Terazi Burcunda Yeni Ay!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 21:40:00

1 Ekim saat 3:12 civarı Terazi burcunun 8 derecesinde Yeni Ay gerçekleşecek. Yeni Aylar çocuksu ve taze enerjiler verirler. Bitişlerin ardından,  yeni başlangıçları, hayatımıza giren yeni olayları gündeme getirirler. Güneş Terazi burcuna girince gündüz ve gece eşitlenir, sonbahar gelir. Geleceği düşünmek, tartmak, kış planları yapmak gerekir. Terazi burcundaki Yeni Ay ise, savaştan çok birlik, ortaklık kurma, uyum gösterme, diplomasi, birlikte hareket etme zamanını anlatır. Ayakta kalmak için, denge, adalet, barış, sevgi sağlamak, uzlaşı, gündeme ayak uydurmak, işbirliği enerjisi içinde olmak dönemidir.

Jüpiter kavuşumu olan bir Yeni Ay gerçekleşiyor. İyimser, hoşgörülü olduğunuz bir dönem başlayabilir. Popülarite verecektir. Başkaları sizi fark edebilir, destek verilebilir. Hukuk ve adalet sistemiyle ilgili çalışmalar hayata geçebilir. Halkla ilişkiler, uluslar arası konular, sanatsal çalışmalar, etkinlikler, festivaller açısından başarılı günlerdir. Eğitim, seyahatler, genişleme ve gelişme arzusu vurgulanır, yaşama vizyon katar. Kişisel gelişim açısından çok olumlu bir süreçtir. Maddi ve manevi olarak da gelişmeler kaydedilebilir. Kendinizi daha iyi ifade edebilir, derdinizi anlatabilir, anlaşılabilir ve otorite figürleri tarafından (baba, patron, devlet büyükleri vb.) desteklenebilirsiniz. Ayakları tam yere basma düşüncesi ağırlık kazanır.

Sanatsal projeler, farklı mekânlar, organizasyonel çalışmalar, film, senaryo, diziler ve tüm tasarım, yetenek, yaratıcılık getiren sektörler adına da olumludur. Ortaklık kurma,  ticarete atılma, ilişkileri güçlendirme adına yeni adımlar atılabilir. Merkür’ün güçlü olduğu Başak burcunda ilerlemesi, çeşitli anlaşmaları hızlandırabilir. Gerçekçi, marifetli Merkür’ün sayesinde sorunlara pratik çözümler üretebilir, işlerinizi akıllıca idare edebilirsiniz.

Eyleme geçiren Mars ise güçlü olduğu Oğlak burcuna girdi ve ilerlemekte. Çok daha fazla devlet bağlantılı çalışmalar gündeme gelebilir. Daha fazla sıkıyönetim ve önlem alma, üstünde olduğu konularda konsantre olma söz konusu. Arzu ettiğiniz gücü enerjiyi bugünlerden itibaren bulabilirsiniz. Sorumluluklarınızı azimle, kararlı ve güçlü bir şekilde gerçekleştirirken, hedefe yönelerek uzun vadeli planlarınızda başarılı olabilirsiniz. Gerekmedikçe savaş ve mücadeleye girmeyi düşünmezsiniz. Hayli duygusal, tutkulu, duygularını yoğun yaşayan Venüs takıntılı bir şekilde Akrep burcunda ilerlerken, oldukça zorlayan (örnek: aşk acısı, birini, bir şeyleri kaybetmenin zorlukları vb.) derin duygusallıklar yaşayabilirsiniz. Olumlu açıdan düşünürsek üzerinde inatla çalıştığınız konularda amaçlarınıza ulaşabilirsiniz. Daha gelenekçi bir aile modeli sergileyebilirsiniz, sevdiğiniz, uzun zamandır görmediğiniz kişileri ağırlayabilirsiniz. İş, banka, alım satım, inşaat işleri, yatırımlar, para konuları harekete geçebilir. Mars/Jüpiter kontakları yüksek seviyeli bir enerji de getirecektir, acele davranmadan, sabırlı olarak bütün faktörleri düşünerek, dikkatli olmanız şartı ile başarılı olmaya fırsat verecektir. 7 Ekim’den itibaren Merkür’ün Terazi burcuna yerleşmesiyle diplomatik bakış açısı geliştirebilirsiniz.  Uzlaşmacı diyaloglar kurabilirsiniz, hukuk ve eğitim, politik alanlarında karışıklıkları çözmek adına daha rasyonel kararlar alınabilir.  Haklıyı, haksızı ayırmak bu günlerde daha kolay!

