VENÜS geri giderken burçlara etkileri nelerdir?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 16:52:00


“Perfumes are the feelings of flowers.” ~ Heinrich HeineKOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – AŞK, ilişkiler! 31 Temmuz’a kadar olan dönemde, daha çok geçmişe dönük iş ve hizmet temalarıyla yoğunlaşabilirsiniz. Gün boyu beraber olduğunuz arkadaşlara yardım edebilir, onların sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Finansal konular gündeme gelebilir. Geçmişte konuşulmuş ancak bir süredir ertelenmiş ya da iptal edilmiş ortaklaşa konular, iş anlaşmaları gündeme gelebilir. 31 Temmuz’dan 6 Eylül’e kadar olan dönemde ise, geçmişteki ilişkiler, aşk hayatınız, yetenekleriniz doğrultusunda yapılan çalışmalara yönelebilirsiniz. Daha önce tanıştığınız ya da henüz fırsat bulamadığınız kişiyle görüşme, tanıma fırsatınız olabilir. Ya da daha önce ilişki yaşadığınız kişiyle yüzleşme fırsatı bulabilirsiniz, onun ne kadar değerli olup olmadığını bu dönem anlayabilirsiniz. Özellikle 8 inden sonra çok aktifsiniz.  Çok yaratıcı, özgüvenli ve sahnede olduğunuz bir dönemdesiniz. Basın-Medya, yurt dışı çalışmalara yoğunlaşabilir, sportif çalışmalara eğilebilir, hobisel faaliyetleri işe dönüştürmek için planlar yapabilirsiniz. Sergi, sempozyumlar, organizasyonlar bu dönem! Ancak risk almaktan kaçınmalı, parayla ilgili ilişkilerde, yatırımlara dikkatli yaklaşmalısınız. Sevdiğiniz kişiye karşı aşırı kibirli davranışlar ilişkiyi zora sokabilir, özellikle var olan ilişkinize 8 inden sonra dikkat etmelisiniz.

BOĞA: (21 NİSAN– 20 MAYIS) – 31 Temmuz’a kadar olan dönemde, geçmiş dönemlerden gelen aşk ilişkileri gündeme gelebilir. Geçmişin acısını sürekli hatırlayabilir, kendinizi ve arkadaşlarınızı serzeniş ve yakınmalarla boğabilirsiniz. Daha önce teklif edilmiş ancak tanışma fırsatı bulamadığınız kişiyle birlikte olabilir, ilişkiyi değerlendirebilirsiniz, ancak bu süre çok uzun olmayabilir. Şu anki ilişkiniz gözünüze batabilir, rahatsızlık duyabilir, bitirmek de isteyebilirsiniz. 31 Temmuz’dan 6 Eylül’e kadar olan dönemde ise, aile yaşantınız ve kişisel konular, özel hayatınız önem kazanmakta. Ailevi toplantılar yapabilir bazı kararlar alabilirsiniz. Babanızla, büyüklerinizle finansal konuları, gelecekle ilgili yapmanız gereken düzenlemeleri konuşma fırsatınız olabilir. Çalışma hayatınızı gözden geçirmek, para kazandıracak projelere yönelmek, aileden destek almak isteyebilirsiniz. Çocuklarınızın veya özel hayatınızın konularına yoğunlaşabilir, tekrar tekrar düşünebilir kimi zaman içinize dönebilir kimi zaman kendinizi yalnız hissedebilir, gurur ve kibirli olabilirsiniz. Özellikle 8 inden sonra eşinizle, anne-babanızla ilişkilere dikkat etmelisiniz, fazla talep kar ve inatçı tavırlı yanlarınızı törpülemeli, esnemelisiniz. Mal mülk konuları, geleceğinizi güvene alma, evinizin güvenliğini arttırma, daha fazla emniyette olma gibi konular kafanızı kurcalamakta, bu yüzden ailevi ilişkilerde özenli olmaya gayret etmeli tartışmalardan uzak durmalısınız. Ayrıca aile içi hizmet temaları, misafir ağırlamak yorucu olabilir.

İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – 31 Temmuz’a kadar olan dönemde, ev içinde organizasyonlar, düzen, temizlik, eskileri atma, misafir ağırlama konuları gündemde. Keyiflere, spora bir süre vakit ayırmakta zorlanabilirsiniz. Ancak iş bitirici olacaksınız.  31 Temmuz’dan 6 Eylül’e kadar olan dönemde ise, yakın çevrenizle çok fazla bir arada olabilirsiniz. Sürekli akrabalar, yakınlar, kardeşlere yoğunlaşabilir, sık sık kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Daha önce ertelediğiniz kısa bir tatil programı tekrar gündeme gelebilir. Eğitiminizle ilgili çalışmalar, sınavlar da gündemde.  Sergi, sempozyumlar, dergi, tanıtımlar, gazete ve kitap, sanatsal organizasyonlar bu dönem gündeme gelebilir. Özellikle 9 undan sonra çok sık yolculuk yapabilirsiniz. Ev işleri ve keyifler arasında kalmanız, mümkün. Taşınmalar, nakliye ile ilgili konular, çocuklarınızın okul değişimi, kayıtları iş yeri ile ilgili değişimler hızlanabilir. Acele işlerden kaçınmalı, kendinizi bu kadar çok yormamalı, yollarda, trafikte dikkatli olmalısınız. Bu dönem, otomobil almak isteyenler atağa geçebilirler.

YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) – 31 Temmuz’a kadar olan dönemde, yakın çevreyle çok yoğunlaştınız. Kardeşler, eğitimle ilgili çalışmalar, geçmişte tamamlanmamış, reklam, tanıtım, pazarlama, önemli görüşme ve anlaşmalar tekrar gündemde. İletişimsel beceriler, bilgisayar, internet çalışmaları, medyaya sürekli açık olmak, yayın yapmak, takipçileri arttırmakla günlerinizi geçirebilirsiniz. 31 Temmuz’dan 6 Eylül’e kadar olan dönemde ise, alışveriş işleri, parayla ilgili yakınlaşmalar, alım satımlar, eve toprağa ait işlemler, kardeşler yada yakınlarla anlaşmaya yönelik temalara yoğunlaşabilirsiniz. Kimileri ise tekstil, kuyum, takı, tasarım ile ilgili yatırım çalışmalarına yoğunlaşabilir. İş bağlantılı aşırı para harcamaları bu dönem mümkün. Bir yerin satılmasını beklemek, müşterilerle iş alışverişlerine yoğunlaşmak mümkün. Geçmişte bir türlü gerçekleşmeyen ve bekleten işlerinizi özellikle 8-9 undan sonra aktifleştirmeye başlayabilirsiniz. Yatırım planlarınızı dış piyasanın haricinde iç piyasaya da yönlendirmeli, daha da çok tanıtım ve reklamı arttırmalı, yakın çevre veya akrabalarla işbirliği içinde olmalısınız. Sürekli diyalog içinde olmanız iç ve dış ticareti ikisini birden yönetmeniz daha doğru.Yerli üretime dönmeniz sizi hızlandırabilir.

ASLAN: (23 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS) - 31 Temmuz’a kadar olan dönemde, finansal konular, geçmişte planlanmış ancak henüz gerçekleşmemiş iş anlaşmalarına tekrar yoğunlaşabilir, değerlendirebilirsiniz. Paraya ihtiyacınız artabilir. Ancak yakınlarınızdan gelen para teklifine hayır demeyin. Geçmişten gelen iş teklifleri tekrar gündeme gelebilir,  ihtiyaca yönelik harcamalar artabilir. 31 Temmuz’dan 6 Eylül’e kadar olan dönemde ise, Venüs burcunuzda geri gitmeye başlıyor. Geçmişte gündeme gelmiş ve ertelenmiş eğitimle ilgili çalışmaları tekrar organize etme fırsatınız olabilir. Duyuru yapmak, bu işlere yoğunlaşmak, kendinizi yenilemek, şarj etme dönemleridir. Kişisel konulara yoğunlaşıyorsunuz.  8-9 undan sonra sizi kimse durduramaz, projeleriniz başlamakta. Evde çalışmalarınız hızlanabilir. Hukuki projeler varsa atağa geçebilir, cesur, istekli, aşırı güvenli ve buyurgan olabilirsiniz. Yolculuk yapabilir, uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızı, yakınlarınızı görebilir, geçmiş günleri  anabilirsiniz. 6 Eylül’e kadar dış görüntünüzle ilgili kaygılarınız artsa da estetik operasyonu ve dış görüntünüzle ilgili değişimlere yönelmeyin. Kısa geziler, tatiller de yapabilirsiniz. Geçmişten gelen AŞK hikayesi tekrar gündeme gelebilir. Belki bu dönem düşünme, değerlendirme, “nerede doğru nerede yanlış yaptım” gibi soruları kendinize sorabilirsiniz. Hareket enerjisi ve koşulları yönlendirebilme yetisi kazanıyorsunuz. 6 Eylül’den sonra ilişkiler yönünden şansınız artıyor.

BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)  - 31 Temmuz’a kadar olan dönemde, Venüs burcunuzda geri gitmeye başlayacak. Bu süreçler içinde dış görüntünüzle ilgili önemli değişim ve operasyonlardan kaçınmalısınız. Görüntünüze takılmayın ve problem yapmayı bırakın. Karbonhidratı biraz azaltırsanız sorun kalkar. Beklediğiniz para gelebilir. Yurt dışı yada uzaklarla ilgili çalışmalara yoğunlaştığınız bir dönem geliyor. 31  Temmuz’dan 6 Eylül’e kadar olan dönemde ise, geri planda kalmış işler, parayla ilgili beklentileri düzenlemeye çalışmak, yurt dışı çalışmalarına yönelmek, gizli ilişkiler yaşamak mümkün. İç dünyanıza çekilebilir, huzuru yalnızlıkta bulabilirsiniz. Sosyal çevreden uzaklaşmak, daha çok içe dönük bir yaşam şekliniz olabilir. Hizmet etmek, çalışmak, başkalarının işlerini yönetmek, arka plandaki işleri temizlemek, para kazanmak için planlar yapmak, evinizle ilgili çalışmaları bitirmek gibi. Tedaviler, sağlık sorunları özellikle babayla ilgili yaşanması, bitirilmesi gereken konular özellikle 8-9 undan sonra yoğunlaşabilir. Alacak verecek işlerine, bankacılık işlemlerine, sağlık tedavilere yoğunlaşabilirsiniz. Evinizden uzak kalmak, sürekli çalışmak, kapalı yerlere yoğunlaşmak gerekebilir. Ancak bir dönem bitiyor ve yeni bir dönem başlıyor biraz daha beklemelisiniz. Artık, Eylül-Ekim ayından itibaren şartları, koşulları kendiniz yönlendireceksiniz. Şanslı olduğunuz bir dönem başlıyor!

TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) –   31 Temmuz’a kadar olan dönemde, içe kapanık duygularınızı ikinci plana attığınız bir dönem. Finansal açıdan zorlandığınız bekleyiş içinde olabilirsiniz. Bu dönemleri, hazırlık yapmak, yazı yazmak, başkalarına hizmet etmek, enerjiyi içe yönlendirmek, spirituel çalışmalar yapmak için değerlendirebilirsiniz. 31 Temmuz’dan 6 Eylül’e kadar olan dönemde ise, sosyalleşme arzusunda olabilir, grup çalışmalarına yoğunlaşabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı ya da eğitim çalışmalarına yöneliyorsunuz. Daha çok organizasyonlar, grup, derneklerle diyaloglar içinde olabilirsiniz. Diğer yandan ise yakın çevre, kuzenler, kardeşlerin içinde bulunduğu tatil, parti planları yapabilirsiniz. Eski arkadaşlarla birliktelik, uzun zaman görmediğiniz aşkınızla tekrar karşılaşmak, vakit geçirmek, geçmişi konuşmak da mümkün olabilir. Birlikte olduğunuz iş ve ya dost grupları içinde finansal destekler gelebilir, para kazançlarınız artabilir. Geleceğe dönük hedeflerinizi yeniden değerlendirmek, planlar yapmak tekrar ele almak için çok iyi fırsatlarınız var bu dönemi değerlendirin.  8-9 undan sonra eşinizin ya da ortağınızın belki de farklı çalışmaların, ilişkilerin marjinal grupların etkisiyle canlı bir döneme girebilirsiniz. Bu dönem hukuki konuları yeniden ele almak ve değerlendirmek yapılması gerekenleri yapmak için hareketlenebilirsiniz.

AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) –31 Temmuz’a kadar olan dönemde, daha çok topluluklar grup çalışmalarına yönelebilirsiniz. Eşinizin ortağınızın arkadaşlarınızın çalışmalarına yönelebilir, ekipçe çalışmalar yapabilirsiniz. 31 Temmuz’dan 6 Eylül’e kadar olan dönemde ise, mesleki yükselme, daha çok tanınma, parlama, kariyerde başarılı olmak için çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Daha çok fark edilip önceden beklediğiniz iş bağlantılı haberler teklifler bu dönem tekrar gündeme gelebilir. Yöneticilik, toplum önünde görünür hale gelmek, başarınızın daha fazla görünmesi ile ilgili konularda daha farklı bir tutum içine girmeniz de mümkün. Bayanlarla ilişkilerinizi yeniden düzenleyebilirsiniz. 8-9 undan sonra iş hayatınızda daha çok mücadeleci ve girişimci olabilirsiniz. Otoriter olmak, eyleme geçmek istediğiniz günlerdesiniz.  Çekingenlikten uzak, daha talepkar olduğunuz söylenebilir. Ancak  bu dönemlerde egonuzu da kontrol altına almalısınız, akılcı düşüneceksiniz, hırsınızı dengelerseniz başarılı olma potansiyeliniz yüksek. Aksi takdirde otoriter konumda olan kişilerle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. 11 Ağustos’tan itibaren gündem değişiyor. Bireysellikten uzak grup içinde çalışmalarınız başlıyor. Dernek, cemiyet, vakıf işlerine daha çok vakit ayırabilir, toplumsal hizmetler içinde istekli çalışabilirsiniz. Özellikle Eylül ayını bekleyin! Birlikten kuvvet doğar diyerek, grup içinde yer alarak gelecekteki beklediğiniz başarının hedeflerini koyabilirsiniz.

YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) -  31 Temmuz’a kadar olan dönemde, iş hayatınız canlanıyor. Geçmişe dönük çalışmalarınızın bu dönem gündeme gelmesi mümkün. Kariyerinizle, yaptığınız çalışmalarla mesleki yaratıcılığınızla çok daha fazla gündeme gelebilirsiniz. Müşteri potansiyelinizi arttırmak, grup aktivitelerini canlandıracak çalışmaların hazırlıklarını yapabilirsiniz. Hizmetlerinizin karşılığını alacak, eğitimde başarılı olacaksınız.  31 Temmuz’dan 6 Eylül’e kadar olan dönemde ise, yurt dışı bağlantılı işler, basın medya konulu söyleşiler, sergi, sempozyum, fuarlara katılabilirsiniz. Daha çok sesinizi duyurmak, tanınmak, kim olduğunuzu anlatmak için fırsatlarınız var. Eğitimde, yazılarınızda yarım kalan işlerinize devam edebilirsiniz. Geçmişte gerçekleşmemiş, sergi, fuar, söyleşi programlarına yer verebilirsiniz. Uzaklardan gelen misafirler, özlem duyduğunuz kişilerle birlikte olmak yapılan hatalar varsa tekrar gözden geçirerek çözmek ileriye dönük daha sağlam ilişkiler geliştirmek için çok daha faydalı bir dönem olabilir. 8-9 undan sonra çok canlı bir programa giriyorsunuz. Yolculuklar,  iş bağlantılı aktivasyonlar artabilir. Gezi, seyahat planlarınız da olabilir. Çocuklarınız varsa, spor veya yetenekleri doğrultusunda yaptıkları aktivitelerde başarılı olabilirler. Büyük organizasyonları düzenlemek katılmak mümkün.  Kariyerde iyi bir yer yapmak, başarılı olmak, hem ev hem iş hayatını pratik bir şekilde yönetmek için yeni bir döneme girmek üzeresiniz, günlerinizi değerlendirin.

OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) – 31 Temmuz’a kadar olan dönemde, yetenekleriniz doğrultusunda çalışmalara, seyahatlere, farklı çevrelere, keyif aldığınız konulara yönelmektesiniz. Daha çok iletişim, medyaya açık farklı kültürlerle bir arada olduğunuz bir dönem. 31 Temmuz’dan 6 Eylül’e kadar olan dönemde ise, parayla olan ilişkileri tekrar değerlendirmek, sigorta, bankacılık işlemlerine yönelmek, tazminat alma, borçları ödeme planı yapma, parayı temin etmek için uğraşlar verebilirsiniz. Ortak paylaşımlar, birlikte yapılan harcamalar, borçlar, alacaklar, kira, kontrat yenileme gibi çalışmalar içindesiniz. Ani fırsatlarla da karşılaşabilirsiniz. 8-9 undan sonra daha önlemci olmanız gereken bir dönem. Harcamaları kontrol etmek zorlaşabilir. Ancak aniden gelen finansal destekler ödeme planları için eyleme geçmeniz de mümkün. Sürprizler de yok değil! Bu dönem, operasyon geçirme, tedavi olma gibi durumlar da gelişebilir (kendi kişisel haritanız eğer destekliyorsa, yoksa dikkate almayınız) Özellikle Venüsyen bölgesiyle (yumurtalık, rahim, göğüsler, üreme organları, kist vb…)  ilgili geçmişte önlem almadıysanız bu dönem karşınıza tekrar çıkabilir. Psikolojik sorunlarınız varsa farklı teknikler uygulanabilir, travmaları kontrol altına almak ve daha sağlıklı hissedebilmek için  6 - 25 Eylül dönemlerini bekleyin.

KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – 31 Temmuz’a kadar olan dönemde, evle, anneyle, gelir gider dengesiyle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Alacak verecek, sigorta konularını düzenlemeye çalışabilirsiniz. Eşinizden destek alabilirsiniz. 31 Temmuz’dan 6 Eylül’e kadar olan dönemde ise ortak olmak için geçmiş dönemlerdeki teklifleri tekrar değerlendirmek, yurt dışı bağlantılı müşteri potansiyelini gözden geçirmek için fırsatınız var. Bu arada daha önce gelen evlilik teklifi varsa bu dönem test etme ve karar verme sürecini hızlandırabilirsiniz. Hukuki süreçler varsa, eski eşinizle ya da çalışanlarla anlaşmaya açık yeni yollar bulmak, karşıdan gelen teklifleri iyi değerlendirmek, tekliflere açık olmak gerekebilir. Özellikle, 8-9 undan sonra, karşınızdaki kişilerin eylemleriyle karşılaşabilirsiniz. İlişkinizle ilgili sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Açıklığa kavuşmamış konuları tüm detaylarıyla konuşmak gerekebilir. Agresyon yaratarak tartışmaya girmemeye çalışmalısınız. Karşı tarafa bağlısınız, ortak olmak, iş tekliflerini değerlendirmek, isteklerinizi hayata geçirmek gibi bir niyetiniz varsa önce eşinizle, babanızla, ortağınızla, avukatınızla, danışmanınızla kısaca karşınızdaki kişilerle anlaşmak durumundasınız, tek başına hareket etmek gibi bir lüksünüz yok.

BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) - 31 Temmuz’a kadar olan dönemde, eşinizle ortağınızla birlikte yapılması ve karar almanız gereken bir dönemdesiniz. Hemfikir olmaya çalışmalı ve eyleme geçmelisiniz. İlişkinizi tekrar değerlendirmeniz gerekebilir. Karşınızdaki kişilerin, yakınların, kardeşlerin yardımına, ortaklığına da ihtiyacınız var.31 Temmuz’dan 6 Eylül’e kadar olan dönemde ise, günlük işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. Hareketli olacağınız bir dönem. İşinizle gücünüzle, birlikte çalıştığınız ya da gün boyu beraber olduğunuz kişilere yoğunlaşmaktasınız, eski günlerdeki gibi. 8-9 undan sonra çok çalışacaksınız, bu dönem sporla uğraşmakta iseniz ağırlık çalışmalarına da hız verebilirsiniz. Yakınlarınızı görmek sizi mutlu edecek. Ancak kendi ya da büyüklerinizin sağlığına dikkat etmeli kendinizi çok yormamalısınız. Bu dönem yakınlarınızın, büyüklerin kalp ve dolaşım sistemi bağlantılı rahatsızlıkları, tansiyon, sırt ağrıları ya da tedavileri olabilir. Sigortanız var mı ödeniyor mu, kontratlar anlaşmalar ne durumda? Bu konuları araştırmalısınız. Kiracınız, apartman komşularınız, apartman görevliniz, yanınızda çalıştırdığınız kişilerle diyaloglara dikkat etmelisiniz. İş arkadaşlarınız, üstlerle diyaloglarınızı da güçlendirmeye çalışmalı, sabır göstermelisiniz.  İş yükünüz artıyor, dağılmayın, sakarlıktan, acelecilikten uzak durmalısınız.  
 
Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Kişiye özel danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com  ve astrotalin@gmail.com   dan bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)

 
Yazılarımı www.astrotalin.com dan, instagram (talinagdere), twitterdan ((@astrotalin) takip edebilirsiniz. Grubumuza katılın: http://www.facebook.com/TalinAgdere
 
 

 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum