Jüpiter Terazinin burçlara etkisi nelerdir?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 13:41:00

KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – Şans gezegeni, genişleten Jüpiter Terazi burcunda sizin 7. Evinizde yolculuğuna başlıyor. Evlilikler, ortaklıklar, ilişkiler son derece öne çıkıyor. Evlenebilir, kimileri için ise ters giden evliliğe yeni bir form verilebilir. Ayrıldığınız eşinizle tekrar birleşme de söz konusu. Son altı yıldan sonra destek olacak bir enerji var hayatınızda. İlişkiler açısından da hoş bir dönem. Ortak bir çalışma içinde olabilirsiniz. Danışmanlık yapabilirsiniz. Hukuki bir konu varsa mahkemeler, daha şanslısınız, olayları lehinize çevirebilir, mahkemeyi kazanabilirsiniz. Açık düşmanlarınız, husumetler varsa geçmiş dönemlerden gelen barış imzalayabilirsiniz. Sözleşmeler, anlaşmalar bu dönem yaşanabilir. Ayrıca yurt dışı bağlantılı çalışmalar, organizasyonlar, sosyal faaliyetler artabilir. Karşınızdaki kişilerden olumlu destekler, tavsiyeler yardımlar alabilirsiniz. Farklı kültürden kişilerle tanışabilir onların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Özellikle doktorluk, danışmanlık, avukatlık, astrolog, sosyolog gibi meslekleriniz varsa başarılarınız artabilir. Yarışma ve müsabakalara, sınavlara katılabilir, kazanabilirsiniz. Taşınma durumunuz varsa bu 2016-2017 dönemi gerçekleşebilir. Eşinizin karşınızdaki kişilerin hayatında önemli gelişmeler, girişimler, yabancılarla bağlantılar fırsatlar da mümkün. Cesur kararlar alabilirler, Jüpiter/Uranüs’le ters açıları unutmamak gerekmektedir. Jüpiter iyileştiren Uranüs ise başkaldıran karakterdedir.  Özellikle de Aralık 2016, Şubat, Mart, Nisan Eylül, Ekim 2017 de Uranüs’le karşıt açılar içinde olacaklar. Bu dönemlerde her türlü ikili ilişkiler elektrikli, gergin olabilir. Aşk gezegeni Venüs’ün retro olduğu dönemler çok önemli. Yapıcı veya yıkıcı olma ihtimali de var. Ancak, geçmişteki ilişkileri de canlandırabilir.

BOĞA: (21 NİSAN– 20 MAYIS) – Jüpiter bu yıl iş ve sağlık evinizde ilerliyor. Ekim 2016ya kadar bu alanda iyileştirici çalışmalar yapılabilir. Yeni bir işe girme, geçmişte hobi olarak gördüğünüz işi sağlamlaştırma kararı alınabilir. İşyeri açabilir, çevre değiştirebilirsiniz. Ofis kurabilir, taşıyabilirsiniz. Tadilat koyabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle uyum içinde çalışabilir, onlara faydanız dokunabilir. İş ve yetenekleri geliştirmek işinizi daha iyi bir hale getirmek için fırsatları değerlendirin. Yaptığınız işi son derece keyifle ve estetik katarak yapmanız mümkün. Komşular, apartman görevlisi, yanınızdaki çalışan kişilerle aranızdaki husumeti çözebilirsiniz. Kira, kontrat, sigorta ve anlaşmalarla ilgili avantajlar elde edilebilir. Sağlıkla sorunlarınız varsa bu yıl ele almanın zamanı, kilo vermeyi, eğer tatlıdan uzak durabilirseniz başarabilirsiniz. Ödem, bağırsak sorunları, böbrek rahatsızlıkları, şeker iniş çıkışları, bel ağrılarıyla daha rahat baş edebilirsiniz. Sağlık şartlarınızı düzenlemek, sigara alkol gibi alışkanlıklarınızı bırakmak kronik hastalıklarla baş etmek ve daha iyi yaşam şartları yaratmak için şansınız açık. Tedaviler varsa Jüpiter’in iyileştirici özellikleri devreye girecektir. Günlük hayatı düzenlemek, doktor muayenelerinizi düzenli yaptırmak size çok şey kazandıracaktır. Ayrıca kredi borç ödemeleri finansal konular varsa destekleyici olacaktır. Evcil hayvan alabilir, onların bakımını üstlenebilir, imkân dâhilinde yardım edebilirsiniz.

İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Sevgili İkizler ve ya yükseleni İkizler olanlar, Jüpiter bu yıl size şans getiriyor. Aşk hayatınız canlanıyor, keyifli bir döneme giriyorsunuz. Gezmek, eğlenmek, tatil yapmak mı amacınız işte geldi fırsat değerlendirin. Sanatsal yeteneklerinizi güçlendirebilir, keyif aldığınız hobisel faaliyetlere ağırlık verebilirsiniz. Bu yıl seminer, sempozyumlar, etkinliklere, yarışmalara katılabilirsiniz. Daha çok sahnede olmak, yaptıklarınızla görünmek, ilişkinizi ilan etmek keyif verecek sizlere. Zarafet, incelik, romantizm had safhada. Para kazanmaksa amacınız ya da şans oyunlarından beklentileriniz varsa aşırı hırsla baş etmek zor olabilir. Çok fazla risk almamakta fayda var. Dengeli hareket edildiği takdirde şansınız açık olabilir. Farklı ülkelerden kişilerle de tanışma fırsatınız var. Üretken olduğunuz bir dönem. Evliyseniz çocuk sahibi olmak için hazırlıklı olun, bu yıl bebek gelebilir ya da hamilelik dönemi yaşanabilir. Çocuklarınızın keyifli ve yetenekli başarılı olduğu dönemlerdesiniz. Onların hayatında büyük gelişmeler dikkat çekebilir. Ailenin serveti artabilir, özellikle anneden ya da eşin ailesinden gelen artışlar söz konusu. Sanat, müzik, estetik, sporun yeri çok başka bu yıl. Sosyal organizasyonlar, partiler, kulüplere katılabilir, eşin arkadaşlarıyla daha çok bir arada olabilirsiniz. Çocuklarla daha fazla vakit geçirebilir, onlarla gurur duyabilirsiniz.

YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) – Jüpiter bu yıl size iç huzur getiriyor. Taşınma kararı alabilir, mal mülk yatırımına gidebilirsiniz. Kimileri için ise evlilik dönemi denilebilir. Tadilat, dekoratif süslemeler, mimariyle ilgili değişimler bu yılın konuları arasında. Ebeveynlerin hayatında olumlu değişimler zorlandığı konulara daha rahat bir ortam sağlama söz konusu olabilir. Ebeveynlerinizle daha fazla ilgilenebilir, onlara evinizde bakabilirsiniz, büyükleriniz hakkında daha fazla düşünme ihtiyacı duyabilirsiniz. Aile fertleri birbirine karşı daha uyumlu, adil, destekçi olabilir. İç huzuru yakalamak ve güvenli bir ortamda yaşamak için şartlar müsait. Bu dönem gayrimenkul almak, ev dükkan gibi güvence, iş amaçlı yatırım yapmak da mümkün. Emlak işleriyle uğraşanlar için olumlu bir dönem. İşinizi evinize yakın bir yerde kurabilir, işinizi evinizden idare edebilir, home ofis olarak kullanabilirsiniz. Temelinizi güçlendiriyorsunuz. Bahçeli bir eve taşınmak, toprak, bağ bahçe, tarım çiçeklerle uğraşmak çevreyi güzelleştirmek mümkün. Toprağınız kıymetlenebilir. Mahsulünüz artabilir. Bu yıl uzaklardan misafir de gelebilir. Eşin yakınlarını, iş arkadaşlarınızı misafir edebilirsiniz. Yuvada huzur ve güvenliği sağlamak geçmiş dönemlerdeki kırgınlıkları çözmek adına güzel bir dönem. Büyüklerden destek alabilir, 2017nin Ekim ayına kadar emekli olabilirsiniz.

ASLAN: (23 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS) –  Şans gezegeni Jüpiter bu yıl sizin hayat görüşlerinizi genişleterek ön yargılarınızı azaltacaktır. Yakın çevreyle geçmiş dönemlerdeki husumetleri çözecek ilişkileri güçlendireceksiniz. Yakın arkadaşlarınızla bir arada olabilir sosyal aktivitelere katılabilirsiniz. Sık seyahatler, iletişim, gel-gitler artıyor. Çevre değiştirebilirsiniz. Fikirlerinizi sözlü yazılı sosyal medya aracılığıyla daha rahat ifade edebilir, paylaşabilirsiniz. Eğitim hayatınızda başarılı bir dönem. Eğitimci olmak, eğitim vermek, kurslara katılmak, sınavları vermek, seminerlere katılmak adına yıl boyuna olumlu süreçler. Basın medya bağlantılı konular, daha fazla olabilir. Dergide, gazetede yazılar yazabilir, kitap yayınlayabilirsiniz. Yakınlarınızdan maddi manevi destekler gelebilir. Geçmişteki yaşanmışlıkları affedebilirsiniz. Halkla ilişkiler, ticari konular, hukuki süreçler varsa hayatınızda olumlu olması mümkün. Önemli görüşmeler anlaşmalar yapmak için hayırlı süreçlerdir. Kardeşlerin hayatında da güzellikler var. Paylaşmanız mümkün olabilir. Okul arkadaşlarınızla bu yıl daha çok görüşebilirsiniz. Hayatınıza daha çok sanatı, yaratıcılığı, estetiği güzel şeyleri çekiyorsunuz.  Aşk evinize de olumlu destekleyici açılar olduğundan yakından tanıdığınız biriyle belki de çocukluk ya da sınıf arkadaşınızla komşunuzla aşk yaşayabilirsiniz. Hukuki davalar varsa, bu yıl olumlu geçmesi beklenebilir. Uzaklarda yaşayan kişilerin ilginç yenilikçi fikirleri hayat görüşlerinize renk katabilir, gelişime açık olmak size çok şey kazandıracak.

BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)-  Bu yıl finansal kazanımlar açısından şanslısınız. Şans gezegeni Jüpiter kazançlarınızı genişletecek. İş girişimi, yeni atılımlar, anlaşmalar, ticari konular açısında fırsatlarınız var. Maaşınız yükselebilir, tatmin olacağınız gelir ve imkanlara kazançlara sahip olabilirsiniz. Ekonomik anlamda başkalarına ihtiyaç duymadan yaşayabilirsiniz. Mal mülk yerleşimle ilgili yatırımlar yapılabilir. Eve, arabaya, arsaya sahip olmak, ihtiyaçları karşılamak, arzu ettiğiniz gelire kavuşmak açısından olumlu bir dönem. Yaşamınızda değer verdiğiniz şeyler anlamında iyileşme zamanıdır. Büyükleriniz, olgun ve tecrübeli kişilerden destek de alabilirsiniz. Maddi yatırım yapmak mülk edinmek açısında son derece olumlu bir etkidir. Ortaklı işlerden kazanç sağlanabilir ve paranızı da değerlendirebilirsiniz. Büyüklerinizden destek alabilirsiniz. Kuyum, moda, tasarım, ticaret, halkla ilişkiler, sanat, uluslararası konular, danışmanlık, sağlık, estetik gibi işlerden para kazanabilir müşterilerle bağlantılar kurabilirsiniz. İhtiyaçları karşılarken para harcamalarında savurganlık yapılabilir, aşırıya kaçmamak ve dengelemek gerekebilir.

TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) – Jüpiter 9 Eylulde evinizde! Bu yıl sizinle birlikte! 10 Ekim 2017 e kadar fırsatlar kapınızda. Yükselen Terazi burçları ise kendi şanslarını kendileri yaratabilirler. Kişisel gelişim, olgunlaşma, fırsatların daha rahat elde edilmesi mümkün. İmkanlarınız genişleyebilir. Yakın çevrenizden destek almak, başkalarının güvenini kazanmak, iyimserlik had safhada. Artık koşulları istediğiniz gibi yönlendirebileceksiniz. Fırsatlar ayağınıza geliyor. Eğitim almak, vermek, sık yolculuk yapmak, yeni şeyler öğrenmek, öğretmek,  iş kurmak mümkün. Kendinizi geliştirebilir, yeni şeyler öğrenebilir, ufkunuzu genişletebilirsiniz. Kendinizle daha çok ilgilenebilir, şimdiye kadar yapamadığınız kadar şımartabilirsiniz. Aşk hayatınızı da yapılandırabilir, söylemek istediklerinizi daha rahat dile getirebilirsiniz. Dışarı çıkmak hava almak seyahat etmek başkalarını anlamak çok daha kolay. Bu yıl iş olanaklarını da elde etmek daha kolay. Yazı yazmak, basın medyanın içinde olduğu çalışmalar yapmak, kariyerde başarılı olmak elinizde. Cesaretiniz artıyor şimdiye kadar olan korkuları yenmeyi başaracaksınız. İyimserlik artar, yeni kaynaklar bularak zihinsel zenginlik elde edebilirsiniz. Evrensel genişlemeye de ulaşıp yaşamınıza anlam katabilirsiniz. Bu döneme kısaca mutlu bir yıl diyebiliriz. Sosyalleşebilir, yeteneklerinizi sergileyebilir sürekli faaliyetlere katılabilirsiniz. Eğlenceli bir dönem ayrıca sağlığınız da daha iyi olacaktır. Kilo almak isteyenler içinde faydalı bir dönem. Cilt sorununuz varsa şifa bulabilirsiniz. Estetik yaptırmak dış görüntünüze özen göstermek değişim yapmak isteyenler için de işte fırsat! Parlayacaksınız.

AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) – Bu yıl biraz dinlenme ve inziva zamanı! Belki de çok yorgunsunuz, eğitiminiz bitti, işi bir düzene koydunuz ya da dinleniyorsunuz, gelecek için planlarınız var. Çok fazla parlatan bir yıl değildir ancak Jüpiter size kendiniz hakkında bilmek istediklerinizi öğretecektir. Kendinizi dinleyecek, içe çekilerek henüz keşfetmediğiniz yeteneklerinizi fark edeceksiniz. Yaratıcı yönlerinizi geliştirebilirsiniz. Eve kapanıp yazılar yazabilirsiniz. Blok çalışmaları yapabilirsiniz. Meditasyon benzeri çalışmalar yapabilir, bunu mesleğe çevirmek için hazırlıklarınızı sürdürebilirsiniz. Sağlık, şifa açısından size faydası olacak. Başkalarının gizli yardımlarını alabilir sizde onlara yardım edebilirsiniz. İhtiyaç sahibi olanlara hizmet edebilirsiniz. Kapalı ortamlarda çalışabilirsiniz. Hastanelerde, hastalara, yaşlılara yardım edebilirsiniz. Geçmiş dönemlerin yüklerinden kurtulmanız mümkün. Zararlı alışkanlıklar varsa sigara, alkol yanlış beslenme gibi bunları da atın üstünüzden. Aynı zamanda korku ve endişelerle yüzleşebilir, bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Daha geniş perspektiften daha olumlu bakabilirsiniz. Bazı olaylara karşı kabullenici olursunuz. Hisler fazlalaşır, rüyalar görebilirsiniz. Gizli bilimlere karşı da merakınız artabilir. Eşiniz varsa onun sağlığı ve işi de iyi olacaktır. Ayrıca belki o kadar göz önünde bulunmak istemeyeceksiniz ama kendi dünyanızda mutlu olacaksınız. Aşk hayatınız içinde dönüm noktası bu yıl kendini belli edecektir. Mart, Nisan 2017 deki ilişkiler gezegeni Venüs retroya girince, aşk hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) -  Jüpiter şans gezegeni sizi tam olarak destekliyor. Bir yıl boyunca gelecekle ilgili planlarınızı gerçekleştirmek için çok güzel şanslar veriyor. Sosyal yaşantınız canlanıyor. Seminerlere, sunumlara, panel, partilere katılabilir, düzenleyebilirsiniz. Dernek, cemiyet faaliyetlerine girmek, toplantılar düzenlemek ekip çalışmaları yapmak bu yılın konuları arasında. 11. Ev şans evidir. Jüpiter bu ev geçişiyle önemli fırsatların da yakalanabileceğine işarettir. Daha önce iş kurduysanız, eğitim çalışmalarını tamamladıysanız, bu dönem faydasını görebilir, kazanıma çevirebilirsiniz. Maaşınız artabilir. Daha çok paylaşım, ortaklaşa faaliyetler vardır. Önemli, saygın kişilerin desteklerini alabilirsiniz. Aile dostlarınızla, arkadaşlarınızla, birçok kişiyle iletişim dönemi. Kişisel gelişiminiz içinde organizasyonlar tertipleyebilirsiniz. Eşinizin aile servetiyle ilgili genişleme, dikkat çekebilir. Onlardan da destek alınabilir. Eşinizin şansınızın arttığı bir yıl, kazanımları artabilir, yardım ve dayanışma içeren işler içindesiniz. Birlikten kuvvet doğar!

OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) – Jüpiter sizi kariyer yönünden destekliyor. İş kurabilirsiniz, mesleki başarılarınız artabilir, terfi edebilirsiniz. Mc de Terazi burcundaysa, hedeflerinize kavuşmanız ve yükselmeniz için şansınız açık demektir. Başarı, ödül kazanabilir, yaptıklarınızla toplum önünde görünür olabilirsiniz. Statünüz yükselecek, mevki kazanacaksınız demektir. Mesleki yaratıcılığınız artabilir, önemli kişilerden, otoritelerden, annenizden, eşin ailesinden destek alabilirsiniz. İşinizi daha fazla kitleye duyurabilirsiniz. Seyahatler bu yıl daha çok yapılabilir. Eğitiminizi yurt dışına taşıyabilir, mastır, doktora yapabilirsiniz. Henüz iş bulamadıysanız imkânlar gelişecektir. Babanızın, patronunuzun gözüne girebilirsiniz, ticari konularda, halkla ilişkilerde, sanatı, hukuku, adaleti, uluslar arası konuları öne çıkaran mesleklerde başarılı olabilirsiniz, danışmanlık yapabilirsiniz.  Mc/Jüpiter evlilik de verebilir. Emekli olabilirsiniz. Bazıları için ise bebek sahibi olmak, anne/baba unvanı almak da söz konusu. Jüpiter 10. Evde olduğunda kişiler fazla kibire de kapılabilir, büyüklenebilir, bundan kaçındığınızda çok başarılı olursunuz. Kibir ve üstünlük duygularını aştığınızda prof. Başarı bile elde edebilirsiniz.

KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Bu yıl rahat bir nefes alabilirsiniz. Farklı çevreleri deneyimlemek mümkün. Yaklaşık bir yıl boyunca, uzak seyahatler, iş ve ya gezi amaçlı yolculuklar başlıyor. Daha çok basın/medyayı içeren çalışmalar yapılabilir. Uluslar arası ticaret, yayıncılık, adaletle, ilgili konular yoğunlaşır. Yarım kalmış eğitim hayatınıza dönebilir, fakültenizi bitirebilir. Y. Lisans yapabilirsiniz. Eğitimi yurt dışında devam ettirebilirsiniz. Ruhsal, dinsel alanlarda deneyimler yaşanabilir. Daha fazla araştırma yapma, öğrenme arzusu artacaktır. Bu yıl seminer, sunum, fuarlara, kurslara katılabilirsiniz. Sürüncemede olan mahkemelerin bu yıl sonuçlanması mümkün. Uzak ya da uzun süredir göremediğiniz akrabalarla bir arada olabilirsiniz. Onlarla daha çok iletişim kurulabilir. Özellikle eşinizin kardeşleri, yakınlarıyla aranızdaki sorunları adil bir şekilde çözebilirsiniz. Turizm, dış ticaret, uluslararası hukuk, danışmanlık konularında başarı elde edebilirsiniz. Farklı çevreler, toplantılar grup çalışmaları da yapılabilir. Para kazançlarınız, geliriniz bu tür çalışmalar yoluyla gerçekleşebilir. Kitap yazmak, yayınlamak için harika bir dönem. Astroloji, konferanslar, hava, deniz yolculukları, turizm önem kazanabilir.

BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – Jüpiter şans gezegeni öncelikle ruhsal sağlığınıza şifa verecektir. Uzun süren sıkıntılarınıza, daralmalarınıza psikolojik destek bulabilirsiniz. Ortaklaşa gelir giderler konusunda birbirinize destek olabilirsiniz. Eşin ya da babanızın parası, gelir gider dengesini kurmak bu yıl daha önemli. Alım satımlar, banka, krediler, kira, kontrat, sigortayla ilgili ödemleri yapmak için Jüpiter size yardım edecek. Kimileri için ise, devlet bağlantılı işler, mahkemeler, miras, vasiyetname, nafaka gibi konuların söz sahibi olduğu bir dönem. Eşin, ortağın kazancı artabilir. Daha fazla destek bulabilir burs alabilirsiniz. Kredi kartlarınızı daha rahat kapatabilirsiniz. Anneden, büyüklerden, İş hayatınızdan patrondan gelen destekler artabilir. Muhasebe, banka, finans, emlak sektöründe çalışabilirsiniz.  Daha çok evraklarla ilgili uğraşlarınız artabilir. Tedaviler varsa daha rahat gelişecektir. Bebek sahibi olabilirsiniz. İstediğiniz bir taşınmazın miras kalması da mümkün. 8. Ev krizler evidir ve Jüpiter burada krizi atlatmak için iyimser yönlerini aktifleştirecektir. Bankadan istediğiniz kredi bu dönem çıkacaktır. Para dışında menkul kıymetler, gayrimenkul kaynaklarından da bir şekilde faydalanabilme, ummadığınız kişilerden yardımlar şansların da gelmesi, alacakları tahsis etmeniz mümkün. Jüpiter rötar devresine girince, içe dönerek kendinizi tanımak olgunlaşmak bilgilere yenilerini katmak, araştırmaları derinleştirmek adına iyi bir dönem. Romantizm duygular maneviyat sizin için önemli, hayatın anlamını sorgulatan, derin mana ifade eden yanlızlığınızı derdinizi paylaşacak bir ilişkiye, kişiye ihtiyaç duyulabilir. İçe kapanmayın konuşun. Yakın çevrenizin hayatındaki üzüntü/sevinçleri de paylaşabilirsiniz. 

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Soru sormak ya da danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com , astrotalin@gmail.com (harita yorumu kapsamlıdır)  bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)


Yazılarım, http://www.astrotalin.com dan, instagram/ @talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com



  • Share:

You Might Also Like

1 yorum

  1. Eğer acil bir kredi veya finansal hizmet ihtiyacınız var mı? financialdepartment.online@gmail.com kurun

    YanıtlaSil