VENÜS önce Başak'ta daha sonra Aslan burcunda geri gitmeye başlıyor!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 18:36:00


Keyiflerimizi, değer verdiğimiz konuları, aldığımız zevkleri, eğlence tarzımızı, aşkı, parayı ifade eden Venüs 25 Temmuz – 6 Eylül 2015 de geri (retro) gidiyor. 31 Temmuza kadar Başak burcunda, 31inden sonra ise Aslan burcunda geri giden yolculuğuna devam edecek. 31  ine kadar olan dönemde ilişkiler parayla olan konular açısından daha mantıklı, gerçekçi, detaycı ve eleştirel olabiliriz.  Sonraki dönemde ise olaylar farklı gelişebilir.  Aslan'da geri giderken bu dönemlerde, aşkı daha içe dönük yaşayabilir, tutkulu olabilir, fazla derinleşebiliriz. Kafamızı sürekli bu konular kurcalayabilir, takılabiliriz. Aşkın acısını da hissetmemiz mümkün. Sürekli geçmişteki yaptığımız yanlışlarla uğraşır dururuz. Bu dönemlerde iç sesinizi dinlemeniz neler hissettiğinizi test etmeniz de mümkün. Gerçekten seviyor musunuz yoksa bu aşk üstünüzde yük mü? Size keyif veriyor mu yoksa yapmacık, sahte duygular, gösterişten ibaret mi? Bu dönemde evlilik ve aşkta, ilişkide zorluklar yaşanabilir. Aslanlar aşırı gururlu kibirli, hükümran olmaktan kaçınmalısınız. Arkadaşlarınızla aranızda gerginlik yaşamanız mümkün olabilir.  Bazı keyiflerinizi dilediğiniz gibi yapmakta zorlanabilirsiniz. Sevgi, içe çekilme problemi veya gizli ilişkiler yaşanabilir. Aşırı gurur, kibir, keyiflere dalma, müsrifçe para harcama, dikkat çekme arzusu öne çıkabilir. Daha önceden iş fırsatları ve aşk teklifleri ile de karşılaşabilir ve bu süreç içinde düşünmek ve değerlendirmek doğru olabilir. Geçmişten gelen aşk hikâyeleri bu dönem tekrar gündeme gelebilir. Ancak bu dönemde başlanılan ilişkinin büyüsü retrodan sonra sönme riski de taşıyabilir. En iyisi teklifleri değerlendirmek ve retrodan sonra büyüsü geçmemişse karar vermek daha doğru olabilir.  

Çok büyük organizasyonlara katılabilir, sergi, fuar, katılımları yapılabilir, yaratıcı çalışmalara yoğunlaşabilirsiniz ancak umduğunuz gibi keyif almama riski de var. Tam tersi geçmişte bir türlü gerçekleştiremediğiniz projelere yoğunlaşmak da söz konusu. Geçmişteki uzun zamandır görmediğiniz arkadaşları görebilir, misafir ağırlayabilirsiniz. Çok fazla lüks, eğlence, keyif veren şeyler abartılabilir ve sıkıcı bir hal alabilir. Ünlü kişiler, sanatçılarla bir takım çalışmalar yapılabilir. Ünlü kişilerin ayrılıkları, film, dizi, senaryo anlaşmaları, önemli haberleri, onların sağlıkla ilgili sorunları bu dönem güncellenebilir.
Venüs’ün geri gitmesi, iklim açısından da farklılık yaratabilir. Aşırı sıcaklar arasında kalabiliriz, yanardağ patlamaları, orman yangınları bu dönemler yoğunlaşabilir. 31 ine kadar Türkiye'nin komşu ülkelerle yoğunlaşması söz konusu, 31 inden sonra ise,  Türkiye’nin 2. Evinde gerçekleşen retrodan dolayı, finansal konulara dikkat etmek gerekir. Gelir gider dengesini ayarlamak, spekülatif konularda risk almamak önemli konular arasında. Bu dönemler önemli anlaşmalar da gerçekleşebilir. Parayla, ödemelerle ilgili geçmişte düşünülmüş ve karar alınmış bir takım düzenlemeler de yapılabilir. Parayla ilgili sıcak gelişmeler gündemde. Venüs’ün  retrodan çıktığı tarihler (6-13 Eylül) çok önemlidir, yapılan çalışma, anlaşma, aşk, ilişkiler, ortaklıklar, alım satımlar hangi konu üzerindeysek retro çıkışı hızlanarak yürürlüğe girebilir.
Öne çıkan kişiler: 31ine kadar, hizmetliler, sağlık personelleri, sendikalar, işçiler vb.. 31inden sona ise Aktör ve aktrisler, sanatçılar, mimarlar, müzisyenler, politikacılar, krallar, heykeltıraşlar, yazar, kozmetikçiler, kuyumcular, tasarımcılar, ressamlar, eğlence dünyasında çalışan kişiler, organizatör, mücevher altın ticaretiyle uğraşanlar, tekstilci, yönetmen, aktörler, kıdemli doktorlar (prof.), tüm liderlik meslekleri.
Bu arada sağlığımıza da dikkat edelim, çok fazla yemek, şeker tüketimi açısından, kontrollü olalım. Özellikle 9 Ağustos’ta Mars Aslan burcuna girince, kalp, tansiyon ve dolaşım sistemi rahatsızlıklarına, sırt ağrılarına dikkat etmek gerekir, aşırı sıcaklarda kendinizi  zorlamayın, yormayın. Aslandan kaynaklanan ateşli hastalıklar, gözlerle ilgili problemler gündeme gelebilir.  
Ayrıca, 6-16 Ağustos’ta Jüpiter şans ve fırsatlar gezegeni Regulus (Gökyüzünün yüce yıldızlarından biridir, Aslan'ın kalbi ve Kuzey'in nöbetçisi olarak bilinir, intikam peşine düşenlerin iktidarı, krallığını kaybetmesiyle ilişkilidir. Ancak düşmanlıktan kaçınıldığı sürece ise büyük başarı verebilir) adlı sabit yıldızla kavuşumda olacak. Eylem ve hareket gezegeni Mars ise 9 Ağustos’ta Aslan burcuna giriyor. (Regulus 2011 sonlarından itibaren Başak burcuna kaymıştır, özellikle doğum haritanızda 29 derece Aslan, 0 ve 1 derece Başak burcunda bulunan gezegenlerinize kavuşum yapmaktadır, transitin etkisiyle harekete geçirebilir.) Toplumsal fayda getirecek çalışmaları gündeme getirebilir. Paradan çok İnsanlık adına fayda ve başarı getirecek konulara imza atılabilir. Tüm gezegenlerin Aslan burcunda olduğunu düşünerek ki Aslan bilindiği gibi dünya liderlerini de anlatır. Önemli konuların, kararların o dönem ses getireceği düşünülebilir.  Şans ve fayda gezegeni Jüpiter ise 11 Ağustos’ta artık Aslan burcunu terk edip hizmet etmeyi seven akıllı, mantıklı Başak burcunda yolculuğuna başlayacak ( bu konuyu ayrıca değerlendireceğim).  Ancak unutmayalım ki 6 Eylül'den itibaren Venüs doğru açıya geçip, 12-13 civarı ilerlemeye başlayacak, üzerinde olduğunuz konularda çok daha rahat ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Sevgiyle, sağlıkla ve aydınlıkla kalın.
Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Kişiye özel danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com  ve astrotalin@gmail.com   dan bilgi alabilirler.

Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 

www.Facebook.com/TalinAgdere  www.astrotalin.com  
 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum