir spor ve diyet programına başlayabilirsiniz. Sağlığınıza çok fazla takılarak günlerinizi geçirmeyin, günlük güzel şeylere de vakit harcamayı bilmelisiniz. İşinizle ilgili de hareketlenmeler başlıyor. 2’inden itibaren, aşk hayatınız canlanıyor. Kısa geziler, arkadaşlarla birlikte hoşça vakitler de söz konusu. Çocuklarınızın başarıları, yetenekleri nihayet sonuç verecek. Yaratıcı çalışmaların içine giriyor, ektiğinizi biçiyorsunuz. Ancak birçok iş yükü ile de baş etmek zorunda kalabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle daha çok bir arada ve biraz da mücadeleci olabilirsiniz. Çalışma düzeninizi yenilemek, çevre koşullarına uyum sağlamak, teknolojiye ayak uydurmak, yeni müşterilerle iş anlaşmaları yapmak yoğunlaşabilir. Biraz esnek olmak ve sabretmek gerekebilir. 7 sinden sonra ortak bir çalışmaya girmeniz projeleri kabul ettirmeniz mümkün olabilir. Bir şeyler satmak,  pazarlamak ve başarılı olmak için faydalı zamanlardır. İş ortamında veya görüştüğünüz biriyle aniden aşk yaşamanız, sürpriz beraberlikler gündeme gelebilir. Şans oyunlarına, kumara, cinselliğe karşı istek artabilir. Spekülatif konularda kazançlar da söz konusu olabilir ancak yüksek beklentiler içinde olmamalı, abartıdan uzak durmalısınız. Yaratıcılığınız ve becerileriniz sayesinde bir anda sahnede görünür olabilirsiniz. Aniden hamile kalabilir, ya da böyle bir karar alabilirsiniz. Yaratıcı çalışmalar sonuç veriyor. Gençlerle daha çok bir arada çalışmalar yapılabilir.

OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) –  Güneş tutulmasını 5. Evde yaşıyorsunuz. Evliyseniz bebek sahibi olmak isteyebilir, bunun planları için harekete geçebilirsiniz. Çocuğunuzun gelişimi için yeni teknikler uygulamak isteyebilirsiniz. Risk almak yatırım yapmak, ailenin, babanın serveti ile ilgili durumlar gündeme gelebilir. İlişkinizle ilgili, yepyeni bir teklifle karşılaşabilir kararınızı değiştirebilirsiniz. Aşk, daha sağlam temeller üzerine oturabilir, evliliğe doğru yol alabilir. 2inden sonra aşk hayatınızla ilgili huzuru bulabilirsiniz. Sanat çevresinde iseniz, yeni çalışmalar hayatınıza girebilir. Sahne, dekor, kostüm, müzik, tasarım, hobiler, blok çalışmaları, etkinlikler, geziler hayatınıza yeni açılımlar getirebilir. 7inden sonra yazılarınızı daha rahat yazabilir, bir takım sağlık konularıyla da uğraşabilirsiniz. Finansal geliriniz artabilir ve evinizle ilgili bir takım değişiklikler yapabilirsiniz. Dekorasyon açısından olumlu bir dönemdir. Eve misafirler davet edip kutlamalar yapabilirsiniz. 14ündeki dolunayla birlikte, ailevi ilişkilerinizde olumlu etkiler, gelişmeler gerçekleşebilir. İş ve ev hayatı ile ilgili dengeyi sağlayabilir her ikisiyle de mutlu olmayı öğrenebilirsiniz.

KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) –  Güneş tutulmasını 4. Evde yaşıyorsunuz. Evinizde, yuvanızda bir takım değişiklik ve biraz da karışıklıklar yaşayabilirsiniz. Anne, babanız, eşiniz, kardeşinizle ilgili problemler gündeme gelebilir. Kendinizi yeniden yapılandırmak adına bir döneme hazırlık yapıyorsunuz. Bitiş ve başlangıçlar yaşanabilir. Yeni bir dönemin başlangıcı da denilebilir. Bekârsanız artık evlenmek, yuva kurmak isteyebilir, evliyseniz çocuk sahibi olmak isteyebilirsiniz. Bu konuda yeni kararlar alıyor olabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili neleri sağlama almak, var olan ilişkileri gözden geçirmek gerekebilir. İlişkiniz yok ise de artık yatırım yapmanın zamanı gelmiş olabilir. Bu dönem taşınma kararı da alabilirsiniz. Hukuki konular, mahkemeler, toprak, paylaşımlar gündeme gelebilir. 2 inden sonra, yakın çevre ile ilişkileriniz keyifli olacak. Çocuklarınızın eğitim hayatıyla ilgili konularda yüzünüz gülebilir. Eğitimcilerle de barış imzalayabilir, sınavı kazanabilirsiniz. İletişim, internet, bilgisayar, basın, yayın, medya, halkla ilişkiler konusunda olumlu gelişmeler kaydedebilirsiniz. 7 sinden itibaren, çocuklarınızın aktivasyonları başlayabilir, daha çok ilgilenebilirsiniz. Aşk hayatınız hareketlenebilir. Ev alım satım gibi konularda risk almak isteyebilirsiniz. Gezilere, keyiflere zaman ayırabilirsiniz. 14 ündeki dolunayla birlikte, ailevi bir konuda, eşiniz veya babayla ilgili geçmişte olan ve henüz aydınlanmamış (miras, mal, mülk, taşınma) bir konu aydınlanacak. Sonuç alınacak. Mahkeme kararları sizi sevindirebilir.

BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – 3. Evde yaşanan tutulma ile, eğitim konusunda şanslarınız artıyor. Sınavları başarıyla vermeniz mümkün olabilir. Öğretmenler, danışmanlar, yöneticiler tarafından destek görmeniz mümkün. Blok çalışmalarınızda yeni gelişmeler var. Web-site, blok kurabilir, internet çalışmalarına girebilirsiniz. Yaratıcı çalışmalarınızı, yayına çıkarabilirsiniz. Gazetecilik, dergi, yazı, iletişimsel ve sanatsal bir konuda başarılar elde edebilirsiniz. Kardeşler, akrabalar yakın çevrenin içinde olduğu bir çalışmadan olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Geziler, iş anlaşmaları da gündeme gelebilir. 2 inden itibaren, finansal getirisi olan projelere imza atabilirsiniz. Akrabalarla birlikte çalıştığınız projelerden kazanç sağlanabilir. Sanatla ilgili bir konuda ani fırsatlar elde edebilirsiniz. 14 ündeki dolunayla birlikte uzun süredir tahsil edemediğiniz alacaklar elinize geçebilir, ehliyetiniz yoksa alabilirsiniz. İhtiyacınız olan teknik aleti satın almak bu günlere denk gelebilir. Ortağınızla veya eşinizle birlikte evinizle ilgili daha çok plan yapabilir, evdeki hazırlıklarınıza başlayabilirsiniz. Bol geziler, yolculuklar ve hareketlilik sizi canlandırıyor. Aşk hayatınız canlanıyor. Keyifli bir dönem başlıyor.

Not: Tutulmanın etkisi 6 ay - 1 yıl sürebilir. Yukarıdaki burç yorumları genel yorumlardır. Kişiye özel harita yorumu, doğum bilgileri ile gerçekleşmektedir. Kişisel haritaya baktırmak, tutulmaların sizi, nasıl etkileyeceği ile ilgili danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com a başvurabilir,  bu konuda bilgi alabilirler. (doğum saatinizi  mutlaka belirtmelisiniz.) 

Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 
www.Facebook.com/TalinAgdere



  • Share:

You Might Also Like

0 yorum