1, 2, 3 Ekim, iş ve finansal açıdan şanslı bir gün çalışmalar hızlanabilir. Kendimize olan güvenimiz artıyor, ticaret, uzaklarla ilgili konular, yabancılarla bağlantılar adına olumlu.

10,11 Ekim arkadaşlıklar dostluklar bir takım organizasyonlar toplumsal çalışmalar eğlenceli partiler ve sosyalleşmek adına güzel günler. Arkadaşlarınızı görebilir, mutluluğunuz artar. Kendinizi psikolojik açıdan keyifli ve rahatlamış hissedersiniz. Daha rahat ve özgür enerjiler var, evlilikler, teklifler, karşı cinsle ilişkiler adına olumlu günler.

Türkiye haritasına göre ise:

Aslan burcu yükselmektedir. Aslan Türkiye’nin ikinci evini yani para, finans evini kesmektedir. Ülkenin maddi durumunu, sahip olduklarını, gelirlerini, bankalar ve finansal kurumları, ticari konuları ifade eder. Vergi indirimleri, ödemelerle, borçlarla ilgili yeniden yapılandırma, gelir elde etmek için yeni yolların geliştirilmesi, elde edilen kaynakların değerlendirilmesi vb. Yeni Ayın Jüpiter’le kavuşumu yabancı ülkelerle ilgili bağlantıları hızlandırabilir. Pazarlama, halkla ilişkiler, hukuki konular, ticaret, yayıncılık, eğitim sistemiyle ilgili yenilikler hayata geçebilir. Seminerler, sanatsal etkinlikler, organizasyonlar, festivaller gündemi canlandırabilir. Uluslararası konular, politika, diplomasi, anlaşmalar dikkat çekebilir.  

Sağlık bağlantısı:

Sık yapılmış ağır diyetlerle ilgili sorunlar, bünyenin zayıf düşmesi mümkün. Böbrekler ve bel bölgesi hassasiyeti artabilir. Sırtın alt tarafında adale, kemik ve sinir uçları ağrıları olabilir, yorgunluk ağır yük taşımak bel sorunlarına yol açabilir. Siyatik ve bel fıtığına dikkat etmek gerekir. Soğuk algınlığı, bulaşıcı hastalıklara karşı korunmalı, bu konuda korumacı Jüpiter direnci güçlendirebilir. Zıt burç olan Koçtan gelen sert etkilerle göz rahatsızlıklarına da rastlanabilir. Mars/Jüpiter kareleri yüksek seviyelidir, sabırsızlık getirebilir, düşme, çarpma, kazalara sebebiyet verebilir ay ortasına kadar dikkatli olmak gerekebilir.

Yeni Ayın burçlara etkisi nelerdir?

KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – Karşıt burcunuzda olan Yeni Ayla birlikte, evlilik teklifi alabilir, evlenebilir, ortaklık kurabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerden destek almanız mümkün. Kimileri için ise ihtiyaç duydukları konularda danışmanlık alabilirler. Hukuki konular varsa iş bilir kişilerle tanışabilirsiniz. Ortak işler yapılabilir, organizasyonlara katılabilir, daha çok arkadaşlık ilişkilerini güçlendirebilirsiniz. Seyahatler de gündeme gelebilir, kimileri için ise taşınma dönemleri denilebilir. Ortaklaşa paralar, başkalarından elde edilen gelirler, alacaklarınız elinize geçebilir. Devlet bağlantılı işlerinizde başarılı olabilir, pasaport, evrak işlerini, banka, devlet dairesiyle ilgili konuları yakın takibe alabilirsiniz. Mars iş evinize girdi. Başarılı olma, mesleki hırs, özel projelerin sonuna kadar uygulanabileceği dönemler. İş bağlantılarını güçlendirebilirsiniz. 7 Ekim’den itibaren ise, hayatınızı paylaştığınız kişilerle iletişimler artabilir. Karşı tarafın desteğini görebilirsiniz, karşınızdakinin fikirlerine düşüncelerine kulak vermek, açık olmak size çok şey kazandıracaktır.  Sürekli destekler gelirken, ilişkiler, iş ortamı daha hareketli, canlı neşeli uyumlu olabilir, fikir alışverişleri, konuşmalar heyecan verici gelebilir. 1-3 Ekim elinize para geçebilir, maaşınızı alabilir,  finansal destekler (burs, kredi gibi) olması mümkün.  Tedaviniz varsa olumlu geçecektir. Eşinizin ya da ortağınızın maddi kazançları artabilir. 10-11 Ekim gibi arkadaşlarınızla dostlarınızla hoş vakitler geçirebilir, sosyal organizasyonlara, partilere katılabilirsiniz.

BOĞA: (21 NİSAN– 20 MAYIS) – Yeni Ay iş evinizde gerçekleşecek. İş tasarıları hayata geçebilir. Gün boyu görüştüğünüz kişilerle birliktelik artabilir. İş arkadaşlarınızla birlikte yeni çalışmalara girebilirsiniz. Evinizdeki işlere de başlayabilirsiniz. Çalışma tekniklerinin, çevre koşullarının değiştirilmesi adına da yenilikler düşünülebilir. Başkalarına yardımlar artarken, onların iş ve sorumluluklarını da üzerinize alabilirsiniz. Sağlık temizliğe ayrıca önem gösterebilir. Çevre düzenlemeleri yapabilirsiniz. Daha önce ihmal edilen, gerek bulunduğunuz mekanda gerekse iş çevresinde olsun, yeni yolların hayata geçtiği dönemler. Sağlıkla ilgili de doktor, kontroller gibi ihmal edilmemeli. Şeker iniş çıkışlarına, bel ağrılarına dikkat edilmeli, diyetler abartılmamalı. İkili ilişkileri, arkadaşlıkları güçlendirebilirsiniz, bazı konularda hem fikir olabilirsiniz. Bugünlerde birliktelikleriniz artabilir, bazı şeyleri de karşınızdaki kişilere sorabilir danışmanlık almak isteyebilirsiniz. Bugünlerde sizi bırakmayan sürekli yanınızda olmanızı istediğiniz derin arkadaşlıklar da söz konusu olabilir. Marsın Oğlak burcuna girmesiyle, değişik çevrelere girebilir, gezebilir, girişimler yapmaya cesaret edebilirsiniz. Çeşitli organizasyonlara katılabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda mücadele edilebilir, belki de sınav dönemleri. Kurslar, seyahatler, hukuki konularla ilgili işleriniz hayata geçebilir. 7inden itibaren ise çocuklarınızı da ilgilendiren para konuları harcamaları toparlayabilirsiniz. Sözleşmeler hızlanırken daha organize ve düzenli olmak gerekebilir. Kimileri için ise evcil hayvan almak gündemde olabilir. 1-3 Ekim ilişkiler, sözleşmeler adına çok olumlu bir gün. 10-11Ekim mesleki açıdan özgür ve yaratıcı enerjiler var, anneyle de iletişiminiz keyifli.

İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Aşk hayatınız başlıyor, Yeni Ayla birlikte birliktelik artarken, 7 Ekim’den itibaren ise bazı şeyleri tam olarak kesinleştirebilirsiniz. Karşınızdaki kişiye gönülden evet diyebilirsiniz. Kararlarınızda acabalar kalmaz. Aşk, cinsellik, güzel birliktelikler, iletişim yeni ayın konularından. Gezmek, eğlenmek, kısa seyahatler yapmak, dans partilerine, sinema, teatral etkinliklere faaliyetlere başlamak, tenis, pilates gibi aktiviteleri hızlandırmak artık daha kolay. Kimileri için ise yarışmalara katılmak, medya bağlantılı çalışmalar yapmak, daha çok sahnede olmak yoğunlaşabilir. Yetenekleriniz fark ediliyor, zihinsel ve sanatsal konularda yeni ve yaratıcı projeleriniz var. Evliyseniz çocuk sahibi olmak için yeni kararlar alabilirsiniz, belki de bebek bekliyorsunuz. Çocuğunuz varsa onun yeteneklerinin ortaya çıkacağı, kursa yazılacağı bir dönem. Yatırımlar varsa şanslı bir dönem ancak risk almamak temkinli ilerlemek gerekir. Hatta banka, krediler, borçlar, kredi kartlarıyla ilgili konularda daha sağlama gitmeli, gereksiz olanları temizlemelisiniz. Sağlıkla ilgili problemler varsa tedaviler hızlanabilir. Operasyon gibi durumlar varsa güçlü ve donanımlı sağlıkçılar tarafından kontrol edilebilirsiniz. Eşin ortağın iş durumu, parayla ilgili girişimleri hızlanabilir, alım satım gibi durumlar varsa hayata geçebilir. Devlet daireleriyle ilgili işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Psikolojik olarak da bazı korkularınız olduysa bunlarla ilgili daha fazla mücadele edebilirsiniz. İlişkilerin basitliğin ötesinde değerli manalar ifade etmesi, etki bırakması mümkün. 1-3 Ekim, eşinizle ya da sevdiğiniz kişilerle birlikte olabilir, ilişkileri güçlendirebilir, güzel bir haber, teklif alabilirsiniz, işbirliği var.  10, 11 Ekim çok keyifli bir gün özgürlüğün arttığı bu dönemde yeni yerler keşfedebilir, gezebilir, basın medya bağlantılı çalışmalarınızı ilerletebilirsiniz.

YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) – Yeni Ay özel hayatınızı yeniliyor! bitişler ve yeni başlangıçlar var. Taşındınız ya da tadilat yapıldı, belki yatırımlara yöneliyorsunuz, ev alıyorsunuz, evleniyorsunuz. Ailevi konular, ebeveynlerle ilişkiler yoğunlaşmış olmalı. Onların hayatında bir takım değişikliklerden de söz edilebilir. Birbirinize destek olabilirsiniz. İşinizi evden yönetmek, home ofis kurmak, ofisi yenilemek, yaşlıların, büyüklerin bakımını üstlenmek, eve bir üyenin de katılması belki de bebek ya da sevdiğiniz biri geldi. Mesleki olarak da el becerilerinizi kullanarak çalışabilirsiniz, dekoratörlük, tasarım, ev alım satımları, emlakçılık yapabilirsiniz. Ev ve toprakla ilgili konularda belki de dönüşüm dönemidir. Bağ, bahçe, toprak işlerine de yönelebilirsiniz. Çocuğunuzun hayatında evlilik ya da ilişki varsa evinize yeni bir üye katılabilir, yeni insanlarla tanışabilir, misafir ağırlayabilirsiniz. 7 Ekim’den itibaren evde yapılacak değişiklikler ve diğer konular hayata geçmeye başlayabilir. Özel hayatınızı yeniden yapılandırmak gerekebilir. Geçmişte konuşulan konular yakın çevreninde içinde bulunduğu sorunlara yeni çareler bulunabilir. Mars eşinizi ve ortağınızı da eyleme geçirecektir. İkili ilişkiler, ortaklı konular belki taşınmayla, ya da sözleşmelerle ilgili görüşmeler hızlandırılabilir. Onlar da yeni plan projelerini hayata geçirebilir. Karşınızdaki kişiler size cesaret, güç verebilir. Çocuklarınızın yetenekleriyle ilgili konular, onların hayatından gelişen bir takım olumlu yönler de var. Aşk ilişkilerinde tutkulu olduğunuz dönemler, cinselliğin var olduğu bir dönemden söz edilebilir. Çocuklarla çok fazla kontak kurabilirsiniz. 1-3 Ekim aşk teklifi alabilir, çocuğunuzla keyifli bir ortamda güzel bir gün geçirebilirsiniz, sevineceğiniz bir gün, yatırımlar, kaynaklar varsa elinize geçebilir. 10, 11 Ekim gibi finansal bir konuda alacaklarınız ya da bankayla ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir, bayanlardan destek alabilirsiniz.

ASLAN: (23 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS) –  Yeni Ay yakın çevre ilişkilerini güçlendirebilir. Akraba, kuzen, kardeş ilişkileri daha keyifli olabilir. Onların hayatında yenilenmeler, girişimler, artılar olması mümkün. 7 Ekim’den itibaren yeni bir yolculuk planını harekete geçirebilirsiniz. Müşteri ile ilişkiler, pazarlama, internet bağlantıları, reklam işleri, ticaret hızlandırılabilir. Bağlantıları güçlendirebilir, yayıncılık, medya bağlantılı çalışmaları hayata geçirebilirsiniz. Kardeşlerle husumet varsa tekrar ele alıp çözmeye çalışabilirsiniz. Önemli görüşmeler anlaşmalar yapılabilir. Kurs, eğitim almak, ifade veya el becerileriyle ilgili çalışmalar yapmak, halkla ilişkileri güçlendirmek taşınmak, yeni bir çevre edinmek adına bir çok yenilikler var. Evi toplamak, dekore etmek, yerleştirmek, badana boya, doğalgaz, alarm gibi güvenlikle ilgili işleri yapılandırmak adına hızlı bir dönem. Komşularla da ilişkilerinizi güçlendirebilir, yapılacakları hayata geçirebilir, tahsilâtlar varsa toparlayabilirsiniz. Eğitim hayatına başlayabilir, tecrübeli kişilerden destek alabilir, kurs verebilirsiniz. Hukuki konularla da yoğunluklar artabilir, hukukçularla görüşebilir, devlet bağlantılı konularda görüşmeleri hızlandırabilirsiniz. Mars sizi çok çalıştıracak ancak en karmaşık işleri çözmek adına da ne kadar hızlı yol alacağınızı göreceksiniz. Tüm sorumluluklarınızı yerine getirebilir, sabırla yılmadan karmaşık işleri çözebilirsiniz. Özellikle de ay ortasına kadar sakarlık yapma ihtimaline karşı da dikkatli olmalısınız. Sağlık sorunları varsa doktorlarla ilişkiler artabilir.  Muayene, tedavi, operasyon gibi konular en iyi şekilde çözme şansınız da var. Ay ortasına kadar çok dikkatli olunması gereken işleriniz ve ya önemli bir operasyon hayata geçebilir.  1-3 Ekim ev işlerini yapılandırabilir, misafir ağırlayabilir, anneyle, bayanlarla iletişimi güçlendirebilirsiniz. 10,11 Ekim, avukatınızdan haber alabilir, eşinizle işbirliği içinde olabilir, davalarla ilgili konularda ilerlemeler kaydedebilir, organizasyonlara, partilere katılabilirsiniz.

BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)-  Yeni Ay para evinizde gerçekleşiyor. Bir şeyler satın alabilirsiniz, kazançlar artabilir, ziynet eşyalarına yatırım yapabilirsiniz. Finansal çok güzel gelişmeler var. Özellikle de 6-7 Ekim’den itibaren ailedeki kişilerin de desteğiyle önemli bir sorunu çözme şansını yakalayabilirsiniz. Borçlar varsa yeniden yapılandırmak isteyebilir, devletin şanslarından yararlanabilirsiniz, ancak spekülatif konular ve bazı risklere karşı da dikkat etmek şartıyla. Parayı idare etme, kazanma, pratik çözümler getirme, finansal konuları organize etme adına daha planlı bir şekilde hareket etmek gerekebilir. Geçim durumunuz, kaynaklarınız nedir bunu kontrol edebilir, gerekli mercilerden yardım, danışmanlık alabilirsiniz. İletişim becerileriniz güçlenebilir. Yakın çevrenin içinde bulunduğu kaynaklardan faydalanabilirsiniz, onlardan destekler gelecektir. İş amaçlı, reklam, gazete, pazarlama bilgisayar, internet satışlarını hızlandırmak için çalışmalara girişilebilir. Patron, müdür, ortak, baba gibi kişilerden destek alabilirsiniz. Kendinize güveniniz gelecek. 1-3 Ekim’de yakın çevreniz kardeş, bayanların desteği artabilir. Finansal sorunları halletmek için arabuluculuk edebilirler. Marsın Oğlak burcuna geçmesi ile, yaratıcılığınız tetiklenecektir. Kendinizi çok daha iyi ifade edebileceksiniz, Cesaretiniz, güveniniz artacak. Enerjinizi sportif aktivitelere, seminerlere, fuarlara, çocuklarınıza, eğlenceli mekânlara harcayabilirsiniz. Mühendislik sektöründe çalışıyorsanız işleriniz başlayabilir, tasarılarınızı, becerilerinizi hayata geçirebilirsiniz. 1-3 Ekim akrabalarla kuzen kardeşlerle ilişkileriniz güçleniyor, daha çok birlikte olabilir, çevre gezileri yapabilirsiniz. 10-11 gibi işinizde yenilenmeler var, başarılı olabilirsiniz.

TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) – Yeni Ay burcunuzda gerçekleşiyor, kaç yıldan sonra yeni başlangıçlar içindesiniz. Jüpiter sihirli değnek gibi hayat enerjiniz olan Güneşinizi kucaklıyor, kendine güveni, iyimserliği, cesaretinizi güçlendiriyor. Güven artışı, gelecekten umut, hem manen hem madden gelişime açık kılıyor. Özellikle de 7 Ekim’den itibaren Merkür’ünde burcunuza girmesiyle, kendinizi doğru bir şekilde ifade edebilecek, başkaları tarafından fark edileceksiniz. Gücünüzü otoritenizi varlığınızı başkalarına daha etkin bir şekilde kabul ettirebileceksiniz. Geçmişteki yüklerden tamamen kurtularak, önünüz açılacak. Yeni projelere başlamak, önemli konuşmalar, görüşmeler, yazılı anlaşmalar yapmak adına olumlu bir dönem. Özellikle de bu dönemlerde ay ortasına kadar kardeşlerinizden, yakınlarınızdan beklediğiniz destekler de gelebilir, birbirinizi ağırlayabilir, uyumlu hareket edebilirsiniz. Sağlık açısından da pozitif gelişmeler var, hayatınız rahat akmaya başlayacaktır. Otoriter konumda olan gerek eğitimci, gerekse hukukçu, iş sahibi kişiler, annenizden, ortaklarınızdan destek gelebilir. Bu yıl eğitim alabilir, eğitim verebilir, danışmanlık yapabilirsiniz. Venüs’ün ve Marsın uyumuyla, evdeki güvenlikle ilgili işlerinizi (doğalgaz, alarm, kapı kilidi vb.) değerlendirebilirsiniz. İşten gelen para kazançlarınız artabilir, yeni iş bağlantılarını da güçlendirebilirsiniz. Kendinize daha çok bakacak, dış görüntünüzü yenileyecek, gücünüzü kabul ettirmekte zorlanmayacaksınız. Ebeveynlerin hayatında bir takım yoğunluklar olabilir. Onların mücadelesi, birbirinize destek olmak da söz konusu. Kısaca sağlık, iş güç kariyer yükselme, eğitim, yakınların desteği adına olumlu sürçlerdesiniz. 1-3 Ekim, para işinizi gerçekleştirebilirsiniz, para elinize geçebilir. 10-11 çok keyifli ortamlardasınız, aşk ilişkileri canlanabilir, kısa seyahatler, bayanlarla etkileşimler artabilir.

AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) – Yeni Ayla birlikte, farklı ortamlarda çalışmalarınız başlayabilir. Bu yıl daha çok inzivaya çekildiniz, geçmişin yüklerinden kurtulmak içinde umutlar artıyor. Başkaları tarafından gelen gizli yardımlar, finansal destekler, daha çok kazanmak için olanaklar artabilir. Başkalarına hizmet edebilirsiniz ancak bunlar sizi sıkmayacak, uyum, huzur da var. Keyifli çalışmalar, oyunlar oynayarak, eğlenerek, keyif alarak çalışmalar yapılabilir, rahat enerjiler var. Meditasyon benzeri çalışmalar yapabilirsiniz. Çocuğunuzun işlerini, bakımını üstlenebilir, başkalarından da destek alarak daha fazla ilgilenebilirsiniz. Marsın Oğlak burcuna girmesi ile, özellikle de 7 Ekim’den itibaren iletişimsel çalışmalar başlıyor. İnternet sitesi açabilir, satışları hızlandırabilirsiniz.  Etüt merkezleri, blok çalışmaları, yolculuklar gündeme gelebilir. Yakın çevrenizle ilişkileri güçlendireceksiniz. İş amaçlı güçlü bağlantılar kurabilirsiniz. Aynı anda birçok işin peşinden koşabilir, şehir içi kısa geziler yapabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenecek fikirlerinizi de güçlü bir şekilde ifade edeceksiniz. Yakınlar, akrabalar, kardeşler içinde emek harcayabilir, çok çalışabilirsiniz. Çok aktif bir tutum sergileyerek fazla ön plana çıkmadan birçok işi başarabilirsiniz. Artık kendinize daha çok bakıyor, birazda kilo veriyor olmalısınız. Daha iyi sağlıkçıların elindesiniz. Dış görüntünüze giyiminize dikkat ediyor olmalısınız.  1-3 eşinizden ortaklarınızdan destek gelebilir. Uzun zamandır görmediğiniz kişileri, akrabaları görebilirsiniz. 10-11 Ekim, evde rahat bir şekilde özgürce hareket edebilir, keyif aldığınız kişileri misafir edebilirsiniz. 12-13 inde ise aşk var, çocuklarınızla iletişim artıyor, onların hayatında güzel gelişmeler var, yeteneğiniz fark edilecek.

YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) -  1 Ekim Yeni Ayla birlikte, keyifli organizasyonlar başlıyor hayatınızda. Daha çok sosyalleşeceksiniz. Dostlar, arkadaşlarla birlikte vakit geçirebilir, birlikte çalışabilirsiniz. Ebeveynlerden alacağınız maddi destekler artabilir. Sanat, politika, aile çevresinden önemli kişilerle birlikte olabilir, onların faydasını görebilirsiniz. Bu yeni ayla birlikte gelecekle ilgili ideal ve umutlarınıza yeni bir kapı açıyor. Şanslar evinde Jüpiter’le birlikte gerçekleşen Yeni Ay çifte şanslar getiriyor. Grup aktivitelerinden sosyal çevrelerden gelen destekler kaçınılmazdır. Büyük organizasyonlara katılabilir, başlatabilir, yöneticiliğini yapabilirsiniz. Dernek, cemiyet, vakıf çalışmalarında başarılar artabilir. Özellikle de 7 Ekim’den itibaren danışmanlıklar, iş bağlantılı kişiler, iş yatırımları etkinleşebilir. Önemli çevreler içine girebilir, grupça eğitim verebilir, alabilir, iletişimci kişilerle işbirliği içinde olabilirsiniz. Dostlarla kaynaşabilirsiniz. Eşinizin gelirleri artabilir. Çocuklarınızın hayatında çok güzel gelişmeler yaşanabilir, eşinizle aşk hayatınızı da canlandırabilir. Ortaklı işlerinizde spekülatif konularda da olumlu süreçler. Venüs’ün şu an 12. Evinizde olması, bu kadar olanak sunulurken sizi içe dönük yapacak ve canınız keyif yapmak istemeyecektir. Ancak dışa açılmalı, zorlamalı gelecek şansları, destekleri kaçırmamalısınız. İç dünyanızda mutlusunuz, meditasyon, spirituel benzeri çalışmalar yapabilir, ruhunuza iyi gelen kişilerle birlikte olabilirsiniz. Çok yaratıcısınız, gizli yardımlar da yapılması mümkün. Sergi, seminer planları ve hazırlıkları içindesiniz. Marsın para evinize girmesiyle de, harcamalar artabilir. Ancak gün geçtikçe ay ortasına doğru, para kazanma için yeni olanaklar da elde edebilirsiniz. İş girişimleri yatırımlar, ticari konular, maddi konularla ilgili yoğun çalışmalar var, iş teklifleri de gelebilir. 5-6 Ekim, sorumluluklarınızı yerine getirmek için planlı hareket edebilirsiniz. 10-11 arkadaşlarınızla görüşebilir, keyifli hissedebilir, özgürce hareket edebilirsiniz. Astroloji, organizasyonlar, partiler açısından olumlu günler.

OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) – Yeni Ayla birlikte mesleki açıdan yenilenmeler dikkat çekiyor. Başkalarından gerek kardeşler yakınlar gerekse iletişimciler, medya bağlantılı kişilerden, eşinizden destekler gelebilir. Olduğunuz gibi göründüğünüz, yaşadıklarınızı başkalarının da görebildiği dönemler. Satürn burcunuza girmediği için bazı şeyler beklemede ancak yine de, kişisel haritanızda MC kavuşumu da varsa daha da etkin, hedeflerinize ulaşmanız açısından iyi bir konumdasınız demektir. Evlilik, terfi, müdürlük yöneticilik mertebesi getirebilir, anne olabilirsiniz. Herkes tarafından fark edilebilir, toplumda tanınabilirsiniz, kendi işinizi yönetebilirsiniz. Toplumda bir ışık gibi parlayabilirsiniz. Özellikle de 7 Ekim’den itibaren Merkür’ünde Teraziye geçmesiyle, önemli iş anlaşmaları da gerçekleştirebilirsiniz, iş çevresindeki kişilerle işbirliği kurabilirsiniz. Önemli konuşmalar, yazışmalar, eğitim çalışmaları, seyahatler, yeni teknikler açısından güzel gelişmeler yaşanabilir. Arkadaşlar dostlarla birliktelik artıyor, daha çok sosyalleşecek, özellikle de uzun zamandır görmediğiniz kişilerin partilerine, organizasyonlarına katılabileceksiniz. Marsın burcunuza girmesiyle birçok plan ve projeler hızlanıyor. Evle ilgili çalışmalarınız varsa toparlamak, yeni bir düzen getirmek gibi. Kendinizi daha rahat ortaya koyabilir, çalışmaları güçlendirebilirsiniz. Daha aktif enerjik bir dönem. Yürüyüşleri hızlandırabilir, sporunuzu da ihmal etmezsiniz. İsteklerinizi daha rahat kabul ettirebilir, egonuzu ön plana çıkarabilirsiniz. 1-3 Ekim arkadaşlarla dostlarla yakınlarla güzel vakitler geçirebilirsiniz. 10-11 gibi finansal olarak çok güzel olanaklar var özgürleşebilirsiniz. Eşten ortaktan ve ya danışmanlıktan gelen kazançlardan söz edilebilir.

KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Yeni aydan itibaren, yeni çevrelere katılabilir, farklı yeni alanlara yönelebilir, yeni şanslar elde edebilirsiniz. Uzakta yaşayan akrabalarla ilişkileriniz güçlenebilir. 7 Ekim’den itibaren ise seyahatler aktifleşebilir. Hukuki konular, mahkemeler varsa bu konulara odaklanabilirsiniz. Basın medya bağlantılı çalışmalar, uluslar arası iletişim, internet, ticaret, fuarlar, seminer, sergiler, paneller, kitap tanıtımları, festivaller yoğunlaşabilir. Ruhsal ve ilahi konularda gündemde olabilir. Kursa yazılabilir, akademik eğitime başlayabilir, mastır, lisans programını hayata geçirebilirsiniz. Farklı kültürlerle tanışabilir, yeni bir çevre edinebilirsiniz. Evliyseniz eşinizin akrabalarının hayatındaki artılar size de yansıyabilir, onlardan destek alabilirsiniz. Yurt dışına yerleşme kararını, ay ortasına kadar kesinleştirebilirsiniz. İş olanaklarınız, mesleki yaratıcılığınız olumlu ve size getirileri var. Bu konulardan para kazançları elde edebilirsiniz. Annenizle, ev yerleşim konularıyla ilgili olumlu gelişmeler dikkat çekebilir. Marsın Oğlak burcuna girmesi ile, başkalarının hayatındaki konuları çözmek yardım hizmet etmek isteyebilirsiniz. Hastaneler, kapalı ortamlar, hastalıklarla ilgilenebilirsiniz. Yakın çevrenin arkadaşların hayatındaki kontrol edilemeyen olaylar olabilir. Başkalarının yüzünden geçmişteki sorunlarla yüzleşmek mücadele etmek elinizdeki işleri bitirmek için uğraşabilir, çalışabilir, çok iş çıkarabilirsiniz. Venüs ve mars iş üretmeniz anneye destek olmanız, kolektif çalışmalar yapmanız, blok çalışmalarını hızlandırmak adına olumlu olarak düşünülebilir. 1-3 Ekim annenizle ilgili ya da bayanlarla ilgili olumlu bir gün, güzel bir iş alabilirsiniz. 10-11 rahat ortamlar içinde olabilirsiniz, daha özgürsünüz. Bazı yüklerden kısmi olarak kurtulabilirsiniz.

BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – Yeni ay para evinizde gerçekleşiyor. Ortaklı iş kuruyor, para bağlıyor, birlikte çalışmalar yapıyor olabilirsiniz. 7 Ekim’den itibaren de çalışmalarınız daha da hızla devam edebilir. Devletle ilgili vergi, prosedürler, yasal süreçlerin doğru bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Ortak paylaşımlara, kazançlara yönelebilirsiniz. Başkalarına bağlı hareket etmek başkalarından gelen şeyleri maddi manevi beklemek önceliğiniz olabilir. Bebek sahibi olabilirsiniz ya da tedavilerle ilgili yeni yöntemler uygulanabilir. Psikolojik olarak kendinizi daha güçlü hissedebilir, hem maddi hem manevi yardımlar görebilir, tecrübeli sağlıkçı ve ya iş sahibi kişilerden destekler alabilirsiniz. Kredi ve borç konularıyla ilgili başvurunuzdan olumlu cevaplar gelebilir. Kredi borçlarınızı yapılandırmak, devlet desteği almak, burs kazanmak, sigorta işlemlerini yenilemek, kartlarınızı daha kolay ödemek açısından iyi bir dönem. Annenize de bu yıl destek verebilir, belki de yatırımlara yönelerek mülk sahibi de olabilirsiniz. Venüs den dolayı farklı çevrelerle iletişiminiz artabilir. Cesaretli girişimler, güçlü gruplarla çalışmalar hızlanabilir. Devlet bağlantılı belki de kurumsal çalışmalar, atamalar da gündeminizde. İşinizin muhasebe yönüyle ilgilenebilir, başkalarının parasını da idare edebilirsiniz. Banka, muhasebe, broker, borsa, faktoring, emlak vb.. işlerde çalışabilirsiniz. Arkadaşlarınızla, aşkınızla sık görüşebilir, gezebilir, değişik ortamları deneyimleyebilirsiniz. Eşinizin ortağınızın kardeşiyle de daha fazla yakınlaşabilirsiniz. Hukuki süreçler varsa davayı kazanmak, mahkeme süreçleri gibi daha şanslı bir dönem. Mars artık sizi ekip işine yöneltebilir, çekimler, senaryolar, belgeseller, paneller, sempozyumlar yoğunlaşabilir. Ancak ekibi kurmak finansal konuları süreçleri ayarlamak evrakları düzenlemek için daha fazla çaba sarf etmelisiniz.  Liderlik girişimcilik ve gelecek için idealleri gerçekleştirmek adına hızlanacaksınız. Mahkeme varsa eşinizle ortak mallar da söz konusu, birlikte yatırıma yönelebilirsiniz. 1-3 Ekim aşkınızla birlikte olabilirsiniz. 12 -13 Rüyalarınız, istekleriniz netleşmeye gerçekleşmeye başlayabilir, çok iyi hikâyeler, senaryolar, şiirler yazabilirsiniz, çok güzel, duygu yüklü bir gün geçirebilirsiniz.

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Soru sormak ya da danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com , astrotalin@gmail.com (harita yorumu kapsamlıdır)  bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)  
Yazılarım, http://www.astrotalin.com dan, instagram/ @talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com

 

 

  • Share:

You Might Also Like

1 yorum

  1. Eğer acil bir kredi veya finansal hizmet ihtiyacınız var mı? financialdepartment.online@gmail.com kurun

    YanıtlaSil